Yksityinen Internet-käyttökatsaus

Yksityinen Internet-käyttökatsausYksityinen Internet-yhteys (PIA) on luultavasti markkinoiden suosituin VPN.

Sen käynnisti London Trust Media, Inc. elokuussa 2010.

Huolimatta siitä, että se on yksi halvimmista VPN-verkoista ja jolla on tuhansia käyttäjiä, on se tarpeeksi hyvä vakavaan käyttöön?

Tässä katsauksessa testasimme PIA-palvelinverkon suorituskykyä, heidän VPN-sovelluksensa käytettävyyttä sekä VPN-palvelun takana olevaa tekniikkaa (OpenVPN + 128-bittinen salaus).

Kaiken kaikkiaan näin tapahtui.


PIAVPN-yleiskatsaus

YLEINEN RANK: # 10/78 VPN: tä
KÄYTETTÄVYYS: 4/5
LOKITIEDOSTOT: Ei kirjauskäytäntöä
paikoissa: 33 maata, 3335 palvelinta
TUKI: Rajoitettu "Live Chat"
TORRENTING:  Torrentit sallittu
Netflix: Kyllä 1/5
Salaus / PROTOCOL 128-bittinen AES (oletus), OpenVPN ja muut
KUSTANNUS: 3,49 dollaria kuukaudessa ja enemmän 
VIRALLINEN NETTISIVU: www.privateinternetaccess.com

PIA-ammattilaiset +

1. Nopea latausnopeus (81 Mbit / 100)

Yksi VPN: n tärkeimmistä tekijöistä on niiden latausnopeus. Jos kirjaudut hitaalla (lue: huono VPN), lopputulos on naurettavan hidas.

Olemme kohdanneet tämän useita kertoja, etenkin kun testasin nopeutta StrongVPN: ssä ja Mullvadissa (molemmat olivat alle 20 Mbit / s 100: sta).

Asiat, joissa on yksityinen Internet-yhteys, näyttävät kuitenkin todella melko hyvältä. Kuten aina, PIA-tarkistuksen tekemiseksi täsmälliseksi käyin speedtest.net-sivustossa ja testasin seuraavat sijainnit: Yhdysvallat, EU, Aasia ja Yhdistynyt kuningaskunta.

PIA-nopeustesti

Loppusanat Paikka, jota käytin seurata nopeutta, oli keskellä Eurooppaa: Viro.

Yhdysvaltain palvelin (New York)

 • Ping: 118 ms
 • Lataa: 77,56 Mbps
 • Lataa: 36,75 Mbit / s

EU-palvelin (Amsterdam)

 • Ping: 41 ms
 • Lataa: 81.46 Mbps
 • Lataa: 40.30 Mbps

Asia Server (Hong Kong)

 • Ping: 283 ms
 • Lataa: 69.98 Mbps
 • Lataa: 13,04 Mbit / s

UK Server (Lontoo)

 • Ping: 48 ms
 • Lataa: 75.67 Mbps
 • Lataa: 23.00 Mbit / s

Yhteenvetona - PIA on melko nopea VPN. Ei niin nopeasti kuin NordVPN tai ExpressVPN, mutta varmasti “OK” vaihtoehto, koska se on halvempaa.

Muista, että nopeus on tärkeä tekijä ja liittyy suuresti käyttämääsi VPN-ohjelmistoon. Tietysti on joitain tapoja nopeuttaa VPN-yhteyttä, mutta tärkein vahvuus on todellisissa VPN-palvelimissa.

2. PIA-vaatimukset ei kirjaudu

Kirjaaminen on käytäntö, jota käytetään tarkkailemaan ja tallentamaan VPN-toimintosi datapisteitä.

Esimerkiksi Internet-palveluntarjoajasi (ISP) kirjaa, mihin verkkosivustoihin pääset, sekä henkilökohtaiset tietosi, joita käytetään yhteyden muodostamiseen (kuten sähköposti tai Internet-palveluntarjoaja). Ja he voivat tosiasiallisesti myydä tietoja.

Jotkut VPN-palveluntarjoajat kirjaavat tietyt tiedot, kuten kun kirjaudut sisään tai kirjaudut sisään seuratakseen niiden käyttöä palvelun parantamiseksi.

PIA: lla ei ole kirjauskäytäntöä, joka ei seuraa tai seuraa liikenne- tai tietolokia.

Se seuraa kuitenkin joitain tietoja, kuten:

 • Sähköpostiosoitteesi
 • Maksutiedot
 • Asiakkaat, jotka valitsevat valinnaisen ohjauspaneelin, saavat väliaikaisen evästeen

3. Ei havaittu vuotoja

Yksityinen Internet-yhteys sijaitsee Yhdysvalloissa, Five Eyes Surveillance Alliancen perustajajäsen.

Ei ihanteellinen heti lepakosta.

Jos he saisivat surkeat kädet tietoihisi, se päätyisi hallitusten tietokantoihin ympäri maailmaa.

Onneksi tämä on järjestelmä, jossa ei ole vuotoja, mikä haittaa suuresti hallituksen kykyä vakoilla selaustoimintasi.

Kuten alla olevista tuloksista näet, PIA läpäisi kaikki testimme sekä vuotojen havaitsemiseksi että sen asennusohjelmiston 100-prosenttisen puhtauden varmistamiseksi.

PIA IP -vuodotesti
PIA VirusTotal -testi

4. Kiinteä salaus & Upeita ominaisuuksia

Tärkeiden ominaisuuksien lisäksi, kuten:

 • Anonyymi IP
 • Kyky torrentille
 • Kill-Switch (mutta ihmiset ovat valittaneet siitä)
 • 10 samanaikaista yhteyttä
 • Palvelimia yhteensä: 3300+
 • Maita yhteensä: 32 (viimeksi vahvistettu 28. toukokuuta 2019)

PIA: lla on myös useita erilaisia ​​salaustasoja:

Yksityinen Internet-yhteys ehdotti salaustasoja

Oletusasetukset käyttävät tietoihinsa 128-bittistä salausta, mikä on hyvää, mutta ei parasta. Voit kuitenkin tehostaa tietosi salausta 256-bittiseen, mikä on alan standardi, ja antaa sinulle erittäin turvallisen yhteyden (se kuitenkin hidastaa kaiken hiukan).

Voit myös valita salausasteen sekä tietojen todennuksessa että kädenpuristuksessa. Nämä molemmat auttavat tietokonetta ja palvelinta tarkistamaan yhteyden ja siirrettävien tietojen aitouden. Oletusasetukset ovat SHA1: lle ja RSA-2048: lle, 2,048-bittiselle salausavaimelle. Se on erittäin vaikea murtaa.

Voit kuitenkin mennä aina RSA-4096: iin saakka ja tuplata tiedon todennusavaimen koon SHA256: lla.

Suosittelen jälleen maksimaalisten asetusten käyttöä, jotta saat parhaan mahdollisen tietoturvan. Mutta jos tarvitset todella ylimääräistä nopeutta, voit harkita oletussuosituksen käyttöä. Ja vaikka Risky Business -asetus saattaa tuntua hyvältä idealta, jos tarvitset ylimääräistä nopeutta torrentia tai suoratoistoa varten, suosittelemme sitä todella.

Ei todennäköisesti ole ketään, joka yrittäisi rikkoa VPN-salausasi ... mutta miksi riskit?

5. Erikoistunut torrentingiin

Jos etsit VPN: tä, joka ei rajoita torrentiasi, PIA on vankka valinta. Ne eivät rajoita tai valvo mitään yhteyksiä, ja siihen sisältyy vertaisverkkojen tiedostojen jakaminen.

Voit käyttää mitä tahansa torrentiaasiakasta, jonka haluat ladata, mitä haluat, varmistaa tietäen, että tiliäsi ei suljeta tai yhteytesi kuristetaan..

Yksityisen Internet-yhteyden torrentin tuki

Vaikka yksityisen Internet-yhteyden verkkosivustossa ei nimenomaisesti sanota, että yritys tukee torrentiaa, he sanovat, että P2P: tä tuetaan. Joten se on jotain. Mutta VPN on kehittänyt torrent-ystävällisen maineen, joten ihmiset tunnustavat ne olevan vankka valinta tiedostojen jakamiseen.

6. Yksi vanhimmista ja tunnetuimmista VPN-palveluntarjoajista

VPN-maailmassa maineella on paljon merkitystä. Ja yksityisellä Internet-käytöllä on yksi yrityksen parhaista maineista. He ovat olleet olemassa jo vuodesta 2010, ja he ovat tarjonneet luotettavia palveluita siitä lähtien. Vuoden 2017 lopulla he voittivat Vakaimmasta VPN: stä palkinnon, mikä tarkoittaa paljon.

Tuettiinko sitä vai ei? Vaikea kertoa ...

He ovat myös saaneet useita toimittajan valintapalkintoja, mutta emme voi koskaan tietää, kompensoivatko he PIA vai eivät.

VPN näkyy monissa parhaimmissa luetteloissa, eikä heidän yksityisyyttä koskevasta sitoutumisestaan ​​ole ollut vakavia kysymyksiä (vaikka ne sijaitsevat Yhdysvalloissa, mikä voi olla ongelmallista; jatka lukemista ja keskustelemme että hetkellisesti).

Lähes 20 vuoden liiketoiminta on ehdottomasti merkki VPN-maailman arvostuksesta. PIA: n maine ja pitkäikäisyys tekevät siitä erittäin turvallisen valinnan.

Yhtiö tukee myös monia organisaatioita, jotka tekevät Internetistä parempaa paikkaa, kuten Electronic Frontier Foundation, Creative Commons, Blender, Inkscape, Gnome ja Software Freedom Conservancy..

7. Ihmisarvoisen laitteen yhteensopivuus

PIA tukee suosituimpia alustoja.

Tämä sisältää Windows, macOS, Linux, Android ja Firefox. Heillä on myös selaimen laajennukset Chromelle, Firefoxille ja Operalle.

Ne tukevat myös teknisesti reitittimiä. Mutta se vaatii jonkin verran manuaalista asennusta OpenVPN: n kautta.

Ei valtava ylimääräisen työvoiman fani. Se tarkoittaa kuitenkin, että ne ovat yhteensopivia DD-WRT-, Lede-, Merlin-, PFSense-, Tomato- ja ASUSWRT-reitittimien kanssa..

Lisäksi voit yhdistää sekä älytelevisiot että pelikonsolit näihin reitittimiin. Joten tunnelin päässä on valo.

8. Yksi viidestä palvelimesta, jotka työskenteli Netflixissä

PIA: n tukifoorumit vahvistavat, että he ovat työskennelleet ahkerasti vuosien ajan löytääkseen tapoja Netflixin havaitsemiseksi.

Kuinka he ovat menestyneet?

Niin ja näin.

Testasimme neljä heidän palvelintaan ja näimme saman pelätyn mustan näytön:

netflix epäonnistuu

Nämä neljä häviäjää olivat:

 • Yhdysvallat: New York
 • Kanada
 • Yhdistynyt kuningaskunta
 • Alankomaat

Saimme kuitenkin onnistuneen tuloksen Sunny Californiassa.

Usko tai älä, yksi neljästä on aika hyvää nykyään. Varsinkin kun suurin osa VPN-verkkoista ei enää edes yritä työskennellä streaming-palveluiden kanssa.

Mutta jos haluat yhdenmukaisemman Netflix-esiintyjän, katso tätä vertailua.

PIA Cons -

1. Rajoitettu live chat-tuki

Vaikka PIA tarjoaa ”24/7 Pohjois-Amerikan” tukea.

Ne tarjoavat vain live-chat-vaihtoehdon maksaa asiakkaille, mikä on melko huono, jos haluat kysyä heidän palveluistaan.

minä ajatella se tarkoittaa, että heidän tukihenkilöstönsä sijaitsee Pohjois-Amerikassa. Koko ”24/7” -aseman näkeminen tarkoittaa, että niiden tulisi aina olla käytettävissä (ei väliä missä) olet sijaitsevat).

Kun kuitenkin otin heihin yhteyttä keskellä yötä, sain vastauksen seuraavana aamuna. Ei enää niin 24/7, huh?

Myönteistä on, että he tarjoavat myös erillisen Twitter-tilin, joka on omistettu asiakaspalvelulle. Katsoin verkkoa nähdäkseni kuinka he ovat vuorovaikutuksessa asiakkaiden kanssa. Hyvä uutinen on, että he yrittävät silti tarjota pitkiä ja yksityiskohtaisia ​​vastauksia (Twitterin tiivistetystä välineestä huolimatta).

Lisäksi heillä on usein kysytyt kysymykset -sivu, joka voi auttaa jotkut teistä:

PIA: n UKK-sivu

2. Sijaitsee Yhdysvalloissa

Yksityinen Internet-yhteys sijaitsee Yhdysvalloissa, ja se on ongelmallista monille ihmisille. Yhdysvalloissa on kehittyneiden maiden tiukeimpia ja yksityisyyttä loukkaavia valvontalakeja, ja tämä pätee VPN-palveluntarjoajiin. Hallituksen on tiedetty painostavan VPN: ää luopumaan käyttäjätiedoista salaisilla määräyksillä, ja tämä huolestuttaa yksityisyyden puolustajia.

Tietenkin se, että PIA ei pidä lokkeja, tarkoittaa sitä, että heillä on hyvin vähän jaettavaa viranomaisten kanssa, jos ne koputtavat. Mutta tosiasia on, että heillä ei ehkä ole vaihtoehtoa; jos heillä on lainkaan tietoja sinusta (esimerkiksi oletko asiakas tai kuinka kauan olet ollut), heidät voidaan pakottaa luovuttamaan ne.

Pitäisikö sen huolehtia? Ehkä, ja ehkä ei. On huhuja, että NSA on onnistunut rikkomaan salauksen joissakin VPN: issä, mikä tarkoittaa, että hallitus voi snoogata yhteysasi. Jos käytät suurimpia tietoturvasuosituksia, se on vähemmän todennäköistä.

Koska Yhdysvalloissa yhdistyvät valvontalait ja tiedustelutietojen jakamista koskevat sopimukset, pyrin välttämään siellä sijaitsevia VPN-verkkoja. Mutta se ei tarkoita, että se on kaikille täysin välttämätöntä.

PIA-hinnoittelu, suunnitelmat & faktat

PIA: lla on yksi suunnitelma porrastetulla hinnoittelulla sen pituuden perusteella, jonka haluat sitoutua ja maksaa ennakkomaksun. Se pitää asiat mukavana ja yksinkertaisena. Ja voit myös saada paljon, jos olet valmis purkamaan yhden vuoden etukäteen.

PIA-hinnoittelu

Suunnitelma yksi:

 • Kuukausittain
 • $ 9,95 / kk

Suunnitelma kaksi:

 • Vuosittain
 • 5,99 dollaria kuukaudessa (71,88 dollaria vuodessa)

Kolmas suunnitelma:

 • 2 vuotta
 • 3,49 dollaria kuukaudessa (83,87 dollaria 2 vuotta)

Ne tarjoa 7 päivän rahat takaisin -takuu. Joten voit antaa palvelulle pyörähdyksen muutaman päivän kuluessa. Jos olet onneton lainkaan näiden seitsemän päivän aikana, voit yksinkertaisesti saada rahat takaisin.

Mielenkiintoista on, että PIA hyväksyy kaikenlaisia ​​erilaisia ​​maksutapoja luottokorteista PayPaliin & he hyväksyvät myös Bitcoinin (joka voi myös auttaa sinua lisäämään toisen tietosuojakerroksen tapahtumaan).

Mutta - enkä tee tätä loppuun - he hyväksyvät myös lahjakortteja suosituille jälleenmyyjille, kuten Starbucks, Costco, Best Buy, Target ja muut. Joten tiedät ne satunnaiset lahjat, jotka vanhempasi juuri ostivat sinulta lomien aikana? Nyt olet juuri löytänyt käytön sille.

Vielä parempi tapa peittää identiteettisi takana?

 • Ei hakkuita: Ei toimintalokeja, vain maksu- ja sähköpostitiedot.
 • VPN-ohjelmiston helppous: Yksinkertainen ja sujuva asennustiedosto oli kuitenkin yli 60 MB.
 • Piilotetut maksut & lausekkeita: Ei mitään. Itse asiassa heidän tietosuojakäytäntönsä on huomattavan suoraviivainen.
 • upsells: Ei ylämyyntiä.
 • Välitön pääsy maksun jälkeen: Joo.
 • DNS vuotaa: Suojaus on sisäänrakennettu (vaikka sinun tulisi aina testata se itse).
 • Toimivalta: Yhdysvallat
 • protokollat: OpenVPN, IPSec / L2TP, PPTP, Socks5-välityspalvelin.
 • Kill-kytkin: Sekalaisia ​​arvosteluja. Käyttäjät voivat ottaa sen käyttöön tai poistaa sen käytöstä, ja jotkut ovat huomanneet, että se ei toimi yhtä johdonmukaisesti kuin haluaa (suosittelen testaamaan sitä itse).

Suosittelenko yksityistä Internet-yhteyttä?

Kyllä ja ei.

PIA tarjoaa erinomaisen kattavuuden Pohjois-Amerikassa ja Euroopassa, ja tonnia palvelimia sijaitsee keskeisellä paikalla. Tämä kattavuus ei ole yhtä suuri muualla maailmassa, sillä vain harvat palvelimet sijaitsevat Lähi-idässä, Aasiassa ja Oseaniassa ja yksi ainoa yksinäinen Brasiliassa eteläamerikkalaisille käyttäjille..

PIA: lla on saatavilla kaikki tärkeimmät protokollat, samoin kuin huipputekniset salausmenetelmät. Niiden vuotuinen hinnoittelu on alan alhaisimpia. Ja heillä on seitsemän päivän rahat takaisin -takuu, jos haluat kokeilla heitä.

Ei yleistä live chat-tukea ja yritystä, joka sijaitsee Yhdysvalloissa. Paljon vähemmän yksityisyyttä viiden silmän maassa.

vaihtoehtoja

Jos et halua käydä PIA VPN: n kanssa, löydät täältä myös lisää VPN-arvosteluita.

Suosittelen joko NordVPN: n, Surfsharkin tai ExpressVPN: n käyttöä. Kaikki ne ovat turvallisia, turvallisia ja nopeita.

Lisää oma arvostelusi

Loppusanat Oletko käyttänyt / käyttänyt yksityistä Internet Access VPN -verkkoa? Jos näin on, harkitse seuraavan kommentin jättämistä. Hyvä tai huono, ei ole väliä - hyväksymme ne kaikki.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me