VyprVPN arvostelu

VyprVPN arvosteluTässä VyprVPN-katsauksessa teen parhaani luetella kaikki tämän VPN-palvelun edut ja haitat..


Sveitsiläinen yritys Golden Frog (VyprVPN: n emoyhtiö) on ollut keskeinen tekijä taistelussa online-yksityisyyden turvaamiseksi Internetin perustamisesta lähtien..

Heidän verkkosivustonsa mukaan yritys perustettiin vastauksena huoneeseen 641a sattuneeseen tapaukseen, jossa NSA tarkkaili kansalaisia ​​laittomasti napsauttamalla AT: tä&T-verkkokaapelit.

Väitetään, että Golden Frog teki virallisen valituksen FCC: lle yrittääkseen paljastaa aiheen yleisölle, mutta sitä ei otettu huomioon.

Joten he päättivät ottaa asiat omaan käsiinsä ...

Ronin ja Carolyn Yokubaitisin (sukulaisten) johtama, Golden Frog ja heidän yli 20-vuotiaat työntekijänsä ovat olleet viime vuosina taistelun Internet-yksityisyydestä etulinjassa, ja he ovat rakentaneet vahvaa mainetta yhtenä johtavista VPN-palveluntarjoajista verkossa.

Sellaisena minulla oli melko korkeat odotukset menemästä tähän arvosteluun.

Mutta kysymys on edelleen,

Elääkö Golden Frog's VyprVPN hypeen?

Sukellaan sisään ja selvitetään!

VyprVPN yleiskatsaus

YLEINEN RANK: # 37/78 VPN: tä
KÄYTETTÄVYYS:  Helppokäyttöinen
LOKITIEDOSTOT: Jotkut hakkuut
paikoissa: 64 maata, yli 700 palvelinta
TUKI:  Live Chat & Lippujärjestelmä
TORRENTING:  Torrentia lannistettu
Netflix: Kyllä 2/5
Salaus / PROTOCOL 256-bittinen AES, PPTP, OpenVPN, IPSec & L2TP
KUSTANNUS: 5,00 dollaria kuukaudessa (vuosittain)
VIRALLINEN NETTISIVU: www.vyprvpn.com

Mitä VyprVPN tekee?

VyprVPN: n ensisijainen tehtävä, kuten heidän verkkosivuillaan todetaan, on yksinkertainen.

...suojaa yksityisyyttäsi verkossa, suojaa Internet-yhteys ja palauta vapautesi.

Tämän tavoitteen saavuttamiseksi he tarjoavat käyttäjilleen pääsyn OpenVPN-protokollaan (oletus) sekä PPTP, IPSec ja L2TP ja he salaavat kaiken tietosi erittäin turvallisella AES-256-salausavaimella (sama standardi, jota käyttävät FBI, CIA ja NSA).

Mutta he eivät lopeta tietosi suojaamista siellä ...

Viime vuosina dramaattiset maat, kuten Pohjois-Korea ja Kiina, ovat torjunneet VPN-käyttäjiä käyttämällä jotain, jota kutsutaan syväpaketitarkistukseksi tai DPI: ksi, joka skannaa metatiedot ja etsii ilmaisimerkkejä, jotka osoittavat, että joku käyttää VPN: ää.

Saatuaan kiinni polullesi, nämä hallitukset alkavat estää tai kuristaa käyttämistäsi varmistaaksesi, että et voi käyttää VPN: tä onnistuneesti mihinkään tarkoitukseen (lailliseen tai muuhun).

… Mikä on iso ongelma monille käyttäjille.

Vastauksena näihin viimeaikaisiin torjuntoihin VyprVPN kehitti Chameleon ™ -nimisen patentoidun tekniikan, joka sekoittaa metatietosi siten, että voit jatkaa VPN: n käyttöä ilman, että DPI-skannaukset noutavat niitä..

Jos käytät VPN-maasi Kiinan, Venäjän tai Turkin kaltaisista maista, tämä voi olla kirjaimellisesti hengenpelastaja.

Valitettavasti iOS: n VPN-rajoitusten takia tämä tekniikka on saatavana vain Android-, Windows- ja Mac-käyttäjille (anteeksi iPhonen käyttäjille).

Toistaiseksi asiat näyttävät hyvältä VyprVPN: lle ...

Entä heidän hakkuupolitiikansa?

Voitte kuvitella, että niin pitkällä ja rikkaalla Internet-tietoturvan ja yksityisyyden suojaa koskevien taistelujen historialla, että VyprVPN tarjoaisi tiukan nollalokeja koskevan käytännön.

Aluksi tämä ei ollut aivan niin.

VyprVPN-kirjauskäytäntö

VyprVPN säilytti seuraavat tiedot 30 päivän ajan viimeisestä istunnostasi ...

 • VyprVPN käyttäjän käyttämä IP-osoite
 • Yhteyden aloitus- ja lopetusaika
 • Käytettyjen tavujen kokonaismäärä

Kun kuitenkin tarkistimme heidän politiikkansa uudelleen maaliskuussa 2019, huomasimme, että he olivat muuttaneet lähestymistapaansa - ja voimme nyt vahvistaa, että he eivät todellakaan pidä kirjaa:

VyprVPN-kirjauskäytäntö

On myös tärkeää ottaa huomioon, että vaikka Sveitsi asuu viiden, yhdeksän ja neljätoista silmän ulkopuolella, niiden tietojen säilyttämistä koskevat lait ja Internetin tietosuojakäytännöt eivät ole yhtä suotuisat kuin monet ihmiset väittävät, ja ne voivat aiheuttaa potentiaalisen ongelman joillekin. käyttäjät.

Onko VyprVPN nopea?

Sanassa?

… Joo!

Vertailunopeuden testimme (ilman VPN: tä) seurattiin 98 Mbps: n latausnopeudella ja 53 Mbps: n lähetysnopeudella:

Nopeustesti ilman VPN-palveluntarjoajaa

Näin se toimi, kun kytkeimme VyprVPN: n EU-palvelimeen.

VyprVPN nopeustesti

Ei paha!

Latausnopeudella 74,48 Mbps VyprVPN hidasti yhteyteni hiukan alle 24%, mikä on enemmän kuin hyväksyttävää.

Jotkut heidän muista palvelimistaan ​​eivät kuitenkaan pärjänneet yhtä hyvin ...

Yhdysvaltain palvelin (New York)

 • Ping: 131 ms
 • Lataa: 51,09 Mbps
 • Lataa: 3,17 Mbit / s

EU-palvelin (Amsterdam)

 • Ping: 42 ms
 • Lataa: 74.48 Mbps
 • Lataa: 35,88 Mbps

Asia Server (Hong Kong)

 • Ping: 355 ms
 • Lataa: 54,29 Mbps
 • Lataa: 8,22 Mbit / s

UK Server (Lontoo)

 • Ping: 53 ms
 • Lataa: 70.46 Mbps
 • Lataa: 37,47 Mbps

Kuten huomaat, VyprVPN: n EU-palvelimet ovat erittäin optimoituja ja tarjoavat käyttäjille nopean lataus- ja latausnopeuden.

… Toisaalta heidän Yhdysvaltain palvelimet jättävät toivomisen varaa.

Kun tarkistin viimeksi VyprVPN: ää, se oli neljäs nopein VPN yli 70-vuotiaista, jotka on tarkistettu täällä thebestvpn.com

Kuitenkin…

Ajat ovat muuttuneet.

Vaikka VyprVPN toimii yhtä hyvin kuin se on aina toiminut, VPN-markkinoille on tehty useita uusia lisäyksiä, jotka ovat pudottaneet VyprVPN: n nopeimpien VPN-pisteiden listasta..

Yhdysvaltain palvelimien vähäiset nopeudet ovat aiheuttaneet VyprVPN: n putoamisen 4. nopeimmasta VPN: stä 18.: ään (mikä on todellakin pitkä lasku).

Yritysten, kuten Private Tunnel ja ExpressVPN, suorittaessa huomattavasti nopeammin kuin VyprVPN, Golden Frog tekee heidän työnsä loppuun tulevina kuukausina saadakseen Yhdysvaltain palvelimet takaisin tasolle ja kilpailemaan muiden tärkeimpien VPN-markkinoiden toimijoiden kanssa..

Onko VyprVPN turvallinen?

Jotta voin tarkistaa VyprVPN: n yksityisyyden ja turvallisuuden, suoritin pari skannausta IP- ja DNS-vuotojen havaitsemisohjelmistojen avulla varmistaakseni, että kaikki tietoni todella pidettiin yksityisenä.

Tässä oli tuloksia, jotka löysin ...

VyprVPN-vuototesti 1 VyprVPN-vuototesti 2 VyprVPN-vuototesti 3

Kun olen suorittanut yli neljä testiä, voin turvallisesti todeta, että minulla ei ollut IP- tai DNS-vuotoja VyprVPN: ää käytettäessä.

… Mikä on iso voitto.

Päätin myös suorittaa tarkistuksen VirusTotalin avulla varmistaakseni, että GoldeFrog ei injektoinut haittaohjelmia tai mainosohjelmia laitteeseeni.

viruksia ei löytynyt

Jälleen kerran kaikki tarkistetut ja olen iloinen voidessani ilmoittaa, että VyprVPN näyttää olevan kaikissa tarkoituksissa turvallinen VPN-palveluntarjoaja..

Toimiiko VyprVPN Netflixin kanssa?

Siitä lähtien, kun Netflix alkoi maantieteellisesti estää asiakkaita, jotka käyttävät VPN: ää päästäkseen rajoitettuihin elokuviin ja TV-ohjelmiin, on entistä vaikeampaa löytää VPN-palveluntarjoajaa, jonka avulla voit suoratoistaa sisältöä Netflixistä.

Testasin VyprVPN: n Netflix-yhteensopivuutta erilaisilla palvelimilla ympäri Yhdysvaltoja ja EU: ta.

… Tässä oli tulokset, jotka sain.

 • New York -palvelin: Toimii kuin unelma! Videot latautuvat nopeasti ja pystyin suoratoistamaan ilman ongelmia.
 • Chicago-palvelin: Aivan kuten New Yorkin palvelimella, minulla ei ollut mitään ongelmia yhteyden muodostamisessa Netflixiin VyprVPN: n Chicago-palvelimen avulla.
 • Yhdistynyt kuningaskunta: Tukossa
 • Kanada: Tukossa
 • Alankomaat: Tukossa

Vaikka olin hieman pettynyt siihen, etten pystynyt suoratoistamaan tai estämään Netflixiä mistään heidän EU-palvelinpaikoistaan, tämä on silti "Voitto" Golden Frogille ottaen huomioon kuinka harvinaista on löytää VPN-palveluntarjoaja, joka toimii edelleen Netflixin kanssa..

Netflix-ohitus

Olin iloisesti yllättynyt, kun muodostuin yhteyden heidän New Yorkin palvelimeen ja pystyin lataamaan John Mulaneyn Comeback Kidin jopa 3 sekunnin puskurilla..

Onko torrenting sallittu?

Vaikka VyprVPN ja Golden Frog ovat pitäneet melko hiljaa mielipiteensä P2P-tiedostojen jakamisesta ja torrentista, löysin seuraavan lausunnon heidän ohjekeskuksestaan.

Torvotaan VyprVPN: llä

Ja tämä vaikuttaa hienolta.

Hepr, VyprVPN antaa asiakkailleen jopa mahdollisuuden käyttää BitTorrent-asiakkaita ja väittää, että he eivät tarkkaile aktiivisesti mitään verkkotoimintasi.

Mutta siellä on saalis ...

Kun kaivoin vähän syvemmälle, huomasin, että monien GoldenFrog-asiakkaiden tili oli jäädytetty tekijänoikeusloukkausilmoitusten takia, ja tukitiimi vastasi keskeytyksiin seuraavalla lausunnolla.

asiakastuen vastaus

Joten vaikka voit torrent tiedostoja teknisesti VyprVPN: llä, on tärkeää huomata, että jos rikot tekijänoikeuslakia, tilisi peruutetaan tai jäädytetään (ja valitettavasti hyvityksiä ei ole).

Mitä laitteita tuetaan?

VyprVPN on yhteensopiva kaikkien tärkeimpien laitteiden kanssa, mukaan lukien Android, iOS, Windows, Mac ja Linux.

Näiden peruslaitteiden lisäksi VyprVPN: n avulla voit nimetä reitittimen, Apple TV: n ja Android TV: n nimettömäksi..

VyprVPN -yhteensopivuus

Tällä hetkellä ei vaikuta siltä, ​​että VyprVPN tarjoaisi selaimen laajennuksia Google Chromelle, Safarille tai Internet Explorerille (mutta kukaan ei käytä sitä joka tapauksessa… Eikö niin?)

Lisäksi VyprVPN ei ole yhteensopiva TOR: n (Orion Router) tai muiden kolmansien osapuolien välityspalvelimien kanssa, joten jos haluat lisätä ylimääräisen nimettömyys- ja suojauskerroksen VPN-kokemukseesi, saatat joutua etsimään joitain muita palveluntarjoajia.

Onko VyprVPN helppo käyttää (käytettävyys)

Yksi alueista, jolla VyprVPN todella loistaa, on käytettävyytensä…

Olen testannut kymmeniä VPN: itä ja käyttämistäni 70+ -sovelluksesta, VyprVPN on ylivoimaisesti yksi yksinkertaisimmista ja sujuvimmista käyttää.

Kun olet napsauttanut muutamia painikkeita ja hyväksynyt niiden käyttöehdot, VyprVPN ladataan heti laitteeseesi ja sinut viedään heidän helppokäyttöiseen kotirajapintaan..

hyvä käytettävyysTäältä on helppo päästä asetusvalikkoon ja muuttaa nopeasti yhteys-, tunnelointi- tai DNS-asetuksia.

VyprVPN-sovellusasetukset

Kaiken kaikkiaan VyprVPN tarjoaa asiakkailleen yksinkertaisen ja helppokäyttöisen sovelluksen, joka mahdollistaa vaivattoman navigoinnin ja tehokkuuden.

palvelimet & Lisäominaisuuksia

Yli yli 700 yli palvelinta yli 70 maassa, VyprVPN tarjoaa asiakkailleen pääsyn suurimpaan verkkoon ja palvelinpuistoon, jota on koskaan tarkistettu tällä sivustolla.

Tämän vaikuttavan hahmon lisäksi he ovat myös yksi harvoista VPN-yrityksistä, jotka kirjoittavat ja isännöivät omia palvelimia ja DNS: ää.

… Mikä on upea käyttäjän yksityisyyteen.

Tämä tarkoittaa, että he omistavat kokonaisen verkon, jota käytät ollessasi yhteydessä VPN-asiakkaaseen, ja he ovat ainoa osapuoli, jolla on pääsy yksityisiin tietoihisi..

Lisäksi ne tarjoavat fantastisen killswitch-ominaisuuden, jonka avulla voit levätä helposti tietäen, että vaikka irrotatkin palvelimesta (ongelma, jota en ole koskaan tavannut), kaikki toimintasi suljetaan heti, estäen sinua tai tietojasi vaarantumisesta.

Viimeinen mutta ei vähäisin

Kuinka VyprVPN: n asiakastuki on?

Yksi suurimmista parannuksista, joita VyprVPN on tehnyt viimeksi kun tarkistin niitä, on heidän asiakastuensa.

Aiemmin minun oli pakko kestää yli 14 tunnin vastausaika (mikä oli kaukana mainostetusta 24/7 tuesta)..

Tällä kertaa kuitenkin GoldenFrog näyttää saaneen sen oikein.

Esitin tätä katsausta varten kolme erilaista tukikyselyä ja sain vastauksen kymmeneen minuuttiin.

Tässä on kuvakaappaus toisesta tukilipustani, joka kysyy, mitkä UK-palvelimet saattavat olla yhteensopivia Netflixin kanssa.

kuvakaappaus toinen tukilippu

Koska tämä ei todellakaan vastannut kysymykseeni, seurasin uudelleen ja sain seuraavan vastauksen. kuvakaappaus kolmannesta tukilipusta

Vaikka tämä ei ollut tarkalleen vastaus, jonka toivoin näkeväni, oli hienoa nähdä, että VyprVPN oli parantanut dramaattisesti heidän vastausaikaansa, vaikka tukitiimillä puuttuisi tarvittavia tietoja, jotka auttaisivat minua tutkimuksessa.

Vielä tärkeämpää on, että VyprVPN tarjoaa nyt live-chat-tukea ihmisille, joilla ei ole varaa odottaa ja jotka haluavat nopeamman pääsyn asiakastukeen.

VyprVPN kustannukset, suunnitelmat & maksutavat

Toisin kuin useimmat markkinoilla olevat suuret VPN-nimet, VyprVPN ei tarjoa ”yksi koko sopii kaikille” -suunnitelmaa.

Sen sijaan he tarjoavat kaksi erilaista tilausta, perus- ja premium-tilauksen, VyprVPN: n ostamiseksi:

VyprVPN hinnoittelu

Perussuunnitelma

 • 60,00 dollaria / vuosi, kun valitset vuosisuunnitelman (5,00 dollaria kuukaudessa)
 • 9,95 dollaria kuukaudessa tilaus
 • 3 samanaikaista yhteyttä
 • Rajoittamaton tiedon käyttö

Premium-suunnitelma

 • 80,00 dollaria vuodessa laskuttaessaan vuosittain (6,67 dollaria kuukaudessa)
 • 12,95 dollaria kuukaudessa tilaus
 • 5 samanaikaista yhteyttä
 • VyprVPN pilvi mukana
 • Kameleontti mukana

En ole VPN-fani, joka tarjoaa perus- ja premium-hinnasuunnitelmia, mutta kaikissa aikomuksissa ja tarkoituksissa VyprVPN veloittaa kohtuullisen hinnan suuresta palvelinpuistostaan, nopeista latausnopeuksistaan ​​ja Netflix-yhteensopivuuteen..

Koska kaikissa suunnitelmissa on 3 päivän ilmainen kokeiluversio (ilman kaistanleveysrajoitusta), VyprVPN ei tarjoa palautuksia missään olosuhteissa, joten muista testata heidän palvelunsa mahdollisimman perusteellisesti ennen sitoutumista vuotuiseen suunnitelmaan.

Onneksi VyprVPN-kokeilun tai tilauksen peruuttaminen on oikeastaan ​​melko yksinkertaista, noudata seuraavia ohjeita:

 1. Kirjaudu ohjauspaneeliin (URL)
 2. Napsauta "Tilit" ja sitten "Peruuta palvelu"
 3. Vastaa miksi haluat peruuttaa

VyprVPN-tilin peruuttaminen

Ja siinä se on!

Ottaen huomioon, kuinka monet VPN-palveluntarjoajat tarjoavat varjoisia hyvitysehtoja ja piilotettuja maksuja, on virkistävää nähdä, että VyprVPN on suoraviivainen ja avoin koko maksuprosessissa..

Viimeinen huomio, joka on otettava huomioon, on se, että VyprVPN ei tarjoa nimettömiä maksutapoja.

… Voit maksaa vain pankki- tai luottokortilla, PayPalilla tai AliPaylla.

Anteeksi Bitcoin-faneja, jos haluat maksaa nimettömästi, VyprVPN ei ole palvelu sinulle.

Suosittelemme VyprVPN?

Kyllä ja ei…

VyprVPN on loistava VPN-palveluntarjoaja, joka tarjoaa asiakkailleen pääsyn huippuluokan suojausominaisuuksiin, laajaan palvelinpuistoon, Netflix-yhteensopivuuteen ja ihmisarvoiseen asiakaspalveluun.

Heidän nimettömien maksuvaihtoehtojen puuttuminen ja torrentitiedostoihin liittyvät oikeudelliset huolet voivat kuitenkin olla vakava ongelma joillekin käyttäjille.

Kun tarkastellaan kuinka monta erinomaista VPN-verkkoa on samassa hintaluokassa, on vaikea perustella VyprVPN-tilauksen ostamista yhdeltä nopeimmista tai ominaisuuksiltaan rikkaimmista kilpailijoista..

Päivän lopussa, jos ensisijainen huolenaihe on turvallisuus ja nimettömyys, VyprVPN on yksi markkinoiden parhaista palveluista.

Jos kuitenkin etsit parasta monipuolista VPN: ää, joka antaa sinulle suurimman bang-vastineesi, suosittelen tutustumaan VPN-arvosteluihimme NordVPN: stä & ExpressVPN.

Lisää oma VyprVPN-arvostelu:

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me