VPNArea áttekintés

VPNArea felülvizsgálatA VPNArea egy kicsi, bolgár VPN-társaság, amelyet 2012-ben alapítottak. Az Offshore Security EOOD nevű offshore társaság tulajdonában van..


Webhelyük szerint 212 szerverhely található 70 országban. LinkedIn oldalukon 11-50 alkalmazott jelenik meg, tehát legitim első lépésnek tűnik.

Azt állítják, hogy „1. számú nagy sebességű VPN-szolgáltatás”.

Jól hangzik a felszínen, de nézzük meg, mit fogunk megtudni ebben a VPNArea áttekintésben.

Először az alapok.

VPNArea áttekintés

ÁLTALÁNOS RANK: # 78 a 78 VPN közül
Használhatóság: Könnyen kezelhető
NAPLÓFÁJLOK: Nincs naplózási politika
HELYSZÍNE: 70 ország, 230 szerver
TÁMOGATÁS:  Élő csevegés, jó válaszidő
torrentezés-: Torrenting megengedett
NETFLIX: Igen 3/5
Titkosítás / JEGYZŐKÖNYV: 256 bites AES, OpenVPN
KÖLTSÉG: 4,92 USD / hónap (évente)
HIVATALOS HONLAPJÁN: www.VPNarea.com

Mit kínál a VPNArea??

A VPNArea büszke a sebességre.

Ide tartozik a több mint 200 szerverhálózat, amely 70 különböző országban terjed ki. Ezek túlnyomó többsége az Egyesült Államokban és Európában található (néhányat Ázsiában, Dél-Amerikában, párjal a Közel-Keleten és Afrikában).

Ha összehasonlítjuk ezt a számot más hálózatokkal, például ExpressVPN (2000+) vagy PIA (3000+), akkor nem túl nagy. Ez jó vagy rossz dolog lehet attól függően, hogy nézel rá.

A VPNArea gyorsan rámutat arra, hogy az ügyfél-szerver arányuk az iparág legjobbjai között szerepel, amelynek mindenki számára jobb teljesítményt és sebességet kell eredményeznie..

Pontosabban, egy kiszolgálójuk van elkülönítve 250 ügyfél számára, ami „tizenötször jobb tagok és kiszolgálók aránya”, mint a versenytársaké. Az mit jelent?

Más szavakkal: nem „adják el” túlzottan a szervereiket, amelyek mindenki más számára a teljesítményt veszélyeztetik. Figyelemmel kísérik a rendelkezésre álló szerverekhez viszonyított ügyfelek számát. Ahelyett, hogy a lehető legtöbb embert elrontja a szerverükön, és mindenki másnak a teljesítményét veszélyezteti, célzottan figyeli mindegyikét, így csak nagyszerű élményekkel járhat.

Van egy olyan funkciójuk is, amely megmutatja, hogy jelenleg hány felhasználó van a szerveren. Ez azt is jelenti, hogy a lehető legjobb eredmények biztosítása érdekében kereshet és kiválaszthat olyan kiszolgálót, ahol nulla felhasználó van. (Ezenkívül sebességgel is kereshet, ha ez abban az időben az elsődleges probléma.)

VPNarea országkiszolgálók

A VPNArea alkalmazásokat kínál minden nagyobb eszközhöz, beleértve a Windows, Mac, Android és iOS rendszereket. Egyszerre akár öt különböző eszközcsatlakozást is csatlakoztathat.

Ezen eszközök használatakor korlátlan hozzáféréssel kell rendelkeznie, mivel nincs semmiféle fojtás, letöltés és egyéb korlátozás.

És előfordulhat, hogy korlátlan eszközöket kaphat korlátlan hozzáférésével, ha kapcsolódik valamelyikük FlashRouters partnerbeállításához. Ezek az előre konfigurált útválasztók megkönnyítik a DD-WRT firmware beállítását és a teljes internetkapcsolat lezárását..

Ezt a megoldást az intelligens TV-k és a játékkonzolok titkosítására is felhasználhatja.

Ha a VPN-kapcsolat hirtelen megszakadt és megszakadt, van egy kill kapcsoló funkció, amely megvédi az IP-címet, ha hirtelen felbukkan..

Van még egy „Auto IP Changer” szolgáltatás, amely automatikusan váltja az Ön IP-címét, bárhogyan szeretné (gyakran percig)..

Ezen praktikus szolgáltatás mellett egy „DNS-szivárgás elleni védelem” a valódi IP-cím védelme érdekében. Így működik.

Akár tetszik, akár nem, az internetszolgáltatók továbbra is hozzáférhetnek a meglátogatott domain nevekhez (még akkor is, ha a VPN-kapcsolat fut). Ennek oka az, hogy készülékei hogyan fogják használni az internetszolgáltatójának DNS-kiszolgálóit a hostnevek IP-címre váltására (eléréskor).

Tehát ez a DNS-szivárgásgátló szolgáltatás lehetővé teszi, hogy belépjen a DNS-kiszolgálókba, és válasszon különféle kiszolgálókat az elérhető országok alapján.

Ha már eleget olvasott ahhoz, hogy tetszik, amit lát, a VPNArea 7 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál.

VPNArea Pros +

1. OpenVPN-t használnak, és nagyon sok jön hozzá

A VPNArea elsődleges VPN kliense Chameleon, az OpenVPN alapú program.

Miközben támogatnak néhány másik protokollopciót, nem ajánlja őket. Itt van miért.

Az OpenVPN az „iparági szabvány” protokoll, amely megbízható SSL titkosításra támaszkodik, amelyet az SSL tanúsítványok használnak az összes főbb weboldal lezárására, amelyet naponta használnak. Jelenleg nincs ismert biztonsági rés, és a szokásos titkosítási algoritmusok (bővebben az alábbiakban bemutatott részben) az üzleti élet legjobbjai között vannak..

Hasonlítsa össze ezt más protokollokkal, például a PPTP-vel, amelyek csak a legeredetibb (ha van) biztonsági titkosítást tartalmaznak. Tehát, bár megtehetik az IP-címek megkerülésének vagy átirányításának módját, hogy megváltoztassák a „látható” helyet, továbbra is óriási kockázatot jelentenek mindenkinek, aki aggódik a munkamenet adatainak eltérítése miatt..

Ez kiterjed a népszerű felhőalapú fájlkezelő szolgáltatásokra, mint például a Dropbox vagy a Google Drive. Ezek megköveteléséhez nincs szükség minden egyes bejelentkezésre, amikor szinkronizálni szeretné az eszközön lévő és a felhőben lévő eszközöket. Ehelyett van egy „szinkronizációs token”, amely nyitott kapcsolatot tart fenn a kettő között.

A probléma az, hogy ha valaki megkapja a kezét a szinkronizálási tokennél, akkor automatikusan elhallgathat minden, a kapcsolaton áthaladó dolgot. A rosszindulatú programok befecskendezése mellett minden pusztítást okoz.

Ismert problémák vannak olyan lehetőségekkel is, mint a WebRTC és az IPv6, amelyek véletlenül lefedhetik valódi IP-címüket (még akkor is, ha VPN-hez kapcsolódnak)..

VPNarea protokoll funkciói

2. Alapértelmezés szerint a VPNArea szilárd 256 bites titkosítással rendelkezik

Minden megbízható VPN alapértelmezés szerint 256 bites titkosítást használ. A privát Internet hozzáférés 126 bites titkosítást is kínál (opcionálisan).

Röviden, a 256 bites titkosítást a világ legjobb kormányai használják. És ellenőrizni fogja, hogy a VPN-kapcsolat biztonságos-e.

Ez a szám (256) az erősség szintjére és a titkosítás esetleges feloldásához szükséges kombinációkra utal.

Röviden: alapvetően brutális erő bizonyíték.

3. Nem naplózási politika

A VPNArea még a naplókat sem tudta tartani, ha akartak (amit nem).

A bulgáriai székhelyük szigorú „Nincs napló” törvényt jelent. Napi szervereik és e-maileik székhelye a gyönyörű és hírhedten titokban levő Svájcban található.

Néhány VPN-szolgáltató ideiglenesen naplózza az alaptevékenységek naplóit a szolgáltatás jobb javítása érdekében. Például nyomon fogják követni, hogy hány ember használja a szolgáltatást a harminc nap folyamán, és figyelni fogják, mikor jelentkeznek be vagy ki.

De a VPNArea itt szélsőséges óvintézkedéseket tesz.

Ezenkívül néhány tervük egy dedikált, megosztott IP-címet fog kínálni, amelyet minden tag számára használnak, hogy az Ön egyedi tevékenységei megkülönböztethetetlenek legyenek a többi felhasználótól.

4. Nagyon megfizethető (2,99 USD / hó)

A VPNArea árazási tervei nagyjából megegyeznek.

Az elsődleges különbség a hosszúság tervezésén alapul; így kedvezményeket kaphat, ha hosszabb, hat hónaptól egy évig tartó kötelezettségvállalást választ.

De van egy hátránya, hogy valódi „havi” tervük nem rendelkezik: nincs külön IP-lehetőség.

Ez azt jelenti, hogy ha nem akarja néhány hónapon keresztül előre fizetni, akkor nem fog hozzáférni a megosztott IP-hez, amely az összes felhasználó között elterjedt, hogy elrejtse vagy elrejtse tevékenységeit.

Az árképzési táblázat teljes bontása itt található:

VPNArea árképzés

1. terv:

 • 1 hónap = 9,90 USD / hónap
 • Minden szolgáltatás, kivéve a dedikált IP opciót

Második terv:

 • 1 év = 4,92 USD / hónap
 • $ 59.00 / év
 • Minden funkciót tartalmazza

Harmadik terv:

 • 36 hónap = 2,99 USD / hónap
 • 107,64 USD / 36 hónap
 • Minden funkciót tartalmazza

A fizetési módok magukban foglalják az összes főbb betéti és hitelkártyát, a PayPal, a Bitcoin, a WebMoney és az Alipay.

5. Az alkalmazásuk működik a Netflix-szel (és lehetővé teszik a torrent)

Az egyik rangsorolási kritériumom a tartalom streamfolyamatának lehetősége a Netflix-en és a VPN szoftver torrentinghez való felhasználása. A második próbálkozásom után sikerült bejutnom a Netflixbe, és ők is lehetővé teszik a torrentet, de azt tanácsolják, hogy használjon P2P szervereket.

Itt található a VPNArea-val torrentálásra szolgáló kiszolgálók listája (https://vpnarea.com/forum/thread/which-servers-allow-torrents-and-which-dont/)

6. Az alkalmazás karcsú és könnyen használható

Az egyik dolog, amit a VPNArea iránt leginkább szeretek, az, hogy olyan sokféle eszközön elérhetőek szoftverek, beleértve:

 • Windows 7 vagy újabb
 • Mac OS (Yosemite vagy újabb)
 • Android
 • iOS (iPhone, iPad)
 • Linux
 • Számos útválasztó

Az alkalmazást akár hat eszközön is használhatja egyszerre. A számlák megosztása szintén megengedett.

VPNArea alkalmazásbeállítások

Az asztali alkalmazás felhasználói felülete karcsú, könnyen bejelentkezhető és nagyon egyszerű navigálni. Használhatja a keresősávot egy adott kiszolgáló megkereséséhez, vagy egyszerűen csak kiválaszthatja egyik kiszolgálóját a listából, és nyomja meg a „Csatlakozás” gombot.

VPNarea VPN kliens

Mindegyik kiszolgálón megnézheti az aktuális terhelést, a kiszolgálótól az Ön tartózkodási helyétől való távolságot és a szerver aktuális sebességét.

VPNArea kliens szerver csatlakoztatása

A VPNArea mobilalkalmazása még felhasználóbarátabb.

Kipróbáltam az iOS alkalmazást, és kellemesen lepődtem meg, milyen egyszerű választani a szervert és a sebességet, értékelni az alkalmazást, bejelenteni a problémát és így tovább (mindezt a főmenüből).

VPNarea kliens lehetőségek

A kiszolgálók listáját könnyedén lehet görgetni, és tartalmazza az egyes helyek aktuális sebességét is.

A VPNarea szerver sebessége

Miután kiválasztott egy szervert, egy gombnyomással válthat a „Csatlakoztatva” és a „Csatlakoztatva” között.

A VPNarea szerver nincs csatlakoztatva

7. Ügyfélszolgálat

A VPNArea élő csevegést kínál.

Ez azt jelenti, hogy a blokk körül a nap 24 órájában és 7 órán keresztül támogatják a csevegést. Valakinek bárhol elérhetőnek kell lennie bármikor, hogy segítsen.

Legalábbis ez az elmélet.

A GYIK oldaluk így szól: „A válaszidő általában soha nem haladja meg a 4 órát, és a legtöbb alkalommal, amikor azonnal megkeres velünk az élő csevegést.”

Próbáljuk ki ezt az elméletet, és nézzük meg, hogy valójában hogyan teljesülnek.

Csak annyit kell tennie, hogy beír egy felhasználónevet vagy becenevet és e-mail címét, majd az induláshoz kattintson a “Csevegés indítása” gombra.

A VPNArea élő csevegő kezdődoboza

Amikor 2017-ben kipróbáltam támogatásukat, 16 óra telt el a válasz megkapására. Ma 15 másodpercen belül kaptam választ. Beszéljünk egy fejlesztésről, mi??

Szóval azonnal elkezdtem ásni az információkat.

VPNArea támogató beszélgetés 1

Zack válaszai gyorsak és tömörek voltak, olyan jó érzésnek tűnt, hogy igaz legyen, de a további vizsgálatokat követően valódi ember volt, nem pedig túl jól kódolt AI..

Folytattam a kérdéseket, és szinte azonnal válaszokat adott.

VPNArea támogató beszélgetés 2

Megkaptam a válaszokat, és nagyon elégedett voltam a tapasztalattal. Nem tudom biztosan, hogy néznek ki technikai nehézségekkel, de a kérdések megválaszolása minden bizonnyal nem jelent problémát. Kiváló támogatás.

Megkaptam a válaszokat, megköszöntem neki, és elmondtuk a búcsút.

VPNArea ügyfélszolgálati beszélgetés 3

Összességében nagy benyomásom van, hogy az ügyfélszolgálat minősége hogyan javult 2017 óta. A 16 órás válaszidőtől kevesebb, mint egy percig.

Nagyszerű tapasztalat.

VPNArea Cons -

1. VPNArea sebesség: 39% -kal lassabb, mint a versenytársaknál

Annak érdekében, hogy ez az értékelés pontos legyen, továbbmentem, csatlakoztam egyik szerverükhöz és megnyittam a speedtest.net webhelyet

A teszt elvégzésekor 100 Mbps internetkapcsolatot használtam.

Az EU, az USA és az ASIA szerverhez való csatlakozás után rájöttem, hogy a VPNArea nagyon lassú.

VPNarea sebességteszt

USA szerver (New York)

 • Ping: 114 ms
 • Letöltés: 10.05 Mbps
 • Feltöltés: 7.18 Mbps

EU szerver (Amszterdam)

 • Ping: 42 ms
 • Letöltés: 47,36 Mbps
 • Feltöltés: 23.81 Mbps

Asia Server (Hong Kong)

 • Ping: 366 ms
 • Letöltés: 6,99 Mbps
 • Feltöltés: 2.63 Mbps

Miközben az EU-s sebességük rendben volt, az USA letöltési és feltöltési sebessége túl lassú. Ez a szoftver több mint 80% -kal lerövidítette az Internet sebességemet.

Röviden: lassú volt a többi felső VPN-hez képest.

Ajánlom a VPNArea-t?

A rövid válasz igen.

Nagyon tetszik a VPNArea. Minden fő protokollt kínálnak, a legjobb titkosítási módszerekkel együtt, amelyeket a pénz vásárolhat. Jó kezdés!

Ez a teljes „szerver-ügyfél” arány sem egy csomó forró levegő. A túl sok ügyfél problémát jelent, ha mind ugyanazon erőforrás-készlet mellett versenyeznek. Jam-csomagolt szerverek a lassabb teljesítményt jelentik.

Átlagnál alacsonyabb áraik csábítóak.

És VPN kliens felületük szilárd. Ráadásul a VPNArea alkalmazás szinte minden típusú eszközön elérhető, kivéve a készüléket.

A funkciók egy lyukasztót is csomagolnak: van egy beépített sebességteszt, megszakító kapcsoló, anti-DNS szivárgás és automatikus IP-váltó.

Az ügyfélszolgálati tapasztalatok kiválóak voltak, lehetővé teszik, hogy összes szerverükön kínzó legyen, ami nem tetszik?

Csak egy dolog van, amit nem tudok figyelmen kívül hagyni:

 1. Kicsit lassúak a komoly felhasználáshoz. Még az alacsony tag-szerver aránynál is. Ha azt tervezi, hogy ezt a VPN-t torrentinghez vagy Netflixhez használja - teljesítményük nem fogja csökkenteni.

Nem biztos abban, hogy a VPNArea megfelelő az Ön számára? Vessen egy pillantást a 2019-es legjobb VPN-ekre.

Ui Mindig érdekelnek a felhasználói vélemények, tehát ha korábban már használtál VPNArea-t, ne habozzon, hagyja el véleményét alább. Ha tapasztalata megegyezik az enyémmel, akkor jó. Ha nem, akkor az is rendben van!

Adja hozzá saját véleményét:

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me