VPNArea-arvostelu

VPNArea-arvosteluVPNArea on pieni, bulgarialainen VPN-yritys, joka perustettiin vuonna 2012. Sen omistaa offshore-yritys nimeltään Offshore Security EOOD..


Heidän verkkosivustonsa mukaan heillä on 212 palvelinpaikkaa 70 maassa. Heidän LinkedIn-sivulla on 11-50 työntekijää, joten se näyttää oikealta ensimmäiseltä.

He väittävät olevansa "Nopean VPN-palvelun luokiteltu luokka 1".

Kuulostaa hyvältä pinnalta, mutta katsotaanpa mitä näemme tässä VPNArea-katsauksessa.

Ensinnäkin perusteet.

VPNA-alueen yleiskatsaus

YLEINEN RANK: # 24/78 VPN: tä
KÄYTETTÄVYYS: Helppokäyttöinen
LOKITIEDOSTOT: Ei kirjauskäytäntöä
paikoissa: 70 maata, 230 palvelinta
TUKI:  Live Chat, hyvät vastausajat
TORRENTING: Torrentit sallittu
Netflix: Kyllä 3/5
Salaus / PROTOCOL 256-bittinen AES, OpenVPN
KUSTANNUS: 4,92 dollaria kuukaudessa (vuosittain)
VIRALLINEN NETTISIVU: www.VPNarea.com

Mitä VPNArea tarjoaa?

VPNArea on ylpeä nopeudesta.

Se sisältää heidän yli 200 palvelinverkon, joka kattaa 70 eri maata. Suurin osa niistä sijaitsee Yhdysvalloissa ja Euroopassa (muutama sirotellaan Aasiassa, Etelä-Amerikassa, pari Lähi-idässä ja Afrikassa)..

Kun vertaa tätä numeroa muihin verkkoihin, kuten ExpressVPN (2000+) tai PIA (3000+), se ei ole kovin suuri. Se voi olla hyvä tai huono asia riippuen siitä, kuinka katsot sitä.

VPNArea huomauttaa nopeasti, että heidän ”asiakas-palvelin” -suhteensa on alan parhaita, minkä pitäisi olla kaikkien parempi suorituskyky ja nopeus.

Erityisesti heillä on yksi palvelin, joka on omistettu 250 asiakkaalle, mikä johtaa “13 kertaa parempiin jäseniin: palvelinsuhteeseen” kuin heidän kilpailijansa. Mitä tuo tarkoittaa?

Toisin sanoen, he eivät "myy" palvelimiaan, jotka lopulta vain vaarantavat kaikkien muiden suorituskyvyn. He seuraavat tarkkaan asiakkaiden määrää suhteessa käytettävissä oleviin palvelimiin. Sen sijaan, että häiritsisit mahdollisimman monta ihmistä palvelimillaan ja vaarantaisi kaikkien muiden suorituskyvyn, he seuraavat tarkoituksella kaikkia, joten saat vain upeita suorituskokemuksia.

Heillä on myös ominaisuus, joka näyttää sinulle, kuinka monta käyttäjää palvelimella on tällä hetkellä. Se tarkoittaa jopa sitä, että voit etsiä ja valita palvelimia, joilla ei ole käyttäjiä, jotta voidaan varmistaa parhaat mahdolliset tulokset. (Lisäksi voit hakea myös nopeuden perusteella, jos se on tuolloin ensisijainen huolenaihe.)

VPNarea-maan palvelimet

VPNAreassa on sovelluksia saatavana jokaiselle suurelle laitteelle, mukaan lukien Windows, Mac, Android ja iOS. Voit yhdistää jopa viisi eri laiteyhteyttä kerralla.

Sinulla tulisi olla rajoittamaton käyttöoikeus, kun käytät näitä laitteita, koska siellä ei ole mitään kuristinta, lataamista tai muita rajoituksia.

Ja saatat pystyä hankkimaan rajoittamattomat laitteet rajoittamattomalla käyttöoikeudellasi muodostamalla yhteyden heidän FlashRouters-kumppaninsa asennusohjelman kautta. Näiden esiasetettujen reitittimien avulla on erittäin helppoa asentaa DD-WRT-laiteohjelmisto ja lukita koko Internet-yhteys.

Voit käyttää tätä kiertotapaa myös salata sekä älytelevisiot että pelikonsolit.

Jos VPN-yhteytesi yhtäkkiä katkesi ja katkesi, siellä on kill switch -ominaisuus, joka suojaa IP-osoitettasi ilmaantuvalta yhtäkkiä.

Siellä on myös ”Auto IP Changer” -ominaisuus, joka vaihtaa IP-osoitteesi automaattisesti haluamallasi tavalla (usein minuutteihin).

Ja tämän kätevän ominaisuuden lisäksi on ”DNS-vuoto” suojaamaan todellista IP-osoitettasi. Näin se toimii.

Pidät siitä vai ei, Internet-palveluntarjoajat voivat silti saada pääsyn näkemään käytetyistä verkkotunnuksista (jopa kun VPN-yhteys on käynnissä). Syynä on se, kuinka laitteet käyttävät Internet-palveluntarjoajasi DNS-palvelimia palvelimen nimien muuttamiseen IP-osoitteiksi (käytettäessä).

Joten tämän DNS-vuodon vastaisen ominaisuuden avulla voit mennä DNS-palvelimiin ja valita erilaisia ​​käytettävissä olevien maiden perusteella.

Jos olet jo lukenut tarpeeksi pitämään näkemästäsi, VPNArea tarjoaa 7 päivän rahat takaisin -takuun.

VPNArea-ammattilaiset +

1. He käyttävät OpenVPN: ää ja siihen liittyy monia etuisuuksia

VPNArean ensisijainen VPN-asiakas on nimeltään Chameleon, joka on OpenVPN-pohjainen ohjelma.

Vaikka he tukevat joitain muita protokollavaihtoehtoja, he eivät suosittele niitä. Tässä on miksi.

OpenVPN on teollisuuden standardiprotokolla, joka luottaa vankkaan SSL-salaukseen, jota SSL-sertifikaatit käyttävät kaikkien tärkeimpien verkkosivustojen lukitsemiseen päivittäin. Tällä hetkellä ei tunneta tietoturva-aukkoja, ja sen standardit salausalgoritmit (lisätietoja seuraavassa osiossa alla) ovat alan parhaimpia.

Vertaa sitä nyt muihin protokolliin, kuten PPTP: hen, joissa on vain alkeellisin (jos sellainen on) tietosuojaus. Joten vaikka he saattavat tehdä tempun IP-osoitteiden ohittamiseen tai reitittämiseen muuttaaksesi ”näkyvää” sijaintiasi, he aiheuttavat silti valtavan riskin jokaiselle, joka on huolissaan istunnonsa tietojen kaappaamisesta..

Se kattaa suositut pilvipohjaiset tiedostohallintapalvelut, kuten Dropbox tai Google Drive. Nämä eivät vaadi kirjautumista sisään joka kerta, kun haluat synkronoida laitteesi ja pilven sisällön. Sen sijaan sinulla on ”synkronointitunnus”, joka pitää avoimen yhteyden näiden kahden välillä.

Ongelmana on, että jos joku saa käsiinsä tämän synkronointitunnuksen, hän voi automaattisesti kuunnella jokaisen yhteyden kautta kulkevan asian. Sen lisäksi, että pistät haittaohjelmia ja aiheuttavat kaikenlaista tuhoa.

Vaihtoehtoihin, kuten WebRTC ja IPv6, liittyy myös tunnettuja ongelmia, jotka saattavat vahingossa paljastaa todellisen IP-osoitteesi (jopa ollessasi yhteydessä VPN: ään).

VPNarea-protokollan ominaisuudet

2. VPNArea on vakiona 256-bittinen salaus oletuksena

Jokainen luotettava VPN käyttää oletuksena 256-bittistä salausta. Yksityinen Internet-yhteys tarjoaa myös 126-bittisen salauksen (valinnaisesti).

Lyhyesti sanottuna, maailman parhaimmat hallitukset käyttävät 256-bittistä salausta. Ja se varmistaa, että VPN-yhteytesi on turvallinen.

Tämä luku (256) viittaa lujuustasoon ja tarvittaviin yhdistelmiin salauksen mahdollista avaamista varten.

Lyhyesti sanottuna, se on periaatteessa raa'an voiman todiste.

3. Ei kirjautumiskäytäntöä

VPNArea ei pystynyt edes pitämään lokit halutessaan (mitä he eivät halua).

Heidän bulgarialainen sijainti tarkoittaa tiukkaa "Ei lokia" -lakia. Ja heidän päivittäiset palvelimensa ja sähköpostinsa pääkonttorit sijaitsevat kauniissa ja tunnetusti salaisessa Sveitsissä.

Jotkut VPN-palveluntarjoajat pitävät perustoimintojen lokit väliaikaisesti palvelun parantamiseksi. Esimerkiksi he seuraavat, kuinka monet ihmiset käyttävät palvelua kolmenkymmenen päivän aikana, ja seuraavat, kun ihmiset kirjautuvat sisään tai ulos.

Mutta VPNArea noudattaa tässä äärimmäisiä varotoimia.

Lisäksi jotkut heidän suunnitelmistaan ​​tarjoavat omistautuneen, jaetun IP-osoitteen, jota käytetään kaikille jäsenille, jotta henkilökohtaiset toimintosi ovat erotettavissa kaikista muista käyttäjistä.

4. Erittäin edullinen (2,99 dollaria kuukaudessa)

VPNArea-hinnasuunnitelmat ovat enimmäkseen samat.

Ensisijainen ero alenee suunnitella pituutta; joten saat alennuksia, kun valitset pidemmän kuuden kuukauden tai vuoden sitoumuksen.

Mutta heidän todellisessa "kuukausittaisessa" suunnitelmassaan on myös yksi haitta: ei omaa IP-vaihtoehtoa.

Tämä tarkoittaa, että jos et halua maksaa ennakkoa muutaman kuukauden ajan, et pääse käyttämään heidän jaettua IP: tä, joka on jakautunut kaikille käyttäjille piilottamaan tai peittämään toimintasi..

Tässä on hinnoittelutaulukon täydellinen erittely:

VPNArea-hinnoittelu

Suunnitelma yksi:

 • 1 kuukausi = 9,90 dollaria kuukaudessa
 • Kaikki ominaisuudet paitsi Dedicated IP -vaihtoehto

Suunnitelma kaksi:

 • 1 vuosi = 4,92 dollaria kuukaudessa
 • $ +59,00 / vuosi
 • Kaikki ominaisuudet mukana

Kolmas suunnitelma:

 • 36 kuukautta = 2,99 dollaria kuukaudessa
 • 107,64 dollaria / 36 kuukautta
 • Kaikki ominaisuudet mukana

Maksutapoihin kuuluvat kaikki tärkeimmät pankki- ja luottokortit, PayPal, Bitcoin, WebMoney ja Alipay.

5. Heidän sovellus toimii Netflixin kanssa (ja ne sallivat torrentin)

Yksi sijoituskriteereistäni on mahdollisuus suoratoistaa sisältöä Netflixissä ja käyttää VPN-ohjelmistoa torrentia varten. Toisen yrittämiseni jälkeen onnistuin päästä Netflixiin ja ne sallivat myös torrentin, mutta ne suosittelevat sinua käyttämään P2P-palvelimia.

Tässä on luettelo palvelimista, jotka voivat torrentia VPNArea-palvelun kanssa (https://vpnarea.com/forum/thread/which-servers-allow-torrents-and-which-dont/)

6. Heidän sovelluksensa on tyylikäs ja helppo käyttää

Yksi asioista, joita rakastan eniten VPNArea-palvelusta, on se, että heillä on ohjelmistoja saatavilla niin monissa eri laitteissa, kuten:

 • Windows 7 tai uudempi
 • Mac OS (Yosemite tai uudempi)
 • Android
 • iOS (iPhone, iPad)
 • Linux
 • Lukuisia reitittimiä

Voit käyttää sovellusta korkeintaan kuudessa laitteessa samanaikaisesti. Tilien jakaminen on myös sallittua.

VPNArea-sovellusvaihtoehdot

Pöytäkoneen sovelluksen käyttöliittymä on tyylikäs, helppo kirjautua sisään ja se on erittäin helppo navigoida. Voit käyttää hakupalkkia löytääksesi tietyn palvelimen tai valitse vain yksi palvelimista luettelosta ja paina “Yhdistä”.

VPNarea VPN -asiakas

Kullakin palvelimella voit tarkastella nykyistä latausta, etäisyyttä palvelimelta sijaintiisi ja palvelimen nykyistä nopeutta.

VPNArea-asiakaspalvelimen yhdistäminen

VPNArea-mobiilisovellus on entistä käyttäjäystävällisempi.

Testasin iOS-sovellusta ja olin iloisesti yllättynyt siitä, kuinka helppoa on valita palvelin ja nopeus, arvioida sovellus, ilmoittaa ongelmasta ja muusta (kaikki päävalikosta).

VPNarea-asiakasasetukset

Palvelinluetteloa on helppo selata, ja se sisältää myös kunkin sijainnin nykyiset nopeudet.

VPNarea-palvelimen nopeudet

Kun olet valinnut palvelimen, voit vaihtaa “Yhdistetty” ja “Katkaistu” välillä napin painalluksella.

VPNarea-palvelin irrotettu

7. Asiakastuki

VPNArea tarjoaa live-chatin.

Tämä tarkoittaa ympäri korttia, 24/7 chat-tukea. Joku jonnekin pitäisi olla käytettävissä milloin tahansa auttaa sinua.

Ainakin se on teoria.

Heidän usein kysyttyjen kysymysten sivulla lukee: "Vastausaika ei ole koskaan yli 4 tuntia ja useimmiten tapaat meihin live-chatin heti."

Asettakaamme tämä teoria koetuksi ja katsotaan kuinka he todella toimivat.

Ainoa mitä sinun on tehtävä, on kirjoittaa käyttäjänimi tai lempinimi ja sähköpostiosoitteesi ja napsauta ”Aloita keskustelu” aloittaaksesi.

VPNArea live chatin aloitusruutu

Kun testasin heidän tukeaan vuonna 2017, vastauksen saaminen kesti 16 tuntia. Tänään sain vastauksen 15 sekunnissa. Puhutaan parannuksesta?

Joten aloin kaivaa tietoa heti.

VPNArea-tukikeskustelu 1

Zackin vastaukset olivat nopeita ja ytimekkäitä, se tuntui tavallaan liian hyvältä ollakseen totta, mutta lisätutkimuksissa hän oli todellinen ihminen, ei superkoodattu AI.

Jatkoin kysymysten esittämistä ja hän antoi vastaukset melkein heti.

VPNArea-tukikeskustelu 2

Sain vastaukseni ja olin todella tyytyväinen kokemukseen. En tiedä varmasti kuinka he kohtaavat tekniset vaikeudet, mutta vastausten saaminen kysymyksiin ei todellakaan ole ongelma. Erinomainen tuki.

Sain vastaukseni, kiitin häntä ja sanoimme jäähyväiset.

VPNArea-asiakastukikeskus 3

Kaiken kaikkiaan olen vaikuttunut siitä, kuinka heidän asiakastuen laatu on parantunut vuodesta 2017. Vuodesta 16 tuntiin vastausajasta alle minuuttiin.

Upea kokemus.

VPNArea Cons -

1. VPNArea-nopeus: 39% hitaampi kuin kilpailijoilla

Jotta tämä arvostelu olisi tarkka, menin eteenpäin, yhdistin heidän palvelimiinsa ja avasin speedtest.net-sivuston

Suorittaessani testiä käytin 100 Mbit / s Internet-yhteyttä.

Kun olen muodostanut yhteyden EU: n, Yhdysvaltojen ja Aasian palvelimiin, huomasin, että VPNArea on melko hidas.

VPNarea nopeustesti

Yhdysvaltain palvelin (New York)

 • Ping: 114 ms
 • Lataa: 10.05 Mbps
 • Lataa: 7,18 Mbps

EU-palvelin (Amsterdam)

 • Ping: 42 ms
 • Lataa: 47,36 Mbps
 • Lataa: 23,81 Mbit / s

Asia Server (Hong Kong)

 • Ping: 366 ms
 • Lataa: 6.99 Mbps
 • Lataa: 2,63 Mbit / s

Vaikka heidän nopeus EU: ssa oli OK, Yhdysvaltojen lataus- ja lähetysnopeudet olivat liian hitaita. Tämä ohjelmisto kuristi Internet-nopeutta yli 80%.

Lyhyesti sanottuna, se oli hidas verrattuna muihin parhaisiin VPN-verkkoihin.

Suosittelenko VPNAreaa?

Lyhyt vastaus on kyllä.

VPNArea on paljon tykkäävä. Ne tarjoavat kaikki tärkeimmät protokollat ​​sekä parhaat salausmenetelmät, joita raha voi ostaa. Hyvä alku!

Koko palvelimen ja asiakkaan välinen suhde ei myöskään ole joukko kuumaa ilmaa. Liian monesta asiakkaasta tulee ongelma, kun kaikki kilpailevat saman resurssivalikoiman puolesta. Jam-pakatut palvelimet tarkoittavat hitaampaa suorituskykyä.

Heidän keskimääräistä alhaisempi hinnoittelu on houkuttelevaa.

Ja heidän VPN-asiakasliittymänsä on vakaa. Lisäksi VPNArea-sovellus on käytettävissä melkein kaikilla laitetyypeillä.

Ominaisuudet myös pakkaavat lävistimen: siellä on sisäänrakennettu nopeustesti, tappikytkin, anti-DNS-vuoto ja automaattinen IP-vaihtaja.

Asiakastukikokemus oli erinomainen, ne sallivat torrentin kaikilla palvelimillaan, mikä ei pidä?

On kuitenkin vain yksi asia, jota en voi sivuuttaa:

 1. Ne ovat vähän hitaita vakavaa käyttöä varten. Jopa "alhainen jäsen-palvelin-suhde" -asiassa. Jos aiot käyttää tätä VPN-torrentia tai Netflixiä - heidän suorituskykynsä ei leikkaa sitä.

Etkö ole varma, onko VPNArea sinulle sopiva? Tutustu parhaimpiin VPN-verkkoihin vuonna 2019.

Loppusanat Olen aina kiinnostunut käyttäjän arvosteluista, joten jos olet käyttänyt VPNAreaa aiemmin, älä epäröi jättää arvosteluasi alla. Jos kokemuksesi vastaa minua, siisti. Jos ei, niin se on myös hienoa!

Lisää oma arvostelu:

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me