TorGuard áttekintés

A név ellenére a TorGuardnak nincs semmi köze a TOR-hoz vagy más proxy-szolgáltatáshoz, amelyet az emberek a mélyháló eléréséhez használnak.


A TorGuard VPN-t alapvetően a torrentingre fejlesztették ki, de most egy nagyobb globális VPN-szolgáltatássá vált, amelyet sokat használnak.

Most, hogy már nincs ilyen módon, elkezdhetek beszélni arról, hogy jó VPN-e vagy sem.

Érdemes használni a TorGuard-ot? Találjuk ki…

A TorGuard VPN áttekintése

ÁLTALÁNOS RANK: # 78 a VPN közül 15.
Használhatóság: 3/5
NAPLÓFÁJLOK: Nincs naplózási politika
HELYSZÍNE: 55 ország, 3000+ szerver
TÁMOGATÁS: 24/7 támogatás. Élő csevegés, jegyek és call center
torrentezés-:  Torrenting megengedett
NETFLIX: Igen 1/5
Titkosítás / JEGYZŐKÖNYV: 256 bites AES, OpenVPN és így tovább
KÖLTSÉG: $ 4.17 / mo
HIVATALOS HONLAPJÁN: www.torguard.net

TorGuard Honlap

TorGuard profik +

1. Alapvető és fontos funkciókkal ellátva

A TorGuard számos fontos funkcióval és előnyökkel rendelkezik, például:

 • Névtelen IP
 • Torrenting megengedett
 • 5 egyidejű csatlakozás
 • OpenVPN / PPTP / L2TP / IPsec / SSTP / iKEV2 protokollok
 • 3000+ szerver
 • 55 ország (utoljára 2019. március 16-án ellenőrizték)

Természetesen a világ minden kényelmes szolgáltatása nem fog segíteni abban, ha a VPN nem biztonságos. Szerencsére a TorGuard az adatok biztonságának megőrzése érdekében a legkorszerűbb technológiát alkalmazza.

Először is a VPN protokollok széles választékát támogatja: OpenVPN, PPTP, L2TP / IPSec, SSTP és iKEV2. Tehát, ha át kell váltania egy másik protokollra, vagy inkább inkább nem használja az ipari szabványú OpenVPN-t, akkor rengeteg választási lehetősége van. (Természetesen általában ajánlom az OpenVPN-t, ha tudja használni.)

Használhatja az AES-256 titkosítást is, amely az erős védelem ipari szabványa. Vannak más lehetőségek is, ha szeretné, de a 256 bites titkosítás a legjobb megoldás a biztonság megőrzéséhez.

A TorGuard biztonságos DNS-kiszolgálói, valamint a beépített DNS- és IPv6-szivárgás-védelem újabb biztonsági szintet jelentenek. Míg egyes VPN-k azt mondják, hogy kapcsolja ki az IPv6-ot, a TorGuard beépített opcióval rendelkezik a szivárgások megakadályozására, megkímélve ezzel a nehézséget, ha kitalálja, hogyan kell belemerülni a számítógépbe a beállításokba, hogy megjavítsák a javításokat. Ezt nagyon szeretem látni.

Arra is lehetősége van, hogy teljesen kikapcsolja az internetkapcsolatot, amikor a TorGuard nem fut, így biztosítva, hogy mindig védett legyen az interneten. Többé nem felejti el a VPN bekapcsolását!

És végül használhatja a TorGuardot Windows, Mac, iOS, Android, Linux, Ubuntu, Chrome, Firefox, és mind a DD-WRT, mind a Tomato útválasztók. Nem számít, ahonnan jön a forgalom, a TorGuard segítségével megvédheti.

2. Szilárd sebességű teljesítmény

A 100 Mbps-os kapcsolaton végzett teszteléseink során a TorGuardnak sikerült elérnie egy tiszteletteljes 54 Mbps letöltési sebességet. Ez nem a leggyorsabb odakinn, de elég gyors ahhoz, hogy szinte bármire szüksége legyen. Íme a különféle világszerte szerverekkel végzett teszteléseink eredményei:

TorGuard sebességteszt

US Server (New York)

 • Ping: 120 ms
 • Letöltés: 31,66 Mbps
 • Feltöltés: 31.16 Mbps

EU szerver (Amszterdam)

 • Ping: 40ms
 • Letöltés: 53,83 Mbps
 • Feltöltés: 49.31 Mbps

Asia Server (Hong Kong)

 • Ping: 296 ms
 • Letöltés: 9.59 Mbps
 • Feltöltés: 12,62 Mbps

UK Server (London)

 • Ping: 46ms
 • Letöltés: 38.56 Mbps
 • Feltöltés: 47.78 Mbps

A hongkongi székhelyű szerver sokat szenvedett a letöltési sebességgel, tehát ha ázsiai szerverekön való útválasztást tervez, érdemes ezt figyelembe venni. Ellenkező esetben a számok nagyon jóak az egész körül.

3. Elkötelezettség a torrenting iránt

Nagyon sok ember használja a VPN-eket kínzáshoz, ám nehéz lehet megtudni, vajon megbüntethetők-e érte. Egyetlen VPN-szolgáltató sem szándékozik védeni az illegális tevékenységeket, ám néhányuk torrent-pozitívabb, mint mások. Közülük a TorGuard van - a neve helyes.

A társaság elkötelezettségére utal az a tény, hogy kaphat egy kötetet olyan proxyval, amelyet kizárólag nagyobb sebességű torzításhoz terveztek, mint amit VPN-nél kaphatnánk..

A TorGuard azt is kijelenti, hogy szervereiket „a lehető legjobb teljesítményre optimalizálják a torrentek letöltésekor.” Nem mondják el, hogy ez mit jelent, és nagy esély van arra, hogy csak marketing-beszédet beszélnek, de ez még mindig jó jel.

És bár nehéz megmondani, hogy hány szervert és hány országot képvisel a TorGuard (mivel a weboldalukon különböző számok vannak), széles nemzetközi választékuk van, amelyek segíthetnek a torrent sebesség optimalizálásában.

4. Dedikált IP-címek a streaminghez

Ha azt tervezi, hogy a TorGuard használatával fér hozzá Netflixhez vagy más streaming szolgáltatáshoz, akkor kihasználhatja a hozzájuk rendelt IP-címeket. Ez lehetővé teszi a streaming szolgáltatáshoz a TorGuardhoz nem kapcsolt IP-címről való hozzáférést ... ami azt jelenti, hogy nagyon következetes hozzáférést kell kapnia proxyhiba nélkül.

Nagyszerű, igaz?

Igen, de ez költségekbe fog kerülni. Ha fizet a VPN -ért, akkor további 16 dollárért választhat egy dedikált IP-címet kiegészítőként.

A TorGuard teljes árképzése 2018-ban

Ez nem sok, de hozzáadja a számlát. Ezt pozitívnak lehet tekinteni, mivel a dedikált IP-cím rendkívül hasznos; de más VPN-k sikeres Netflix streaming-et kínálnak felár nélkül. Tehát Önnek meg kell mérnie a költségeket.

5. Szilárd biztonság és lopakodás

A VPN-protokollok széles választéka, beleértve az OpenVPN-t, a szilárd titkosítást és a VPN-forgalom normál forgalomként való álcázásának a képességét, hogy megkerülje a VPN-blokkolókat. A VPN-forgalom elrejtése nem mindig 100% -os hatékonyságú, de szeretem látni, hogy a VPN-k fényképezzenek.

Ezenkívül segítséget nyújt a Netflix más országokban történő streamingjéhez is.

6. Nincs észlelve szivárgás

A TorGuard egy újabb szivárgásmentes VPN, tesztjeink szerint.

Ugyanazon ellenőrzések sorozatán keresztül végeztük el, amelyekkel minden VPN-nk szembenézünk. És TorGuard repült színekkel haladt át.

Ez egyértelműen egy olyan vállalat, amely törődik a szivárgásokkal. Kihagyták magukat egy biztonságos termék létrehozásával, és ezt egy beépített kill kapcsolóval támasztották alá. Gondolj egy kill-kapcsolóra, mint egy csillaghajó menekülési podjára. (Hol van Trekkies?)

Ha a hajó tűz alá kerül, a személyzetet a menekülési hüvely segítségével biztonságossá teszik. A kill-switch hasonló koncepció. Ha szivárgást észlel, akkor a kill-kapcsoló aktiválódik, ezzel befejezi a munkamenetet és megőrzi a böngészés integritását.

TorGuard IP szivárgásteszt

Ráadásul a telepítő fájlok ugyanolyan tiszták voltak, ahogy jönnek!

torguard virustotal test

7. Nincs naplózás

TorGuard naplózási politikaA GYIK oldalukról

A TorGuard nagyon világos a naplózási politikájában:

A TorGuard.net nem tárol és naplóz semmilyen forgalmat vagy felhasználást a virtuális magánhálózatról (VPN) vagy a proxyról.

A szolgáltatás információkat gyűjt tőled, amikor megvásárolja termékeiket, de ennyi. Ami azt jelenti, hogy nem fogják eladni az Ön adatait a hirdetőknek, vagy átadni azokat, még akkor sem, ha a bűnüldöző szerv egy felszólítással jelenik meg.

És bár nem volt könnyű kideríteni, hol található a TorGuard székhelye (és ezt valójában nem lehet megerősíteni), rájöttem, hogy ők az USA-ban, Floridában találhatók, ami miatt kissé megkarcolom a fejem…

8. 24/7 Élő ügyfélszolgálat 

Van néhány dolog, amit inkább utálok, mint a szuper ügyfélszolgálat.

Boikottáltam (egészen szó szerint) márkákat kiváló minőségű termékekkel, egyszerűen azért, mert azt találtam, hogy ügyfélszolgálatuk nem hatékony és egyenesen durva.

Szerencsére a TorGuard által kínált ügyfélszolgálat az egyik legjobb, amit az iparágban láttam. 24 órás támogatást kínálnak egy call center-en keresztül, élő csevegést és támogatási jegyeket.

És az ipar egyes vállalataitól (PIA) ellentétben a TorGuard valójában 24 órás támogatást kínál, nem csak egy dicsőített támogatási jegyrendszert.

Úgy döntöttem, hogy kipróbálom magamnak a TorGuard 24/7 élő csevegőrendszerét, hogy meg tudják felelni az ígéreteiknek, és kellemesen meglepett voltam.

Körülbelül 7:37 körül Az én időm során általános támogatási lekérdezést nyújtottam be a vállalatok válaszidejének felmérésére. És csak 5 perccel később kellemesen meglepett, hogy megkaptam a következő választ.

TorGuard Live Chat

Míg a támogató csoportjuk nem feltétlenül olyan gyors, mint a pufferelt vagy az ExpressVPN, ha meg tudod csinálni az 5 perces várakozási időt, a TorGuard kiváló és hatékony ügyfélszolgálatot nyújt, amely referenciaként szolgál az egész iparág számára.

9. A Netflix többletköltséget fog felszámolni, de a négy dolgozó közül egyet

Az alap VPN nem működik együtt a Netflix-szel (sem a proxy szolgáltatásukkal).

Kár, mert amikor a VPN-t használtam, akkor sem tudtam hozzáférni a Netflixhez. A következő hibát kaptam:

torguard és netflix

Amikor felvettem a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal, azt mondták nekem, hogy meg kell vásárolnom egy „dedikált IP-t”, amely 7,99 USD / hónap extra költségekkel jár a drága VPN mellett.

Komolyan?

Majdnem 30 dollár / hó, csak a Netflix eléréséhez, amit megtehetsz a NordVPN segítségével, és ez csak 3,49 dollárba kerül..

A következőt írta nekem a támogatási ügynök:

Torguard támogatás

Rendben. De itt van a kérdés.

Még mindig nem működött a következő szervereknél:

 • Egyesült Államok: Dallas
 • Kanada
 • Hollandia
 • Egyesült Királyság

A pozitív vétel érdekében a New York-i szerver megfelelően működött. Ez az oka annak, hogy továbbra is szerepel itt a profik alatt, annak ellenére, hogy csak 1/4-e dolgozik.

Ugyanakkor jobb eladási arányra számíthat. Ezért azt javaslom, hogy ellenőrizze a legjobb Netflix VPN-ket, amelyeket találtunk, ha ez az Ön értékesítési pontja.

TorGuard Hátrányok -

1. Potenciálisan ellopott kód

2015-ben a VPN.ac részletes blogot írt a saját böngésző-kiterjesztésük és a TorGuard-kiterjesztés hasonlóságairól. A kód majdnem pontosan ugyanaz volt, ami arra utal, hogy a TorGuard másolta.

A VPN.ac ugyanakkor rámutatott arra is, hogy a TorGuard bővítményének olyan jelentős biztonsági rései vannak, amelyek a saját kiterjesztésükben nem voltak jelen. Ezek a biztonsági rések a felhasználók adatainak kiszivárogtatását eredményezhetik. Szerencsére nem történt meg (amennyire bárki tudja, egyébként).

A TorGuard hamarosan módosított néhány kiterjesztést, de soha nem tett kielégítő nyilvános megjegyzést cselekedeteik magyarázatára vagy elnézést kérni.

Noha ez a konkrét ítélet megszűnés valószínűleg nem befolyásolja az Ön biztonságát vagy magánéletét a TorGuard használatakor, ez továbbra is aggasztó. Ha helytelenül másolta a kódot egy cégtől, meg tudnák csinálni még egyszer. Valószínűtlennek tűnik, hogy kétszer ugyanazt a hibát követték el, de nem ez lesz az első alkalom.

Csak el kell döntenie magadnak, hogy mekkora üzlet ez.

2. Harmadik féltől származó alkalmazások szükséges iOS és Android rendszereken

A TorGuard VPN szolgáltatásainak mobiltelefonon történő használatához vagy iOS, vagy Android alkalmazásra van szükség. De szükség lesz az OpenVPN Connect alkalmazásra.

Nagy ügy? Nem, valószínűleg nem. De az a tény, hogy egy teljesen más alkalmazásra van szüksége a VPN működéséhez, bosszantó, és újabb lépést jelent ahhoz, amit nagyon egyszerű eljárásnak tartunk. Más mobilalkalmazásokat kínáló VPN-k általában megtalálják a módját, hogy működésükre harmadik fél által készített alkalmazás igénybevétele nélkül.

3. Joghatóság 14 szem belsejében

Mint egy pillanattal ezelőtt említettem, a TorGuard VPN szolgáltató, és semmi köze nincs a TOR-hoz, a mély webböngészőhöz. A TorGuard kijelenti, hogy a nevükben a „Tor” hivatkozás a torrentekre és a számítógép védelmére a BitTorrent használata közben.

Úgy tűnik azonban, hogy a TorGuard a VPNetworks LLC nevű társaság tulajdonában van:

Vpnetworks, LLC
618 E South St
Orlando, FL 32801

Sajnos ez azt jelenti, hogy az Egyesült Államokban találhatóak, és felkérhetik a VPN-vállalatokat, hogy kezeljék az ügyfeleikkel kapcsolatos információkat (tipp: HideMyAss).

Sokkal biztonságosabb olyan VPN-t használni, amely a BVI-ben, Panamában vagy akár Svájcban található.

Tudjon meg többet a 14 Eyes szövetség fontosságáról itt.

TorGuard árképzés, tervek & tények

Nem könnyű megtalálni ezeket az árakat a TorGuard webhelyen, és ha egy hónapnál hosszabb időre köteles vásárolni egy csomagcsomagot, akkor nehézségekbe ütközhet. De ha kapcsolatba lép a TorGuard ügyfélszolgálatával, akkor képeseknek lehetnek arra, hogy bekapcsolják Önt a kívánt tervbe..

Itt vannak a VPN-árazás lehetőségei (amelyek a TorGuard webhelyen nem pontosan egyértelműek):

TorGuard árképzési lehetőségek

 • Havi VPN-terv: 9,99 USD
 • Negyedéves VPN-terv: 19,99 USD
 • Féléves VPN-terv: 29,99 USD
 • Éves VPN-terv: 59,99 USD
 • Kétéves VPN-terv: 99,99 USD

Mint várhatnánk, a kétéves terv a leggazdaságosabb, havonta alig több, mint 4 dollár. A fizetési módok a PayPal, a Hitelkártyák, a Cryptocurrency és egyéb eszközökön keresztül valósulnak meg.

Összességében a TorGuard ára szilárd. Nem a legolcsóbb, de a legdrágább sem. Ha proxyt szeretne a VPN mellett, ez egy nagyon nehéz szolgáltatás.

Minden terv 7 napos pénz-visszafizetési garanciával jár. Itt egy rövid áttekintés arról, amit elvárhat a TorGuard-tól:

 • Nincs naplózás: Igen.
 • A VPN szoftver könnyűsége: Nem a legjobb használhatóság, egy kicsit régi iskola 3/5.
 • Rejtett díjak & kikötések: Egyik sem.
 • upsells: Proxy és anonim e-mail eladások.
 • Azonnali hozzáférés fizetés után: ~ 20 perc alatt ellenőrizte a PayPal fizetését.
 • A DNS szivárog: Egyik sem.
 • igazságszolgáltatás: Florida, USA.
 • jegyzőkönyvek: OpenVPN, IPSec, PPTP & L2TP.
 • Kill-switch: Igen.

Ajánlom a TorGuard-ot?

Számos figyelemre méltó erő ellenére nem ajánlom a TorGuard használatát.

Másrészt nem is óvatom, hogy használd. Nem az, hogy a TorGuard rossz; egyszerűen csak egy csomó jobb VPN található odakint.

A TorGuard nagy biztonsággal rendelkezik, de a legtöbb más nagyszerű VPN-hez hasonlóan. Megfelelő sebességgel rendelkezik, miközben ha megfelelő szolgáltatót kap, akkor nagyon gyors sebesség érhető el. Az ára jó, de nem nagy. Támogatja a torrentingot, ami jó, de többletbe kerül, ha dedikált IP-címet szeretne a Netflix streaminghez (és még mindig csak 1/4 része működött). Ezután vannak a kellemetlenségek (és a lehetséges erkölcstelenségek) a hátrányok oszlopban.

Alternatív VPN-k

Biztosak vagyunk abban, hogy a TorGuard csapata erőfeszítéseket tesz annak érdekében, hogy kipróbálja a lehető legjobb terméket. És ezért tapsolok nekik. De még nem egészen ott, főleg az általuk felszámított áron. Lehetséges, hogy a proxykre, a VPN-re és a biztonságos e-mail szolgáltatásra összpontosítva megnehezíti ezen rendszerek egyikének tökéletesítését..

De végül a TorGuard egyszerűen nem kínál elegendő árat.

Ha azonban valami jobbra vágyik, fontolja meg a NordVPN, a Surfshark vagy az ExpressVPN vélemények elolvasását. Mindkettőt magas rangsoroljuk VPN-értékelésünkben.

Adja hozzá saját véleményét

Használtál már a TorGuard-ot korábban? Ha igen, milyen volt a tapasztalata? Mindig érdekel, hogy más rajongók mit mondanak a felülvizsgált VPN-kkel kapcsolatban! Értesítsen alább.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me