TorGuard-arvostelu

Nimestä huolimatta TorGuardilla ei ole tosiasiassa mitään tekemistä TOR: n tai minkään muun välityspalvelun kanssa, jota ihmiset käyttävät syväverkkoon pääsyyn.


TorGuard VPN tehtiin lähinnä torrentia varten, mutta se on nyt kasvanut suurempiin globaaleihin VPN-palveluihin, joita käytetään paljon.

Nyt kun meillä on tämä mahdollisuus, voin alkaa puhua siitä, onko se hyvä VPN.

Onko TorGuard käytön arvoinen? Otetaan selvää…

TorGuard VPN yleiskatsaus

YLEINEN RANK: # 15/78 VPN: tä
KÄYTETTÄVYYS: 3/5
LOKITIEDOSTOT: Ei kirjauskäytäntöä
paikoissa: 55 maata, yli 3000 palvelinta
TUKI: 24/7 tuki. Live chat, liput ja puhelinkeskus
TORRENTING:  Torrentit sallittu
Netflix: Kyllä 1/5
Salaus / PROTOCOL 256-bittinen AES, OpenVPN ja enemmän
KUSTANNUS: $ 4,17 / kk
VIRALLINEN NETTISIVU: www.torguard.net

TorGuard-kotisivu

TorGuard Plussat +

1. Pakattu välttämättömillä ja tärkeillä ominaisuuksilla

TorGuard sisältää monia tärkeitä ominaisuuksia ja etuja, kuten:

 • Anonyymi IP
 • Torrentin käyttö on sallittua
 • 5 samanaikaista yhteyttä
 • OpenVPN / PPTP / L2TP / IPsec / SSTP / iKEV2-protokollat
 • Yli 3000 palvelinta
 • 55 maata (tarkistettu viimeksi 16. maaliskuuta 2019)

Tietysti kaikki kätevät ominaisuudet maailmassa eivät auta sinua, jos VPN-verkko ei ole suojattu. Onneksi TorGuard käyttää parhainta nykyaikaista tekniikkaa tietojen suojaamiseksi.

Ensinnäkin se tukee monenlaisia ​​VPN-protokollia: OpenVPN, PPTP, L2TP / IPSec, SSTP ja iKEV2. Joten jos sinun on vaihdettava toiseen protokollaan tai et halua vain käyttää teollisuuden standardin mukaista OpenVPN: ää, sinulla on paljon valintoja. (Tietysti suosittelen yleensä OpenVPN: ää, jos voit käyttää sitä.)

Voit käyttää myös AES-256-salausta, joka on alan standardi vahvalle suojaukselle. On muitakin vaihtoehtoja, jos haluat niitä, mutta 256-bittisen salauksen käyttäminen on paras tapa pysyä turvassa.

TorGuardin suojatut DNS-palvelimet ja sisäänrakennettu DNS- ja IPv6-vuodonsuojaus lisäävät toista suojaustasoa. Vaikka jotkut VPN: t käskevät sulkea IPv6: n, TorGuardissa on sisäänrakennettu vaihtoehto vuotojen estämiseksi, mikä säästää vaivaa selvittää, kuinka kaivaa tietokoneesi asetuksiin korjausten tekemiseksi. Se on jotain, mitä todella haluan nähdä.

Sinulla on myös mahdollisuus sammuttaa Internet-yhteys kokonaan, kun TorGuard ei ole käynnissä varmistaaksesi, että olet aina suojattu Internetissä. Älä enää unohda käynnistää VPN: tä!

Ja lopuksi, voit käyttää TorGuardia Windows, Mac, iOS, Android, Linux, Ubuntu, Chrome, Firefox, ja sekä DD-WRT- että tomaattireitittimet. Riippumatta siitä, mistä liikenteesi tulee, voit suojata sitä TorGuardilla.

2. Kiinteän nopeuden suorituskyky

Testeissämme 100 Mbit / s-yhteydellä TorGuard onnistui saavuttamaan kunnollisen 54 Mbit / s latausnopeuden. Se ei ole siellä nopeinta, mutta se on riittävän nopea melkein mitä tahansa tarvitset. Tässä on testien tulokset useilla maailmanlaajuisilla palvelimilla:

TorGuard-nopeustesti

Yhdysvaltain palvelin (New York)

 • Ping: 120 ms
 • Lataa: 31.66 Mbps
 • Lataa: 31,16 Mbps

EU-palvelin (Amsterdam)

 • Ping: 40 ms
 • Lataa: 53.83 Mbps
 • Lataa: 49,31 Mbit / s

Asia Server (Hong Kong)

 • Ping: 296 ms
 • Lataa: 9.59 Mbps
 • Lataa: 12,62 Mbit / s

UK Server (Lontoo)

 • Ping: 46 ms
 • Lataa: 38.56 Mbps
 • Lataa: 47,78 Mbps

Hongkongiin perustuva palvelin kärsi paljon latausnopeudesta, joten jos aiot reitittää Aasian palvelimien läpi, kannattaa ehkä ottaa tämä huomioon. Muuten numerot ovat melko hyvät ympäri.

3. Sitoutuminen torrenttiin

Monet ihmiset käyttävät VPN: itä torrentia varten, mutta voi olla vaikea tietää, voiko sinua rangaista siitä. Kukaan VPN-palveluntarjoaja ei aio tarkoituksella suojata laitonta toimintaa, mutta jotkut ovat torrent-positiivisempia kuin toiset. TorGuard on yksi heistä - se on nimessä oikein.

Se, että voit hankkia nipun välityspalvelimella, joka on tarkoitettu pelkästään torrentia varten suuremmalla nopeudella kuin mitä voisit saada VPN: llä, osoittaa yrityksen omistautumista.

TorGuard toteaa myös, että heidän palvelimensa on ”optimoitu parhaan mahdollisen suorituskyvyn saavuttaessa torrentteja lataamalla”. He eivät sano mitä tämä tarkoittaa, ja on olemassa suuri mahdollisuus, että se vain markkinoi-puhu, mutta se on silti hyvä merkki.

Ja vaikka on vaikea sanoa kuinka monta palvelinta ja kuinka monta maata TorGuard edustaa (koska heidän verkkosivustollaan on erilaisia ​​numeroita), heillä on laaja kansainvälinen valikoima, jonka pitäisi auttaa sinua optimoimaan torrentinopeutesi.

4. Dedikoidut IP-osoitteet suoratoistoa varten

Jos aiot käyttää TorGuardia pääsyyn Netflixiin tai muuhun suoratoistopalveluun, voit hyödyntää heidän erillisiä IP-osoitteitaan. Tämän avulla voit käyttää suoratoistopalvelua IP-osoitteesta, jota ei ole linkitetty TorGuardiin… mikä tarkoittaa, että sinun pitäisi saada erittäin johdonmukainen käyttö ilman välityspalvelimen virheitä.

Se on hienoa, totta?

Kyllä, mutta se maksaa sinulle. Kun maksat VPN: stä, voit valita erillisen IP-osoitteen lisäosana lisämaksuun 16 dollaria.

TorGuard Full hinnoittelu vuonna 2018

Sitä ei ole paljon, mutta se lisää laskua. Tätä voidaan pitää myönteisenä asiana, koska omistettu IP-osoite on erittäin hyödyllinen; mutta muut VPN-verkot tarjoavat onnistuneen Netflix-suoratoiston ilman lisäkustannuksia. Joten sinun on punnittava kustannukset itsellesi.

5. Vakaa turvallisuus ja varkaudenesto

Valikoima joukko VPN-protokollia, mukaan lukien OpenVPN, kiinteä salaus ja mahdollisuus naamioida VPN-liikenne normaaliksi liikenteeksi VPN-estäjien kiertämiseksi tekevät tästä hyvän valinnan jokaiselle, joka on huolissaan valvonnasta tai sensuurista. VPN-liikenteen piilottaminen ei ole aina 100% tehokasta, mutta haluan nähdä VPN: n ampuvan sitä.

Se pyrkii auttamaan myös esimerkiksi Netflixin suoratoistossa muissa maissa.

6. Ei havaittu vuotoja

TorGuard on testiemme mukaan toinen vuotamaton VPN.

Suoritamme sen saman tarkistussarjan läpi, johon kaikki VPN: t kohtaavat. Ja TorGuard ohitti lentävillä väreillä.

Tämä on selvästi yritys, joka välittää vuotoista. He ovat poistuneet tieltä luodaan turvallinen tuote ja varmuuskopioineet sen sisäänrakennetulla tap-kytkimellä. Ajattele tappaa-kytkintä kuin tähtialuksen pakokammusta. (Missä trekkies olet?)

Jos alus joutuu tulipaloon, miehistö hävitetään turvallisuuteen pakokaukalolla. Tapa-kytkin on samanlainen käsite. Jos havaitaan vuoto, kill-switch aktivoituu, istunto lopetetaan ja selaamisen eheys säilyy.

TorGuard IP-vuototesti

Lisäksi asennustiedostot olivat myös niin puhtaita kuin ne tulevat!

torguard virustotal testi

7. Ei kirjautumista

TorGuard-kirjauskäytäntöOtettu heidän UKK-sivulta

TorGuard on hyvin selkeä kirjauskäytännössään:

TorGuard.net ei tallenna tai kirjaa liikennettä tai käyttöä VPN: n (Virtual Private Network) tai välityspalvelimen kautta.

Palvelu kerää tietoja sinulta, kun ostat heidän tuotteita, mutta siinä se on. Mikä tarkoittaa, että he eivät myy tietojasi mainostajille tai luovuta niitä, vaikka lainvalvontaviranomaiset ilmoittaisivat asiasta.

Ja vaikka ei ollut helppoa saada selville missä TorGuardin pääkonttori sijaitsee (eikä sitä voida tosiasiallisesti vahvistaa), sain selville, että ne sijaitsevat Yhdysvalloissa, Floridassa, mikä saa minut raaputtamaan päätäni vähän ...

8. 24/7 Live-asiakastuki 

On muutamia asioita, joita vihaan enemmän kuin onnellista asiakaspalvelua.

Olen boikotoinut (melko kirjaimellisesti) korkealaatuisten tuotteiden merkkejä yksinkertaisesti siksi, että olen havainnut heidän asiakaspalvelun tehottomaksi ja suorastaan ​​töykeäksi.

Onneksi TorGuardin tarjoama asiakaspalvelu on eräitä parhaista, joita olen nähnyt alalla. Ne tarjoavat ympäri vuorokauden tapahtuvaa tukea puhelinkeskuksen, live-chatin ja tukilippujen kautta.

Ja toisin kuin eräät alan yritykset (PIA), TorGuard tarjoaa itse asiassa 24/7 -tukea, ei vain ylistettyä tukilippujärjestelmää.

Päätin kokeilla TorGuardin 24/7 live chat-järjestelmää itselleni nähdäksesi, pystyvätkö he noudattamaan lupauksiaan, ja olin iloisen yllättynyt.

Noin klo 7.37 p. Minun aikani, lähetin yleisen tukikyselyn mitataksesi yritysten vastausaikaa. Ja vasta viisi minuuttia myöhemmin, olin iloisesti yllättynyt siitä, että sain seuraavan vastauksen.

TorGuard Live Chat

Vaikka heidän tukitiiminsä eivät välttämättä ole yhtä nopeita kuin puskuroitu tai ExpressVPN, jos pystyt vaimentumaan 5 minuutin odotusajan, TorGuard tarjoaa erinomaisen ja tehokkaan asiakaspalvelun, joka asettaa viitearvon koko toimialalle.

9. Netflix maksaa ylimääräistä, mutta yksi neljästä toimi

Heidän perus- VPN ei toimi Netflixin kanssa (eikä heidän välityspalvelin).

On sääli, koska kun käytin heidän VPN: tä, en myöskään päässyt Netflixiin. Sain seuraavan virheen:

torguard ja netflix

Kun otin yhteyttä heidän asiakastukeensa, he kertoivat minulle, että minun on ostettava "oma IP", joka maksaa 7,99 dollaria kuukaudessa ylimääräistä kalliiden VPN-palveluiden lisäksi.

Vakavasti?

Lähes 30 dollaria kuukaudessa vain käyttääksesi Netflixiä, jonka voit tehdä NordVPN: n kanssa, ja se maksaa vain 3,49 dollaria.

Tukimies kirjoitti minulle tämän:

Torguard-tuki

Ok. Mutta tässä on ongelma.

Se ei edelleenkään toiminut seuraavilla palvelimilla:

 • Yhdysvallat: Dallas
 • Kanada
 • Alankomaat
 • Yhdistynyt kuningaskunta

Loppujen lopuksi positiivisella tavalla saatiin New Yorkin palvelin toimimaan kunnolla. Siksi tämä on edelleen lueteltu tässä plussana, huolimatta siitä, että vain 1/4 työskentelee.

Odottaisit kuitenkin parempaa suhdetta myyntiin. Joten suosittelen tarkistamaan parhaat löytämämme Netflix-VPN: t, jos se on myyntikohtasi.

TorGuard Cons -

1. Mahdollisesti varastettu koodi

Vuonna 2015 VPN.ac julkaisi yksityiskohtaisen blogin oman selainlaajennuksen ja TorGuard-laajennuksen yhtäläisyyksistä. Koodi oli melkein täsmälleen sama, mikä viittaa siihen, että TorGuard on ehkä kopioinut sen.

VPN.ac huomautti kuitenkin myös, että TorGuardin laajennuksen versiossa oli joitain huomattavia tietoturva-aukkoja, joita ei ollut niiden omassa laajennuksessa. Nämä haavoittuvuudet ovat saattaneet johtaa käyttäjien tietojen vuotamiseen. Onneksi sitä ei tapahtunut (kukaan tietäisi joka tapauksessa).

TorGuard teki nopeasti joitain muutoksia laajennukseen, mutta ei koskaan tehnyt tyydyttäviä julkisia kommentteja selittääkseen heidän toimiaan tai anteeksi.

Vaikka tämä tuomion raukeaminen ei todennäköisesti vaikuta turvallisuuteen tai yksityisyyteen TorGuardia käytettäessä, se on silti huolestuttava. Jos he kopioivat koodin väärin yhdestä yrityksestä, he voisivat tehdä sen uudestaan. Vaikuttaa epätodennäköiseltä, että he tekisivät saman virheen kahdesti, mutta se ei olisi ensimmäinen kerta.

Sinun on vain päätettävä itse, kuinka suuri kauppa tämä on.

2. Kolmannen osapuolen sovellukset vaaditaan iOS: lla ja Androidilla

Jotta voit käyttää TorGuardin VPN-palveluita mobiililaitteellasi, tarvitset joko iOS- tai Android-sovelluksen. Tarvitset kuitenkin myös OpenVPN Connect -sovelluksen.

Onko se iso juttu? Ei, luultavasti ei. Mutta se, että tarvitset aivan toisen sovelluksen saadaksesi VPN: n toimimaan, on ärsyttävää, ja se lisää uuden askeleen siihen, mitä me mieluummin olemme hyvin yksinkertainen prosessi. Muut VPN: t, jotka tarjoavat mobiilisovelluksia, löytävät yleensä tavan saada ne toimimaan ilman, että tarvitset kolmannen osapuolen sovellusta.

3. Tuomioistuimen toimivalta 14-silmän sisällä

Kuten mainitsin hetki sitten, TorGuard on VPN-palveluntarjoaja, eikä sillä ole mitään tekemistä syvän verkkoselaimen TOR: n kanssa. TorGuard toteaa, että heidän nimessään oleva "Tor" viittaa torrentteihin ja suojaa tietokonettasi, kun käytät BitTorrent-ohjelmaa.

TorGuard näyttää kuitenkin olevan VPNetworks LLC -nimisen yhtiön omistuksessa:

Vpnetworks, LLC
618 E South St
Orlando, FL 32801

Valitettavasti tämä tarkoittaa sitä, että ne sijaitsevat Yhdysvalloissa ja voivat pyytää VPN-yrityksiä hoitamaan asiakkaidensa tietoja (vihje: HideMyAss).

On paljon turvallisempaa käyttää VPN: ää, joka sijaitsee BVI: ssä, Panamassa tai jopa Sveitsissä.

Lue lisää 14 Eyes -liiton tärkeydestä täältä.

TorGuard hinnoittelu, suunnitelmat & faktat

Kaikkien näiden hintojen löytäminen TorGuard-verkkosivustolta ei ole helppoa. Jos haluat ostaa nippusuunnitelman yli kuukaudeksi, voi olla vaikeaa. Mutta jos otat yhteyttä TorGuard-asiakastukeen, heidän pitäisi pystyä kiinnittämään sinut etsimäsi suunnitelma.

Tässä ovat VPN-hinnoitteluvaihtoehdot (jotka eivät ole täysin selviä TorGuard-sivustolla):

TorGuard-hinnoitteluvaihtoehdot

 • Kuukausittainen VPN-suunnitelma: 9,99 dollaria
 • Neljännesvuosittainen VPN-suunnitelma: 19,99 dollaria
 • Puolivuosittainen VPN-suunnitelma: 29,99 dollaria
 • Vuotuinen VPN-suunnitelma: 59,99 dollaria
 • Kaksivuotinen VPN-suunnitelma: 99,99 dollaria

Kuten saatat odottaa, kahden vuoden välein suunnitelma on taloudellisin, ja sen hinta on vain yli 4 dollaria kuukaudessa. Maksutavat suoritetaan PayPalin, luottokorttien, salaustekniikan ja muun kautta.

Kaiken kaikkiaan TorGuardilla on vakaa hinta. Ne eivät ole halvimpia, mutta eivät myöskään kalleimpia. Jos haluat välityspalvelimen VPN: n lisäksi, tämä on vaikea palvelu.

Kaikilla heidän suunnitelmillaan on 7 päivän rahat takaisin -takuu. Tässä on lyhyt kuvaus siitä, mitä voit odottaa TorGuardilta:

 • Ei hakkuita: Joo.
 • VPN-ohjelmiston helppous: Ei paras käytettävyys, vähän vanha koulu 3/5.
 • Piilotetut maksut & lausekkeita: Ei mitään.
 • upsells: Välityspalvelimen ja nimettömän sähköpostin lisämyynnit.
 • Välitön pääsy maksun jälkeen: Kesti ~ 20 minuuttia vahvistaaksesi PayPal-maksun.
 • DNS vuotaa: Ei mitään.
 • Toimivalta: Florida, Yhdysvallat.
 • protokollat: OpenVPN, IPSec, PPTP & L2TP.
 • Kill-kytkin: Joo.

Suosittelenko TorGuardia?

Monista huomattavista vahvuuksista huolimatta en suosittele TorGuardin käyttöä.

Toisaalta en myöskään varoita sinua käyttämästä sitä. Ei ole niin, että TorGuard on paha; on vain, että siellä on paljon parempia VPN-verkkoja.

TorGuardilla on suuri turvallisuus, mutta samoin kuin useimmissa muissa tärkeissä VPN-verkoissa. Sen nopeus on kohtuullinen, kun taas oikean palveluntarjoajan avulla saat nopeita nopeuksia. Sen hinnat ovat hyviä, mutta eivät suuria. Se tukee torrentia, mikä on mukavaa, mutta maksaa ylimääräistä, jos haluat omistetun IP-osoitteen Netflix-suoratoistolle (ja silti vain 1/4 toimi). Sitten haitat-sarakkeessa on haittoja (ja mahdollisia moraalittomuuksia).

Vaihtoehtoiset VPN: t

Olemme varmoja, että TorGuard-tiimi yrittää kovasti laittaa parhaan mahdollisen tuotteen. Ja kiitän heitä siitä. Mutta se ei ole vielä aivan siellä, etenkin hinnalla, jonka he veloittavat. On mahdollista, että keskittyminen välityspalvelimiin, VPN: ään ja suojattuun sähköpostipalveluun vaikeuttaa minkä tahansa näiden järjestelmien täydentämistä..

Mutta lopulta TorGuard ei vain tarjoa tarpeeksi hintaa.

Jos kuitenkin etsit jotain parempaa, harkitse NordVPN-, Surfshark- tai ExpressVPN-arvostelujen lukemista. Molemmat ovat VPN-arvosteluissamme korkealla sijalla.

Lisää oma arvostelusi

Oletko koskaan käyttänyt TorGuardia aiemmin? Jos on, millainen oli kokemuksesi? Olen aina kiinnostunut kuulemaan, mitä muilla harrastajailla on sanottavanaan tarkistetuista VPN-verkoista! Kerro minulle alla.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me