StrongVPN áttekintés

StrongVPN


Annak ellenére, hogy kétszer olyan hosszú ideig folytatnak üzleti tevékenységet, mint a legtöbb versenytársuk, a StrongVPN továbbra is egy viszonylag ismeretlen társaság.

Ez a tény önmagában is elegendő lehet ahhoz, hogy a legtöbb potenciális vásárló szünetet tartson.

Végül is, ha egy társaság gyakorolja a kézművességét, és hosszabb ideig optimalizálja termékét, mint a versenytársa, akkor arra számíthat, hogy ez a termék kétszer olyan jó, ugye?

Nos, amint ezt megtudja, nem mindig ez a helyzet.

Noha a StrongVPN jelentősen javította szolgáltatásaikat, mióta utoljára áttekintettem őket, továbbra is számos fennálló kérdés van, amelyek megakadályozhatják vagy nem zárhatják ki, hogy csatlakozzon ügyfélbázisához.

Annak érdekében, hogy megalapozott és adatközpontú döntést hozzon, nagyon részletesen áttekintem a StrongVPN-t, áttekintve mindent a sebességüktől az ügyfélszolgálatig, az egyedi funkciókig és kompatibilitásokig, hogy megválaszoljam a kérdést -

"A StrongVPN valóban olyan erős?".

StrongVPN áttekintés

ÁLTALÁNOS RANK: # 78 a 78 VPN közül
Használhatóság:  Könnyen kezelhető
NAPLÓFÁJLOK: Nincs naplózási politika
HELYSZÍNE: 26 ország, 650 szerver
TÁMOGATÁS: Gyors, hasznos szolgáltatás
torrentezés-: P2P & Torrenting megengedett
NETFLIX: Igen 5/5
Titkosítás / JEGYZŐKÖNYV: 256 bites AES, OpenVPN és mások
KÖLTSÉG: 10 USD / hónap vagy 5,83 USD / hónap (évente)
HIVATALOS HONLAPJÁN: www.strongVPN.com

Háttér & Jellemzők

A 2005-ben alapított Strong Technology LLC égisze alatt működő Strong VPN székhelye az Egyesült Államokban működő technológiai vállalat egyik legrégebbi (és legmenőbb) helyén, a Tahoe-tónál található..

Ez a nyugodt és furcsa kisváros, Nevada és Kalifornia határán, talán az utolsó hely, ahol számíthat egy nyüzsgő VPN indításra..

A StrongVPN csapata azonban. több mint 20 éve hordoz PC-ket, telefonos internetet és VPN-kiszolgálókat a festői székhelyükről.

Val vel 688 szerver 26 országban elterjedt Az StrongVPN szerverbázisa nem olyan nagy, mint amit valaha láttam, de rengeteg lehetőséget kell biztosítani számodra (bár - amint később látni fogod - ez nem igazán ez a helyzet).

Szolgáltatásaik kompatibilisek a legtöbb fő eszközzel, ideértve a Windows, Mac, iOS, Android és a Google Chrome. Ezenkívül kiterjedt súgót kínálnak ügyfeleiknek, ahol részletes utasításokat találnak a StrongVPN beállításához otthoni útválasztóval. A VPN kompatibilis a TOR-kal is, ha ezt az extra védelmet szeretné.

A StrongVPN lehetővé teszi ügyfeleik számára, hogy csatlakozzanak a használatával az összes főbb jegyzőkönyv beleértve az OpenVPN, PPTP, L2TP, IKEv2 és SSTP.

Beépített kill-switch alkalmazásuk is van.

Végül, a VPN lehetővé teszi 12 egyidejű kapcsolatot.

Eddig a dolgok nagyon jól néznek ki.

De merüljünk mélyebben a StrongVPN előnyeivel és hátrányaival, hogy megnézhessük, a szolgálatuk a neve megtartja-e.

A StrongVPN használatának előnyei

1. Együttműködik a Netflix-szel (egyelőre)

A Netflix egy olyan intenzitással küzdött a VPN-ek, proxyk és blokkolók ellen, amelyek egyrészt megdöbbentették, másrészt felbátorították a nemzetközi közösségüket..

A nyilvános hanyagok és panaszok ellenére a Netflix továbbra is ragaszkodott a tiltáshoz, sőt, még lépéseket tett a szoftverek biztonságának megerősítése érdekében, abban a reményben, hogy kiküszöbölik az összes lehetséges feloldó hurkot..

IT-osztályuk 2016 óta legyőzte néhány, a piacon lévő legerősebb és legismertebb VPN-vállalat erőfeszítéseit.

Figyelembe véve ezeket a tényeket, ostobán feltételeztem, hogy a StrongVPN szolgáltatásaival történő Netflix adatfolyam továbbvitelére tett erőfeszítéseim ennek eredményeként jönnek létre…

A Netflix blokkolta a VPN-t

Végül is, az utoljára, amikor felülvizsgáltam a StrongVPN-t, ezek voltak a legrosszabb VPN-ek, amelyeket valaha felülvizsgáltam.

Tehát sokk volt, amikor nemcsak a Netflixet tudtam streamálni egy amerikai alapú szerverről, de valódi pufferidő vagy késés nélkül is meg tudtam csinálni..

Figyelembe véve, hogy hány más VPN nem tudta visszaállítani a Netflix kompatibilitást, ez egy hatalmas értékesítési pont a StrongVPN számára.

2. Gyors, hasznos ügyfélszolgálat  

Gyakran előfordul, hogy az ügyfélszolgálatot felveszem a VPN-felülvizsgálat „Előnyei” szakaszába.

Különösen akkor, amikor egy olyan VPN-szolgáltatót vizsgálok meg, amely nem kínál élő támogatást ügyfeleik számára.

Örömmel mondhatom azonban, hogy a StrongVPN ügyfelek támogatása szempontjából a fejére fogja a szöget.

Szolgáltatásaik áttekintése közben úgy döntöttem, hogy körülbelül 4:25 órakor benyújtom egy (természetesen) támogatási jegyet.

Visszatértem a rendszeresen ütemezett böngészésemre, és feltételeztem, hogy csak akkor kapok választ, ha másnap reggel megnézem az e-mailemet.

Meglepett, amikor körülbelül fél órával később kinyitottam a postafiókomat, és megtaláltam a következő üzenetet.

StrongVPN ügyfélszolgálati minőség

Miközben a StrongVPN áttekintése során nem szenvedtem át semmilyen „ügyfélszolgálatra méltó” kérdést, lenyűgözött a támogatási csoport által bemutatott gyors válaszidő és professzionalizmus..

A felülvizsgálat pontosságának biztosítása érdekében az internetet kerestem más harmadik fél által készített vélemények és ügyfélpanaszok ellen, amelyek körülvették a támogatási csoportjukat, és meglepő módon szárazon jöttem létre..

Jól sikerült StrongVPN ... valóban jól sikerült.

3. Erős AES-256 titkosítás és StrongDNS 

143 millió…

Ez az az Egyesült Államok polgárainak száma, akiket az Equifax megsértése sújtott, amely az egyik legnagyobb biztonsági sértés a kiberterrorizmus történetében.

Ebben a pillanatban a társadalombiztosítási száma, a vezetői engedély száma, neve, otthoni címe, telefonszáma és még sok más az Equifax hackereinek rendelkezésére állhat, így kiszolgáltatottá válhat a személyazonosság-lopás és -csalás ellen. (Ha aggódik amiatt, hogy személyes adatait érintheti, akkor ide kattintva megtudhatja, mit kell tennie.)

Még mindig nem világos, hogy a hackerek miként sértették meg a rendszereket, tudjuk, hogy az Apache Strut nevű eszköz hibáját kihasználták, amelyet sokféle kormányzati szervezet és nagyvállalat, köztük az Equifax használ..

Az érintettek pusztán nagyságán túl ez a csapkod annyira aggasztó, hogy az USA-CERT Egyesült Államok Belbiztonsági Minisztériumának kiberbiztonsági karja 2017. márciusában „azonosította és nyilvánosságra hozta” a hibát..

Ez azt jelenti, hogy az Apache Struts mögött álló biztonsági csapatnak majdnem négy hónapja volt a probléma megoldására, és bár állítólag intézkedéseket tettek a hiba kiküszöbölésére és a biztonsági kockázat csökkentésére, erőfeszítéseik a legjobban nem voltak megfelelőek.

Az ezeknek a hackeknek a csapadékát még látni kell, ám az emberek világszerte kezdik megérteni, hogy valójában milyen veszély fenyegeti a kiberterrorizmust, és mint ilyenek, intézkedéseket kezdenek online biztonságuk optimalizálása és életük „Hacker-igazolása” érdekében..

Az egyik legfontosabb intézkedés, amelyet bárki megtehet az online adatvédelem javítása érdekében, (egyértelműen) a VPN vásárlása és használata.

Nem minden VPN-t készítik ugyanakkor egyenlő módon, és sokukban vannak olyan súlyos biztonsági hibái, amelyek csak a szolgáltatást tönkreteszik.

Szerencsére a StrongVPN az ismert létezés egyik legfejlettebb (bár általános) titkosítási szabványát használja.

Az Advanced Encryption Standard vagy AES néven ismert StrongVPN ugyanazt a titkosítást használja, amelyet a CIA, az FBI és az NSA használ..

Ez azt jelenti, hogy könnyen aludhat, tudva, hogy személyes adatait védik. Még ha nyilvános Wi-Fi hálózatba is belép, biztonságban van és IP-címe teljesen rejtett.

4. Nincs naplózási politika 

A VPN-iparral kapcsolatban mindig ironikusnak találtam, hogy egyes VPN-vállalatok valójában kevésbé biztonságosnak teszik az online böngészést.. 

Annak ellenére, hogy a „Nincs napló” politikát reklámozzák webhelyén, ha elolvassa a finom nyomtatást, gyorsan rájön, hogy sok VPN (főleg ingyenes VPN) nemcsak naplózza az Ön adatait és tevékenységeit, hanem megfordul, és eladja harmadik felek és leányvállalatok.

Valójában a HotSpot Shield, a VPN, amely valaha is személyes kedvence volt, nemrégiben megsértette adatvédelmi politikájukat és felbátorította a VPN közösséget azáltal, hogy ügyfeleik érzékeny adatait eladta partnereiknek..

Mivel az ilyen kérdések egyre inkább elterjedtek, sokkal fontosabb, mint valaha, hogy vásárlás előtt teljes mértékben megértsék a VPN naplózási politikáját..

A StrongVPN szerencsére naplózási politikájuk repülõ színekkel halad át.

StrongVPN adatvédelmi politika

Noha az adatvédelmi politikájuk, a Netflix kompatibilitása, az ügyfélszolgálat és a naplózási politika nagyszerűek, a StrongVPN nagyon, nagyon-nagyon nagy hátrányokkal jár.

És sajnos ideje beszélni a sarkon lévő elefántokról.

Hátrányok a StrongVPN használatával

1. Nagyon lassú a legtöbb kiszolgálón

Mivel utoljára áttekintettem a StrongVPN-t, a vállalat szinte megnégyszereződött a sok szerverük által biztosított sebességgel.

Tehát annak a ténynek, hogy továbbra is beépítettem a szerver sebességüket a felülvizsgálat „Hátrányai” részébe, el kell mondania valamit arról, hogy milyen rémesen lassúak voltak.

A StrongVPN hitellel óriási javulást mutattak a sebességükön.

Majdnem arra a pontra, ahol VPN-je valóban használható mindennapi tevékenységekhez.

Figyelembe véve a meredek árat (amelyet egy perc múlva érintünk) és a szolgáltatások ritka választékát, a dolgok számomra túl lassúak számomra.

StrongVPN gyenge feltöltés (Mbps)

US Server (New York)

 • Ping: 57 ms
 • Letöltés: 38,96 Mbps
 • Feltöltés: 5.00 Mbps

EU szerver (Amszterdam)

 • Ping: 132ms
 • Letöltés: 9,78 Mbps
 • Feltöltés: 3.18 Mbps

Asia Server (Hong Kong)

 • Ping: 245 ms
 • Letöltés: 20.10 Mbps
 • Feltöltés: 2,35 Mbps

UK Server (London)

 • Ping: 122 ms
 • Letöltés: 35,47 Mbps
 • Feltöltés: 4.63 Mbps

Mint mindig, végezzen ilyen sebesség-tesztet egy szemcsés sóval, mivel egyszerűen túl sok változóra támaszkodnak. Mivel azonban eddig 78+ VPN-szolgáltatást teszteltünk, van egy átlag, amelyet összehasonlíthatunk más VPN-ekkel.

Korlátlan sávszélességet kínálnak, ami azt jelenti, hogy nem fogják lelassítani a torrenteket, de ez nem sokat segít, ha a StrongVPN néha még lassabb, mint egy proxy.

2. Nagyon elavult felhasználói felület

Én vagyok a nosztalgia.

Semmi sem fog gyorsabban vigyorozni, mint egy gyilkos 90-es dal vagy egy Windows 98-korú PC működő modellje.

Életemben azonban nagyon sok olyan alkalom van, amikor nem akarok nosztalgiát megtapasztalni semmilyen formában, vagy formában, és ilyenkor az egyik olyan alkalom, amikor megpróbálok megvédeni a személyes adataimat..

Sajnos a StrongVPN felhasználói felülete úgy néz ki és működik, mint valami a 2000-es évek elején.

StrongVPN felhasználói felület

Az elrendezés és a formatervezés nem pontosan intuitív, és a dolgok semmi sem javul, ha átvált a (nehéz megtalálni) speciális beállításokra.

StrongVPN speciális beállítások

Úgy találtam, hogy a StrongVPN felhasználói felülete rendkívül frusztráló, és még tapasztalt VPN-felhasználóként is küzdöttem, hogy megtaláljam és megváltoztassam a kívánt beállításokat..

Bár ez nem lehet a legrosszabb felület, amelyet valaha tapasztaltam, a StrongVPN csapatának minden bizonnyal előnye lenne, ha szoftverük dizájnját a 21. századba vezetnék..

3. Túl drága a nyújtott szolgáltatásokért 

Ez a rész a felülvizsgálatnak, ahol a StrongVPN megmenthette volna magukat.

Persze, a sebességük eléggé hiányos, és felhasználói felületük valami Windows 98-ból néz ki, azonban ha figyelembe vesszük azt a tényt, hogy magas színvonalú ügyfélszolgálatot, Netflix kompatibilitást és nulla naplózási irányelvet kínálnak, minden gyengeségük lehet figyelmen kívül hagyva a megfelelő árat.

Sajnos a StrongVPN esetében az ár nem megfelelő.

Így bontható le ez az egész.

Erős VPN árképzés

Havonta: 10 dollár vagy 120 dollár évente

Évente: 69,99 USD

A nap végén a StrongVPN egy költségvetéses VPN, amely megpróbálja megszabadulni a prémium VPN-díjak felszámításáról.

Még akkor is, ha a StrongVPN legolcsóbb csomagját választja, azok továbbra is drágábbak, mint a Surfshark, a PIA, a NordVPN és a SaferVPN…

Mindegyik az 5 legjobban értékelt VPN-hez tartozik!

Valójában a StrongVPN havonta csak 1 dollárral olcsóbb, mint a 2018-ban legjobban értékelt szolgáltatásunk, az ExpressVPN, amely háromszor gyorsabb, mint a StrongVPNé, és több tucat kiegészítő funkcióval rendelkezik..

Tehát, amint Happy Gilmore egyszer mondta: "Az ár rossz". 

Szerencsére több fizetési módot is használhat a StrongVPN vásárlásához, például a PayPal, a hitelkártya és akár a Bitcoin névtelen fizetésekhez is..

4. Az Egyesült Államok joghatósága visszatarthatja egyes ügyfeleket

Edward Snowden számtalan olyan dokumentum kiszivárogtatása után, amely feltárja, hogy az Egyesült Államok mennyi információt nyomon követ és tárol, sok adatvédelmi képviselő óvatossá vált az „Öt szem” ország bármelyikében található VPN-szolgáltatás igénybevételénél..

Bár ez egy érvényes aggodalom, amelyet figyelembe kell venni annak eldöntésekor, hogy melyik VPN-ügyfelet fogja használni, a StrongVPN szigorú naplózási politikájának segítenie kell az éjszakai pihenést ....

Csak az érvényes érvényes idézés iránti kérelmet fogjuk teljesíteni, amely a törvény betűjét követi. Nem tudunk olyan információkat szolgáltatni, amelyek nem rendelkeznek velünk. A StrongVPN alkotmányellenes kérésekkel nem vesz részt.

Amint azonban a HotSpot Shield és más VPN-ekkel az évek során láttuk, nincsenek garanciák, és amikor a személyes biztonságról van szó, mindig inkább a fogadásaimat fedezem..

5. „Server Roulette” játékot kell játszania 

Az egyik legnagyobb probléma, amelyet a StrongVPN szolgáltatással találtam, az, hogy a VPN-jük használata megegyezik az orosz rulett játékának..

Hogy értem ezt? 

Nos, a piacon lévő összes többi VPN-vel ellentétben, véletlenszerűen osztanak ki kiszolgálókat (feltételezem, hogy ezt költségvetésük megőrzése érdekében teszik), vagyis az ügyfelek alapvetően sorsoláson játszanak minden egyes eszköz csatlakoztatásakor.

Egy hónapban kiemelkedő szolgáltatása lehet, amely megegyezik a StrongVPN versenyével.

A következő hónapban az a szerver, amelyet kiosztottak, annyira szörnyű, hogy nem is tölthet le egy egyszerű Word-dokumentumot (nem, nem túlozom meg).

Nincs konzisztencia sem a szolgáltatással, sem a kiszolgálókkal, amelyekhez hozzá van rendelve, hogy a StrongVPN (majdnem) szó szerinti crapshoot legyen.

Ajánlom a StrongVPN-t?

Tapasztalnom kell a csapatot a StrongVPN-n.

Amióta legutóbb felülvizsgáltam szolgáltatásaikat, javultak a sebességeik, megerősödött az ügyfélszolgálat és a pénz-visszafizetési garancia 7 és 30 nap között növekedett..

Ez néhány nagy fejlesztés.

Azonban… Még mindig nem elég ahhoz, hogy megszerezzem a támogatást.

A StrongVPN sokat tesz ehhez a Netflix kompatibilitással, a gyors ügyfélszolgálati csapattal, és nincs naplózási politika.

De figyelembe véve a felháborító árat, a lassú sebességeket és a frusztráló felületet, egyszerűen nem tudom megadni a StrongVPN-nek a jóváhagyási pecsétjét.

Ha magasabb rangú VPN-t keres hasonló árkategóriában, akkor azt javaslom, hogy nézd meg az ExpressVPN és a PIA véleményét.

Hagyja saját véleményét

Használtál már valaha a StrongVPN-t? Ha igen, milyen volt a tapasztalata? Mindig érdekli, hogy más rajongók mit mondanak a felülvizsgált VPN-kkel kapcsolatban! Értesítsen alább.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me