StrongVPN-arvostelu

StrongVPN


Huolimatta siitä, että he ovat toimineet kaksi kertaa niin kauan kuin suurin osa kilpailijoista, StrongVPN on edelleen suhteellisen tuntematon yritys.

Tämän tosiasian itsessään pitäisi riittää saamaan suurin osa potentiaalisista asiakkaista taukoja.

Loppujen lopuksi, jos yritys on harjoittanut käsityötään ja optimoinut tuotteensa pidempään kuin kilpailu, luulet tämän tuotteen olevan kaksinkertainen, oikein?

No, kuten aiot selvittää, näin ei ole aina.

Vaikka StrongVPN on parantanut heidän palveluitaan huomattavasti siitä hetkestä, kun viimeksi tarkastelin niitä, on edelleen useita ratkaisematta olevia ongelmia, jotka saattavat estää sinua liittymästä heidän asiakaskuntaansa.

Autan sinua tekemään tietoon perustuvaa ja tietopohjaista päätöstä tarkistamalla StrongVPN: n yksityiskohtaisesti siirtymällä kaiken nopeudesta asiakaspalveluun yksilöllisiin ominaisuuksiin ja yhteensopivuuteen yrittäen vastata kysymykseen -

"Onko StrongVPN todella niin vahva?".

StrongVPN-yleiskatsaus

YLEINEN RANK: # 28/78 VPN: tä
KÄYTETTÄVYYS:  Helppokäyttöinen
LOKITIEDOSTOT: Ei kirjauskäytäntöä
paikoissa: 26 maata, 650 palvelinta
TUKI: Nopea, hyödyllinen palvelu
TORRENTING: P2P & Torrentit sallittu
Netflix: Kyllä 5/5
Salaus / PROTOCOL 256-bittinen AES, OpenVPN ja muut
KUSTANNUS: 10 dollaria kuukaudessa tai 5,83 dollaria kuukaudessa (vuosittain)
VIRALLINEN NETTISIVU: www.strongVPN.com

Tausta & ominaisuudet

Vuonna 2005 perustetun Strong Technology LLC: n alaisuudessa toimivan Strong VPN: n pääkonttori sijaitsee Yhdysvaltojen teknologiayrityksen, Tahoe-järven, yhdessä vanhimmista (ja tyylikkäimmistä) paikoista..

Tämä rauhallinen ja viehättävä pieni kaupunki Nevadan ja Kalifornian rajalla on ehkä viimeinen paikka, jonka voit odottaa löytävän vilkkaan VPN-käynnistyksen.

Kuitenkin joukkue StrongVPN. ovat hiipaneet tietokoneita, puhelinverkkoyhteyttä ja VPN-palvelimia luonnonkauniista pääkonttoristaan ​​yli 20 vuotta.

Kanssa 688 palvelinta 26 maassa StrongVPN: n palvelinpohja ei ole suurin, mitä olen koskaan nähnyt, mutta sen pitäisi tarjota sinulle runsaasti vaihtoehtoja (vaikka kuten myöhemmin näet, tämä ei ole oikein).

Heidän palvelut ovat yhteensopivia suurimpien laitteiden kanssa Windows, Mac, iOS, Android ja Google Chrome. He tarjoavat asiakkailleen myös laajan ohjekeskuksen, josta he löytävät yksityiskohtaiset ohjeet StrongVPN: n asettamiseksi kotireitittimen avulla. VPN on myös yhteensopiva TOR: n kanssa, jos haluat ylimääräisen suojauksen.

StrongVPN antaa asiakkailleen mahdollisuuden muodostaa yhteyden kaikki tärkeimmät pöytäkirjat mukaan lukien OpenVPN, PPTP, L2TP, IKEv2 ja SSTP.

Heillä on myös sisäänrakennettu kill-switch-sovellus.

Viimeiseksi, VPN mahdollistaa 12 samanaikaisen yhteyden.

Toistaiseksi asiat näyttävät aika hyvältä.

Sukellaan kuitenkin syvemmälle StrongVPN: n etuihin ja haitoihin nähdäksesi, vastaako heidän palvelu palvelunsa nimiin.

Plussaa StrongVPN: n käytöstä

1. Toimii Netflixin kanssa (toistaiseksi)

Netflix on hakkeroinut VPN: ää, välityspalvelimia ja estäjiä sellaisella voimakkuudella, joka on sekä järkyttänyt että raivostanut heidän kansainvälistä yhteisöänsä.

Huolimatta julkisista epäilyistä ja valituksista Netflix on pysynyt kierteettömänä kieltoa kohtaan ja he ovat jopa ryhtyneet toimiin ohjelmistojensa tietoturvan vahvistamiseksi toivoen, että ne pystyvät poistamaan kaikki mahdolliset estäjät..

Vuodesta 2016 lähtien heidän IT-osastonsa on voittanut markkinoiden vahvoimpien ja tunnetuimpien VPN-yritysten ponnistelut.

Ottaen nämä tosiasiat huomioon, olin typerästi olettanut, että pyrkimyksetni Netflixin suoratoistamiseen StrongVPN: n palveluilla johtaisivat tähän ...

Netflix esti VPN: n

Loppujen lopuksi viimeksi, kun tarkistin StrongVPN: ää, ne olivat yksi huonoimmista VPN: eistä, joita olin koskaan tarkistanut.

Joten se tuli shokina, kun en pystynyt vain suoratoistamaan Netflixiä yhdysvaltalaiselta palvelimelta, mutta pystyin tekemään niin ilman todellista puskuriaikaa tai viivettä.

Kun otetaan huomioon, kuinka monet muut VPN: t eivät ole pystyneet palauttamaan Netflix-yhteensopivuutta, tämä on valtava myyntikohta StrongVPN: lle.

2. Nopea, hyödyllinen asiakaspalvelu  

Ei ole usein niin, että voin sisällyttää asiakaspalvelun VPN-arvion “Plussaat” -kohtaan.

Varsinkin kun tarkistan VPN-palveluntarjoajaa, joka ei tarjoa suoraa tukea asiakkailleen.

Olen kuitenkin iloinen voidessani todeta, että StrongVPN lyö naulaa päähän heidän asiakastuensa suhteen.

Tarkastellessani heidän palveluitaan päätin lähettää (tosin) valmistetun tukilipun noin klo 16.25.

Palasin säännöllisesti ajoitettuun selailuuni ja oletin, että saan vastauksen vasta, kun olen tarkistanut sähköpostini seuraavana aamuna.

Olin yllättynyt, kun avasin postilaatikkoni noin puoli tuntia myöhemmin ja löysin seuraavan viestin.

VahvaVPN-asiakastuen laatu

Vaikka en kärsi mistään ”asiakaspalvelun arvoisista” ongelmista StrongVPN: ää tarkastellessani, minusta teki vaikutuksen heidän tukitiimin osoittama nopea vastausaika ja ammattitaito..

Tämän tarkistuksen tarkkuuden takaamiseksi etsin verkossa muita kolmansien osapuolien arvosteluita ja asiakasvalituksia heidän tukitiiminsä ympärillä ja tulin yllättäen kuivana.

Hyvin tehty StrongVPN ... todella hyvin tehty.

3. Vahva AES-256-salaus ja StrongDNS 

143 miljoonaa…

Tämä on niiden Yhdysvaltojen kansalaisten lukumäärä, joihin kohdistui Equifax-rikkomus, joka on yksi suurimmista tietoturvaloukkauksista tietoverkkoterrorismin historiassa.

Juuri tällä hetkellä sosiaaliturvatunnuksesi, kuljettajan lisenssinumero, nimi, kotiosoitteesi, puhelinnumerosi ja muut saattavat olla Equifax-hakkereiden käsissä, mikä tekee sinusta alttiita identiteettivarkauksille ja petoksille. (Jos olet huolissasi siitä, että henkilökohtaiset tietosi voivat vaikuttaa, voit napsauttaa tätä oppiaksesi mitä tehdä.)

Vaikka on edelleen epäselvää, kuinka hakkerit rikkoivat järjestelmiä, tiedämme, että he ovat hyödyntäneet puutetta Apache Strut -nimisen työkalun puitteissa, jota käyttävät monenlaiset julkishallinnon organisaatiot ja suuret yritykset, mukaan lukien Equifax.

Vaikuttavien ihmisten suuren määrän lisäksi tästä hakkeroinnista on huolestuttavaa, että Yhdysvaltain kotimaan turvallisuusministeriön (US-CERT) kyberturvallisuusjoukko tunnisti ja paljasti virheen maaliskuussa 2017..

Tämä tarkoittaa, että Apache Strutsin takana olevalla turvallisuusjoukolla oli melkein neljä kuukautta aikaa ratkaista ongelma ja vaikka heidän väitettiin ryhtyneen toimenpiteisiin virheen korjaamiseksi ja turvallisuusriskin vähentämiseksi, heidän pyrkimyksensä olivat parhaimmillaan riittämättömiä.

Näiden hakkeroiden seuraukset ovat vielä nähtävissä, mutta ihmiset kaikkialla maailmassa ovat alkaneet ymmärtää, kuinka todellinen verkkoterrorismin uhka on, ja sellaisenaan he alkavat ryhtyä toimiin online-tietoturvansa optimoimiseksi ja "Hacker-todisteeksi" heidän elämästään..

Yksi tärkeimmistä toimenpiteistä, joita kuka tahansa voi ryhtyä parantamaan online-tietosuojaansa, on (tietysti) VPN: n ostaminen ja käyttö.

Kaikkia VPN-verkkoja ei kuitenkaan tehdä tasavertaisesti, ja monilla niistä on vakavia tietoturvavirheitä, jotka kaikki pilaavat palvelun.

Onneksi StrongVPN käyttää yhtä edistyneimpiä (vaikkakin yleisiä) salausstandardeja tunnetussa olemassaolossa.

Advanced Encryption Standard tai AES tunnetuksi StrongVPN käyttää samaa salausta, jota CIA, FBI ja NSA käyttävät..

Tämä tarkoittaa, että voit nukkua helposti tietäen, että henkilötietosi ovat suojattuja. Vaikka käyt julkisessa Wi-Fi-verkossa, olet turvassa ja IP-osoitteesi on täysin piilotettu.

4. Ei lokipolitiikkaa 

Olen aina pitänyt ironista VPN-teollisuutta kohtaan, että tietyt VPN-yritykset tekevät online-selaamisesta vähemmän turvallista. 

Vaikka ne edistävät verkkosivustojensa "Ei lokit" -käytäntöä, lukemalla hienotunteen, ymmärrät nopeasti, että monet VPN: t (etenkin ilmaiset VPN: t) eivät vain kirjaa tietojasi ja toimintaa, vaan ne kääntyvät ympäri ja myyvät sen kolmannet osapuolet ja tytäryhtiöt.

Itse asiassa HotSpot Shield, VPN, joka oli kerran henkilökohtainen suosikki, rikkoi äskettäin heidän tietosuojakäytäntönsä ja raivostutti VPN-yhteisöä myymällä asiakkaidensa arkaluontoisia tietoja kumppaneilleen.

Tämän kaltaisten kysymysten tultua yhä yleisemmiksi on tärkeämpää kuin koskaan ennen ymmärtää täysin VPN: n kirjauskäytäntö ennen oston tekemistä..

Onneksi StrongVPN: lle heidän hakkuupolitiikkaan kulkee lentäviä värejä.

StrongVPN-tietosuojakäytäntö

Vaikka heidän tietosuojakäytäntönsä, Netflix-yhteensopivuus, asiakaspalvelu ja kirjautumiskäytännöt ovat kaikki hienoja, StrongVPN: llä on joitain erittäin, erittäin, erittäin suuria haittoja.

Ja valitettavasti on aika puhua nurkassa olevista norsuista.

Miinukset StrongVPN: n käytölle

1. Erittäin hidas useimmissa palvelimissa

Sen jälkeen kun viimeksi tarkastelin StrongVPN: ää, yritys on melkein nelinkertaistanut monien heidän palvelimiensa tarjoamat nopeudet.

Joten sen tosiasian, että olen edelleen sisällyttänyt heidän palvelimen nopeutensa tämän arvion Miinukset-osioon, pitäisi kertoa sinulle jotain siitä, kuinka hirvittävän hitaasti he käyttivät.

StrongVPN: n ansioksi he ovat parantaneet nopeuttaan valtavasti.

Melkein siihen pisteeseen saakka, kun heidän VPN on todella käyttökelpoinen päivittäisessä toiminnassa.

Kun otetaan huomioon jyrkkä hinta (jota kosketamme minuutissa) ja heidän harva ominaisuusvalinta, asiat ovat kuitenkin minulle liian hitaita.

Vahva lähetys vahvaVPN (Mbps)

Yhdysvaltain palvelin (New York)

 • Ping: 57 ms
 • Lataa: 38,96 Mbps
 • Lataa: 5.00 Mbps

EU-palvelin (Amsterdam)

 • Ping: 132 ms
 • Lataa: 9.78 Mbps
 • Lataa: 3.18 Mbps

Asia Server (Hong Kong)

 • Ping: 245 ms
 • Lataa: 20.10 Mbps
 • Lataa: 2,35 Mbit / s

UK Server (Lontoo)

 • Ping: 122 ms
 • Lataa: 35.47 Mbps
 • Lataa: 4,63 Mbit / s

Kuten aina, suorita sellaiset nopeustesteet suolajyvällä, koska ne luottavat yksinkertaisesti liian moniin muuttujiin. Koska olemme kuitenkin testanneet 78+ VPN-palvelua toistaiseksi, meillä on keskiarvo, jota voimme verrata muihin VPN-palveluihin.

Ne tarjoavat rajoittamattoman kaistanleveyden, mikä tarkoittaa, että ne eivät hidasta sinua torrentin aikana, mutta se ei auta paljon, kun StrongVPN on joskus jopa hitaampi kuin välityspalvelin.

2. Hyvin vanhentunut käyttöliittymä

Olen tikkari nostalgialle.

Mikään ei saa minua virnistämään nopeammin kuin tappajan 90-kappale tai Windows 98 -kauden tietokoneen toimiva malli.

Elämässäni on kuitenkin paljon aikoja, joissa en halua kokea nostalgiaa millään tavalla, muodossa tai muodossa, ja yksi näistä aikoista tapahtuu, kun yritän suojata henkilökohtaisia ​​tietojani.

Valitettavasti StrongVPN: n käyttöliittymä näyttää ja toimii kuten jotain 2000-luvun alkupuolelta.

StrongVPN-käyttöliittymä

Asettelu ja muotoilu eivät ole tarkalleen intuitiivisia, ja asiat eivät parane paljon, kun siirryt (vaikea löytää) lisäasetuksiin..

StrongVPN Lisäasetukset

Löysin StrongVPN: n käyttöliittymän olevan erittäin turhauttavaa, ja jopa kokenut VPN-käyttäjä yritin löytää ja muuttaa haluamiasi asetuksia..

Vaikka se ei ehkä ole pahin käyttöliittymä, jonka olen koskaan tavannut, StrongVPN: n joukkue hyötyisi varmasti siitä, että heidän ohjelmistonsa suunnitellaan 2000-luvulle..

3. Tarjoatuista palveluista ylihinnoiteltu 

Tämä on osa arviointia, jossa StrongVPN olisi voinut pelastaa itsensä.

Tosiaankin, heidän nopeutensa ovat melko tyhjiä ja niiden käyttöliittymä näyttää siltä, ​​että jotain Windows 98: sta on, mutta kun otetaan huomioon tosiasia, että ne tarjoavat korkealaatuista asiakaspalvelua, Netflix-yhteensopivuutta ja nollalokeja koskevaa käytäntöä, kaikki heidän heikkoutensa voivat olla huomiotta oikea hinta.

Valitettavasti StrongVPN: lle hinta ei ole oikea.

Näin se kaikki hajoaa.

VahvaVPN-hinnoittelu

Kuukausittain: 10 dollaria tai 120 dollaria vuodessa

Vuotuinen: 69,99 dollaria

Päivän lopussa StrongVPN on budjetti-VPN, joka yrittää päästä eroon lataamalla premium-VPN-hinnoittelua

Vaikka valitsetkin StrongVPN: n halvimman paketin, ne ovat silti kalliimpia kuin Surfshark, PIA, NordVPN ja SaferVPN…

Kaikki nämä kuuluvat 5 parhaiten arvioituun VPN-joukkoomme!

Itse asiassa StrongVPN on vain 1 dollari kuukaudessa halvempi kuin vuoden 2018 parhaiten arvioitu palvelu ExpressPPN, joka tarjoaa 3x nopeammat nopeudet kuin StrongVPN: n ja kymmeniä lisäominaisuuksia.

Joten, kuten Happy Gilmore sanoi kerran, "hinta on väärä". 

Onneksi voit ostaa useita StrongVPN-maksutapoja, kuten PayPal, luottokortit ja jopa Bitcoin anonyymeihin maksuihin..

4. Yhdysvaltain tuomioistuimen toimivalta saattaa viettää joitain asiakkaita

Siitä lähtien, kun Edward Snowden vuotanut lukemattomia asiakirjoja paljastaa kuinka paljon tietoa Yhdysvaltain hallitus seuraa ja tallentaa, monet yksityisyyden suojan kannattajat ovat varovaisia ​​käyttäessään VPN-palvelua, joka sijaitsee missä tahansa ”Viiden silmän” maassa..

Vaikka tämä on pätevä huolenaihe, joka olisi otettava huomioon päätettäessä, mitä VPN-asiakasohjelmaa käytät, StrongVPN: n tiukkojen kirjauskäytäntöjen pitäisi auttaa sinua lepäämään helposti yöllä ....

Me noudatamme vain kaikkia voimassa olevia oikeudenkäyntejä koskevia pyyntöjä, jotka seuraavat lain kirjainta. Emme voi antaa tietoja, joita meillä ei ole. StrongVPN ei osallistu mihinkään perustuslain vastaiseen pyyntöön.

Kuten olemme nähneet HotSpot Shieldin ja muiden VPN: ien kanssa vuosien varrella, ei kuitenkaan ole takeita, ja kun kyse on henkilökohtaisesta turvallisuudesta, pidän aina parempana suojata vedonlyöntiä.

5. Sinun on pelattava “Server Roulette” 

Yksi suurimmista ongelmista, jotka löysin StrongVPN-palvelussa, on, että heidän VPN: n käyttäminen merkitsee Venäjän ruletin pelaamista.

Mitä tarkoitan tällä? 

No, toisin kuin kaikki muut markkinoilla olevat VPN: t, he osoittavat palvelimia satunnaisesti (oletan, että tämä tehdään heidän budjettinsa säilyttämiseksi), mikä tarkoittaa, että heidän asiakkaansa pelaavat periaatteessa arpajaisia ​​joka kerta, kun ne yhdistävät laitteen.

Yksi kuukausi sinulla voi olla erinomainen palvelu, joka on yhtä suuri kuin StrongVPN: n kilpailu.

Seuraavana kuukautena palvelimelle, joka sinulle on osoitettu, saattaa olla niin hirvittävä, et voi edes ladata yksinkertaista Word-asiakirjaa (ei, en liioittele).

Ei ole yhdenmukaisuutta heidän palvelunsa tai palvelimien kanssa, joille sinulle on osoitettu, jolloin StrongVPN on (melkein) kirjaimellinen crapshoot.

Suosittelenko StrongVPN: tä?

Minun täytyy kiittää joukkuetta StrongVPN: ssä.

Viimeksi kun tarkistin heidän palveluitaan, he ovat parantaneet nopeuttaan, vahvistaneet asiakaspalveluaan ja lisänneet rahat takaisin -takaustaan ​​7 päivästä 30 päivään.

Tämä on joitain suuria parannuksia.

Kuitenkin ... Se ei vieläkään riitä ansaitsemaan hyväksyntääni.

StrongVPN: llä on paljon tehtävää sen Netflix-yhteensopivuuden, nopean asiakastukitiimin ja ilman kirjauskäytäntöjen avulla.

Mutta ottaen huomioon törkeän hintalaatun, hitaat nopeudet ja turhauttavan käyttöliittymän, en yksinkertaisesti voi antaa StrongVPN: lle hyväksymismerkintääni.

Jos etsit korkeammalle luokiteltua VPN: ää samanlaisessa hintaluokassa, suosittelen, että tutustu ExpressVPN: n ja PIA: n arvosteluihin.

Jätä oma arvostelu

Oletko koskaan käyttänyt StrongVPN: tä aiemmin? Jos on, millainen oli kokemuksesi? Olen aina kiinnostunut kuulemaan, mitä muilla harrastajailla on sanottavanaan tarkistetuista VPN-verkoista! Kerro minulle alla.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me