SaferVPN-arvostelu

SaferVPN-arvosteluOlet täällä, koska haluat tietää kuinka hyvin tämä sovellus toimii tänään vuonna 2019, ja juuri sen aion jakaa tässä perusteellisessa SaferVPN-katsauksessa.


Hajotan heidän palvelunsa yksityiskohtaisesti, keskustelen nopeudesta, asiakastuesta, turvallisuudesta ja ominaisuuksista SaferVPN: stä sekä vähän taustaa yrityksestä ja sen toiminnasta.

Aion kattaa myös Torrentingin & Netflix.

SaferVPN-pääominaisuudet (viimeksi vahvistettu helmikuussa 2019):

 • palvelimet: 700+ palvelinta 34 maassa
 • yhteensopivuus: Win, Mac, iOS, Android, Chrome, Firefox, TOR, Reitittimet, SmartTV & konsolit
 • salaus: 256-bittinen AES
 • protokollat: OpenVPN, IKEv2 (oletus), IPSec, SSTP ja PPTP
 • Kill-Switch: Joo
 • Selaimen laajennus: Joo
 • Max. liitännät: 5

SaferVPN-yleiskatsaus

YLEINEN RANK: 41
KÄYTETTÄVYYS: Yksinkertainen ja helppo käyttää
LOKITIEDOSTOT: Harmaa alue
paikoissa: 34 maata, yli 700 palvelinta
TUKI: Tehokas asiakastuki
TORRENTING: rajallinen
Netflix: Estää Netflix USA: n suoratoiston
Salaus / PROTOCOL 256-bittinen AES-salaus; OpenVPN, IKEv2 (oletus), IPSec, SSTP ja PPTP
KUSTANNUS: $ 2,99 / kk
VIRALLINEN NETTISIVU: www.SaferVPN.com

SaferVPN plussat

1. Suuri latausnopeus

SaferVPN on nopea ...

Tätä varmuuskopiointia varten tässä on tulokseni käyttämättä SaferVPN: tä:

nopeustesti ilman VPN: tä

SaferVPN: ää käyttäessäni onnistuin saavuttamaan vaikuttava 79,23 Mbit / s EU-palvelimella, tekemällä SaferVPN: stä viidennen nopeimman VPN: n (yli 70: stä), joka on koskaan tarkistettu tällä sivustolla.

Tässä on nopeustesti, jonka suoritin speedtest.net-sivustossa tarkistuksen tarkkuuden varmistamiseksi.

SaferVPN lataus- ja latausnopeus

Yhdysvaltain palvelin (New York)

 • Ping: 120 ms
 • Lataa: 57.47 Mbps
 • Lataa: 23,09 Mbps

EU-palvelin (Amsterdam)

 • Ping: 43 ms
 • Lataa: 79,23 Mbps
 • Lataa: 27,78 Mbit / s

Asia Server (Hong Kong)

 • Ping: 323 ms
 • Lataa: 1,28 Mbps
 • Lataa: 0,37 Mbps

UK Server (Lontoo)

 • Ping: 46 ms
 • Lataa: 64,38 Mbps
 • Lataa: 39.40 Mbit / s

* Kuten aina, tee nämä nopeustesteet suolajyvällä, koska ne luottavat niin moniin erilaisiin muuttujiin ja voivat vaihdella henkilöstä toiseen. Olemme kuitenkin testanneet yli 70 VPN: ää tälle sivustolle, joten meillä on lähtökohta, jota voimme verrata jokaista VPN: ää vastaan ​​*. 

Nyt kun olet nähnyt heidän nopeudensa, suurin osa teistä pistää nenänne ja odottaa kylmää vettä ...

Loppujen lopuksi, kun latausnopeudet ovat nopeaa, ei ole mitään tapaa, että SaferVPN voisi tarjota palvelujaan budjettiystävällisellä hinnalla, eikö totta??

Väärä.

2. Saumaton asennus ja käyttö  

Kutsu minua pikkumaiseksi, mutta inhoan ehdottomasti VPN-palveluntarjoajia, jotka pakottavat käyttäjät käynnistämään laitteet uudelleen VPN-asiakkaan asentamisen jälkeen.

Onneksi SaferVPN ei ole vain "Käynnistä uudelleen", vaan ne ovat myös yksinkertaisia ​​ja käyttäjäystävällisimpiä VPN-verkkoja, joita olen koskaan tarkistanut..

Noin 3 minuuttia sen jälkeen kun olen ostanut heidän palvelut, SaferVPN asennettiin, käynnistettiin ja suojaan Windows-laitetta.

SaferVPN-sovellus

SaferVPN, jolla on yksi selkeimmistä käyttöliittymistä, jonka olen koskaan tavannut, helpottaa palvelun käyttöä ja voit suojata laitteesi yhdellä napin painalluksella..

Niiden avulla on myös helppo löytää ja optimoida asetukset nopeasti ja varmistaa, että sinulla on täydellinen yhteys erityisiä tavoitteita varten.

SaferVPN-asetukset

Vaikka SaferVPN ei ehkä ole kaikkein monipuolisin tarjoaja, jonka olen koskaan tarkistanut, niiden intuitiivinen muotoilu ja helppo navigointirajapinta tekevät ohjelmiston käytöstä ehdottoman iloisen.

3. Tehokas asiakaspalvelu (mutta käytätkö BOTSia?)

Vaikka se ei ole ExpressVPN: n kaltaisen yrityksen standardien mukaista, SaferVPN: n asiakastuki ylitti ehdottomasti odotukseni.

Esittelin koko tämän tarkastelun ajan kourallisen kyselyjä eri aikoina, jotkut niistä ovat aitoja ja osa suunniteltiin tukitiimin tehokkuuden mittaamiseksi..

Joka kerta sain vastauksen nopeasti kysymykseeni ja olin matkalla muutamassa minuutissa.

Tässä on yksi tällainen kohtaaminen, jonka sain yrittää selvittää, onko parempi tapa käyttää SaferVPN -sovellusta torrentia varten (josta puhumme ”Miinukset” -osiossa).

SaferVPN-tukiTorrentin vain Alankomaissa

Koko keskustelu tapahtui noin 90 sekunnissa ja on erittäin osoitus kokonaisesta asiakaspalvelukokemuksestani.

Heidän tiiminsä ei ole osaavin tukitiimi, jota olen koskaan nähnyt, mutta he saivat työnsä päätökseen ja tekivät sen muutamassa minuutissa.

Haluan kuitenkin huomauttaa, että tämän SaferVPN-tarkastelun eri kohdissa, näytti siltä, ​​että he käyttivät automatisoitua ohjelmistoa vastatakseen asiakastukipyyntöihini.

Vaikka en voi vahvistaa tätä teoriaa, uskon, että SaferVPN käyttää robotteja vastaamaan joihinkin yleisimpiin kyselyihin, jotka lähetetään heidän chat-ominaisuuden kautta, ja jos tarkastelet yllä olevaa kirjeenvaihtoa, ymmärrät miksi.

Esittämäni kysymys ei edellyttänyt asiakkaan sähköpostiosoitetta mistään syystä ja (ottaen huomioon tosiasian, että he todennäköisesti saavat tämän kysymyksen 100 kertaa päivässä), tukiasiamieheni olisi pitänyt pystyä vastaamaan minulle välittömästi.

Sen sijaan minua pyydettiin antamaan sähköpostiosoitteeni (alle sekunnin kysymyksen esittämisen jälkeen) ilman näkyvää syytä, joka saa minut tuntemaan puhuvani robotin kanssa eikä todellisena edustajana.

Tämä suuntaus toistui useissa muissa tukikysymyksissä ja vaikka se oli vain vähän kuin lievää häirintää, tunsin, että se oli mainitsemisen arvoinen. Ottaen huomioon heidän asiakastuensa yleisen laadun ja heidän ryhmänsä yleisen ystävällisyyden, minun on kiitettävä SaferVPN: tä heidän asiakaspalvelustaan… Botit tai ei boteja.

4. Tapa kytkin ja 5 samanaikaista yhteyttä 

Kuten jo mainitsin, SaferVPN ei tarjoa erityisen tiheää palvelua.

Ja olen rehellisesti sellainen iloinen, että he eivät tee sitä.

Kun olet käyttänyt VPN-verkkoaan jonkin aikaa, minulle on selvää, että he keskittivät lähes kaikki resurssinsa palvelimiensa optimointiin, tehokkaan tukitiimin luomiseen ja palveluiden tarjoamiseen kohtuulliseen hintaan.

SaferVPN tekee muutamia asioita hienosti, kun taas suurin osa heidän kilpailijoistaan ​​tekee paljon asioita hyväksyttävästi.

Vaikka monet käyttäjät saattavat olla pettyneitä kellojen ja pillien ilmeisestä puutteesta, mielestäni SaferVPN tarjoaa kaikki todella tärkeät ominaisuudet, mukaan lukien tappauskytkin * ja antelias 5 laitteen samanaikainen yhteysrajoitus.

Molemmat ominaisuudet ovat tervetulleita lisäyksiä jo tähtitieteelliseen palveluun, ja olen iloinen voidessani ilmoittaa, että (toisin kuin monet heidän kilpailijansa) SaferVPN: n tap-kytkin -ominaisuus toimii täsmälleen ilmoitetun mukaisesti.

* Kill Switch on ominaisuus, joka katkaisee yhteyden heti, kun kadotat Internet-yhteytesi. Tämä estää IP: n vuotamisen. 

5. Toimivalta = Israel

Pelkästään SaferVPN: n pääkonttori sijaitsee Israelissa Tel Avivissa, joten voi vaikuttaa siltä, ​​että he olisivat menettäneet pelin ennen kuin he jopa asettuivat jalka kentälle..

Loppujen lopuksi Israelista on tullut yhä turmeltunut ja poliittisesti latautunut alue, joka on saanut monet VPN-ostajat epäröimään luottamaan yksityisyyttään myllerryksen keskellä sijaitsevalle yritykselle..

Tunnustan ensimmäisenä, että kun sain alun perin tietää heidän sijainnistaan, olin melko hermostunut myös heidän palvelujensa käytöstä.

Pieniä valaisujen jälkeen huomasin kuitenkin, että Israel saattaa todella olla yksi parhaimmista lainkäyttöalueista VPN: lle johtuen heidän yksityisyyttä koskevista laeistaan, jotka rajoittavat ankarasti hallituksen (laillista) kykyä seurata ja seurata tavallisia kansalaisia.

Vaikka ei ole ihanteellista, että VPN-palveluntarjoajan pääkonttori sijaitsee maassa, joka on niin syvästi upotettu ”Viiden silmän” tiedonjakoyhteistyöhön, voit levätä helposti yöllä tietäen, että laki ja SaferVPN: n tietosuojakäytäntö (lisää tästä myöhemmin) on sinun puoli.

6. Toimii Netflixin kanssa (ainakin joillakin palvelimilla)

Kun yritin muodostaa yhteyden Netflixiin, SaferVPN näytti toimivan.

Kaikkia palvelimia ei selvästikään toiminut, ehkä 30%, koska Netflix yrittää aktiivisesti torjua VPN-palveluntarjoajia ja estää heidän IP-osoitteitaan kunnioittaakseen maantieteellisiä rajoituksiaan.

Tässä on lyhyt yhteenveto:

 • ”Yhdysvaltain suoratoisto” -palvelinvaihtoehto toimi hyvin minulle - nopea ja helppo
 • US East -palvelin ei muodostanut yhteyttä Netflixiin ollenkaan
 • Netflix esti Kanadan palvelimen
 • Hollannin palvelin toimi hienosti
 • Netflix esti UK-palvelimen

SaferVPN ja NetflixUS East -palvelin, Iso-Britannia ja Kanadan palvelimet eivät toimineet Netflixin kanssa
SaferVPN ja Netflix (2)Netflix työskenteli “US Streaming ”- ja Hollanti-palvelimissa.

SaferVPN haitat

Vaikka SaferVPN: ssä on paljon hienoa asiaa, heidän palvelut eivät ole täydellisiä eikä niitä ole kaikille. Joten ennen kuin törmäät “Osta nyt” -painikkeeseen, katsotaanpa lyhyesti joitain SaferVPN-palveluiden käytön haitoista..

1. Torrenting on VERY Limited 

Henkilökohtaisesti tämä oli suurin kiistani SaferVPN-palveluiden kanssa.

Ottaen huomioon, että heillä on niin suuri kokoelma palvelimia, voitte kuvitella, että he olisivat viettäneet jonkin aikaa optimoimalla ainakin muutama näistä palvelimista P2P-siirroille ja torrentille.

SaferVPN: llä on kuitenkin vain yksi palvelin heidän 700 keräyksestään, joka toimii näihin tarkoituksiin. (Heidän hollantilainen palvelin, jos ihmettelet).

Jos aiot käyttää heidän palvelujaan pelkästään rentouttamiseen, unohda se. Torrentia varten on saatavana paljon parempia VPN-pisteitä (tässä on 7 parasta).

Tämä erityinen huijaus on kaukana kaupan purkajasta, mutta haluan nähdä yrityksen ottavan sen vakavammin.

2. Ei kirjautumista -käytäntö voisi olla tiukempi 

Joku, joka häiritsee minua aina VPN-yrityksiä kohtaan, on se, kuinka harhaanjohtavia niiden kirjauskäytännöt voivat olla.

Itse asiassa, jos etsit heidän tietosuojakäytäntöjään, ei ole harvinaista löytää yrityksiä, jotka mainostavat nollalokeja koskevaa käytäntöä samalla, kun tosiasiallisesti kirjaavat metrisen hullua tietoa.

Vaikka SaferVPN ei aivan kuulu tähän luokkaan, ne seuraavat vähän liian paljon tietoa mielestäni.

Tässä on yhteenveto heidän kirjauskäytännöstään, kuten heidän tietosuojakäytännössään todetaan.

SaferVPN-tietosuojakäytäntöSaferVPN-tietosuojakäytäntö vuonna 2019

Kuten huomaat, tämä ei ole aivan "nollalokeja" koskeva käytäntö, jonka meille luvataan. Vaikka se ei ole kaukana ihanteellisesta, en löytänyt SaferVPN: n kirjauskäytäntöä erityisen huolestuttavaksi.

Haluaisin mieluummin käyttää VPN: ää, joka ei kirjaa mitään tietojani? Panostat.

Estääkö SaferVPN: n kirjauskäytäntö minua käyttämästä heidän palveluitaan? Ei lainkaan.

3. SaferVPN ei toimi Kiinassa

Jos pyydän sinua ajattelemaan ensimmäistä maata, jossa sinun pitäisi käyttää VPN: ää, mikä tulee mieleen?

Kiina, eikö niin?

Kun otetaan huomioon heidän drakoninen hallitus ja sortava sensuurilaki, Kiina on yksi niistä maista, johon sinun ei pitäisi käydä ilman täysin toimivaa VPN: ää.

Valitettavasti useiden ulkopuolisten lähteiden mukaan SaferVPN: n sovellukset eivät enää toimi Kiinassa.

Ja tämä on iso ongelma yritykselle.

Ulkomaalaiset ja matkustajat ympäri maailmaa luottavat korkealaatuisiin VPN-palveluntarjoajiin (kuten SaferVPN), jotta ne estävät sisältöä ja pitävät itsensä turvassa. Se, että heidän palvelunsa eivät enää toimi alueella, on iso isku heidän potentiaaliselle asiakaskunnalleen.

Jos et matkusta Kiinaan milloin tahansa pian, voit sivuuttaa tämän kohdan, ostaa SaferVPN: n ja mennä hyvää tietäsi.

Muutoin joudut ostamaan premium-palvelun, kuten ExpressVPN (lue arvostelu täältä).

(Huomaa, että tämä ei ole asia, jota voisin suoraan testata, koska en ole käynyt Kiinassa viime kuukausina. Jos sinulla on erilainen kokemus SaferVPN: n käytöstä ns. Kansan tasavallassa, ota meihin yhteyttä alla olevissa kommenteissa.)

SaferVPN hinnoittelu, suunnitelmat & ominaisuudet

Olin hämmästynyt siitä, että heidän palveluitaan markkinoidaan todella uskomattoman budjettiystävällisellä ja kohtuuhintaisella hinnalla.

Kuten alle 3 dollaria kuukaudessa edullinen ...

Sinun on kuitenkin oltava valmis maksamaan 2 tai 3 vuotta etukäteen.

Kaikissa paketeissa on samat ominaisuudet ja palvelut, ja ainoa ero niiden välillä on se, kuinka kauan käytät heidän palveluaan.

SaferVPN hinnoittelu

Näin se kaikki hajoaa.

1 vuosi: 59,88 dollaria

 • 4,99 dollaria kuukaudessa
 • 59,88 dollaria vuodessa
 • 55% säästöt

2 vuotta: 71,77 dollaria

 • $ 2,99
 • 35,89 dollaria vuodessa
 • 73% säästöt

Kolme vuotta: 82,26 dollaria

 • 2,29 dollaria kuukaudessa
 • 27,42 dollaria vuodessa
 • 80% säästöt

Jotkut teistä ehkä muistavat, että viimeksi kun tarkistin SaferVPN: ää, he tarjosivat 14 päivän rahat takaisin -takuun ja 24 tunnin ilmaisen kokeilujakson.

He ovat kuitenkin parantaneet rahat takaisin -takaustaan ​​ja jatkaneet palautusikkunaa 14 päivästä 30 päivään.

Tutkittuani heidän tietosuojakäytäntöään ja toimeksiannon suorittamista, olen iloinen voidessani ilmoittaa, että SaferVPN: llä, toisin kuin monet heidän kilpailijansa, ei ole mitään yllättäviä saaliita tai huomautuksia heidän 30 päivän käytännöstään. Riippumatta siitä kuinka monta yhteyttä aloitat tai kuinka monta gigatavua dataa lataat, voit pyytää ostoksesi kokonaista hyvitystä niin kauan kuin teet niin 30 päivän kuluessa..

SaferVPN antaa käyttäjilleen myös maksaa luottokortilla, PayPalilla, Bitcoinilla (tuntematon maksu) tai Paymentwallilla, mikä tarkoittaa, että jos yksityisyyteen liittyy ongelma, koko ostoksesi voidaan tehdä täysin nimettömästi.

Suosittelemmeko SaferVPN: tä?

Ei oikeasti, mutta ne eivät sinänsä ole huono vaihtoehto ...

Tällä sivustolla tarkistettujen yli 70 VPN: n joukosta SaferVPN on tällä hetkellä yleisesti 41. ja nopeuden viides, mutta jotkut haitat tekevät niistä suosittelemattomia.

Ne tarjoavat nopeita (ja vakaita) nopeuksia, saumattoman käyttöliittymän ja hyvän asiakaspalvelun kaikki kohtuulliseen hintaan.

Vaikka heidän palveluissaan ei ole ehdottomasti ongelmia ja olen innokas yrityksen parantamaan Torrenting-kapasiteettiaan ja hakkuupolitiikkaansa, kokemukseni SaferVPN: llä olivat tyydyttäviä.

Sinun kannattaa kuitenkin käyttää muita VPN-palveluntarjoajia, joita suosittelemme tässä. Esimerkiksi NordVPN tarjoaa samanlaisia ​​ominaisuuksia ja on myös torrent-ystävällisempi.

Lisää oma arvostelu:

Oletko koskaan käyttänyt SaferVPN: tä aiemmin? Jos on, millainen oli kokemuksesi? Olen aina kiinnostunut kuulemaan, mitä muilla harrastajailla on sanottavanaan tarkistetuista VPN-verkoista! Kerro minulle alla.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me