Puskuroitu VPN-arvostelu

Puskuroitu VPN

Puskuroitu verkkosivusto sanoo, että heidän VPN on "nopein ja turvallisin".

Se on rohkea väite.

Mutta tukeeko Buffered heidän väitteensä?

Hautin premium-tilauksen (7,62 dollaria kuukaudessa ostohetkellä) Buffered.com-sivustolta ja latasin Windows-sovelluksen saadakseni selville.


Tässä ovat tulokset:

Puskuroitu VPN-yleiskatsaus

YLEINEN RANK: # 36/78 VPN: tä
KÄYTETTÄVYYS: Erittäin helppo, 5/5
LOKITIEDOSTOT: Jotkut hakkuut 
paikoissa: 42 maata, 46 palvelinta
TUKI: 24/7 Chat, nopeat vastaukset
TORRENTING:  Torrentit sallittu
Netflix: Kyllä 1/5
Salaus / PROTOCOL OpenVPN, 256-bittinen Blowfish
KUSTANNUS: $ 4,12 / kk
VIRALLINEN NETTISIVU: www.buffered.com

Puskuroidut VPN-plussat

1. Kiinteä käytettävyys

Puskuroidun Windows-sovelluksen käyttö on erittäin helppoa - vain käynnistä se, valitse yhdestä 37 palvelimesta ympäri maailmaa ja sinut yhdistetään automaattisesti.

Puskuroitu Windows-sovellus

Kun olet muodostanut yhteyden, näet nopeusmittaukset ja VPN-IP-osoitteesi. Voit myös arvioida yhteytesi laatua antaaksesi palautetta Bufferedille sen toimivuudesta.

Sovelluksen asetukset ovat hyvin perustiedot; voit vaihtaa edestakaisin TCP: n ja UDP: n välillä, valita mukautetun portin VPN: lle ja vaihtaa esimerkiksi käynnistyksen yhteydessä käynnistystä ja sitä, sallitaanko VPN: n tappaja.

Puskuroidut sovellusasetukset

Voit myös kertoa Bufferedille, haluatko jakaa tilastoja toimintavirheistä.

Täältä ei ole saatavana koko joukko mukautuksia, mutta jos et ole edistynyt VPN-käyttäjä, tämä ei todennäköisesti ole ongelma.

Mobiilisovellus ei kuitenkaan ole aivan yhtä yksinkertainen. Sinun on ladattava OpenVPN-sovellus, siirry sitten Buffered.com-sivulle ja lataa tietyn palvelimen kokoonpanotiedostot. Jos haluat muodostaa yhteyden useisiin palvelimiin, voit ladata useita määritystiedostoja.

Se ei ole paljon vaivaa, mutta se ei ole niin helppoa kuin jotkut muut tarkistetut mobiili-VPN: t.

2. Tuomioistuimen toimivalta - Gibraltar

Puskuroitu mainostaa itseään nimellä "Valmistettu [rakkaudella] Gibraltarilla" (samanlainen kuin iVPN), mutta heidän pääkonttorinsa on tosiasiassa Unkarissa.

Gibraltar on Britannian merentakainen alue, joka huolestuttaa joitain ihmisiä. Yhdistynyt kuningaskunta on osa laajaa tiedustelutietojen vaihtosopimusta Yhdysvaltojen kanssa, ja molempien maiden tietosuojalaki ei ole kovin rauhoittava..

Puskuroitu osoittaa tälle sivulle Gibraltarin oikeudellisesta asemasta ja lainkäyttövallasta, jossa he vakuuttavat käyttäjille, että heidän ei tarvitse jakaa mitään tietoja Gibraltarin hallituksen kanssa.

Haluan kuitenkin huomauttaa, että kyseinen yksi yksityisyydensivusto teki tutkimusta Gibraltarin, joka on Ison-Britannian merentakainen alue, suvereenisuudesta ja huomautti, että Yhdistyneen kuningaskunnan hallussa saattaa olla enemmän kuin miltä alun perin näyttää..

Jotta koko tilanne olisi hieman monimutkaisempi, puskuroidut tiedot on tosiasiallisesti tallennettu Alankomaissa.

Hei, fyysisesti kaikki käyttäjätiedot tallennetaan Alankomaissa, ja laillisesti Gibraltar suojaa niitä.

- Puskuroitu VPN (@BufferedVPN) 19. helmikuuta 2018

On epäselvää, mitä "laillisesti Gibraltar vartioi". Mutta Alankomaat on osa tiedustelunvaihtojärjestelmää, johon kuuluvat Yhdysvallat ja Yhdistynyt kuningaskunta. Siitä huolimatta maalla on voimassa joitain vakavia yksityisyyden suojaa koskevia lakeja.

Jos olet ehdottomasti sitoutunut välttämään VPN-verkkoja, jotka sijaitsevat maissa, jotka jakavat tietoja, kannattaa ehkä välttää puskurointia. Jos et ole niin huolissasi, heidän Gibraltarin / Alankomaat-tukikohtansa ei todennäköisesti ole syytä huoleen.

Silti se on huomion arvoinen.

3. Ei DNS-vuotoja

Suoritin laajennetun DNS-vuototestin IVPN: n online-työkalulla varmistaaksesi, että Buffered tarjosi lupaamansa turvallisuuden..

Puskuroidut DNS-vuototestitulokset

Kuten näette, työkalu ei osoittanut, että puskuroidusta olisi vuotanut DNS-tietoja. Tämä on tärkeä testi läpäistä, koska DNS-vuoto voi antaa sinusta enemmän tietoa kuin luuletkaan.

On myös syytä huomata, että jokaisessa puskuroidussa palvelimessa on DNS-palvelin, jota ylläpidetään, joten sinulla on aina nopea pääsy DNS: ään.

4. Kiinteä 256-bittinen salaus

VPN-ominaisuuksien suhteen puskuroitu on melko paljain luita. VPN käyttää 256-bittistä Blowfish-salausta, joka on armeijan luokan standardi. Se käyttää myös OpenVPN-protokollaa, joka on yleisesti tunnustettu erittäin turvalliseksi.

Joten turvallisuuden kannalta puskuroitu on vakaa. Mikään täällä ei ole mitään erityisen mahtavaa (kuten NordVPN: n kaksoissalaus), mutta ei myöskään ole mitään hätää.

5. 24/7 asiakaspalvelu

Puskuroidut lupaukset 24/7 asiakaspalvelusta, ja se on iso plussani kirjaani. Sivustollaan tapahtuvan live-chatin lisäksi heillä on myös lippujen lähetysjärjestelmä, jota seurataan aina. He lupaavat saavansa sinuun yhteyttä muutamassa minuutissa.

Kun kysyin yksityiskohtia siitä, mitä protokollia VPN käyttää sähköpostitse, sain vastauksen noin 10 minuutissa.

Se on nopeaa.

Buffered on myös erittäin aktiivinen Twitterissä, mutta koska live-chat on aina saatavana, sinun ei todennäköisesti tarvitse piilottaa tukikysymyksiäsi niissä.

6. Viisi samanaikaista yhteyttä

Puskuroidun tilauksen avulla voit suorittaa viisi samanaikaista yhteyttä. Tämä on hieno kaikille, jotka haluavat suojella perhettään tai käyttää useita laitteita kerralla.

Voit myös asentaa puskuroidun reitittimeesi suorittaaksesi kaiken talosi VPN: n kautta. Puskuroitu toimii sekä DD-WRT- että Tomato-reitittimien kanssa.

Joten vaikka se on korkeamman hinnan puolella, voit saada rahasi arvoisen, jos suoritat useita yhteyksiä.

7. Netflix- ja torrent-ystävällinen

Kun testasin puskuroitua Netflixillä, Yhdysvaltain länsirannikon palvelin pystyi muodostamaan yhteyden onnistuneesti. Joten jos asuu muualla (tai vain matkustat), voit katsella suosikkiesityksiäsi kotoa.

Muiden maiden palvelimet eivät kuitenkaan pystyneet avaamaan Netflixiä. Jos haluat katsoa jotain, jota ei ole saatavana Yhdysvaltain Netflix-luettelossa, sinun on löydettävä toinen tapa.

Ja Buffered on täysin torrent-ystävällinen. He eivät rajoita P2P-tiedostojenjako-sovelluksia verkossaan, joten voit torrent sydämesi sisältöön.

Haluat ehkä valita hieman nopeamman VPN: n, jos aiot torrentia paljon.

8. Sisäänrakennettu tappa-kytkin

Jos olet muodostanut yhteyden VPN-verkkoon ja yhteys katkesi, liikenne alkaa heti lähteä suojaamattoman yhteytesi yli - mutta tappaja ratkaisee tämän ongelman. Jos VPN-yhteytesi katkeaa, koneesi Internet-liikenne loppuu.

Kipu on, jos lataat tai suoratoistat jotain, mutta se varmistaa, että olet suojattu riippumatta siitä, mitä yhteydellesi tapahtuu. Puskuroidun tappa-kytkin on oletuksena pois päältä, mutta suosittelen sen ottamista käyttöön asetuksissa heti.

Puskuroidut VPN-haitat

1. Jotkut lokitiedot

Puskuroitu ei tee hakumenettelystään helppoa löytää, mutta jos teet joitain kaivauksia, löydät vastaukset heidän sivustoltaan.

Tässä on mitä heidän UKK-sivuiltaan sanotaan:

Puskuroitu kirjauskäytäntö

Heidän tietosuojakäytäntönsä paljastaa hiukan monimuotoisemman vastauksen:

Puskuroidut VPN-kirjauskäytännötKuva sivustolta: https://buffered.com/privpol

Puskuroitu huomauttaa, että voit estää tiedonkeruun asiakkaan asetusten avulla. Sikäli kuin voin kertoa, voit kuitenkin estää virheiden ilmoittamisen. (Ja lauseke, joka voi sisältää, mutta ei rajoitu niihin, on hieman huolestuttava.)

Joitakin käyttäjiä saattaa olla huolestuttavaa, että Buffered kerää tietoja kohdistettua mainontaa varten. Mainonnan laajuus on kuitenkin melko rajallinen:

Jos olet olemassa oleva asiakas, me (tai puolestamme olevat kolmannet osapuolet) otamme sinuun yhteyttä vain sähköisesti (sähköpostitse tai sähköisessä keskustelussa) saadaksesi tietoja tavaroista ja palveluista, jotka ovat samanlaisia ​​kuin ne, jotka olivat aiemman myynnin tai neuvottelujen kohteena. myynnistä sinulle. Voit jättää ottamatta vastaan ​​tällaista tietoa milloin tahansa ilmoittamalla meille.

Joten puskuroidun hakumenettely on melko hyvä.

On kuitenkin mahdollista, että osa tietosi toimitetaan kolmansille osapuolille, mikä saattaa poistaa jotkut ihmisistä.

2. Lataa nopeus ei riitä tarpeeksi nopeasti ...

Nopeus on tietysti ensisijainen tekijä, josta monet ihmiset ovat kiinnostuneita VPN: n suhteen. Puskuroitu sanoo, että se on nopein VPN - katsotaan, ovatko he oikeassa.

Vaikka puskuroidulla on erittäin turvallinen AES-256-salaus, huomasin olevani täysin heidän palvelimen nopeudensa alla (etenkin kun otat hintamerkinnän huomioon).

Muistatko mitä he väittivät olevan? ”Nopein ja turvallisin VPN”. Valitettavasti ei ole totta.

Puskuroitu VPN-nopeustesti

Yhdysvaltain palvelin (New York)

 • Ping: 168 ms
 • Lataa: 51,49 Mbps
 • Lataa: 35,38 Mbps

EU-palvelin (Amsterdam)

 • Ping: 40 ms
 • Lataa: 46,78 Mbps
 • Lataa: 46,65 Mbps

Asia Server (Hong Kong)

 • Ping: 224 ms
 • Lataa: 36.46 Mbps
 • Lataa: 16.30 Mbit / s

UK Server (Lontoo)

 • Ping: 45 ms
 • Lataa: 56.63 Mbps
 • Lataa: 39,19 Mbps

 Kuten aina, tee nopeustestejä suolajyvällä, koska ne luottavat moniin erilaisiin muuttujiin, kuten: Verkkoyhteytesi, sijaintisi, tietokoneesi ja niin edelleen. Koska olemme kuitenkin testanneet yli 70 VPN-palvelua toistaiseksi, meillä on käytettävissä oleva keskiarvo, jota voimme vertailla.

Älä nyt tee minua väärin.

Puskuroitu on kaukana "hitaasta" VPN: stä. Itse asiassa tällä sivustolla tarkistettujen yli 70 VPN: n joukosta ne ovat yhdeksäs nopein.

Mutta tässä on ongelma ...

Niistä kahdeksasta VPN: stä, joiden latausnopeus on nopeampi, vain yksi niistä on kalliimpaa. Itse asiassa useat näistä VPN-verkoista ovat nopeudella, jotka ovat 40% nopeammat kuin puskuroidut alle 4 dollaria kuukaudessa.

Buffered tarjoaa kuitenkin melko monia vaikuttavia ominaisuuksia ja bonuksia, jotka auttavat korvaamaan heidän lakansaarisen nopeutensa ja kalliiden suunnitelmiensa.

Puskuroitu hinnoittelu, suunnitelmat & faktat

Puskuroitu VPN-hinnoittelu

Puskuroitu tarjoaa kolme erilaista suunnitelmaa:

 • 12,99 dollaria kuukaudeksi
 • 79,00 dollaria 12 kuukaudeksi (6,59 dollaria kuukaudessa)
 • 99,00 dollaria kahdeksi vuodeksi (4,12 dollaria kuukaudessa)

Vaikka 4,12 dollaria kuukaudessa on erittäin kohtuullinen, Buffered ei aio koskaan tehdä siitä halvimpien VPN-verkkojen luetteloa.

Tämä on kalliimpaa kuin suositellut VPN-verkot, kuten Surfshark (1,99 dollaria kuukaudessa tarkasteltuna) ja NordVPN (3,49 dollaria kuukaudessa tarkasteltuna).

Jos joku ilmoittautuu premium-palveluun käyttämällä viittauslinkkiä, saat molemmat 30 ilmaista palvelupäivää. Joten se voi lisätä, jos pystyt saamaan paljon ihmisiä ilmoittautumaan. Puskuroitu tarjoaa myös 30 päivän rahojen takaisin-takuun kaikille suunnitelmilleen.

 • Ei hakkuita: Jotkut hakkuut.
 • VPN-ohjelmiston helppous: Erittäin yksinkertainen ja helppo käyttää.
 • Piilotetut maksut & lausekkeita: Palautus suoritetaan vain, jos et ole ylittänyt 100 istuntoa (tai 10 tuntia istuntoa) tai 10 Gt kaistanleveyttä.
 • upsells: Ei ylämyyntiä.
 • Välitön pääsy maksun jälkeen: Joo.
 • DNS vuotaa: Ei mitään.
 • Toimivalta: Gibraltar.
 • protokollat: OpenVPN, IPSec, PPTP & L2TP.
 • Kill-kytkin: Vain OpenVPN.
 • Palvelinpuisto: 37 palvelinta ympäri maailmaa.

Suosittelenko puskuroitua?

Kaiken kaikkiaan puskuroitu on vankka valinta VPN: lle.

Se käyttää teollisuuden standardin mukaista tietotekniikkatekniikkaa, sillä on vahva kirjautumisen estämiskäytäntö ja se tarjoaa erinomaista asiakastukea.

Ja miinuksia ei ole kovin paljon; heidän hämmentävä oikeudellinen asema saattaa heittää jotkut ihmiset pois, palvelun käyttäminen matkapuhelimella on hiukan arkaluonteisempaa kuin muiden VPN: ien, ja nopeus ei todennäköisesti riitä vakavaan torrentiaan. Ne eivät todellakaan ole liian pahoja.

Lopulta suosittelemme toisen VPN: n valitsemista parhaan VPN-tarkistusluettelomme yläosasta.

Jos sinulla on kuitenkin tietty syy käyttää puskuroitua, en sano, että se on huono valinta.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me