PureVPN-beoordeling

Pure VPN-schermafbeeldingTotale openheid: Ik ben op geen enkele manier verbonden met PureVPN, noch gebruik ik hun gelieerde links. Dit is volledig mijn eerlijke, onbevooroordeelde ervaring met PureVPN.


Testperiode: 1 maand

Snelle achtergrond & Functies info

PureVPN, opgericht in 2006 door hun moederbedrijf GZ Systems, is een van de oudste en grootste VPN-providers op de markt.

Vanaf het begin van hun bescheiden 2-servers heeft PureVPN hun activiteiten snel uitgebreid en nu ook bogen op meer dan 2.000 servers in 180 verschillende landen.

PureVPN-serverlocaties

Terwijl ze hun hoofdkantoor hebben in Hong Kong, wat een steeds tumultueuze jurisdictie is voor een VPN-provider (grotendeels vanwege hun nabijheid en relatie met China) PureVPN beheert en host hun eigen netwerk en DNS-hardware, wat betekent dat uw informatie bij hen veiliger moet zijn dan de gemiddelde VPN.

Hun diensten zijn compatibel met alle belangrijke apparaten inclusief:

 • ramen
 • Android
 • Mac
 • iOS
 • Linux

Als u vooral uw online bescherming wilt optimaliseren, kunt u PureVPN zelfs laten werken met uw routers, smart-tv's, browsers zoals Chrome en Firefox en streamingdiensten (zoals Roku, Amazon Fire en Chromecast)

Ze hebben onlangs een ‘virtuele router’ -functie geïntroduceerd voor Windows-apparaten, wat betekent dat u een Windows-desktop of laptop kunt voorzien van ‘router’ -achtige functies om tot 10 verschillende apparaten aan te sluiten.

Sommige VPN-services, zoals bijvoorbeeld VyprVPN, beperken u slechts tot twee verschillende gelijktijdige verbindingen. Dus het feit dat u PureVPN kunt verbinden met een echt router, naast het instellen van een 'virtuele router', betekent dit dat u TON van verschillende apparaten kunt aansluiten. (Waarschijnlijk meer dan je ooit zou willen of nodig hebben.)

Ze hebben ook een 'split-tunneling'-functie, wat betekent dat u kunt kiezen hoe (en waar) u verkeer wilt verzenden - via uw VPN of internetprovider zoals gebruikelijk. Uw gegevens kunnen indien nodig worden gesplitst.

Hoewel PureVPN geen eigen TOR aanbiedt, kun je er ook een gebruiken. Het combineren van VPN's met het Tor-netwerk om een ​​extra laag privacy en beveiliging toe te voegen.

PureVPN heeft een kill-schakelaarfunctie dat werkt als een fail-safe. Het doel is om ervoor te zorgen dat uw privacy en anonimiteit nooit in gevaar worden gebracht en dat uw persoonlijke gegevens nooit worden bekendgemaakt.

Last but zeker not least wordt PureVPN geleverd met de NAT Firewall add-on zodat alle mogelijke hacking-gaten worden beveiligd.

PureVPN Overzicht

ALGEMENE RANG: 53
Bruikbaarheid: Eenvoudig en gemakkelijk te gebruiken
LOGBOEK BESTANDEN: Wat loggen
LOCATIES: 140+ landen, 2000+ servers
ONDERSTEUNING: Responsieve livechat
torrenting: toegestaan
NETFLIX: 2/4 servers werkten met Netflix
Encryptie / protocol: 256-bit AES; OpenVPN, L2TP / IPSec, PPTP, SSTP en zelfs IKEv2
KOSTEN: $ 3.33 / mo
OFFICIËLE WEBSITE: www.PureVPN.com

PureVPN Pro's

1. Ondersteunt alle belangrijke protocollen (OpenVPN, IPSec, L2TP ...)

‘Man-in-the-middle’ (MiTM) -aanvallen zijn enkele van de oudste (en meest voorkomende) manieren waarop hackers toegang krijgen tot uw gevoelige informatie.

Je voelt misschien niet eens dat er iets mis is. Maar op de een of andere manier heeft iemand zich ergens tussen u en uw beoogde verbinding geplaatst (zoals een browser of een website).

Ze kunnen dan uw e-mails lezen, zien welke websites u bezoekt, uw sessiecookies pakken om verschillende websites voor de gek te houden door te denken dat zij u zijn, en zelfs persoonlijke informatie of wachtwoorden krijgen.

Vaak kunnen juist de tools die worden gebruikt om deze praktijken te onderscheppen, zoals WiFi-ananas, door iedereen worden gebruikt, overal. Zoals bijvoorbeeld in je plaatselijke coffeeshop zitten. Nu kan het bladeren door e-mails of het boeken van een vlucht onder het genot van een latte toch niet zo'n ontspannen middag zijn.

Dit potentiële risico geldt nu ook voor mobiele apparaten, apps en zelfs uw slimme apparaten.

Om deze problemen te bestrijden, biedt PureVPN alle belangrijke protocollen, waaronder OpenVPN, L2TP / IPSec, PPTP, SSTP en zelfs IKEv2.

Hoewel OpenVPN uw beste weddenschap is om beide voordelen van beveiliging en snelheid te krijgen, moet u mogelijk ook L2TP / IPSec kiezen op basis van apparaatbeschikbaarheid of PPTP (in slechts een paar bepaalde gevallen waar u zich niet zo zorgen maakt over beveiligingsproblemen).

2. Industrie standaard 256-bit encryptie

Brute geweldaanvallen zijn een andere helaas gebruikelijke praktijk.

Hackers achterhalen uiteindelijk uw wachtwoorden en pincodes door middel van een reeks repetitieve, razendsnelle combinaties van vallen en opstaan.

Ze zijn een van de oudste trucs in het boek (behalve gewoon de verjaardag van je partner of de naam van je kind raden). En ze nemen zelfs toe.

Een recente wijdverspreide aanval op WordPress-sites is bijvoorbeeld geregisseerd door een Russisch bedrijf dat door het land wordt gebruikt om cyberaanvallen te starten (u kunt dit niet verzinnen).

De beste vorm van verdediging in dit geval is preventie. Dat komt in de vorm van 256-bits codering, een van de veiligste verbindingen die mogelijk is. Het is zo veilig dat het wordt gebruikt door overheidsinstanties over de hele wereld.

Uw gecodeerde tunnel wordt afgesloten, zodat sites van derden, ISP's en snode, duistere organisaties die de volgende Bond-schurk waard zijn, niet kunnen zien wat u van plan bent.

Bovendien is uw privacy en anonimiteit volkomen veilig dankzij hun ‘end-to-end’ verbinding. Dit omvat wanneer u van het ene IP-adres naar het andere (of een ander of een ander) overschakelt via de meer dan 80.000 opties van PureVPN.

3. Enkele behoorlijk coole functies

Een van de dingen die ik erg leuk vond aan PureVPN is hoeveel functies en opties ze hun gebruikers bieden.

Om te beginnen bieden ze een kill-schakelaar, vijf gelijktijdige verbindingen, ondersteuning voor alle belangrijke protocollen, DDoS-bescherming, geavanceerde poort-forwarding, split tunneling en een NAT Firewall.

In feite bieden ze zo'n overvloed aan manieren om uw VPN-ervaring te optimaliseren en aan te passen dat zelfs de beste VPN bloost.

Hoewel deze diensten in theorie geweldig zijn, hebben ze helaas enkele functionaliteitsproblemen die moeten worden uitgewerkt.

Ik heb persoonlijk een mislukte moordschakelaar ervaren en, na een aantal forums en beoordelingen van derden te hebben beoordeeld, realiseerde ik me dat bijna elke klant hier of daar een probleem had met enkele van de functies die PureVPN biedt.

4. Onbeperkte torrenting

PureVPN is solide pro-torrenting.

Waarom is dat opmerkelijk?

Omdat sinds de inbreuk op auteursrechten op de markt is begonnen, steeds meer VPN's afstand doen van P2P-servers.

Vaak staan ​​degenen die nog steeds torrenting-vriendelijke servers aanbieden dit alleen toe op een klein aantal aanbiedingen.

Maar PureVPN heeft deze beperkingen niet.

Je bent vrij om torrenting op al hun servers te gebruiken. Dus download weg!

5. Snelle livechatondersteuning met OK-antwoorden

Wanneer u met een VPN werkt, staat uw beveiliging op het spel. Als zodanig wilt u ervoor zorgen dat uw vragen en zorgen snel en efficiënt kunnen worden opgelost via een responsieve klantenservice.

Toen we PureVPN voor het eerst beoordeelden, waren we niet blij met hun steun. Hoewel het live-chatfunctionaliteit bood, leken alle reacties automatisch te zijn gegenereerd. PureVPN reageerde echter goed op kritiek en kwam terug met een responsief en snel live chatsysteem dat direct de vragen beantwoordde die ik binnen een minuut stelde.

Ik begon met een eenvoudige benadering met twee vragen. Ik wilde weten of gebruikers het TOR-netwerk kunnen gebruiken en ik wilde weten wat er werd gedaan om DNS-lekken te voorkomen.

PureVPN Live Chat-reactie

Zoals u hierboven en hieronder kunt zien, reageerden ze snel, maar het voelde als een typische vormreactie. Wat volgde op de begroeting was een ander antwoord dat een kopieer- en plakopdracht leek te zijn.

Toen ik mijn vragen echter had opgehelderd, kreeg ik een veel beter antwoord.

PureVPN Live Chat-reactie

Het antwoordde met een eenvoudige verklaring over het TOR-netwerk en ik maakte opnieuw duidelijk dat ik een tweede vraag had gesteld.

PureVPN Live Chat-reactie

Ze hebben daarop gereageerd met een link waarmee gebruikers kunnen testen op DNS-lekken.

PureVPN Live Chat-reactie

Ze gingen niet in op details over hoe deze problemen werden aangepakt, maar het antwoord kwam snel en het was nuttig. Ik gaf ze daarvoor duidelijke rekwisieten, vooral als je bedenkt waar deze service ooit was in termen van klantenservice.

Het is verbeterd door sprongen en grenzen.

4. 2/4 Netflix-servers werkten goed

PureVPN claimt te werken met Netflix. Dat is eigenlijk een groter probleem dan u misschien denkt.

Netflix en VPN's zijn al een paar jaar in oorlog. Terwijl gebruikers eens gebruik konden maken van de tunnelservice van een VPN om toegang te krijgen tot geo-geblokkeerde Netflix-inhoud uit andere landen, greep de streamingdienst dit uiteindelijk aan en ontketende een blokkatiesysteem dat de meeste VPN's koud houdt.

Toen we een select aantal PureVPN-servers met Netflix testten, hadden we een slagingspercentage van 50%, wat enorm is!

Hier zijn de vier PureVPN-servers waarmee we verbinding hebben gemaakt voordat we Netflix controleren:

 • Verenigde Staten: WORKED
 • Canada: GEWERKT
 • Verenigd Koninkrijk: BLOCKED
 • Nederland: NO NL SERVER

De meeste VPN's die er zijn, kunnen geen Netflix-functionaliteit krijgen, dus het feit dat we twee van de vier hebben om Netflix-content te spelen, plaatst PureVPN zelfs bijna op onze Netflix-vriendelijke VPN-lijst. Dat is een enorme veer in de dop van deze dienst.

PureVPN Cons

PureVPN is een betaalbare service, ze hebben een aantal coole functies en een geweldige selectie servers. Maar er zijn een aantal problemen waarmee potentiële gebruikers rekening moeten houden voordat ze deze dienst hun internetbeveiliging toevertrouwen.

1. Langzame downloadsnelheid

Hier is een snelheidstest die ik op speedtest.net heb uitgevoerd om de nauwkeurigheid van deze beoordeling te garanderen. Ik maakte toen verbinding met PureVPN en voerde deze tests opnieuw uit.

PureVPN-prestatietest

Dit zijn onze resultaten:

Amerikaanse server (New York)

 • Ping: 125ms
 • Downloaden: 29,41 Mbps
 • Uploaden: 29,06 Mbps

EU-server (Amsterdam)

 • Ping: 40ms
 • Downloaden: 35,49 Mbps
 • Uploaden: 27,29 Mbps

Asia Server (Hong Kong)

 • Ping: 355ms
 • Downloaden: 6,77 Mbps
 • Uploaden: 3,62 Mbps

Britse server (Londen)

 • Ping: 53ms
 • Downloaden: 62,48 Mbps
 • Uploaden: 45,90 Mbps

Hun Amsterdamse server (de snelste die ik kon vinden) bereikte slechts een top van 35 Mbps van de 100, wat niet geweldig is.

Dat is verontrustend als je bedenkt dat hun grootste concurrent, PIA, servers met meer dan het dubbele van de downloadsnelheid aanbiedt tegen een zeer vergelijkbare prijs.

2. DNS-, IPv4- en IPv6-lekken

Wanneer u op zoek bent naar een VPN, bent u daar meestal slechts om één reden.

Veiligheid.

Of u uzelf wilt beschermen wanneer u werkt tegen openbare wifi of censuurwetten in uw land wilt omzeilen, persoonlijke veiligheid is (en zou moeten zijn) uw primaire zorg bij het selecteren van een nieuwe VPN-service.

Helaas voor PureVPN kwamen we enkele problemen tegen bij het controleren van hun systeem op lekken.

Ik vond talloze gevallen van ontevreden klanten die merkten dat hun DNS en persoonlijke IP-adres lekte tijdens het gebruik van de services van Pure VPN.

Ik besloot een van hun klantenservice-medewerkers te vragen naar de vermeende problemen.

IPV4 en IPV6 lekken Dit is hoe ze reageerden.

PureVPN 24/7 live chat (nee)

Hoewel dit antwoord vreemd klonk als een geautomatiseerde chatsoftware en niet als een live vertegenwoordiger (waar ik binnenkort op zal ingaan), beantwoordde het ook mijn vraag niet.

Dus ik vroeg verder en ontving het volgende antwoord.

PureVPN-logbeleid

Hoewel ze deze problemen zouden hebben opgelost, vond ik verschillende beoordelingen en klachten van klanten van rond dezelfde tijd met screenshots en getuigenissen die anders bewees.

Als u zich zorgen maakt over uw veiligheid, zou u waarschijnlijk een andere VPN-provider zoals ExpressVPN moeten vinden.

3. Hun No Logs-beleid is niet helemaal waar

PureVPN brengt hun product op de markt als een "Zero Logs" VPN.

Als u echter de kleine lettertjes leest, zult u zich snel realiseren dat dit niet het geval is.

logbeleid

Dus ze houden geen logs bij, MAAR ze houden wel een record bij (ook wel een "Log" genoemd) van uw verbinding en bandbreedte?

Ik vind het niet altijd erg als een VPN-bedrijf bepaalde logboeken bijhoudt om hun service continu te verbeteren en te optimaliseren.

Maar wanneer een bedrijf adverteert met nulregistratie, moet er nulregistratie zijn.

Kosten, plannen en betalingsopties

De eerste en meest opvallende ‘pro’ over het gebruik van PureVPN is het prijskaartje.

Ze zijn nog steeds een van de goedkoopste VPN's op de markt en bieden een fenomenale prijs voor klanten met hun 1-jarig abonnement.

Hier is hoe het allemaal afbreekt.

PureVPN-prijzen

Maandelijks plan

 • $ 10,95 per maand
 • 0% besparingen

Plan van 3 maanden

 • $ 8,00 per maand
 • 27% besparingen

Eenjarenplan

 • $ 3,33 per maand
 • 70% besparingen

Ze stellen klanten ook in staat hun service te kopen met bijna elke denkbare betaalmethode (zelfs Target-cadeaubonnen). Het is leuk om niet-traceerbare crypto-valuta's als betalingsoptie te zien. Hiermee kunnen gebruikers betalen met een niet-traceerbare online enige vorm van valuta. Dat is een enorm pluspunt voor VPN-gebruikers die verborgen willen blijven.

PureVPN heeft veel betalingsopties

Naast hun budgetvriendelijke prijzen en een breed scala aan betalingsopties, hebben al hun aankopen een geld-terug-garantie van 31 dagen.

Beveel ik PureVPN aan?

Helaas kan ik deze service niet aanbevelen bij veel van de anderen die we hebben beoordeeld.

PureVPN biedt weliswaar een betaalbare service met een brede serverselectie. Hun klantenservice gaf me een positieve ervaring en het had een succespercentage van 50% bij Netflix. Dit zijn allemaal geweldige dingen die een VPN zou moeten nastreven.

Hun service had echter een ernstig gebrek aan snelheid en dat is een probleem. Hoewel ze beweren helemaal niets te loggen, is er een beperkte logging aan de gang, die hun betrouwbaarheid in twijfel trekt. Deze factoren samen zijn voldoende om me te pauzeren.

Ik raad het gebruik van NordVPN aan - het is in dezelfde prijsklasse, maar u krijgt een kwaliteitsproduct dat u kunt vertrouwen (u kunt de recensie hier lezen). Als je budgetgevoelig bent, probeer dan Surfshark - $ 1,99 / maand (bekijk hier).

Heb je PureVPN ooit eerder gebruikt? Zo ja, hoe was je ervaring? Ik ben altijd geïnteresseerd om te horen wat andere enthousiastelingen te zeggen hebben over de VPN's die ik bekijk! Laat het me hieronder weten.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me