PureVPN áttekintés

Tiszta VPN képernyőképeTeljes nyilvánosságra hozatal: Semmilyen módon nem vagyok kapcsolatban a PureVPN-mel, és nem használom a társult linkeket. Ez teljes mértékben az őszinte, elfogulatlan tapasztalataim a PureVPN-rel.


Tesztelési időszak: 1 hónap

Gyors háttér & Jellemzők Info

Az anyavállalat, a GZ Systems által 2006-ban alapított PureVPN a piacon az egyik legrégebbi és legnagyobb VPN-szolgáltató..

Alázatos 2 szerver kezdeteikből a PureVPN gyorsan kibővítette működését, és most is büszkélkedhet több mint 2000 szerverrel 180 különböző országban.

A PureVPN szerver helye

Miközben székhelyük Hong Kongban van, amely a VPN-szolgáltató számára egyre inkább zavaró joghatóság (nagyrészt a Kínához való közelségük és viszonyuk miatt) a PureVPN kezeli és üzemelteti saját hálózatát és DNS-hardverét, ami azt jelenti, hogy az Ön adatainak biztonságosabbnak kell lenniük, mint az átlagos VPN-en.

Szolgáltatásaik kompatibilisek a az összes fő eszköz beleértve:

 • ablakok
 • Android
 • Mac
 • iOS
 • Linux

Ha különös figyelmet szentel az online védelem optimalizálásának, akkor akár beállíthatja a PureVPN-et úgy, hogy működjön együtt az útválasztókkal, az intelligens TV-kkel, a böngészőkkel, mint például a Chrome és a Firefox, valamint a streaming szolgáltatásokkal (például Roku, Amazon Fire és Chromecast).

Nemrégiben vezettek be egy „virtuális útválasztó” funkciót a Windows eszközökhöz, ami azt jelenti, hogy felhatalmazhatja a Windows asztali vagy laptopját „útválasztó jellegű funkciókkal” akár 10 különféle eszköz csatlakoztatására.

Néhány VPN-szolgáltatás, például a VyprVPN például csak két különböző egyidejű kapcsolatra korlátozza Önt. Tehát az a tény, hogy a PureVPN-t csatlakoztathatja a igazi Az útválasztó a „virtuális útválasztó” beállításán túl azt is jelenti, hogy különféle eszközök TONS-ét csatlakoztathatja. (Valószínűleg több, mint amit valaha is szeretett volna.)

Nekik van egy „osztott alagút” funkció is, amely azt jelenti, hogy Ön a VPN-en vagy az internetszolgáltatón keresztül, a szokásos módon, kiválaszthatja, hogy hogyan és hol továbbítsa a forgalmat. Az adatait szükség szerint fel lehet osztani.

Noha a PureVPN nem kínál saját TOR-ot, használhat egyet a tetején. A VPN-k és a Tor-hálózat kombinációja további adatvédelmi és biztonsági réteg hozzáadásához.

A PureVPN rendelkezik a kill kapcsoló funkció ez úgy működik, mint egy biztonságos. A cél annak biztosítása, hogy személyes adatait és anonimitását soha ne veszélyeztessék, és hogy személyes adatait soha ne tegyék nyilvánosságra.

Végül, de nem utolsósorban, a PureVPN a NAT tűzfal-kiegészítővel érkezik, így minden lehetséges hackelési kiskapu biztonságos.

A PureVPN áttekintése

ÁLTALÁNOS RANK: 53
Használhatóság: Egyszerű és könnyen használható
NAPLÓFÁJLOK: Néhány naplózás
HELYSZÍNE: 140+ ország, 2000+ szerver
TÁMOGATÁS: Responsive Live Chat
torrentezés-: Engedélyezett
NETFLIX: 2/4 szerver dolgozott a Netflixnél
Titkosítás / JEGYZŐKÖNYV: 256 bites AES; OpenVPN, L2TP / IPSec, PPTP, SSTP és még IKEv2
KÖLTSÉG: $ 3.33 / mo
HIVATALOS HONLAPJÁN: www.PureVPN.com

PureVPN profik

1. Az összes főbb protokollt támogatja (OpenVPN, IPSec, L2TP ...)

A „közép ember” (MiTM) támadások a legrégebbi (és leggyakoribb) módszerek, amelyekkel a hackerek hozzáférést kapnak az érzékeny információkhoz..

Lehet, hogy nem is érzi, hogy valami nincs rendben. Valahogy valahogy valaki úgy helyezte el magát közted és a kívánt kapcsolat között (például egy böngésző vagy egy weboldal).

Ezután elolvashatják az Ön e-maileit, megnézhetik, hogy mely webhelyekre fognak látogatni, megragadhatják a munkamenet-sütiket, hogy becsapják a különböző webhelyeket, hogy azt gondolják, hogy te vagy, és akár személyes információkat vagy jelszavakat is megszerezhetnek..

Sokszor ezeknek a gyakorlatoknak a lehallgatásához használt eszközei, például a WiFi ananász, bárki bárhol felhasználhatók. Például, ül a helyi kávézóban. Most az e-mailek böngészése vagy a repülés foglalás a latte kortyolgatása közben kiderülhet, hogy nem olyan pihentető délután.

Ez a potenciális kockázat most a mobil eszközökre, az alkalmazásokra és az okos eszközökre is kiterjed.

E problémák leküzdése érdekében a PureVPN minden nagyobb protokollt kínál, beleértve az OpenVPN, L2TP / IPSec, PPTP, SSTP és még az IKEv2.

Noha az OpenVPN a legjobb megoldás arra, hogy mind a biztonság, mind a sebesség előnyeit kihasználhassa, akkor az eszköz elérhetősége vagy a PPTP alapján is választania kell az L2TP / IPSec szoftvert (csak néhány olyan esetben, amikor nem aggódsz a biztonsági rések miatt)..

2. Ipari szabvány 256 bites titkosítás

A brutális erőszakos támadások sajnos egy másik gyakorlat.

A hackerek végül ismétlődő, villámgyors, próba-hiba kombinációk sorozatán találják ki a jelszavakat és PIN-kódjaikat..

Ezek a könyv egyik legrégebbi trükköje (a házastársuk születésnapja vagy a gyerek nevének kitalálása mellett). És valójában növekszik.

Például egy nemrégiben elterjedt támadást a WordPress webhelyek ellen egy orosz cég irányította, amelyet az ország az internetes támadások indítására használ (ezt nem teheted fel).

Ebben az esetben a védelem legjobb formája a megelőzés. Ez 256 bites titkosítás formájában jön létre, amely az egyik legbiztonságosabb kapcsolat. Olyan biztonságos, hogy a kormányzati ügynökségek használják szerte a világon.

A titkosított alagút lezáródik, így a harmadik fél webhelyei, az internetszolgáltatók és a rosszindulatú, árnyékos szervezetek, amelyek érdemesek lenni a következő Bond gazemberek számára, nem láthatják, mire készülsz.

Ezenkívül a magánélet és a névtelenség a végpontok közötti kapcsolatnak köszönhetően teljesen biztonságos. Ez magában foglalja az egyik IP-ről másikra (vagy másikra, vagy másikra) történő váltást a PureVPN 80 000+ opcióján keresztül.

3. Néhány nagyon jó tulajdonság

Az egyik dolog, ami igazán tetszett a PureVPN kapcsán, az, hogy sok funkciót és lehetőséget kínálnak a felhasználók számára.

A kezdőknek egy kill kapcsolót, öt egyidejű csatlakozást, az összes fő protokoll támogatását, DDoS védelmet, fejlett port-továbbítást, split alagútépítést és egy NAT tűzfalat kínálnak.

Valójában olyan sokféle módon biztosítják a VPN-élmény optimalizálását és testreszabását, hogy még a legjobb VPN-elpirulást is.

Sajnos, bár ezek a szolgáltatások elméletileg nagyok, vannak funkcionális problémák, amelyeket ki kell dolgozni.

Személy szerint tapasztaltam egy gyilkos kapcsoló meghibásodását, és számos fórum és harmadik fél által készített áttekintés után rájöttem, hogy szinte minden ügyfél valamilyen típusú problémát tapasztalt itt vagy ott, a PureVPN által kínált néhány funkcióval..

4. Korlátlan torrenting

A PureVPN szilárdan előidéző ​​hatású.

Miért olyan figyelemre méltó??

Mivel azóta, hogy a szerzői jogok megsértése elleni perek elárasztották a piacot, egyre több VPN-félék el a P2P szerverektől..

Gyakran azok, akik még mindig kínálnak torrent-barát szervereket, csak egy kis maréknyi kínálatot tesznek lehetővé.

De a PureVPN-nek nincs ezek a korlátozások.

Bármelyik szerverükön szabadon használhatja a torrentolást. Tehát töltse le!

5. Gyors élő chat támogatás az OK válaszokkal

Amikor VPN-vel foglalkozik, az Ön biztonsága vonalon van. Mint ilyen, azt szeretné biztosítani, hogy kérdéseire és aggályaira gyorsan és hatékonyan reagáljon egy reagáló ügyfélszolgálat.

Amikor először áttekintettük a PureVPN-t, nem voltunk elégedettek a támogatással. Miközben az élő csevegési funkciókat kínálja, az összes válasz automatikusan generálódott. A PureVPN azonban jól reagált a kritikára, és reagáló és gyors élő csevegőrendszerrel jött vissza, amely egy perc alatt közvetlenül válaszolt a feltett kérdésekre..

Egy egyszerű két kérdéses megközelítéssel kezdtem. Meg akartam tudni, hogy a felhasználók képesek-e kihasználni a TOR hálózatot, és meg akartam tudni, hogy mi történik a DNS szivárgások megakadályozása érdekében.

PureVPN Live Chat válasz

Mint láthatja fent és lent, gyorsan reagáltak, de ez egy tipikus formaválasznak tűnt. A köszöntést követő újabb válasz volt, amely másolat-beillesztési feladatnak tűnt.

Miután tisztáztam a kérdéseimet, sokkal jobb választ kaptam.

PureVPN Live Chat válasz

A válasz egy egyszerű nyilatkozattal történt a TOR-hálózattal kapcsolatban, és megismételtem, hogy második kérdést tettem fel.

PureVPN Live Chat válasz

Erre egy linkkel válaszoltak, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy teszteljék a DNS-szivárgást.

PureVPN Live Chat válasz

Nem mélyedtek be e kérdések kezelésének módjára, ám a válasz gyorsan megérkezett, és hasznos volt. Adtam nekik határozott kellékeket erre, különösen, ha figyelembe vesszük, hol volt ez a szolgáltatás az ügyfélszolgálat szempontjából.

Ugrásszerűen javult.

4. 2/4 Netflix szerver megfelelően működik

A PureVPN állítása szerint együttműködik a Netflix-szel. Valójában ez egy nagyobb üzlet, mint gondolnád.

A Netflix és a VPN-k néhány évig háborúban vannak. Míg ha egyszer a felhasználók a VPN alagút szolgáltatását használhatnák a más országokból származó, földrajzilag blokkolt Netflix tartalmak eléréséhez, akkor a streaming szolgáltatás végül felkapta ezt, és felszabadított egy olyan blokkoló rendszert, amely megállítja a legtöbb VPN-t hidegen..

Amikor kiválasztott számú PureVPN-kiszolgálót teszteltünk a Netflix-szel, 50% -os sikerességi rátánk volt, ami óriási!

Itt található a négy PureVPN szerver, amelyhez csatlakoztunk, mielőtt ellenőriztük a Netflix-et:

 • Egyesült Államok: Dolgozott
 • Kanada: MŰKÖDIK
 • Egyesült Királyság: BLOCKED
 • Hollandia: NO NL SERVER

A legtöbb ott levő VPN nem kap semmiféle Netflix funkciót, tehát az a tény, hogy négyből kettőnk van a Netflix tartalom lejátszásához, szinte a PureVPN-t felveszi a Netflix-barát VPN-listánkba. Ez egy hatalmas toll a szolgáltatás kupakjában.

PureVPN Cons

A PureVPN megfizethető szolgáltatás, kiváló funkciókkal és kiszolgálók széles választékával rendelkezik. De számos olyan kérdés van, amelyeket a potenciális felhasználóknak figyelembe kell venniük, mielőtt megbízják ezt a szolgáltatást az internetes biztonsággal.

1. Lassú letöltési sebesség

Itt van egy sebességteszt, amelyet futtattam a speedtest.net webhelyen a felülvizsgálat pontosságának biztosítása érdekében. Ezután csatlakoztam a PureVPN-hez, és még egyszer elvégeztem ezeket a teszteket.

PureVPN teljesítményteszt

Íme eredmények:

US Server (New York)

 • Ping: 125 ms
 • Letöltés: 29,41 Mbps
 • Feltöltés: 29.06 Mbps

EU szerver (Amszterdam)

 • Ping: 40ms
 • Letöltés: 35,49 Mbps
 • Feltöltés: 27,29 Mbps

Asia Server (Hong Kong)

 • Ping: 355 ms
 • Letöltés: 6,77 Mbps
 • Feltöltés: 3.62 Mbps

UK Server (London)

 • Ping: 53ms
 • Letöltés: 62,48 Mbps
 • Feltöltés: 45,90 Mbps

Amszterdami szerverük (a leggyorsabb, amit találok) csak a 100 Mb / s sebességgel haladt fel, ami nem nagyszerű.

Ez aggodalomra ad okot, ha figyelembe vesszük, hogy legfőbb versenytársuk, a PIA, a szervereket több mint kétszeres letöltési sebességgel kínálja nagyon hasonló áron.

2. DNS, IPv4 és IPv6 szivárgások

Amikor a VPN piacon vagy, általában egy okból és csak egy okból áll ott.

Biztonság.

Akár meg akar védeni magát, ha dolgozik a nyilvános wi-fi-tól, akár megkerüli cenzúra törvényeit, az új VPN-szolgáltatás kiválasztásakor a személyes biztonság az (és kell lennie) az elsődleges gond..

Sajnos a PureVPN számára néhány problémával szembesültünk, amikor ellenőrizték rendszerüket szivárgás ellen.

Számtalan példát találtam elégedetlen ügyfelekre, akik észrevették, hogy a DNS-re és a személyes IP-címükre kiszivárogtak a Pure VPN szolgáltatások használata közben..

Úgy döntöttem, hogy az ügyfélszolgálat egyik tagját megkérdezem az állítólagos kérdésekről.

Az IPV4 és az IPV6 szivárog Így válaszoltak meg.

PureVPN 24/7 élő chat (gyors)

Noha ez a válasz furcsán hangzott, mint egy automatikus csevegőszoftver, és nem élő képviselő (amelyet hamarosan meg fogok érinteni), ez sem adott választ a kérdésemre..

Tehát tovább érdeklődtem és megkaptam a következő választ.

PureVPN naplózási politika

Annak ellenére, hogy állítólag megoldották ezeket a kérdéseket, nagyjából ugyanabból az időből több áttekintést és vevői panaszt találtam az ellenkező bizonyító képernyőképekkel és ajánlásokkal..

Ha aggódik a biztonsága miatt, valószínűleg keressen egy másik VPN-szolgáltatót, például az ExpressVPN-t.

3. Nincs naplózásuk politikája nem teljesen igaz

A PureVPN termékeit „Zero Logs” VPN-ként forgalmazza.

Ha azonban elolvassa a finomnyomtatást, gyorsan rájön, hogy nem ez a helyzet.

naplózási politika

Tehát nem tartanak semmilyen naplót, de nyilvántartást vezetnek (azaz a „naplót”) a kapcsolatról és a sávszélességről?

Nem bánom, ha egy VPN-társaság bizonyos naplókat vezet a szolgáltatás folyamatos fejlesztése és optimalizálása érdekében.

De amikor egy vállalat nulla fakitermelést hirdet, akkor nulla fakitermelésnek kell lennie.

Költségek, tervek és fizetési lehetőségek

Az első és legszembetűnőbb „profi” a PureVPN használatával kapcsolatban az árat.

Még mindig a legolcsóbb VPN-k a piacon, és fenomenális árat kínálnak az ügyfeleknek az egyéves tervükben.

Így bontható le ez az egész.

PureVPN árképzés

Hónapra vonatkozó terv

 • 10,95 USD havonta
 • 0% megtakarítás

3 hónapos terv

 • Havonta 8,00 USD
 • 27% megtakarítás

Egyéves terv

 • 3,33 USD havonta
 • 70% megtakarítás

Ezenkívül lehetővé teszik az ügyfeleknek, hogy szinte minden elképzelhető fizetési módszerrel megvásárolják szolgáltatásaikat (még a Target ajándékkártyákat is). Örülök, hogy a nyomon követhetetlen titkosítási valutákat fizetési lehetőségként sorolják be. Ez lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy nyomon követhetetlen, kizárólag online valuta formátummal fizethessenek. Ez hatalmas plusz azoknak a VPN-felhasználóknak, akik rejtve akarnak maradni.

A PureVPN-nek sok fizetési lehetősége van

Költségvetésbarát árazásuk és sokféle fizetési lehetőség mellett minden vásárlásukhoz 31 napos pénz-visszatérítési garancia tartozik..

Ajánlom a PureVPN-t?

Sajnos nem tudom ajánlani ezt a szolgáltatást a felülvizsgált többek között.

A PureVPN elismerően megfizethető szolgáltatást kínál széles kiszolgáló-választékkal. Ügyfélszolgálatuk pozitív élményt nyújtott nekem, és 50% -os sikerességi rátát kapott a Netflixnél. Ezek mind nagyszerű dolgok, amelyeket a VPN-nek törekednie kell elérni.

Szolgálatuknak azonban komoly hiányosságai voltak, és ez problémát jelent. Miközben állításuk szerint semmiféle naplózást nem folytatnak, korlátozott fakitermelés folyik, ami megkérdőjelezi megbízhatóságát. Ezek a tényezők együttesen elegendőek ahhoz, hogy szünetet tartjak.

Javaslom a NordVPN használatát - ugyanabban az árkategóriában van, de kap egy minőségi terméket, amelyben megbízhat (az ismertetőt itt olvashatod). Ha költségvetési szempontból érzékeny, próbálkozzon a Surfshark használatával - 1,99 USD / hó (áttekintés itt).

Előfordult már, hogy használta a PureVPN-t? Ha igen, milyen volt a tapasztalata? Mindig érdekel, hogy más rajongók mit mondanak a felülvizsgált VPN-kkel kapcsolatban! Értesítsen alább.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me