PureVPN-arvostelu

Puhdas VPN-näyttökuvaTäydellinen paljastaminen: En ole millään tavalla sidoksissa PureVPN: ään, enkä käytä heidän kumppanilinkkejä. Tämä on täysin rehellinen, puolueeton kokemukseni PureVPN: stä.

Testausaika: 1 kuukausi

Nopea tausta & Ominaisuudet Info

Emoyhtiönsä GZ Systemsin vuonna 2006 perustama PureVPN on yksi markkinoiden vanhimmista ja suurimmista VPN-palveluntarjoajista..

PureVPN on laajentanut toimintaansa nopeasti ja nöyrästi 2-palvelimen alusta alkaen ylpeillä yli 2000 palvelinta 180 eri maassa.

PureVPN-palvelimen sijainnit

Heidän pääkonttorinsa on Hongkongissa, joka on VPN-palveluntarjoajan yhä vilkkaampi lainkäyttöalue (johtuu suurelta osin heidän läheisyydestään ja suhteistaan ​​Kiinaan) PureVPN hallitsee ja ylläpitää omaa verkko- ja DNS-laitteistoa, mikä tarkoittaa, että tietosi pitäisi olla heidän kanssaan turvallisempia kuin keskimääräinen VPN.

Heidän palvelut ovat yhteensopivia kaikki suuret laitteet mukaan lukien:

 • Windows
 • Android
 • mac
 • iOS
 • Linux

Jos olet erityisen kiinnostunut online-suojauksen optimoinnista, voit jopa asettaa PureVPN: n toimimaan reitittimien, älytelevisioiden, selainten, kuten Chromen ja Firefoxin, sekä streaming-palveluiden (kuten Roku, Amazon Fire ja Chromecast) kanssa.

He ovat hiljattain ottaneet käyttöön virtuaalireitittimen ominaisuuden Windows-laitteille, mikä tarkoittaa, että voit antaa Windows-työpöydälle tai kannettavalle tietokoneelle mahdollisuuden reitittimen kaltaisilla ominaisuuksilla kytkeä jopa 10 eri laitetta..

Jotkut VPN-palvelut, kuten esimerkiksi VyprVPN, rajoittavat sinut vain kahteen erilaiseen samanaikaiseen yhteyteen. Joten se, että voit yhdistää PureVPN: n todellinen reititin tarkoittaa "virtuaalisen reitittimen asettamisen" lisäksi sitä, että voit yhdistää TONS-laitteita eri laitteista. (Todennäköisesti enemmän kuin mitä ikinä tarvitset tai tarvitset.)

Heillä on myös jaetun tunneloinnin ominaisuus, joka tarkoittaa, että voit valita, kuinka (ja minne) haluat lähettää liikennettä - VPN- tai Internet-palveluntarjoajan kautta tavalliseen tapaan. Tietosi voidaan jakaa tarpeen mukaan.

Vaikka PureVPN ei tarjoa omaa TOR: ta, voit käyttää sitä päällä. Yhdistämällä VPN: n Tor-verkkoon lisätään uusi kerros yksityisyyttä ja turvallisuutta.

PureVPN: llä on tappaa kytkin ominaisuus joka toimii kuin vikaantunut. Tavoitteena on varmistaa, että yksityisyyttäsi ja nimettömiäsi ei koskaan vaaranneta ja että henkilökohtaisia ​​tietojasi ei koskaan paljasteta.

Viimeisenä, mutta ehdottoman tärkeänä, PureVPN tulee NAT-palomuurilisäosan kanssa, jotta kaikki mahdolliset hakkeroinnin porsaanreikiä suojataan.

PureVPN-yleiskatsaus

YLEINEN RANK: 53
KÄYTETTÄVYYS: Yksinkertainen ja helppo käyttää
LOKITIEDOSTOT: Jotkut hakkuut
paikoissa: Yli 140 maata, yli 2000 palvelinta
TUKI: Vastuullinen livekeskustelu
TORRENTING: sallittu
Netflix: 2/4 palvelinta työskenteli Netflixin kanssa
Salaus / PROTOCOL 256-bittinen AES; OpenVPN, L2TP / IPSec, PPTP, SSTP ja jopa IKEv2
KUSTANNUS: $ 3,33 / kk
VIRALLINEN NETTISIVU: www.PureVPN.com

PureVPN plussat

1. Tukee kaikkia tärkeimpiä protokollia (OpenVPN, IPSec, L2TP ...)

Ihmiset keskellä (MiTM) -hyökkäykset ovat joitain vanhimmista (ja yleisimmistä) tavoista, joilla hakkerit pääsevät arkaluontoisiin tietoihisi..

Et ehkä edes tunne, että kaikki on vialla. Jotenkin jollain tapaa joku on sijoittanut itsesi sinun ja suunnitellun yhteyden (kuten selaimen tai verkkosivuston) väliin..

He voivat sitten lukea sähköpostiosoitteesi, nähdä, mihin verkkosivustoihin aiot, napata istuntoevästeet huijataksesi eri verkkosivustoja ajattelemaan, että olet sinä, ja jopa hankkimaan henkilökohtaisia ​​tietoja tai salasanoja.

Usein näitä käytäntöjen sieppaamiseksi käytettyjä työkaluja, kuten WiFi Pineapple, voi käyttää kuka tahansa missä tahansa. Kuten esimerkiksi istuessasi paikallisessa kahvilassa. Nyt sähköpostien selaaminen tai lennon varaaminen siemailemalla lattea voi osoittautua olematta rentouttavaa iltapäivää loppujen lopuksi.

Tämä mahdollinen riski ulottuu nyt mobiililaitteisiin, sovelluksiin ja jopa älylaitteihisi.

Näiden ongelmien torjumiseksi PureVPN tarjoaa kaikki tärkeimmät protokollat, mukaan lukien OpenVPN, L2TP / IPSec, PPTP, SSTP ja jopa IKEv2.

Vaikka OpenVPN on paras veto saadaksesi sekä turvallisuuden että nopeuden etuja, saatat joutua myös valitsemaan L2TP / IPSec laitteen saatavuuden tai PPTP: n perusteella (vain harvoissa tapauksissa, joissa et ole niin huolissasi tietoturva-aukoista)..

2. Alan standardi 256-bittinen salaus

Brute Force -hyökkäykset ovat toinen valitettavasti yleinen käytäntö.

Hakkerit lopulta selvittävät salasanasi ja PIN-numerosi toistuvien, salamannopeiden, kokeilu- ja virheyhdistelmien sarjan avulla.

Ne ovat kirjan vanhimpia temppuja (sen lisäksi, että vain arvataan puolisosi syntymäpäivää tai lapsen nimeä). Ja he todella kasvavat.

Esimerkiksi äskettäin laajalle levinnyt hyökkäys WordPress-sivustoihin on suunnattu venäläiseltä yrityksestä, jota maa on käyttänyt käynnistääkseen tietohyökkäykset (et voi tehdä näitä asioita).

Paras puolustuksen muoto tässä tapauksessa on ennaltaehkäisy. Se tulee 256-bittisen salauksen muodossa, joka on yksi turvallisimmista yhteyksistä. Se on niin turvallinen, että sitä käyttävät valtion virastot ympäri maailmaa.

Salattu tunnelisi suljetaan, jotta kolmansien osapuolien sivustot, Internet-palveluntarjoajat ja huono, varjoisat organisaatiot, jotka ovat seuraavan Bond-konnalaisen arvoisia, eivät näe mitä olet tekemässä.

Lisäksi yksityisyytesi ja nimettömyys ovat täysin turvallisia heidän päästä päähän -yhteyden ansiosta. Tämä sisältää myös vaihtamisen yhdestä IP: stä toiseen (tai toiseen tai toiseen) PureVPN: n 80 000+ -vaihtoehdon kautta.

3. Joitakin hienoja ominaisuuksia

Yksi niistä asioista, jotka todella pidin PureVPN: stä, on kuinka monta ominaisuutta ja vaihtoehtoa he tarjoavat käyttäjilleen.

Ensinnäkin ne tarjoavat tapinkytkimen, viisi samanaikaista yhteyttä, tuen kaikille tärkeille protokollille, DDoS-suojauksen, edistyneen portin edelleenlähetyksen, jaetun tunneloinnin ja NAT-palomuurin.

Itse asiassa ne tarjoavat niin suuren määrän tapoja optimoida ja mukauttaa VPN-kokemustasi, että se tekisi jopa parhaan VPN-punastuksen.

Valitettavasti, vaikka nämä palvelut ovat teoriassa suuria, niillä on joitain toiminnallisuuteen liittyviä ongelmia, jotka on tutkittava.

Olen henkilökohtaisesti kokenut killswitch-epäonnistumisen ja tarkistanutani useita foorumeita ja kolmansien osapuolien arvosteluja, huomasin, että melkein jokainen asiakas on kokenut jonkin tyyppisen ongelman täällä tai siellä joillakin PureVPN: n tarjoamista ominaisuuksista.

4. Rajoittamaton torrenting

PureVPN on vakaasti ennakoiva.

Miksi se on huomionarvoinen?

Koska siitä lähtien, kun tekijänoikeusloukkauksia koskevat oikeudenkäynnit ovat alkaneet tulva markkinoita, yhä useammat VPN: t ovat kaventamassa P2P-palvelimia.

Usein ne, jotka edelleen tarjoavat torrentiaystävällisiä palvelimia, sallivat sen vain pienellä kourallisella tarjouksella.

Mutta PureVPN: llä ei ole näitä rajoituksia.

Voit käyttää torrentia millä tahansa heidän palvelimistaan. Joten lataa pois!

5. Nopea live-chat-tuki OK-vastauksilla

Kun käsittelet VPN: ää, tietoturvasi on linjalla. Sinänsä haluat varmistaa, että kysymyksiisi ja huolenasi voidaan vastata nopeasti ja tehokkaasti reagoivan asiakastuen kautta.

Kun tarkistimme PureVPN: n ensimmäistä kertaa, emme olleet tyytyväisiä heidän tukeensa. Vaikka se tarjosi live-chat-toiminnallisuutta, kaikki vastaukset näyttivät syntyvän automaattisesti. PureVPN vastasi kuitenkin hyvin kritiikkiin ja palasi reagoivalla ja nopealla live-chat-järjestelmällä, joka vastasi suoraan kysymyksiin, joita kysyin alle minuutissa.

Aloitin yksinkertaisella kahden kysymyksen lähestymistavalla. Halusin tietää, pystyvätkö käyttäjät käyttämään TOR-verkkoa, ja halusin tietää, mitä tehdään DNS-vuotojen estämiseksi.

PureVPN Live Chat -vastaus

Kuten yllä ja alla näet, he vastasivat nopeasti, mutta se tuntui tyypilliseltä vastaukselta. Tervehdyksen jälkeinen vastaus oli toinen vastaus, joka näytti olevan copy paste -työ.

Selvitettyäni kysymyksiini sain kuitenkin paljon paremman vastauksen.

PureVPN Live Chat -vastaus

Vastaus tapahtui yksinkertaisella lausunnolla, joka koski TOR-verkkoa, ja selitin uudelleen, että olin esittänyt toisen kysymyksen.

PureVPN Live Chat -vastaus

He vastasivat siihen linkillä, jonka avulla käyttäjät voivat testata DNS-vuotoja.

PureVPN Live Chat -vastaus

He eivät pohtineet tarkemmin, miten näitä kysymyksiä käsiteltiin, mutta vastaus tuli nopeasti ja siitä oli hyötyä. Annoin heille siihen tarkat rekvisiitta, varsinkin kun pohditaan, missä tämä palvelu aikaisemmin oli asiakaspalvelun kannalta.

Se on parantunut harppauksin.

4. 2/4 Netflix-palvelimet toimivat oikein

PureVPN väittää toimivansa Netflixin kanssa. Se on itse asiassa suurempi juttu kuin luulisi.

Netflix ja VPN ovat olleet sodassa muutaman vuoden ajan. Kun käyttäjät pystyivät käyttämään VPN: n tunnelipalvelua pääsyäkseen maantieteellisesti estettyyn Netflix-sisältöön muista maista, suoratoistopalvelu lopulta tarttui tähän ja vapautti estojärjestelmän, joka pysäyttää useimmat VPN: t kylminä.

Kun testimme tiettyä määrää PureVPN: n palvelimia Netflixillä, meillä oli 50%: n onnistumisaste, mikä on valtava!

Tässä on neljä PureVPN-palvelinta, joihin yhdistimme ennen Netflixin tarkistamista:

 • Yhdysvallat: TYÖTTI
 • Kanada: TYÖTTI
 • Iso-Britannia: BLOCKED
 • Alankomaat: NO NL SERVER

Useimmat siellä olevat VPN: t eivät voi saada mitään Netflix-toimintoja, joten se, että saimme kaksi neljästä pelata Netflix-sisältöä, jopa melkein asettaa PureVPN: n Netflix-ystävälliseen VPN-luetteloomme. Se on valtava sulka tämän palvelun korkissa.

PureVPN haitat

PureVPN on edullinen palvelu, sillä on hienoja ominaisuuksia ja laaja valikoima palvelimia. Mutta on olemassa useita asioita, jotka potentiaalisten käyttäjien on otettava huomioon, ennen kuin he uskovat palvelulle Internet-tietoturvansa.

1. Hidas latausnopeus

Tässä on nopeustesti, jonka suoritin speedtest.net-sivustossa tarkistuksen tarkkuuden varmistamiseksi. Yhdistin sitten PureVPN: ään ja suoritin nämä testit vielä kerran.

PureVPN suorituskykytesti

Tässä on tuloksemme:

Yhdysvaltain palvelin (New York)

 • Ping: 125 ms
 • Lataa: 29.41 Mbps
 • Lataa: 29.06 Mbit / s

EU-palvelin (Amsterdam)

 • Ping: 40 ms
 • Lataa: 35,49 Mbps
 • Lataa: 27,29 Mbps

Asia Server (Hong Kong)

 • Ping: 355 ms
 • Lataa: 6.77 Mbps
 • Lataa: 3,62 Mbit / s

UK Server (Lontoo)

 • Ping: 53 ms
 • Lataa: 62.48 Mbps
 • Lataa: 45,90 Mbps

Heidän Amsterdamin palvelin (nopein mitä löysin) ylitti vain nopeuden 35 Mbit / 100, mikä ei ole hienoa.

Se on huolestuttavaa, kun ajatellaan, että heidän paras kilpailija PIA tarjoaa palvelimia, joilla on yli kaksinkertainen latausnopeus hyvin samanlaisella hinnalla.

2. DNS-, IPv4- ja IPv6-vuodot

Kun olet VPN-markkinoilla, olet yleensä siellä yhdestä syystä ja vain yhdestä syystä.

turvallisuus.

Haluatko suojella itseäsi työskennellessäsi julkisen wi-fi-palvelun tai ohittaa sensuuria koskevien lakien suhteen, henkilökohtainen turvallisuus on (ja sen pitäisi olla) ensisijainen huolenaihe valittaessa uutta VPN-palvelua.

Valitettavasti PureVPN: n kohdalla havaitsimme muutamia ongelmia tarkistettaessa heidän järjestelmäänsä vuotojen varalta.

Löysin lukemattomia tapauksia tyytymättömiä asiakkaita, jotka huomasivat, että heidän DNS- ja henkilökohtaisen IP-osoitteensa oli vuotanut käyttäessään Pure VPN -palveluita.

Päätin kysyä yhdeltä heidän asiakaspalvelun edustajistaan ​​väitetyistä ongelmista.

IPV4 ja IPV6 vuotavat Näin he reagoivat.

PureVPN 24/7 -keskustelu (nope)

Vaikka tämä vastaus kuulosti omituiselta kuin automaattiselta chat-ohjelmistolta, ei live-edustajalta (jota kosketan pian), se ei myöskään vastannut kysymykseeni.

Joten kysyin edelleen ja sain seuraavan vastauksen.

PureVPN-kirjauskäytäntö

Vaikka he väittivätkin ratkaisneen nämä ongelmat, löysin useita arvosteluja ja asiakasvalituksia suunnilleen samaan aikaan näytönkaappausten ja todistusten kanssa, jotka osoittivat toisin.

Jos olet huolissasi tietoturvastasi, sinun pitäisi todennäköisesti löytää toinen VPN-palveluntarjoaja, kuten ExpressVPN.

3. Heidän lokittomuuskäytäntönsä eivät ole täysin totta

PureVPN markkinoi tuotteitaan "Zero Logs" VPN: nä.

Jos kuitenkin luet hienovedoksen, huomaat nopeasti, että näin ei ole.

hakkuupolitiikka

Joten he eivät pidä mitään lokit MUTTA he pitävät yhteyden ja kaistanleveyden tietueita (ts. "Loki")?

En aina haittaa sitä, jos VPN-yritys pitää tiettyjä lokkeja palvelun jatkuvan parantamiseksi ja optimoimiseksi.

Mutta kun yritys mainostaa nollahakkuuta, puunkorjuun pitäisi olla nolla.

Kustannukset, suunnitelmat ja maksutavat

Ensimmäinen ja huomattavin PureVPN-käytön ammattilainen on hintalappu.

Ne ovat edelleen yksi markkinoiden halvimmista VPN-verkoista ja tarjoavat asiakkaille ilmiömäisen hinnan yhden vuoden suunnitelmansa mukaisesti.

Näin se kaikki hajoaa.

PureVPN hinnoittelu

Kuukausittainen suunnitelma

 • 10,95 dollaria kuukaudessa
 • 0% säästöt

3 kuukauden suunnitelma

 • 8,00 dollaria kuukaudessa
 • 27% säästöt

Yhden vuoden suunnitelma

 • 3,33 dollaria kuukaudessa
 • 70% säästöt

Niiden avulla asiakkaat voivat ostaa palvelunsa melkein kaikilla mahdollisilla maksutavoilla (jopa Target-lahjakortit). On hienoa nähdä jäljittämättömät salausvaluutat lueteltuina maksuvaihtoehtona. Tämän avulla käyttäjät voivat maksaa vain jäljitettävän online-muodon valuutalla. Se on valtava plus VPN-käyttäjille, jotka haluavat pysyä piilossa.

PureVPN: llä on paljon maksutapoja

Budjettiystävällisen hinnoittelun ja monenlaisten maksuvaihtoehtojen lisäksi kaikille heidän ostoilleen annetaan 31 päivän rahat takaisin -takuu.

Suosittelenko PureVPN: tä?

Valitettavasti en voi suositella tätä palvelua monille muille tarkistamillemme palveluille.

PureVPN tarjoaa kohtuuhintaisia ​​palveluita, joissa on laaja palvelinvalikoima. Heidän asiakaspalveluosasto antoi minulle positiivisen kokemuksen, ja sen onnistumisaste Netflixissä oli 50%. Nämä ovat kaikki hienoja asioita, jotka VPN: n tulisi pyrkiä saavuttamaan.

Heidän palveluksessaan oli kuitenkin vakava nopeuden puute, ja se on ongelma. Vaikka he väittävät kirjaamatta mitään, puunkorjuu tapahtuu jonkin verran, mikä asettaa kyseenalaiseksi heidän luotettavuuden. Nämä tekijät yhdessä riittävät antamaan minulle tauon.

Suosittelen NordVPN: n käyttöä - se on samassa hintaluokassa, mutta saat laadukkaan tuotteen, johon voit luottaa (voit lukea arvostelun täältä). Jos budjetti on herkkä, kokeile Surfsharkin käyttöä - 1,99 dollaria kuukaudessa (katso tästä).

Oletko koskaan käyttänyt PureVPN: tä aiemmin? Jos on, millainen oli kokemuksesi? Olen aina kiinnostunut kuulemaan, mitä muilla harrastajailla on sanottavanaan tarkistetuista VPN-verkoista! Kerro minulle alla.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me