Pufferelt VPN áttekintés

Pufferelt VPN


A pufferelt webhely azt mondja, hogy VPN-jük „a leggyorsabb és legbiztonságosabb”.

Ez merész igény.

De Buffered alátámasztja-e állításukat??

Megragadtam egy prémium előfizetést (7,62 USD / hó vásárláskor) a Buffered.com webhelyről, és letöltöttem a Windows alkalmazást, hogy megtudjam.

Íme az eredmények:

Pufferelt VPN áttekintés

ÁLTALÁNOS RANK: # 78 a 78 VPN közül
Használhatóság: Nagyon könnyű, 5/5
NAPLÓFÁJLOK: Néhány naplózás 
HELYSZÍNE: 42 ország, 46 szerver
TÁMOGATÁS: 24/7 csevegés, gyors válaszok
torrentezés-:  Torrenting megengedett
NETFLIX: Igen 1/5
Titkosítás / JEGYZŐKÖNYV: OpenVPN, 256 bites Blowfish
KÖLTSÉG: $ 4.12 / mo
HIVATALOS HONLAPJÁN: www.buffered.com

Pufferelt VPN profik

1. Szilárd felhasználhatóság

A pufferelt Windows alkalmazás nagyon egyszerűen használható - csak indítsa el, válassza a világ 37 különböző kiszolgálója közül egyet, és automatikusan csatlakozik.

Pufferelt Windows alkalmazás

A csatlakozás után láthatja a sebességméréseket és a VPN IP-címét. Arra is értékelheti a kapcsolat minőségét, hogy visszajelzést adjon a Bufferednek arról, hogy mennyire működik jól.

Az alkalmazás beállításai nagyon alapvetőek; válthat előre és hátra a TCP és az UDP között, választhat egy egyedi portot a VPN-hez, és válthat olyan dolgokkal, mint az indítás indításakor, és hogy a VPN killswitch engedélyezett-e vagy sem.

Pufferelt alkalmazásbeállítások

Azt is megmondhatja a Buffered számára, hogy hajlandó-e megosztani a működési hibákra vonatkozó statisztikákat.

Itt nem rengeteg testreszabás érhető el, de ha nem haladó VPN-felhasználó, akkor ez valószínűleg nem jelent problémát.

A mobilalkalmazás azonban nem olyan egyszerű. Töltse le az OpenVPN alkalmazást, majd lépjen a Buffered.com webhelyre, és töltse le az adott kiszolgáló konfigurációs fájljait. Ha azt szeretné, hogy több szerver csatlakozzon, töltsön le több konfigurációs fájlt.

Nem sok probléma, de nem olyan könnyű, mint néhány, a felülvizsgált mobil VPN-hez hasonlóan..

2. Joghatóság - Gibraltár

A Buffered „Gibraltáron készített [szerelemmel] Gibraltáron” (hasonlóan az iVPN-hez), de székhelye valójában Magyarországon van..

Gibraltár egy brit tengerentúli terület, amely néhány embert aggaszt. Az Egyesült Királyság részét képezi az Egyesült Államokkal megkötött nagy intelligencia-megosztási megállapodásnak, és az adatvédelmi törvények mindkét országban nem igazán megnyugtatóak..

A pufferelt ezzel a gibraltári jogi státusról és joghatóságról szóló oldallal foglalkozik, ahol biztosítják a felhasználókat, hogy nem kötelesek bármilyen információt megosztani a gibraltári kormánygal.

Hangsúlyoznom kell azonban azt, hogy az Adatvédelmi oldal kutatást végzett Gibraltár szuverenitásáról, amely egy brit tengerentúli terület, és rámutatott, hogy valószínűleg több brit ellenőrzés alatt áll, mint az eredetileg látszik..

Az egész helyzet kissé bonyolultabbá tétele érdekében a Buffered adatait ténylegesen Hollandiában tárolják.

Hé, fizikailag az összes felhasználói adatot Hollandiában tárolják, és jogilag Gibraltár őrzi.

- Pufferelt VPN (@BufferedVPN), 2018. február 19

Nem világos, hogy pontosan mit jelent „a gibraltári törvény szerint őrzi”. De Hollandia egy intelligencia-megosztási rendszer része, amely magában foglalja az Egyesült Államokat és az Egyesült Királyságot. Ennek ellenére az országnak vannak szilárd magánélet-védelmet biztosító törvényei.

Ha teljes mértékben elkötelezi magát az intelligenciát megosztó országokban található VPN-k elkerülése mellett, érdemes lehet elkerülnie a pufferelt tartalmat. Ha nem aggódsz mások miatt, akkor a gibraltári / holland bázisuk valószínűleg nem ok.

Mégis érdemes megjegyezni.

3. Nincs DNS-szivárgás

Annak biztosítása érdekében, hogy a Buffered biztosítja az általa ígért biztonságot, kiterjesztett DNS-szivárgásteszttel végeztem az IVPN online eszközét.

Pufferelt DNS-szivárgás-teszt eredmények

Mint láthatja, az eszköz nem jelezte, hogy a puffereltől kiszivárog-e valamilyen DNS-információ. Ez egy fontos teszt, amelyet át kell adni, mivel a DNS-szivárgás több információt adhat el rólad, mint amire számíthat.

Érdemes azt is megjegyezni, hogy a Buffered minden szerverében egy DNS-kiszolgáló található, amelyen keresztül Ön mindig gyors hozzáférést biztosít a DNS-hez.

4. Folyamatos 256 bites titkosítás

A VPN funkciókkal kapcsolatban a Buffered meglehetősen csupasz csonttal rendelkezik. A VPN 256 bites Blowfish titkosítást használ, amely katonai szintű szabvány. Ezenkívül az OpenVPN protokollt is használja, amelyet széles körben elismernek nagyon biztonságosnak.

Tehát biztonsági szempontból a Buffered szilárd. Nincs itt olyan, ami különösebben fantasztikusnak tűnik (mint például a NordVPN kettős titkosítása), de nincs semmi, ami miatt aggódni kell.

5. 24/7 ügyfélszolgálat

A pufferelt ígéretek a 24 órás ügyfélszolgálat, és ez nagy plusz a könyvemben. A webhelyen folytatott élő csevegésen kívül jegy-benyújtási rendszerük is van, amelyet mindig figyelemmel kísérnek. Megígérik, hogy néhány perc múlva visszajönnek hozzád.

Amikor feltettem a VPN által e-mailben használt protokollok részleteiről, körülbelül 10 perc alatt kaptam választ.

Ez gyors.

A Buffered szintén nagyon aktív a Twitter-en, de mivel az élő csevegés mindig elérhető, akkor valószínűleg nem kell tweettelni támogatási kérdéseit.

6. Öt egyidejű kapcsolat

A Buffered előfizetése lehetőséget ad öt egyidejű kapcsolat futtatására. Ez nagyszerű mindenkinek, aki családját védi, vagy egyszerre több eszközt szeretne használni.

A Pufferelt is telepítheti az útválasztóra, hogy a házban mindent futtasson a VPN-en keresztül. A pufferelt DD-WRT és Tomato útválasztókkal egyaránt működik.

Tehát, amíg a magasabb árú oldalon van, pénzt érdemes megszerezni, ha számos összeköttetést üzemeltet.

7. Netflix és Torrent-barát

Amikor teszteltem a Netflix segítségével a Buffered-et, az USA West Coast szervere sikeresen csatlakozhatott. Tehát ha máshol lakik (vagy csak utazik), akkor otthonról is nézheti kedvenc műsorait.

Más országok kiszolgálói azonban nem tudták megnyitni a Netflixet. Ha olyan oldalt szeretne nézni, amely nem érhető el az amerikai Netflix katalógusban, akkor másik módot kell találnia.

És a Buffered teljesen torrent-barát. Nem korlátozzák a hálózaton belüli P2P fájlmegosztó alkalmazásokat, így torzíthatják a szíved tartalmát.

Érdemes választani egy kissé gyorsabb VPN-t, ha sokat torrentol.

8. Beépített gyilkos kapcsoló

Ha csatlakozik egy VPN-hez, és a kapcsolat megszakad, akkor a forgalom azonnal elkezdi menni a nem védett kapcsolaton keresztül - de ezt egy probléma megoldja egy gyilkos kapcsoló. Ha a VPN-kapcsolat megszakad, a számítógépen minden internetes forgalom leáll.

Fájdalom, ha valamit letölt vagy streaming, de biztosítja, hogy védett legyen, függetlenül attól, hogy mi történik a kapcsolattal. A pufferelt kill-switch alapértelmezés szerint ki van kapcsolva, de azt javaslom, hogy azonnal kapcsolja be a beállításokban.

Pufferelt VPN-hátrányok

1. Néhány naplózás

A pufferelt nem teszi rendkívül könnyen megtalálhatónak a naplózási politikáját, de ha valamilyen ásatást végez, a válaszokat a saját webhelyén találja meg..

Íme, amit egyik GYIK oldaluk mond:

Pufferelt naplózási politika

Adatvédelmi politikájuk áttekintése egy kissé átgondolt választ ad:

Pufferelt VPN-naplózási politikaKép: https://buffered.com/privpol

A Buffered megjegyzi, hogy az ügyfél beállításain keresztül lemondhat az adatgyűjtésről. Amennyire meg tudom mondani, akkor csak a hibajelentéstől eltekinthet. (És az „amely tartalmazhat, de nem kizárólag” záradék kissé aggasztó.)

Egyes felhasználókat érintheti, hogy a Buffered a célzott hirdetések céljából információkat gyűjt. Ennek a reklámozásnak a hatálya viszonylag korlátozott:

Ha Ön meglévő ügyfél, akkor (vagy a nevünkben harmadik felek) csak elektronikus úton (e-mailben vagy elektronikus csevegésen) lépünk kapcsolatba Önnel olyan árukkal és szolgáltatásokkal kapcsolatos információkkal, amelyek hasonlóak a korábbi eladásokhoz vagy tárgyalásokhoz. az eladás neked. Bármikor felmondhatja az ilyen információk fogadását, ha értesíti minket.

Tehát a Buffered naplózási politikája nagyon jó.

De fennáll annak a lehetősége, hogy az Ön adatait harmadik feleknek továbbítják, ami egyes embereket kikapcsolhat.

2. Töltse le a sebességet nem elég gyorsan ...

Természetesen a sebesség az elsődleges tényező, amelyet sokan érdekelnek a VPN-ben. Buffered szerint ez a leggyorsabb VPN - nézzük meg, hogy vannak-e igaza.

Noha a Buffered rendkívül biztonságos AES-256 titkosítással büszkélkedhet, teljesen kiszorítottam magam szerver sebességük miatt (különösen, ha figyelembe vesszük az árat).

Emlékszel, mit állítottak? „A leggyorsabb és legbiztonságosabb VPN”. Sajnos nem igaz.

Pufferelt VPN sebesség-teszt

US Server (New York)

 • Ping: 168 ms
 • Letöltés: 51,49 Mbps
 • Feltöltés: 35.38 Mbps

EU szerver (Amszterdam)

 • Ping: 40ms
 • Letöltés: 46,78 Mbps
 • Feltöltés: 46.65 Mbps

Asia Server (Hong Kong)

 • Ping: 224 ms
 • Letöltés: 36,46 Mbps
 • Feltöltés: 16.30 Mbps

UK Server (London)

 • Ping: 45ms
 • Letöltés: 56.63 Mbps
 • Feltöltés: 39,19 Mbps

 Mint mindig, végezzen sebesség-tesztet egy szemcséjű sóval, mivel ezek sokféle változóra támaszkodnak, mint például: a hálózati kapcsolat, a hely, a számítógép és így tovább. Mivel azonban eddig 70+ VPN szolgáltatást teszteltünk, van egy átlagunk, amelyet összehasonlíthatunk.

Most ne tégy félre.

A puffereltávolság távol áll a „lassú” VPN-től. Valójában az ezen a weboldalon megtekintett 70+ VPN közül a 9. leggyorsabb.

De itt van a probléma ...

A 8 gyorsabb letöltési sebességű VPN közül csak egyikük drágább. Valójában ezek közül a VPN-k közül néhány olyan sebességgel büszkélkedhet, amely 40% -kal gyorsabb, mint a pufferolt, havonta kevesebb, mint 4 dollárért..

A Buffered azonban nagyon sok lenyűgöző funkciót és bónuszt kínál, amelyek megkönnyítik a hiányos sebességet és a túl drága terveket.

Pufferelt árképzés, tervek & tények

Pufferelt VPN-árazás

A pufferelt három különféle tervet kínál:

 • Egy hónapra 12,99 USD
 • 79,00 USD 12 hónapra (6,59 USD havonta)
 • Két évre 99,00 USD (havonta 4,12 USD)

Noha a havi 4,12 dollár nagyon ésszerű, a Buffered soha nem fogja a legolcsóbb VPN-ek listájává tenni.

Így drágább, mint az ajánlott VPN-éim, például a Surfshark (1,99 dollár havonta felülvizsgálatkor) és a NordVPN (3,49 dollár havonta felülvizsgálatkor).

Ha valaki regisztrálja a prémium szolgáltatást az Ön hivatkozási linkjével, akkor mindkettő 30 ingyenes szolgáltatási napot kap. Tehát ez összeadódhat, ha sok embert fel tudsz hívni feliratkozásra. A Buffered 30 napos pénz-visszatérítési garanciát kínál minden tervében.

 • Nincs naplózás: Néhány naplózás.
 • A VPN szoftver könnyűsége: NAGYON egyszerű és könnyen használható.
 • Rejtett díjak & kikötések: A visszatérítés csak akkor történik meg, ha nem haladta meg a 100 munkamenetet (vagy 10 órát a munkamenetet) vagy a 10 GB-os sávszélességet..
 • upsells: Nincs eladás.
 • Azonnali hozzáférés fizetés után: Igen.
 • A DNS szivárog: Egyik sem.
 • igazságszolgáltatás: Gibraltár.
 • jegyzőkönyvek: OpenVPN, IPSec, PPTP & L2TP.
 • Kill-switch: Csak OpenVPN.
 • Szerver park: 37 szerver világszerte.

Ajánlom a pufferelt?

Mindent egybevetve, a pufferelt üzenet szilárd választás a VPN számára.

Iparági szabványos biztonsági technológiát használ, erős bejelentkezési tilalmának politikája és nagyszerű ügyfélszolgálatot kínál.

És nincs nagyon sok hátrány; zavaró jogi státuszuk miatt egyesek elronthatók, a szolgáltatás mobiltelefonon történő használata kicsit szélesebb, mint más VPN-ek, és a sebesség valószínűleg nem elég a komoly torzításhoz. Azok tényleg nem túl rosszak.

Végül azt javasoljuk, hogy válasszon másik VPN-t a legjobb VPN-áttekintő lista tetején.

Ha azonban van egy konkrét oka annak, hogy a pufferelt használja, akkor nem mondom, hogy rossz döntés.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me