Pénzmegtakarítás VPN-sel: Az Ultimate Guide

A VPN használatához elengedhetetlen azok számára, akik védik magánéletüket és névtelenül böngésznek az interneten. A virtuális magánhálózat használatának előnyei messze túlmutatnak a magánélet és a biztonság mellett. Például, tudta, hogy egy VPN használata százezrek és ezer dollár megtakarítást eredményezhet az online vásárlások során?

Számos online vásárlási webhely megváltoztatja az árait, attól függően, hogy melyik országban tartózkodik, vagy korábbi online tevékenysége alapján. A VPN használata lehetővé teszi a helymegfigyelés és az internetes nyomkövetés megkerülését, valamint a más országokban elérhető árak megtekintését.

Mennyibe kerül az Ön helyzete?

Annak érdekében, hogy megtakarítsuk, hogyan lehet megtakarítani helyének megváltoztatásával, teszteltük az ExpressVPN, a NordVPN és a CyberGhost népszerű online vásárlásainkat. Összességében meg tudtunk menteni 50 és 1000 dollár között lehet, a vásárlástól függően.

Ugrás az infographic oldalra, hogy megnézze, hogyan csináltuk, vagy tekintse meg az egyes vásárlásokra vonatkozó teljes megállapításainkat az alábbi ikonokra kattintva.

 • airfare
  airfare
 • Autókölcsönző
  Autókölcsönző
 • Szállodák
  Szállodák
 • streaming
  streaming
 • Szoftver
  Szoftver

hogyan lehet pénzt megtakarítani a repülőjegyekre

A repülőjegyek ára a helytől függően ingadozik. A repülőjegy-webhelyek az Ön böngészési előzményeit használják (nyomkövető sütikkel összegyűjtve) annak meghatározására, hogy korábban már megtekintettek-e egy bizonyos járatot webhelyükön. Ha van, akkor áremelik. A VPN használatával megkerülheti ezt a böngészési előzmények elrejtésével, így a repülőjegy-webhelyek nem tudnak árat emelni a visszatérő látogatások alapján..

Ezenkívül a hely, ahonnan jegyet vásárol, nagy változást jelenthet. Valójában a kutatások kimutatták, hogy a kiskereskedők gyakran dinamikus árképzést alkalmaznak annak eldöntésére, hogy mennyit számítanak fel Önnek.

A dinamikus árképzés lehetővé teszi az online kiskereskedők számára, hogy eltérő árakat számítsanak fel annak alapján, hogy a felhasználó mennyit fog költeni, figyelembe véve az olyan tényezőket, mint az eszköz típusa és a irányítószám. Például az irányítószámokban vagy a magasabb jövedelem átlaggal rendelkező országokban lévő felhasználók drágább árakat láthatnak az online kiskereskedőknél.

Annak érdekében, hogy megnézhesse, a hely milyen hatással volt a repülőjegyárainkra, egy VPN segítségével hasonlítottuk össze az egyirányú United járat foglalását Malajzia Kuala Lumpur nemzetközi repülőterétől a kaliforniai Los Angeles-i nemzetközi repülőtérig 20 különböző országból. Megtakarított maximális összegeink (a lengyel szervereken keresztül elérhető legalacsonyabb ár és az Egyesült Államok legmagasabb árai között) voltak $ 1,121.29.

Foglaljon járatot KUL és LAX között

hogyan lehet pénzt megtakarítani a bérautókra

A bérleti autók egy másik népszerű költség, amelynek ára az Ön tartózkodási helyétől függően változik. A bérleti autók áringadozását nagyrészt a helyszínen felszámított pótdíjak, a helyi adók és a biztosítási költségek okozzák, amelyek attól függnek, hogy milyen országban tartózkodnak..

Ennek igazolására megvizsgáltuk egy Mitsubishi Mirage bérleti díját az Enterprise Rent-a-Car-tól egy hétig Philadelphiában az Egyesült Államok és egy spanyol szerver számára. A heti költség az Egyesült Államokban 10 000 volt 265,76 USD adó nélkül; jött 400,74 USD adóval.

Amikor megvizsgáltuk az autó árat egy spanyol szervertől, az egész héten 206,29 euró (vagyis 238,17 dollár) volt. Ennek oka az, hogy az adó- és illetékrészletek szerepelnek az Európából történő bérlés heti árában, de nem az Egyesült Államokban történő bérléskor..

Költség, ha az IP-címet az Egyesült Államokra állítja:

Autóbérlés költsége az amerikai szerverrel
Autóbérlési adó az amerikai szerverrel

Költség, ha az IP-címet Spanyolországra állítja:

Autóbérlés költsége Spanyolországban
Autókölcsön-adók Spanyolországban

Mivel nem minden ország rendelkezik Enterprise Rent-a-Car webhellyel, a Kayakot is használtuk annak érdekében, hogy jobban ábrázoljuk, hogyan változik az autó bérlés ára országonként..

Amikor kapcsolatba kerültünk egy szerverrel az Egyesült Államokban, a kitüntetett díjat 492,00 dollárnak találtuk. Ez az ár azonban drasztikusan megváltozott, ahogyan helyünket más országokra váltottuk.

Költség, ha az IP-címet az Egyesült Államokra állítja:

Autóbérlés költsége az USA-ban

Költség, ha az IP-cím Azerbajdzsánra van állítva (290,47 USD):

Autóbérlés költsége Azerbajdzsánban

Költség, ha az IP-címet Kínára állítja (301,65 USD):

Autóbérlés költsége Kínában

Költség, ha az IP-cím Japánra van állítva (342,71 USD USD):

Autóbérlés költsége Japánban

Megvizsgáltuk a Chrysler 200 bérleti díját Philadelphiában, amely az Egyesült Államok legdrágább autókölcsönző piaca. Összességében azt tapasztaltuk, hogy az autó legközelebbi bérleti helye az Egyesült Államok volt, napi 492 dollárral, míg a legolcsóbb hely, napi 221,72 dollárral India volt..

Autókölcsönző Philadelphiában

hogyan lehet pénzt megtakarítani a szállodai szobákban

A szállodafoglalási oldalak hasonlóan működnek, mint a repülőjegyek és más utazási oldalak - dinamikus árazást és nyomkövető sütiket használnak annak eldöntésére, hogy mit számítanak fel..

Ennek igazolására áttekintettük a New York-i Sofitelben tartózkodás költségeit. Az Egyesült Államokból történő kereséskor a Sofitel szobája éjszakánként 482,00 USD áron fog fizetni. Láttuk, hogy ez a szám kissé csökken, amikor Kanadából - a legolcsóbb tesztelt helyről - keressük a 474,90 USD / éjszakát..

Megállapítottuk, hogy a költségek inkább növekednek, nem pedig csökkennek, amikor kiszolgálókat váltunk. A legdrágább ára 100 dollárral meghaladta a legalacsonyabb költségünket: 584,22 dollár / éjszaka egy brazil szerverről.

Tartózkodik a New York-i Sofitelben

hogyan lehet pénzt megtakarítani az előfizetési szolgáltatásokkal kapcsolatban

Az előfizetési szolgáltatások ára, például a zene streaming vagy a szoftver előfizetések, gyakran régiónként változik, gyakran az árfolyamok és az árfolyam-különbségek kiegyenlítése érdekében. Vetünk egy két népszerű előfizetési szolgáltatást - az Apple Music és a Microsoft Office szolgáltatást -, hogy megnézhessük, hogyan változtathatja meg tartózkodási helyét jobban.

Pénzt takaríthat meg az Apple Music segítségével

Először bejelentkeztünk a NordVPN amerikai szerverére, és megvizsgáltuk az egyéni streaming előfizetés költségeit. Ban,-ben Egyesült Államok, ára 9,99 $ / hó az Apple Music egyedi előfizetésére.

Költség, ha az IP-címet az Egyesült Államokra állítja:

Az Apple zene ára az Egyesült Államokban

Ezután bejelentkeztünk több másik szerverre, hogy megnézhessük, hogyan változhat az ár a helyszínen. Összességében azt tapasztaltuk, hogy Európában az előfizetők havonta fizetnek a legtöbbet az Apple előfizetésért - a legmagasabb költség az Egyesült Királyságból származik, havonta 9,99 font, vagy körülbelül 13,33 dollár. A régió többi országa, köztük Svájc, Hollandia és Spanyolország, szorosan követte egymást.

Költség, ha az IP-címet az Egyesült Királyságra állítja:

Az Apple zene ára az Egyesült Királyságban

Azt találtuk, hogy India a legolcsóbb előfizetési hely; a havi költség, amikor a NordVPN indiai szerverére állítottuk helyünket, ₹ 120 / hónap, vagyis körülbelül 1,75 USD / hónap.

Költség, ha az IP-cím Indiára van beállítva:

Az Apple zene ára Indiában

Összességében a legdrágább hely (Egyesült Királyság) és a legolcsóbb hely (India) közötti maximális megtakarítás 11,58 USD / hónap volt, vagyis csaknem 140 USD / év.

Havi Apple előfizetési szolgáltatás

Pénzmegtakarítás a Microsoft Office-on

Az Apple Musichoz hasonlóan a Microsoft Office termékek éves előfizetésének költsége régiónként is eltérő. Úgy döntöttünk, hogy összehasonlítottuk a népszerű Office 365 Home árait, amelyek bejelentkezve egy amerikai szerverre 99,99 dollárba kerül az éves előfizetésért.

Az Egyesült Államokban beállított IP-cím költsége:

A Microsoft Office költsége az USA-ban

Mint az Apple előfizetéses streaming szolgáltatásánál is, a Microsoft Office éves termékének áremelkedése tapasztalható, amikor Európán belüli országot választottuk meg. Lengyelországban voltak a legmagasabb költségek, évi 299,99 zł vagy kb. 116 USD / év. A közeli országokban, Németországban és Hollandiában hasonló áremelkedés történt.

Költség, ha Lengyelországban beállított IP-cím:

A Microsoft Office költsége Lengyelországban

Az ázsiai közeli vagy ázsiai országokban az árak alacsonyabbak voltak; Oroszország a legalacsonyabb költséggel jött be, évi 2 699,00₽ körül, vagyis körülbelül 55,28 dolláronként. Összességében a legnagyobb megtakarítás Oroszország és Lengyelország között évente meghaladta az 50 dollárt.

Költség az IP-cím Oroszországban történő beállításánál:

A Microsoft Office költsége Oroszországban

Éves Microsoft Office előfizetés

A VPN intelligens befektetés, mind biztonsági, mind pénzügyi szempontból. Ha utazást tervez, autót bérel, vagy akár egyszerűen zenét közvetít, a 2018-as évek egyik legfontosabb VPN-je száz vagy akár több ezer dollárt takaríthat meg Önnek..

hogyan lehet pénzt megtakarítani egy vpn infographic segítségével

Infographic kód megosztásaPénzt takaríthat meg egy VPN segítségével

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me