Parhaat Android VPN-sovellukset (* PÄIVITETTY 2020)

Internet-yhteyden suojaaminen kotona tai kannettavalla tietokoneellasi on tien päällä.

Mutta miksi suojella vain yhtä osaa Internet-käytöstäsi?

Jos käytät Android-puhelinta, sinun tulisi käyttää VPN: tä aina, kun muodostat yhteyden Internetiin.

Puhutaanpa miksi tämä on hyvä idea, keskustellaan sitten parhaista VPN-verkoista Android-puhelimille. Mennään valintaperusteemme yli ja annamme sitten suosituksemme.

Miksi käyttää Android-VPN-verkkoa?

Aivan kuten kotisi tai työaseman tietokoneelta lähettämäsi Internet-liikenne, puhelimesta lähettämäsi liikenne on suojattava. VPN tarjoaa tämän suojauksen.


Katso yksityiskohtainen selitys tutustumalla VPN-verkkoihin liittyvään täydelliseen oppaaseemme. Lyhyesti sanottuna VPN: n käyttäminen Androidilla:

  1. Piilota IP, jotta voit pysyä nimettömänä ja yksityisenä
  2. Ohittaa maantieteelliset rajoitukset (erityisen hyödyllinen Netflixin, Hulun, Youtuben jne. Suoratoistoon)
  3. Auttaa pitämään henkilötietosi turvassa
  4. Suojaa nimettömyyttäsi verkossa ja vakoojaan

Et ehkä usko, että sinulla on syytä piilottaa puhelimestasi tulevaa Internet-liikennettä, mutta muista, että lähetät tekstejä, valokuvia ja sähköposteja siitä. Haluatko jonkun vakoilevan niitä? Vaikka et lähettäisi mitään erityisen yksityistä, et silti halua kenenkään snooppaavan.

Electronic Frontier Foundation suosittelee VPN-verkkojen käyttöä välttääksesi Internet-palveluntarjoajan valvontaa. Sama pätee ehdottomasti mobiilitiedonsiirtoyritykseesi ja kaikista samoista syistä.

On ehdottomasti muita syitä, joiden vuoksi voit käyttää VPN: ää, mutta nämä ovat suosituimpia. Suojattu selaaminen on ratkaisevan tärkeää suoratoistoon ja torrenttiin puhelimestasi, mutta pelkästään tietoturvaetuudet ovat VPN: n perustamisen arvoinen..

5 parasta VPN-sovellusta Android-laitteille

Tässä on viisi nopeaa, turvallista ja turvallista VPN-verkkoa Android-laitteille:

1. NordVPN - Useimmat VPN-palvelimet, joilla on eri IP-osoitteet

NordVPN on kunkin kategorian kärjessä, mutta se erottuu Android VPN: ien keskuudessa huomattavasti korkeista arvosteluista, joita se saa käyttäjiltään: NordVPN: n sovellus ansaitsi Google Playsta 4,3-pisteen, joka on yksi korkeimmista, mitä olemme nähneet:

NordVPN arviointi ja arviointiNordVPN-luokitus Google Playssa

Yhden kosketuksen käyttöoikeuden yli 5 200+ palvelimeen 60 maassa lisäksi sovelluksessa on myös sisäänrakennettu adblocker, jotta voit selata Internetiä vapaammin ja käyttää vähemmän dataa. Sinun tarvitsee vain kertoa NordVPN: lle, mihin haluat muodostaa yhteyden, ja sinut muodostetaan heti yhteys heidän verkkoon.

Rakastamme myös, että he tarjoavat kysymyksiä, joihin ei ole esitetty 30 päivän rahat takaisin -takuua, joten voit tarkistaa Android-sovelluksen nähdäksesi, pidätkö siitä. Jos et, niin sinun tarvitsee vain peruuttaa palvelu ja pyytää palautusta.

NordVPN: n Android-sovellusNordVPN: n android-sovellus

Luulemme kuitenkin, että pidät siitä; vakailla nopeuspisteillä (Lataa 74 Mbit / s 100 Mbps -yhteydellä), alan standardin mukaista salausta ja mielessä hämmästyttävää määrää palvelimia, jota ei voi kysyä paljon muuta. Se ei ole siellä nopein, mutta sen pitäisi olla riittävästi kaikelle, mitä teet puhelimestasi.

Toinen hieno ominaisuus on NordVPN: n erityisen turvallinen Double VPN.

Se reitittää liikenteen kahden VPN-palvelimen kautta yhden sijasta, jolloin saat kaksinkertaisesti salatun datan. Tämä ominaisuus saattaa hidastaa yhteyttäsi, mutta jos sinun on oltava täysin varma, että kukaan ei tiedä mitä teet verkossa, voit olla varma Double VPN: ssä.

Kun saat kaiken tämän edulliseen hintarakenteeseen, saat voittajan. Jos kirjaudut kolmen vuoden suunnitelmaan NordVPN: llä, maksat vain 3,49 dollaria kuukaudessa. Useat VPN: t eivät veloita vähemmän.

Paras VPN androidille (NordVPN)

Nopeus: 74% vertailuarvosta
Käyttäjien luokitus (Google Store): 4,3 / 5,0
Kustannukset: 3,49 dollaria kuukaudessa
Kirjauskäytäntö: Ei lokitietoja
Netflix: Toimii
Torrentti: Torrenting sallittu
Käytettävyys: 5/5

Lue koko NordVPN-arvostelu täältä.

2. ExpressVPN - Paras turvallisuudelle & Nopein yhteyksien nopeus

ExpressVPN on yksi nopeimmista testaamistamme tarjoajista 83 Mbit / s latausnopeus 100 Mbit / s -yhteydessä.

Vaikka Android-puhelimellasi saamasi nopeus vaihtelee suuresti puhelimesi ja yhteytesi mukaan, voit olla varma, että saat nopeuden mahdollisimman nopeasti ExpressVPN: n avulla.

Express VPN: n android-sovellusNäin näet kuinka ExpressVPN-sovellus näyttää Androidilla

Android-sovellus toimii useiden Android-asennusten kanssa uusimmasta versiosta Oreosta aina Jelly Beaniin asti. Vaikka sinulla olisi vanha Android-versio, VPN toimii ja on suojattu.

Yksi ExpressVPN: n Android-sovelluksen hienoista ominaisuuksista on suositeltava sijainti; heti kun käynnistät sovelluksen, se suosittelee palvelimia sinulle sen perusteella, mistä saat parhaat yhteydet. Napauttamalla voit muodostaa yhteyden heidän nopeisiin palvelimiinsa ympäri maailmaa. Se ei ole paljon helpompaa kuin se. Voit myös tallentaa suosikkipalvelimet nopeampaa käyttöä varten.

Pidämme myös siitä, että sovelluksen oletusarvo on OpenVPN, turvallisin VPN-protokolla. Ja 4.1-luokitus on myös luottamusta inspiroiva.

ExpressVPN Android-sovelluksen arvostelu Google PlayssaExpressVPN-luokitus Google Playssa

Ainoa paikka, jossa ExpressVPN jää huomattavasti kilpailijoidensa jälkeen, on hinta. Jos maksat kokonaisen vuoden etukäteen, se toimii 8,32 dollariin kuukaudessa. Jos maksat 15 kuukautta etukäteen, se on 6,67 dollaria kuukaudessa.

Se on ylimmän tason VPN: ien kalliimmalla puolella. Toisin sanoen, jos aiot käyttää paljon Android VPN -verkkoasi - jota suosittelemme -, se on sen arvoinen.

nopein VPN androidille

Nopeus: 83% vertailuarvosta
Käyttäjien luokitus (Google Store): 4.1 / 5.0
Kustannukset: 6,67 dollaria kuukaudessa
Kirjauskäytäntö: Ei lokitietoja
Netflix: Toimii
Torrentti: Torrenting sallittu
Käytettävyys: 5/5

Lue koko ExpressVPN-arvostelu täältä.

3. Surfshark - Halpa VPN suoratoistoa varten Androidilla

Surfsharkin Android-sovellusSurfsharkin Android-sovellus

Vaikka Surfshark on tulokas ja tarjoaa suhteellisen pienen palvelinpohjan, se on loistava VPN-valinta Android-laitteellesi.

Yksi Surfsharkin suurista eduista on niiden halvat kustannukset.

Jos valitset 2 vuoden, saat sen kuukausimaksulla 1,99 dollaria, joka on jopa 47,76 dollaria 24 kuukaudeksi. He käyttävät myös vahvoja VPN-protokollia (OpenVPN ja IKEv2) ja sallivat rajoittamattoman samanaikaisen yhteyden.

Tämän lisäksi sovelluksessa on kaikki mitä odotat korkeimman tason Android VPN -sovellukselta. Se on erittäin helppokäyttöinen, siinä on yksinkertainen palvelinvalinta ja kätevä Whitelister-ominaisuus, joka mahdollistaa joidenkin verkkosivustojen sulkemisen pois VPN-yhteydestä.

Myös Google Play Kaupan 4,1 -luokitus on rauhoittava:

Surfsharkin arvostelu Google PlayssaSurfsharkin arvostelu Google Playssa

Vaikka se ei kilpaile NordVPN: n palvelinalueen tai nopeuden kanssa, se on hieno vaihtoehto budjetin ostajille.

surfsharkin kotisivu

Nopeus: 69% vertailuarvosta
Käyttäjien luokitus (Google Store): 4.1 / 5.0
Tuomioistuimen toimivalta: Brittiläiset Neitsytsaaret
Kustannukset: 1,99 dollaria kuukaudessa
Netflix: Toimii
Torrentti: Torrenting sallittu
Käytettävyys: 5/5

Lue koko Surfshark-arvostelu täältä.

4. Yksityinen Internet-yhteys - Joustavin Android VPN

PIA tunnetaan suurista nopeuksistaan. Se ylläpitää 81% 100 Mbit / s yhteysnopeudesta kun testimme sitä PC: llä, kirjataan yksi nopeimmista nopeuksista, joita olemme koskaan nähneet. Joten jos etsit nopeinta Android-VPN-verkkoa, sinun on annettava yksityinen Internet-yhteys.

Sovelluksella on myös 4.0-arvosana Play Kaupassa - ihmiset todella pitävät siitä. Ei ole vaikea ymmärtää miksi helposti yhteyksillä, automaattisilla palvelinsuosituksilla, sovelluskohtaisilla VPN-säännöillä ja mainosten estämisellä.

PIA-luokitus Google PlayssaPIA-luokitus Google Playssa
PIA: n android-sovellusPIA: n android-sovellus

Vaikka suosittelemme VPN: n käyttämistä kaikissa Android-yhteyksissä, ymmärrämme, että saatat tarvita enemmän nopeutta, kun käytät tiettyjä sovelluksia. Antaa joidenkin heistä muodostaa yhteyden VPN: n ulkopuolelle, se tekee sen.

PIA: lla on yli 3 300 palvelinta, mikä on hämmästyttävän korkea. Voit aina löytää haluamastasi maasta sellaisen, joka ei tukahduta liikennettä. Ja koska voit hankkia kahden vuoden tilauksen, joka tuo kuukausikustannuksesi hieman yli 3 dollaria, se on myös yksi edullisimmista VPN-verkoista.

Yksityisen Internet-yhteyden arvostelu

Nopeus: 81% vertailuarvosta
Käyttäjien luokitus (Google Store): 4.0 / 5.0
Tuomioistuimen toimivalta: Yhdysvallat
Kustannukset: 3,49 dollaria kuukaudessa
Netflix: Ei toimi hyvin
Torrenting: Sallittu
Käytettävyys: 4/5

Lue koko PIA-arvostelu täältä.

5. TunnelBear - Paras arvio Google Playssa

Kuten aiemmin mainitsimme, sovelluksen itsensä on oltava hyvä, jotta voimme suositella Android VPN -sovellusta. Ja TunnelBearilla on fantastinen sovellus - mikä on yksi syy siihen, miksi sen arvosana on tällä hetkellä Play Kaupassa 4,4, joka on korkein mitä olemme koskaan nähneet maksetun VPN: n suhteen..

TunnelBear-luokitus Google PlayssaTunnelBear VPN-luokitus Google Playssa

Se ei ole paljon yllättävää, kun otetaan huomioon, kuinka hauskaa sovellus käyttää. Kuten kaikki muutkin TunnelBearin tekemät, se on täynnä hauskoja grafiikoita ja söpöjä karhuja. Mikä ei ehkä kuulosta siltä, ​​että se olisi minkään arvoinen, mutta jos sovellusta on helppo ja miellyttävä käyttää, käytät sitä todennäköisemmin.

Ja VPN itsessään on myös hieno. Android, toisin kuin iOS, saa 256-bittisen OpenVPN-salauksen, mikä tarkoittaa liikenteesi turvallisuutta. Se ei ole siellä nopein VPN (meillä on 52 Mbit / s latausnopeus 100 Mbit / s-yhteydellämme), mutta se on vakaa ja heillä on kirjautumattomuuden käytäntö, josta me todella pidämme.

TunnelBearin Android-sovellus puhelimella ja tablet-laitteellaTunnelBearin Android-sovellus

Heidän maksetut suunnitelmansa, jotka alkavat 4,99 dollaria kuukaudessa ja maksetaan vuosittain, ovat joitakin halvimpia, mitä olemme nähneet. Ja siellä on ilmainen suunnitelma, joten voit kokeilla sovellusta ja nähdä kuinka se toimii sinulle. Sinun rajoituksesi on 500 Mt, mutta sinun ei tarvitse tarvita paljon muuta kuin mitä näet, kannattaako se maksaa.

TunnelBear androidille

Nopeus: 52% vertailuarvosta
Käyttäjien luokitus (Google Store): 4.4 / 5.0
Tuomioistuimen toimivalta: Kanada
Kustannukset: 5,00 dollaria kuukaudessa
Netflix: Ei toimi
Torrentin: Ei tietoa
Käytettävyys: 4/5

Lue koko TunnelBear-arvostelu täältä.

Miksi emme suosittele ilmaisia ​​VPN-verkkoja Androidille

Monet ihmiset tietävät, että heidän pitäisi käyttää VPN: ää. Mutta harvemmat ovat valmiita maksamaan siitä. Siksi siellä on tuhansia ihmisiä, jotka etsivät parasta ilmaista Android VPN-verkkoa. Kuten näet hetkessä, emme suosittele mitään ilmaisia ​​VPN-verkkoja.

Miksi ei? Koska ilmaisissa VPN-yhteyksissä on kompromisseja. Ensinnäkin, ne eivät usein ole kovin luotettavia. Maksettujen VPN-verkkojen tarjoajat eivät todennäköisesti priorisoi ilmaisten käyttäjiensä liikennettä, ja jos et ole valmis maksamaan, saat toisen luokan palvelun.

Sama pätee nopeuteen. Ilmaiset Android-VPN: t eivät vain pysty kilpailemaan maksettujen vaihtoehtojen kanssa nopeudella. Saat nopeammat, vakaammat yhteydet maksetulta palveluntarjoajalta, ja se on paljon arvoinen.

Toiseksi ilmaisten VPN-palveluiden tarjoajien on vielä ansaittava rahaa. Ja jos he eivät saa sitä sinulta, he saavat sen mainostajilta. Ilmaiset VPN-palveluntarjoajat kirjaavat todennäköisemmin tietosi, myyvät tietojasi kolmansille osapuolille ja näyttävät mainoksia ollessasi yhteydessä verkkoon. Vaikka mainokset ovat ärsyttäviä, tietojen kerääminen ja myyminen loukkaa yksityisyyttäsi.

Ja koska yksityisyys on yksi VPN: n tärkeimmistä taustalla olevista periaatteista, se on huono uutinen.

Kaikista näistä syistä suosittelemme, että käytät aina maksettua VPN: ää Androidille. Saat nopeamman, vakaamman palvelun, ja yksityisyyttäsi suojataan paremmin. Ja monien alla olevien VPN-verkkojen alhaisten kustannusten ansiosta voit saada nämä asiat edulliseen hintaan.

Mitä etsimme Android VPN -verkoissa

Joten mikä tekee loistavasta Android VPN: stä? Useimmissa tapauksissa samat tekijät tekevät VPN: stä hyvän. Suuri nopeus. Ei minkäänlaista puunkorjuuta (tai ainakin minimaalista puunkorjuuta). Kiinteä salaus turvallisuutta ja yksityisyyttä varten.

Suosimme myös, että VPN: n pääkonttoria ei olisi maissa, joissa on tiukat valvonta- ja tietojen säilyttämistä koskevat lait, kuten Yhdysvalloissa, Kanadassa, Isossa-Britanniassa ja suuressa osassa Länsi-Eurooppaa. Jotkut VPN: t näissä paikoissa ovat erittäin luotettavia, mutta pidämme parempana, että ne sijaitsevat lievemmissä lainkäyttöalueissa. Vaikka kaikilla arvoisilla VPN: llä on palvelimia ympäri maailmaa.

Yksinkertaiset, selkeät sovellukset ovat myös iso plus. Jos joudut viettämään kauan selvittämään kuinka päästä verkkoon VPN: n avulla, käytät sitä todennäköisemmin säännöllisesti. Ja se saattaa altistaa sinut turvallisuus- ja yksityisyysriskeille. Mitä helpompaa on päästä verkkoon, sitä parempi.

Tarkastelemme myös Google Play Kaupan sovellusarvosteluja nähdäksemme, kuinka käyttäjät suhtautuvat sovellukseen. Jos VPN-sovelluksella on enemmän yhden ja kahden tähden arvosteluja kuin muilla sovelluksilla, se on syytä tarkastella tarkemmin.

Ja tietysti tarkastelemme hintaa. Tiedämme, että kallis VPN ei sovi kaikkien talousarvioon, joten yritämme korostaa vaihtoehtoja parhaalla mahdollisella tavalla.

Parhaimmat Android-VPN: t ovat käytettävissänne

Edellä luetellut viisi VPN-verkkoa ovat fantastisia vaihtoehtoja Android-käyttäjille. He pitävät liikenteesi yksityisenä, auttavat sinua kiertämään maantieteellisiä rajoituksia ja estävät Internet-palveluntarjoajaasi kuristamasta liikennettä. Ja koska ne ovat ainakin suhteellisen edullisia, he tekevät kaiken tyhjentämättä pankkia.

  1. NordVPN - 2,99 dollaria kuukaudessa
  2. ExpressVPN - 6,67 dollaria kuukaudessa
  3. Surfshark - 1,99 dollaria kuukaudessa
  4. Yksityinen Internet-yhteys - 3,49 dollaria kuukaudessa
  5. TunnelBear - 4,99 dollaria kuukaudessa

Jos et käytä Android-VPN-verkkoa, sinun pitäisi aloittaa se nyt. Et voi mennä pieleen yhdessäkään näistä vaihtoehdoista, joten valitse yksi ja aloita selaaminen turvallisemmin jo tänään!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me