NordVPN beoordeling

nordvpn beoordelingNordVPN staat op de eerste plaats van de 78 VPN's op TheBestVPN.com

Opsommen: NordVPN is veilig, snel en het is ongelooflijk eenvoudig om VPN te gebruiken.

Hun VPN-app maakt gebruik van de industriestandaard 256-bit AES-codering en OpenVPN-tunnelingprotocol (standaard).

Hun serverpark is groot, met 5300+ servers in 59 landen. Dit maakt streaming video's en toegang tot geblokkeerde inhoud een wandeling in het park. In onze tests werkte Netflix-streaming met meer dan 90% van de servers die we hebben getest. Dit is het hoogste dat we hebben gezien.

Omdat ze zoveel servers hebben, is het gemakkelijk om een ​​snel presterende server te vinden - vooral belangrijk voor torrenting. NordVPN ondersteunt ook P2P & torrenting op alle servers en hebben ook een UI over VPN-functie voor de ultieme privacy en anonimiteit.

NordVPN verzamelt geen logboeken en ze opereren vanuit een land zonder wet inzake gegevensbewaring (Panama).

Hun prijzen beginnen bij $ 3,49 tot $ 11,95 / mnd, afhankelijk van de duur van je abonnement.

NordVPN Overzicht

ALGEMENE RANG: # 1 van 78 VPN's
Bruikbaarheid: Zeer eenvoudig in gebruik
LOGBOEK BESTANDEN: Strikt geen registratiebeleid
LOCATIES: 59 landen, 5200+ servers
ONDERSTEUNING: Livechat (24/7)
torrenting: P2P & Torrenting toegestaan
NETFLIX: Deblokkeert Netflix VS.
Encryptie / protocol: 256-bit AES / OpenVPN, IPSec & IKEv2
KOSTEN: $ 3.49 / mo
OFFICIËLE WEBSITE: www.NordVPN.com

NordVPN Pro's

1. Het grootste serverpark dat we hebben gezien

Met meer dan 5.200 servers in 59 landen, selecteert NordVPN automatisch de beste server op basis van locatie, belastingen of uw specifieke behoeften.

NordVPN beoordeling

Maak een keuze uit een overvloed aan servers van bijna overal ter wereld.

2. Hoge snelheid bij alle drie de tests

Snelheid, samen met de stabiliteit en consistentie van die snelheid, is nodig bij het vergelijken van VPN's om er zeker van te zijn dat snelheidsverlies niet significant is en om een ​​positieve online ervaring te garanderen.

Onze standaard ISP-verbindingssnelheid is 250 Mbps naar beneden en 25 Mbps omhoog zoals je hieronder kunt zien.

ISP-verbinding benchmark snelheid

Ik testte de downloadsnelheid met NordVPN op drie locaties: twee in de VS en één in het VK. In de onderstaande resultaten ziet u dat de downloadsnelheid hoger was 110 Mbps voor alle drie tests, wat tot de beste VPN-snelheden behoort met de huidige VPN's. Deze snelheid en stabiliteit laten torrenting en streaming gemakkelijk toe.

New Jersey (Quick Connect: snelste / dichtstbijzijnde locatie)

 • Ping: 18ms
 • Downloaden: 131,44 Mbps
 • Uploaden: 9,10 Mbps

New York

 • Ping: 18ms
 • Downloaden: 140,52 Mbps
 • Uploaden: 11,28 Mbps

nordvpn snelheid

Europa (VK)

 • Ping: 154ms
 • Downloaden: 110,82 Mbps
 • Uploaden: 11,47 Mbps

3. 95% + servers werkten met Netflix

Omdat geolocaties en beperkingen vaak bij Netflix worden gevonden, kunt u met NordVPN deze beperkingen omzeilen. Toen we probeerden Netflix te deblokkeren met NordVPN, ontdekten we dat hoewel niet alle servers met Netflix werkten vanwege het harde optreden van bepaalde IP's die behoren tot VPN's door Netflix, 14 van de 15 Amerikaanse servers werken, 3 van de 3 CA-servers werken en de Britse server werkt. U kunt de specifieke resultaten hieronder bekijken. 

nordvpn netflix-testen

 • 14/15 US servers werken
 • 3/3 CA servers werken
 • UK server werkt

nordvpn netflix-testen

Ik heb de regio geselecteerd en verbonden met de snelste server.

ONS

 • Manassas (VS) - Ja
 • San Francisco (VS) - Ja
 • Dallas (VS) - Ja
 • Chicago (VS) - Ja
 • Seattle (VS) - Ja
 • St. Louis (VS) - Ja
 • Phoenix (VS) - Ja
 • Los Angeles (VS) - Ja
 • Miami (VS) - Ja
 • Buffalo (VS) - Ja
 • Atlanta (VS) - Ja
 • New York (VS) - Verbindingsproblemen / Proxy gedetecteerd
 • Charlotte (VS) - Ja
 • Salt Lake City (VS) - Ja
 • Denver (VS) - Ja

CA

 • Vancouver (CA) - Ja
 • Toronto (CA) - Ja
 • Montreal (CA) - Ja

4. Bruikbaarheid: een extreem glad & Bevredigende gebruikerservaring + breed scala aan functies

Het proces in 3 stappen voor het aanmelden en installeren van NordVPN is uiterst eenvoudig. Ga eerst naar NordVPN.com om uw betalingsplan te kiezen. U kunt kiezen tussen abonnementen van 1 maand, 1 jaar, 2 jaar en 3 jaar. Nadat u een account met uw factuurgegevens heeft geselecteerd en gemaakt, wordt u doorgestuurd naar het installatieproces dat u hieronder ziet.

Stap 1:

Zorg ervoor dat u ten minste 19 MB vrije ruimte op uw lokale schijf hebt. Kies welke schijf u NordVPN wilt installeren.

NordVPN beoordeling

Stap 2:

Selecteer waar u snelkoppelingen voor NordVPN wilt maken. De installatiewizard geeft u de optie om te kiezen tussen het bureaublad en het menu Start / de map Finder of beide.

NordVPN beoordeling

Stap 3:

En zo simpel is het! NordVPN is geïnstalleerd. Vanaf hier kunt u uw VPN automatisch starten en gebruiken voor veilig browsen, streamen en torrenting.

NordVPN beoordeling

Eenmaal geïnstalleerd, biedt NordVPN een automatische software-update indien beschikbaar. Je kunt ervoor kiezen om dit te doen of je op een later tijdstip aan de update herinneren.

NordVPN beoordeling

Kenmerk: CyberSec

Een kenmerk van NordVPN is CyberSec, dat u na de voltooide installatie wordt gevraagd. Dit kan u verder beschermen tegen opdringerige advertenties, malware, phishing-pogingen en andere bedreigingen.

Hoewel het optioneel is, zijn er drie grote voordelen aan het inschakelen van CyberSec:

 • Ten eerste is het belangrijkste kenmerk van CyberSec geïntegreerde bescherming tegen phishing en grote cyberdreigingen. Het vergelijkt websites die u bezoekt onmiddellijk met bekende zwarte lijsten en blokkeert uw toegang als malware, spyware of schadelijke software bekend is.
 • Ten tweede beschermt CyberSec tegen DDoS-aanvallen, zelfs als malware al is begonnen uw apparaat te infecteren. CyberSec verbreekt onmiddellijk de verbinding en communicatie tussen uw apparaat en de controleserver van het botnet.
 • Ten derde verbergt CyberSec al die vervelende pop-ups, advertenties voor automatisch afspelen met of zonder audio en andere afleidende advertenties. Dit zorgt voor een hogere laadsnelheid en een algehele betere browse-ervaring.

nordvpn cybersec

Specialiteit Servers

NordVPN biedt meerdere soorten gespecialiseerde servers, zodat u kunt kiezen welke het beste bij u past:

 • Met speciale servers kunt u een IP-adres selecteren dat uniek voor u is en niet kan worden gedeeld met andere NordVPN-gebruikers, waardoor een nog veiligere browse-ervaring wordt gecreëerd.
 • Extra beveiliging nodig? NordVPN biedt dubbele codering terwijl uw informatie wordt verzonden via twee beveiligde VPN-servers.
 • Probeert u informatie in het buitenland te laden op een locatie met beperkte internettoegang? Met NordVPN kunt u bladeren of streamen met behulp van een van hun verborgen servers die u meteen volledige toegang geeft tot de informatie die u nodig hebt.
 • Als u op zoek bent naar een nog betere beveiliging bij het beschermen van uw gegevens en gedrag online, kan NordVPN worden gekoppeld aan The Onion Router of Tor, die anonieme communicatie mogelijk maakt en beschermt tegen verkeersanalyse.
 • Geen limiet op peer-to-peer bestandsuitwisseling met NordVPN, zonder bandbreedtedrempel of activiteiten volgen.

NordVPN beoordeling

De functies van NordVPN creëren een veilige online ervaring voor u, of het nu u beschermt terwijl u zich op een openbaar Wi-Fi-netwerk bevindt of u toegang geeft tot inhoud tijdens het reizen. Hoewel de installatie en het gebruik van NordVPN uiterst eenvoudig zijn, is hun 24/7 ondersteuning een van de sterkste functies die u onderweg zullen helpen.

Versleuteling van militaire kwaliteit en gegevensbescherming

De militaire codering van NordVPN beschermt uw internetverbinding en zorgt voor uw privacy, maar niet alleen tegen hackers. Wist u dat internetproviders uw internetgebruik vaak volgen om die gegevens aan adverteerders te verkopen? Ook kan al uw internetgebruik en verkeer door de overheid worden opgeroepen voor uw activiteitenlogboeken. Telkens wanneer u bent verbonden met internet, worden deze logboeken en activiteiten bijgehouden, tenzij u een VPN gebruikt. Met deze codering van militaire kwaliteit zijn uw gegevens, IP-adres en locatie volledig privé.

Veel mensen denken dat ze misschien niets te verbergen hebben, maar zoveel van uw gegevens kunnen tegen u worden gebruikt zonder dat u het weet. Uw medische geschiedenis, bankgegevens, zakelijke e-mails, enz. Kunnen allemaal het risico lopen om te worden geopend wanneer u geen VPN gebruikt. NordVPN gebruikt een Advanced Encryption Standard (AES) met 256-bits sleutels, die door de NSA wordt aanbevolen voor het beveiligen van geclassificeerde en zeer geheime informatie.

Nord VPN gebruikt ook twee verschillende VPN-protocollen. U hoeft echter niet te bepalen welke voor u het beste is, aangezien NordVPN ernaar streeft het gebruik van hun VPN gemakkelijk te maken. Het IKEv2 / IPsec-protocol is standaard voor iOS- en macOS-apps, terwijl OpenVPN de standaardinstelling is voor Windows-, macOS- en Android-apps. Dit betekent dat macOS-gebruikers kunnen kiezen tussen de twee, maar beide zijn betrouwbaar en worden aanbevolen door NordVPN.

nordvpn-codering

Dubbele VPN

Eén is goed genoeg, maar twee is nog beter! Met NordVPN heeft u de mogelijkheid om Double VPN in te schakelen, wat betekent dat als uw verkeer de eerste externe VPN-server passeert om te worden gecodeerd, het door een tweede VPN-server gaat om een ​​tweede keer te worden gecodeerd voordat uw online bestemming veilig wordt bereikt. Dit zorgt voor dubbele codering, verhoogde beveiliging en IP-adresprivacy en -bescherming.

Hoewel niet iedereen Double VPN nodig heeft, hebt u de optie om uw communicatie en informatie veilig te beschermen met deze functie. NordVPN beveelt aan om het uit te schakelen voor dagelijks privé browsen, wanneer u high-speed internet nodig heeft, en voor het browsen op het Tor-netwerk. Dubbele VPN is opgenomen in het NordVPN-abonnementspakket (en kan worden ingeschakeld wanneer u denkt dat dit nodig is) in hun Android-, macOS (OpenVPN) en Windows-apps.

nordvpn dubbele vpn

Geen logboekbeleid

Het gebruik van een VPN houdt uw online activiteit en logs volledig privé. Met NordVPN's geen logboekbeleid, ze beloven dat er geen logboeken worden bijgehouden van verbindingen of gebruik, wat betekent dat er geen tijdstempels voor verbindingen, geen IP-adressen en geen verkeersgegevens zijn. Ze gaan nog een stap verder om meerdere cryptocurrencies voor betaling te accepteren om ervoor te zorgen dat u geen spoor achterlaat van wie u bent.

nordvpn geen logboekbeleid

Ze bewaken echter enkele minder belangrijke gegevens, zoals:

 • Serviceprestatiegegevens (voor het aanbevelen van de meest geschikte servers)
 • E-mailadres
 • Betalingsgegevens (maar u kunt ook bitcoins gebruiken)

Dat zijn de normale dingen die de meeste (zo niet alle) VPN-providers registreren en het is niets waar je je zorgen over moet maken. Vooral wanneer de betalingsprocessor van NordVPN niet is verbonden met hun hoofdbedrijf. Als je wilt, kun je hun logbeleid lezen.

Dodemansknop

NordVPN zorgt voor je grootste bescherming met hun Kill Switch-functie. Dit is een geavanceerde beveiligingsmaatregel die ervoor zorgt dat uw apparaat onmiddellijk geen toegang meer heeft tot internet als uw verbinding met de VPN-server wordt verbroken. NordVPN zal blijf je geblokkeerd houden totdat de VPN-tunnel is hersteld of u de kill-schakelaar handmatig hebt uitgeschakeld.

NordVPN beoordeling

Internet kill schakelaar

NordVPN beoordeling

App Kill-schakelaar

NordVPN beoordeling

DNS-lektest

Als u Windows gebruikt of handmatig een VPN hebt ingesteld, kan uw systeem terugkeren naar de standaard Domain Name System (DNS) -servers, zodat uw ISP kan zien welke websites u bezoekt. Vaak weet u niet eens dat een dergelijke lekkage is gebeurd, tenzij u kiest voor een VPN-service die DNS-lekbescherming garandeert.

Met NordVPN gebruiken uw apparaten alleen DNS-servers die worden beheerd door NordVPN, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken dat uw informatie lekt en aan derden wordt verkocht. NordVPN belooft ook dat als u een DNS-lek test en nog steeds ziet met NordVPN, ze onmiddellijk zullen helpen bij het oplossen van elk probleem.

nordvpn beschermt tegen gegevenslekkage

Meerdere apparaten

NordVPN ondersteunt gelijktijdige verbindingen en stelt u in staat om maximaal zes apparaten met één account te beveiligen, ongeacht welk besturingssysteem u gebruikt. Wat ook geweldig is aan NordVPN, is dat je verbinding kunt maken met je router, waarmee je elk apparaat kunt beveiligen dat op dat netwerk is aangesloten, terwijl je slechts een van de zes beschikbare ruimtes gebruikt. 

nordvpn meerdere apparaten

5. Torrenting / P2P ondersteund + UI via VPN Speciale functie voor Tor-gebruikers

NordVPN staat peer-to-peer (P2P) verkeer op bepaalde servers toe, maar u moet met welke serveraanbeveling zoeken naar welke server u verbinding wilt maken. Met deze optie krijgt u direct een suggestie voor de beste server voor u. Voor verdere beveiliging, als u via P2P verbinding maakt met andere NordVPN-servers, zal de app u automatisch omleiden naar servers in Canada of Nederland.

NordVPN beoordeling

Tor-netwerk

Met NordVPN's Ui via VPN krijgt u het voordeel van Tor in combinatie met de beveiliging van een VPN-tunnel. Met de Onion Router (Tor) kunt u bladeren terwijl u uw identiteit verbergt, maar het toegangsknooppunt kan nog steeds uw echte IP-adres zien. Met de Onion Over VPN-functie kan zelfs het toegangsknooppunt uw IP-adres niet zien.

NordVPN beoordeling

Zorg voor volledige anonimiteit tijdens het gebruik van Tor, aangezien NordVPN voorkomt dat derden zien dat u Onion gebruikt en uw online activiteiten niet bijhoudt. Uienservers worden vaak door vrijwilligers bediend, wat betekent dat iedereen ze kan uitvoeren, waardoor u openstaat voor aanvallen. Onion Over VPN zorgt ervoor dat u volledig beschermd bent tegen deze aanvallen en toch uw anonimiteit behoudt.

6. Absoluut geen lekken gevonden in vijf tests

Voor deze VPN-beoordeling heb ik IP- en DNS-lektests uitgevoerd om te zorgen dat de claims van NordVPN nauwkeurig waren. Ik gebruikte:

 • IPLeak.net
 • Perfect-Privacy.com
 • BrowserLeaks
 • IPX.ac
 • VirtualTotal.com

U kunt de volledige resultaten hieronder bekijken. Elke test verzekerde ons vertrouwen, evenals de claims van NordVPN, op hun lektesten en bescherming.

IPLeak.net-test - Geen lek

nordvpn geen lektest

IPX.ac

nordvpn geen lektest

VirtualTotal.com Report - Scan op het installatieprogramma

Er zijn geen virussen gedetecteerd in het installatiepakket.

nordvpn geen lektest

7. Bevoegdheid & Locatie - Panama (geweldig voor privacy, geen wet inzake gegevensbewaring)

NordVPN is gebaseerd en wordt geëxploiteerd onder de jurisdictie van Panama. Vanwege hun "geen verplichte bewaring van gegevens", hoeft NordVPN geen logboeken op te slaan.

nordvpn panama locatie

Er zijn geen verplichtingen waarin NordVPN verplicht is om de activiteiten- of communicatielogboeken van zijn gebruikers bij te houden.

nordvpn beleid zonder logboeken

8. Deskundige klantenservice via livechat

NordVPN kan worden gecontacteerd door [email protected] of via live chat.

Zelfs na het beoordelen van meer dan drie dozijn verschillende VPN-providers, honderden uren testen, onderzoeken en beoordelen, hebben we nog steeds vragen of behoefte aan technische assistentie. Of het nu gaat om het controleren van de aangeboden codering voor uw router of een eenvoudige probleemoplossing op een nieuw gebouwde installatie, u wordt gedwongen om te gaan met de klantenondersteuning van uw VPN naar keuze.

Ben je een nieuwkomer of technisch niet geneigd? Mogelijk hebt u technische vragen. Elke VPN die zijn zout waard is, heeft naast een livechat een uitgebreide database met tutorials, handleidingen en informatieve artikelen & snelle e-mailondersteuning.

Live chat & E-mail

NordVPN-ondersteuningNiet anders dan het beste van het beste, NordVPN biedt 24/7 live chat die u zal helpen met elke vraag die u heeft. Ik gebruikte hun livechat twee keer, voor een versleutelingsvraag en een open vraag.

Beide keren was de medewerker van de klantenservice snel te helpen, maar kwam met een kopie & plak antwoord. Als u ervoor kiest om hun e-mailondersteuning te gebruiken, voor meer technische vragen of als de live chat-agent uw probleem niet volledig heeft opgelost, ontvangt u een andere assistent die u zal helpen met uw VPN.

Kennis basis

Net zo belangrijk als live assistentie voor kleine vragen is de uitgebreide directory met ondersteuningsartikelen waartoe u toegang hebt. Voor een technisch onderwerp als netwerken, is het toegankelijk maken voor je alledaagse leek geen kleine taak.

NordVPN-kennisbank

Na het doornemen van hun directory en snel skimming naar elke ondersteuningspagina die ik kon vinden, schat ik dat NordVPN meer dan 500 gidsen en tutorials heeft.

NordVPN Cons

1. Apple iTunes / App Store-aankopen worden niet terugbetaald

Helaas merkt NordVPN op dat als u NordVPN koopt via de Apple iTunes / App Store, restituties moeten worden aangevraagd met iTunes / App Store-ondersteuning en niet rechtstreeks met NordVPN kunnen worden verwerkt. Betalingen met prepaid- of cadeaubonnen kunnen bovendien niet worden terugbetaald. NordVPN kan geen aankopen verwerken die zijn gedaan via wederverkopers, waaronder Amazon, BestBuy, StackSocial, enz.

NordVPN beoordeling

Prijzen: Abonnementsplannen, betalingsopties en geld-terug-garantie

NordVPN biedt gedifferentieerde prijzen afhankelijk van de lengte van het plan dat u kunt vastleggen. Beginnend met hun abonnement van één maand op $ 11,95 per maand en helemaal oplopend tot $ 3,49 per maand bij een jaarlijkse facturering van drie jaar, heeft NordVPN een zeer duidelijk prijsbeleid zonder verborgen kosten. Ze bieden ook een 30-dagen geld-terug-garantie voor alle prijspakketten.

nordvpn prijzen

 • Maandelijks: $ 11,95 / mnd ($ 143,4 per jaar)
 • 1 jaar: $ 6,99 / mnd ($ 83,88 per jaar)
 • 2 jaar: 4,99 / mnd ($ 59,88 per jaar)
 • 3 jaar: $ 3,49 / mnd ($ 41,88 per jaar)

Met één abonnement kunt u maximaal zes apparaten beveiligen, waaronder een smart-tv en router.

Al die abonnementen worden geleverd met een one-size-fits-all-abonnement. Inclusief:

 • Geen logboekregistratie: Ja.
 • Gemak van de VPN-software: Aanmelden en de app gebruiken was ZEER gebruiksvriendelijk.
 • Verborgen kosten & clausules: Ze kunnen geen restituties verlenen als u een app rechtstreeks via de iTunes / App Store hebt gekocht. Betalingen met voorafbetaalde kaarten of cadeaubonnen worden niet terugbetaald.
 • upsells: Geen upsells.
 • DNS-lekken: Geen.
 • Jurisdictie: Panama
 • protocollen: OpenVPN, IPSec, PPTP & L2TP.
 • Dodemansknop: Ja.

Persoonlijk ben ik een voorstander van eenvoud en eerlijkheid als het gaat om prijzen. Geef me een plan met alles inclusief abonnement en een paar betalingsopties en ik ben blij. Bovendien stellen ze geen bandbreedtebeperking in zoals veel gratis VPN's.

Betalingsmogelijkheden

Samen met alle belangrijke creditcards en betalingsservices accepteert NordVPN meerdere cryptocurrencies voor betaling. PayPal wordt momenteel niet ondersteund.
nordvpn betalingsopties

Geldteruggarantie

NordVPN biedt een 30-dagen geld-terug-garantie voor accounts met een goede reputatie. Neem gewoon contact op met hun klantenservice, dat 24/7 beschikbaar is, om een ​​terugbetaling aan te vragen.

NordVPN beoordeling

Conclusie: raad ik NordVPN aan?

ja we raden expressvpn aan

NordVPN is een van de toonaangevende VPN-providers met de beste beveiliging. Zoals je in deze NordVPN-beoordeling kunt zien, zijn de redenen voor hun populariteit geldig. Het is veilig, snel en gemakkelijk te gebruiken, met enkele geweldige functies om ervoor te zorgen dat uw gegevens en informatie altijd worden beschermd. Dat is waarom ze de eerste plaats innemen op onze lijst met VPN's.

Met een klantenserviceteam zoals dat van NordVPN hoeft u zich nooit alleen te voelen om ervoor te zorgen dat u veilig browst.

Ik raad NordVPN absoluut aan als u op zoek bent naar een geweldige oplossing voor een nog betere prijs!

Je kunt hier een NordVPN-deal van $ 3,49 krijgen.

Voeg je eigen NordVPN-beoordeling toe

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me