NordVPN-arvostelu

nordvpn arvosteluNordVPN on luokiteltu ensimmäisenä 78: sta VPN: stä TheBestVPN.com-sivustossa

Yhteenvetona: NordVPN on turvallinen, nopea ja VPN: n käyttö on uskomattoman helppoa.

Heidän VPN-sovelluksensa käyttää alan standardin mukaista 256-bittistä AES-salausta ja OpenVPN-tunnelointiprotokollaa (oletus).

Heidän palvelinpuisto on suuri, ja yli 5300 palvelinta 59 maassa. Tämä tekee videoiden suoratoistosta ja pääsystä estettyyn sisältöön kävelylle puistossa. Testissämme Netflix-suoratoisto toimi yli 90%: n kanssa testaamistamme palvelimista. Tämä on korkein, mitä olemme nähneet.

Koska heillä on niin paljon palvelimia, on helppo löytää nopeasti toimiva palvelin - erityisen tärkeä torrentin kannalta. NordVPN tukee myös P2P: tä & torrenting kaikilla palvelimilla ja myös Onion over VPN -ominaisuus, joka takaa parhaan mahdollisen yksityisyyden ja nimettömyyden.

NordVPN ei kerää lokia ja ne toimivat maasta, jossa ei ole tietojen säilyttämistä koskevaa lakia (Panama).

Heidän hinnoittelu alkaa 3,49 dollarista 11,95 dollariin kuukaudessa riippuen tilauksen pituudesta.

NordVPN-yleiskatsaus

YLEINEN RANK: # 1/78 VPN: tä
KÄYTETTÄVYYS: Erittäin helppo käyttää
LOKITIEDOSTOT: Tiukka ei kirjautumiskäytäntö
paikoissa: 59 maata, 5200+ palvelinta
TUKI: Livekeskustelu (24/7)
TORRENTING: P2P & Torrentit sallittu
Netflix: Poista Netflix USA: n esto
Salaus / PROTOCOL 256-bittinen AES / OpenVPN, IPSec & IKEv2
KUSTANNUS: $ 3,49 / kk
VIRALLINEN NETTISIVU: www.NordVPN.com

NordVPN-ammattilaiset

1. Suurin näkemämme palvelinpuisto

Yli 5 200 palvelimella 59 maassa NordVPN valitsee automaattisesti parhaan palvelimen sijainnin, kuormituksen tai erityistarpeiden perusteella.

NordVPN-arvostelu

Ota valinta monista palvelimista melkein mistä päin maailmaa tahansa.

2. Nopea kaikissa kolmessa testissä

Nopeus, samoin kuin nopeuden vakaus ja johdonmukaisuus, ovat välttämättömiä verrattuna VPN: iin, jotta voidaan varmistaa, että nopeuden menetys ei ole merkittävä, ja varmistaa positiivinen verkkokokemus.

Vertailukohtana oleva ISP-yhteyden nopeus on 250Mbps alas ja 25Mbps ylöspäin kuten alla näet.

ISP-yhteyden vertailunopeus

Testasin latausnopeutta NordVPN: n avulla kolmella sijainnilla: kaksi Yhdysvalloissa ja yksi Isossa-Britanniassa. Alla olevissa tuloksissa näet, että latausnopeus oli suurempi 110 Mbit / s kaikille kolmelle testille, mikä on parhaiden VPN-nopeuksien joukossa nykyisten VPN: ien kanssa. Tämä nopeus ja vakaus mahdollistavat helposti torrentin ja virtauksen.

New Jersey (Pikayhteys: Nopein / lähin sijainti)

 • Ping: 18 ms
 • Lataa: 131,44 Mbps
 • Lataa: 9,10 Mbit / s

New York

 • Ping: 18 ms
 • Lataa: 140,52 Mbps
 • Lataa: 11,28 Mbit / s

nordvpn nopeus

Eurooppa (UK)

 • Ping: 154 ms
 • Lataa: 110.82 Mbps
 • Lataa: 11,47 Mbps

3. 95% + palvelimet työskentelivät Netflixin kanssa

Koska maantieteelliset sijainnit ja rajoitukset löytyvät usein Netflixistä, NordVPN antaa sinun ohittaa nämä rajoitukset. Yrittäessään estämään Netflixin estämistä NordVPN: llä havaitsimme, että vaikka kaikki palvelimet eivät toimineet Netflixin kanssa, koska Netflix on torjunut tiettyjä VPN: iin kuuluvia IP: itä, 14/15 Yhdysvaltain palvelimet toimivat, 3/3 CA-palvelimet toimivat, ja UK-palvelimet toimivat. Voit tarkastella tarkempia tuloksia alla. 

nordvpn netflix -testaus

 • 14/15 Yhdysvalloissa palvelimet toimivat
 • 3/3 CA palvelimet toimivat
 • UK palvelin toimii

nordvpn netflix -testaus

Valitsin alueen ja yhdistin nopeimpaan palvelimeen.

MEILLE

 • Manassas (Yhdysvallat) - Kyllä
 • San Francisco (Yhdysvallat) - Kyllä
 • Dallas (Yhdysvallat) - Kyllä
 • Chicago (Yhdysvallat) - Kyllä
 • Seattle (Yhdysvallat) - Kyllä
 • St. Louis (Yhdysvallat) - Kyllä
 • Phoenix (Yhdysvallat) - Kyllä
 • Los Angeles (Yhdysvallat) - Kyllä
 • Miami (Yhdysvallat) - Kyllä
 • Buffalo (Yhdysvallat) - Kyllä
 • Atlanta (Yhdysvallat) - Kyllä
 • New York (Yhdysvallat) - Yhteysongelmat / välityspalvelin havaittu
 • Charlotte (Yhdysvallat) - Kyllä
 • Salt Lake City (Yhdysvallat) - Kyllä
 • Denver (Yhdysvallat) - Kyllä

CA

 • Vancouver (CA) - Kyllä
 • Toronto (CA) - Kyllä
 • Montreal (CA) - Kyllä

4. Käytettävyys: Erittäin tasainen & Tyytyväinen käyttökokemus + laaja valikoima ominaisuuksia

3-vaiheinen prosessi NordVPN: n rekisteröimiseksi ja asentamiseksi on erittäin yksinkertainen. Siirry ensin NordVPN.com-sivustolle valitaksesi maksusuunnitelmasi. Voit valita 1 kuukauden, 1 vuoden, 2 vuoden ja 3 vuoden suunnitelmista. Kun olet valinnut ja luonut tilin laskutustiedoillasi, sinut ohjataan alla olevaan asennusprosessiin.

Vaihe 1:

Varmista, että paikallisessa asemassa on vähintään 19 Mt vapaata tilaa. Valitse mikä asema haluat asentaa NordVPN: n.

NordVPN-arvostelu

Vaihe 2:

Valitse, mihin haluat luoda pikakuvakkeita NordVPN: lle. Ohjattu asennustoiminto antaa sinulle mahdollisuuden valita työpöydän ja Käynnistä-valikon / Finder-kansion tai molempien välillä.

NordVPN-arvostelu

Vaihe 3:

Ja se on niin helppoa! NordVPN on asennettu. Täältä voit käynnistää ja aloittaa VPN: n käytön automaattisesti turvalliselle selaamiselle, suoratoistolle ja torrentille.

NordVPN-arvostelu

Asennuksen jälkeen NordVPN toimittaa automaattisen ohjelmistopäivityksen, jos se on saatavana. Voit joko tehdä niin tai muistuttaa päivityksestä myöhemmin.

NordVPN-arvostelu

Ominaisuus: CyberSec

Yksi NordVPN: n ominaisuuksista on CyberSec, joka sinua kehotetaan lisäämään asennuksen jälkeen. Tämä voi suojata sinua edelleen häiritseviltä mainoksilta, haittaohjelmilta, tietojenkalasteluyrityksiltä ja muilta uhilta.

Vaikka se on valinnainen, CyberSecin käyttöönotossa on kolme suurta etua:

 • Ensinnäkin CyberSecin pääominaisuus on integroitu suojaus tietojenkalasteluhuijauksilta ja suurilta verkkouhkilta. Se vertaa heti selaamiasi verkkosivustoja tunnetuihin mustisiin luetteloihin ja estää pääsyäsi, jos haittaohjelmia, vakoiluohjelmia tai muita haittaohjelmia tunnetaan.
 • Toiseksi CyberSec suojaa kaikilta DDoS-hyökkäyksiltä, ​​vaikka haittaohjelmat ovatkin jo alkaneet tartuttaa laitteesi. CyberSec poistaa välittömästi yhteyden ja viestinnän laitteen ja bottiverkon ohjauspalvelimen välillä.
 • Kolmanneksi, CyberSec piilottaa kaikki nämä ärsyttävät ponnahdusikkunat, automaattisen toiston mainokset äänen kanssa tai ilman ja muut häiritsevät mainokset. Tämä mahdollistaa nopeamman latausnopeuden ja kaiken kaikkiaan paremman selauskokemuksen.

nordvpn cybersec

Erikoispalvelimet

NordVPN tarjoaa monentyyppisiä erikoispalvelimia, joiden avulla voit valita, mikä parhaiten vastaa tarpeitasi:

 • Omistettujen palvelimien avulla voit valita IP-osoitteen, joka on sinulle ainutlaatuinen ja jota ei voida jakaa muiden NordVPN-käyttäjien kanssa, mikä luo entistä turvallisemman selauskokemuksen.
 • Tarvitsetko lisävarmuutta? NordVPN tarjoaa kaksinkertaisen salauksen lähettäessäsi tietojasi kahden suojatun VPN-palvelimen kautta.
 • Yritätkö ladata tietoja ulkomaille paikkaan, jolla on rajoitettu Internet-yhteys? NordVPN: n avulla voit selata tai suoratoistaa jollain heidän hävitetyistä palvelimista, joka antaa sinulle täyden pääsyn tarvittaviin tietoihin heti.
 • Jos etsit entistä parempaa tietoturvasi tietosi ja käyttäytymisen suojaamiseksi verkossa, NordVPN voidaan yhdistää The Onion Router tai Tor -sovelluksen kanssa, joka mahdollistaa tuntemattoman viestinnän ja suojaa liikenteen analysoinnilta..
 • Älä rajoita vertaisverkkojen tiedostojen jakamista NordVPN: n kanssa, ilman kaistanleveyskynnystä tai toiminnan seurantaa.

NordVPN-arvostelu

NordVPN: n ominaisuudet luovat sinulle turvallisen verkkokokemuksen suojaamalla sinua julkisessa Wi-Fi-verkossa tai antamalla sinulle pääsyn mihin tahansa sisältöön matkalla. Vaikka NordVPN: n asennus ja käyttö ovat erittäin yksinkertaisia, niiden 24/7 -tuki on yksi vahvimmista ominaisuuksista, jotka auttavat sinua matkalla.

Sotilasluokan salaus ja tietosuoja

NordVPN: n armeijan luokan salaus suojaa Internet-yhteyttä ja varmistaa yksityisyytesi, mutta ei vain hakkereilta. Tiesitkö, että Internet-palveluntarjoajat seuraavat usein Internet-käyttöäsi myydäksesi tiedot mainostajille? Samoin hallitus voi kutsua minkä tahansa Internet-käytön ja liikenteen toimintolokkeihisi. Aina kun muodostat yhteyden verkkoon, näitä lokit ja toiminnot seurataan, ellet käytä VPN: tä. Tämän armeijan luokan salauksen avulla tietosi, IP-osoitteesi ja sijaintisi ovat täysin yksityisiä.

Monet ihmiset ajattelevat, että heillä ei ehkä ole mitään piilotettavaa, mutta niin paljon tietosi voidaan käyttää sinua vastaan ​​tietämättäsi. Sairaushistoriasi, pankkitietosi, työsähköpostisi jne. Voivat kaikki olla vaarassa saada pääsy, kun et käytä VPN: tä. NordVPN käyttää Advanced Salausstandardia (AES) 256-bittisillä avaimilla, jota NSA suosittelee kaikkien turvaluokiteltujen ja salaisimpien tietojen suojaamiseksi..

Nord VPN käyttää myös kahta erilaista VPN-protokollaa. Sinulle ei kuitenkaan tarvitse määrittää, mikä on sinulle parhaiten, koska NordVPN pyrkii tekemään VPN: n käytöstä helppoa. IKEv2 / IPsec-protokolla on oletusarvo iOS- ja macOS-sovelluksille, kun taas OpenVPN on oletusarvo Windows-, macOS- ja Android-sovelluksille. Tämä tarkoittaa, että macOS-käyttäjät voivat valita kahdesta, mutta molemmat ovat luotettavia ja NordVPN: n suosittelemia.

nordvpn-salaus

Tupla-VPN

Yksi on tarpeeksi hyvä, mutta kaksi on vielä parempi! NordVPN: n avulla sinulla on mahdollisuus ottaa käyttöön kaksinkertainen VPN, mikä tarkoittaa, että liikenteesi kulkee ensimmäisen salatun etä VPN-palvelimen läpi, se kulkee toisen VPN-palvelimen läpi salattavaksi toisen kerran ennen kuin saavutat online-määränpääsi turvallisesti. Tämä mahdollistaa kaksinkertaisen salauksen, paremman turvallisuuden ja IP-osoitteen yksityisyyden ja suojan.

Vaikka kaikki eivät tarvitse kaksinkertaista VPN: ää, sinulla on mahdollisuus suojata viestintä ja tietosi turvallisesti tällä ominaisuudella. NordVPN suosittelee sen poistamista käytöstä yksityistä päivittäistä selaamista varten, kun tarvitset nopeaa Internetiä, ja Tor-verkon selaamista varten. Tupla-VPN sisältyy NordVPN-tilauspakettiin (ja se voidaan ottaa käyttöön aina, kun sinusta sitä tarvitaan) heidän Android-, macOS (OpenVPN )- ja Windows-sovelluksissa.

nordvpn kaksois-vpn

Ei kirjauskäytäntöä

VPN: n käyttö pitää online-aktiviteetin ja lokit täysin yksityisinä. NordVPN: n kanssa kirjautumattomuuskäytäntö, he lupaavat, että yhteyksiä tai käyttöä ei pidetä lokissa, mikä tarkoittaa, ettei yhteyden aikaleimoilla ole IP-osoitteita eikä liikennetietoja. He menevät askeleen pidemmälle hyväksymällä useita salaustekniikoita maksua varten varmistaaksesi, että et jätä jälkeäsi kuka olet.

nordvpn ei lokikäytäntöä

He valvovat kuitenkin joitain vähemmän tärkeitä tietoja, kuten:

 • Palvelun suorituskykyä koskevat tiedot (sopivimpien palvelimien suosittelusta)
 • Sähköpostiosoite
 • Maksutiedot (mutta voit käyttää myös bitcoineja)

Se on tavallista tavaraa, josta suurin osa (ellei kaikki) VPN-palveluntarjoajat kirjautuvat, ja siitä ei sinun tarvitse huolehtia. Varsinkin silloin, kun NordVPN: n maksuprosessoria ei ole sidottu pääyritykseen. Halutessasi voit lukea heidän kirjauskäytännön.

Tapa kytkin

NordVPN takaa parhaan suojan heidän Kill Switch -ominaisuudella. Tämä on edistynyt tietoturvatoimenpide, joka estää laitetta pääsemästä välittömästi verkkoon, jos yhteys VPN-palvelimeen katkeaa. NordVPN tulee jatka estämistäsi kunnes VPN-tunneli on palautettu tai olet poistanut tappajan manuaalisesti käytöstä.

NordVPN-arvostelu

Internet Kill -kytkin

NordVPN-arvostelu

Sovelluksen tappauskytkin

NordVPN-arvostelu

DNS-vuototesti

Jos käytät Windowsia tai olet määrittänyt VPN: n manuaalisesti, järjestelmäsi voi palata oletusverkkotunnusjärjestelmiin (DNS), jolloin Internet-palveluntarjoajasi näkee vierailemasi sivustot. Usein et ehkä edes tiedä tällaista vuotoa, ellet valitse VPN-palvelua, joka takaa DNS-vuodonsuojauksen.

NordVPN: n kanssa laitteesi käyttävät vain NordVPN: n ylläpitämiä DNS-palvelimia, joten sinun ei tarvitse huolehtia tietojen vuotamisesta ja myynnistä kolmansille osapuolille. Samoin NordVPN lupaa, että jos testaat ja näet silti DNS-vuodon NordVPN: n kanssa, ne auttavat heti ongelman selvittämisessä..

nordvpn suojaa tietovuotoilta

Useita laitteita

NordVPN tukee samanaikaisia ​​yhteyksiä ja antaa sinun suojata jopa kuusi laitetta yhdellä tilillä riippumatta siitä, mitä käyttöjärjestelmää käytät. Mikä on hienoa myös NordVPN: ssä, on se, että voit muodostaa yhteyden reitittimeesi, jonka avulla voit suojata kaikki verkkoon kytketyt laitteet samalla kun käytät vain yhtä käytettävissä olevista kuudesta tilasta. 

nordvpn useita laitteita

5. Torrenting / P2P -tuki + sipuli yli VPN -ominaisuus Tor-käyttäjille

NordVPN sallii vertaisverkon (P2P) liikenteen tietyillä palvelimilla, mutta sinun on löydettävä, mihin palvelimeen yhdistetään heidän palvelinsuositusominaisuutensa avulla. Tämän vaihtoehdon avulla saat heti ehdotuksen parhaalle palvelimelle. Turvallisuuden lisäämiseksi, jos muodostat yhteyden muihin NordVPN-palvelimiin P2P: n avulla, sovellus ohjaa sinut automaattisesti palvelimille Kanadassa tai Alankomaissa.

NordVPN-arvostelu

Tor-verkko

NordVPN: n kanssa Sipuli yli VPN -ominaisuuden avulla saat Torin edun yhdessä VPN-tunnelin turvallisuuden kanssa. Sipulireitittimen (Tor) avulla voit selata identiteettisi piilossa, mutta tulosolmu näkee silti todellisen IP-osoitteesi. Onion over VPN -ominaisuuden avulla edes pääsolmu ei näe IP-osoitteesi.

NordVPN-arvostelu

Ole täydellinen nimettömyys Toria käytettäessä, koska NordVPN estää kolmansia osapuolia näkemästä, että käytät sipulia eikä seurata online-toimintaa. Sipulipalvelimet toimivat usein vapaaehtoisesti, mikä tarkoittaa, että kuka tahansa voi käyttää niitä, mikä antaa sinun olla avoin hyökkäykselle. Onion over VPN varmistaa, että olet täysin suojattu näiltä hyökkäyksiltä ja turvaa nimettömyys.

6. Viidestä testistä ei löytynyt mitään vuotoja

Tätä VPN-tarkistusta varten suoritin IP- ja DNS-vuotokokeita varmistaakseni, että NordVPN: n väitteet olivat tarkkoja. Käytin:

 • IPLeak.net
 • Perfect-Privacy.com
 • BrowserLeaks
 • IPX.ac
 • VirtualTotal.com

Näet kaikki tulokset alla. Jokainen testi varmisti itseluottamuksemme ja NordVPN: n vaatimukset vuotojen testaamisesta ja suojaamisesta.

IPLeak.net-testi - Ei vuotoa

nordvpn ei vuototestiä

IPX.ac

nordvpn ei vuototestiä

VirtualTotal.com-raportti - Skannaa asennusohjelmassa

Asennuspaketissa ei havaittu viruksia.

nordvpn ei vuototestiä

7. Toimivalta & Sijainti - Panama (loistava yksityisyydelle, ei tietojen säilyttämistä koskevaa lakia)

NordVPN perustuu ja sitä käytetään Panaman lainkäyttövalta. Koska niiden ei ole pakollista tietojen säilyttämistä koskevaa lakia, NordVPN: n ei tarvitse tallentaa mitään lokia.

nordvpn panama sijainti

Ei ole velvollisuuksia, joissa NordVPN: n vaaditaan pitämään käyttäjiensä toiminta- tai viestilokeja.

nordvpn ei-lokit -käytäntö

8. Tietoinen asiakastuki live-chatin kautta

NordVPN: ään voidaan ottaa yhteyttä sähköpostitse suojattuna tai live-chatin kautta.

Jopa tarkistettuamme yli kolme tusinaa erilaista VPN-palveluntarjoajaa, satoja tunteja testausta, tutkimusta ja tarkistamista, meillä on edelleen kysymyksiä tai teknisen avun tarve. Onko pakko tarkistaa reitittimellesi tarjottava salaus tai yksinkertainen vianmääritys vasta rakennetussa laitteessa, joudut käsittelemään valitsemasi VPN: n asiakastukea..

Jos olet uusi tulokas tai et ole teknisesti taipuvainen? Sinulla saattaa olla teknisiä kysymyksiä. Kaikilla suolansa arvoisilla VPN: llä on live-chatin lisäksi monipuolinen tietokanta opetusohjelmista, opasoppaista ja tietoartikkeleista. & nopea sähköpostituki.

Live Chat & Sähköposti

NordVPN-tukiEi eroa parhaimpien joukosta, NordVPN tarjoaa 24/7 live-chatin, joka auttaa sinua kaikissa mahdollisissa kysymyksissäsi. Käytin heidän live-keskusteluaan kahdesti salauskysymykseen ja avoimeen kysymykseen.

Molemmat kertaa asiakastukiedustaja oli nopea auttaa, mutta mukana tuli kopio & liitä vastaus. Jos päätät käyttää heidän sähköpostitukiasi teknisiin kysymyksiin tai jos live-chat-agentti ei ratkaissut ongelmaasi kokonaan, saat toisen avustajan, joka auttaa sinua VPN: ssä.

Tietopohja

Aivan yhtä tärkeä asia kuin live-apu vähäisiin kysymyksiin on laaja hakemisto tukiartikkeleita, joihin pääset. Niinkin tekniselle aiheelle kuin verkottuminen, sen tekeminen arkipäivän ammattilaisen saataville ei ole pieni tehtävä.

NordVPN-tietokanta

Kun olen käynyt läpi hakemiston ja siirtynyt nopeasti mihin tahansa tukisivulle, jonka löysin, arvioin, että NordVPN: llä on reilusti yli 500 opasta ja opasta..

NordVPN Cons

1. Apple iTunes / App Store -ostoksia ei palauteta

Valitettavasti NordVPN huomauttaa, että jos ostat NordVPN: n Apple iTunes / App Storen kautta, palautuksia on pyydettävä iTunes / App Store -tuella, eikä niitä voida käsitellä suoraan NordVPN: n kanssa. Lisäksi ennakkomaksuilla tai lahjakorteilla suoritettuja maksuja ei voida palauttaa. NordVPN ei voi käsitellä jälleenmyyjien, kuten Amazon, BestBuy, StackSocial, jne. Tekemiä ostoja.

NordVPN-arvostelu

Hinnoittelu: Tilaussuunnitelmat, maksutavat ja rahat takaisin -takuu

NordVPN tarjoaa porrastettua hinnoittelua riippuen suunnitelman kestosta. Alkaen heidän kuukausisuunnitelmaansa on 11,95 dollaria kuukaudessa ja jatketaan 3,49 dollariin kuukaudessa, jos sitoudutaan vuosittain laskuttamaan kolme vuotta, NordVPN: llä on erittäin selkeä hinnoittelupolitiikka ilman piilotettuja maksuja. Ne tarjoavat myös 30 päivän rahat takaisin -takuun kaikille hinnoittelupaketeille.

nordvpn hinnoittelu

 • Kuukausittain: 11,95 dollaria kuukaudessa (143,4 dollaria vuodessa)
 • 1 vuosi: 6,99 dollaria kuukaudessa (83,88 dollaria vuodessa)
 • 2-vuosi: 4,99 / kk (59,88 dollaria vuodessa)
 • 3-vuotiset: 3,49 dollaria / kuukausi (41,88 dollaria vuodessa)

Yhdellä suunnitelmalla voit suojata jopa kuusi laitetta, mukaan lukien älykäs televisio ja reititin.

Kaikilla näillä tilauksilla on kaikille sopiva suunnitelma. Mukaan lukien:

 • Ei hakkuita: Joo.
 • VPN-ohjelmiston helppous: Sovellukseen kirjautuminen ja käyttö oli erittäin käyttäjäystävällinen.
 • Piilotetut maksut & lausekkeita: He eivät voi myöntää palautusta, jos olet ostanut sovelluksen suoraan iTunesin / App Storen kautta. Ennakkomaksuilla tai lahjakorteilla suoritettuja maksuja ei palauteta.
 • upsells: Ei ylämyyntiä.
 • DNS vuotaa: Ei mitään.
 • Toimivalta: Panama
 • protokollat: OpenVPN, IPSec, PPTP & L2TP.
 • Kill-kytkin: Joo.

Henkilökohtaisesti kannatan yksinkertaisuutta ja oikeudenmukaisuutta hinnoittelussa. Antakaa minulle yksi paketti kokonaisuus ja muutama maksuvaihtoehto, ja olen onnellinen. Lisäksi he eivät aseta kaistanleveysrajoitusta, kuten monet ilmaiset VPN: t.

Maksuvaihtoehdot

Kaikkien tärkeimpien luottokorttien ja maksupalvelujen ohella NordVPN hyväksyy maksamiseksi useita salausvaluuttoja. PayPalia ei tällä hetkellä tueta.
nordvpn-maksuvaihtoehdot

Rahat takaisin takuu

NordVPN tarjoaa 30 päivän rahat takaisin -takuun kaikille tilille, jotka ovat hyvässä asemassa. Pyydä palautusta yksinkertaisesti ottamalla yhteyttä asiakastukeen, joka on käytettävissä ympäri vuorokauden.

NordVPN-arvostelu

Johtopäätös: Suosittelenko NordVPN: ää?

kyllä, suosittelemme expressvpn

NordVPN on ollut yksi johtavista parhaan tietoturvan VPN-palveluntarjoajista. Kuten koko NordVPN-katsauksesta näet, syyt niiden suosioon ovat pätevät. Se on turvallinen, nopea ja helppo käyttää, ja siinä on joitain uskomattomia ominaisuuksia, jotka varmistavat, että tietosi ovat aina suojattuja. Siksi he ovat ensimmäisen sijan VPN-luettelossamme.

Lisäksi NordVPN: n kaltaisen asiakastukitiimin kanssa sinun ei tarvitse koskaan tuntea olleensa yksin varmistaessasi, että selaat turvallisesti.

Suosittelen ehdottomasti NordVPN: ää, jos etsit hienoa ratkaisua entistä parempaan hintaan!

Voit hankkia NordVPN 3,49 dollaria -kaupan täältä.

Lisää oma NordVPN-arvostelu

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me