Kuinka säästää rahaa VPN: llä: Ultimate Guide

VPN: n käyttö on välttämätöntä niille, jotka haluavat suojata yksityisyyttään ja selata Internetiä nimettömästi. Virtuaalisen yksityisen verkon käytön edut ylittävät kaukana yksityisyyden ja turvallisuuden. Tiesitkö esimerkiksi, että VPN: n käyttö voi säästää satojen ja tuhansien dollarien välillä online-ostoksissa?


Useat verkkokauppasivustot muuttavat hintansa sijaintimaasi mukaan tai aiemman online-aktiviteettisi perusteella. VPN: n avulla voit kiertää sijainnin seurantaa ja web-seurantaa sekä nähdä muissa maissa saatavilla olevat hinnat.

Kuinka paljon sijainti maksaa sinulle?

Jotta voimme nähdä, kuinka voit säästää muuttamalla sijaintiasi, testimme ExpressVPN-, NordVPN- ja CyberGhost-ohjelmia suosituissa online-ostoksissa. Kaiken kaikkiaan pystyimme pelastamaan välillä 50–1 000 dollaria, ostosta riippuen.

Siirry infografiaan ja katso, kuinka teimme sen, tai tutustu jokaisen oston täydellisiin havaintoihin napsauttamalla alla olevia kuvakkeita.

 • lentolipuista
  lentolipuista
 • Autonvuokraus
  Vuokra-autot
 • hotellit
  hotellit
 • suoratoisto
  suoratoisto
 • Ohjelmisto
  Ohjelmisto

kuinka säästää rahaa lentolippuihin

Lentolippujen hinta vaihtelee yleensä sijainnista riippuen. Lentolippujen sivustot käyttävät selaushistoriaasi (kerätty seurantaevästeillä) määrittääksesi, oletko katsellut tiettyä lentoa heidän sivustollaan aiemmin. Jos sinulla on, he nostavat hintoja. VPN: n avulla voit kiertää tämän piilottamalla selaushistorian, joten lentolipusivustot eivät voi nostaa hintoja palautuskäyntien perusteella.

Lisäksi sijainti, josta lippua ostat, voi olla suuri ero. Itse asiassa tutkimukset ovat osoittaneet, että jälleenmyyjät käyttävät usein dynaamista hinnoittelua päättääkseen, kuinka paljon he veloittavat sinulta.

Dynaamisen hinnoittelun avulla verkkokauppiaat voivat veloittaa erilaisia ​​hintoja sen perusteella, kuinka paljon käyttäjät luulevat käyttäjän käyttävän, ottaen huomioon muun muassa laitetyyppi ja postinumero. Esimerkiksi postinumeroiden käyttäjät tai maat, joissa tulojen keskiarvot ovat korkeammat, voivat nähdä verkkokauppojen kalliimpia hintoja.

Nähdäksemme, miten sijainti vaikuttaa lentolippujen hintoihin, vertailimme VPN: n avulla edestakaisen United-lennon varaamisen hintoja Malesian Kuala Lumpurin kansainväliseltä lentokentältä Kalifornian Los Angelesin kansainväliseltä lentokentältä 20 eri maasta. Säästetty enimmäismäärä (Puolan palvelimen kautta löydetyn alimman hinnan ja Yhdysvaltojen korkeimman hinnan välillä) oli $ 1,121.29.

Varaa lento KUL – LAX

kuinka säästää rahaa vuokra-autoihin

Vuokra-autot ovat toinen suosittu kustannus, jonka hinta vaihtelee sijaintisi mukaan. Vuokra-autojen hintojen vaihtelut johtuvat suurelta osin lisämaksuista, paikallisista veroista ja vakuutuskuluista, jotka vaihtelevat sen mukaan, missä maassa olet..

Tämän osoittamiseksi tarkastelimme Mitsubishi Mirage -yrityksen vuokrausyritystä Enterprise Rent-a-Car viikolle Philadelphiassa palvelimelta Yhdysvalloissa ja palvelimelta Espanjassa. Viikon hinta Yhdysvalloissa oli 265,76 dollaria ilman veroja; se tuli 400,74 dollaria veroineen.

Kun tarkastelimme auton hintaa palvelimelta Espanjassa, hinta oli 206,29 euroa (tai 238,17 dollaria) - koko viikon ajan. Tämä johtuu siitä, että vero- ja maksutiedot sisältyvät Euroopasta vuokrattavan viikon hintaan, mutta eivät Yhdysvalloissa tapahtuvan vuokrauksen yhteydessä..

Kustannukset, kun IP-osoite on asetettu Yhdysvaltoihin:

Vuokra-auton hinta Yhdysvaltain palvelimella
Vuokra-autoverot Yhdysvaltain palvelimella

Kustannukset, kun IP-osoite on asetettu Espanjaan:

Vuokra-auton hinta Espanjassa
Vuokra-autoverot Espanjassa

Koska jokaisella maalla ei ole Enterprise Rent-a-Car -verkkosivustoa, käytimme myös Kayakia saadaksesi paremman kuvan siitä, kuinka auton vuokraushinta vaihtelee maiden välillä.

Kun olimme yhteydessä palvelimeen Yhdysvalloissa, näimme palkinnon olevan 492,00 dollaria. Tämä hinta kuitenkin muuttui dramaattisesti, kun muutimme sijaintimme muihin maihin.

Kustannukset, kun IP-osoite on asetettu Yhdysvaltoihin:

Vuokra-auton hinta Yhdysvalloissa

Kustannukset, kun IP-osoite on asetettu Azerbaidžaniin (290,47 dollaria):

Autonvuokraus maksoi Azerbaidžanissa

Kustannukset, kun IP-osoite on asetettu Kiinaan (301,65 dollaria):

Vuokra-auton hinta Kiinassa

Kustannukset, kun IP-osoite on asetettu Japaniin (342,71 dollaria USD):

Vuokra-auton hinta Japanissa

Tarkastelimme Chrysler 200: n vuokrauskustannuksia Philadelphiassa, joka on Yhdysvaltain kallein vuokra-automarkkina. Kaiken kaikkiaan havaitsimme, että kallein paikka vuokrata auto Yhdysvalloista oli 492 dollaria päivässä, ja halvin paikka, 221,72 dollaria päivässä, oli Intia..

Auton vuokraus Philadelphiassa

kuinka säästää rahaa hotellihuoneisiin

Hotellivaraussivustot toimivat samalla tavalla kuin lentoliput ja muut matkasivustot - ne käyttävät dynaamista hinnoittelua ja seuraavat evästeitä päättääkseen, mitä veloittaa..

Tämän osoittamiseksi tarkastelimme Sofitelissa New Yorkissa yöpymisen kustannuksia. Kun haet Yhdysvalloista, huone Sofitelissa maksaa 482,00 dollaria / yö. Näimme tämän määrän vähentyneen hiukan etsiessämme Kanadasta - halvimmasta testatusta sijainnista - joka tuli hintaan 474,90 dollaria / yö.

Huomasimme, että kustannuksilla oli taipumus nousta eikä laskea, kun vaihdoimme palvelimia. Kallein hinnoittelu tuli yli 100 dollarilla enemmän kuin alin hinta: 584,22 dollaria / yö palvelimelta Brasiliassa.

Majoittuminen Sofitelissa New Yorkissa

kuinka säästää rahaa liittymäpalveluihin

Tilauspalveluiden, kuten musiikin suoratoisto- tai ohjelmistotilauksien, hinnoittelu vaihtelee usein alueittain, usein valuuttakurssien ja valuuttaerien tasaamiseksi. Tarkastelimme kahta suosittua tilauspalvelua - Apple Music ja Microsoft Office - nähdäksesi kuinka sijaintisi muuttaminen saat sinulle edullisemman tarjouksen.

Säästä rahaa Apple Music -sovelluksella

Kirjautumme ensin sisään NordVPN: n Yhdysvaltain palvelimeen ja tarkastelimme yksittäisen suoratoistotilauksen kustannuksia. vuonna Yhdysvallat, se maksaa $ 9,99 € / kk yksittäiselle Apple Music -tilaukselle.

Kustannukset, kun IP-osoite on asetettu Yhdysvaltoihin:

Apple-musiikin hinta Yhdysvalloissa

Sitten kirjauduimme sisään useisiin muihin palvelimiin nähdäksemme, miten hinta vaihtelee sijainnista. Kaiken kaikkiaan havaitsimme, että Euroopassa tilaajat maksavat eniten kuukaudessa Apple-tilauksesta - korkeimmat kustannukset olivat Yhdistyneestä kuningaskunnasta, 9,99 puntaa kuukaudessa tai noin 13,33 dollaria kuukaudessa. Muut kyseisen alueen maat, mukaan lukien Sveitsi, Alankomaat ja Espanja, seurasivat tiiviisti takaa.

Kustannukset, kun IP-osoite on asetettu Yhdistyneelle kuningaskunnalle:

Apple-musiikin hinta Yhdistyneessä kuningaskunnassa

Löysimme Intian halvimmaksi tilaajaksi; kuukausikustannukset, kun asetimme sijaintimme NordVPN: n Intian palvelimelle, olivat ₹ 120 / kk tai noin 1,75 dollaria / kk.

Kustannukset, kun IP-osoite on asetettu Intiaan:

Apple-musiikki maksoi Intiassa

Kaikkein kalleimman sijainnin (Yhdistynyt kuningaskunta) ja halvimman sijainnin (Intia) välinen enimmäissäästö oli 11,58 dollaria kuukaudessa tai melkein 140 dollaria vuodessa..

Kuukausittainen Apple-tilauspalvelu

Säästä rahaa Microsoft Office -sovelluksessa

Kuten Apple Music, myös Microsoft Office -tuotteiden vuositilauksen hinta vaihtelee alueittain. Valitsimme verrata suositun Office 365 Home -palvelun hinnoittelua, joka kirjautuessaan Yhdysvaltain palvelimeen maksaa 99,99 dollaria vuosittaiselta tilaukselta.

Kustannukset, kun IP-osoite on asetettu Yhdysvalloissa:

Microsoft Office -kustannukset Yhdysvalloissa

Kuten Applen tilausten suoratoistopalvelussa, Microsoft Office -tuotteen hinnat nousivat, kun asetamme sijaintimme Euroopan maihin. Suurimmat kustannukset olivat Puolassa, hinta oli 299,99 zł / vuosi eli noin 116 dollaria / vuosi. Läheisissä maissa Saksassa ja Alankomaissa tapahtui samanlaisia ​​hintamuutoksia.

Hinta, kun IP-osoite on asetettu Puolassa:

Microsoft Office -kustannukset Puolassa

Maissa, jotka sijaitsevat lähellä tai Aasiassa, hinnat olivat alhaisemmat; Venäjä saapui alhaisimmilla kustannuksilla, 2 699,00₽ / vuosi eli noin 55,28 dollaria / vuosi. Kaikkiaan Venäjän ja Puolan väliset enimmäissäästöt olivat yli 50 dollaria vuodessa.

Kustannukset, kun IP-osoite asetetaan Venäjälle:

Microsoft Office -kustannukset Venäjällä

Vuotuinen Microsoft Office -tilaus

VPN on älykäs sijoitus sekä turvallisuuden että rahoituksen kannalta. Jos aiot varata matkan, vuokrata auton tai jopa suoratoistaa musiikkia, yksi vuoden 2018 parhaista VPN-palveluistamme voisi säästää satoja - tai jopa tuhansia - dollareita.

kuinka säästää rahaa vpn-infografialla

Jaa infografinen koodiSäästä rahaa VPN: llä

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me