Kuinka piilottaa IP-osoitteeni

IP-osoitteen piilottaminen on melko yksinkertaista, jos tiedät mitä työkaluja käytetään.


Jos olet kuin minä, joku, joka haluaa piilottaa IP-osoitteeni pääsynkseen estettyihin sivustoihin, torjua IP-kieltoja ja pysyä vain nimettömänä, jatkaa lukemista.

Ohessa on lueteltu 6 häiriöttömää tapaa piilottaa IP-osoitteesi, mukaan lukien Internet-yhteytesi salattu ja täysin nimettömänä.

Mikä on IP-osoite?

Otetaan ensin joitain perusteita pois tieltä.

Internet, ei ole mitään muuta kuin suuri joukko interkytketty nettotoimii, vaatii järjestelmän viestinnän luomiseksi näiden verkkojen välillä. Internet-protokolla, yleensä kutsutaan IP, on tärkein tekniikka, joka vastaa tästä yhteydestä. IP: n tehtävänä on määritellä, jäsentää ja toimittaa tietopaketit pisteestä A pisteeseen B.

IP-osoitteet ovat vain järjestelmän tunnisteita. Internet-protokollan (IPv4) versiossa neljä IP-osoitteet määritetään 32-bittisenä numerona; x.x.x.x missä x on arvo välillä 0 ja 255.

Tässä on joitain kelvollisia IP-osoitteita:

 • 123.45.67.89
 • 8.8.8.8 - Googlelle osoitettu IP-osoite
 • 140.247.224.81 - Harvardin yliopistolle osoitettu IP-osoite

Jokaisella Internetiin kytketyllä järjestelmällä on oma osoite; paljon kuin talosi osoite tai auton rekisterikilpi. Jokaisella järjestelmällä on oltava yksilöivä IP-osoite, joka on määritetty kyseiselle koneelle ja vain kyseiselle koneelle. Tämä tarkoittaa, että puhelimellasi, kannettavalla tietokoneella, työasemalla tietokoneella ja tulostimella on kaikilla erilaisia ​​IP-osoitteita.

Jokainen Internetin osallistuja on saada IP-osoite yhteyden muodostamiseen siihen.

IP-toimintatapojen mukaan IP-osoitteet ovat arkaluonteisia tietoja, koska ne osoittavat niiden järjestelmien sijainnin, joille ne on osoitettu. Tämä ei ole ympärileikattava, koska kytketyn koneen fyysinen sijainti on juuri sitä tietoa, jota tarvitaan Internet-protokollan luomiseksi tehokkaimmalle yhteydelle.

Näin tiedän, että kaikki IP-osoitteet, jotka alkavat numerolla 140.247, osoitetaan Harvardin yliopistolle ja miten tiedän missä sinä sijaitsevat vain tarkastelemalla IP-osoitteesi.

6 tapaa piilottaa IP-osoitteesi

Katso nämä kuusi tapaa muuttaa IP-osoitteitasi.

1. Hanki VPN-ohjelmisto

Todennäköisesti paras ja mukavin tapa muuttaa IP: tä on valita hyvä VPN-palvelu.

Tässä on mitä VPN tekee:

 • Piilota IP-osoitteesi
 • Salaa Internet-liikenteesi
 • Mahdollistaa torrentin turvallisesti
 • Mahdollistaa pääsyn estettyihin sivustoihin, kuten Netflix ja Hulu.

Kuten näette, virtuaalisen yksityisen verkon edut ovat täsmälleen samat kuin IP-osoitteesi vaihtamisen edut.

Ei yllätystä täällä; VPN: t määrittävät uuden IP-osoitteen niihin kytketyille järjestelmille. Kun muodostat yhteyden virtuaaliseen verkkoon, sinulle annetaan toinen IP-osoite, joka huijaa oikeaa.

Kuinka virtuaaliset yksityiset verkot toimivat

VPN-asiakkaan asettaminen vie minuutteja, ja kun olet kaikki valmis, yhteydenpito siihen ja IP-osoitteen vaihtaminen tapahtuu napsautuksella.

"Se on hienoa, Andrey, mutta kuinka VPN muuttaa IP-osoitteeni?"

Upea kysymys - olen innoissani voidessani kertoa sinulle.

Kun olet yhteydessä VPN-verkkoon, VPN-palveluntarjoaja määrittää sinulle virtuaalisen IP-osoitteen. Vaikka todellista IP-osoitettasi käytetään edelleen yhteyden muodostamiseen mainittuun VPN: ään, kaikki muu liikenne tunneloidaan yksityisen verkon kautta ja sellaisena tämä ulkoinen liikenne muodostaa yhteyden vain toiseen, virtuaaliseen IP-osoitteeseesi.

Suosittelen NordVPN: tä (3,49 dollaria / kuukausi), koska se on ylivoimaisesti kaikkein tuntemattomin ja luotettavin VPN-ohjelmisto, jota olemme testanneet tähän mennessä. Se on turvallinen eikä pidä IP-osoitteestasi. Voit valita heidän yli 1500 palvelimesta (erilaiset IP: t). Voit lukea NordVPN-arvosteluamme täältä.

Toinen hyvä VPN-palveluvaihtoehto (halvemmalla) on Surfshark (1,99 dollaria kuukaudessa) ja ExpressVPN.

2. Käytä välipalvelinta - hitaampaa kuin VPN

Kuinka välityspalvelimet toimivat

Välityspalvelimet ovat hienoja pieniä työkaluja, jotka toimivat silta Internet-liikenteen virtauksessa. Nämä keskellä olevat palvelimet yhdistävät tietopaketit haluttuun määränpäähän muuttamalla samalla ulkoasua välityspalvelimen läpi.

Yksinkertaisesti sanottuna välityspalvelin sieppaa liikenteen ja ottaa yhteyden hallintaan. Tästä eteenpäin kaikki mitä teet, välityspalvelin toistaa; se heijastaa käyttäytymistäsi. Kohdepalvelimet (verkkosivustot, joihin haluat käyttää) ajattelevat, että välityspalvelin on liikennettäsi.

Tämän järjestelmän kauneus on, että voit muodostaa yhteyden mihin tahansa välityspalvelimeen maailmassa.

Oletetaan, että haluat käyttää Ison-Britannian BBC: tä. Saat nopeasti selville, että suurin osa heidän sisällöstään on estetty ja ettei henkilöille ole pääsyä Yhdistyneen kuningaskunnan ulkopuolelle. Sisään tulee välityspalvelin. Yhdistät Yhdistyneessä kuningaskunnassa olevaan välityspalvelimeen ja voilaan - kaikissa tarkoituksissa olet nyt britti kuin kala ja sirut.

Välityspalvelimet ovat erittäin tehokkaita matalan profiilin välttämättömyyksissä, kuten ohittamalla maantieteellisesti estetty sisältö tai IP-rajoitukset.

Mahdollisuus peittää oikea IP-osoitteesi on kohta, jossa VPN: ien ja välityspalvelimien väliset yhtäläisyydet loppuu.

Vaikka välityspalvelimet ovat enemmän kuin taitavia käsittelemään Netflix-maantieteellisesti rajoitettua sisältöä, Proxies eivät voi kilpailla VPN: n monien tietoturvakerrosten kanssa. IP-osoitteesi huijauksen ulkopuolella välityspalvelimet eivät salata tietojasi eikä poista niistä tunnistettavia merkkejä. Välityspalvelimet eivät tee mitään suojaamaan sinua Internet-palveluntarjoajan, hallituksen tai kenen tahansa, jolla on pääsy tietoihisi, uteliailta silmiltä.

Viimeinen suuri ero välityspalvelimien ja VPN: ien välillä on entisen puute kattavasta huijauksesta. Vaikka VPN salaa kaikki järjestelmään tulevat ja sieltä tulevat tiedot, välityspalvelin sieppaa liikenteen sovelluskohtaisesti.

Oletetaan, että yhdistät selaimesi välityspalvelimeen. Loistava! Voit katsella kaikkia haluamiasi Netflix-tiedostoja, älä kuitenkaan mene torrentitiedostoihin. Välityspalvelin ei pidä sieppaamasi liikennettäsi ja Internet-palveluntarjoajasi näkee helposti mitä olet tekemässä.

Lisätietoja: Ero VPN: n ja välityspalvelimen välillä

3. Käytä TOR - ILMAINEN

Alkuperäisen The Onion Router -projektin mukaan nimetty TOR on ilmainen asiakas, joka yhdistää sinut nimettömästi vapaaehtoiseen palvelimeen. Tämä antaa sinulle mahdollisuuden määrittää uusi IP-osoite samoin perustein kuin VPN-asiakas.

TOR-verkon rakenne

Torilla, joka tunnetaan myös nimellä “tumma / syvä” verkko, on lisäetu, koska se mahdollistaa pääsyn verkkosivustoille, joita muuten ei voi käyttää tavallisissa selaimissa. Tällaisilla sipulisivustoilla on hyvin erilaisia ​​verkkotunnuksia, koska ne luodaan useimmiten satunnaisesti.

Tutustu nimettömyyshakukoneen verkkotunnukseen duckduckgo:

 http://3g2upl4pq6kufc4m.onion

Koska TOR on laajalti saatavissa oleva, ilmainen ja tuntematon verkko, siitä on tullut rikollisen toiminnan keskus. Yksi syy siihen, miksi sinut voidaan saattaa "luetteloon", kun käytät TOR: ia, suuri osa verkon käyttäjistä muodostaa yhteyden siihen suorittaakseen laitonta kauppaa. Väärästä henkilöllisyydestä raskaisiin huumeisiin ja jopa aseisiin.

Toinen suuri TOR-haittapuoli on erittäin hitaat lastausajat. Nämä pitkät latausajat perustuvat tehottomille ja pitkillä reiteillä, joille datapaketit lähetetään, välitettäessä palvelimelta palvelimelle, kunnes ne lopulta saavuttavat määränpäähänsä. Tämä kaikki tietenkin tehdään turvallisuuden nimissä.

Älä erehdy, TOR ei ole täysin tyhjä. Valtion virastot voivat hyödyntää ja käyttää hyväkseen tiettyjä ohjelmistojen haavoittuvuuksia ja verkkosivustojen järjestelmänvalvojien virheitä.

Lisälukema: Tor vs. VPN (mikä ero on)

4. Käytä mobiiliverkkoa - hidas ja ei salattu

Nopea tapa muuttaa IP-osoitteesi, jos pelkäät, että sinun on vaarannettu, on käyttää matkapuhelimesi tietoja. Koska se on erilainen järjestelmä, sillä on eri IP-osoite.

Tämä ei tietenkään korvaa kannettavaa tietokonetta / PC-työasemaa. Se voi auttaa sinua harvinaisissa hätätilanteissa, kun IP: täsi ilmeisesti hyökätään, mutta sen ulkopuolella mobiilitietoihin luottaminen on sekä tehotonta että lyhytnäköistä..

5. Yhdistä julkiseen Wi-Fi-verkkoon - ei suojattu

Koska IP-osoitteet eivät kulje mukanasi, kannettavan tietokoneen avulla yhteys kahvilan avoimeen Wi-Fi-verkkoon on helppo tapa muuttaa IP-osoitteesi. Sama kuin mobiilidatan yhteydessä, tämä ei ole tehokas IP-muutosmenetelmä eikä kestävä tapa surffata nimettömästi & turvallisesti.

Valitettavasti tällaisten avointen hotspot-verkkojen käyttämisessä on monia riskejä.

6. Soita Internet-palveluntarjoajallesi

Katkera totuus on, että meillä ei ole mitään vaikutusta siihen, mihin IP-osoitteemme järjestelmillemme osoitetaan. Voimme vain kysyä tai pakottaa minäNTERNET Service Providers muuttaa IP-osoitteemme meille.

On olemassa kahden tyyppisiä IP-osoitteita, jotka Internet-palveluntarjoajasi antaa sinulle. Staattinen ja dynaaminen. Staattista IP: tä on vaikea muuttaa, koska joudut suorittamaan pitkän prosessin Internet-palveluntarjoajasi kanssa. Useimmat Internet-palveluntarjoajat osoittavat onneksi dynaamiset IP-osoitteet.

Kysymällä hienosti, joten äiti ajatteli minua, on aina askel yksi. Soittaminen ISP IP-muutoksen pyytäminen tekee usein tempun, vaikka joudut joutumaan kohtaamaan odottamattomia ja eteenpäin liittyviä kysymyksiä motivaatiostasi tällaisen pyynnön takana. Kertoa heille, että opetat pojalle tai nuoremmalle veljellesi verkottumisen perusteita, näyttää tekevän tempun.

Pakota IP-muutos irrottamalla modeemi

Jos mukava epäonnistuu, helppo tapa yrittää pakottaa IP-muutos Internet-palveluntarjoajaltasi on irrottaa modeemi ja kytkeä se uudelleen hetken kuluttua. Katkaisemalla yhteytesi Internet-palveluntarjoajaan, sinulle todennäköisesti annetaan uusi IP-alue. Tämä toimii vain, jos käytät dynaamisia IP-osoitteita. Sinun on myös pysyttävä irti Internetistä monta tuntia, jotta IP-osoite muutettaisiin.

Tässä on joitain lisävaiheita, jotka voit suorittaa Windows ennen modeemin avaamista:

Kuinka vapauttaa IP-osoitteen WIndowsissaWindows-järjestelmä kytketty kaapelin kautta

 1. Avata Komentorivi järjestelmänvalvojana
 2. Kirjoita ”ipconfig / release”, Ilman lainausmerkkejä ja osuma Tulla sisään
 3. Kirjoita ”ipconfig / uusia”, Ilman lainausmerkkejä ja osuma Tulla sisään
 4. Sammuttaa järjestelmäsi.
 5. Sammuta kaikki ethernet-keskittimet / kytkimet.
 6. unplug kaapeli / DSL-modeemi.
 7. Jätä pois niin kauan kuin pystyt paljasta (yön yli)
 8. Käännä kaikki takaisin päälle.

Windows-järjestelmä kytketty reitittimen kautta

 1. Kirjaudu sisään reitittimen hallintakonsoli.
 2. Vapauta IP-osoite (Jokainen reititin on erilainen, Google sinun)
 3. Sammuttaa järjestelmäsi.
 4. Sammuta kaikki ethernet-keskittimet / kytkimet.
 5. unplug kaapeli / DSL-modeemi.
 6. Jätä pois niin kauan kuin pystyt paljasta (yön yli)
 7. Käännä kaikki takaisin päälle.

Nauraatko vielä? Olen varma, että olen

En sano, että yllä oleva ei toimi - se toimii hienosti. Sanon, että en aio soittaa puhelimelleni ja istua puolessa tunnissa pitoon tai katkaista itseni Internetistä joka kerta, kun haluan vaihtaa IP-osoitetta.

Kun Internet-palveluntarjoajat myyvät selaushistoriaani eniten tarjoavalle, en varmasti luota heihin auttamaan minua.

Tehokas? Joo! Käytännöllinen? Hitto ei!

Valitettavasti sinulle ja minulle tämä koskettaa tapoja, joilla voimme muuttaa IP-osoitettamme. Toki, on myös muita, teknisempiä. Jos olet verkottumisen asiantuntija, voit muokata reititintäsi ja pakottaa dynaamisen IP-muutoksen tällä tavalla - mutta se ei ole yksinkertaista, nopeaa eikä taattua.

IP-osoitteiden muuttaminen ei yksinkertaisesti ole oikea tapa, niiden piilottaminen on kuitenkin toinen tarina kokonaan ��

Miksi piilottaa IP?

Kuinka piilottaa IP-osoitteeni

On erittäin kiinnostavaa varmistaa, että kukaan väärintekijä ei koskaan saa käsiinsä niin tärkeätä tunnistetta kuin IP-osoitteemme. Katsotaanpa tärkeimmät syyt, miksi haluat piilottaa IP-osoitteesi.

1. Piilota sijaintisi

Kuten edellä mainittiin, IP-osoitteesi toimii aivan kuten kodisi katuosoite; se kertoo Internet Protocol -sovellukselle, mihin lähettää pyydetyt tietopaketit. Tämä perustuu IP: n kykyyn määrittää tarkka sijainti, jonka avulla se voi yhdistää sinut lähimpään verkkoosi ja sieltä maailmaan..

Tässä on luettelo geosijaintitiedoista, joita IP-osoitteesi salaa:

 • Maa
 • alue
 • Kaupunki
 • postinumero
 • Pituusaste ja leveysaste

Melko pelottavaa ajatella, että rikollinen voisi käyttää GPS-koordinaattejasi yksinkertaisesti selvittämällä IP-osoitteesi, eikö niin??

2. Ohita IP-rajoitukset

Koska IP-osoitteesi on erittäin tarkka sijaintitunniste, sitä käytetään usein estämään sinua pääsemästä tiettyihin tietoihin, joita joku on pitänyt sinulle esteettömänä..

Kun Kiinan, Venäjän ja Kyllä, Yhdysvaltojen kaltaiset hallitukset rajoittavat pääsyä tiettyihin verkkosivustoihin ja palveluihin estämällä heidän kansakuntien IP-osoitteita, ”huijaaminen, IP-osoitteesi peittäminen on hyödyllinen.

Toimittajista aktivistiin ja jokapäiväiseen henkilöihinsä ketään ei pidä sorrata ja rajoittaa jakamaan näkemyksiään informaatiokaudella.

Korkeakoulut ja yliopistot rakastavat myös väliintulijana opiskelijoidensa Internet-yhteyttä. Monet koulut ovat kieltäneet videopelipalvelimien pääsyn verkkoon. Tämä tarkoittaa, ettei League of Legends, World of Warcraft, CS: GO ja niin edelleen.

Luulen, että nämä opiskelijat ovat tarpeeksi kypsiä keräämään 200 000 dollarin velkaa neljän vuoden tutkintoon, mutta antavatko heille mahdollisuuden käyttää online-pelejä? Se on liikaa.

Tällaisten IP-rajoitusten kiertäminen on tärkeää varmistaa, että vain sinä päätät päättää, mitä sisältöä haluat käyttää.

3. Negatoi IP-kieltoja

IP-osoitteesi kieltäminen on helppo tapa verkkosivustoille ja palveluille estää heti pääsy niihin. Tästä tulee nopeasti ongelma, kun yrität muodostaa yhteyden maksettuun Netflix-tiliisi, palveluun, joka estää kaikkia Yhdysvaltojen ulkopuolisia IP: itä pääsemästä heidän Yhdysvaltojen muutto- ja televisio-ohjelmien kirjastoon, kun istut hotellihuoneessasi ulkomailla..

IP-osoitteesi huijaaminen tai vaihtaminen on nopea ja helppo tapa kääntyä takaisin palveluihin, joilta olet erehtynyt tai perusteettomasti kielletty.

4. Estä kohdistetut hyökkäykset

IP-osoitteesi piilottamisesta tulee nopeasti pakollinen tietoturvavaihe, kun tietoverkkorikollinen on kohdistanut sinua, joka on henkilökohtaisten tietueidesi jälkeen.

Vaihtamalla haavoittuva IP-osoitteesi voit heittää pois ja estää tämän tyyppisen verkkohyökkäyksen järjestelmässäsi.

5. Pysy nimettömänä Internetissä

Nimettömyys on odotettavissa, sitä ei vaadita. No, ei enää.

Kun kongressimme läpäisee laskut, jolloin Internet-palveluntarjoajat voivat myydä yksityisiä Web-selaustietojasi & selaamalla historiaa eniten tarjoavalle, nimettömyyden säilyttäminen jatkuvasti kutistuvassa maailmassa vaikuttaa vielä arvokkaammalta ja tärkeämmältä.

johtopäätös

IP-osoitteesi vaihtaminen on yksi monista turvavaiheista, kun aloitat turvata itsesi ja tietosi. Vaikka on olemassa kattavampia suojaustapoja, kuten VPN: n käyttö, suosittelen teitä toiveestanne ja varovaisuudestanne etsiä tapoja suojata IP-osoitteesi hakkereilta ja ei-goodereilta.

Toivon vilpittömästi, että tämä artikkeli on auttanut sinua löytämään haluamasi tavan pitää IP-osoitteesi turvallisena verkkojen välillä. Kerro siitä ystävillesi ja kollegoillesi ja kerro minulle kokemuksistasi IP-osoitteiden kanssa.

Valmis opasAika pudottaa mikrofoni, olet saanut sen!

Surffaa turvallisesti,

Andrey TheBestVPN.com-tiimistä

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me