Kuinka avata verkkosivustojen lukitus (8 hyvää todistustapaa)

Tiettyjen, estettyjen verkkosivustojen lukituksen poistaminen on helpompaa kuin luulet.

Jos olet jonkinlainen kuin minä, joka matkustaa tai asuu maassa, jossa on jonkinlainen Internet-sensuuri ja joka haluaa käyttää kaikkia sivustoja, jatka lukemista.

Kun kyse on sensuurista ja hallituksen estämisestä pääsy Internetiin, ajattelemme Kiinaa (Suuri palomuuri) ja muita autoritaarisia maita, kuten Pohjois-Korea. Vaikka sensuuri on yleensä korkea näissä maissa, tosiasia on, että sensuuri on entistä huonompi kehittyneissä maissa:

 • Yhdessä Euroopan neuvoston tutkimuksessa todettiin, että sensuuri on nousussa Euroopassa.
 • Toisessa Freedom Housen tutkimuksessa todettiin, että maailmanlaajuinen Internetvapaus on heikentynyt heti seitsemän vuoden ajan.

Onneksi, kun yhä useammat verkkosivustot estetään, on olemassa myös monia erilaisia ​​tapoja poistaa verkkosivustojen esto vuonna 2019:

Poista estettyjen verkkosivustojen lukitus: 8 tehokkainta tapaa

Haluatko avata verkkosivustojen eston työssä tai koulussa tai haluatko estää Internet-palveluntarjoajan estämien verkkosivustojen eston, vähintään yhden seuraavista tavoista tulisi toimia sinulle:


1. Käytä VPN-palvelua ohittaaksesi georajoitukset

Uskomme, että VPN on ylivoimaisesti tehokkain tapa estää pääsy mille tahansa valitsemillesi verkkosivustoille. Jos haluat täydellisen alhaisen tiedon siitä, mikä VPN on ja miten se toimii, aloittelijamme opas VPN-verkkoihin on paras paikka aloittaa.

Pohjimmiltaan kuitenkin VPN: t sallivat sinun estää estettyjen verkkosivustojen ja palveluiden estämisen reitittämällä kaiken Internet-liikenteen palvelimen kautta, joka peittää Internet-aktiviteetin.

Useimmissa tapauksissa, kun Internet-palveluntarjoaja tai muu viranomainen näyttää estäneen tietyn verkkosivuston, ne yleensä estävät enemmän kuin vain URL-osoitteen. Joskus ne estävät portit, IP-osoitealueet ja kohdistavat muihin mekanismeihin, joita voidaan käyttää tukkeutumisen ohittamiseen. Suosimme VPN: ää verkkosivustojen lukituksen poistamiseen, koska jos yhteyden luominen VPN-verkkoon onnistuu, se ohittaa kaikki käytössä olevat mekanismit rajoittaaksesi pääsyä estettyihin verkkosivustoihin.

VPN: n avulla luodaan turvallinen tunneli laitteen, josta yhdistät, ja VPN-palvelimen välille, ja koko laitteesi liikenne kulkee tämän tunnelin läpi.

VPN: n avulla verkkosivustojen estämiseen on kaksi pääasiallista vaikutusta:

 • Koska liikenteesi kulkee nyt VPN-tunnelin läpi, ohitat automaattisesti kaikki Internet-palveluntarjoajan asettamat rajoitukset - myös mahdollisuuden käyttää estettyjä sivustoja.
 • Internet-palveluntarjoajasi, vaikka he yrittäisivätkin, eivät pysty näkemään, mihin sivustoihin pääset. joten et vain poista heidän estämiensä sivustojen estoa, mutta he eivät edes tiedäkin, että olet pystynyt poistamaan näiden estettyjen sivustojen lukituksen.

Vaikka olemme tarkistaneet yli 70 VPN: ää tällä sivustolla, jotkut tärkeimmistä suosituksistamme estettyjen sivustojen turvalliseen poistamiseen ovat NordVPN ja ExpressVPN.

Esimerkiksi ExpressVPN estää suurimman osan verkkosivustoista, kuten ne on lueteltu verkkosivustollaan:

VPN: t poistavat verkkosivustojen eston

Sen lisäksi, että autat estämään suosikkisivustojesi ja sisällön estämistä, VPN: llä on myös seuraavat edut:

 1. Se estää verkkosivustoja keräämästä tietoja sinusta ja seuraamasta toimintaasi Internetissä.
 2. Sen avulla voit ladata tiedostoja nimettömästi Internetistä - joko suoraan, torrentien kautta tai vertaisverkkojen kautta.
 3. Sen avulla voit suoratoistaa estettyä sisältöä ja käyttää palveluita, kuten Netflix, vaikka et olisikaan palvelun sallimassa paikassa. Meillä on luettelo parhaista Netflix-VPN-verkoista, joista voit aloittaa.
 4. Se estää sinua olemasta hakkereiden uhria - koska IP-osoitteesi on peitetty ja korvattu VPN: llä, on mahdotonta hakkeroida sinua, koska VPN-palvelimesta tulee hyökkäysten kohde sen sijaan.
 5. Kuten tapaustutkimuksessamme, joka paljastaa kuinka verkkokauppiaat käyttävät sijaintitietoja tuotteiden ja palveluiden hintojen keinotekoiseen kasvattamiseen, VPN antaa sinun saada parhaan tarjouksen tekemällä ostoksia mistä tahansa valitsemastasi paikasta..

2. Siirry sivuston IP-osoitteeseen suoraan sen URL-osoitteen sijasta

Joskus näyttää siltä, ​​että Internet-palveluntarjoajasi on estänyt pääsyn tiettyyn verkkosivustoon, voi olla, että vain sivuston URL on estetty. Toisin sanoen voit edelleen päästä sivustoon käyttämällä keinoja, joihin ei liity URL-osoitetta (ts. Käymällä suoraan sivuston IP-osoitteessa).

Joten mitä eroa on URL-osoitteen ja IP-osoitteen välillä? Pohjimmiltaan URL on suora linkki verkkosivustoon, joka sisältää sen protokollatunnuksen (http: // tai http: //) ja verkkotunnuksen nimen (esimerkki: google.com)..

Nyt, vaikka pääset käyttämään google.comia sen URL-osoitteen kautta osoitteessa https://google.com, voit käyttää sitä suoraan myös sen IP-osoitteen kautta osoitteessa 173.194.223.99.

Joten sen sijaan, että kirjoitit www.google.com selaimen osoiteriville, kirjoitat vain 173.194.223.99 ja lopputulos on sama. Tilanteissa, joissa URL-osoite https://google.com on estetty, mutta IP: tä ei ole, pystyt ohittamaan esto ja pääsemään sisältöön.

Voit tehdä tämän kaikille muille verkkosivustoille, joiden epäilet olevan estetty vain URL-osoitteiden tasolla. Etsi vain sivuston IP-osoite käyttämällä UltraToolsin Whois-työkalua. Kirjoita verkkosivuston URL-osoite annettuun ruutuun, jolloin se palauttaa IP: n.

Kun kirjoitimme facebook.com annettuun ruutuun, saimme seuraavan:

Facebook Whois IP

Tarvitsemme todella IP-osoitetta: 31.13.66.35. Vieraileminen tässä selaimen osoiterivillä vie meidät suoraan Facebookin verkkosivuille.

Joskus tämä menetelmä ei kuitenkaan toimi: tietyillä verkkosivustoilla, kuten meidän, suora IP-yhteys on poistettu käytöstä. Muille, kuten Youtube, he saavat virtansa IP-osoitteilta, jotka eivät välttämättä vie sinua verkkosivustolle; Youtuben IP-osoite vie sinut Googlen etusivulle. Tämän artikkelin muut menetelmät toimivat tällaisissa tilanteissa.

3. Käytä Googlen (tai muiden hakukoneiden) välimuistia

Kun sinun on käytettävä perussisältöä, joka ei vaadi minkäänlaista kirjautumista tai tietokannan käsittelyä, Google-välimuisti - tai minkä tahansa suuren hakukoneen välimuisti - voi olla nopeampi tapa käyttää estettyjä verkkosivustoja.

Jotta tuloksia voidaan palvella tehokkaammin palvelunsa käyttäjille, Google ja muut suuret hakukoneet tarjoavat välimuistiversion useimmista indeksoimistaan ​​sivuista. Kirjoita vain verkkosivuston nimi Googlessa, napsauta sitten tulossivun sivuston URL-osoitteen vieressä olevaa alanuolta ja napsauta Välimuistissa päästäksesi sisällön välimuistiversioon..

Esimerkki alla olevasta kuvakaappauksesta:

käytä Google-välimuistitoimintoa

Bing ja muut suuret hakukoneet tarjoavat samanlaisen ominaisuuden.

Jos sivusto, jonka yrität estää, ei ole saatavana Google-välimuistissa, Bing-välimuistissa tai muiden tuntemiesi suurten hakukoneiden välimuistissa, voit yrittää muuttaa tietokoneesi DNS-asetuksia.

4. Muuta tietokoneesi DNS-asetuksia

Voit myös ohittaa Internet-palveluntarjoajan asettamat rajoitukset muuttamalla DNS-osoitettasi. Tämän avulla voit estää heidän estämiään verkkosivustoja ja käyttää käyttämäsi DNS-osoitteen sallimia verkkosivustoja.

Voit korvata Internet-palveluntarjoajan DNS toisella DNS. Jos sinulla ei ole vaihtoehtoista DNS: ää, voit käyttää Googlen tarjoamaa ilmaista DNS: ää:

IPv4

 • Ensisijainen IP: 8.8.8.8
 • Toissijainen IP: 8.8.4.4

IPv6

 • ensisijainen: 2001: 4860: 4860 :: 8888
 • toissijainen: 2001: 4860: 4860 :: 8844

Tämä Googlen resurssi näyttää sinulle, kuinka muuttaa DNS-osoitteesi - Windowsissa, Macissa, Linuxissa, reitittimissä ja mobiililaitteissa - ja määrittää se Googlen avulla.

5. Käytä Web-välityspalvelinta (ilmainen tai maksettu)

Monien verkkopalvelimien avulla voit poistaa Internet-palveluntarjoajan estämien verkkosivustojen lukituksen. Siirry vain välityspalvelimen verkkosivustoon, josta saat tämän käyttöliittymän:

HideMyAss-välityspalvelin (esimerkki välityspalveluntarjoaja)

Kirjoita verkkosivuston osoite, jonka haluat estää, annettuun URL-kenttään, niin voit mennä. Jotkut suositut välityspalvelinvaihtoehdot ovat HideMyAss-verkkopalvelin ja Anonymouse. Löydät paljon enemmän Googlesta etsimällä ”web proxy”.

Tässä on luettelo vielä useammista verkkopalvelimista, jotka toimivat tämän artikkelin kirjoittamishetkellä:

 • Piilota.me välityspalvelin
 • Välityspalvelin
 • Whoer Web-välityspalvelin
 • KProxy
 • Piilotettu välityspalvelin
 • Webproxy.to
 • FilterBypass
 • CroxyProxy

Suurinta osaa yllä olevista välityspalvelimista voidaan käyttää useimpien estettyjen verkkosivustojen, mukaan lukien HTTPS-verkkosivustot, poistamiseen. Monien näiden välityspalvelimien avulla voit myös käyttää erilaisia ​​palvelimia verkkosivustojen lukituksen estämiseen - mukaan lukien palvelimet Yhdysvalloissa ja Euroopassa.

6. Käytä Tor-verkkoa

Pinnalla Tor-verkko näyttää samanlaiselta kuin VPN. Erityisesti kun otetaan huomioon, että liikenteesi ohjataan Tor-verkon kautta aivan kuten VPN: n kanssa, Tor on hajautettu ja vähemmän luotettava verkkosivustojen poistamiseen verrattuna VPN: ään.

Vaikka Tor tarjoaa enemmän nimettömyyttä verrattuna VPN: ään varmistamalla, että viestisi on salattu ja reititetty Tor-verkon satunnaispalvelimien kautta, se voi olla hyvin hidas ja yhteensopimaton monien laitteiden kanssa, koska se on ilmainen.

Jos kuitenkin käytät tietokonetta ja sinun on poistettava verkkosivustojen esto, Tor toimisi hienosti sinulle. Voit ladata Tor-selaimen täältä.

Voit myös lukea Tor-verkon ja VPN: n vertailumme kouluttaaksesi molempien eroja.

Jos haluat käyttää Toria, noudata seuraavia vaiheita:

 • Vaihe 1: Lataa Tor-selain.
 • Vaihe 2: Tarkista juuri lataamasi Tor-selaimen GPG-allekirjoitus varmistaaksesi, että sinulla on oikea tiedosto (voit tehdä sen noudattamalla täällä olevia ohjeita). Vaikka tämä vaihe on valinnainen, se on suositeltava.
 • Vaihe 3: Kun olet varmistanut GPG-allekirjoituksen, asenna Tor-selain.
 • Vaihe 4: Kun olet asentanut Tor-selaimen, näet kansion nimeltä “Tor Browser”. Avaa kansio ja löydät tiedoston nimeltä ”Käynnistä Tor-selain”. Napsauta tiedostoa, napsauta “Yhdistä” ja olet menossa.
 • Vaihe 5: Voit vahvistaa, että IP on todella muuttunut, käymällä Whoer.netissä nähdäksesi mikä on todellinen IP-osoitteesi.

7. Käytä Google Translate -sovellusta

Sen lisäksi, että antaa Google-kääntäjälle kopioidun tekstin suoraan kääntää, se voi kääntää myös koko verkkosivuston. Voit käyttää Google Translate -sovellusta verkkopalvelimena seuraavien vaiheiden avulla:

poista verkkosivustojen esto Google-kääntäjällä

 • Vaihe 1: Käy osoitteessa translate.google.com.
 • Vaihe 2: Kirjoita verkkosivusto, jossa haluat käydä, käännösruutuun ja valitse mikä tahansa muu kieli kuin englanti (vaikka verkkosivuston kieli olisi englanti).
 • Vaihe 3: Napsauta käännösruudun linkkiä ja anna Googlen auttaa sinua estämään estettyjen verkkosivustojen lukituksen automaattisesti.

8. Takaisinkytkentäkone

Wayback Machine estää verkkosivustojen lukituksen

Voit myös estää verkkosivustojen käytön Archive.orgin tarjoamalla Wayback Machine -palvelun avulla. Wayback Machine indeksoi säännöllisesti versiot melkein jokaisesta maailman verkkosivustosta, ja tekee siitä myös sisällön näkemisen välimuiskeissa (vanhat versiot) helposti..

Ainoa haittapuoli Wayback Machine -sovelluksen käyttämisessä on, että sillä ei ehkä ole uusinta verkkosivustojen versiota ja että se ei ehkä pysty auttamaan, jos pääset verkkosivustoon, joka vaatii kirjautumisen tai joka käsittelee tietokantoja. Se voi kuitenkin olla hyödyllistä sellaisten informaatiosivustojen vapauttamiselle, joita ei päivitetä päivittäin.

Voit käyttää Wayback Machine -sovellusta verkkosivustojen estämiseen noudattamalla seuraavia vaiheita:

 • Vaihe 1: Käy osoitteessa web.archive.org
 • Vaihe 2: Kirjoita URL-osoite, jonka haluat estää, annettuun ruutuun ja paina näppäimistön Enter-näppäintä.
 • Vaihe 3: Valitse viimeisin päivämäärä tarjolla olevasta vaihtoehdosta, jotta pääset kyseisen verkkosivuston uusimpaan käytettävissä olevaan versioon Wayback Machine -hakemistossa ja sinulla on hyvä mennä!

johtopäätös

Kuten huomaat, verkkosivustojen lukituksen poistaminen on helpompaa kuin luulet.

Asutko Turkissa, Kiinassa tai vain matkustat ympäri maailmaa, on viisasta päästä käsiksi kaikkiin web-sivustoihin eikä olla osa maantieteellistä estämistä.

Luottamalla hallituksiin toimimaan vilpittömässä mielessä ja pitämään jokainen verkkosivusto kansalaistensa käytettävissä demokratian periaatteiden perusteella, päädytään aina turhaan..

Jos haluat

Yllä olevat ovat eräitä tehokkaimmista tavoista poistaa estettyjen verkkosivustojen esto. Jos sinulla on rahaa viettää rahaa, harkitse hyvän VPN: n hankkimista, joka on nopea, toimii hyvin ja vapauttaa verkkosivun, jonka haluat käydä.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me