Kodin parhaat VPN: t (2020-arvostelu)

VPN: n käyttö Kodin kanssaKaikki VPN: t eivät toimi Kodin kanssa ...


Kaikki VPN: t eivät ole loistavia Kodille. Tästä syystä:

Kodin kanssa käytettävän VPN: n tulisi olla riittävän nopea joten streamisi ei jatkuvasti viivästy tai puskuroi (Näin voi tapahtua, kun valitset VPN: n, jolla on heikko suorituskyky).

VPN: llä tulisi olla erillinen sovellus Androidille (Smart TV: t), Windows, Mac ja iOS tai ainakin Real-Debrid -yhteensopivuus.

Kodin VPN: n tulisi myös tarjota viralliset vaiheittaiset ohjeet sen asettamiseen. VPN: n asentaminen useimpiin laitteisiin on helppo asennus yhdellä napsautuksella, mutta jos asennat VPN: n Google Nexus Playeriin tai Rasperry PI: hen, asiat voivat muuttua hieman hankalammiksi, joten on hyvä, että sinulla on virallinen opetusohjelma, joka opastaa sinut läpi se.

Selvitämme täydellisen VPN: n Kodille tekemällä seuraavat:

Ostimme ja asensimme 14 erilaista VPN-verkkoa ja testasimme niitä uusimmassa Kodi-versiossa (18.0 Leia). Lisäksi seuraavia arvosteluja varten käytettiin kahta päälisäosaa, jotka olivat Seren ja 13Clowns. Tarkastellessamme näitä VPN-verkkoja kiinnitimme huomiota näihin viiteen avaintekijään:

 • Suorituskyky - ei videon viive / vika, kun käytetään VPN: tä?
 • Onko tällä VPN: llä erillinen sovellus Kodille?
 • Onko sillä askel askeleelta ohjeita asentamiseen?
 • Kirjauskäytäntö (ei vain sen, mitä he julkisesti sanovat, vaan sen, mitä he tosiasiallisesti tekevät)
 • Kustannus

7 paras Kodi VPN, jotka toimivat 100% (2020)

Alta löydät Kodi-VPN-verkot, jotka todella toimivat.

1. ExpressVPN - Helppo käyttää Kodi-sovelluksia, yleinen nopea suoratoistokokemus

expressvpn kodi aloitussivuExpressVPN-palvelimet tukevat P2P: tä ja torrentia, mikä tekee siitä hyvän vaihtoehdon Kodi-lisäosille, koska monet näistä lisäosista vaativat P2P: n toimimaan ja toimivat vain, kun yhteys palvelimeen on P2P-tukea..

Vaikka ExpressVPN: llä on hiukan yli 3000 palvelinta, nämä palvelimet jakautuvat 148 sijaintipaikkaan (suurin tämän luettelon VPN-joukossa).

ExpressVPN: n yhden napsautuksen asennussovellukset ovat käytettävissä kaikissa tärkeimmissä laitteissa, kuten Android, Mac, Windows, reitittimet ja niin edelleen. Niiden askel askeleelta -oppaiden avulla voit jopa asentaa sen Rasperry PI -laitteeseesi.

Kodi-videoiden suoratoisto oli tehokasta ja yksinkertaista. Meidän ei tarvinnut odottaa videon puskurointia:

ExpressVPN KodissaExpressVPN -nopeudet Kodilla olivat mahtavia

Ainoa pieni haittapuoli on, että ne on lueteltu Real Debrid -yrityksen yhteistyöhön osallistumattomien tarjoajien luettelossa. Tällä ei kuitenkaan näyttänyt olevan vakavia ongelmia, koska pystyimme silti pääsemään heidän palveluunsa ollessamme yhteydessä ExpressVPN-palvelimeen. Muiden videon lisäosien, kuten Exodus-haarukoiden, kanssa tämä toimittaja sopisi kuitenkin täydellisesti.

Alkaen 6,67 dollarista kuukaudessa, ExpressVPN maksaa yli kaksinkertaisen hinnan halvemmista VPN-verkoista, mutta se on ehdottomasti sen arvoista. Vaikka ilmaista kokeilua ei ole, sinulle kuuluu sen 30 päivän rahat takaisin -takuu, jos et pidä palvelusta.

 • Suorituskyky: 84 Mbit / s 100 Mbit / s. Erittäin hyvä, ei viivettä tai puskurointia.
 • Yhden napsautuksen sovellukset Kodille: Android (+ Smart TV: t), reititin, Windows, Mac, iOS, Amazon Fire TV Stick
 • Ohjeet Kodille? Kyllä, useita kertoja opas ExpressVPN w / Kodi -sovelluksen asettamiseen
 • Kirjauskäytäntö: Ei kirjautumiskäytäntöä, joka sijaitsee Brittiläisillä Neitsytsaaret (ei tietojen säilyttämistä)
 • palvelimet: 3000 tai enemmän 148 paikassa
 • Kustannus: 6,67 dollaria kuukaudessa (Paypal, luottokortti, Bitcoin ja enemmän)

Napsauta tätä saadaksesi ExpressVPN for Kodi. Tai lue ExpressVPN-arvostelu.

2. NordVPN - Kodeille edullinen VPN, joka toimii hyvin

NordVPN on toinen turvallinen VPN, joka tarjoaa yhden napsautuksen asennuksen Kodille.

nordvpn-kotisivu

NordVPN: n 5200+ -palvelimet (suurin kaikista luettelossa olevista VPN-palvelimista) 62 maassa tekevät kaiken maantieteellisesti rajoitetun sisällön käytön vapauttamisesta melko taatun. Se, että suurin osa näistä palvelimista on suunniteltu P2P-tuella, tarkoittaa, että melkein kaikki Kodi-lisäosat toimivat, kun käytät tätä VPN: ää.

Kuten ExpressVPN, myös NordVPN: llä on erillinen ohjelmisto kaikille tärkeimmille käyttöjärjestelmille (Android, iOS, Mac, Windows). Jos suoratoistat sisältöä vertaisverkoista, NordVPN suosittelee heidän erityisten P2P / torrent-palvelimien käyttöä..

Nopeustestimme osoittavat, että latausnopeus on 74 Mbit / s, mikä on enemmän kuin täydellinen Kodi-suoratoistoon. Seren pystyi hakemaan useita isäntiä sekunnissa ja stream latautui nopeasti ja sujuvasti ilman puskurointia tai välimuistiin liittyviä ongelmia.

nordvpn kodi -kuvakaappaus

Kuten muutkin VPN-palvelut, NordVPN tarjoaa edullisemman suunnitelman pidemmäksi ajaksi. Käynnistäminen voi kuitenkin viedä jonkin aikaa, koska niiden maksutavat ja rekisteröintijärjestelmä ovat riittämättömät. Heillä on myös 30 päivän palautuskäytäntö.

NordVPN: n tiukka nollalokkipolitiikka, sijainti Panamassa (VPN-ystävällinen maa, joka ei ole 14 Eyes-allianssin osapuoli), ja vahva 256-bittinen salaus yhdessä niiden "Double VPN" -ominaisuuden kanssa antavat suuren varmuuden sekä yksityisyydestä että turvallisuudesta Kodi-käyttäjille. Heillä on myös lisäominaisuuksia, kuten ad-esto ja CyberSec, joiden pitäisi suojata Internet-yhteys.

Ainoa haittapuoli on, että kaikki palvelimet eivät toimi hyvin Kodin kanssa. Suosittelemme valitsemaan sinulle lähimmän sijainnin, joka on yleensä nopein.

 • Suorituskyky: 74 Mbit / s 100 Mbit / s. Erittäin hyvä, ei viivettä tai puskurointia.
 • Yhden napsautuksen sovellukset Kodille: Android (+ Smart TV: t), reititin, Windows, Mac, iOS, Amazon Fire TV Stick
 • Ohjeet Kodille? Kyllä, useita ohjeita NordVPN w / Kodi -sovelluksen asettamiseen
 • Kirjauskäytäntö: Ei lokipolitiikkaa, sijaitsee Panamassa
 • palvelimet: 5 200+ palvelinta yli 60 maassa.
 • Kustannus: 3,49 dollaria kuukaudessa (luottokortti, Bitcoin ja enemmän ...)

Napsauta tätä saadaksesi NordVPN for Kodi. Tai lue NordVPN-arvostelu.

3. CyberGhost - Hyvin optimoitu Kodi P2P -lisäosille

Cyberghost arvosteluToinen VPN, jonka havaitsimme toimivan melko hyvin Kodin kanssa, oli Cyberghost.

Itse CyberGhost-sovellus oli helppo asentaa ja käyttää Kodin kautta. Olimme yhteydessä johonkin heidän VPN-palvelimista muutamassa minuutissa. Heillä on itsenäinen ohjelmisto suurimmalle osalle laitteita ja käyttöjärjestelmiä, mukaan lukien Amazon Fire TV Stick.

On myös syytä huomata, että paitsi että CyberGhost-palvelimet ovat hyvin optimoitu P2P: lle, myös CyberGhost korostaa ylpeänä tätä tosiasiaa ja käyttää sitä myyntipisteenä, mikä on iso asia, kun otetaan huomioon tosiasia, että monet Kodi-lisäosat vaativat P2P-tukea toimimiseksi.

Heidän nopeutensa eivät olleet hyviä kuin NordVPN: n / ExpressVPN: n, mutta tekisivät silti riittävän hienoja Kodi-sisällön virtauttamiseen.

Nopeudella 51 Mbit / s, kun vertaillaan 98 Mbps: ään ilman VPN: tä, CyberGhost näyttää keskimääräisen nopeuden (joka tekisi silti riittävän hyvin Kodi-sisällön virtaamiseksi), joten nopeuden suhteen se ei ole lähellä parasta..

Videoiden ei tarvinnut aikaa puskuroida, joten suoratoisto oli melko kivutonta:

cyberhost toimii hyvin kodin kanssa

CyberGhostilla on 3100+ palvelinta 59 maassa, ja se voidaan määrittää reitittimeesi, jos Kodi-laitettasi ei tueta.

 • Suorituskyky: 51 Mbit / s 100 Mbit / s. Ei nopein, mutta ei odottaa puskurointia
 • Yhden napsautuksen sovellukset Kodille: - Android (+ Smart TV: t), reititin, Windows, Mac, iOS, Amazon Fire TV Stick
 • Ohjeet Kodille? Kyllä, he ovat omistaneet lue minut -sivun.
 • Kirjauskäytäntö: Ei lokitietoja, romanialainen
 • palvelimet: 3700+ palvelinta yli 60 maassa
 • Kustannus: 2,75 dollaria kuukaudessa (luottokortti, PayPal, Bitcoin ja enemmän)

Napsauta tätä saadaksesi CyberGhost for Kodi. Tai lue CyberGhost-arvostelu.

4. IPVanish - kallis, mutta näyttää toimivan hyvin

IPVanis väittää toimivansa erittäin hyvin Kodin kanssa. Ainakin niin he niin verkkosivustollaan.

Mikä on hyvää, kuten muutkin, IPVanish tukee kaikkia tärkeimpiä Kodi-laitteita, mukaan lukien Xbox 360, PlayStation ja Smart TV..

Rekisteröinti on helppoa ja sisältää voimassa olevan sähköpostiosoitteen / salasanan syöttämisen ja maksun valintavaihtoehdon. Sen avulla voit muodostaa yhteyden muutamassa minuutissa, kun olet saanut heidän aktivointiviestin.

Valitettavasti ja huolimatta yli 1 200 palvelimesta yli 60 paikassa ympäri maailmaa, nopeustesti osoitti vain hiukan keskimääräistä tulosta. Käyttämällä 100 Mbit / s kaapeliyhteyttä onnistuimme lataamaan 47,82 Mbit / s ja lähettämään 2,13 Mbit / s, mikä ei ole kovin nopeaa.

IPVanishia käyttämällä löysimme kuitenkin useita lähteitä / isäntiä muutamassa sekunnissa, ja puskuroinnin toistoon ei liittynyt ongelmia:

ipvanish leikkii kodin kanssa

IPVanish ei ole aiheuttanut mitään haittaa, mutta se perustuu Yhdysvaltoihin, koska tekijänoikeuksin suojatun sisällön lataamista koskevat lait ovat erittäin tiukat. Joten varoitetaan.

Vain haittapuolia? Kaikki palvelimet eivät olleet riittävän nopeita Kodi-suoratoistoon.

 • Suorituskyky: 49 Mbit / s 100 Mbit / s. Ei nopein, mutta ei odottaa puskurointia
 • Yhden napsautuksen sovellukset Kodille: - Android (+ Smart TV: t), reititin, Windows, Mac, iOS
 • Ohjeet Kodille? Kyllä, useita oppaita sen asettamiseen.
 • Kirjauskäytäntö: Ei lokkeja, Yhdysvalloissa.
 • palvelimet: 1 200+ palvelinta 60 maassa.
 • Kustannus: 6,49 dollaria kuukaudessa (luottokortti, PayPal ja enemmän ...)

Lue koko IPVanish-arvostelu.

5. Yksityinen Internet-yhteys

PIA voidaan asentaa useimpiin Kodi-laitteisiin (mukaan lukien Android, iOS, Mac ja Windows), mutta se voidaan myös asentaa reitittimelle manuaalisesti, jos Kodi-laite ei ole suoraan yhteensopiva.

Videoiden suoratoisto Kodilla PIA: lla on melko nopea kokemus. Nopeustesti osoitti suhteellisen alhaisen pingin ja melko nopeat latausnopeudet. Nopein kellotettu nopeudella 81 Mbit / s.

pia kodi -kuvakaappaus

Vaikka emme ole kovinkaan vaikuttuneita siitä, että PIA sijaitsee Yhdysvalloissa (5 silmän maassa), he ovat edelleen yksi luotettavimmista VPN-palveluntarjoajista yksityisyyden ja turvallisuuden suhteen. Ne tarjoavat erityyppisiä salauksia. Voit valita heidän ”Nopea ei turvallisuus” -vaihtoehdon nopeamman Internet-yhteyskokemuksen saamiseksi vähällä suojauksella tai heidän ”Maksimaalisen suojauksen” vaihtoehdon täydelliseen suojaukseen.

Heidän lokittomuuskäytäntöään on kokeiltu ja todistettu tosielämässä, FBI: n mukana: kun FBI koputti PIA: n ovelle tietoja, heillä ei ollut mitään tarjottavaa, koska he eivät pitäneet käyttäjän tietoja.

 • Suorituskyky: 81 Mbit / s 100 Mbit / s. Nopeat nopeudet, ei viivettä
 • Yhden napsautuksen sovellukset Kodille: Windows, Mac OS, Linux, Ubuntu, iOS, Android ja reitittimet
 • Ohjeet Kodille? Ohjeita ei löytynyt
 • Kirjauskäytäntö: Ei lokkeja, Yhdysvalloissa
 • palvelimet: 3 300+ palvelinta 52 + maassa
 • Kustannus: 3,49 dollaria kuukaudessa (luottokortti, Bitcoin ja enemmän ...)

Lue koko yksityisen Internet-käytön arvostelu.

6. Ivacy

Ivacy on viimeinen VPN luettelossamme, joka näytti toimivan Kodin kanssa.

Ostamisen jälkeen meidät ohjattiin hyvin asetettuun splas-näyttöön, jonka avulla sain valita haluamani alustan, jota seurasi yksinkertainen lataus. Itse sovellus on puhdas ja tyylikäs, joka on mukava ja helppo käyttää ja ymmärtää.

Vaikka Ivacy tarjoaa keskimääräisen nopeuden verrattuna muihin tämän luettelon tarjoajiin (vain 53 Mbit / s 100 Mbit / s), Ivacy on silti riittävän nopea streamiin sisällölle Kodissa. On syytä huomata, että vaikka joillakin heidän palvelimistaan ​​ei ole P2P-käytössä, suuri osa heidän palvelimistaan, myös Yhdysvalloissa, Isossa-Britanniassa ja Kanadassa, on optimoitu P2P: hen, mikä tarjoaa suuren edun Kodi-lisäosien suhteen, jotka vaativat P2P-tukea.

Ivacyllä on myös useita ohjeita VPN: n asentamisesta erilaisille Kodi-laitteille. Se tarjoaa myös runsas 7 päivän ilmaisen kokeilutarjouksen VPN-palvelun testaamiseen..

Ivacy kodi -kuvakaappaus

Jos Ivacy ei tue Kodi-laitettasi, voit asentaa Ivacy manuaalisesti ASUS-, D-Link-, TP-Link-, Linksys- ja DD-WRT-reitittimiin ja kytkeä sitten laitteen reitittimeesi nauttiaksesi suojauksesta. Ivacy käyttää suojattua 256-bittistä AES-salausta, ja olemme havainneet heidän vaatimuksensa, ettei mitään lokia pidä paikkansa..

Vain haittapuolia? Se ei toimi hyvin Netflixin kanssa, ja heidän rahat takaisin -takuunsa on melko luonnollinen.

 • Suorituskyky: 53 Mbit / s 100 Mbit / s. Okei nopeus, ei aiheita puskurointia
 • Yhden napsautuksen sovellukset Kodille: Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Fire Stick, Vadelma Pi ja reitittimet
 • Ohjeet Kodille? Useita asennusoppaita
 • Kirjauskäytäntö: Ei lokkeja, Yhdysvalloissa
 • palvelimet: 1 000 palvelinta yli 50 maassa
 • Kustannus: 2,25 dollaria kuukaudessa (luottokortti, PayPal, Bitcoin ja enemmän)

Lue koko Ivacy-arvostelu.

8 VPN: tä, jotka eivät toimi hyvin Kodin kanssa

 1. SaferVPN - Hidas latausnopeus, ja Real-debrid-palvelut ovat estäneet ne.
 2. ProtonVPN - Real-debrid-palvelut ovat estäneet heidät.
 3. Trust.Zone - Helppo asennusprosessi ja jatkuva välimuisti ja puskurointi Kodin ollessa.
 4. GooseVPN - Niiden latausnopeus on liian hidas, jotta ne olisivat tehokkaita Kodissa.
 5. PureVPN - Heillä on hitain latausnopeus, ja Kodi jatkoi välimuistin tallentamista ja puskurointia huolimatta siitä, että he olivat “nopean suoratoiston” asetuksessa..
 6. PerfectPrivacy - Ei monia itsenäisiä sovelluksia, ja nopeus ei ollut suuri
 7. Norton VPN - Erittäin hidas nopeus.
 8. Tunnelbear - Puskurointia koskevat ongelmat.

Kuinka voin asentaa VPN: n My Kodi -sovellukseen?

Et yleensä asenna VPN: ää itse Kodiin. Asennat sen sijaan laitteeseen, jota käytät Kodin kanssa.

Kaikki yllä olevat VPN (jotka toimivat Kodin kanssa) tarjoavat yhden napsautuksen asennuksen Androidille, Smart TV: lle, iOS: lle, Macille, Windowsille jne., Ja niillä on useita oppaita niiden asentamiseen. Näin prosessi yleensä sujuu:

 1. Liityt valitsemasi VPN-palveluun ja asennat heidän sovelluksensa heidän verkkosivustolta.
 2. Sen jälkeen sinun on vain noudatettava ohjatun asennusohjelman ohjeita, kunnes olet valmis.
 3. Yhdistä sitten vain VPN: ään ja valitse haluamasi palvelin.
 4. Voit nyt käynnistää Kodi ja aloittaa haluamasi sisällön streaming.

Jos kuitenkin käytät Kodi-ruutua, vastaus yllä olevaan kysymykseen riippuu siitä, mitä käyttöjärjestelmää se käyttää. Seuraavaksi olen koonnut luettelon suosituimmista (tämän kirjoittamisen aikana) Kodi -laitteista ja järjestänyt ne sen mukaan, kuinka vaikeaa heidän on asentaa VPN.

A) Helppo asennus App Storesta

Voit asentaa VPN: n helposti näihin laitteisiin, koska ne käyttävät Android-käyttöjärjestelmää. Itse asiassa kaikki Android-käyttöjärjestelmää käyttävät laitteet on yleensä helppo asentaa VPN: ään. Näiden laitteiden avulla voit vain navigoida App Store -sovellukseen ja ladata valitsemasi VPN: n noudattamalla heidän ohjeitaan.

 • Nvidia-kilpi
 • Matricom G-Box
 • Emtec Gem Box
 • Seguro Trongle X4
 • DroidBOX PlayOn GPD XD
 • Yläosat MXV Android TV BOX Amlogic S905
 • Mini M8S II 4K Android 6.0 TV-BOX
 • T95Z Plus Android TV -laatikko Amlogic S912
 • Beelink GT1 Ultimate TV Box
 • EstgoSZ H96 Pro
 • Xiaomi Mi Box

B) Vaatii APK-tiedoston tai VPN-sovelluksen sivulatauksen

Nämä laitteet vaativat hieman enemmän vaivaa asentaaksesi VPN: n, koska ne tarvitsevat sinun ladata VPN: n APK-tiedostot sivulle:

 • Google Nexus Player - Sovellusten uudelleenlataus Nexus Playeriin.
 • Razer Forge TV - Sovellusten lataaminen sivulle Forge TV: lle.
 • Raspberry Pi- VPN: n asentaminen Raspberry Pi: lle.
 • Cubox-i- Kuinka VPN-asiakasohjelma määritetään.
 • We Tek Play - VPN: n asettaminen We Tek Android -sovellukselle.

Varoitus:

Älä lataa APK-tiedostoja kolmansien osapuolien sivustoilta. Et koskaan tiedä mitä muuta he ovat saattaneet lisätä tiedostoihin tai ovatko tiedostot jopa laillisia tai ajan tasalla. Lataa APK-tiedostoja vain suoraan luotetusta lähteestä. Lisäksi APK-tiedostojen sivulataus näihin laitteisiin liittyy tietyn määrän riskiä, ​​joka joudut kantamaan, jos jotain menee pieleen. Kokeile tätä menetelmää vain, jos tiedät mitä olet tekemässä.

C) Suorita VPN reitittimelläsi

Jos käytät FireTV, Chromecast tai Roku Kodin suorittamiseksi saatat jo tietää, etteivät ne tue VPN-verkkoja. Voit sen sijaan asentaa valitun VPN-reitittimen.

Tämä prosessi vaatii, että reitittimen laiteohjelmisto on yhteensopiva VPN: n kanssa. Jos sitä ei ole, joudut "vilkkumaan" reitittimeesi vaihtaaksesi laiteohjelmiston, mutta tähän liittyy suuri määrä riskiä ja se voi hyvin vahingoittaa reititintä. Sen sijaan suosittelen, että hankit uuden reitittimen sen sijaan, että riskiisit.

Voit myös käyttää vanhaa pöytätietokonetta tai kannettavaa tietokonetta virtuaalireitittimenä. Tähän sisältyy yksinkertaisesti VPN: n suorittaminen työpöydällä tai kannettavalla tietokoneella ja sen avulla Wifi-verkon lähettämiseen, jonka yhdistät sitten Kodi-laitteeseen.

Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä - Vältä ilmaisia ​​VPN-verkkoja

Saatat ajatella: "Siellä on ilmaisia ​​VPN-verkkoja, miksi minun pitäisi maksaa näistä kaikista?"

Me tajuamme sen. Mutta se olisi massiivinen virhe.

Saat täällä todella sen, mitä maksat. Useimmat ilmaiset VPN-verkot myyvät tietosi kirjaimellisesti korkeimmalle tarjoajalle.

Puhumattakaan, monet ilmaiset VPN-asemat rajoittavat kaistanleveyttä. Tämä tarkoittaa, että voisit suoratoistaa ja yhtäkkiä lyödä kuukausikiintiösi. Kun tämä tapahtuu, VPN sammuttaa itsensä kokonaan tai, mikä häiritsevämpää, ohjaa Internetin käyttöä.

Ilmaiset VPN: t ovat myös vähemmän turvallisia.

Ja viimeisenä, niiden nopeudet ovat yleensä hyvin hitaita.

Mikä VPN toimii parhaiten sinulle? Jätä kommentti ja auta muita Kodi-faneja ��

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me