Kiinan paras VPN: todelliset testitulokset (2020)

Kiinan paras vpnLensimme Kiinaan testaamaan erilaisia ​​VPN: itä

Etsitään Kiinassa VPN: ää, joka todella toimii?

Auttaaksemme sinua valitsemaan oikean, me lensi Pekingiin ja testasi 28 maksettua VPN: ää kahta heidän ISP-verkkoaan vastaan.

Syy siihen, että Kiina on maailman sensuroituin maa, joten voit unohtaa pääsyn sivustoille, kuten Google, Facebook tai Twitter, käyttämällä niiden tavallisia Internet-yhteyksiä..

Jopa premium-VPN-verkot toimivat harvoin.


Ja se ei ole ihanteellista etenkin ulkomaalaisille ja asukkaille, jotka haluavat käyttää sitä, mitä muu maailma voi käyttää ilman ongelmia.

Joten mikä on ratkaisu?

Tunnistetaan, mitkä VPN: t todella toimivat Kiinassa.

Muutama asia ennen kuin sukellamme

Vastuuvapauslauseke: Testijaksomme oli kolme päivää Pekingissä. VPN: n käyttö Kiinassa voi olla erittäin hankalaa, koska verkot yrittävät aina estää VPN: t. Joten mikä meille toimi, se ei välttämättä toimi sinulle ja päinvastoin. Lisäksi se, mikä Pekingissä voi toimia, ei välttämättä toimi muualla Kiinassa.

Teimme äskettäin matkan Kiinaan jatkaaksemme tehtäväämme kertoa sinulle parhaat VPN-palvelut, jotka perustuvat käytännön kokemukseen ja perusteelliseen testaukseen. Olemme tarkistaneet joukon VPN-palveluita, kun siellä on selvitetty, mikä on paras VPN Kiinalle.

Ennen kuin aloitamme, joitain faktoja:

 • Testasimme 28 VPN-palvelua kahdella kiinalaisella Internet-palveluntarjoajalla:
  • China Unicom
  • Ultra Kings Limited (tai Voiz Plus)
 • Testatustamme 28 VPN: stä vain 19 työskenteli Ultra Kings Limited: n palveluksessa ja vain 13 China Unicomissa.
 • Molemmat Internet-palveluntarjoajat estivät 28: n testitsemämme VPN: n 26 kotisivun. Yhdeksän 28 VPN: stä voidaan ladata Kiinan sovelluskaupasta Ultra Kings Limitedin kautta, kun taas 10 28: sta VPN: stä voidaan ladata Kiinan sovelluskaupasta China Unicomin kautta..
 • Testasimme niitä onnistuneesti muodostuvien VPN-verkkojen osalta 19 eri sivustolla. Nämä sivustot ovat:

Kiinassa testatut sivustot parhaan vpn: n suhteen

 • Testasimme myös yhdistäneet VPN-verkot nähdäksesi, voisimmeko käyttää Whatsappia, Telegramia, Viberiä ja Skypeä.
 • Vain 11 testatusta 28 VPN: stä toimi molemmilla ISP: llä.
 • Niistä 11, jotka toimivat, parhaat 7 on esitetty alla.

Ensimmäisellä testaamallasi Internet-palveluntarjoajalla, Ultra Kings Limited, saimme vertailuarvon latausnopeuden 3,9Mbps ja latausnopeuden 3,3Mbps.

vertailunopeustesti Kiinassa ultra-kuninkaat rajoitettu

Toisella testaamallasi Internet-palveluntarjoajalla, China Unicomilla, vertailuarvon latausnopeus oli 5,14Mbps ja lähetysnopeus oli 0,52Mbps..

vertailunopeuden testi Kiinassa unicomin suhteen

On myös syytä mainita, että Ultra Kings Limited näyttää olevan parempi Internet-palveluntarjoaja VPN: lle, koska China Unicom näyttää kieltävän enemmän VPN-IP-osoitteita.

18 28: sta työskenteli Ultra Kings Limitedin kanssa, mutta vain 11 työskenteli China Unicomin kanssa. China Unicom oli kuitenkin hiukan nopeampi.

7 parasta Kiinan VPN-verkkoa

Seuraavassa on Kiinan seitsemän parasta VPN-verkkoa käytännön kokeiden perusteella. Täysi linkki testauslaskentataulukkoomme löytyy täältä.

1. ExpressVPN

Sekä yksityisyyttä että suorituskykyä pakkaavan VPN: n löytäminen voi olla vaikeaa. Varsinkin se, joka todella toimii Kiinan sisällä.

Mitä testimme Kiinassa paljasti

 • Ensi käden kokemuksemme osoittaa, että ExpressVPN on paras VPN Kiinassa.
 • Se on yksi harvoista Kiinassa testaamista VPN-verkoista, jotka toimivat molemmilla Internet-palveluntarjoajilla: Ultra Kings Limited ja China Unicom..
 • ExpressVPN käytti myös menestyksekkäästi kaikkia 19 testaamaamme sivustoa. Ei vain, mutta Whatsapp, Telegram, Viber ja Skype työskentelivät molemmilla Internet-palveluntarjoajilla.

ExpressVPN: n latausnopeus oli 2,7Mbps ja lähetysnopeus 2Mbps Ultra Kings Limited -yhtiöllä (vertailuarvojen ollessa 3,9Mbps ja 3,3Mbps)..

expressvpn-nopeustesti Kiinasta ultra-kuninkaisiin rajoitettu

China Unicomille latausnopeus oli 4,28Mbps ja latausnopeus 0,4Mbps (verrattuna vertailuarvoihin 5,14Mbps ja 0,52Mbps)..

expressvpn-nopeustesti Kiinasta unicomilla

Vieläkin vaikuttavampi on ExpressVPN: n omistautuminen pysyä askeleen edellä Kiinan sensuureja seuraamalla proaktiivisesti sen palvelimien saatavuutta Kiinassa ja käyttämällä edistyksellisiä tekniikkaprotokollia kulissien takana.

ExpressVPN-yhteenveto

ExpressVPN: n lokitietovaatimus on testattu todellisessa maailmassa: Turkin hallitus on kerran antanut hyökkäyksen tietokeskukseensa ja takavarikoinut palvelimet yrittääkseen päästä tietyn käyttäjän lokiin. Arvaa mitä he löysivät? Ei mitään. Tämä ja se, että ExpressVPN sijaitsee Ison-Britannian Neitsisaarilla, VPN-ystävällisellä lainkäyttöalueella, tekee siitä houkuttelevan Kiinan VPN-käyttäjille.

Tässä on joitain korkeita kohtia, jotka nostivat ExpressVPN: n luettelon kärkeen:

 • Tilit on suojattu tappaa-vaihtaa -ominaisuudella, joka katkaisee Internet-yhteyden kokonaan, kun VPN-yhteys epäonnistuu, estäen tehokkaasti yhteydensiirtymistä julkisesti näkyvään vaihtoehtoon. 
 • Palvelu tarjoaa vahvan AES-256-salauksen OpenVPN-tuella, P2P-palvelimien saatavuuden torrentia varten ja tuen jopa viidelle samanaikaiselle yhteydelle. 
 • Asiakastukitiimi on helposti saatavissa ja luotettava, etenkin kun otetaan huomioon, että heillä on ympäri vuorokauden avoinna oleva sähköposti- ja live-chat-tuki, jota ei ole estetty Kiinassa.

Vaikka ExpressVPN on vähän kallis 6,67 dollarilla kuukaudessa, olemme vaikuttuneita sen tosiasiallisesta suorituksesta Kiinassa. Uskomme, että kustannukset ovat perusteltuja, jos haluat luotettavan VPN: n Kiinalle. Ne tarjoavat myös 30 päivän rahat takaisin -takuun.

Käy ExpressVPN: ssä

Lue koko ExpressVPN-arvostelu.

2. ProtonVPN

Mitä testimme Kiinassa paljasti

 • Kaiken kaikkiaan ProtonVPN toimi hyvin molemmilla ISP: lla, joita testasimme Kiinassa.
 • Valitettavasti se pääsi käyttämään vain 18 sivustoa 19: stä, joita testimme ensimmäisellä Internet-palveluntarjoajalla (se ei päässyt Pornhubiin).
 • Se käytti kuitenkin kaikkia toisen Internet-palveluntarjoajan 19 sivustoa.
 • Whatsapp, Telegram, Viber ja Skype olivat käytettävissä molemmilla Internet-palveluntarjoajilla.

Ultra Kings Limited -yrityksessä, jonka vertailuarvo oli 3,9Mbps lataus ja 3,3Mbps lataus, saimme 3.7Mbps lataus ja 3.7Mbps lataus. (Tämä lisääntynyt lähetysnopeus ei ole kirjoitusvirhe. VPN parantaa joskus nopeutta! - lähinnä ISP: n kaistanleveyden katkaisun takia)

protonvpn-nopeustesti Kiinasta ultra-kuninkaisiin rajoitettu

China Unicomilla, joiden vertailuarvo oli 5,14 Mbps lataus ja 0,52 Mbps lähetys, saimme 4,69 Mbps lataus ja 0,53 Mbps lähetys..

protonvpn nopeustesti kiinasta unicomilla

Mielestämme heidän asiakastuensa on myös kunnollista. He ymmärtävät hyvin, että heidän VPN voi toimia Kiinassa tänään eikä huomenna ja että yhteydet voivat vaihdella huomattavasti Kiinan alueelta toiselle. Sinänsä heillä on valmiustilassa tukitiimi auttaakseen kiertotapoja työskennellessään jatkuvasti vastatoimenpiteiden parissa.

ProtonVPN-yhteenveto

ProtonVPN: ää johtaa sveitsiläinen Proton Technologies AG. Ne ovat myös suositun ProtonMail-palvelun aivot, joka sattuu olemaan maailman suurin salattu sähköpostiverkko.

Yksityisyyden puolustajien ylläpitämä ProtonVPN ei ymmärrettävästi kirjaa henkilökohtaisia ​​selaustietojasi. Ne sijaitsevat myös Sveitsissä, yksityisyyttä edistävässä maassa, joka suhtautuu yksityisyyden suojaan erittäin vakavasti.

Verrattuna ExpressVPN: ään, parhaimpaan valintaamme, ProtonVPN: llä on:

 • Paljon pienempi palvelinpuisto (400 yli 30 maassa)
 • Sama erittäin turvallinen AES-256-salaus
 • Tapa-kytkin
 • Netflix-tuki
 • Jopa 10 samanaikaista yhteyttä

ProtonVPN: llä on useita edullisia maksettuja suunnitelmia, mutta ne ovat ainoa VPN tässä luettelossa, jolla on ilmainen vaihtoehto. Heidän ilmainen suunnitelmansa tarjoaa:

 • Keskitaso
 • Pääsy kolmeen maahan
 • Ei tietokattoa
 • Voidaan käyttää yhdessä laitteessa

Muutoin heidän halvin suunnitelmansa maksaa vain 4 dollaria kuukaudessa, mikä mahdollistaa pääsyn kaikkiin maihin ja sitä voidaan käyttää kahdella laitteella. Voit saada hyvitetyn palautuksen heidän 30 päivän rahat takaisin -takuullaan. Kun otetaan huomioon se, että ne tarjoavat ilmaisen, jousille kiinnittämättömän vaihtoehdon, tämä on silti varsin vaikuttava.

Käy ProtonVPN: ssä

Lue koko ProtonVPN-arvostelu.

3. Mullvad

Mitä testimme Kiinassa paljasti

 • Mullvad pystyi estämään kaikki 19 testaamaamme verkkosivustoa molemmilla Internet-palveluntarjoajilla, samoin kuin Whatsapp, Telegram, Viber ja Skype.
 • Asiakastuki on kuitenkin mielestämme melko heikko.

Ultra Kings Limited -yrityksen vertailuarvon latausnopeudella 3,9Mbps ja latausnopeudella 3,3Mbps saimme täydellisen latausnopeuden 3,9Mbps ja latausnopeuden 3,5Mbps. (Vielä yksi esimerkki VPN: stä, joka toimii paremmin kuin Internet-palveluntarjoaja nopeustesteissä.)

Kiinan ultra-kuninkaiden mullvad-nopeustesti rajoitettu

China Unicomilla, joiden vertailuarvo oli 5,14Mbps lataus ja 0,52Mbps lataus, saimme latausnopeuden 4,4Mbps ja latausnopeuden 0,46Mbps..

Kiinan unicomin mullvad-nopeustesti

Mullvad-yhteenveto

Mullvad on yksi suosituimmista VPN-verkkoistamme, koska se on yksi harvoista palveluista, joka ei vaadi sähköpostiosoitetta tai salasanaa sen käyttämiseen.

Luod vain tilinumeron heidän sivustollaan ja voit mennä. Maksuvaihtoehdot, joihin sisältyy kyky maksaa kryptovaluutalla, parantavat sen yksityisyyttä entisestään. Mullvadin vahva keskittyminen yksityisyyteen vähentää pelkoamme heidän sijainnistaan ​​Ruotsissa, joka on 14 Eyes -yhdistyksen jäsen..

Yksi tapa, jolla Mullvad varmistaa Kiinan asukkaiden pääsyn estettyihin verkkosivustoihin, on porttien välitys ja porttien valinta. Lukuun ottamatta muutamaa estettyä porttia roskapostin ja muiden tietoturvaongelmien hallitsemiseksi, Mullvadia voidaan käyttää millä tahansa portilla. Lisäksi se tukee vahvasti Shadowshocksia, avoimen lähdekoodin välityspalvelinprojektia, joka on erityisesti luotu hyppäämään suuri palomuuri.

Muita huomionarvoisia Mullvad-ominaisuuksia:

 • Tarjoaa 370+ palvelinta yli 30 maassa
 • Mahdollistaa jopa viisi samanaikaista yhteyttä
 • Tarjoaa P2P-palvelimia, jotka tukevat nimettömiä torrentteja
 • Tarjoaa tappa-kytkimen
 • Käyttää alan standardin mukaista AES-256-salausta

Osa Mullvadin yksinkertaisuudesta on, että sinun ei tarvitse huolehtia VPN-suunnitelmista. Kaikkia ominaisuuksia voi käyttää samalla kiinteällä hinnalla 5 € / kk. Vaikka se ei ole halvin, se ei ole myöskään kallein. Ja mikä tärkeintä, sinun ei tarvitse olla huolissaan puuttuvista tärkeistä ominaisuuksista, koska muita kalliimpia suunnitelmia ei ole. Ne tarjoavat myös 30 päivän rahat takaisin -takuun kaikille muille maksutapoille kuin käteiselle.

Käy Mullvadissa

Lue koko Mullvad-arvostelu.

4. VahvaVPN

Sijalla 28 VPN-palveluiden yleisluokittelussa StrongVPN ei ole kaukana suosikista. Meidän on kuitenkin tunnustettava, että olimme vaikuttuneita sen suorituksesta Kiinassa.

Kiinan suurella palomuurilla on maine, joka tekee tehokkaista VPN-verkoista käyttökelvottomia. Tämä selittää, miksi monet muut nimimerkki-VPN: t eivät toimi Kiinassa.

Mitä testimme Kiinassa paljasti

 • StrongVPN toimi todella hyvin molemmilla testaamillamme Internet-palveluntarjoajilla.
 • StrongVPN pääsi myös käyttämään kaikkia 19 testaamaamme verkkosivustoa.
 • Whatsapp, Telegram, Viber ja Skype työskentelivät myös molemmilla testaamillamme Internet-palveluntarjoajilla.

Ultra Kings Limited -yrityksen vertailuarvon latausnopeudella 3,9Mbps ja vertailuarvon latausnopeudella 3,3Mbps saimme 2,7Mbps latauksen ja 2,8Mbps latauksen..

Kiinan ultra-kuninkaan vahvavpn-nopeustesti rajoitettu

China Unicomilla, joiden vertailuarvoinen latausnopeus oli 5,14Mbps ja vertailuarvoinen latausnopeus oli 0,52Mbps, saimme latausnopeuden 4,76Mbps ja latausnopeuden 0,4Mbps..

Kiinan unicomin voimakas nopeustesti

StrongVPN-yhteenveto

Erityisesti Kiinan asukkaille StrongVPN tarjoaa Scramble, edistyneen hämärtystekniikan, joka toimii lisätyönä käyttäjien tietoturvakerroksena, mikä vaikeuttaa valtion sensuurien havaitsemaan VPN-liikennettä.

Lisäksi StrongVPN määrittää dynaamiset IP-osoitteet muiden VPN-myyjien tarjoamien tavallisten staattisten IP-osoitteiden sijasta. Tämä voi olla myös haittapuoli, koska vaikka niillä on melko paljon palvelimia, sinulla ei ole paljon sanottavaa, missä palvelimessa käytät. StrongVPN määrittää palvelimet käyttäjille satunnaisesti aina, kun he muodostavat yhteyden.

Lisäämällä StrongVPN: n pääominaisuuksien luetteloon:

 • Luotettava kirjautumattomuuskäytäntö
 • Vahva AES-256-salaus
 • Netflix-tuki
 • P2P-palvelimet, jotka sallivat nimettömän torrentin

Se, että StrongVPN: llä on nopeaa ja hyödyllistä asiakastukea, tekee siitä myös houkuttelevan vaihtoehdon. Toisin sanoen sijainti Yhdysvalloissa on haittapuoli kirjallemme.

Alkaen 5,83 dollaria kuukaudessa, StrongVPN pakata vahvat 680+ -palvelimet, jotka sijaitsevat yli 25 maassa. Tämä palvelinnumero laskee ne jonnekin kokonaisluettelomme keskelle (ei eniten, mutta ei vähäisimpäänkaan). Vaikka uskomme, että tämä on vähän ylihintainen, on syytä huomata, että heillä on 30 päivän rahat takaisin -takuu.

Käy StrongVPN: ssä

Lue koko StrongVPN-arvostelu.

5. YksityinenVPN

PrivateVPN: n ruotsalainen kotituki sijoittaa heidät tiukasti 14 silmän lainkäyttövaltaan. Se on ongelma, kun otetaan huomioon, että myös heidän hakkuupolitiikkansa on kyseenalainen.

Joten tämä ei kuulu millään tavalla parhaimpiin valintoihimme, kun kyse on yksityisyyttä koskevasta VPN: stä.

Toisin sanoen, kun kyse on VPN: stä Kiinassa, kerjäläiset eivät voi olla valitsijoita.

Mitä testimme Kiinassa paljasti

 • PrivateVPN osoittautui yhdeksi parhaiten suoriutuvista VPN-verkoistamme.
 • Sen lisäksi, että PrivateVPN oli suhteellisen nopea, se onnistui myös poistamaan kaikki 19 testattua sivustoa, joiden testimme molemmat Internet-palveluntarjoajat sekä Whatsapp, Telegram, Viber ja Skype..

Ultra Kings Limited -yhtiön 3,9 Mbps ja 3,3 Mbps latauksen vertailuarvoilla PrivateVPN: n latausnopeus oli 4,1 Mbps ja lähetysnopeus 3,1 Mbps, mikä on melko täydellinen nopeus.

Kiinalaisten ultrakings-yksityishenkilöiden nopeustesti rajoitettu

China Unicomissa, jonka vertailuarvo oli 5,14 Mbps lataus ja 0,52 Mbps lataus, PrivateVPN: n latausnopeus oli 3,81 Mbps ja latausnopeus 0,56 Mbps. Se on edelleen melko vaikuttavaa kirjaamme!

Kiina unicomin yksityinen vpn-nopeustesti

YksityinenVPN-yhteenveto

Mikä tekee PrivateVPN: stä hyvän vaihtoehdon Kiinan asukkaille, on sen varkaustila. Lyhyesti sanottuna varkain oleva VPN naamioi VPN-liikenteen säännölliseksi liikenteeksi yrittäen huijata sensuuria koskevia sovelluksia ja palomuureja. Tämän ominaisuuden avulla PrivateVPN pystyy luomaan VPN-tunnelin suuren palomuurin kautta, joka antaa käyttäjille pääsyn valitsemilleen verkkosivustoille.

PrivateVPN tarjoaa:

 • Vahva AES-256-salaus
 • Saatavuus P2P-palvelimia, jotka sallivat nimettömän torrentin
 • Toimii täydellisesti Netflixin kanssa
 • Vahva asiakastuki

Katsomme kuitenkin, että PrivateVPN on kallista verrattuna muihin käytettävissä oleviin vaihtoehtoihin. Alkaen 5,95 dollaria kuukaudessa, ne tarjoavat pääsyn vain konservatiivisille 150+ palvelimelle noin 60 maassa. He voisivat varmasti tehdä paljon paremmin, mutta se on silti hyvä tapa ohittaa Kiinan palomuuri. Jos et pidä heistä, voit myös hyödyntää heidän 30 päivän rahat takaisin -takuun.

Käy PrivateVPN: ssä

Lue koko PrivateVPN-arvostelu.

6. Hotspot-kilpi

Emme ole suuria Hotspot Shield -faneja lukuisista syistä, joihin kuuluvat DNS-vuodot, harhaanjohtava kirjauskäytäntö ja käytännössä nolla asiakastukea. Se ei auttanut, että Hotspot Shield sijaitsee Yhdysvalloissa.

Meidän on kuitenkin annettava se heille, kun kyse on Kiinasta: Hotspot Shield toimii!

Mitä testimme Kiinassa paljasti

 • Koe Hotspot Shield osoitti vahvaa suorituskykyä Kiinassa. Käyttäjät kuitenkin ilmoittavat osumasta tai kaipaamisesta, ja suurin osa nojautuu asioiden missaamiseen, joten olemme iloisia, että se toimi, jotta voimme kertoa sinulle kuinka se meni.
 • Hotspot Shield pystyi poistamaan eston 18 ensimmäisestä Internet-palveluntarjoajasta testatusta 19 sivustosta (TorProject.org ei ollut tavoitettavissa) ja toisen 19 Internet-palveluntarjoajan 19 sivustosta..
 • Whatsapp, Telegram, Viber ja Skype olivat myös käytettävissä molemmilla.

Ultra Kings Limited -ympäristössä, vertailuarvolla 3,9Mbps lataus ja 3,3Mbps lataus, Hotspot Shieldin latausnopeus oli 3,4Mbps ja latausnopeus 0,9Mbps.

Kiinnityspisteen kilpi nopeustesti Kiinan ultraikungeilta rajoitettu

China Unicomilla, vertailuarvolla 5,14Mbps lataus ja 0,52Mbps latauksella, Hotspot Shieldin latausnopeus oli 3,77Mbps ja latausnopeus 0,76Mbps.

hotspot-kilven nopeustesti china unicomilta

Hotspot-kilpiyhteenveto

Hotspot Shield on toiminut vuodesta 2005 (paljon pidempi kuin suurin osa muista luettelon vaihtoehdoista). Heillä on 650 miljoonan käyttäjän käyttäjäkunta.

Hotspot Shieldillä on:

 • Suojattu AES-256-salaus
 • Tuki P2P-palvelimille
 • Netflix-yhteensopivuus

Vaikka heillä on ilmainen mainoksilla tuettu versio (jota olemme varovaisia ​​tietosuojaan liittyvistä syistä), heidän premium-suunnitelmansa on melko edullinen, 3,49 dollaria kuukaudessa. Maksettu suunnitelma toimitetaan palvelimilla yli 70 maassa ja tukee jopa viittä samanaikaista laitetta. Emme ole vaikuttuneita heidän asiakastuestaan, mutta 45 päivän rahat takaisin -takuu on riittävän varma, että he voivat kokeilla.

Käy Hotspot Shieldissä

Lue koko Hotspot Shield -katsaus.

7. VPNS-suojaus

Viimeinkin meillä on VPNSecure, australialainen VPN, joka perustettiin vuonna 2010.

Mitä testimme Kiinassa paljasti

 • Suorituskykyisesti VPNSecure pääsi käyttämään vain 18 19: stä 19 verkkosivustosta, joissa molemmat testaamamme palveluntarjoajat olivat (SoundCloud ei ollut käytettävissä molemmilla).
 • Whatsapp, Telegram, Viber ja Skype olivat kaikki saatavilla, onneksi.
 • Heidän nopeuden suorituskyky oli vain oikein yleinen.

Ultra Kings Limited -yrityksessä, joiden vertailuarvo oli 3,9Mbps ja 3,3Mbps, meillä oli nopea nopeus 2Mbps ja lähetysnopeus 2,6Mbps.

Kiinan ultra-kuninkaan vpnsecure-nopeustesti rajoitettu

China Unicomilla, joiden vertailuarvo oli 5,14Mbps lataus ja 0,52Mbps lataus, meillä oli latausnopeus 2,81Mbps ja latausnopeus 0,61Mbps.

vpnsecure nopeustesti china unicom

VPNSturvallisuuden yhteenveto

VPNSecuren kirjauskäytäntöä on erittäin vaikea purkaa. Joten emme voi sanoa tarkalleen missä he seisovat kirjautumalla selailuasi tai lataamiseen.

Ne tarjoavat erittäin rajallisen 80 palvelimen 50 maassa (pienin kaikista muista vaihtoehdoista tässä luettelossa). Ja erittäin kalliilla hinnalla, vähintään: heidän halvin suunnitelmansa alkaa 6,66 dollaria kuukaudessa!

Aivan kuten PrivateVPN, VPNSecure-toiminto Kiinassa on sen salaista VPN-protokollaa. Varkaustila toimii kuitenkin tällä hetkellä vain työasemissa.

He ylpeillä:

 • Tapa-kytkin
 • Tuki rajoittamattomille laitteille
 • P2P-palvelimet
 • Sekä AES-256- että AES-128-salaus
 • Tuki Netflixille
 • Vaikuttava asiakastuki

Ne tarjoavat kuitenkin vain seitsemän päivän rahat takaisin -takauksen, joka on alhainen puolella verrattuna muihin luettelon vaihtoehtoihin.

Käy VPNSecuressa

Lue koko VPNSecure-arvostelu.

johtopäätös

Kiinan suuri palomuuri voi olla arvaamaton.

VPN: t, joiden tiedetään vaikuttavan vaikuttavalla tavalla, tukkeutuvat yhtäkkiä etenkin merkittävien poliittisten tapahtumien aikana, kun hallitseva kommunistinen puolue pitää tarpeellisena tukahduttaa erimielisyydet ja valvoa huolellisesti tiedon saantia.

Vaikka ei ole takeita siitä, että yllä olevat VPN: t toimivat aina Kiinassa, Kiinan sisältä tehdyt henkilökohtaiset käytännön kokeemme osoittavat, että nämä seitsemän toimivat hyvin tarkastelun kirjoittamishetkellä..

Tutustu muihin VPN-arvosteluihin ja lisätietoihin siitä, miten VPN: t toimivat ja mitä ne voivat tehdä sinulle. Tutustu vuoden 2020 parhaisiin VPN-palveluihin..

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me