Kajian VPN Buffered

VPN Buffered

Laman web Buffered mengatakan bahawa VPN mereka adalah "yang paling pantas dan paling selamat."

Itulah tuntutan yang berani.

Tetapi Buffered kembali menegaskan pernyataan mereka?

Saya meraih langganan premium ($ 7.62 / mo pada masa pembelian) dari Buffered.com dan memuat turun aplikasi Windows untuk mengetahui.


Berikut adalah hasilnya:

Gambaran Keseluruhan VPN Buffered

RANGKA KESELURUHAN: # 36 daripada 78 VPN
USABILITY: Sangat Mudah, 5/5
LOG FILES: Beberapa Pembalakan 
LOKASI: 42 negara, 46 pelayan
SOKONGAN: 24/7 Sembang, respons cepat
TORRENTING:  Torrenting Allowed
NETFLIX: Ya 1/5
ENKRIPSI / PROTOCOL: OpenVPN, Blowfish 256-bit
KOS: $ 4.12 / mo
LAMAN WEB RASMI: www.buffered.com

Sambungan VPN Buffered

1. Kegunaan Pepejal

Aplikasi Windows buffered sangat mudah digunakan-hanya memadamkannya, pilih salah satu daripada 37 pelayan yang berlainan di seluruh dunia, dan anda akan disambungkan secara automatik.

Aplikasi Windows Buffered

Sebaik sahaja anda disambungkan, anda dapat melihat pengukuran laju dan alamat IP VPN anda. Anda juga boleh menilai kualiti sambungan anda untuk memberikan maklum balas kepada Buffer mengenai seberapa baik ia berfungsi.

Tetapan aplikasi adalah sangat asas; anda boleh bertukar-tukar antara TCP dan UDP, memilih port khusus untuk VPN, dan bertukar-tukar perkara seperti pelancaran-on-startup dan sama ada atau tidak VPN killswitch dibenarkan.

Tetapan aplikasi buffered

Anda juga boleh memberitahu Buffered sama ada anda bersedia berkongsi statistik mengenai ralat operasi.

Tidak ada banyak penyesuaian yang tersedia di sini, tetapi jika anda bukan pengguna VPN yang canggih, ini tidak mungkin menjadi masalah.

Aplikasi mudah alih, bagaimanapun, tidak begitu mudah. Anda perlu memuat turun aplikasi OpenVPN, kemudian pergi ke Buffered.com dan muat turun fail konfigurasi untuk pelayan tertentu. Jika anda mahu pilihan menyambung ke beberapa pelayan, anda boleh memuat turun beberapa fail konfigurasi.

Ia tidak banyak kerumitan, tetapi ia tidak semudah beberapa VPN mudah alih lain yang kami semak.

2. Bidang kuasa - Gibraltar

Buffered mengiklankan dirinya sebagai "Dibuat dengan [cinta] di Gibraltar," (sama dengan iVPN) tetapi markas mereka sebenarnya di Hungary.

Gibraltar adalah Wilayah Luar Negara British, yang membimbangkan sesetengah orang. UK adalah sebahagian daripada perjanjian perkongsian kepintaran yang besar dengan Amerika Syarikat, dan undang-undang privasi data di kedua-dua negara tidak begitu meyakinkan.

Buffered alamat ini dengan halaman mengenai status undang-undang dan bidang kuasa Gibraltar, di mana mereka memberi jaminan kepada pengguna bahawa mereka tidak dikehendaki untuk berkongsi maklumat dengan pemerintah Gibraltar.

Walau bagaimanapun, saya harus menunjukkan bahawa Tapak Privasi Bahawa Satu melakukan penyelidikan ke kedaulatan Gibraltar, yang merupakan Wilayah Luar Negara British, dan menegaskan bahawa mungkin terdapat di bawah kawalan lebih British daripada pada mulanya muncul.

Untuk menjadikan keadaan keseluruhan lebih rumit, data Buffered sebenarnya disimpan di Belanda.

Hei, secara fisik semua data pengguna disimpan di Belanda, dan pengawal Gibraltar secara hukum.

- VPN Buffer (@BufferedVPN) 19 Februari 2018

Ia tidak jelas sama sekali dengan apa yang "pengawal Gibraltar yang sah" akan diperlukan. Tetapi Belanda adalah sebahagian daripada skim perkongsian perisikan yang termasuk AS dan UK. Walaupun begitu, negara ini mempunyai undang-undang yang melindungi privasi yang kukuh.

Jika anda benar-benar komited untuk mengelakkan VPN yang berpangkalan di negara yang berkongsi kecerdasan, anda mungkin mahu mengelakkan Buffered. Sekiranya anda tidak terlalu risau, dasar Gibraltar / Belanda mungkin tidak menjadi perhatian.

Namun, perlu diperhatikan.

3. Tiada Kebocoran DNS

Untuk memastikan Buffered menyediakan keselamatan yang dijanjikannya, saya menjalankan ujian kebocoran DNS lanjutan menggunakan alat dalam talian IVPN.

Keputusan uji kebocoran DNS Buffered

Seperti yang anda lihat, alat itu tidak menunjukkan sebarang maklumat DNS yang bocor dari Buffered. Itulah ujian penting untuk lulus, kerana kebocoran DNS boleh memberikan lebih banyak maklumat tentang anda daripada yang anda harapkan.

Ia juga perlu diperhatikan bahawa setiap pelayan Buffered mempunyai pelayan DNS yang dihoskan di atasnya, jadi anda akan sentiasa mempunyai akses cepat ke DNS.

4. Penyulitan 256-Bit Pepejal

Apabila ia datang kepada ciri VPN, Buffered adalah agak kosong. VPN menggunakan penyulitan Blowfish 256-bit, yang merupakan piawaian tentera. Ia juga menggunakan protokol OpenVPN, yang diiktiraf secara meluas sebagai sangat selamat.

Jadi dari segi keselamatan, Buffered adalah pepejal. Tiada apa-apa di sini yang menonjol sebagai hebat (seperti penyulitan dua NordVPN), tetapi tidak ada yang perlu dibimbangkan.

5. Perkhidmatan Pelanggan 24/7

Buffered menjanjikan perkhidmatan pelanggan 24/7, dan itu tambah besar dalam buku saya. Sebagai tambahan kepada live chat di laman web mereka, mereka juga mempunyai sistem penyerahan tiket yang sentiasa dipantau. Mereka berjanji akan kembali kepada anda dalam beberapa minit.

Apabila saya bertanya tentang butiran mengenai protokol mana VPN menggunakan melalui e-mel, saya mendapat jawapan dalam kira-kira 10 minit.

Itu cepat.

Buffered juga sangat aktif di Twitter, tetapi kerana live chat sentiasa tersedia, anda mungkin tidak perlu mencatatkan pertanyaan sokongan anda pada mereka.

6. Sambungan Lima Serentak

Langganan untuk Buffered memberikan anda pilihan untuk menjalankan lima sambungan serentak. Ini hebat untuk sesiapa sahaja yang ingin melindungi keluarga mereka atau menggunakan pelbagai peranti sekaligus.

Anda juga boleh memasang Buffer pada penghala anda untuk menjalankan segala-galanya di rumah anda melalui VPN. Bufer bekerja dengan kedua-dua router DD-WRT dan Tomato.

Oleh itu, walaupun pada harga yang lebih tinggi, anda boleh mendapatkan nilai wang anda jika anda menjalankan pelbagai sambungan.

7. Netflix- dan Torrent-Friendly

Apabila saya diuji Buffered dengan Netflix, pelayan West Coast AS berjaya berjaya menyambung. Jadi, jika anda berada di tempat lain (atau hanya dalam perjalanan), anda akan dapat menonton rancangan kegemaran anda dari rumah.

Pelayan di negara lain, bagaimanapun, tidak dapat membuka Netflix. Sekiranya anda ingin menonton sesuatu yang tidak tersedia dalam katalog Netflix AS, anda perlu mencari cara lain.

Dan Bufered sepenuhnya mesra-torrent. Mereka tidak menyekat mana-mana aplikasi perkongsian fail P2P di rangkaian mereka, jadi anda boleh merentasi kandungan jantung anda.

Anda mungkin mahu memilih VPN yang sedikit lebih cepat, walaupun, jika anda bercadang untuk mengurai banyak.

8. Terbina dalam Kill-switch

Jika anda disambungkan ke VPN, dan sambungan anda diputuskan, lalu lintas anda akan segera keluar daripada sambungan anda yang tidak dilindungi-tetapi pembunuh membunuh menyelesaikan masalah ini. Sekiranya sambungan VPN anda terputus, semua lalu lintas internet pada mesin anda akan berhenti.

Sakit jika anda memuat turun atau menstrim sesuatu, tetapi ia memastikan bahawa anda dilindungi tidak kira apa yang berlaku kepada sambungan anda. Suis bunuh buffer tidak aktif secara lalai, tetapi saya cadangkan menghidupkannya dalam tetapan segera.

Konsep VPN Buffered

1. Beberapa Pembalakan

Buffered tidak membuat dasar pembalakannya mudah dicari, tetapi jika anda melakukan penggalian, anda akan mendapati jawapan di laman web mereka.

Berikut adalah salah satu halaman FAQ mereka berkata:

Dasar pembalakan buffered

Melihat dasar privasi mereka mendedahkan satu jawapan yang lebih rumit:

Dasar pembalakan VPN BufferedImej dari: https://buffered.com/privpol

Buffered mencatat bahawa anda boleh memilih dari pengumpulan data melalui tetapan klien. Setakat yang dapat saya katakan, bagaimanapun, anda hanya boleh memilih dari pelaporan kesalahan. (Dan "yang mungkin termasuk tetapi tidak terhad kepada" fasal adalah sedikit bimbang.)

Ia mungkin membimbangkan sesetengah pengguna bahawa Buffered mengumpul maklumat untuk iklan yang disasarkan. Skop pengiklanan itu agak terhad, walaupun:

Sekiranya anda adalah pelanggan yang sedia ada, kami (atau pihak ketiga bagi pihak kami) hanya akan menghubungi anda melalui cara elektronik (e-mel atau sembang elektronik) dengan maklumat tentang barangan dan perkhidmatan yang serupa dengan yang menjadi subjek jualan sebelumnya atau rundingan jualan kepada anda. Anda boleh memilih untuk tidak menerima maklumat tersebut pada bila-bila masa dengan memberitahu kami.

Jadi dasar pembalakan Buffered cukup bagus.

Tetapi ada kemungkinan bahawa beberapa maklumat anda akan diberikan kepada pihak ketiga, yang mungkin mengubah beberapa orang.

2. Muat turun Kelajuan Tidak Cepat ...

Sudah tentu, kelajuan adalah faktor utama yang banyak orang berminat ketika datang ke VPN. Buffered mengatakan bahawa ia adalah VPN terpantas-mari lihat sama ada mereka betul.

Walaupun Buffered mempunyai penyulitan AES-256 yang sangat selamat, saya mendapati diri saya sepenuhnya underwhelmed oleh kelajuan server mereka (terutamanya apabila anda mengambil tag harga ke dalam akaun).

Ingat apa yang mereka katakan? "VPN terpantas dan paling selamat". Malangnya, tidak benar.

Uji Ujian VPN Buffered

US Server (New York)

 • Ping: 168ms
 • Muat turun: 51.49 Mbps
 • Muat naik: 35.38 Mbps

Pelayan EU (Amsterdam)

 • Ping: 40ms
 • Muat turun: 46.78 Mbps
 • Muat naik: 46.65 Mbps

Asia Server (Hong Kong)

 • Ping: 224ms
 • Muat turun: 36.46 Mbps
 • Muat naik: 16.30 Mbps

Pelayan UK (London)

 • Ping: 45ms
 • Muat turun: 56.63 Mbps
 • Muat naik: 39.19 Mbps

 Seperti biasa, ambil ujian kelajuan dengan sebatian garam kerana mereka bergantung pada banyak pembolehubah yang berbeza, seperti: Sambungan rangkaian anda, lokasi anda, komputer anda dan sebagainya. Walau bagaimanapun, sejak kami telah menguji perkhidmatan 70+ VPN setakat ini, kami mempunyai purata yang tersedia yang boleh kami bandingkan.

Sekarang jangan salahkan saya.

Buffer jauh dari VPN "perlahan". Malah, daripada 70+ VPN yang telah dikaji semula di laman web ini, mereka adalah yang terpantas ke-9.

Tetapi inilah masalah ...

Daripada 8 VPN yang mempunyai kelajuan muat turun yang lebih cepat, hanya satu daripada mereka yang lebih mahal. Malah, beberapa VPN ini mempunyai kelajuan yang 40% lebih cepat daripada Buffered kurang daripada $ 4 sebulan.

Walaubagaimanapun, Buffered menawarkan beberapa ciri dan bonus yang mengagumkan untuk membantu membuat kelajuan mereka yang kurang sopan dan pelan terlalu mahal.

Harga Buffered, Rancangan & Fakta

Harga VPN Buffered

Buffered menawarkan tiga pelan yang berbeza:

 • $ 12,99 selama sebulan
 • $ 79.00 selama 12 bulan ($ 6.59 sebulan)
 • $ 99.00 selama dua tahun ($ 4.12 sebulan)

Walaupun $ 4.12 sebulan adalah sangat munasabah, Buffered tidak akan menjadikannya senarai VPN termurah.

Itulah cara yang lebih mahal daripada VPN yang disyorkan seperti Surfshark ($ 1.99 / mo ketika dikaji semula) dan NordVPN ($ 3.49 / mo ketika ditinjau).

Jika seseorang mendaftar untuk perkhidmatan premium menggunakan pautan rujukan anda, anda berdua mendapat 30 hari perkhidmatan percuma. Jadi itu boleh menambah jika anda dapat mendapatkan banyak orang untuk mendaftar. Buffered juga menawarkan jaminan wang balik 30 hari ke atas semua rancangan mereka.

 • Tiada pembalakan: Beberapa pembalakan.
 • Kemudahan perisian VPN: SANGAT mudah dan senang digunakan.
 • Yuran tersembunyi & klausa: Bayaran balik hanya dibuat jika anda tidak melebihi 100 sesi (atau 10 jam sesi) atau 10GB lebar jalur.
 • Upsells: Tiada upsells.
 • Akses segera selepas pembayaran: Ya.
 • Kebocoran DNS: Tiada.
 • Bidang kuasa: Gibraltar.
 • Protokol: OpenVPN, IPSec, PPTP & L2TP.
 • Hidupkan suis: OpenVPN sahaja.
 • Taman pelayan: 37 pelayan di seluruh dunia.

Adakah saya mengesyorkan Buffered?

Semuanya, Buffered adalah pilihan padat untuk VPN.

Ia menggunakan teknologi keselamatan standard industri, mempunyai dasar tanpa pembalakan yang kuat, dan menawarkan sokongan pelanggan yang hebat.

Dan tidak banyak kontra; status undang-undang mereka yang membingungkan mungkin membuang beberapa orang, menggunakan perkhidmatan di telefon bimbit adalah sedikit lebih rumit daripada VPN yang lain, dan kelajuan mungkin tidak mencukupi untuk mengurai serius. Mereka benar-benar tidak terlalu buruk.

Pada akhirnya, kami akan mengesyorkan memilih VPN lain dari bahagian atas senarai semakan VPN terbaik kami.

Sekiranya anda mempunyai alasan tertentu untuk menggunakan Buffered, saya tidak akan mengatakan itu adalah pilihan yang buruk.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me