Hotspot pajzs áttekintése

Hotspot pajzs


Több mint 650 millió felhasználóval a HotSpot Shield VPN (az AnchorFree által kiadott) két termékre oszlik: egy ingyenes VPN szolgáltatás, amely inkább egy sávszélesség-korlátozással rendelkező proxy, és egy “HotSpot Shield Elite” nevű prémium fizetett VPN..

Ebben az áttekintésben összehasonlítjuk a HotSpot Shield Elite hálózati titkosítást, a biztonsági funkciókat és a sebességet más VPN szolgáltatásokkal.

2005 óta működnek üzleti vállalkozásaikban, és nagy mértékben növelik felhasználói bázisukat.

Ugyanakkor, mint sok népszerű VPN-társaság esetében, a legtöbb vásárló nem feltétlenül jelenti azt, hogy a legjobb termék van.

Tehát továbbra is a kérdés marad: "A Hotspot Shield hatalmas felhasználói bázisa csillag VPN vagy csillagmarketing eredménye?"

És a felülvizsgálat során erre a kérdésre remélem válaszolni.

Hotspot pajzs VPN áttekintése

A Hotspot pajzs Windows, MacOS, Android és iOS rendszereken működik.

ÁLTALÁNOS RANK: # 78 a 78 VPN közül
Használhatóság:  Könnyen kezelhető
NAPLÓFÁJLOK: Néhány naplózás
HELYSZÍNE:  24 ország, 500 szerver
TÁMOGATÁS: Nincs élő csevegés, támogatási jegy lassú válaszokkal
torrentezés-: Torrenting megengedett
NETFLIX: Igen 1/4
Titkosítás / JEGYZŐKÖNYV: 256 bites AES 
KÖLTSÉG: $ 3.49 / mo & korlátozott ingyenes terv - 45 napos pénzvisszafizetés
HIVATALOS HONLAPJÁN: www.hotspotshield.com

1. Leggyorsabb sebesség (az Egyesült Államok kivételével) A Hotspot Shield használatának előnyei

A jobb oldali szervereknél a Hotspot Shield gyors.

Valójában, amikor teszteltem a Hotspot Shield-t egy észt uniós szervereken, azok gyorsabban teljesítettek, mint bármely más VPN, amelyet valaha teszteltem..

Töltse le és töltse fel sebességtesztét

Csatlakoztam több másik szerverhez, és végeztem el néhány tesztet a harmadik fél weboldalán, a speedtest.net webhelyen a felülvizsgálat pontosságának biztosítása érdekében.

Itt találhatók azok a teljesítmény-referenciaértékek, amelyeket rögzítettem, miközben a Hotspot Shield VPN-kliensét használtam 100 Mbps internetkapcsolaton.

US Server (New York)

 • Ping: 183 ms
 • Letöltés: 28,66 Mbps
 • Feltöltés: 13.74 Mbps

EU szerver (Amszterdam)

 • Ping: 54ms
 • Letöltés: 92,28 Mbps
 • Feltöltés: 45.09 Mbps

Asia Server (Hong Kong)

 • Ping: 141 ms
 • Letöltés: 80.00 Mbps
 • Feltöltés: 19.60 Mbps

UK Server (London)

 • Ping: 53ms
 • Letöltés: 95,55 Mbps
 • Feltöltés: 46.45 Mbps

Ha olvastat a VPN-vélemények bármelyikét, amelyeket ezen a webhelyen készítettem, akkor tudja, hogy ezek az eredmények lenyűgöző, nagyon lenyűgöző.

A Hotspot Shield minden európai és ázsiai szerveren rendszeresen kb. 10 Mbps sebességet hajtott végre, mint versenytársaik.

Furcsa módon az Egyesült Államok szerverei megmagyarázhatatlanul olyan sebességgel futottak, amely csaknem kétszer olyan lassú volt, mint versenytársaik, annak ellenére, hogy a cég székhelye San Francisco!

Ha elsősorban az Európai Unióban vagy Ázsiában található szerverek használatát tervezi, akkor a Hotspot Shield a jelenleg elérhető leggyorsabb VPN..

Ha azonban kifejezetten hozzáférésre van szüksége egy amerikai alapú szerverhez, akkor valószínűleg választania kell valamit, például ExpressVPN, PIA vagy NordVPN.

2. Hihetetlen felhasználói élmény 

A Hotspot Shield lehet a legszebb VPN, amelyet valaha használtam.

HotSpot Shield alkalmazás

Egy 2 perces telepítési folyamat után egy olyan felületre jut, amely valami új James Bond filmből néz ki, ahol néhány kattintással módosíthatja a beállításokat és a VPN helyét..

HotspotShield VPN beállítások

Noha nem kínálnak sokkal többet a speciális beállítások vagy a testreszabás szempontjából (erről a „hátrányok” szakaszban fogok beszélni), hihetetlenül egyszerű, intuitív és könnyen használható VPN-szoftverekkel rendelkeznek..

3. A torrenting teljes mértékben támogatott

A Hotspot Shield egyik nagyszerű dolga, hogy versenytársaikkal ellentétben teljes mértékben és teljes szívükben támogatják az anonim torzítást.

Hálózatuk egy szuper biztonságos AES-256 titkosítást használ annak biztosítása érdekében, hogy az eszközre és a készülékről továbbított összes adat teljesen biztonságos legyen ... Mindenkinek (kivéve az AnchorFree-t).

Kormányok, az internetszolgáltatók, szomorú szomszédok, mindaddig, amíg a Hotspot Shield fenntartja naplózási politikájukat, egyikük sem fér hozzá semmilyen böngészési előzményhez vagy hálózati tevékenységhez.

Mivel az AnchorFree nyíltan támogatja, sőt még utasításokat is ad a névtelen torrenting-kel kapcsolatban, biztonságos azt mondani, hogy a Hotspot Shield Elite kiváló választás a lelkesabb torzók számára a biztonságos P2P-élményért..

4. A Netflix kompatibilis (1/4)

A Netflix streaming a Hotspot Shield segítségével kissé bonyolultabb, mint az ExpressVPN vagy a StrongVPN esetén. Ha azonban követi a webhelyükön található utasításokat, akkor is találhat egy működő kiszolgálót.

A kanadai streaming szolgáltatás tökéletesen működött nekünk. De kihagytuk a másik három tesztelt tesztet.

Manapság ez nem rossz eredmény, mivel a Netflix kiválóan képes felfedezni (és leállítani) a VPN-felhasználók többségét, akik megkísérelik hozzáférni a földrajzilag korlátozott tartalomhoz..

HotSpot pajzs a Netflix kiszolgáló feloldása:

 • Kanada

HotSpot pajzs a Netflix által blokkolt szerverek:

 • Egyesült Államok
 • Egyesült Királyság
 • Hollandia

Hátrányok a Hotspot Shield használatában

1. CDT adatvédelmi vádak & az FTC vizsgálata

A Hotspot Shield mindig is meglehetősen gyanús társaság volt.

Tekintettel arra, hogy ezek egy amerikai székhelyű VPN-szolgáltató, amelyet 52 millió dolláros C sorozatú forrásból indítottak el a befektetési óriás Goldman Sachs társaságtól, és amelynek anyavállalata számos hirdetési és marketing társasággal társul ... Nem pontosan írnám a társaságot úgy, mint „fent” Szemrehányás".

Ugyanakkor a CDT által nemrégiben benyújtott bejelentés és az FTC folyamatban lévő vizsgálata után rájöttem, hogy az „etikailag egyértelmű” kifejezés valószínűleg megfelelőbb leírás..

Itt egy részlet a Demokrácia Központja sajtóközleményéből & Technológia a Hotspot Shield ellen benyújtott hivatalos panasszal kapcsolatban.

hotspot pajzs állapotok ...

Figyelembe véve a 650 millió felhasználót, akik online biztonságukra támaszkodnak a Hotspot Shield-en, a CDT 14 oldalú dokumentációjának komoly következményei vannak.

Bár David Gorodyansky ezeket az állításokat „megalapozatlannak” nevezte és kijelentette, hogy „nem ért egyet” a beadással, a tények nem tűnik a kedvéért.

Amíg az FTC nem fejezi be a hivatalos vizsgálatát, nem tudom sem megerősíteni, sem tagadni ezeket a vádakat, azonban azt fogom mondani, hogy csodálkoznék, ha a Hotspot Shield néhány seb nélkül elhagyja ezt a csatát..

2. Kérdéses adatvédelmi és naplózási politikák

Az AnchorFree nyíltan társul számos harmadik fél reklámcégéhez, amelyek lehetővé teszik a Hotspot Shield ingyenes használatát.

Noha ez egy nagyon általános gyakorlat az ingyenes VPN szolgáltatás számára, amikor elkezdesz belemenni az adatvédelmi irányelvekbe, a dolgok zavaróvá válnak..

Itt van egy részlet az adatvédelmi politikájukról, hogy szemléltessem az érvemet.

hotspot pajzs naplózásaA kép a következőhöz készült: https://www.hotspotshield.com/privacy-faq/

Még ha figyelmen kívül hagyjuk azt a tényt, hogy a „személyes információk” kifejezés szándékosan félreérthető a politikájuk során, és nyilvánvalóan nem tartalmazza az Ön személyes IP-címét, ez meglehetősen aggasztó nyilatkozat.

Egy CSIRO-tanulmány arra a következtetésre jutott, hogy a Hotspot Shield nyomkövető kódokat használ, hogy információkat gyűjtsenek a felhasználóikról, majd ezeket az információkat eladja a hirdetőknek.

Azt is megállapították, hogy a Hotspot Shield rendszeresen átirányítja a felhasználói forgalmat valamelyik kapcsolt hálózaton keresztül annak érdekében, hogy profitot szerezzenek a vásárlásokból, amelyeket ügyfeleik a VPN használata során végeztek..

Annak ellenére, hogy naplózási politikájuk bizonyos bizonyosságot nyújt azáltal, hogy kijelenti, hogy:

“… Az összes olyan böngészési információt vagy az online tevékenységeivel kapcsolatos hasonló információt, amelyet Ön a szervereinknek továbbított a Hotspot Shield használatakor, a VPN„ munkamenet ”bezárása után töröljük.”

Nehéz megmondani, hogy bízom a Hotspot Shieldben a személyes adataimmal.

3. Jegyzett ügyfélszolgálat 

Teljes számomra világos, hogy a Hotspot Shield összes erőforrását csak három dologra osztották össze.

 1. A villámgyors sebességgel teljesítő kiszolgálók csillaglista létrehozása
 2. Gyönyörű felhasználói felület kialakítása
 3. Megtalálják a kétértelmű adatvédelmi politika legális (vagy egyéb módon) kiaknázásának módját, hogy a lehető legnagyobb mértékben profitálhassanak az emberből.

Amint észreveszi, a nagyszerű ügyfélszolgálat nem szerepel ebben a listában.

Míg a Hotspot Shield a hibaelhárítási erőforrások és útmutatók elismerően kimerítő listáját kínálja, ügyfélszolgálati csapatuk csaknem létezik.

Ha problémája van, az ügyfélszolgálatunkkal való kapcsolatfelvétel egyetlen módja a rettegett támogatási jegy.

Vevőszolgálat

És miután benyújtotta a jegyét?

Valószínűleg menjen, öntsen magának egy újabb kávét, és üljön le egy jó könyvével, mert hosszú, hosszú, hosszú ideig vár.

Megpróbáltam benyújtani egy technikai támogatási lekérdezést erre az áttekintésre három nappal azelőtt, hogy megkezdtem ezt a posztot.

Nagyon sokat bűnös vagyok ... Még mindig nem kaptunk választ! 

Néhány más értékelés átfedése után azt tapasztaltam, hogy ez az élmény elég mindenütt jelen volt.

Valójában olvastam több ügyfél panaszt, amelyek azt állították, hogy egy egyszerű hibaelhárítási hibára a Hotspot Shieldnek több mint egy hétig volt szüksége..

Figyelembe véve az Elite VPN szolgáltatásukhoz kapcsolódó izmos árcédulát, ez nagyon jelentős bűncselekmény.

4. Catapult Hydra és nincs TOR kompatibilitás 

Olyan nagy és változatos felhasználói bázissal, mint amilyen a Hotspot Shield büszkélkedhet, elképzelheti, hogy ezek olyan terméket hoznak létre, amely ugyanolyan változatos és alkalmazkodik bármilyen igényhez vagy körülményhez.

Sajnos nem erről van szó.

A Hotspot Shield nemcsak nem nyújt kompatibilitást az Orion Routerrel vagy bármely más harmadik fél proxy-val (hihetetlenül hasznos funkció olyan drakoniai országokban, mint Kína és Észak-Korea) - a Hotspot Shield szintén viszonylag jól működik Kínában, és a 7 legfontosabb VPN-hez kerültek a Kína. Az összes felhasználót a saját védett Catapult Hydra protokolljukra korlátozzák. Miközben az OpenVPN protokollt támogatták, ez a Catapult Hydra protokoll bevezetése után megváltozott.

Tekintettel arra, hogy több mint 650 millió felhasználó van, úgy gondolja, hogy a Hotspot Shield legalább néhány más VPN-alagút-protokollt kínálna azoknak a ritka (de elkerülhetetlen) eseteknek, amelyekben a saját protokolljuk egyszerűen nem vágja le.

Sajnos ez nem erről van szó.

5. DNS szivárgás a Chrome kiterjesztésén keresztül

A dolgok még rosszabbá tétele érdekében a Chrome-kiterjesztés kiszivárogtatja a DNS-t.

Több VPN-en kiterjedt teszteket végeztünk, és a Hotspot Shield volt azon VPN-szolgáltatók egyike, akik kiterjesztésük révén kiszivárogtatják a DNS-ét.

Ez semmi nagyobb, és valószínűleg hamarosan javul, de egyelőre szivárognak ... Itt található néhány információ a szivárgás kijavításáról..

Hotspot pajzs árképzése, tervek & tények

Ami a fizetett VPN-szolgáltatókat illeti, a Hotspot Shield árazása a spektrum drágább oldalán volt..

Valójában havi 5,99 dollárért a 12 hónapos csomagért, néhány dollárval drágábbak, mint a saját kedvenc VPN-hez, a NordVPN-hez. És csak 1 dollárral olcsóbb, mint az ExpressVPN.

Az egyes tervek közötti egyetlen különbség az, hogy mennyi ideig használhatja a Hotspot Shield VPN szolgáltatásait. Így bonthatók le különféle árazási terveik.

Hotspot pajzs árképzése

 • Havonta: 12,99 USD 
 • 6 hónap: 53,94 USD (8,99 USD / hónap)
 • 12 hónap: 71,88 USD (5,99 USD / hó)
 • 3 év: 125,6 USD (3,49 USD / hó)

Ezen túlmenően, ha az EU-ban található, akkor hevesebb árakkal kell számolnia (például 6,99 euró / hónap az 1 éves tervhez). Kíváncsi vagyok, miért csinálják ezt ...

Bár a tervek kissé drágák, mindegyikét nagylelkű 45 napos pénz-visszafizetési garancia garantálja, amely a legjobb garancia, amit valaha láttam a VPN-iparban.

Amit az interneten olvastam, ez a visszatérítés elég fájdalmasan gyűjthető, ami azt jelenti, hogy ha kipróbálja a Hotspot Sheld prémium VPN szolgáltatásait, és úgy dönt, hogy nem az Ön számára készült, akkor gyorsan megkaphatja pénzét, és folytathatja a tökéletes VPN szolgáltató.

A fizetéshez az összes főbb hitelkártya, a PayPal és a banki átutalás is használható. Nem nyújtanak anonim fizetési módokat, mint például a Bitcoin.

 • A VPN szoftver könnyűsége: Könnyen használható VPN alkalmazás
 • Rejtett díjak & kikötések: Nem található.
 • upsells: Nincs eladás.
 • Azonnali hozzáférés fizetés után: ~ 5 perc alatt eljutott a fájlok letöltéséhez (a szoftver megvásárlása után)

Ajánljuk a Hotspot pajzsot??

Erre a kérdésre a válasz bonyolult.

Szolgáltatásként a Hotspot Shield kiváló.

Gyors sebességű világítást, hihetetlen felhasználói élményt és nagyszerű funkciókat kínálnak, hogy minden VPN rajongó boldog legyen.

Azonban…

A szolgáltatás mögött álló társaság oly sok árnyékos ügyletben és etikailag szürke tevékenységekben vett részt, hogy nekem nehéz megtenni a jóváhagyási pecsétemet, különös tekintettel a CDT jelenlegi állításaira..

A TOR kombinációjával szintén nem működnek. Úgy gondolom, hogy vannak jobb VPN-k hasonló vagy még olcsóbb árakon is, mint például a NordVPN vagy az ExpressVPN.

Eddig a Hotspot felhasználható az IP-cím elrejtésére, de ez nem a legjobb megoldás a teljes adatvédelemhez. Olvassa el az összes VPN-véleményem itt.

Előfordult már, hogy használta a Hotspot pajzsot? Ha igen, milyen volt a tapasztalata? Mindig érdekli, hogy más rajongók mit mondanak a felülvizsgált VPN-kkel kapcsolatban! Értesítsen alább.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me