Hotspot-kilpi-arvostelu

Hotspot-kilpi


Yli 650 miljoonalla käyttäjällä HotSpot Shield VPN (AnchorFree julkaisema) on jaettu kahteen tuotteeseen: ilmainen VPN-palvelu, joka muistuttaa enemmän kaistanleveyden rajoituksella varustettua välityspalvelinta ja premium-maksettu VPN, nimeltään “HotSpot Shield Elite”..

Tässä katsauksessa vertaamme HotSpot Shield Elite -verkon salausta, suojausominaisuuksia ja nopeutta muihin VPN-palveluihin.

He ovat toimineet liiketoiminnassa vuodesta 2005 ja ovat kasvattaneet käyttäjäkuntaansa nopeasti.

Kuten monien suosittujen VPN-yritysten tapauksessa, eniten asiakkaita ei kuitenkaan välttämättä tarkoita, että sinulla on paras tuote.

Joten kysymys pysyy: "Onko Hotspot Shieldin laaja käyttäjäkunta tulosta tähtien VPN: stä tai tähtimarkkinoinnista?"

Ja tämän arvosteluun toivon, että vastaan ​​tähän kysymykseen.

Hotspot Shield VPN -katsaus

Hotspot-kilpi toimii Windows-, MacOS-, Android- ja iOS-käyttöjärjestelmissä.

YLEINEN RANK: # 32/78 VPN: tä
KÄYTETTÄVYYS:  Helppokäyttöinen
LOKITIEDOSTOT: Jotkut hakkuut
paikoissa:  24 maata, 500 palvelinta
TUKI: Ei livekeskustelua, tukilippu hitaalla vastauksella
TORRENTING: Torrentit sallittu
Netflix: Kyllä 1/4
Salaus / PROTOCOL 256-bittinen AES 
KUSTANNUS: $ 3,49 / kk & rajoitettu ilmainen suunnitelma - 45 päivän rahat takaisin
VIRALLINEN NETTISIVU: www.hotspotshield.com

1. Nopein nopeus (paitsi Yhdysvalloissa) Hyökkäyspaikan suojauksen käytön edut

Oikeilla palvelimilla Hotspot Shield on nopea.

Itse asiassa kun testasin Hotspot Shieldiä Virossa EU: n palvelimella, ne toimivat nopeammin kuin mikään muu VPN, jota olen koskaan testannut.

Lataa ja lähetä nopeustesti

Yhdistin useisiin muihin palvelimiin ja suoritin muutaman testin kolmannen osapuolen verkkosivustolla, speedtest.net, varmistaakseni tämän tarkistuksen oikeellisuuden.

Tässä ovat suorituskyvyn vertailuarvot, jotka olen tallentanut käyttäessäni Hotspot Shieldin VPN-asiakasohjelmaa 100 Mbit / s Internet-yhteydellä.

Yhdysvaltain palvelin (New York)

 • Ping: 183 ms
 • Lataa: 28,66 Mbps
 • Lataa: 13,74 Mbit / s

EU-palvelin (Amsterdam)

 • Ping: 54 ms
 • Lataa: 92,28 Mbps
 • Lataa: 45,09 Mbps

Asia Server (Hong Kong)

 • Ping: 141 ms
 • Lataa: 80.00 Mbps
 • Lataa: 19.60 Mbps

UK Server (Lontoo)

 • Ping: 53 ms
 • Lataa: 95.55 Mbps
 • Lataa: 46,45 Mbit / s

Jos olet lukenut jonkin muun VPN-arvion, jonka olen tehnyt tällä sivustolla, tiedät, että nämä tulokset ovat vaikuttavia, todella vaikuttavia.

Hotspot Shield suoritti säännöllisesti noin 10 Mbit / s nopeammin kuin mikään heidän kilpailijoistaan ​​kaikissa eurooppalaisissa ja aasialaisissa palvelimissa.

Kummallista, että heidän Yhdysvaltain palvelimet ajoivat selittämättömästi nopeuksilla, jotka olivat melkein kaksi kertaa hitaammat kuin heidän kilpailijansa, vaikka yritys sijaitsee San Franciscossa!

Jos aiot käyttää pääasiassa Euroopan unionissa tai Aasiassa olevia palvelimia, Hotspot Shield on nopein VPN, joka on tällä hetkellä käytettävissä.

Jos kuitenkin tarvitset nimenomaan pääsyä Yhdysvaltoihin perustuvaan palvelimeen, sinun pitäisi todennäköisesti valita jokin, kuten ExpressVPN, PIA tai NordVPN.

2. Uskomaton käyttökokemus 

Hotspot Shield saattaa olla kauneimmin suunniteltu VPN, jota olen koskaan käyttänyt.

HotSpot Shield -sovellus

2 minuutin asennusprosessin jälkeen sinut ohjataan käyttöliittymään, joka näyttää jotain uudesta James Bond -elokuvasta, jossa voit säätää asetuksia ja VPN-sijaintia vain muutamalla napsautuksella.

HotspotShield VPN-asetukset

Vaikka he eivät tarjoa paljon edistyneiden asetusten tai räätälöinnin suhteen (joista puhun "miinukset" -osiossa), heillä on uskomattoman yksinkertainen, intuitiivinen ja helppokäyttöinen VPN-ohjelmisto.

3. Torrentin tuki on täysi

Yksi Hotspot Shieldin hienoista asioista on, että toisin kuin joillakin kilpailijoillaan, ne tukevat täysin ja koko sydämestä nimettömiä torrentioita.

Heidän verkko käyttää erittäin turvallista AES-256-salausta varmistaakseen, että kaikki laitteellesi ja laitteeltasi siirrettävät tiedot ovat täysin turvassa ... Kaikilta (paitsi AnchorFree).

Hallitukset, Internet-palveluntarjoajat, raivoissaan olevat naapurit, kunhan Hotspot Shield noudattaa heidän kirjauskäytäntöjään, kukaan niistä ei voi käyttää mitään selaushistoriaasi tai verkkotoimintaasi.

Koska AnchorFree tukee avoimesti ja antaa jopa ohjeita tuntemattomasta torrentista, on turvallista sanoa, että Hotspot Shield Elite on erinomainen valinta innokkaammille torrentereille turvallisen P2P-kokemuksen saamiseksi..

4. Netflix-yhteensopiva (1/4)

Netflixin suoratoisto Hotspot Shieldillä on hieman monimutkaisempaa kuin ExpressVPN: n tai StrongVPN: n kanssa. Jos kuitenkin noudatat heidän sivustollaan olevia ohjeita, voit silti löytää palvelimen, joka toimii.

Kanadan suoratoistopalvelu toimi meille täydellisesti. Mutta löysimme kolme muuta testaamaamme.

Se ei oikeastaan ​​ole huono tulos näinä päivinä, koska Netflix on onnistunut havaitsemaan (ja sulkemaan) useimmat VPN-käyttäjät, jotka yrittävät käyttää maantieteellisesti rajoitettua sisältöä.

HotSpot-kilpi palvelimen Netflix-lukituksen estäminen:

 • Kanada

HotSpot-kilpi palvelimet estänyt Netflix:

 • Yhdysvallat
 • Yhdistynyt kuningaskunta
 • Alankomaat

Miinukset Hotspot Shieldin käyttämiselle

1. CDT: n tietosuojasyytökset & FTC-tutkimus

Hotspot Shield on aina ollut melko epäilyttävä yritys.

Ottaen huomioon, että kyseessä on yhdysvaltalainen VPN-palveluntarjoaja, joka käynnistettiin käyttämällä 52 miljoonan dollarin C-sarjan rahoitusta sijoitusjättilältä Goldman Sachsilta, ja jonka emoyhtiö on yhteistyössä useiden mainonta- ja markkinointiyritysten kanssa ... En kuvaa täsmälleen yritystä täsmälleen ”Yllä moite”.

Äskettäisen arkistoinnin jälkeen CDT: stä ja FTC: n tutkinnasta olen kuitenkin alkanut ymmärtää, että termi ”eettisesti moniselitteinen” on todennäköisesti sopivampi kuvaus..

Tässä katkelma Center for Democracy -lehden lehdistötiedotteesta & Teknologia, joka koskee Hotspot Shieldia vastaan ​​tekemäänsä muodollista valitusta.

hotspot-kilpi toteaa ...

Kun otetaan huomioon 650 miljoonaa käyttäjää, jotka luottavat Hotspot Shieldiin verkkoturvallisuudessaan, CDT: n 14-sivuisella arkistoinnilla on joitain vakavia vaikutuksia.

Vaikka David Gorodyansky on kutsunut näitä väitteitä perusteettomiksi ja ilmoittanut olevansa "eri mieltä" hakemuksen tekemisestä, tosiseikat eivät näytä olevan hänen eduksessa.

Ennen kuin FTC on päättänyt muodollisen tutkimuksensa, en voi vahvistaa eikä kiistää näitä syytöksiä. Sanon kuitenkin olevani hämmästynyt, jos Hotspot Shield jättää tämän taistelun ilman muutamia arpia..

2. Kyseenalaiset yksityisyys- ja kirjauskäytännöt

AnchorFree liittyy avoimesti joukkoon kolmansien osapuolten mainontayrityksiä, jotka tekevät Hotspot Shield -sovelluksesta vapaan.

Vaikka tämä on melko yleinen tapa ilmaiselle VPN-palvelulle, kun aloitat syventyä tietosuojakäytäntöön, asiat tulevat hankaliksi.

Tässä on ote heidän tietosuojakäytännöstään havainnollistaakseni asiaa.

hotspot-kilpirekisteröintiKuva otettu: https://www.hotspotshield.com/privacy-faq/

Vaikka jätätkin huomioimatta, tosiasia, että termi ”henkilökohtaiset tiedot” on tahallisesti moniselitteinen heidän politiikassaan ja että ilmeisesti ei sisällä henkilökohtaista IP-osoitettasi, tämä on melko huolestuttava lausunto.

CSIRO-tutkimuksen mukaan Hotspot Shield käyttää seurantakoodeja kerätäkseen tietoja käyttäjän käyttäjistä ja myy sitten nämä tiedot mainostajille.

He havaitsivat myös, että Hotspot Shield ohjaa säännöllisesti käyttäjäliikennettä tytäryhtiöverkonsa kautta saadakseen hyötyä ostoista, jotka heidän asiakkaansa tekivät VPN: n käytön aikana.

Vaikka niiden hakkuupolitiikka tarjoaa jonkin verran varmuutta todeten seuraavaa:

"... kaikki selaintiedot tai muut vastaavat online-toimintaasi liittyvät tiedot, jotka olet lähettänyt palvelimillemme Hotspot Shield -toiminnon yhteydessä, poistetaan VPN-istunnon sulkemisen jälkeen."

Minua tuskin sanotaan, että luotan Hotspot Shieldiin henkilötietoihini.

3. Tilattu asiakastuki 

Minulle on aivan selvää, että kaikki Hotspot Shieldin resurssit on jaettu vain kolmeen asiaan.

 1. Tähtien luettelon luominen palvelimista, jotka toimivat salamannopealla nopeudella
 2. Suunnittelu kaunis käyttöliittymä
 3. Löydät tapoja laillisesti (tai muuten) hyödyntää epäselvää tietosuojakäytäntöä hyödyntääkseen niin inhimillisesti kuin mahdollista.

Kuten huomaat, loistava asiakaspalvelu ei ole luettelossa.

Hotspot Shield tarjoaa tosin tyhjentävän luettelon vianetsintäresursseista ja -oppaista, mutta heidän asiakastukitiiminsä ei ole muuta kuin olemassa.

Jos sinulla on ongelma, ainoa tapa tavoittaa yhteys heidän tukitiimiinsä on pelätyn tukilipun kautta.

Asiakaspalvelu

Ja kun lippu on lähetetty?

Sinun pitäisi luultavasti mennä ja kaada itsellesi uusi kuppi kahvia ja istua takaisin hyvän kirjan kanssa, koska odotat pitkää, pitkää, pitkää aikaa.

Yritin lähettää teknistä tukea koskevan kyselyn tätä arviota varten kolme päivää ennen kuin aloin kirjoittaa tätä viestiä.

Paljon kurjuudelleni ... En ole vieläkään saanut vastausta! 

Tutkittuani joitain muita arvosteluja, huomasin, että tämä kokemus oli aika kaikkialla.

Itse olen lukenut useita asiakasvalituksia, joissa väitettiin, että Hotspot Shieldille kului yli viikko yksinkertaisen vianetsintävirheen vastaamiseen.

Kun otetaan huomioon heidän Elite VPN -palveluun liittyvä mojova hintamerkki, tämä on erittäin merkittävä rikkomus.

4. Catapult Hydra ja Ei TOR -yhteensopivuutta 

Käyttäjäkannalla, joka on yhtä suuri ja monipuolinen kuin Hotspot Shieldin ylpeillä, voisit kuvitella, että he luovat tuotteen, joka on yhtä monipuolinen ja mukautuva mihin tahansa tarpeeseen tai olosuhteeseen.

Valitettavasti näin ei ole.

Paitsi, että Hotspot Shield ei tarjoa yhteensopivuutta Orion Routerin tai minkään muun kolmannen osapuolen välityspalvelimien kanssa (uskomattoman hyödyllinen ominaisuus drakonisissa maissa, kuten Kiinassa ja Pohjois-Koreassa) - Hotspot Shield toimii myös suhteellisen hyvin Kiinassa, ja he laskeutuivat 7 suurimpaan VPN-verkkoon Kiina. Ne rajoittavat kaikkia käyttäjiä omistamaansa Catapult Hydra -protokollaan. Vaikka he tukivat OpenVPN-protokollaa, tämä muuttui heidän Catapult Hydra -protokollansa käyttöönoton jälkeen.

Ottaen huomioon, että heillä on yli 650 miljoonaa käyttäjää, luuletko, että Hotspot Shield tarjoaisi ainakin muutaman muun VPN-tunnelointiprotokollan niille harvinaisille (mutta väistämättömille) tapauksille, joissa heidän oma protokolla ei yksinkertaisesti leikkaa sitä.

Valitettavasti näin ei vain ole.

5. DNS-vuoto Chrome-laajennuksen kautta

Pahempaan tilanteeseen heidän Chrome-laajennus vuotaa DNS: n.

Teimme laajoja testejä useille VPN-verkkoille, ja Hotspot Shield oli yksi monista VPN-palveluntarjoajista, jotka vuotavat DNS: n laajennuksen kautta.

Se ei ole mitään suurta ja todennäköisesti korjataan pian, mutta toistaiseksi ne vuotavat ... Tässä on joitain tietoja kuinka korjata tämä vuoto kuitenkin.

Hotspot-kilpi hinnoittelu, suunnitelmat & faktat

Sikäli kuin maksetut VPN-palveluntarjoajat menevät, Hotspot Shieldin hinnoittelu oli aiemmin taajuuksien kalliimmalla puolella..

Itse asiassa hinta on 5,99 dollaria kuukaudessa heidän 12 kuukauden paketistaan, ja ne ovat pari dollaria kalliimpia kuin oma suosikki VPN, NordVPN. Ja vain 1 dollari halvempi kuin ExpressVPN.

Ainoa ero kunkin suunnitelman välillä on aika, jonka kuluessa voit käyttää Hotspot Shieldin VPN-palveluita. Näin heidän eri hinnasuunnitelmansa hajoavat.

Hotspot Shield -hinnoittelu

 • Kuukausittain: 12,99 dollaria 
 • 6 kuukautta: 53,94 dollaria (8,99 dollaria kuukaudessa)
 • 12 kuukautta: 71,88 dollaria (5,99 dollaria kuukaudessa)
 • 3 vuotta: 125,6 dollaria (3,49 dollaria kuukaudessa)

Lisäksi, jos sijait EU: ssa, kohdat hitaammat hinnat (esimerkiksi 6,99 euroa / kk 1 vuoden suunnitelmalle). Mietin miksi he tekevät niin ...

Vaikka heidän suunnitelmansa ovat hieman kalliita, heillä kaikilla on avokätinen 45 päivän rahat takaisin -takuu, mikä on paras tae, jonka olen koskaan nähnyt VPN-alalla.

Sen perusteella, mitä olen lukenut verkosta, tämä hyvitys on melko kivutonta kerätä. Tämä tarkoittaa sitä, että jos kokeilet Hotspot Sheldin premium-VPN-palveluita ja päätät, että ne eivät ole sinulle, voit nopeasti vastaanottaa rahasi ja jatkaa hakuasi täydellinen VPN-palveluntarjoaja.

Maksun mennessä voit käyttää kaikkia tärkeimpiä luottokortteja, PayPalia ja jopa pankkisiirtoa. He eivät kuitenkaan tarjoa nimettömiä maksutapoja, kuten Bitcoin.

 • VPN-ohjelmiston helppous: Helppo käyttää VPN-sovellusta
 • Piilotetut maksut & lausekkeita: Ei löydy.
 • upsells: Ei ylämyyntiä.
 • Välitön pääsy maksun jälkeen: Kesti ~ 5 minuuttia pääsyä tiedostojen lataamiseen (ohjelmiston ostamisen jälkeen)

Suosittelemmeko Hotspot-kilpiä?

Vastaus tähän kysymykseen on monimutkainen.

Palveluna Hotspot Shield on loistava.

Ne tarjoavat nopean valaistuksen, uskomattoman käyttökokemuksen ja paljon hienoja ominaisuuksia pitämään VPN-harrastajat tyytyväisinä.

Kuitenkin…

Palvelun takana oleva yritys on ollut mukana niin monissa epävarmoissa asioissa ja eettisesti harmaassa toiminnassa, että minun on vaikea antaa hyväksymismerkintääni, etenkin kun otetaan huomioon nykyiset CDT-väitteet.

Ne eivät myöskään toimi TOR-yhdistelmän kanssa. Mielestäni on parempia VPN-verkkoja samoilla tai jopa halvemmalla hinnoilla, kuten NordVPN tai ExpressVPN.

Tähän saakka Hotspotia voidaan käyttää IP-osoitteesi piilottamiseen, mutta se ei ole paras tapa täydelliseen yksityisyyteen. Lue kaikki VPN-arvioni täältä.

Oletko koskaan käyttänyt Hotspot Shieldiä aiemmin? Jos on, millainen oli kokemuksesi? Olen aina kiinnostunut kuulemaan, mitä muilla harrastajailla on sanottavanaan tarkistetuista VPN-verkoista! Kerro minulle alla.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me