Hide.me VPN áttekintés

Hide.me VPN áttekintés


A Hide.me VPN ingyenes és fizetett előfizetéseket is kínál a felhasználók számára, bár az ingyenes verzió 2 GB-os sávszélesség-korlátgal rendelkezik, és előfizetésüket csak egy eszközön használhatják.

A VPN szoftverükkel sokféle protokoll közül választhat, ezek közül a legismertebb az OpenVPN, amely ipari szabványossá vált..

Egy másik plusz az övék a 256 bites AES titkosítás.

Hogyan növeli a kapcsolati sebesség az iparág vezetőit, például az ExpressVPN és a NordVPN?

Az alábbiakban megtudhatja a Hide.me jó, rossz és csúnya dolgait, így eldöntheti, hogy ez a megfelelő VPN az Ön igényeinek.

A Hide.me VPN áttekintése

ÁLTALÁNOS RANK: # 78 a VPN közül 50
Használhatóság: Egyszerű és könnyen használható
NAPLÓFÁJLOK: Nincs naplózási politika
HELYSZÍNE: 55 ország, 160+ szerver
TÁMOGATÁS: 24 órás és 24 órás támogatás élő chat, e-mail és jegykezelő rendszer segítségével
torrentezés-: Korlátozott torrenting
NETFLIX: Blokkolja a Netflix USA-t
Titkosítás / JEGYZŐKÖNYV: 256 bites AES; OpenVPN, SoftEther, IKEv2, L2TP / IPSec, PPTP, SSTP
KÖLTSÉG: Ingyenes vagy 4,99 USD
HIVATALOS HONLAPJÁN: www.Hide.me

Hide.me Előnyök

A Hide.me erősen kijön a kapuból, csúcskategóriás titkosítást, kiváló bejelentkezési tilalmi politikát és nulla szivárgást kínál. Nézd meg.

1. Továbbfejlesztett biztonsági szolgáltatások

A Hide.me fejlett titkosítási algoritmusokat és néhány egyéb funkciót kínál, amelyek az egyik biztonságosabb VPN-t teszik ki ott.

Kezdetnek akár 256 bites AES titkosítást kínálnak. Ráadásul a titkosítás messze túlmutat a böngészőn, azáltal, hogy titkosítja a jelszavakhoz, személyes fájlokhoz, hitelkártyához és egyéb, potenciálisan veszélyeztető személyes adatokhoz való hozzáférést is..

Dióhéjban a Hide.me védi az adatokat, elrejti az IP-jét, és biztonságban tartja a nyilvános Wi-Fi hálózaton.

A Hide.me kompatibilis a TOR-tal is, amely tovább növeli a VPN által már biztosított biztonságot és adatvédelmet.

2. Tiszta és egyszerű „Nincs napló” politika

Hide.me Nincs naplózási politika

A Hide.me egyik fő értékesítési pontja a nem naplózási politika.

Nem fognak naplózni semmilyen böngészési tevékenységet, kapcsolattartási információt, IP-címet, neved vagy bármilyen más személyes információt..

Hogyan hajtja végre ezt a feat??

Nos, ellentétben sok más VPN-del, akik a futtatásuk után hozzáadtak naplózás nélküli szolgáltatásokat, a Hide.me úgy lett kialakítva, hogy nincs naplójuk a fejük előtt..

Még egy kiterjedt kutatást is készítettünk a naplózási politikákról, és kiderült, hogy a Hide.me valójában nem tárol naplókat, míg mások, akik hasonló állításokat tesznek (tipp: PureVPN & HideMyAss) csinálni.

De ne csak vegye a szavamat érte. Rendszeresen ellenőrzik őket a VPN biztonsági elemzői is, köztük Leon Juranic, aki naplómentes VPN-ként tanúsította őket..

3. Beépített Internet Kill Switch

A kikapcsoló lehetővé teszi a védelmet, még akkor is, ha a VPN-kapcsolat megszakad.

Gondolhat erre egy szép kiegészítő funkcióként, de ezért van ez elengedhetetlen.

Ha a VPN-kapcsolat bármikor megszakad, a számítógép gyakran megpróbálja automatikusan visszatérni egy másik hálózathoz (egy ismert WiFi hálózaton vagy a mobiltelefon celláján keresztül).

Általában ez jó dolog. Az ASAP visszatér az internethez csuklás nélkül, így folytathatja a böngészést, az adatfolyamot és a letöltést. A probléma az, hogy most minden adat - és a fizikai helyzete - nyitott helyen van.

A gyilkos kapcsoló megszakítja az internetkapcsolatot, hogy megakadályozza ezt.

4. IP és DNS Szivárgásvédelem

A Hide.me extra hosszúságot vesz igénybe annak biztosítása érdekében, hogy IP-címe védett legyen. Ha létrejön a kapcsolat a Hide.me VPN-sel, az alkalmazás törli az alapértelmezett helyi átjárót az internetkapcsolathoz, így az IP-címe teljesen elérhetetlen lesz..

Ezenkívül blokkolják a kimenő IPv6 kapcsolatokat is, ha van egy olyan internetszolgáltató, amely e helyett az egyik ilyen IP-címet kijelölte.

A DNS-szivárgás akkor fordul elő, amikor a DNS-kéréseket a számítógépén és a hálózaton keresztül irányítja a használt VPN helyett.

A Hide.me segítségével azonnal beállít egy nyilvános DNS-t a Hide.me hálózati felületre. Így minden DNS-kérés ezen a VPN-hálózaton keresztül kerül továbbításra, és ismét láthatatlan.

Mindez remekül hangzik, igaz?

De nem állunk meg az elméletnél. Tehát ezeket az állításokat teszteltem.

Miután csatlakoztam egy Hide.me szerverhez, elmentem az ipleak.net webhelyre, hogy kiderítsem, valódi IP-címem rejtve van-e. Az eredmények azt mutatták, hogy:

Hide.me nem található továbbított IP

Azt is megvizsgáltam, hogy van-e DNS-szivárgás ezen a VPN-en a Perfect Privacy Leaktest eszköz segítségével, és nulla szivárgást találtam..

Ez bizonyítja, hogy a Hide.me az igazat mondja, amikor az IP és a DNS szivárgásvédelemmel büszkélkedhetnek. A felhasználók biztosak lehetnek abban, hogy valóban nincs IP- vagy DNS-szivárgás a Hide.me segítségével.

5. Torrenting-kel működik

A Hide.me rendelkezik egy speciális proxyval, amely gyors P2P kapcsolatokhoz használható, tökéletes a torrenthez. A SOCKS5 proxy nincs titkosítva, de a VPN-vel használható a hozzáadott titkosításhoz.

Mivel a legtöbb böngésző és a P2P torrent ügyfél támogatja a SOCKS5 proxyt, akkor ez a proxy kill toronyként működik a torrent biztonságos letöltéséhez.

A Hide.me szerint ez a proxy és a VPS beállítás sokkal gyorsabb P2P alkalmazás átviteli sebességet is lehetővé tehet.

Prémium előfizetéssel a dinamikus port-továbbításhoz is hozzáférhet. Ez lehetővé teszi a P2P szoftver számára, hogy közvetlen kapcsolatot létesítsen, ahelyett, hogy ezt a kapcsolatot központosított kiszolgálói környezetben alakítja ki.

6. Az alkalmazásuk könnyen használható

A Hide.me kezelőfelületén könnyen navigálhat, függetlenül attól, hogy milyen eszközt használ.

PC-n vagy Mac-en a Hide.me-hez való kapcsolódáshoz csak egy gombnyomás szükséges.

Hide.me csatlakoztatott képernyő

A kiszolgáló helyének megváltoztatása szintén szellő. Csak annyit kell tennie, hogy megnyissa a fő listát, görgessen végig a keresett helyhez, és koppintson a elemre. Másodpercen belül kapcsolatba lép.

A Hide.me helyek fő listája

A Hide.me mobilalkalmazása ugyanolyan jól megtervezett. Az asztali verzióhoz hasonlóan egy gombnyomással azonnal csatlakozhat egy szerverhez. Jó munkát végeznek, korlátozva a kattintások (vagy csapok) számát, amit meg kell tennie, hogy bármit megtalálhassanak.

Hide.me mobilalkalmazással csatlakoztatott képernyő

A helyek és a kiszolgálók kereshetők, és a felhasználók kiválaszthatják az alkalmazás beállításait, amelyek a legjobban megfelelnek az egyedi VPN-igényeknek.

A Hide.me mobilalkalmazás-képernyő

Eddig nagyon lenyűgözött a Hide.me.

A VPN-ek azonban nem tökéletesek. És a Hide.me nem különbözik egymástól. Itt van miért.

Hide.me Hátrányok

A Hide.me csomag a biztonsági szolgáltatásokra vonatkozik. De kicsit hiányzik a többi szolgáltatási szolgáltatás, például a műszaki támogatás, a szerverhálózat és az engedélyezett kapcsolatok.

Tudjon meg többet ezekről a hátrányokról alább.

1. Az átlagos szerverhálózat alatt

hide.me kis szerverpark

Mivel a Hide.me újabb VPN, várhatóan kisebb szerverhálózattal rendelkezik.

Jelenleg 160+ szerverrel rendelkeznek 55 különböző helyszínen szerte a világon, beleértve Észak-Amerikát, Dél-Amerikát, Európát és Ázsiát.

A kiszolgálók továbbra is nagyon elterjedt helyét kínálja. De ezek a nyers számok nem rakódnak össze más VPN-ekkel, amelyek több ezer szerverhálózattal büszkélkedhetnek.

2. Lassú letöltési és feltöltési sebességek

Ehhez a teszthez a Hide.me középszintű (4,99 dolláros) verzióját használtam, így lehet, hogy a sebességek nem lesznek olyan gyorsak, mint a prémium szintű tervek..

Az internetkapcsolatom 98,71Mbps letöltéssel és 53,00Mbps feltöltéssel erős volt:

letöltési és feltöltési sebességA kapcsolat sebessége VPN nélkül

És itt vannak az eredmények, miután bekapcsoltam a Hide.me VPN-t:

Hide.me VPN sebesség eredményeHide.me VPN sebesség eredménye

USA szerver (New York)

  • Ping: 161ms
  • Letöltés: 17,17 Mbps
  • Feltöltés: 10.10Mbps

EU szerver (Amszterdam)

  • Ping: 47 ms
  • Letöltés: 27,60 Mbps
  • Feltöltés: 19.92 Mbps

UK szerver (London)

  • Ping: 42 ms
  • Letöltés: 28,69 Mbps
  • Feltöltés: 20.41 Mbps

Ez elég nagy csepp, ha őszinteek vagyunk. És a húszas évek alacsony száma azt is jelenti, hogy a streaming veszélybe kerülhet.

3. Csak egyidejű kapcsolat a legolcsóbb tervhez

A középkategóriás Hide.me terv csak egyetlen csatlakozást tesz lehetővé. Ez is nagyon rossz.

Az általunk felülvizsgált többi legnépszerűbb VPN-nek nagy része három-öt egyidejű kapcsolatot biztosít az alapterveiben.

De nem a Hide.me. Öt feloldásához fizetnie kell az általuk kínált legdrágább csomagért.

Tehát a pénz-érték arány itt nem pontosan jó.

4. Korlátozott ingyenes terv

Ha Ön olcsóbb vásárló, akkor lehet, hogy kissé csalódott az ingyenes terv. Persze, szilárd biztonsági funkciókkal van felszerelve. De nem fogsz sok mindent megtenni.

Az ingyenes csomag használatával az adatátvitel 2 GB-ra korlátozódik (sávszélesség), amelyet valószínűleg nagyon gyorsan elér, ha nem csupán az e-mailek ellenőrzésén és az interneten való böngészésen, hanem arra kényszerül, hogy frissítsen egy magasabb szintre..

És csak három szerverhelyhez és egy kapcsolathoz fér hozzá.

Megtalálható a szolgáltatások listája, ám más tervekkel, még olcsóbbakkal is, korlátlan adatot kínálnak és több egyidejű kapcsolódással rendelkeznek.

5. Jobb lehet a támogatás

A Hide.me támogatása nem szörnyű.

24 órás támogatást kínálnak élő csevegés, e-mail és jegykezelő rendszer segítségével. Van egy felhasználói közösség is.

Hide.me ügyfélszolgálati lehetőségek

Amikor elküldtem a Hide.me-nek egy üzenetet élő chat-en keresztül, egy ügynök kevesebb, mint egy perc alatt válaszolt. Villámgyors beszélgetés!

Hide.me élő csevegő képernyő

Szóval mi lehet a probléma?

Az elsődleges csevegőüzenetük egyszerűen nem olyan hasznos.

Az élő chat-ügynök, akivel beszélt, a tech-csapathoz irányított engem minden trükkös, nehezebben megválaszolható kérdésre.

Hide.me élő chat válasz

Az élő chat támogatás eléggé érzékeny és segítőkész volt a platformmal kapcsolatos alapvető kérdésekkel kapcsolatban.

Ellenkező esetben a műszaki támogatást egy jegyrendszer kezeli, amely legalább kérésemre elég hosszú időbe telt ahhoz, hogy visszatérjen hozzám..

6. Mondjon búcsút a Netflixről

Ha olyan Netflix rabja vagy, mint én, akkor alternatívát kell találnia.

A Netflix által bevezetett VPN-tilalom nem érinti minden VPN-t, ám a Hide.me-nek nehézségei vannak a tilalom hatálybalépése óta.

Netflix streaming hiba képernyő

7. Kis és korlátozott visszatérítési ablak

Először is kaphat örökre ingyenes tervet (de ez elég korlátozott).

Ha végül pénzét vonalba helyezi, akkor jobb, ha gyorsan dönt.

Ennek oka az, hogy csak 14 nap áll rendelkezésére a visszatérítés igénylésére.

Ezenkívül vigyáznia kell a visszatérítési adatok korlátjára. Egy apró záradék, amely meghatározza, hogy ha 500 MB-nál több adatot megszerez, akkor már nem jogosult a visszatérítésre (alapvetően, ha nem használta a szolgáltatást).

Az ilyen visszatérítési politika elég csalódást okoz. Úgy tűnik, hogy papíron kínálnak egyet, de a könyvben szereplő trükkök felhasználásával megbizonyosodnak arról, hogy valóban nem fogják-e visszatéríteni a pénzüket.

Hide.me árképzés, tervek, & fizetési módok

Sok VPN-től eltérően, a Hide.me nem fedezi a feltételeket és az árakat sűrű legali nyelven.

Szeretem azt gondolni, hogy van egy, amit látsz, az az árképzési modell, amely sajnos nagyon ritka az online szolgáltatási térben.

Három különböző árazási terv található, köztük a Free, a Plus és a Premium.

hide.me árazási lehetőségek

A Plusz terv havi 9,95 dollárt fog fizetni, de 6,65 dollárra esik, ha hathavonta fizet, vagy 4,99 dollárra ha, ha évente fizet..

A prémium terv hasonló árstruktúrával rendelkezik, havi 19,95 dollárba kerül, havonta havi fizetés esetén 13,32 dollár, havonta pedig 9,99 dollárra esik, ha évente fizet..

Ezek a költségek teszik a kifizetődő VPN-k egyikét. Ha az ár kérdés, akkor valószínűleg olcsóbb alternatívát keres.

Megszabadulhat az ingyenes csomag használatával, de korlátozott a felhasználható adatmennyiség és a hozzáférhető kiszolgálók száma..

Ha úgy dönt, hogy ingyenes szolgáltatást választ, akkor csak tudd, hogy az előfizetésnek 14 naponként meg kell újítania előfizetését, hogy a szolgáltatás továbbra is fennmaradjon.

A névtelen fizetési lehetőségeket illetően (a nyilvánvaló - PayPal mellett) & Hitelkártyák) szoftvert / alkalmazást a Bitcoin segítségével is megvásárolhatja.

A szolgáltatási feltételek és az adatvédelmi irányelvek már régóta olvashatók, de úgy vannak megírva, hogy bárki megérthesse azokat.

Alapvetően nem őrzik vagy tárolják az Ön adatait vagy személyes adatait, és ha úgy dönt, hogy abbahagyja a szolgáltatás használatát, akkor az adatait törlik.

Hide.me adatvédelmi politika

Összességében a Hide.me-ben nincs mit rejteni. Az árakat, a szolgáltatási feltételeket és az adatvédelmi irányelveket mind könnyen olvasható nyelven írják, rejtett eladások, díjak és alattomos szerződések nélkül..

Ajánljuk a Hide.me-et?

Ha Ön olyan típusú személy, aki törődik a saját magánéletével, és olyan VPN-t szeretne, amelynek ugyanaz a meggyőződése van, akkor érdemes megfontolni a Hide.me-et.

A Hide.me egy szolgáltatásban gazdag, könnyen használható és biztonságos VPN-t kínál, amely képes a legtöbb felhasználói igényt kielégíteni, mindaddig, amíg meg nem fizet a 9,99 dolláros prémium havi díjat. A középkategória és a szabad terv végül elég korlátozott lesz.

Összességében a P2P támogatásával, valamint a csillagok biztonsági és adatvédelmi intézkedéseivel nagyszerű lenne, ha a szolgáltatást streaming vagy letöltő felhasználók használnák..

Van azonban néhány súlyos hátrány, amelyet figyelembe kell venni, mint például a lassú sebesség (különösen összehasonlítva a hasonló árú NordVPN-vel) & ExpressVPN).

Ezen felül javítani kell ügyfélszolgálatukat, és csak maroknyi szerverük van. A legnépszerűbb VPN-szolgáltatók általában több mint 1000 szerverrel rendelkeznek ...

Adja hozzá saját Hide.me véleményét

Ha a Hide.me-et használta, hagyjon alább egy véleményt, és segítsen másoknak!

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me