Gebufferde VPN-beoordeling

Gebufferde VPN


De gebufferde website zegt dat hun VPN "de snelste en meest veilige" is.

Dat is een gewaagde claim.

Maar doet Buffered een bevestiging van hun bewering?

Ik pakte een premium-abonnement ($ 7,62 / mnd bij aankoop) van Buffered.com en downloadde de Windows-app om erachter te komen.

Dit zijn de resultaten:

Overzicht gebufferde VPN

ALGEMENE RANG: # 36 van 78 VPN's
Bruikbaarheid: Zeer eenvoudig, 5/5
LOGBOEK BESTANDEN: Wat loggen 
LOCATIES: 42 landen, 46 servers
ONDERSTEUNING: 24/7 Chat, snelle reacties
torrenting:  Torrenting toegestaan
NETFLIX: Ja 1/5
Encryptie / protocol: OpenVPN, 256-bit Blowfish
KOSTEN: $ 4.12 / mo
OFFICIËLE WEBSITE: www.buffered.com

Gebufferde VPN-professionals

1. Solide bruikbaarheid

De Windows-app van Buffered is heel gemakkelijk te gebruiken - start hem gewoon op, kies uit een van de 37 verschillende servers over de hele wereld en u wordt automatisch verbonden.

Gebufferde Windows-app

Nadat u bent verbonden, kunt u snelheidsmetingen en uw VPN IP-adres zien. U kunt ook de kwaliteit van uw verbinding beoordelen om Buffered feedback te geven over hoe goed deze werkt.

De instellingen van de app zijn erg basic; u kunt heen en weer schakelen tussen TCP en UDP, een aangepaste poort kiezen voor de VPN en dingen schakelen zoals opstarten bij opstarten en of de VPN-kill-schakelaar is toegestaan.

Instellingen voor gebufferde app

U kunt Buffered ook vertellen of u al dan niet bereid bent statistieken over operationele fouten te delen.

Er is hier niet veel maatwerk beschikbaar, maar als u geen geavanceerde VPN-gebruiker bent, is dit waarschijnlijk geen probleem.

De mobiele app is echter niet zo eenvoudig. U moet de OpenVPN-app downloaden, vervolgens naar Buffered.com gaan en de configuratiebestanden voor een specifieke server downloaden. Als u de mogelijkheid wilt om verbinding te maken met meerdere servers, kunt u meerdere configuratiebestanden downloaden.

Het is niet veel gedoe, maar het is niet zo eenvoudig als sommige van de andere mobiele VPN's die we hebben beoordeeld.

2. Bevoegdheid - Gibraltar

Buffered adverteert zichzelf als "Made with [love] in Gibraltar" (vergelijkbaar met iVPN) maar hun hoofdkantoor is eigenlijk in Hongarije.

Gibraltar is een Brits overzees gebied, dat sommige mensen zorgen baart. Het VK maakt deel uit van een grote overeenkomst voor het delen van inlichtingen met de Verenigde Staten en de wetgeving inzake gegevensprivacy in beide landen is niet erg geruststellend.

Buffered behandelt dit met een pagina over de juridische status en jurisdictie van Gibraltar, waar ze gebruikers verzekeren dat ze geen informatie hoeven te delen met de regering van Gibraltar.

Ik moet er echter op wijzen dat die ene privacysite enig onderzoek heeft gedaan naar de soevereiniteit van Gibraltar, een Brits overzees gebied, en erop wijzen dat er misschien meer Britse controle is dan het op het eerste gezicht lijkt.

Om de hele situatie iets gecompliceerder te maken, worden de gegevens van Buffered feitelijk in Nederland opgeslagen.

Hallo daar, fysiek worden alle gebruikersgegevens opgeslagen in Nederland, en wettelijk bewaakt Gibraltar deze.

- Gebufferde VPN (@BufferedVPN) 19 februari 2018

Het is onduidelijk wat "wettelijk Gibraltar bewaakt" precies zou inhouden. Maar Nederland maakt deel uit van een plan voor het delen van inlichtingen dat de VS en het VK omvat. Desondanks heeft het land wel degelijke wetten ter bescherming van de privacy.

Als u absoluut toegewijd bent om VPN's te vermijden die zijn gevestigd in landen die informatie delen, wilt u wellicht Buffered vermijden. Als je je daar niet al te veel zorgen over maakt, is hun basis in Gibraltar / Nederland waarschijnlijk geen reden tot bezorgdheid.

Toch is het vermeldenswaard.

3. Geen DNS-lekken

Om er zeker van te zijn dat Buffered de beveiliging bood die het beloofde, heb ik een uitgebreide DNS-lektest uitgevoerd met de online tool van IVPN.

Gebufferde DNS-lektestresultaten

Zoals u kunt zien, gaf de tool geen indicatie dat er DNS-informatie lekte uit Buffered. Dat is een belangrijke test die moet worden doorstaan, omdat een DNS-lek meer informatie over u kan weggeven dan u zou verwachten.

Het is ook vermeldenswaard dat op elk van de servers van Buffered een DNS-server wordt gehost, dus u hebt altijd snelle toegang tot een DNS.

4. Solide 256-bit codering

Als het gaat om VPN-functies, is Buffered vrij kaal. De VPN maakt gebruik van 256-bit Blowfish-codering, wat een militaire standaard is. Het maakt ook gebruik van het OpenVPN-protocol, dat algemeen wordt erkend als zeer veilig.

Dus vanuit beveiligingsoogpunt is Buffered solide. Er is hier niets dat opvalt als bijzonder geweldig (zoals de dubbele codering van NordVPN), maar er is ook niets om je zorgen over te maken.

5. 24/7 klantenservice

Buffered belooft 24/7 klantenservice, en dat is een groot pluspunt in mijn boek. Naast live chat op hun website, hebben ze ook een ticket-indieningsysteem dat altijd wordt gemonitord. Ze beloven dat ze binnen enkele minuten bij je terugkomen.

Toen ik vroeg naar de details van welke protocollen de VPN via e-mail gebruikt, kreeg ik binnen ongeveer 10 minuten antwoord.

Dat is snel.

Buffered is ook erg actief op Twitter, maar omdat livechat altijd beschikbaar is, hoeft u waarschijnlijk uw ondersteuningsvragen niet naar hen te tweeten.

6. Vijf gelijktijdige verbindingen

Een abonnement op Buffered biedt u de mogelijkheid om vijf gelijktijdige verbindingen uit te voeren. Dit is geweldig voor iedereen die zijn gezin wil beschermen of meerdere apparaten tegelijk wil gebruiken.

U kunt Buffered ook op uw router installeren om alles in uw huis via VPN te laten draaien. Buffered werkt met zowel DD-WRT- als Tomato-routers.

Dus hoewel het aan de duurdere kant is, kun je waar voor je geld krijgen als je meerdere connecties hebt.

7. Netflix- en torrent-vriendelijk

Toen ik Buffered met Netflix testte, kon de US West Coast-server met succes verbinding maken. Dus als u ergens anders woont (of gewoon op reis bent), kunt u uw favoriete programma's vanuit huis bekijken.

Servers in andere landen konden Netflix echter niet openen. Als u iets wilt bekijken dat niet beschikbaar is in de Amerikaanse Netflix-catalogus, moet u een andere manier vinden.

En Buffered is volledig torrent-vriendelijk. Ze beperken geen P2P-toepassingen voor het delen van bestanden op hun netwerk, dus je kunt naar hartelust torreren.

Je wilt misschien kiezen voor een VPN die een beetje sneller is, als je van plan bent veel te torrenten.

8. Ingebouwde kill-schakelaar

Als u bent verbonden met een VPN en uw verbinding is verbroken, gaat uw verkeer onmiddellijk via uw onbeschermde verbinding naar buiten - maar een kill-schakelaar lost dit probleem op. Als uw VPN-verbinding wordt verbroken, stopt al het internetverkeer op uw machine.

Het is vervelend als je iets downloadt of streamt, maar het zorgt ervoor dat je beschermd bent, ongeacht wat er met je verbinding gebeurt. De kill-schakelaar van Buffered staat standaard uit, maar ik raad aan deze meteen in te schakelen in de instellingen.

Gebufferde VPN Cons

1. Een beetje logboekregistratie

Buffered maakt het logboekbeleid niet gemakkelijk te vinden, maar als je wat graafwerk doet, vind je de antwoorden op hun site.

Dit is wat een van hun FAQ-pagina's zegt:

Gebufferd logboekbeleid

Een blik op hun privacybeleid onthult een iets ingewikkelder antwoord:

Gebufferd VPN-logboekbeleidAfbeelding van: https://buffered.com/privpol

Buffered houdt er rekening mee dat u zich kunt afmelden voor gegevensverzameling via de instellingen van de klant. Voor zover ik weet, kunt u zich echter alleen afmelden voor foutrapportage. (En de clausule "die mogelijk omvat maar niet beperkt is tot" is een beetje zorgwekkend.)

Het kan sommige gebruikers aangaan dat Buffered's informatie verzamelt voor gerichte advertenties. De reikwijdte van die advertenties is echter vrij beperkt:

Als u een bestaande klant bent, zullen wij (of derden namens ons) alleen via elektronische middelen (e-mail of elektronische chat) contact met u opnemen met informatie over goederen en diensten die vergelijkbaar zijn met producten die het onderwerp waren van een eerdere verkoop of onderhandelingen van een verkoop aan jou. U kunt zich op elk gewenst moment afmelden voor het ontvangen van dergelijke informatie door ons dit te laten weten.

Het logboekbeleid van Buffered is dus redelijk goed.

Maar er is een mogelijkheid dat sommige van uw informatie aan derden wordt verstrekt, waardoor sommige mensen kunnen worden uitgeschakeld.

2. Downloadsnelheid niet snel genoeg ...

Natuurlijk is snelheid de belangrijkste factor waar veel mensen in geïnteresseerd zijn als het gaat om een ​​VPN. Buffered zegt dat het de snelste VPN is - laten we kijken of ze gelijk hebben.

Hoewel Buffered over een zeer veilige AES-256-codering beschikt, merkte ik dat ik volledig onder de indruk was van hun serversnelheid (vooral als je rekening houdt met het prijskaartje).

Weet je nog wat ze beweerden te zijn? "Snelste en veiligste VPN". Helaas niet waar.

Gebufferde VPN-snelheidstest

Amerikaanse server (New York)

 • Ping: 168ms
 • Downloaden: 51,49 Mbps
 • Uploaden: 35,38 Mbps

EU-server (Amsterdam)

 • Ping: 40ms
 • Downloaden: 46,78 Mbps
 • Uploaden: 46,65 Mbps

Asia Server (Hong Kong)

 • Ping: 224ms
 • Downloaden: 36,46 Mbps
 • Uploaden: 16.30 Mbps

Britse server (Londen)

 • Ping: 45ms
 • Downloaden: 56,63 Mbps
 • Uploaden: 39,19 Mbps

 Zoals altijd, voer snelheidstests uit met een korreltje zout, aangezien deze afhankelijk zijn van veel verschillende variabelen, zoals: uw netwerkverbinding, uw locatie, uw computer, enzovoort. Omdat we tot nu toe 70+ VPN-services hebben getest, hebben we een gemiddelde dat beschikbaar is dat we kunnen vergelijken.

Begrijp me nu niet verkeerd.

Buffered is verre van een "trage" VPN. Van de 70+ VPN's die op deze site zijn beoordeeld, zijn ze zelfs de 9e snelste.

Maar hier is het probleem ...

Van de 8 VPN's die een snellere downloadsnelheid hebben, is slechts één VPN duurder. In feite hebben verschillende van deze VPN's een snelheid die 40% sneller is dan Buffered voor minder dan $ 4 per maand.

Buffered biedt echter nogal wat indrukwekkende functies en bonussen om hun gebrekkige snelheid en te dure plannen te compenseren.

Gebufferde prijzen, plannen & feiten

Gebufferde VPN-prijzen

Buffered biedt drie verschillende plannen:

 • $ 12,99 voor een maand
 • $ 79,00 voor 12 maanden ($ 6,59 per maand)
 • $ 99,00 voor twee jaar ($ 4,12 per maand)

Hoewel $ 4,12 per maand zeer redelijk is, komt Buffered nooit in een lijst met de goedkoopste VPN's.

Dat is veel duurder dan mijn aanbevolen VPN's zoals Surfshark ($ 1,99 / maand wanneer beoordeeld) en NordVPN ($ 3,49 / maand wanneer beoordeeld).

Als iemand zich registreert voor premium-service via uw verwijzingslink, krijgt u allebei 30 dagen gratis service. Dus dat kan oplopen als je veel mensen kunt krijgen om zich aan te melden. Buffered biedt ook een 30-dagen geld-terug-garantie op al hun plannen.

 • Geen logboekregistratie: Enige logboekregistratie.
 • Gemak van de VPN-software: ZEER eenvoudig en gemakkelijk te gebruiken.
 • Verborgen kosten & clausules: Restitutie wordt alleen gedaan als u 100 sessies (of 10 uur sessies) of 10 GB bandbreedte niet heeft overschreden.
 • upsells: Geen upsells.
 • Directe toegang na betaling: Ja.
 • DNS-lekken: Geen.
 • Jurisdictie: Gibraltar.
 • protocollen: OpenVPN, IPSec, PPTP & L2TP.
 • Dodemansknop: Alleen OpenVPN.
 • Serverpark: 37 servers wereldwijd.

Ik raad Buffered aan?

Al met al is Buffered een solide keuze voor een VPN.

Het maakt gebruik van industriestandaard beveiligingstechnologie, heeft een sterk niet-logboekbeleid en biedt geweldige klantenondersteuning.

En er zijn niet veel nadelen; hun verwarrende wettelijke status kan sommige mensen eraf gooien, het gebruik van de service op mobiel is een beetje geheimzinniger dan andere VPN's, en de snelheid is waarschijnlijk niet genoeg voor serieuze torrenting. Die vallen echt mee.

Uiteindelijk raden we aan een andere VPN te kiezen uit de top van onze beste VPN-beoordelingslijst.

Als je een specifieke reden hebt om Buffered te willen gebruiken, zeg ik niet dat het een slechte keuze is.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me