ExpressVPN beoordeling

expressvpnExpressVPN scoort als derde van de 78 VPN's op TheBestVPN.com


ExpressVPN is snel, veilig en houdt u volledig anoniem met hun strikte geen-logbeleid. Ze laten torrenting / P2P toe en werken zelfs met Tor voor het maximale niveau van privacy. De app ziet er geweldig uit en is heel gemakkelijk te gebruiken. ExpressVPN ondersteunt vrijwel alle apparaten waarop u het nodig hebt.

ExpressVPN maakt standaard gebruik van het industriestandaard OpenVPN tunneling protocol en AES 256-bit, maar als u technischer bent en het wat pittiger wilt maken, kunt u dit handmatig doen. Hun serverpark bestaat uit maar liefst 3000+ servers in 94 landen.

De prijs van hun service is vrij duur en het is niet de beste optie voor Netflix. In onze tests werkten slechts 6 van de 30 Amerikaanse servers.

Al met al is het een zeer goede premium VPN-service, maar niet de beste keuze als u op zoek bent naar een Netflix VPN met een beperkt budget. Als u veilig en anoniem wilt zijn, is ExpressVPN een uitstekende keuze.

ExpressVPN Overzicht

ALGEMENE RANG: # 3 van 78 VPN's
Bruikbaarheid: Zeer eenvoudig, ondersteunt alle apparaten
LOGBOEK BESTANDEN: Geen logboekbeleid
LOCATIES: 94 landen, 3000+ servers
ONDERSTEUNING: 24/7 live chat
torrenting: P2P & Torrenting toegestaan
NETFLIX: Deblokkeert Netflix VS.
Encryptie / protocol: 256-bit AES / SSTP, PPTP, OpenVPN, IPSec & L2TP
KOSTEN: $ 12.95 / mo
OFFICIËLE WEBSITE: www.ExpressVPN.com

ExpressVPN Pro's

1. Massale selectie van servers op bijna alle continenten

Een van de grootste voordelen van ExpressVPN is het enorme aantal servers. Deze VPN heeft 3.000 servers op 160 serverlocaties in 94 landen. Ze hebben een server op elk continent behalve Antarctica. ExpressVPN concurreert alleen met NordVPN, PIA, TorGuard en CyberGhost als het gaat om het enorme aantal servers dat ze aanbieden.

Voor de meeste van hun servers bevinden het geregistreerde IP-adres en de fysieke server zich in hetzelfde land, maar ze bieden u ook de mogelijkheid om virtuele servers te gebruiken. Virtuele servers komen overeen met het geregistreerde IP-adres met het land waarmee u verbonden bent, hoewel hun servers zich fysiek bevinden in een ander land dat meestal dichtbij is.

expressvpn serverlocaties

Hoewel minder dan 3% van hun servers virtuele servers zijn, zorgen deze servers ervoor dat u altijd beschikt over een snelle, betrouwbare en veilige verbinding.

Deze grote selectie van servers betekent dat u geen genoegen hoeft te nemen met de verste servers van u, die meestal de langzaamste zijn.

2. Snelheidstests bewijzen dat ze echt snel zijn

Een ander belangrijk aspect van ExpressVPN waardoor ze gemakkelijk te vinden zijn, is hun snelheid. Ik heb hun prestaties op SpeedTest.net en Fast.com getest om extra grondig te zijn. De resultaten van SpeedTest.net tonen een razendsnelle prestatie voor de meeste geteste locaties.

Ik heb het volgende getest:

New Jersey

 • Ping: 25ms / Download: 45,14 Mbps / Upload: 18,60 Mbps

New York

 • Ping: 39ms / Download: 175,75 Mbps / Upload: 46,54 Mbps

Europa (VK)

 • Ping: 174ms / Download: 242,16 Mbps / Upload: 43,77 Mbps

Snelheid test

Hong Kong

 • Ping: 447ms / Download: 136,18 Mbps / Upload: 13,42 Mbps

De resultaten van Fast.com, daarentegen, tonen een allegaartje dat mogelijk te wijten was aan Netflix-verbindingen:

Europa (VK)

 • Ping: 107ms / Download: 140 Mbps / Upload: 37 Mbps

Snelheid test

Hong Kong

 • Ping: 247ms / Download: 130 Mbps / Upload: 28 Mbps

Toch moet je nooit te veel nadruk leggen op een snelheidstest. Verschillende factoren zoals de fysieke locatie, uw internetverbinding en de snelheid van uw computer kunnen deze resultaten beïnvloeden.

3. Bruikbaarheid: een bevredigende gebruikerservaring

ExpressVPN beweert dat je jezelf in ongeveer 5 minuten kunt instellen met hun service, dus ik wilde dit testen. Ik was aangenaam verrast dat ik ExpressVPN snel en zonder problemen kon installeren en activeren.

Voordat ik het wist, gebruikte ik al hun "Smart Location" -functie om efficiënt verbinding te maken met hun server.

expressvpn

U kunt uw verbinding zelfs handmatig configureren met behulp van VPN-instellingen op OS-niveau. Er is ook ondersteuning voor letterlijk elk apparaat dat je maar kunt bedenken - daarover later in de review meer.

Ga in slechts drie stappen aan de slag:

 1. Kies uw abonnement.
 2. Ga naar hun installatiepagina.
 3. Download en installeer ExpressVPN.

4. Handige functies om u te helpen veilig te blijven

Netwerkvergrendeling: Kill-Switch

In het geval dat uw VPN wordt losgekoppeld, is het cruciaal dat uw gegevens nog steeds niet worden aangetast. Maak kennis met hun kill-switch, Network Lock genoemd.

expressvpn beoordeling

Zodra uw verbinding wordt onderbroken, voorkomt dit dat verkeer uw apparaat binnenkomt of verlaat. Ik was blij te beseffen dat dit betekent dat mijn persoonlijke gegevens nooit zullen worden blootgesteld iedereen op internet, of mijn internetprovider of criminelen. Zelfs een mislukte verbinding brengt mijn gegevens niet in gevaar.

ExpressVPN biedt dit standaard aan in hun apps voor Mac, Windows, Linux en routers.

5. Compatibiliteit van apparaten en routers

Er is veel waarde in slechts één abonnement, omdat u het tegelijkertijd op maar liefst vijf ondersteunde apparaten kunt gebruiken, ongeacht het platform.

expressvpn ondersteuning

Ik heb contact opgenomen met de livechat van ExpressVPN terwijl ik deze informatie op hun site zocht en zij bevestigden dat ik hun service op een breed scala aan apparaten kan gebruiken:

 • apparaten - Windows, Android, Mac, iOS, Linux, Routers, Chromebook, Kindle Fire, Nook
 • Browser-extensies - Chrome, Firefox
 • Consoles en Smart TV's - Playstation, Apple TV, Xbox, Amazon Fire Stick TV, Nintendo Switch, Samsung Smart TV, alle gameconsoles en smart TV's

Er zijn talloze redenen om meer dan één apparaat te beschermen, zoals uitgebreide beveiliging en probleemloze streaming op al uw apparaten.

Als u meer dan vijf apparaten moet beschermen, hebt u twee opties: koop een extra abonnement of stel gewoon ExpressVPN in voor uw router.

Als u deze VPN met een router gaat gebruiken, kunt u tal van apparaten efficiënter beschermen en de noodzaak elimineren om uw VPN-app op elk apparaat te installeren. Dit maakt het gebruik van de VPN voor uw router de productievere optie, omdat u gameconsoles en smart-tv's (alles wat op uw Wi-Fi-netwerk staat) kunt beschermen door alleen uw router te beveiligen.

Zoals ik met veel dingen op ExpressVPN ontdek, duurt het beveiligen van uw router slechts een paar snelle stappen:

 1. Koop uw eerste abonnement.
 2. Kies uw VPN-router.
 3. Kies uw routermodel.

In een mum van tijd heb je je hele wifi-netwerk en talloze apparaten beveiligd met slechts één VPN voor je router.

6. Ondersteuning voor zowel Tor als Torrenting

Als iemand die de veiligste verbinding tot mijn beschikking wil hebben, wilde ik natuurlijk weten of ExpressVPN Tor-netwerken en torrenting ondersteunde. Na het doorzoeken van hun website, was ik blij te lezen dat ze dat inderdaad doen.

Het gebruik van ExpressVPN met Tor geeft u de sterkst mogelijke beveiliging. Je krijgt de anonimiteit van Tor samen met de encryptie van VPN. Het eindresultaat is een luchtdichte verbinding waarbij zelfs uw VPN niet kan zien wat u doet in het Tor-netwerk.

Het is belangrijk om te onthouden dat u eerst verbinding moet maken met ExpressVPN en vervolgens met Tor om dit te laten werken.

expressvpn torrenting

Het gebruik van een Tor kan je verbindingssnelheid vertragen, maar als je in een land woont met een onderdrukkende overheid die elke beweging in de gaten houdt, is het essentieel om dit als optie te hebben.

Torrenting is geweldig als je grote bestanden efficiënt en snel wilt downloaden en delen. Helaas worden uw IP-adres, locatie en metadata zonder VPN blootgesteld aan nieuwsgierige blikken. ExpressVPN werkt met uTorrent, een van de meest gebruikte torrent-clients die er zijn, om ervoor te zorgen dat uw activiteit voor het delen van bestanden nooit tot u herleidbaar is.

expressvpn ondersteuning

Een live-chatagent op de site bevestigde mij dat ExpressVPN verkeer vanaf hun servers toestaat om bestanden te delen.

7. Geen lekken gevonden

Ik zorgde er ook voor dat ExpressVPN werd getest op mogelijke IP-, DNS-, WebRTC- en IPX-lekken.

Dit zijn de websites die ik heb getest.

IPLeak.net

 • Resultaat: Geen lek

Geen IP-lekken gevonden

Perfect-Privacy.com DNS-lektest

 • Resultaat: Geen lek

BrowserLeaks WebRTC Lektest

 • Resultaat: Geen lek

IPX.ac

 • Resultaat: Geen lek

Om extra grondig te zijn, heb ik ook het installatiebestand van deze VPN op VirusTotal.com getest.

VPN's installatiebestand op VirusTotal.com

Er zijn geen virussen gevonden in het installatiepakket.

8. Klantenondersteuning toont veel zorg voor klanten

Goede klantenservice is een integraal onderdeel van elke service die u koopt. Afgezien van de technische overwegingen, is het een van de sterkste factoren die kunnen beïnvloeden of u al dan niet met een specifieke VPN wilt gaan. Als u niet technisch onderlegd bent en moeite heeft om uw VPN goed te laten werken, wilt u 24/7 iemand beschikbaar hebben om u te helpen (en ervoor te zorgen dat uw informatie altijd beschermd blijft).

Klantondersteuning is absoluut een van de nuttigste aanbiedingen van ExpressVPN.

Allereerst is hun livechat 24/7 geopend. Ik heb contact met hen opgenomen en een aantal vragen gesteld over hun functies. Ze gaven me duidelijke antwoorden en waren erg responsief.

expressvpn ondersteuning

Een andere manier waarop hun klantenondersteuning voor u tot stand komt, is met hun vele zelfhulpgidsen die op hun website beschikbaar zijn. Als u niet op een agent wilt wachten, dan is dit uw beste keuze.

U kunt ook contact opnemen met hun e-mailondersteuning of een ondersteuningsticket indienen.

Hoe je het ook aanpakt, ik ontdekte dat ExpressVPN deskundige, behulpzame agenten en middelen op hun website heeft die het je gemakkelijk maken om de antwoorden te krijgen die je nodig hebt om hun VPN correct te gebruiken en beschermd te blijven.

9. Bedrijfslocatie: Britse Maagdeneilanden

ExpressVPN bevindt zich op de Britse Maagdeneilanden, zoals ik kon bevestigen door een van hun live chat-agenten.

expressvpn beoordeling

De BVI is een verzameling zelfbesturende eilanden in het Caribisch gebied. Misschien het beste van alles, vanuit het oogpunt van gegevensprivacy, maken ze geen deel uit van de zogenaamde 14 Eyes of de SIGINT Seniors Europe. Deze 14 landen delen inlichtingengegevens met elkaar, dus buiten dit bereik van coördinatie is handig om uw privacy te beschermen.

Het mooie van gevestigd zijn in de BVI is:

 • Er zijn geen wetten betreffende het bewaren van gegevens in hun rechtsgebied.
 • De enige keer dat een BVI-bedrijf kan worden gedwongen om informatie in een onderzoek bekend te maken, is op bevel van hun hoogste rechtbank (buiten landen kan een BVI-bedrijf niet dwingen om iets te onthullen).
 • Er zijn veel hoepels waar onderzoekers doorheen moeten springen om een ​​rechtbank te overtuigen een BVI-bedrijf te dwingen informatie te onthullen.

Voor zover ik weet, is het hebben van een VPN in de BVI een belangrijk pluspunt om uw identiteit en gegevens veilig te houden.

10. Logbeleid

Deze VPN is toegewijd aan uw privacy, daarom hebben ze een strikt beleid voor niet-loggen. Ze zullen nooit uw:

 • IP-adressen
 • Browsegeschiedenis
 • Verkeersbestemming of metagegevens
 • DNS-vragen

expressvpn beoordelingInformatie over: https://www.expressvpn.com/what-is-vpn/policy-towards-logs

Ze verzamelen ook nooit activiteiten- of verbindingslogboeken.

Logboekbeleid van ExpressVPN

Een VPN zal echter altijd wat informatie moeten verzamelen. Het is goed om te weten dat ExpressVPN klanten zo waardeert dat ze altijd openstaan ​​voor wat ze nemen. Wanneer ze sommige van uw gegevens verzamelen, laten ze u dat altijd weten.

expressvpn beoordeling

Ze verzamelen:

 • Apps die u heeft geactiveerd
 • Alleen de datums waarop u bent verbonden met de VPN
 • VPN-serverlocaties
 • Totaal MB aan gegevensoverdrachten

Ze slaan alleen de minste hoeveelheid informatie over u op die ze nodig hebben om een ​​betrouwbare VPN-service uit te voeren.

11. Coderingsstandaarden

AES-coderingU wilt nooit dat derden zoals uw ISP- of wifi-operators uw gevoelige gegevens onderscheppen wanneer deze van uw computer naar VPN-servers reizen. Om ervoor te zorgen dat dit nooit gebeurt, gebruikt ExpressVPN 256-bit AES (Advanced Encryption Standard).

De Amerikaanse overheid en beveiligingsexperts over de hele wereld gebruiken AES-256, dus u kunt erop vertrouwen dat uw eigen gegevens altijd vertrouwelijk blijven.

expressvpn beoordeling

Zelfs brute-force aanvallen op AES-256 zijn onwaarschijnlijk.

12. Protocollen

Het beschermen van uw gegevens houdt meer in dan het kiezen van een hoogwaardige VPN. Het VPN-protocol is even belangrijk, omdat dit de manier is waarop de VPN gegevensoverdracht beveiligt.

Het kan behoorlijk ingewikkeld worden om erachter te komen welk protocol het meest veilig is.

Gelukkig maakt ExpressVPN deze selectie een makkie door je te laten weten welk protocol het beste is. Voor extra beveiliging gaan de tunnelingprotocollen van ExpressVPN - methoden die uw apparaat gebruikt om verbinding te maken met een VPN-server - verder dan de standaard (en veiligste) OpenVPN.

U kunt ExpressVPN automatisch het beste protocol voor u laten kiezen. ExpressVPN ondersteunt ook SSTP-, L2TP / IPsec- en PPTP-protocollen. De OpenVPN UDP / TCP-optie is de beste combinatie van beveiliging en snelheid.

ExpressVPN Cons

1. Netflix heeft verbindingsproblemen op nogal wat locaties

Geen beoordeling zou compleet zijn zonder een van de meest populaire redenen voor het gebruik van een VPN te onderzoeken: werkt het met Netflix?

Technisch gezien werkt het wel, maar je moet een specifieke server vinden die niet wordt geblokkeerd, wat een beetje vallen en opstaan ​​betekent.

De volgende servers werkten prima in onze tests, hoewel er problemen waren met veel Amerikaanse servers:

Americas

 • Verenigde Staten (slechts 6 van de 30 servers werkten)
 • Canada
 • Brazilië
 • Colombia
 • Bahamas

Europa

 • Verenigd Koninkrijk (5 servers)
 • Zwitserland
 • Italië
 • Zweden
 • Monaco

Aziatisch-Pacifisch

 • Hong Kong
 • Japan
 • Australië

Midden-Oosten & Afrika

 • Algerije

ExpressVPN-prijzen, betalingsopties, geld-terug-garantie en gratis proefperiode

Prijs is altijd een belangrijke factor bij het kiezen van een VPN. ExpressVPN maakt dit heel duidelijk: ze zijn een premium VPN, dus dat wordt weerspiegeld in hun prijzen. U moet beslissen of een beetje extra betalen de moeite waard is vanwege hun uitstekende beveiliging en goede reputatie.

expressvpn prijsoverzicht

Abonnement Plan

ExpressVPN biedt verschillende abonnementen:

 • Maandelijks: $ 12,95
 • Plan van 6 maanden: $ 9,99 per maand
 • Plan van 12 maanden: $ 8,32 per maand

expressvpn prijsoverzicht

Hoe langer je abonnement, hoe goedkoper het wordt.

Dat wil niet zeggen dat dit een goedkope VPN is. Als je ze vergelijkt met gratis VPN's, kan dit een beetje steil lijken, maar als je alle functies (servers) en prestaties (hoge snelheden) in overweging neemt, kun je zien waarom ExpressVPN kosten in rekening brengt.

Betalingsmogelijkheden

ExpressVPN maakt het gemakkelijk om voor hun diensten te betalen.

U kunt uw abonnement op verschillende manieren betalen, waarbij alle belangrijke creditcards worden geaccepteerd. Er zijn ook alternatieve betaalmethoden, zoals PayPal en Bitcoin, als dat u handiger is.

expressvpn prijsoverzicht

Om te betalen, selecteert u eenvoudig uw abonnement, voert u uw e-mailadres in en kiest u de gewenste betaalmethode.

Geldteruggarantie

U zult blij zijn te weten dat er een 30-dagen geld terug garantie is voor elk abonnement. Dit betekent dat u hun service zonder risico kunt proberen.

30-dagen geld terug garantie

Als u na 30 dagen van gedachten verandert, krijgt u uw geld terug, zonder vragen.

Uw geld terugkrijgen is net zo eenvoudig als contact opnemen met het ondersteuningsteam van ExpressVPN.

Gratis proberen

Helaas, omdat ze een premium VPN zijn, wordt er geen gratis proef aangeboden.

Er is echter een gratis proefperiode voor sommige mobiele apparaten. Elk mobiel apparaat in landen dat toegang heeft tot Google Play (Android) / App Store (iOS) kan een gratis proefperiode van 7 dagen ontvangen zodra ze de app downloaden.

Alles rekening houdend met de prijs van ExpressVPN, kan het zeker als een tegenvaller overkomen. Je krijgt waar je voor betaalt, maar er zijn andere VPN's die we hoger beoordelen dan zij, en ze zijn niet zo duur. Uiteindelijk is ExpressVPN nog steeds erg duur in vergelijking met veel andere VPN's.

Raad ik ExpressVPN aan?

ja we raden expressvpn aanJa, ik beveel ExpressVPN aan.

Wat VPN's betreft, ze zijn moeilijk te verslaan. Hun beveiliging is van topklasse en ze maken het u gemakkelijk om zoveel apparaten te beschermen als u wilt, zonder snelheid op te offeren.

Hoewel het een premium-service is, zoals de prijzen weerspiegelen, bieden ze een groot aantal servers verspreid over verschillende regio's van de wereld. Hun klantenservice en ondersteuning van Tor en torrenting zijn lovenswaardig.

Het is uw geld waard, daarom beveel ik hen aan.

Postscriptum Ik ben altijd geïnteresseerd in gebruikersrecensies, dus als je ExpressVPN al eerder hebt gebruikt, aarzel dan niet om je recensie hieronder achter te laten. Als je ervaring overeenkwam met de mijne, cool. Als dat niet het geval was, is dat ook prima!

Voeg uw eigen beoordeling toe:

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me