ExpressVPN áttekintés

expressvpnAz ExpressVPN a 78 VPN közül a 3. helyezett a TheBestVPN.com webhelyen

Az ExpressVPN az gyors, biztonságos és teljesen névtelen szigorú bejelentkezési politikájukkal. Lehetővé teszik a torrent / P2P-t, és még a Tor-nal is működnek a maximális adatvédelem érdekében. Az alkalmazás nagyszerűen néz ki, és nagyon egyszerű a használata. Az ExpressVPN szinte minden eszközt támogat, amelyre szüksége van.

Az ExpressVPN alapértelmezés szerint az ipari szabvány OpenVPN alagútbeállítási protokollt és az AES 256 bites protokollt használja, de ha divatosabb vagy és szeretné felvenni, akkor ezt manuálisan is megteheti. Szerverparkjuk megdöbbentő mennyiségű 3000 szervert tartalmaz 94 országban.

Szolgáltatásuk ára meglehetősen drága, és ez nem a legjobb megoldás a Netflix számára. Teszteinkben a 30 amerikai szerver közül csak 6 működött.

Mindent egybevetve, ez egy nagyon jó prémium VPN-szolgáltatás, de nem a legjobb választás, ha költségkeretű Netflix VPN-t keres. Ha biztonságosnak és névtelennek szeretnéd látni, az ExpressVPN kiváló választás.

ExpressVPN áttekintés

ÁLTALÁNOS RANK: # 3 a 78 VPN közül
Használhatóság: Nagyon egyszerű, támogatja az összes eszközt
NAPLÓFÁJLOK: Nincs naplózási politika
HELYSZÍNE: 94 ország, 3000+ szerver
TÁMOGATÁS: 24/7 élő chat
torrentezés-: P2P & Torrenting megengedett
NETFLIX: Feloldja a Netflix USA-t
Titkosítás / JEGYZŐKÖNYV: 256 bites AES / SSTP, PPTP, OpenVPN, IPSec & L2TP
KÖLTSÉG: 12,95 $ / hó
HIVATALOS HONLAPJÁN: www.ExpressVPN.com

ExpressVPN profik

1. Szerverek hatalmas választéka szinte minden kontinensen

Az ExpressVPN egyik legnagyobb előnye a kiszolgálók nagy száma. Ez a VPN 3000 szerverrel büszkélkedhet, 160 országban, 94 országban. Az Antarktisz kivételével minden kontinensen vannak szerverük. Az ExpressVPN csak a NordVPN, a PIA, a TorGuard és a CyberGhost versenytársaival versenyez, amikor az általa kínált kiszolgálók számát érinti.

A legtöbb szerverüknél a regisztrált IP-cím és a fizikai szerver ugyanabban az országban vannak, de lehetőséget adnak a virtuális szerverek használatára is. A virtuális szerverek megegyeznek a regisztrált IP-címmel ahhoz az országhoz, amelyhez csatlakoztak, bár szerverük fizikailag egy másik országban található, amely általában a közelben van.

expressvpn szerver helye

Noha szervereik kevesebb, mint 3% -a virtuális szerver, ezek a szerverek ügyeljen arra, hogy mindenkor élvezze a gyors, megbízható és biztonságos kapcsolatot..

Ez a kiszolgálók széles választéka azt jelenti, hogy nem kell a legtávolabbit kiszolgálnia, amelyek általában a leglassabbak.

2. A sebességtesztek bizonyítják, hogy igazán gyorsak

Az ExpressVPN másik fontos szempontja, amely megkönnyíti számukra a kedvüket, a sebesség. Teszteltem a teljesítményüket a SpeedTest.net és a Fast.com oldalon, hogy extra alaposak legyenek. A SpeedTest.net eredményei látszólag gyors teljesítményt mutatnak a legtöbb vizsgált helynél.

A következőkre teszteltem:

New Jersey

 • Ping: 25 ms / Letöltés: 45,14 Mbps / Feltöltés: 18,60 Mbps

New York

 • Ping: 39ms / Letöltés: 175,75 Mbps / Feltöltés: 46,54 Mbps

Európa (Egyesült Királyság)

 • Ping: 174ms / Letöltés: 242,16 Mbps / Feltöltés: 43,77 Mbps

Sebesség mérés

Hong Kong

 • Ping: 447ms / Letöltés: 136,18 Mbps / Feltöltés: 13,42 Mbps

A Fast.com eredményei viszont vegyes zsákot mutatnak, amelyet potenciálisan a Netflix kapcsolatok okoztak:

Európa (Egyesült Királyság)

 • Ping: 107ms / Letöltés: 140 Mbps / Feltöltés: 37 Mbps

Sebesség mérés

Hong Kong

 • Ping: 247ms / Letöltés: 130 Mbps / Feltöltés: 28 Mbps

Ennek ellenére soha nem szabad túl nagy hangsúlyt fektetnie a sebességtesztre. Különböző tényezők, például a fizikai hely, az internet-kapcsolat és a számítógép sebessége befolyásolhatják ezeket az eredményeket.

3. Használhatóság: kielégítő felhasználói élmény

Az ExpressVPN azt állítja, hogy körülbelül 5 perc alatt elkészítheti magát a kiszolgálójukkal, tehát ezt kipróbálni akartam. Kellemesen meglepett, hogy gyorsan és probléma nélkül tudtam telepíteni és aktiválni az ExpressVPN-t.

Mielõtt tudtam volna, már használtam az „Intelligens hely” funkciót a szerverükhöz való hatékony csatlakozáshoz.

expressvpn

Még manuálisan is konfigurálhatja a kapcsolatot az operációs rendszer szintű VPN-beállítások segítségével. Támogatást nyújtunk szó szerint minden egyes eszközre, amelyre gondolhatunk - erről bővebben a későbbi beszámolóban.

Kezdje csak három lépésben:

 1. Válassza ki előfizetését.
 2. Menj a beállító oldalra.
 3. Töltse le és telepítse az ExpressVPN-t.

4. Hasznos szolgáltatások a biztonság megőrzéséhez

Hálózati zár: gyilkos kapcsoló

Abban az esetben, ha a VPN-t leválasztják, rendkívül fontos, hogy az adatai továbbra sem kerülnek veszélybe. Találkozzon a Network Lock nevű kill-kapcsolóval.

expressvpn felülvizsgálat

Amint a kapcsolat bármilyen megszakadást tapasztal, ez megakadályozza a forgalom be- vagy kikapcsolását a készülékén. Örültem, hogy rájöttem, hogy ez azt jelenti, hogy személyes adataimat soha nem szabad kitéve bárki az interneten, akár az internetszolgáltató, akár a bűnözők. Még a sikertelen kapcsolat sem veszélyezteti az adataimat.

Az ExpressVPN ezt standard funkcióként kínálja Mac, Windows, Linux és router alkalmazásaiban.

5. Eszközök kompatibilitása és útválasztók

Egyetlen előfizetésnek nagyon sok értéke van, mivel ötféle támogatott eszközön egyszerre használhatja, függetlenül a platformon.

expressvpn támogatás

Felvettem a kapcsolatot az ExpressVPN élő csevegésével, miközben ezeket az információkat kerestem a saját webhelyükön, és megerősítették számomra, hogy szolgáltatásukat széles eszközön használhatom:

 • eszközök - Windows, Android, Mac, iOS, Linux, Útválasztók, Chromebook, Kindle Fire, Nook
 • Böngésző-bővítmények - Chrome, Firefox
 • Konzolok és intelligens TV-k - Playstation, Apple TV, Xbox, Amazon Fire Stick TV, Nintendo Switch, Samsung Smart TV, minden játékkonzol és intelligens TV

Számos oka van egynél több eszköz védelmének, például átfogó biztonság és zavartalan streaming az összes eszközön.

Ha ötnél több eszközt kell védenie, akkor két lehetősége van: vagy vásároljon további előfizetést, vagy állítsa be az ExpressVPN-t az útválasztójához.

Ha ezt a VPN-t egy útválasztóval használja, akkor sok eszközt hatékonyabban megvédhet, és elkerülheti a VPN-alkalmazás minden eszközre történő telepítésének szükségességét. Ezáltal a VPN használata az útválasztónál hatékonyabb lehet, mivel védheti a játékkonzolokat és az intelligens TV-ket (mindent, ami a Wi-Fi hálózaton található), ha csak az útválasztót egyedül biztosítja.

Mivel sok dolgot megtudtam az ExpressVPN-en, az útválasztó biztonságához csak néhány gyors lépés szükséges:

 1. Vásárolja meg az első előfizetését.
 2. Válassza ki a VPN útválasztót.
 3. Válassza ki az útválasztó modelljét.

Egyáltalán nem biztos, hogy a teljes Wi-Fi hálózatát és számos eszközt csak egy VPN-sel biztosítja az útválasztó számára.

6. A Tor és a Torrenting támogatása

Mint valaki, aki a számomra elérhető legbiztosabb kapcsolatot szeretné, természetesen azt akartam kideríteni, hogy az ExpressVPN támogatja-e a Tor hálózatokat és a torrentet. Miután megvizsgálták webhelyüket, örömmel olvastam, hogy valóban igen.

Az ExpressVPN használata a Tor-nal a lehető legszigorúbb biztonságot nyújtja. Megkapja a Tor névtelenségét a VPN titkosításával együtt. A végeredmény egy légmentes kapcsolat, ahol még a VPN sem látja meg, mit csinál a Tor hálózaton belül.

Fontos megjegyezni, hogy előbb csatlakoznia kell az ExpressVPN-hez, majd a Tor-hoz, hogy működjön.

expressvpn torrenting

A Tor használatával lecsökkentheti a kapcsolat sebességét, de ha olyan országban él, ahol egy elnyomó kormány áll, amely minden lépését figyeli, elengedhetetlen, hogy ezt választhassa..

A torrenting nagyszerű, ha hatékonyan és gyorsan szeretné letölteni és megosztani a nagy fájlokat. Sajnos VPN nélkül az Ön IP-címét, tartózkodási helyét és metaadatait ki akarja nézni a kíváncsiskodó szemnek. Az ExpressVPN az uTorrent-rel, az egyik leggyakrabban használt torrenting klienssel működik, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a fájlmegosztási tevékenység soha nem lesz visszavezethető veled.

expressvpn támogatás

A webhely élő chat-ügynöke megerősítette nekem, hogy az ExpressVPN lehetővé teszi a fájlmegosztási forgalmat a szerverükről.

7. Nincs szivárgás

Megbizonyosodtam arról, hogy teszteltem-e az ExpressVPN-t minden lehetséges IP, DNS, WebRTC és IPX szivárgás szempontjából.

Itt vannak a tesztelt webhelyek.

IPLeak.net

 • Eredmény: Nincs szivárgás

Nem található IP-szivárgás

Perfect-Privacy.com DNS-szivárgásteszt

 • Eredmény: Nincs szivárgás

A BrowserLeaks WebRTC szivárgásteszt

 • Eredmény: Nincs szivárgás

IPX.ac

 • Eredmény: Nincs szivárgás

Különleges alaposság érdekében a VPN telepítőfájlját a VirusTotal.com webhelyen is teszteltem.

A VPN telepítőfájlja a VirusTotal.com webhelyen

A telepítőcsomagban nem található vírus.

8. Az ügyfélszolgálat nagy gondosságot mutat az ügyfelek számára

A jó ügyfélszolgálat nélkülözhetetlen minden vásárolt szolgáltatáshoz. A technikai megfontolások mellett ez az egyik legerősebb tényező, amely befolyásolja, hogy egy adott VPN-hez kapcsolódjon-e. Végül is, ha nem vagy tech-hozzáértésű, és arra törekszel, hogy a VPN megfelelően működjön, akkor azt akarja, hogy bárki elérhető legyen a nap 24 órájában, hogy segítsen (és ügyeljen arra, hogy adatait folyamatosan védje)..

Az ügyfélszolgálat határozottan az ExpressVPN egyik leghasznosabb ajánlata.

Mindenekelőtt élő csevegésük nyitva van a nap 24 órájában. Felvettem a kapcsolatot velük és kérdéseket tettem fel azok jellemzőivel kapcsolatban. Világos válaszokat adtak és nagyon érzékenyek voltak.

expressvpn támogatás

Az ügyfélszolgálat másik módja az Ön számára az, hogy sok önsegítő útmutatót kínálnak, közvetlenül a weboldalukon. Ha nem akarja várni egy ügynököt, akkor ez a legjobb vétel.

Emellett felveheti a kapcsolatot e-mailben vagy támogatási jegyet is benyújthat.

Bármilyen módon el is vágta, rájöttem, hogy az ExpressVPN webhelyén tájékozott, segítőkész ügynökök és erőforrások találhatók, amelyek megkönnyítik a VPN megfelelő használatához és a védelem fenntartásához szükséges válaszok megszerzését..

9. A cég székhelye: Brit Virgin-szigetek

Az ExpressVPN a Brit Virgin-szigeteken található, ahogyan az egyik élő chat-ügynökömmel megerősíteni tudtam.

expressvpn felülvizsgálat

A BVI a Karib-térség önkormányzó szigeteinek gyűjteménye. Az adatvédelem szempontjából talán a legjobban: nem tartoznak az úgynevezett 14 szembe vagy a SIGINT Seniors Europe-ba. Ez a 14 ország megosztja a hírszerzési adatokat egymással, így a koordináció ezen hatókörén kívül eső szerepe van az Ön magánéletének védelmében.

A BVI-ben való elhelyezkedés jó dolog:

 • A joghatóságukban nincs adatmegőrzési törvény.
 • A BVI-társaságot csak akkor lehet arra kényszeríteni, hogy a vizsgálat során információt nyújtson be a legfelsõbb bírósági végzés alapján (a külsõ országok nem kötelezhetik a BVI-társaságot, hogy tegyen közzé semmit)..
 • Számos olyan kutatónak kell átmennie, akik sikeresen meggyőzik a bíróságot a bíróság arra kényszerítéséről, hogy a BVI-társaságot információ feltárására kényszerítse.

Amit tudok mondani, a VPN-en alapuló, a BVI-n alapuló plusz az Ön személyazonossága és adatainak biztonságában tartása.

10. Naplózási politika

Ez a VPN elkötelezett az Ön személyes adatainak védelme iránt, ezért szigorú, naplózás nélküli politikájuk van. Soha nem fogják összegyűjteni az Ön adatait:

 • IP-címek
 • Böngészési előzmények
 • Forgalmi rendeltetési hely vagy metaadatok
 • DNS-lekérdezések

expressvpn felülvizsgálatInformáció: https://www.expressvpn.com/what-is-vpn/policy-towards-logs

Soha nem gyűjtenek semmilyen tevékenységet vagy kapcsolódási naplót.

ExpressVPN naplózási politika

A VPN-nek azonban mindig össze kell gyűjtenie bizonyos információkat. Jó tudni, hogy az ExpressVPN olyan mértékben értékeli az ügyfeleket, hogy mindig nyitottak legyenek az általuk elvégzett dolgok iránt. Amikor összegyűjtik az Ön adatait, mindig értesítik Önt.

expressvpn felülvizsgálat

Gyűjtik:

 • Az aktivált alkalmazások
 • Csak a VPN-hez csatlakoztatott dátumok
 • VPN szerver helye
 • Az összes adatátvitel MB

Csak a legkevesebb információt tárolják rólad, amelyre szükségük van egy megbízható VPN-szolgáltatás futtatásához.

11. Titkosítási szabványok

AES titkosításSoha nem akarja, hogy harmadik felek, például az internetszolgáltató vagy a Wi-Fi szolgáltatók elfogják az érzékeny adatait, amikor a számítógépről a VPN-kiszolgálókra utazik. Annak biztosítása érdekében, hogy ez soha ne történjen meg, az ExpressVPN 256 bites AES-t (Advanced Encryption Standard) használ..

Az Egyesült Államok kormánya és biztonsági szakértői szerte a világon használják az AES-256-at, így biztos lehet benne, hogy saját adatai mindig bizalmasak maradnak..

expressvpn felülvizsgálat

Még az AES-256 elleni brutális erőszakos támadások sem valószínűek.

12. Jegyzőkönyvek

Az adatok védelme nem csupán a kiváló minőségű VPN kiválasztását jelenti. A VPN-protokoll ugyanolyan fontos, mivel így biztosítja a VPN az adatátvitelt.

Meglehet bonyolult kitalálni, melyik protokoll a legbiztonságosabb.

Szerencsére az ExpressVPN ezt a választást finoman teszi, mivel tudatja, hogy melyik protokoll a legjobb. A biztonság fokozása érdekében az ExpressVPN alagútprotokolljai - amelyek az eszközöt a VPN-kiszolgálóhoz való csatlakozáshoz használják - túllépik az alapértelmezett (és legbiztonságosabb) OpenVPN-t..

Hagyja, hogy az ExpressVPN automatikusan kiválassza a legmegfelelőbb protokollt. Az ExpressVPN az SSTP, L2TP / IPsec és PPTP protokollokat is támogatja. Az OpenVPN UDP / TCP opció a biztonság és a sebesség legjobb kombinációja.

ExpressVPN Cons

1. A Netflixnek nagyon kevés helyen van kapcsolódási problémája

Egy áttekintés nem lenne teljes, ha nem vizsgálnánk a VPN használatának egyik legnépszerűbb okát: Működik-e a Netflix?

Technikai szempontból működik, de meg kell találnia egy konkrét kiszolgálót, amely nem blokkolódik, ami egy kicsit próba és hiba jelent.

A következő szerverek nagyszerűen működtek teszteinkben, bár sok amerikai szervernek voltak problémái:

Americas

 • Egyesült Államok (30 szerverből csak 6 működött)
 • Kanada
 • Brazília
 • Colombia
 • Bahamák

Európa

 • Egyesült Királyság (5 szerver)
 • Svájc
 • Olaszország
 • Svédország
 • Monaco

Ázsia-csendes-óceán

 • Hong Kong
 • Japán
 • Ausztrália

Közel-Kelet & Afrika

 • Algéria

ExpressVPN árképzés, fizetési lehetőségek, pénz-visszatérítési garancia és ingyenes próbaverzió

Az ár mindig fontos tényező a VPN-ről való döntéskor. Az ExpressVPN ezt egyértelművé teszi: Prémium VPN-k, tehát ez tükröződik az árazásban. El kell döntenie, hogy érdemes-e egy kis extra fizetést fizetni a legmagasabb szintű biztonság és jó hírnév érdekében.

expressvpn árképzés

Előfizetési terv

Az ExpressVPN különféle előfizetési terveket kínál:

 • Havonta: 12,95 USD
 • 6 hónapos terv: havonta 9,99 USD
 • 12 hónapos terv: 8,32 USD havonta

expressvpn árképzés

Minél hosszabb az előfizetés, annál olcsóbb lesz.

Ez nem azt jelenti, hogy ez egy olcsó VPN. Ha összehasonlítjuk őket az ingyenes VPN-ekkel, ez kissé meredeknek tűnhet, de ha figyelembe vesszük az összes szolgáltatást (szerver) és a teljesítményt (gyors sebesség), akkor láthatja, hogy az ExpressVPN miért terheli azt, amit csinál.

Fizetési lehetőségek

Az ExpressVPN megkönnyíti a szolgáltatások fizetését.

Az előfizetésért többféle módon fizethet, az összes főbb hitelkártya elfogadásával. Vannak alternatív fizetési módok is, például a PayPal és a Bitcoin, ha ez kényelmesebb az Ön számára.

expressvpn árképzés

A fizetéshez válassza ki a tervet, írja be e-mail címét, és válassza ki a kívánt fizetési módot.

Pénzvisszafizetési garancia

Örülök, hogy tudod, hogy minden előfizetési tervre 30 napos visszatérítési garancia vonatkozik. Ez azt jelenti, hogy kipróbálhatja szolgáltatásaikat kockázatmentesen.

30 napos pénzvisszafizetési garancia

Ha 30 nappal később bármilyen okból meggondolja magát, akkor vissza fogja kapni a pénzt, kérdés nélkül.

Pénz visszaszerzése ugyanolyan egyszerű, mint a kapcsolatfelvétel az ExpressVPN ügyfélszolgálatával.

Ingyenes próbaverzió

Sajnos, mivel prémium VPN-k, nem kínálnak ingyenes próbaverziót.

Egyes mobil eszközökhöz azonban ingyenes próbaverzió áll rendelkezésre. Azon országok bármely mobilkészüléke, amely hozzáférhet a Google Playhez (Android) / App Store (iOS), ingyenesen letöltheti a 7 napos próbaverziót, miután letöltötte az alkalmazást.

Ha figyelembe vesszük az ExpressVPN árképzésével kapcsolatos mindent, akkor minden bizonnyal találkozhat vele. Megkapja azt, amit fizet, de vannak más VPN-k, amelyeket magasabbnak ítélünk, és nem olyan drágák. A nap végén az ExpressVPN sok más VPN-hez képest továbbra is nagyon drága.

Ajánlom az ExpressVPN-t?

igen, az expressvpn-t ajánljukIgen, ajánlom az ExpressVPN-t.

Ami a VPN-ket illeti, ezeket nehéz legyőzni. Biztonságuk rendkívüli, és megkönnyítik a kívánt számú eszköz védelmét, miközben nem sebzik fel a sebességet.

Bár ez prémium szolgáltatás, amint azt az árazás tükrözi, nagyszámú kiszolgálót kínálnak a világ különböző régióiban. Ügyfélszolgálatuk, tor-támogatása és torrentje dicséretes.

Megéri a pénzét, ezért ajánlom nekik.

Ui Mindig érdekelnek a felhasználói vélemények, tehát ha korábban már használta az ExpressVPN-t, akkor ne habozzon, ha az értékelését alább hagyja. Ha tapasztalata megegyezik az enyémmel, akkor jó. Ha nem, akkor az is rendben van!

Adja hozzá saját véleményét:

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me