ExpressVPN-arvostelu

expressvpnExpressVPN on luokiteltu kolmanneksi 78: sta VPN: stä TheBestVPN.com-sivustossa


ExpressVPN on nopea, turvallinen ja pitää sinut täysin nimettömänä heidän tiukalla puunkorjuukäytännöllä. Ne sallivat torrentin / P2P: n ja jopa toimivat Torin kanssa maksimaalisen yksityisyyden takaamiseksi. Sovellus näyttää hyvältä ja sitä on erittäin helppo käyttää. ExpressVPN tukee käytännössä kaikkia laitteita, joissa sitä tarvitset.

ExpressVPN käyttää teollisuuden standardin mukaista OpenVPN-tunnelointiprotokollaa ja AES 256-bittistä oletusasetuksena, mutta jos olet taitavampi ja haluat mausteta sitä, voit tehdä sen manuaalisesti. Heidän palvelinpuisto koostuu uskomattomasta määrästä 3000 + palvelinta 94 maassa.

Heidän palvelunsa hinta on melko kallis, eikä se ole Netflixille paras vaihtoehto. Kokeissamme vain 6 30 Yhdysvaltain palvelimesta toimi.

Kaiken kaikkiaan se on erittäin hyvä premium-VPN-palvelu, mutta ei paras valinta, kun etsit Netflix VPN -sovellusta budjetista. Jos haluat olla turvallinen ja tuntematon, ExpressVPN on erinomainen valinta.

ExpressVPN-yleiskatsaus

YLEINEN RANK: # 3/78 VPN: tä
KÄYTETTÄVYYS: Erittäin helppo, tukee kaikkia laitteita
LOKITIEDOSTOT: Ei kirjauskäytäntöä
paikoissa: 94 maata, yli 3000 palvelinta
TUKI: 24/7 Live Chat
TORRENTING: P2P & Torrentit sallittu
Netflix: Poista Netflix USA: n esto
Salaus / PROTOCOL 256-bittinen AES / SSTP, PPTP, OpenVPN, IPSec & L2TP
KUSTANNUS: $ 12,95 / kk
VIRALLINEN NETTISIVU: www.ExpressVPN.com

ExpressVPN Plussat

1. Valtava palvelinvalikoima melkein kaikilla mantereilla

Yksi ExpressVPN: n suurimmista eduista on pelkkä palvelimien lukumäärä. Tässä VPN: ssä on 3000 palvelinta 160 palvelinpaikassa 94 maassa. Heillä on palvelin jokaisella mantereella Antarktista lukuun ottamatta. ExpressVPN kilpailee vain NordVPN: n, PIA: n, TorGuardin ja CyberGhostin kanssa vain tarjoamiensa palvelimien lukumäärän suhteen..

Suurimmalla osalla heidän palvelimistaan ​​rekisteröity IP-osoite ja fyysinen palvelin ovat samassa maassa, mutta ne antavat sinulle myös mahdollisuuden käyttää virtuaalisia palvelimia. Virtuaalipalvelimet vastaavat rekisteröityä IP-osoitetta siihen maahan, johon olet muodostanut yhteyden, vaikka niiden palvelimet sijaitsevat fyysisesti toisessa maassa, joka yleensä on lähellä.

expressvpn-palvelimen sijainti

Vaikka vähemmän kuin 3% heidän palvelimistaan ​​on virtuaalipalvelimia, nämä palvelimet varmistavat, että nautit nopeasta, luotettavasta ja turvallisesta yhteydestä kaikkina aikoina.

Tämä suuri palvelinvalikoima tarkoittaa, että sinun ei tarvitse tyytyä kauimpana sinusta, joka on yleensä hitain.

2. Nopeustestit osoittavat, että ne ovat todella nopeita

Toinen tärkeä näkökohta ExpressVPN: stä, joka tekee heistä helppoa pitää on nopeus. Testasin heidän suorituskykyään SpeedTest.netissä ja Fast.comissa ollakseen erityisen perusteellinen. SpeedTest.net-sivuston tulokset osoittavat uskomattoman nopeaa suorituskykyä useimmissa testatuissa paikoissa.

Testasin seuraavaa:

New Jersey

 • Ping: 25 ms / Lataa: 45.14 Mbps / Lataa: 18.60 Mbps

New York

 • Ping: 39 ms / Lataa: 175.75 Mbps / Lataa: 46.54 Mbps

Eurooppa (UK)

 • Ping: 174 ms / Lataa: 242.16 Mbps / Lataa: 43.77 Mbps

Nopeustesti

Hongkong

 • Ping: 447ms / Lataa: 136.18 Mbps / Lataa: 13.42 Mbps

Toisaalta Fast.com-sivuston tulokset osoittavat sekoitetun pussin, joka mahdollisesti johtui Netflix-yhteyksistä:

Eurooppa (UK)

 • Ping: 107 ms / Lataa: 140 Mbps / Lataa: 37 Mbps

Nopeustesti

Hongkong

 • Ping: 247 ms / Lataa: 130 Mbps / Lataa: 28 Mbps

Silti ei tulisi koskaan painottaa liikaa nopeustestiä. Eri tekijät, kuten fyysinen sijainti, Internet-yhteys ja tietokoneen nopeus, voivat vaikuttaa näihin tuloksiin.

3. Käytettävyys: tyydyttävä käyttökokemus

ExpressVPN väittää, että voit saada itsesi perustamaan heidän palvelunsa noin 5 minuutissa, joten halusin kokeilla tätä. Olin iloisesti yllättynyt siitä, että pystyin asentamaan ja aktivoimaan ExpressVPN: n nopeasti ja ilman ongelmia.

Ennen kuin tiesin sen, käytin jo heidän “Smart Location” -ominaisuutta tehokkaaseen yhteyteen heidän palvelimeensa.

expressvpn

Voit jopa määrittää yhteyden manuaalisesti käyttämällä OS-tason VPN-asetuksia. Tukea on myös kirjaimellisesti jokaiselle laitteelle, josta voit ajatella - lisää siitä myöhemmässä arvostelussa.

Aloita vain kolme vaihetta:

 1. Valitse tilauksesi.
 2. Siirry heidän asennussivulle.
 3. Lataa ja asenna ExpressVPN.

4. Hyödyllisiä ominaisuuksia, jotka auttavat sinua pysymään turvassa

Verkon lukitus: tappaa-kytkin

Jos VPN-yhteys katkaistaan, on erittäin tärkeää, että tietosi eivät silti vaarannu. Tapaa heidän tap-kytkin, nimeltään Network Lock.

expressvpn arvostelu

Heti kun yhteys katkeaa, se estää liikennettä menemästä laitteellesi tai ulos laitteesta. Olin mielelläni, että tämä tarkoittaa, että henkilökohtaisia ​​tietojani ei koskaan altisteta kukaan verkossa, onko palveluntarjoajani vai rikollisia. Jopa epäonnistunut yhteys ei vaaranna tietoni.

ExpressVPN tarjoaa tämän vakioominaisuutena heidän sovelluksissaan Macille, Windowsille, Linuxille ja reitittimille.

5. Laitteen yhteensopivuus ja reitittimet

Yhdessä tilauksessa on paljon arvoa, koska voit käyttää sitä samanaikaisesti jopa viidessä tuetussa laitteessa käyttöjärjestelmästä riippumatta.

expressvpn-tuki

Otin yhteyttä ExpressVPN: n live-chattiin etsiessään näitä tietoja heidän sivustolta, ja he vahvistivat minulle, että voin käyttää heidän palveluaan monilla laitteilla:

 • Laitteet - Windows, Android, Mac, iOS, Linux, reitittimet, Chromebook, Kindle Fire, Nook
 • Selaimen laajennukset - Chrome, Firefox
 • Konsolit ja älytelevisiot - Playstation, Apple TV, Xbox, Amazon Fire Stick TV, Nintendo Switch, Samsung Smart TV, kaikki pelikonsolit ja älytelevisiot

Useiden laitteiden suojaamiseen on useita syitä, kuten kattava turvallisuus ja sujuva suoratoisto kaikilla laitteillasi.

Jos sinun on suojattava enemmän kuin viisi laitetta, sinulla on kaksi vaihtoehtoa: joko ostaa lisätilaus tai määrittää vain ExpressVPN reitittimellesi.

Jos aiot käyttää tätä VPN: ää reitittimen kanssa, voit suojata useita laitteita tehokkaammin ja poistaa tarpeen asentaa VPN-sovellus jokaiseen laitteeseen. Tämä tekee VPN: n käytöstä reitittimessäsi tuottavamman vaihtoehdon, koska voit suojata pelikonsolia ja älytelevisioita (kaikki mitä Wi-Fi-verkossa on) vain suojaamalla reitittimen yksin.

Kun saan selville monista asioista ExpressVPN: ssä, reitittimen suojaaminen vie vain muutaman nopean vaiheen:

 1. Osta alkuperäinen tilauksesi.
 2. Valitse VPN-reititin.
 3. Valitse reitittimen malli.

Et ole koskaan varmistanut koko Wi-Fi-verkkoasi ja useita laitteita yhdellä VPN-reitittimellä reitittimellesi..

6. Tuki sekä Torille että Torrentingille

Koska joku haluaa turvallisimman yhteyden, joka on käytettävissäni, halusin luonnollisesti selvittää, tukeeko ExpressVPN Tor-verkkoja ja torrentia. Tutkittuani heidän verkkosivustoa, olin iloinen voidessani lukea, että he todellakin.

ExpressVPN: n käyttö Torin kanssa antaa sinulle mahdollisimman tehokkaan suojauksen. Saat Torin nimettömyyden VPN-salauksen mukana. Lopputuloksena on ilmatiivis yhteys, jossa edes VPN ei voi nähdä mitä teet Tor-verkossa.

On tärkeätä muistaa, että sinun täytyy ensin muodostaa yhteys ExpressVPN: ään ja sitten Toriin saadaksesi tämän toimimaan.

expressvpn torrenting

Torin käyttö voi hidastaa yhteytesi nopeutta, mutta jos asut maassa, jossa on sortava hallitus, joka seuraa jokaista liikettäsi, on välttämätöntä, että tämä on vaihtoehto.

Torrenting on hienoa, jos haluat ladata ja jakaa suuria tiedostoja tehokkaasti ja nopeasti. Valitettavasti ilman VPN: tä IP-osoitteesi, sijainti ja metatiedot altistuvat uteliaille silmille. ExpressVPN toimii yhdessä uTorrent-palvelun kanssa, joka on yksi käytetyimmistä ympäri maailmaa käyvistä torrent-asiakkaista, varmistaaksesi, että tiedostojenjakoa ei koskaan jäljitetä sinuun..

expressvpn-tuki

Sivustossa oleva live-chat-agentti vahvisti minulle, että ExpressVPN sallii tiedostojen jakamisen liikenteen heidän palvelimiltaan.

7. Mitään vuotoja ei löytynyt

Testasin myös ExpressVPN: n mahdollisten IP-, DNS-, WebRTC- ja IPX-vuotojen varalta.

Tässä ovat verkkosivustot, joita testasin.

IPLeak.net

 • Tulos: Ei vuotoa

IP-vuotoja ei löytynyt

Täydellinen-Privacy.com DNS-vuototesti

 • Tulos: Ei vuotoa

BrowserLeaks WebRTC -vuodotesti

 • Tulos: Ei vuotoa

IPX.ac

 • Tulos: Ei vuotoa

Erityisen perusteellisena testasin myös tämän VPN: n asennustiedoston VirusTotal.com-sivustossa.

VPN: n asennustiedosto VirusTotal.com-sivustossa

Asennuspaketissa ei löytynyt viruksia.

8. Asiakastuki osoittaa asiakkaille suurta huolta

Hyvä asiakastuki on olennainen osa kaikkia ostamiasi palveluita. Teknisten näkökohtien lisäksi se on yksi vahvimmista tekijöistä, jotka voivat vaikuttaa siihen, siirrytäänkö tietyn VPN: n kanssa vai ei. Loppujen lopuksi, jos et ole tekniikkaosaava ja yrität saada VPN toimimaan oikein, haluat, että joku on käytettävissä ympäri vuorokauden ympäri, jotta voi auttaa sinua (ja varmistaa, että tietosi ovat aina suojattuina).

Asiakastuki on ehdottomasti yksi ExpressVPN: n hyödyllisimmistä tarjouksista.

Ensinnäkin heidän live-keskustelu on avoinna ympäri vuorokauden. Otin yhteyttä heihin ja kysyin sarjan kysymyksiä heidän ominaisuuksistaan. He antoivat minulle selkeät vastaukset ja olivat erittäin reagoivia.

expressvpn-tuki

Toinen tapa, jolla heidän asiakastuensa tulee läpi sinulle, on heidän monenlaiset itseapuoppaansa, jotka ovat saatavilla heti heidän verkkosivuillaan. Jos et halua odottaa edustajaa, tämä on paras veto.

Voit myös tavoittaa heidän sähköpostituki tai lähettää tukilipun.

Kaikella tapaa, jolla leikit sitä, huomasin, että ExpressVPN: n verkkosivustolla on asiantuntevia, hyödyllisiä edustajia ja resursseja, joiden avulla on helppo saada vastauksia, joita tarvitset heidän VPN: n asianmukaiseen käyttöön ja pysymiseen suojattuna.

9. Yrityksen sijainti: Brittiläiset Neitsytsaaret

ExpressVPN sijaitsee Ison-Britannian Neitsytsaaret, kuten pystyin vahvistamaan yhdeltä heidän live-chat-edustajista.

expressvpn arvostelu

BVI on kokoelma itsehallintoisia saaria Karibialla. Ehkä parasta, tietosuojan kannalta he eivät kuulu niin kutsuttuun 14 silmään tai SIGINT Seniors Europe -järjestöön. Nämä 14 maata jakavat tiedustelutietoja keskenään, joten tämän koordinoinnin ulkopuolella oleminen on hyödyllistä yksityisyyden suojaamisessa.

Hyvä asia sijainnissaan BVI: ssä on:

 • Heidän lainkäyttöalueellaan ei ole tietojen säilyttämistä koskevia lakeja.
 • Ainoa aika, jolloin BVI-yritys voidaan pakottaa paljastamaan tietoja tutkimuksessa, on korkeimman oikeuden määräys (ulkopuoliset maat eivät voi pakottaa BVI-yritystä paljastamaan mitään).
 • Monien vanteiden tutkijoiden on siirryttävä läpi vakuuttamaan tuomioistuimen onnistuneesti BVI-yritystä paljastamaan tietoja.

Voin kertoa, että VPN: n perustaminen BVI: hen on tärkeä lisä henkilöllisyytesi ja tietojesi suojaamiseen.

10. Kirjauskäytäntö

Tämä VPN on sitoutunut yksityisyyteen, minkä vuoksi heillä on tiukat, kirjautumattomat käytännöt. He eivät koskaan kerää:

 • IP-osoitteet
 • Selaushistoria
 • Liikenteen kohde tai metatiedot
 • DNS-kyselyt

expressvpn arvosteluTietoja: https://www.expressvpn.com/what-is-vpn/policy-towards-logs

He eivät myöskään koskaan kerää mitään aktiviteetti- tai yhteyslokeja.

ExpressVPN-kirjauskäytäntö

VPN: n on kuitenkin aina kerättävä joitain tietoja. On hyvä tietää, että ExpressVPN arvostaa asiakkaita siinä määrin, että he ovat aina avoimia tekemästään asiasta. Kun he keräävät joitain tietojasi, he ilmoittavat siitä sinulle aina.

expressvpn arvostelu

He keräävät:

 • Aktivoimasi sovellukset
 • Vain päivämäärät, jotka olet muodostanut yhteyden VPN: ään
 • VPN-palvelimen sijainnit
 • Tiedonsiirtojen MB: t yhteensä

He tallentavat vain vähiten tietoja sinusta, joita he tarvitsevat luotettavan VPN-palvelun suorittamiseen.

11. Salausstandardit

AES-salausEt koskaan halua, että kolmannet osapuolet, kuten Internet-palveluntarjoajasi tai Wi-Fi-operaattorit, kaappaisi arkaluontoisia tietojasi kulkeessasi tietokoneeltasi VPN-palvelimille. Varmistaaksesi, ettei tätä koskaan tapahdu, ExpressVPN käyttää 256-bittistä AES-tekniikkaa (Advanced Encryption Standard).

Yhdysvaltojen hallitus ja turvallisuusasiantuntijat ympäri maailmaa käyttävät AES-256: ta, joten voit olla varma, että omat tietosi pysyvät aina luottamuksellisina.

expressvpn arvostelu

Jopa raa'an voiman hyökkäykset AES-256: een ovat epätodennäköisiä.

12. Pöytäkirjat

Tietojesi suojaaminen edellyttää muutakin kuin korkealaatuisen VPN: n valitsemista. VPN-protokolla on yhtä tärkeä, koska näin VPN turvaa tiedonsiirrot.

Se voi olla melko monimutkaista selvittää, mikä protokolla on turvallisin.

Onneksi ExpressVPN tekee tästä valinnasta cinchin ilmoittamalla, mikä protokolla on paras. Turvallisuuden lisäämiseksi ExpressVPN: n tunneliprotokollat ​​- menetelmät, joita laite käyttää yhteyden muodostamiseen VPN-palvelimeen - ylittävät oletusarvoisen (ja turvallisimman) OpenVPN-protokollan..

Voit antaa ExpressVPN: n valita automaattisesti parhaan protokollan. ExpressVPN tukee myös SSTP-, L2TP / IPsec- ja PPTP-protokollia. OpenVPN UDP / TCP -vaihtoehto on paras yhdistelmä tietoturvaa ja nopeutta.

ExpressVPN haitat

1. Netflixillä on yhteysongelmia melko harvoissa paikoissa

Yksikään arvostelu ei olisi täydellinen tutkimatta yhtä suosituimmista syistä VPN: n käyttöön: Toimiiko se Netflixin kanssa?

Teknisesti se toimii, mutta sinun on löydettävä tietty palvelin, jota ei estetä, mikä tarkoittaa vähän kokeilua ja virhettä.

Seuraavat palvelimet toimivat hyvin testissämme, vaikka monien Yhdysvaltain palvelimien kanssa oli ongelmia:

Amerikka

 • Yhdysvallat (vain 6 30 palvelimesta toimi)
 • Kanada
 • Brasilia
 • Kolumbia
 • Bahama

Eurooppa

 • Iso-Britannia (5 palvelinta)
 • Sveitsi
 • Italia
 • Ruotsi
 • Monaco

Aasia

 • Hongkong
 • Japani
 • Australia

Lähi-itä & Afrikka

 • Algeria

ExpressVPN-hinnoittelu, maksutavat, rahat takaisin -takuu ja ilmainen kokeilu

Hinta on aina merkittävä tekijä päätettäessä VPN: stä. ExpressVPN tekee tämän erittäin selväksi: Ne ovat premium-VPN, joten heijastuvat niiden hinnoitteluun. Sinun on päätettävä, kannattaako maksaa vähän ylimääräistä ylimääräistä tietoturvaa ja hyvää mainetta.

expressvpn hinnoittelukatsaus

Tilaussuunnitelma

ExpressVPN sisältää erilaisia ​​tilaussuunnitelmia:

 • Kuukausittain: 12,95 dollaria
 • 6 kuukauden suunnitelma: 9,99 dollaria kuukaudessa
 • 12 kuukauden suunnitelma: 8,32 dollaria kuukaudessa

expressvpn hinnoittelukatsaus

Mitä pidempi tilauksesi, sitä halvempaa se tulee.

Tämä ei tarkoita, että tämä on halpa VPN. Jos vertaat niitä ilmaisiin VPN-verkkoihin, se voi vaikuttaa hieman jyrkältä, mutta kun tarkastelet kaikkia niiden ominaisuuksia (palvelimia) ja suorituskykyä (nopea nopeus), näet miksi ExpressVPN veloittaa mitä he tekevät.

Maksuvaihtoehdot

ExpressVPN on helppo maksaa palveluistaan.

Voit maksaa tilauksesi monin tavoin, kaikki suuret luottokortit hyväksytään. On myös vaihtoehtoisia maksutapoja, kuten PayPal ja Bitcoin, jos se on sinulle helpompaa.

expressvpn hinnoittelukatsaus

Voit maksaa valitsemalla vain suunnitelmasi, kirjoittamalla sähköpostiosoitteesi ja valitsemalla haluamasi maksutavan.

Rahat takaisin takuu

Sinulla on ilo tietää, että tilauksille on 30 päivän palautustakuu. Tämä tarkoittaa, että voit kokeilla heidän palveluaan riskittömästi.

30 päivän rahat takaisin takuu

Jos muutat mieltäsi jostain syystä 30 päivän kuluttua, saat rahat takaisin, ilman kysymyksiä.

Rahan takaisin saaminen on yhtä helppoa kuin ottamalla yhteyttä ExpressVPN-tukitiimiin.

Ilmainen kokeilu

Valitettavasti, koska ne ovat premium-VPN, ilmaista kokeilujaksoa ei tarjota.

Joillekin mobiililaitteille on kuitenkin ilmainen kokeiluversio. Kaikki niiden maiden mobiililaitteet, jotka voivat käyttää Google Play (Android) / App Store (iOS) -sovellusta, voivat saada ilmaisen 7 päivän kokeiluversion heti, kun he ovat ladanneet sovelluksen..

Kun otetaan huomioon kaikki ExpressVPN: n hinnoittelu, se voi varmasti kohdata huijauksena. Saat, mitä maksat, mutta on myös muita VPN-verkkoja, joiden arvioimme niitä korkeammiksi, ja ne eivät ole yhtä kalliita. Päivän lopussa ExpressVPN on edelleen erittäin kallis verrattuna moniin muihin VPN-verkkoihin.

Suosittelenko ExpressVPN: tä?

kyllä, suosittelemme expressvpnKyllä, suosittelen ExpressVPN: tä.

VPN-verkkoja on vaikea voittaa. Niiden turvallisuus on huippuluokkaa, ja niiden avulla voit suojata niin monta laitetta kuin haluat, samalla kun et uhraa nopeuttasi..

Vaikka se on premium-palvelu, kuten hinnoittelu heijastaa, ne tarjoavat suuren määrän palvelimia, jotka sijaitsevat eri puolilla maailmaa. Heidän asiakaspalvelu ja torin tuki ja torrenting ovat kiitettäviä.

Se on rahasi arvoinen, minkä vuoksi suosittelen heitä.

Loppusanat Olen aina kiinnostunut käyttäjän arvosteluista, joten jos olet käyttänyt ExpressVPN: tä aiemmin, älä epäröi jättää arvosteluasi alla. Jos kokemuksesi vastaa minua, siisti. Jos ei, niin se on myös hienoa!

Lisää oma arvostelu:

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me