De beste VPN’s voor Kodi (2020 Review)

VPN gebruiken met KodiNiet alle VPN's werken met Kodi ...

Niet alle VPN's zijn geweldig voor Kodi. Dit is waarom:

De VPN die u met Kodi gaat gebruiken, moet snel genoeg zijn dus je stream zal niet constant vertragen of bufferen (dit kan gebeuren als je een VPN kiest met slechte prestaties).

VPN moet een zelfstandige app voor Android hebben (Smart TV's), Windows, Mac en iOS of op zijn minst Real-Debrid-compatibiliteit.

VPN voor Kodi moet ook officiële stapsgewijze handleidingen bieden voor het instellen ervan. Het installeren van een VPN op de meeste apparaten is een eenvoudige installatie met 1 klik, maar als u een VPN installeert op een Google Nexus Player of Rasperry PI, kan het een beetje lastiger worden, dus het is goed om een ​​officiële tutorial te hebben om u door te leiden het.

Om de perfecte VPN voor Kodi te vinden, deden we het volgende:

We hebben 14 verschillende VPN's gekocht en geïnstalleerd en getest op de nieuwste versie van Kodi (18.0 Leia). Bovendien werden voor de volgende beoordelingen twee belangrijke add-ons gebruikt, namelijk Seren en 13Clowns. Bij het beoordelen van deze VPN's hebben we aandacht besteed aan deze vijf sleutelfactoren:

 • Prestaties - vertraagt ​​/ vertraagt ​​de video bij gebruik van een VPN?
 • Heeft deze VPN een zelfstandige app voor Kodi?
 • Heeft het een stapsgewijze handleiding voor het instellen?
 • Logbeleid (niet alleen wat ze publiekelijk zeggen, maar wat ze eigenlijk doen)
 • Kosten

7 beste Kodi VPN's die 100% werken (2020)

Hieronder vindt u VPN's voor Kodi die echt werken.

1. ExpressVPN - Makkelijk te gebruiken apps voor Kodi, algehele snelle streaming-ervaring

expressvpn kodi-bestemmingspaginaExpressVPN-servers ondersteunen P2P en torrenting, waardoor het een goede optie is voor Kodi-add-ons omdat veel van deze add-ons P2P nodig hebben om te werken en alleen werken wanneer ze zijn verbonden met een server met P2P-ondersteuning.

Hoewel ExpressVPN iets meer dan 3.000 servers heeft, zijn deze servers verspreid over 148 locaties (de grootste van de VPN's op deze lijst).

De apps met één klik van ExpressVPN zijn beschikbaar op ALLE belangrijke apparaten, waaronder Android, Mac, Windows, Routers, enzovoort. Met behulp van hun stapsgewijze handleidingen kunt u het zelfs op uw Rasperry PI installeren.

Het streamen van Kodi-video's was efficiënt en eenvoudig. We hoefden niet te wachten tot de video was gebufferd:

ExpressVPN op KodiExpressVPN-snelheden op Kodi waren geweldig

Het enige kleine nadeel is dat ze worden vermeld onder de niet-coöperatieve aanbieders op Real Debrid. Dit leken echter geen ernstige problemen te zijn, omdat we nog steeds toegang hadden tot hun service terwijl we waren aangesloten op een ExpressVPN-server. Met andere video-add-ons zoals Exodus-vorken zou deze provider echter perfect passen.

Vanaf $ 6,67 per maand kost ExpressVPN meer dan het dubbele van de prijs van goedkopere VPN's, maar het is het zeker waard. Hoewel er geen gratis proefperiode is, wordt u gedekt door de 30-dagen niet-goed-geld-terug-garantie als u niet van de service houdt.

 • Prestaties: 84 Mbps van 100 Mbps. Zeer goed, geen vertraging of buffering.
 • One-Click Apps voor Kodi: Android (+ Smart TV's), Router, Windows, Mac, iOS, Amazon Fire TV Stick
 • Tutorials voor Kodi? Ja, veelvoudengids voor het instellen van ExpressVPN met Kodi
 • Logging beleid: Geen logboekbeleid, gelegen op Britse Maagdeneilanden (geen gegevensbewaring)
 • Servers: 3.000+ op 148 locaties
 • Kosten: $ 6,67 / mnd (Paypal, creditcard, bitcoin en meer ...)

Klik hier om ExpressVPN voor Kodi te krijgen. Of lees onze ExpressVPN-beoordeling.

2. NordVPN - Goedkope VPN voor Kodi die goed werkt

NordVPN is een andere veilige VPN die 1-klik-installatie biedt voor Kodi.

nordvpn startpagina

De 5.200+ servers van NordVPN (de grootste van alle VPN's op deze lijst) in 62 landen maken het vrijgeven van alle vormen van geo-beperkte inhoud vrijwel gegarandeerd. Het feit dat de meeste van deze servers zijn ontworpen met P2P-ondersteuning betekent dat vrijwel alle Kodi-add-ons zullen werken wanneer u deze VPN gebruikt.

Net als ExpressVPN heeft NordVPN ook zelfstandige software voor alle belangrijke besturingssystemen (Android, iOS, Mac, Windows). Als u inhoud van peer-to-peer-netwerken streamt, raadt NordVPN aan om hun speciale P2P / torrenting-servers te gebruiken.

Onze snelheidstests tonen een downloadsnelheid van 74 Mbps, wat meer dan perfect is voor Kodi-streaming. Seren was in staat om binnen enkele seconden meerdere hosts op te halen en de stream werd snel en soepel geladen zonder problemen met bufferen of cachen.

nordvpn kodi beeldschermafdruk

Net als andere VPN-services biedt NordVPN een goedkoper abonnement voor de langere periode waarvoor u zich aanmeldt. Het kan echter enige tijd duren om op te starten vanwege hun ontoereikende betalingsopties en registratiesysteem. Ze hebben ook een terugbetalingsbeleid van 30 dagen.

Het strikte zero-logs-beleid van NordVPN, dat zich bevindt in Panama (een VPN-vriendelijk land dat geen partij is bij de 14 Eyes Alliance), en een sterke 256-bit encryptie samen met hun "Double VPN" -functie, geeft een grote zekerheid van zowel privacy als veiligheid aan Kodi-gebruikers. Ze hebben ook extra functies zoals ad-blocker en CyberSec die uw internetverbinding zouden moeten beveiligen.

Het enige nadeel is dat niet alle servers goed werken met Kodi. We raden u aan de dichtstbijzijnde locatie te kiezen, meestal de snelste.

 • Prestaties: 74 Mbps van 100 Mbps. Zeer goed, geen vertraging of buffering.
 • One-Click Apps voor Kodi: Android (+ Smart TV's), Router, Windows, Mac, iOS, Amazon Fire TV Stick
 • Tutorials voor Kodi? Ja, meerdere handleidingen voor het instellen van NordVPN met Kodi
 • Logging beleid: Geen logboekbeleid, gevestigd in Panama
 • Servers: 5.200+ servers in 60+ landen.
 • Kosten: $ 3,49 / mnd (creditcard, bitcoin en meer ...)

Klik hier om NordVPN voor Kodi te krijgen. Of lees onze NordVPN-beoordeling.

3. CyberGhost - Goed geoptimaliseerd voor Kodi P2P-add-ons

Cyberghost reviewEen andere VPN die we vrij goed met Kodi vonden, was Cyberghost.

De CyberGhost-applicatie zelf was eenvoudig te installeren en te bedienen via Kodi. We waren binnen enkele minuten verbonden met een van hun VPN-servers. Ze hebben op zichzelf staande software voor de meeste apparaten en besturingssystemen, waaronder Amazon Fire TV Stick.

Het is ook vermeldenswaard dat CyberGhost-servers niet alleen goed zijn geoptimaliseerd voor P2P, maar CyberGhost benadrukt dit feit trots en gebruikt het als een verkoopargument, wat een groot probleem is, gezien het feit dat veel Kodi-add-ons P2P-ondersteuning nodig hebben om te functioneren.

Hun snelheden waren niet goed als die van NordVPN / ExpressVPN, maar zouden nog steeds goed genoeg zijn om Kodi-inhoud te streamen.

Bij 51 Mbps vergeleken met 98 Mbps zonder een VPN, toont CyberGhost een gemiddelde snelheid (wat nog steeds goed genoeg zou zijn om Kodi-inhoud te streamen), dus het is qua snelheid niet in de buurt van de beste.

De video's hadden geen tijd nodig om te bufferen, dus streamen was vrij pijnloos:

cyberghost werkt goed met Kodi

CyberGhost heeft 3.100+ servers in 59 landen en kan in uw router worden geconfigureerd voor het geval uw Kodi-apparaat niet wordt ondersteund.

 • Prestaties: 51 Mbps van 100 Mbps. Niet de snelste, maar niet wachten op buffering
 • One-Click Apps voor Kodi: - Android (+ Smart TV's), Router, Windows, Mac, iOS, Amazon Fire TV Stick
 • Tutorials voor Kodi? Ja, ze hebben een lees-mij-pagina gewijd.
 • Logging beleid: Geen logboeken, op basis van Roemenië
 • Servers: 3.700+ servers in 60+ landen
 • Kosten: $ 2,75 / mnd (creditcard, PayPal, Bitcoin en meer ...)

Klik hier om CyberGhost voor Kodi te krijgen. Of lees onze CyberGhost review.

4. IPVanish - Duur, maar lijkt goed te werken

IPVanis beweert buitengewoon goed te werken met Kodi. Althans dat doen ze dus op hun website.

Wat goed is, net als anderen, IPVanish ondersteunt alle belangrijke Kodi-apparaten, waaronder Xbox 360, PlayStation en Smart TV's.

Registratie is eenvoudig en omvat het invoeren van een geldig e-mailadres / wachtwoord gevolgd door een betalingsselectie-optie. Hiermee kunt u binnen enkele minuten verbinding maken nadat u hun activerings-e-mail hebt ontvangen.

Helaas, en ondanks meer dan 1200 servers op 60+ locaties over de hele wereld, liet de snelheidstest slechts iets ondergemiddelde resultaten zien. Met behulp van een 100 Mbps kabelverbinding hebben we een download van 47,82 Mbps en een upload van 2,13 Mbps gekregen, wat niet erg snel is.

Met IPVanish hebben we echter in enkele seconden meerdere bronnen / hosts gevonden en er waren geen problemen met het afspelen van buffering:

ipvanish spelen met kodi

Hoewel het geen schade mag toebrengen, is IPVanish gevestigd in de VS waar zeer strenge wetten gelden voor het downloaden van auteursrechtelijk beschermde inhoud. Dus wees gewaarschuwd.

Enige nadeel? Niet alle servers waren snel genoeg voor Kodi-streaming.

 • Prestaties: 49 Mbps van 100 Mbps. Niet de snelste, maar niet wachten op buffering
 • One-Click Apps voor Kodi: - Android (+ Smart TV's), Router, Windows, Mac, iOS
 • Tutorials voor Kodi? Ja, meerdere handleidingen om het in te stellen.
 • Logging beleid: Geen logboeken, in de VS..
 • Servers: 1200 servers in 60 landen.
 • Kosten: $ 6,49 / mnd (creditcard, PayPal en meer ...)

Lees onze volledige IPVanish review.

5. Prive internettoegang

PIA kan op de meeste Kodi-apparaten worden geïnstalleerd (inclusief Android, iOS, Mac en Windows), maar kan ook handmatig PIA op uw router worden geïnstalleerd voor het geval dat uw Kodi-apparaat niet direct compatibel is.

Het streamen van video's op Kodi met PIA is een vrij snelle ervaring. De snelheidstest toonde een relatief lage ping en redelijk snelle downloadsnelheden. De snelste geklokt met een downloadsnelheid van 81 Mbps.

pia kodi beeldschermafdruk

Hoewel we niet erg onder de indruk zijn van PIA in de VS (een land met 5 ogen), zijn ze nog steeds een van de meest betrouwbare VPN-serviceproviders als het gaat om privacy en beveiliging. Ze bieden verschillende coderingsniveaus. U kunt kiezen voor hun "All Speed ​​No Safety" -optie voor een snellere internetverbinding met weinig beveiliging of hun "Maximum Protection" -optie voor volledige beveiliging.

Hun 'no logs'-beleid is beproefd en bewezen in een real-world case, waarbij de FBI niet minder is betrokken: toen de FBI bij PIA aanklopte voor informatie, hadden ze absoluut niets te bieden omdat ze geen gebruikersinformatie hielden.

 • Prestaties: 81 Mbps van 100 Mbps. Hoge snelheden, geen vertraging
 • One-Click Apps voor Kodi: Windows, Mac OS, Linux, Ubuntu, iOS, Android en routers
 • Tutorials voor Kodi? Geen gidsen gevonden
 • Logging beleid: Geen logboeken, in de VS.
 • Servers: 3.300+ servers in 52+ landen
 • Kosten: $ 3,49 / mnd (creditcard, bitcoin en meer ...)

Lees onze volledige review van Private Internet Access.

6. Ivacy

Ivacy is onze laatste VPN in de lijst die leek te werken met Kodi.

Na de aankoop werden we doorverwezen naar een goed opgezet splas-scherm waarmee ik mijn favoriete platform kon kiezen, gevolgd door een eenvoudige download. De applicatie zelf is schoon en elegant, wat prettig en gemakkelijk te bedienen en te begrijpen is.

Hoewel ze gemiddelde snelheden bieden in vergelijking met de andere providers op deze lijst (slechts 53 Mbps uit 100 Mbps), is Ivacy nog steeds snel genoeg om inhoud op Kodi te streamen. Het is vermeldenswaard dat, hoewel sommige van hun servers geen P2P hebben ingeschakeld, een groot aantal van hun servers, waaronder in de VS, het VK en Canada, P2P is geoptimaliseerd, wat een groot voordeel biedt als het gaat om Kodi-add-ons die vereist P2P-ondersteuning.

Ivacy heeft ook verschillende tutorials over het instellen van zijn VPN op verschillende Kodi-apparaten en biedt een royale 7 dagen gratis proefaanbieding om hun VPN-service te testen.

Ivacy Kodi-schermafbeelding

Als uw Kodi-apparaat niet wordt ondersteund door Ivacy, kunt u Ivacy handmatig installeren op ASUS-, D-Link-, TP-Link-, Linksys- en DD-WRT-routers en vervolgens uw apparaat verbinden met uw router om te genieten van Ivacy-bescherming. Ivacy maakt gebruik van de veilige AES 256-bit-codering en we hebben geconstateerd dat hun beweringen dat geen logboeken bijgehouden zijn waar zijn.

Enige nadeel? Het werkt niet goed met Netflix en hun geld-terug-garantie is behoorlijk vaag.

 • Prestaties: 53 Mbps van 100 Mbps. Oké snelheid, geen problemen met bufferen
 • One-Click Apps voor Kodi: Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Fire Stick, Raspberry Pi en routers
 • Tutorials voor Kodi? Meerdere installatiehandleidingen
 • Logging beleid: Geen logboeken, in de VS.
 • Servers: 1.000+ servers in 50+ landen
 • Kosten: $ 2,25 / mnd (creditcard, PayPal, Bitcoin en meer ...)

Lees onze volledige Ivacy-review.

8 VPN's die niet goed werken met Kodi

 1. SaferVPN - Langzame downloadsnelheid en ze zijn geblokkeerd door Real-debrid services.
 2. ProtonVPN - Ze zijn geblokkeerd door Real-debrid services.
 3. Trust.Zone - Clunky installatieproces en continu caching en bufferen terwijl u op Kodi bent.
 4. GooseVPN - Hun downloadsnelheid is te langzaam om effectief te zijn op Kodi.
 5. PureVPN - Ze hebben de traagste downloadsnelheid en Kodi bleef cachen en bufferen, ondanks dat hij op de instelling "snelle streaming" stond.
 6. PerfectPrivacy - Niet veel zelfstandige apps en snelheid waren niet geweldig
 7. Norton VPN - Zeer lage snelheid.
 8. Tunnelbear - Problemen met bufferen.

Hoe installeer ik een VPN op mijn Kodi?

Meestal installeer je de VPN niet op Kodi zelf. In plaats daarvan installeer je het op het apparaat dat je met Kodi gebruikt.

Alle bovenstaande VPN's (die met Kodi werkten) bieden installaties met één klik voor Android, Smart TV's, iOS, Mac, Windows enz. En hebben meerdere handleidingen om ze in te stellen. Dit is hoe het proces meestal verloopt:

 1. U meldt zich aan voor uw gekozen VPN en installeert hun app vanaf hun website.
 2. Daarna hoeft u alleen de instructies van de installatiewizard te volgen totdat u klaar bent.
 3. Maak vervolgens gewoon verbinding met de VPN en selecteer de gewenste server.
 4. Je kunt nu Kodi opstarten en beginnen met het streamen van de gewenste inhoud.

Als u echter een Kodi Box gebruikt, is het antwoord op de bovenstaande vraag afhankelijk van het besturingssysteem dat wordt uitgevoerd. Hieronder heb ik een lijst samengesteld met de meest populaire (op het moment van dit schrijven) Kodi-apparaten en gerangschikt volgens hoe moeilijk ze zijn om een ​​VPN te installeren op.

A) Eenvoudige installatie vanuit de App Store

U kunt eenvoudig een VPN op deze apparaten installeren omdat ze Android OS uitvoeren. Op elk apparaat met Android OS is het meestal eenvoudig om een ​​VPN te installeren. Met deze apparaten gebruikt u ze eenvoudig om naar de App Store te navigeren en uw gekozen VPN te downloaden door hun instructies te volgen.

 • Nvidia Shield
 • Matricom G-Box
 • Emtec Gem Box
 • Seguro Trongle X4
 • DroidBOX PlayOn GPD XD
 • Tops MXV Android TV BOX Amlogic S905
 • Mini M8S II 4K Android 6.0 TV BOX
 • T95Z Plus Android TV Box Amlogic S912
 • Beelink GT1 Ultimate TV Box
 • EstgoSZ H96 Pro
 • Xiaomi Mi Box

B) Vereist APK-bestand of VPN-app sideloading

Voor deze apparaten is iets meer moeite vereist om een ​​VPN te installeren, omdat u de APK-bestanden van de VPN moet sideloaden:

 • Google Nexus Player - apps sideloaden in Nexus Player.
 • Razer Forge TV- Hoe kan ik apps op Forge TV sideloaden?.
 • Raspberry Pi- Hoe een VPN op Raspberry Pi te installeren.
 • Cubox-i- Hoe een VPN-client in te stellen.
 • We Tek Play- Hoe een VPN in te stellen op We Tek Android.

Waarschuwing:

Download geen APK-bestanden van sites van derden. Je weet nooit wat ze nog meer in die bestanden kunnen hebben ingevoegd of als die bestanden zelfs legitiem of up-to-date zijn. Download APK-bestanden alleen rechtstreeks van een vertrouwde bron. Bovendien brengt het laden van APK-bestanden op deze apparaten een risico met zich mee dat u moet dragen als er iets misgaat. Probeer deze methode alleen als u weet wat u doet.

C) Voer de VPN uit op uw router

Als je gebruikt FireTV, Chromecast of Roku om Kodi uit te voeren, weet je misschien al dat ze geen VPN's ondersteunen. U kunt echter in plaats daarvan een gekozen VPN op uw router installeren.

Voor dit proces moet de firmware van uw router compatibel zijn met de VPN. Als dit niet het geval is, moet u uw router "flashen" om de firmware te wijzigen, maar dit brengt een groot risico met zich mee en kan uw router zeer goed beschadigen. In plaats daarvan zou ik u aanraden een nieuwe router te kopen in plaats van deze te riskeren.

U kunt er ook voor kiezen om een ​​oude desktopcomputer of laptop als virtuele router te gebruiken. Dit houdt in dat u eenvoudig uw VPN op uw desktop of laptop uitvoert en deze gebruikt om een ​​wifi-netwerk uit te zenden dat u vervolgens verbindt met uw Kodi-apparaat.

Last but not least: vermijd gratis VPN's

Je denkt misschien: "Er zijn gratis VPN's die er zijn, waarom zou ik hier voor betalen?"

We begrijpen het. Maar het zou een enorme fout zijn.

Je krijgt echt waar je hier voor betaalt. De meeste gratis VPN's verkopen uw gegevens letterlijk aan de hoogste bieder.

Om nog maar te zwijgen: veel gratis VPN's leggen beperkingen op aan de bandbreedte. Dat betekent dat je zou kunnen streamen en plotseling je maandelijkse quotum zou halen. Zodra dat gebeurt, sluit de VPN zichzelf volledig af of, nog erger, uw internetgebruik.

Gratis VPN's zijn ook minder veilig.

En voor het laatst zijn hun snelheden meestal erg langzaam.

Welke VPN werkt het beste voor u? Laat een reactie achter en help collega-Kodi-fans ��

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me