Beste VPN om anoniem te torrenten

Nooit torrent zonder een VPNWij bij TheBestVPN.com raden nooit torrenting aan zonder een VPN ...


Het vinden van de beste VPN voor torrenting is geen gemakkelijke taak.

Er zijn verschillende factoren bij het kiezen van een VPN alleen voor torrenting. Dit zijn de belangrijkste:

 • Jurisdictie - Bij voorkeur buiten de VS samen met 5, 9 en 14 ogen
 • Logbeleid - Bij voorkeur VPN die GEEN logbestanden verzamelt
 • Snelheid - een VPN die snel genoeg is om grote bestanden te downloaden
 • Torrenting-beleid - een VPN die torrenting toestaat (veel VPN's beperken en ontmoedigen torrenting).

Met behulp van een VPN kunnen mensen die torrents gebruiken hun activiteit verbergen voor nieuwsgierige blikken van hun ISP, terwijl ze ook een extra beveiligingslaag bieden tegen cybercriminelen die ze willen exploiteren.

Dat is geweldig, toch?

Behalve veel VPN's die we hebben getest, staan ​​torrenting niet toe. Bedrijven zoals Hoxx VPN en Hola kunnen gebruikers straffen en torrenting verbieden, waardoor hun internetvrijheid wordt beperkt.

Daarom moeten gebruikers die op zoek zijn naar torrent weten welke VPN's hun doelen zullen dienen en welke niet. We hebben tot nu toe 78 verschillende VPN's beoordeeld, en hier zijn de beste VPN's voor torrenting die we hebben gevonden op basis van echte tests.

7 beste VPN's voor privé & Anonieme torrenting

Hier is onze lijst van de 7 beste VPN's voor Torrenting in 2020:

1. NordVPN.com - De meeste servers voor anonieme torrenting

NordVPN voor torrenting

NordVPN staat vaak bovenaan de meeste VPN-wensenlijsten. Blijkt dat ze ook net zo sterk zijn in torrenting.

Ze zijn een van de legitieme kanshebbers die je constant ziet strijden om de eerste positie in de beste VPN-ranglijst.

P2P-services zoals torrenting worden beschikbaar gesteld op het uitgebreide serverpark van NordVPN met meer dan 5.200 verschillende servers.

En meer dan 4.500 van hun servers zijn specifiek geoptimaliseerd voor P2P. Dat zijn veel verschillende keuzes die hun BitTorrent-liefhebbende gebruikers worden geboden.

Nord beschermt de torrent-activiteit van hun gebruikers met dezelfde OpenVPN-protocollen en AES-256-codering als Surfshark & ExpressVPN. Ze gaan ook een stap verder en combineren twee servers in één verbinding voor dubbele bescherming.

Nogmaals, voeg een strikt no-logging-beleid en een VPN-killswitch toe om dit een van de veiligste en meest anonieme torrenting VPN's op de markt te maken.

Waarom is NordVPN de beste VPN voor P2P

Nord geeft gebruikers de mogelijkheid om onbeperkt torrent, zonder limieten op hun bandbreedte.

Nord heeft ook een prijs die niet te verslaan is, met maandelijkse kosten van minder dan $ 4 voor een driejarenplan.

... of lees onze NordVPN-recensie

2. Surfshark.com - Geoptimaliseerde beveiliging voor Torrenting / P2P

Surfshark torrenting webpagina

Surfshark komt zijn beloften na om snel en veilig torrenting te garanderen. Deze eenvoudig te gebruiken VPN staat niet alleen torrenting toe, maar doet dat ook zonder enige limiet: geen bandbreedtebeperking, geen gelijktijdige verbindingslimiet, enz..

Torrenting is toegestaan ​​op alle Surfshark-servers, inclusief landen waar P2P-delen verboden is. Voor dergelijke landen neemt Surfshark aanvullende maatregelen door verkeer om te leiden naar speciale torrent-vriendelijke servers in Nederland of Canada (afhankelijk van de locatie van de gebruiker).

Dezelfde actie kan soms worden uitgevoerd door het automatische algoritme om het servernetwerk voor alle gebruikers te optimaliseren. Dit is slim.

Daarnaast gebruikt de provider moderne codering om de snelheid te optimaliseren en de beste gebruikerservaring te bieden. Surfshark versleutelt al het verkeer met behulp van AES-256-GCM, die iets anders is dan een wijdverbreide AES-256-CBC.

Het verschil tussen de twee is snelheid. AES-256-GCM heeft een ingebouwde authenticatie waardoor het coderingsproces sneller wordt opgemerkt, waardoor een hogere snelheid mogelijk is. Uit veiligheidsoverwegingen is het net zo veilig als AES-256-CBC, maar gewoon sneller.

Surfshark ligt op de Britse Maagdeneilanden, en valt buiten de jurisdictie van 5, 9 en 14-ogen allianties. Het betekent dat Surfshark buiten het bereik ligt van grote surveillancebureaus die hen kunnen dwingen informatie over hun gebruikers te bewaren.

Natuurlijk is de BVI een veilige haven voor strikte no-logging-beleid en Surfshark is niets bijzonders. Ze houden geen logboeken bij en dat is perfect voor zorgeloos torrenting.

surfshark torrenting screenshot

Wat het torrentbeleid betreft, heeft Surfshark een speciale pagina voor mensen die op zoek zijn naar een VPN voor torrenting. De pagina legt hun beleid ten aanzien van torrenting uit en geeft zelfs de beste torrent-sites en P2P-services weer.

Bovendien zijn ze de goedkoopste VPN op de markt, slechts $ 1,99 per maand (2-jarig abonnement), praten over een koopje ...

... of lees onze Surfshark review

3. ExpressVPN.com - Snelste snelheid voor torrenting & P2P

ExpressVPN voor torrenting

ExpressVPN biedt allround voordelen, van beveiliging tot torrenting zonder restricties. Dat betekent dat je torrents op elk van hun duizenden servers over de hele wereld kunt gebruiken.

Ik weet wat je denkt. "Het kan niet zo goed zijn." Ik dacht hetzelfde.

Toen hebben we het zelf geprobeerd.

Ten eerste bevinden ze zich op de Britse Maagdeneilanden. Dit plaatst hen buiten de jurisdictie van de belangrijkste toezichtsallianties die een VPN-bedrijf kunnen dwingen afstand te doen van informatie over hun gebruikers.

Dat, in combinatie met een strikt beleid voor niet-loggen, maakt ExpressVPN een betrouwbare torrent-partner.

Uw privé-browsing blijft privé dankzij hun OpenVPN-protocollen, die worden ondersteund door AES-256-codering op overheidsniveau. Niemand, waar dan ook, verbreekt die verbinding op elk moment snel.

ExpressVPN staat niet alleen torrenting toe, ze moedigen het ook actief aan bij hun gebruikers. In feite is er een hele pagina van hun ondersteuningsgedeelte waarin gebruikers worden begeleid door het gebruik van uTorrent-software in combinatie met ExpressVPN.

hoe utorrent te gebruiken met ExpressVPN

Het bedrijf vat de behoefte aan een VPN samen in een blogpost uit 2017 waarin de enorme hoeveelheid gegevens wordt benadrukt die een ISP over zijn klanten kan verzamelen. Een belangrijk deel van dit artikel gaat over torrenting.

... of lees onze ExpressVPN review

4. Mullvad.net - Best voor BitTorrent-gebruikers

Mullvad VPN voor torrenting

Mullvad is perfect voor een echt anonieme ervaring.

Over het algemeen komen ze op nummer zes op onze lijst. Maar ze zijn comfortabel in de top drie voor torrenting vanwege de extreme inspanningen die nodig zijn om de privacy van haar gebruikers te beschermen.

Mullvad is een Zweeds bedrijf. Ze zijn de enige VPN die we zijn tegengekomen die absoluut geen informatie over hun klanten vereist. Zelfs geen e-mailadres.

Wanneer u zich aanmeldt, krijgt u een genummerd account en dat is alles!

Ze houden ook geen enkele log bij, wat betekent dat je torrent-ervaring volledig privé zal zijn. En hoewel Zweden zich bevindt binnen het rechtsgebied van de uitgebreide 14 Eyes Surveillance Alliance, kunnen ze geen informatie overdragen als ze er niets van hebben.

Alle torrenting wordt beschermd met diezelfde winnende combinatie van OpenVPN-protocollen, gekoppeld aan AES-256-codering. Om dit in perspectief te plaatsen, dat is het beveiligingssysteem dat door de FBI wordt gebruikt. Als het Amerikaanse nationale geheimen kan beschermen, kunt u er zeker van zijn dat het uw downloads zal beschermen.

Bovendien moedigen ze anonieme betaalmethoden aan, zoals cryptocurrencies. Alle Bitcoin-transacties zijn privé en vertrouwelijk, waardoor een extra beveiligingslaag wordt toegevoegd aan Mullvad.

Mullvad gebruikt ook een VPN-killswitch. Een killswitch controleert op lekken in uw VPN-tunnel, en als lekken worden gedetecteerd die u mogelijk kunnen ontmaskeren, wordt de killswitch geactiveerd en wordt u van de service opgestart. Het is je torrenting-levenslijn en iets om altijd op te letten bij het onderzoeken van VPN's.

Mullvad ondersteunt alle BitTorrent-software, maar ze duwen het gebruik van qBitTorrent sterk naar hun gebruikers.

Ze blokkeren BitTorrent-clients zoals uTorrent of BitComet niet, maar ze stellen wel dat ze niet geloven dat deze services even veilig zijn, onder verwijzing naar de aanwezigheid van schadelijke adware, slechte privacy-instellingen en het gebrek aan open sourcing.

Mullvad is een van die VPN's die niet alleen torrenting toestaan, ze omarmen het ook. Er is een hele pagina op hun officiële website die gebruikers door het proces leidt.

 • Bekijk hun officiële website voor meer informatie over Mullvad.
 • Als je onze volledige meningen over Mullvad wilt horen, zowel voor- als nadelen, bekijk dan onze officiële Mullvad-recensie.

5. PerfectPrivacy.com - Configureerbare P2P-poort doorsturen

Configureerbare port forwardings

Perfect-Privacy voor torrenting

Onze nummer drie algemene gerangschikte VPN komt op nummer vier op deze lijst.

Perfect Privacy codeert en anonimiseert uw gegevens. Net als iedereen op deze lijst. Maar ze bieden ook volledige ondersteuning voor BitTorrent.

beweert de beste optie te zijn voor P2P-downloads

Hoewel het bedrijf torrenting aanmoedigt, zijn er enkele beperkingen. Alleen bepaalde dedicated servers zijn gereserveerd voor P2P omdat die zijn ontworpen om anonieme verbindingen tot 1.000 Mbps mogelijk te maken.

Een andere factor die Perfect Privacy in onze lijst naar beneden duwde, was hun verbindingssnelheid. Torrenting vereist een hoge downloadsnelheid, en onze tests hebben aangetoond dat deze VPN een beetje moeite had op dat gebied.

Het kost ook hoge kosten, waarbij sommige gebruikers meer dan $ 15 per maand betalen.

Maar als het gaat om anonimiteit en privacy, doet Perfect Privacy zijn naam eer aan.

Uw informatie is verzegeld achter een ondoordringbare muur van OpenVPN-tunnelprotocollen en AES-256-codering. Enkele van de andere tunnelingprotocollen die worden aangeboden door Perfect Privacy zijn IPSec en SSH, plus SOCKS5 en PPTP-proxy's.

Deze overvloed aan opties betekent dat gebruikers uit alle lagen van de bevolking iets kunnen vinden dat perfect werkt voor hun apparaat en verbinding.

Perfect-Privacy geen logboeken

Perfect Privacy houdt geen enkele logboek bij. Dit punt wordt ook ondersteund door het officiële privacybeleid van Perfect Privacy. Dat is iets om te vieren, omdat veel VPN-bedrijven liegen over hun logbeleid.

Om het helemaal af te maken, toonden onze tests ook aan dat Perfect Privacy een lek- en virusvrij programma is. Het laatste wat een BitTorrent-gebruiker wil, is te worden gecompromitteerd door DNS en WebRTC-lekken of dat kwaadaardige malware hun systeem binnenvalt. Dat is precies het soort kwetsbaarheid waartegen een torrenting VPN moet waken.

Dit is een andere VPN met een ingebouwde kill-schakelaar, dus zelfs als er lekken worden gedetecteerd, is je torrent-beveiliging nog steeds beschermd. Het probleem met lekken is dat ze vaak onopgemerkt blijven. Een onbewuste gebruiker zou dus doorgaan, denkend dat hij veilig was, terwijl zijn ISP elke beweging die hij maakt in de gaten houdt. Een kill-schakelaar neemt dit beveiligingslek weg.

Een van de meest waardevolle functies van Perfect Privacy zijn onbeperkte gelijktijdige verbindingen. Dat is een enorme bonus, omdat het betekent dat u deze service op elke computer in huis kunt aansluiten.

 • Kijk voor meer informatie over Perfect Privacy op hun officiële website.
 • Bekijk onze Perfect Privacy VPN-recensie voor meer informatie over onze gedachten over deze VPN.

6. PrivateInternetAccess.com - Geweldig voor snelheid en beveiliging

PIA VPN voor torrenting

Private Internet Access (PIA) biedt meer dan 3.300 servers in 32 landen om uit te kiezen.

Ten eerste is het minder dan $ 3 per maand. Dat is een onverslaanbare prijs. De kosten zijn slechts een van de redenen waarom we PIA hebben gerangschikt als onze nummer negen algemene VPN.

Maar het beste van alles is dat PIA geen torrenting-limieten oplegt en P2P-ondersteuning biedt in heel hun enorme serverpark.

PIA-servernetwerk

Het bedrijf zegt nooit expliciet de woorden "torrenting" of "BitTorrent" op hun site, maar de P2P-ondersteuning spreekt voor zich. Dat is waarom PIA een grote reputatie heeft in de torrenting-gemeenschap.

PIA stelt ons ook niet teleur met zwakke codering en protocolopties. Ze bieden de beste OpenVPN tunneling protocollen, samen met AES-128 en AES-256 coderingsstandaarden.

Hoewel ze geen van uw gebruiksinformatie vastleggen, houden ze uw e-mailadres en betalingsinformatie bij. Dat is niet erg, want u kunt een nieuw e-mailadres maken dat niet is gekoppeld aan uw persoonlijke gegevens en u kunt betalen met niet-traceerbare cryptocurrency.

 • Kijk voor meer informatie over PIA op hun officiële website.
 • Bekijk onze officiële Private Internet Access VPN-review voor meer informatie over de voor- en nadelen van het gebruik van PIA.

7. TorGuard.net

TorGuard voor torrenting

TorGuard heeft, ondanks zijn naam, niets te maken met de populaire TOR-proxybrowser.

De "tor" in zijn naam staat eigenlijk voor torrenting. We hebben het op nummer 15 gerangschikt op onze lijst van algemene VPN's, en het torrentbeleid is een groot deel van de reden waarom het zo hoog scoort.

Hier heb je nog een A-lijst VPN met een aantal uitstekende torrenting-gerelateerde voordelen. Dit bedrijf biedt eigenlijk een bundel met een proxy waarmee gebruikers torrents met hogere snelheden dan hun VPN-service. Ze hebben letterlijk torrenting in de hersenen.

TorGuard doet er alles aan om op hun officiële website te vermelden dat hun servers zijn geoptimaliseerd voor torrenting en ze leggen geen beperkingen op aan hun gebruikers.

BitTorrent anonimiseren met TorGuard

Maar is je torrent-activiteit beschermd?

Absoluut.

Ze ronden onze lijst met torrenting VPN's af die OpenVPN- en AES-256-codering gebruiken. Het feit dat elk product op deze lijst die combinatie gebruikt, laat zien hoe effectief en nuttig ze echt zijn.

TorGuard biedt een volledig anoniem systeem dat helemaal geen logboekregistratie biedt - een feit dat ze snel op verschillende delen van hun website kunnen aangeven.

Dus waarom staat dit onderaan de lijst?

Het rechtsgebied ligt in de Verenigde Staten, waardoor het onderdeel is van de Five Eyes Surveillance Alliance. Dus als Uncle Sam op de deur van TorGuard aanklopte, hadden ze geen andere keuze dan te voldoen. Alle informatie die de federale overheid over u verzamelt, wordt vervolgens gedeeld met de andere lidstaten, waaronder het Verenigd Koninkrijk, Canada, Nieuw-Zeeland en Australië.

Dat is volgens ons een grote zorg. Vooral als je van plan bent torrent-activiteiten te gebruiken om inhoud met schetsmatige bronnen te downloaden.

 • Kijk voor meer informatie over TorGuard op hun officiële website.
 • Bekijk onze officiële TorGuard VPN-review voor meer informatie over onze meningen over dit systeem.

VPN Torrenting-beleid vergelijken

Het vinden van de juiste VPN voor je torrent-behoeften kan moeilijk zijn, maar er zijn een paar belangrijke dingen om te onthouden bij het kiezen van een optie. Wanneer je torrent, wil je een VPN waarmee je torrent met zo min mogelijk beperkingen.

Bovendien is het absoluut noodzakelijk om een ​​VPN-provider te gebruiken die geen persoonlijke gegevens registreert. Dat is belangrijk als gebruikersgegevens worden opgevraagd door de overheid of door wetshandhavers.

U kunt het torrent- en logbeleid van alle VPN-providers die we hebben beoordeeld in onze vergelijkingstabel hieronder vergelijken.

VPN-provider Torrenting-beleid Logbeleid
AirVPN toegestaan Strikt geen logboekregistratie
Anonieme VPN toegestaan Strikt geen logboekregistratie
Astrill toegestaan Wat loggen
AzireVPN toegestaan Geen belangrijke logboekregistratie
BitDefender VPN toegestaan Grijs gebied
BTGuard VPN toegestaan Grijs gebied
Gebufferde VPN toegestaan Wat loggen
ExpressVPN toegestaan Strikt geen logboekregistratie
FastestVPN toegestaan Strikt geen logboekregistratie
FrootVPN toegestaan Strikt geen logboekregistratie
ALLE IP verbergen toegestaan Geen belangrijke logboekregistratie
Mijn IP verbergen toegestaan Wat loggen
Hotspot-schild toegestaan Wat loggen
LiquidVPN toegestaan Wat loggen
Mullvad toegestaan Geen belangrijke logboekregistratie
NordVPN toegestaan Strikt geen logboekregistratie
OneVPN toegestaan Geen belangrijke logboekregistratie
Perfecte privacy toegestaan Strikt geen logboekregistratie
PIA toegestaan Strikt geen logboekregistratie
PrivateVPN toegestaan Strikt geen logboekregistratie
proXPN toegestaan Strikt geen logboekregistratie
SecureVPN toegestaan Geen belangrijke logboekregistratie
SlickVPN toegestaan Geen belangrijke logboekregistratie
StrongVPN toegestaan Strikt geen logboekregistratie
SurfEasy toegestaan Wat loggen
Surfshark toegestaan Strikt geen logboekregistratie
TorGuard toegestaan Strikt geen logboekregistratie
Trust.zone toegestaan Strikt geen logboekregistratie
TunnelBear toegestaan Strikt geen logboekregistratie
VPN.ht toegestaan Geen belangrijke logboekregistratie
VPNTunnel toegestaan Grijs gebied
ZoogVPN toegestaan Wat loggen
Ace VPN Toegestaan ​​op beperkte servers Wat loggen
AVG Secure VPN Toegestaan ​​op beperkte servers Wat loggen
Avast SecureLine Toegestaan ​​op beperkte servers Strikt geen logboekregistratie
BlackVPN Toegestaan ​​op beperkte servers Geen belangrijke logbestanden
CactusVP Toegestaan ​​op beperkte servers Geen belangrijke logbestanden
Celo VPN Toegestaan ​​op beperkte servers Geen belangrijke logbestanden
GooseVPN Toegestaan ​​op beperkte servers Geen belangrijke logbestanden
Verstop me Toegestaan ​​op beperkte servers Strikt geen logboekregistratie
Ivacy Toegestaan ​​op beperkte servers Strikt geen logboekregistratie
IVPN Toegestaan ​​op beperkte servers Strikt geen logboekregistratie
ProtonVPN Toegestaan ​​op beperkte servers Strikt geen logboekregistratie
PureVPN Toegestaan ​​op beperkte servers Wat loggen
RA4W VPN Toegestaan ​​op beperkte servers Geen belangrijke logbestanden
SaferVPN Toegestaan ​​op beperkte servers Strikt geen logboekregistratie
Speedify Toegestaan ​​op beperkte servers Strikt geen logboekregistratie
TigerVPN Toegestaan ​​op beperkte servers Wat loggen
Turbo VPN Toegestaan ​​op beperkte servers Wat loggen
VPN.ac Toegestaan ​​op beperkte servers Geen belangrijke logbestanden
VPNArea Toegestaan ​​op beperkte servers Strikt geen logboekregistratie
VPNSecure.me Toegestaan ​​op beperkte servers Strikt geen logboekregistratie
Windscribe Toegestaan ​​op beperkte servers Strikt geen logboekregistratie
Anonymizer Auteursrechtelijk beschermd materiaal verboden Volledige logboekregistratie
Betternet Auteursrechtelijk beschermd materiaal verboden Wat loggen
BolehVPN Auteursrechtelijk beschermd materiaal verboden Volledige logboekregistratie
CyberGhost Auteursrechtelijk beschermd materiaal verboden Strikt geen logboekregistratie
F-Secure Freedome Auteursrechtelijk beschermd materiaal verboden Wat loggen
HideMyAss VPN Auteursrechtelijk beschermd materiaal verboden Wat loggen
ibVPN Auteursrechtelijk beschermd materiaal verboden Geen belangrijke logbestanden
IPVanish Auteursrechtelijk beschermd materiaal verboden Strikt geen logboekregistratie
Prive-tunnel Auteursrechtelijk beschermd materiaal verboden Grijs gebied
VPN onbeperkt Auteursrechtelijk beschermd materiaal verboden Wat loggen
VyprVPN Auteursrechtelijk beschermd materiaal verboden Wat loggen
DotVPN Niet toegestaan Grijs gebied
Encrypt.me Niet toegestaan Wat loggen
Hola VPN Niet toegestaan Volledige logboekregistratie
Hoxx VPN Niet toegestaan Wat loggen
Kaspersky Secure Connection Niet toegestaan Wat loggen
Norton Wi-Fi Privacy VPN Niet toegestaan Wat loggen
personalVPN Niet toegestaan Strikt geen logboekregistratie
Zenmate Niet toegestaan Strikt geen logboekregistratie
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me