A legjobb VPN-k a Kodi számára (2020-as áttekintés)

VPN használata a Kodi-valNem minden VPN működik együtt Kodi-val ...


Nem minden VPN jó a Kodi számára. Ez az oka annak:

A Kodi-nal használni kívánt VPN-nek elég gyorsnak kell lennie így az adatfolyam nem fog folyamatosan késni vagy pufferelni (Ez akkor fordulhat elő, ha gyenge teljesítményű VPN-t választ ki).

A VPN-nek rendelkeznie kell egy önálló alkalmazással az Android számára (Intelligens TV-k), Windows, Mac és iOS, vagy legalábbis a Real-Debrid kompatibilitással.

A Kodi VPN-nek hivatalos lépésről-lépésre is útmutatásokat kell tartalmaznia a beállításhoz. A VPN telepítése a legtöbb eszközre egy egyszerű kattintással történő telepítés, de ha VPN-t telepít a Google Nexus Playerre vagy a Rasperry PI-re, a dolgok kissé bonyolultabbá válhatnak, tehát jó, ha van egy hivatalos bemutató, amely végigvezeti Önt. azt.

Hogy megtudjuk a Kodi számára a tökéletes VPN-t, a következőket tegyük:

14 különböző VPN-t vásároltunk és telepítettünk, és teszteltük a Kodi legújabb verzióján (18.0 Leia). Ezenkívül a következő áttekintések céljából két fő kiegészítőt használtunk: Seren és 13Clowns. A VPN-ek felülvizsgálata során figyelmet fordítottunk erre az öt kulcsfontosságú tényezőre:

 • Teljesítmény - lecsökkenti a videót a VPN használatakor?
 • Van ez a VPN önálló alkalmazás a Kodi számára?
 • Van-e lépésről lépésre útmutató a beállításhoz??
 • Naplózási politika (nem csak az, amit nyilvánosan mondnak, hanem az is, amit ténylegesen tesznek)
 • Költség

7 legjobb Kodi VPN, amelyek 100% -ban működnek (2020)

Az alábbiakban megtalálja azokat a VPN-ket a Kodi számára, amelyek valóban működnek.

1. ExpressVPN - Könnyen használható alkalmazások a Kodi számára, általános gyors streaming-élmény

expressvpn kodi nyitóoldalAz ExpressVPN szerverek támogatják a P2P-t és a torrentet, ez jó lehetőség a Kodi kiegészítők számára, mivel ezeknek a kiegészítőknek sok P2P-nek kell működniük, és csak akkor működnek, ha P2P-támogatással rendelkező kiszolgálóhoz kapcsolódnak..

Míg az ExpressVPN kicsit több mint 3000 szerverrel rendelkezik, ezek a szerverek 148 helyre vannak elosztva (a legnagyobb a listán szereplő VPN-k között)..

Az ExpressVPN egyetlen kattintással történő telepítésű alkalmazásai elérhetők minden nagyobb eszközön, beleértve az Androidot, a Mac-et, a Windows-ot, az útválasztókat és így tovább. Lépéses útmutatóik segítségével akár telepítheti a Rasperry PI készülékre.

A Kodi videók streamingje hatékony és egyszerű volt. Nem kellett megvárnunk a videó pufferolását:

ExpressVPN a Kodi-onAz ExpressVPN sebessége a Kodi-n nagyszerű volt

Az egyetlen kisebb hátránya, hogy a Real Debrid-on nem együttműködő szolgáltatók között vannak felsorolva. Úgy tűnt, hogy ennek nem volt komoly problémája, mivel továbbra is elérhetjük a szolgáltatást, miközben csatlakoztunk ExpressVPN szerverhez. Más videó kiegészítőkkel, például az Exodus villákkal azonban ez a szolgáltató tökéletesen megfelelne.

Havi 6,67 dollártól kezdve, az ExpressVPN több, mint kétszerese az olcsóbb VPN-eknek, de ez mindenképpen megéri. Noha nincs ingyenes próbaverzió, 30 napos pénz-visszafizetési garancia vonatkozik Önre, ha nem tetszik a szolgáltatás.

 • Teljesítmény: 84 Mbps / 100 Mbps. Nagyon jó, nincs késés vagy pufferolás.
 • Egy kattintású alkalmazások Kodi számára: Android (+ Smart TV-k), router, Windows, Mac, iOS, Amazon Fire TV Stick
 • Oktatóanyagok Kodi számára? Igen, többszörös útmutató az ExpressVPN w / Kodi beállításához
 • Naplózási politika: Nincs naplózási politika, a Brit Virgin-szigeteken található (nincs adatmegőrzés)
 • szerverek: 3000 + 148 helyszínen
 • Költség: 6,67 USD / hó (Paypal, hitelkártya, Bitcoin és így tovább ...)

Ide kattintva letöltheti az ExpressVPN-t a Kodi-hoz. Vagy olvassa el az ExpressVPN áttekintést.

2. NordVPN - Kodi olcsó VPN, amely jól működik

A NordVPN egy másik biztonságos VPN, amely egy kattintással történő telepítést kínál a Kodi számára.

nordvpn honlap

A NordVPN 5200+ szervere (a listán szereplő összes VPN közül a legnagyobb) 62 országban garantálja a földrajzilag korlátozott tartalmak minden formájának feloldását. Az a tény, hogy a kiszolgálók többségét P2P támogatással tervezték, azt jelenti, hogy az összes Kodi kiegészítő működni fog, ha ezt a VPN-t használja..

Hasonlóan az ExpressVPN-hez, a NordVPN-nek is van önálló szoftvere az összes főbb operációs rendszerhez (Android, iOS, Mac, Windows). Ha Peer-to-Peer hálózatról folyik tartalom streaming, a NordVPN azt ajánlja, hogy használják a speciális P2P / torrent szervereket..

Sebességtesztünk 74 Mbps letöltési sebességet mutat, ami több mint tökéletes a Kodi streaminghez. Seren másodpercek alatt fel tudott venni több hostot, és az adatfolyam gyorsan és simán betöltődött, pufferolással vagy gyorsítótárazási problémák nélkül.

nordvpn kodi screenshot

Más VPN szolgáltatásokhoz hasonlóan a NordVPN olcsóbb tervet kínál, minél hosszabb ideig feliratkozik. Nem megfelelő fizetési lehetőségek és regisztrációs rendszer miatt az indulás eltarthat egy ideig. 30 napos visszatérítési politikával is rendelkeznek.

Az NordVPN szigorú nulla naplózási politikája, amely Panamában található (egy VPN-barát ország, amely nem tagja a 14 Eyes Szövetségnek), valamint az erős 256 bites titkosítás, a „Double VPN” funkcióval együtt, nagyfokú biztosítékot nyújt mind a magánélet, mind a biztonság szempontjából. a Kodi felhasználók számára. További funkciókkal is rendelkeznek, mint például az ad-blokkoló és a CyberSec, amelyek biztosítják az internetkapcsolatot.

Az egyetlen hátránya, hogy nem minden szerver működik jól a Kodi-val. Javasoljuk, hogy válassza ki a legközelebbi helyet, amely általában a leggyorsabb.

 • Teljesítmény: 74 Mbps / 100 Mbps. Nagyon jó, nincs késés vagy pufferolás.
 • Egy kattintású alkalmazások Kodi számára: Android (+ Smart TV-k), router, Windows, Mac, iOS, Amazon Fire TV Stick
 • Oktatóanyagok Kodi számára? Igen, több útmutató a NordVPN w / Kodi beállításához
 • Naplózási politika: Nincs naplózási politika, Panamában található
 • szerverek: 5 200+ szerver több mint 60 országban.
 • Költség: 3,49 USD / hó (hitelkártya, Bitcoin és így tovább ...)

Ide kattintva megkaphatja a Kodi NordVPN-jét. Vagy olvassa el a NordVPN áttekintést.

3. CyberGhost - Jól optimalizált a Kodi P2P kiegészítőkhöz

Cyberghost áttekintésEgy másik VPN, amelyet nagyon jónak találtunk Kodival, a Cyberghost.

Maga a CyberGhost alkalmazás könnyen telepíthető és működtethető a Kodi-on keresztül. Percek alatt csatlakoztak valamelyik VPN szerverükhöz. Vannak önálló szoftverük a legtöbb készülékhez és operációs rendszerhez, beleértve az Amazon Fire TV Stick szoftvert.

Érdemes megjegyezni, hogy a CyberGhost szerverek nemcsak a P2P számára vannak optimálisan optimalizálva, hanem a CyberGhost is büszkén hangsúlyozza ezt a tényt és értékesítési pontként használja azt, ami nagy ügy, figyelembe véve azt a tényt, hogy sok Kodi kiegészítőnek P2P támogatásra van szüksége a működéshez.

A sebességük nem volt olyan jó, mint a NordVPN / ExpressVPN, de mégis elég jól teljesítenék a Kodi-tartalom streamingjét.

51 Mbit / s sebességgel, amikor VPN nélkül 98 MB / s-ra vonatkoznak, a CyberGhost átlagos sebességet mutat (ami mégis elég jó lenne a Kodi-tartalom streamingjéhez), tehát a sebesség szempontjából nem a legjobb közelében..

A videóknak nem volt szükségük időre a pufferoláshoz, így a streaming meglehetősen fájdalommentes:

cyberhost jól működik a kodi

A CyberGhost 5900 3100 szerverrel rendelkezik 59 országban, és konfigurálható az útválasztóba abban az esetben, ha a Kodi készüléket nem támogatják.

 • Teljesítmény: 100 Mbps-ból 51 Mbps. Nem a leggyorsabb, de nem vár a pufferolás
 • Egy kattintású alkalmazások Kodi számára: - Android (+ Smart TV-k), router, Windows, Mac, iOS, Amazon Fire TV Stick
 • Oktatóanyagok Kodi számára? Igen, elolvastak egy oldalt.
 • Naplózási politika: Nincs napló, román alapú
 • szerverek: 3700+ szerver több mint 60 országban
 • Költség: 2,75 USD / hónap (hitelkártya, PayPal, Bitcoin és így tovább ...)

Ide kattintva letöltheti a CyberGhost Kodi-t. Vagy olvassa el a CyberGhost áttekintést.

4. IPVanish - Drága, de jól működik

Az IPVanis állítása szerint rendkívül jól működik együtt Kodi-val. Legalábbis így vannak a saját weboldalukon.

Mi a jó, másokhoz hasonlóan az IPVanish támogatja az összes fő Kodi eszközt, beleértve az Xbox 360, a PlayStation és az intelligens TV-ket.

A regisztráció egyszerű, és magában foglalja egy érvényes e-mail / jelszó megadását, amelyet egy fizetési lehetőség kiválasztása követ. Ez lehetővé teszi, hogy néhány percen belül csatlakozzon, miután megkapta az aktiválási e-maileket.

Sajnos, és annak ellenére, hogy több mint 1200 szerver létezik világszerte több mint 60 helyen, a sebességteszt csak kissé mutatott az átlagnál alacsonyabb eredményeket. 100 Mbps kábelcsatlakozással 47,82 Mbps letöltést és 2,13 Mbps feltöltést sikerült elérnünk, ami nem túl gyors.

Az IPVanish használatával másodpercek alatt azonban több forrást / gazdagépet találtunk, és a pufferelés lejátszásával nem volt probléma:

ipvanish játszik a kodi-val

Noha az nem okozhat kárt, az IPVanish az Egyesült Államokban található, ahol nagyon szigorú törvények vonatkoznak a szerzői joggal védett tartalom letöltésére. Tehát figyelmeztetni kell.

Csak hátránya? Nem minden szerver volt elég gyors a Kodi streaminghez.

 • Teljesítmény: 49 Mbps / 100 Mbps. Nem a leggyorsabb, de nem vár a pufferolás
 • Egy kattintású alkalmazások Kodi számára: - Android (+ intelligens TV-k), router, Windows, Mac, iOS
 • Oktatóanyagok Kodi számára? Igen, több útmutató a beállításhoz.
 • Naplózási politika: Nincsenek naplók, Egyesült Államokban.
 • szerverek: Több mint 1200 szerver 60 országban.
 • Költség: 6,49 USD / hó (hitelkártya, PayPal és így tovább ...)

Olvassa el teljes IPVanish véleményünket.

5. Privát internet-hozzáférés

A PIA telepíthető a legtöbb Kodi eszközre (beleértve az Androidot, iOS-t, a Mac-et és a Windowsot), de manuálisan is telepíthető a PIA-ra az útválasztóra, ha a Kodi-eszköz nem közvetlenül kompatibilis.

A KIA-n lévő videók streamingje a PIA-val meglehetősen gyors élmény. A sebesség-teszt viszonylag alacsony ping és viszonylag gyors letöltési sebességet mutatott. A leggyorsabb, 81 Mbps letöltési sebességgel.

pia kodi screenshot

Noha nem vagyunk nagyon lenyűgözve abban, hogy a PIA az Egyesült Államokban található (egy 5 szemű ország), ők továbbra is az egyik legmegbízhatóbb VPN-szolgáltató a magánélet és a biztonság szempontjából. Különböző szintű titkosítást biztosítanak. Választhat az „All Speed ​​No Safety” opcióval a gyorsabb internetkapcsolat élményért, kevés biztonság mellett, vagy a „Maximális védelem” opcióhoz a teljes biztonság érdekében.

Nincsenek naplózásuk politikáját kipróbálták és bebizonyították egy valós esetben, az FBI-t is érintve: amikor az FBI információért kopogtatott a PIA ajtaján, nem voltak semmi felajánlani, mivel nem tartottak fenn felhasználói információt.

 • Teljesítmény: 100 Mbps-ból 81 Mbps. Gyors sebesség, nincs késés
 • Egy kattintású alkalmazások Kodi számára: Windows, Mac OS, Linux, Ubuntu, iOS, Android és útválasztók
 • Oktatóanyagok Kodi számára? Nem található útmutató
 • Naplózási politika: Nincsenek naplók, Egyesült Államokban
 • szerverek: 3300+ szerver 52+ országban
 • Költség: 3,49 USD / hó (hitelkártya, Bitcoin és így tovább ...)

Olvassa el a teljes privát internet-hozzáférés áttekintését.

6. Ivacy

Az Ivacy az utolsó VPN a listán, amely úgy tűnt, hogy működik együtt Kodi-val.

A vásárlás után arra irányítottunk, hogy jól elrendezzük a fröccsenő képernyőt, lehetővé téve számomra, hogy megválaszthassam a kívánt platformomat, amelyet egy egyszerű letöltés követ. Maga az alkalmazás tiszta és elegáns, ami kedves, könnyen kezelhető és érthető.

Noha az átlagos sebességet kínálják a listán szereplő többi szolgáltatóhoz képest (csak 53 Mbps / 100 Mbps), az Ivacy továbbra is elég gyors, hogy a Kodi-on tartalmat továbbítson. Érdemes megjegyezni, hogy bár néhány szerverükben nincs P2P-kompatibilis, sok szerverük, beleértve az Egyesült Államokat, az Egyesült Királyságot és Kanadát is, P2P-re vannak optimalizálva, ami nagy előnyt jelent a Kodi kiegészítők esetében, amelyek igényelnek P2P támogatást.

Az Ivacy számos oktatóanyagot tartalmaz a VPN beállításához különféle Kodi készülékeken, és nagylelkű 7 napos ingyenes próbaverziós ajánlatot kínál a VPN-szolgáltatás tesztelésére..

Ivacy kodi screenshot

Ha a Kodi-eszközt nem támogatja az Ivacy, akkor manuálisan telepítheti az Ivacy-t az ASUS, D-Link, TP-Link, Linksys és DD-WRT útválasztókra, majd csatlakoztathatja eszközt az útválasztóhoz, hogy élvezze az Ivacy védelmet. Az Ivacy a biztonságos AES 256 bites titkosítást használja, és azt találtuk, hogy a naplók hiánya valódi.

Csak hátránya? Ez nem működik jól a Netflix-szel, és pénz-visszafizetési garanciájuk meglehetősen vázlatos.

 • Teljesítmény: 53 Mbps / 100 Mbps. Oké, sebesség, nincs probléma a pufferolással
 • Egy kattintású alkalmazások Kodi számára: Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Fire Stick, Raspberry Pi és útválasztók
 • Oktatóanyagok Kodi számára? Több telepítési útmutató
 • Naplózási politika: Nincsenek naplók, Egyesült Államokban
 • szerverek: 1000 szerver több mint 50 országban
 • Költség: 2,25 USD / hónap (hitelkártya, PayPal, Bitcoin és így tovább ...)

Olvassa el teljes Ivacy-véleményünket.

8 olyan VPN, amelyek nem működnek jól a Kodi-val

 1. SaferVPN - lassú letöltési sebesség, és a Real-debrid szolgáltatások blokkolták őket.
 2. ProtonVPN - A Real-debrid szolgáltatás blokkolta őket.
 3. Trust.Zone - Nehéz telepítési folyamat, folyamatos gyorsítótárazás és pufferelés Kodi-on.
 4. GooseVPN - A letöltési sebességük túl lassú ahhoz, hogy hatékony legyen a Kodi-on.
 5. PureVPN - A leglassabb letöltési sebességük van, és a Kodi folyamatosan gyorsítótárazást és pufferolást folytatott annak ellenére, hogy a „gyors streaming” beállításban van..
 6. PerfectPrivacy - Nem sok önálló alkalmazás, és a sebesség sem volt nagy
 7. Norton VPN - Nagyon lassú.
 8. Tunnelbear - A pufferolással kapcsolatos problémák.

Hogyan telepíthetek VPN-t a Kodi-on?

Általában nem telepíti a VPN-t maga a Kodi-ra. Ehelyett azt a készüléket telepíti, amelyet a Kodi-val használ.

A fenti VPN-k (amelyek a Kodi-vel együtt működtek) egyetlen kattintással történő telepítést kínálnak az Android, Smart TV, iOS, Mac, Windows stb. Számára, és több útmutatóval is rendelkeznek a beállításukhoz. A folyamat általában így folyik:

 1. Ön feliratkozik a választott VPN-re, és telepíti alkalmazásukat a saját webhelyükről.
 2. Ezt követően csak be kell tartania a telepítő varázsló utasításait, amíg el nem kész.
 3. Ezután csak csatlakozzon a VPN-hez, és válassza ki a kívánt szervert.
 4. Most már elindíthatja a Kodi programot, és elkezdheti a kívánt tartalom streamingjét.

Ha azonban Kodi Box-ot használ, a válasz a fenti kérdésre attól függ, hogy melyik operációs rendszert futtatja. Az alábbiakban összeállítottam a legnépszerűbb (az írás idején) Kodi eszközök listáját, és elrendeztem őket annak alapján, hogy milyen nehéz VPN-t telepíteni.

A) Könnyű telepítés az App Store-ból

Könnyen telepíthet VPN-t ezekre az eszközökre, mivel az Android OS fut. Valójában bármilyen, az Android operációs rendszert futtató eszköz általában könnyű VPN-t telepíteni. Ezekkel az eszközökkel egyszerűen csak navigálhat az App Store-ba, és letöltheti a választott VPN-t az utasításuknak megfelelően.

 • Nvidia pajzs
 • Matricom G-Box
 • Emtec Gem Box
 • Seguro Trongle X4
 • DroidBOX PlayOn GPD XD
 • A legjobbak az MXV Android TV BOX Amlogic S905
 • Mini M8S II 4K Android 6.0 TV BOX
 • T95Z Plus Android TV Box Amlogic S912
 • Beelink GT1 Ultimate TV Box
 • EstgoSZ H96 Pro
 • Xiaomi Mi Box

B) APK-fájl vagy VPN-alkalmazás oldalbetöltése szükséges

Ezeknek az eszközöknek egy kicsit több erőfeszítésre lesz szükségük a VPN telepítéséhez, mivel a VPN APK-fájljainak újratelepítésére van szükségük:

 • Google Nexus Player - Az alkalmazások újratöltése a Nexus Player alkalmazásban.
 • Razer Forge TV - Hogyan tölthetjük be az alkalmazásokat a Forge TV-n.
 • Raspberry Pi- VPN telepítése a Raspberry Pi-re.
 • Cubox-i - Hogyan állítsunk be VPN-klienst.
 • We Tek Play - Hogyan állítsunk be VPN-t a We Tek Androidon.

Figyelem:

Ne töltsön le APK-fájlokat harmadik fél webhelyeiről. Soha nem tudhatod, hogy még mit helyeztek be ezekbe a fájlokba, vagy ha ezek a fájlok még jogszerűek vagy naprakészek-e. Csak az megbízható forrásból töltse le az APK-fájlokat. Ezenkívül az APK fájlok oldalra történő töltése ezen eszközökön olyan kockázattal jár, amelyet vállalnia kell, ha valami rosszul fordul elő. Csak akkor próbálja meg ezt a módszert, ha tudja, mit csinál.

C) Futtassa a VPN-t a routerén

Ha használsz FireTV, Chromecast vagy Roku a Kodi futtatásához már tudja, hogy nem támogatják a VPN-ket. Ehelyett azonban telepíthet egy választott VPN-t az útválasztóra.

Ez a folyamat megköveteli, hogy az útválasztó firmware-e kompatibilis legyen a VPN-sel. Ha nem, akkor villognia kell az útválasztón, hogy megváltoztassa a firmware-t, de ez nagy kockázattal jár, és nagyon károsíthatja az útválasztót. Ehelyett azt javaslom, hogy szerezzen egy új útválasztót, és ne kockáztasson.

A régi asztali számítógépet vagy laptopot virtuális útválasztóként is választhatja. Ez magában foglalja a VPN egyszerű futtatását az asztalon vagy a laptopján, és azt egy Wifi hálózat sugárzására használja, amelyet ezután csatlakoztat a Kodi készülékhez..

Végül, de nem utolsósorban - Kerülje el a ingyenes VPN-eket

Gondolkodhat: "Vannak ingyenes VPN-k, miért kellene fizetnem ezekért?"

Értjük. De ez hatalmas hiba lenne.

Itt tényleg megkapja azt, amit fizet. A legtöbb ingyenes VPN szó szerint eladja az Ön adatait a legmagasabb licitáló számára.

Nem is beszélve, hogy sok ingyenes VPN korlátozza a sávszélességet. Ez azt jelenti, hogy tovább streamálhat, és hirtelen elérheti a havi kvótáját. Amint ez megtörténik, a VPN teljesen leállítja magát, vagy ami még dühöngőbb, az internethasználatot gátolja.

Az ingyenes VPN-k szintén kevésbé biztonságosak.

És utoljára, sebességük általában nagyon lassú.

Melyik VPN működik Önnek a legjobban? Hagyj hozzászólást, és segíts a többi Kodi rajongónak ��

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me