A legjobb VPN az anonim torrentinghez

Soha ne torrent VPN nélkülMi, a TheBestVPN.com webhelyen, soha nem javasoljuk a torrentolást VPN nélkül ...


A torrentinghez legmegfelelőbb VPN megtalálása nem könnyű feladat.

Számos tényező befolyásolja a VPN kiválasztását kizárólag a torrenting érdekében. Itt van a legfontosabb:

 • igazságszolgáltatás - Előnyösen az Egyesült Államokon kívül, 5, 9 és 14 szemmel
 • Naplózási politika - Lehetőleg olyan VPN, amely nem gyűjt semmilyen naplót
 • Sebesség - olyan VPN, amely elég gyors nagy fájlok letöltéséhez
 • Kínzó politika - egy VPN, amely lehetővé teszi a torrent (sok VPN korlátozza és visszatartja a torrent).

A VPN segítségével a torrentokat használó emberek elrejthetik tevékenységüket az internetszolgáltató érdeklődő szemei ​​elől, miközben egy további biztonsági réteget tettek ki az azokat kiberbűnözőkkel szemben, akik ki akarják használni őket..

Nagyszerű, igaz?

Kivéve, hogy sok VPN-t teszteltünk, amelyek nem engedélyezik a torrentot. Az olyan vállalatok, mint a Hoxx VPN és a Hola, büntethetik a felhasználókat, és megtilthatják a zaklatást, korlátozva az internet szabadságát a folyamatban.

Ezért a torrent kereső felhasználóknak tudniuk kell, mely VPN-ek szolgálják céljaikat, és melyek nem. A mai napig 78 különböző VPN-t vizsgáltunk át, és itt vannak a legjobb torrent-készítésű VPN-k, amelyeket a tényleges tesztek alapján találtunk..

7 legjobb VPN magántulajdonban & Névtelen torrenting

Az alábbiakban felsoroljuk a 7 legjobb VPN-t a Torrenting számára 2020-ban:

1. NordVPN.com - A legtöbb szerver az anonim torrentinghez

NordVPN a torrent

Az NordVPN gyakran tetején van a legtöbb VPN kívánságlistán. Kiderült, hogy ugyanolyan erősek a kínzásukban is.

Ők egyike azoknak a legitim versenyzőknek, akiket állandóan a legjobb VPN rangsorban az első helyért versenyeznek.

Az olyan P2P-szolgáltatások, mint a torrent, a NordVPN kiterjedt szerverparkjában, több mint 5200 különféle szerverrel elérhetők.

És több mint 4500 szerverük kifejezetten a P2P-hez van optimalizálva. Ez sok különféle választást kínál a BitTorrent-szerető felhasználók számára.

A Nord ugyanazokkal az OpenVPN protokollokkal és AES-256 titkosítással védi a felhasználók torrentizáló tevékenységét, mint a Surfshark & ExpressVPN. Ugyanakkor egy lépéssel tovább haladnak, a két kiszolgálót egyetlen kapcsolattal kombinálva a kettős védelem érdekében.

Ismét adjon hozzá egy szigorú bejelentkezési tilalmat és egy VPN-kikapcsolót, hogy ez az egyik legbiztonságosabb és leginkább anonim torrent VPN legyen a piacon..

Miért a NordVPN a legjobb VPN a P2P számára

A Nord lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy korlát nélkül torrent-e, sávszélességükre ne tegyenek kupakot.

Ezenkívül a Nord olyan árat nem tud legyőzni, amelynek havi költségei 4 dollár alatt vannak egy 3 éves tervre vonatkozóan.

… Vagy olvassa el a NordVPN áttekintést

2. Surfshark.com - A Torrenting / P2P optimalizált biztonsága

A Surfshark torrenting weboldala

A Surfshark megtartja ígéretét a gyors és biztonságos kínzás biztosításában. Ez a könnyen használható VPN nemcsak a torrentot teszi lehetővé, hanem korlátozások nélkül is megteszi: sávszélesség-korlátozás, egyidejű csatlakozási korlátozás nélkül, stb..

A torrentálás minden Surfshark-kiszolgálón megengedett, beleértve az országokat is, ahol a P2P megosztása tilos. Az ilyen országokban a Surfshark további intézkedéseket hoz a forgalom átirányításával Hollandia vagy Kanada speciális torrent-barát kiszolgálóira (a felhasználó helyétől függően).

Időnként ugyanazt a műveletet hajthatja végre az automatikus algoritmus, hogy a szerverhálózatot minden felhasználó számára optimalizálhassuk. Ez okos.

Ezen felül a szolgáltató a modern titkosítást használja a sebesség optimalizálása és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. A Surfshark az AES-256-GCM segítségével titkosítja az összes forgalmat, amely kissé különbözik az elterjedt AES-256-CBC-től.

A kettő közötti különbség a sebesség. Az AES-256-GCM beépített hitelesítéssel rendelkezik, így a titkosítási folyamat gyorsabbá válik, lehetővé téve ezzel a nagyobb sebességet. A biztonság szempontjából ugyanolyan biztonságos, mint az AES-256-CBC, de éppen gyorsabb.

A Surfshark a Brit Virgin-szigeteken található, amely az 5., a 9. és a 14. szem szövetségének joghatósága alá tartozik. Ez azt jelenti, hogy a Surfshark nem elérhető a nagyobb megfigyelő ügynökségek számára, akik arra kényszeríthetik őket, hogy a felhasználókkal kapcsolatos információkat tárolják.

A BVI természetesen biztonságos menedék a szigorú bejelentkezési tilalmakra, és a Surfshark semmi sem rendkívüli. Nincsenek naplóik, és ez tökéletes a gondtalan kínzáshoz.

surfshark torrenting screenshot

Ami a kínzó politikát illeti, a Surfshark rendelkezik egy speciális oldalgal azok számára, akik VPN-t keresnek a kínzáshoz. Az oldal elmagyarázza a torrent-politikát, és felsorolja még a legjobb torrent-helyeket és a P2P szolgáltatásokat.

Mindemellett ők a legolcsóbb VPN a piacon, mindössze havonta 1,99 USD (2 éves terv), egy alkuról beszélni…

... vagy olvassa el a Surfshark-áttekintést

3. ExpressVPN.com - A leggyorsabb a torrenting & P2P

ExpressVPN a torrentinghez

Az ExpressVPN mindenféle előnyt biztosít, a biztonságtól a korlátozásmentes torrentingig. Ez azt jelenti, hogy torrenteket használhat a világ minden tájáról származó ezer szerverén.

Tudom, mit gondolsz. „Nem lehet olyan jó.” Ugyanazt gondoltam.

Aztán kipróbáltuk.

Először is, a Brit Virgin-szigeteken találhatók. Ez elhagyja őket a fő felügyeleti szövetségek joghatósága alatt, ami arra kényszerítheti a VPN-társaságot, hogy feladja a felhasználókat érintő információkat.

Ez a szigorú bejelentkezési tilalommal párosítva az ExpressVPN-t megbízható kínzó partnerré teszi.

Az Ön személyes böngészése az OpenVPN protokolloknak köszönhetően privát marad, amelyeket kormányzati szintű AES-256 titkosítás támogat. Senki, bárhol, senki sem töri meg ezt a kapcsolatot hamarosan.

Az ExpressVPN nemcsak lehetővé teszi a torzítást, hanem aktívan ösztönzi a felhasználókat. Valójában a támogatási szakasz egy teljes oldala sétál a felhasználókat az uTorrent szoftver és az ExpressVPN együttes használatával..

az utorrent használata az ExpressVPN segítségével

A társaság egy 2017. évi blogbejegyzésben összegezi a VPN szükségességét, amely kiemeli azt az óriási adatmennyiséget, amelyet az internetszolgáltató összegyűjthet ügyfelei számára. A cikk egyik fontos szakasza a torzításról szól.

… Vagy olvassa el az ExpressVPN áttekintést

4. Mullvad.net - a legjobb a BitTorrent felhasználók számára

Mullvad VPN a torrentinghez

A Mullvad tökéletes egy valóban névtelen élményhez.

Összességében a listánk hatodik helyen állnak. Ugyanakkor kényelmesek az első háromban a torzítás miatt, a felhasználók magánéletének védelme érdekében szükséges rendkívüli hosszúságok miatt.

A Mullvad egy svéd cég. Ők az egyetlen VPN, amellyel szembesültünk, és amelyekben nincs feltétlenül szükséges információ ügyfeleikről. Még egy e-mail címet sem.

Amikor feliratkozik, kapsz egy számozott fiókot és ennyi!

Ezenkívül semmilyen naplót sem vezetnek, ami azt jelenti, hogy a kínzó tapasztalat teljesen magántulajdonú lesz. És bár Svédország a kiterjesztett 14 Eyes Felügyeleti Szövetség joghatósága alá tartozik, nem adhatják át az információkat, ha nincsenek ilyenek..

Az összes torrentot az OpenVPN protokollok ugyanazon nyerő kombinációja védi, az AES-256 titkosítással párosítva. A perspektíva szerint ez az FBI által használt biztonsági rendszer. Ha védi az amerikai nemzeti titkokat, akkor biztos lehet benne, hogy megóvja a letöltéseket.

Ezen felül ösztönzik a névtelen fizetési formákat, például a kriptovalutákat. Az összes Bitcoin-ügylet magán- és bizalmas jellegű, és újabb biztonsági réteget ad a Mullvad számára.

A Mullvad VPN gyilkos kapcsolót is alkalmaz. A gyilkos kapcsoló figyeli a VPN-alagútban lévő szivárgásokat, és ha olyan szivárgásokat észlel, amelyek potenciálisan ki tudják téged tenni, akkor a gyilkos kapcsoló aktiválódik és elindítja a szolgáltatást. Ez a kínzó élethossz, és valami, amit mindig meg kell keresni a VPN-k kutatásakor.

A Mullvad támogatja az összes BitTorrent szoftvert, de erősen elősegíti a qBitTorrent használatát a felhasználók számára.

Nem blokkolják a BitTorrent ügyfeleket, például az uTorrent vagy a BitComet, de állítják, hogy nem gondolják, hogy ezek a szolgáltatások ugyanolyan biztonságosak, hivatkozva a káros hirdetőprogramokra, a rossz adatvédelmi beállításokra és a nyílt forráskód hiányára.

A Mullvad egyike azoknak a VPN-knek, amelyek nemcsak a torzítást engedik meg, hanem átfogják. A hivatalos weboldalon egy teljes oldal található, amely a felhasználókat végigvezeti a folyamaton.

 • A Mullvadról további információt a hivatalos weboldalon találhat.
 • Ha szeretné meghallgatni a Mullvad-ról szóló teljes véleményünket, mind az ellen, mind a hátrányait, nézd meg a Mullvad hivatalos áttekintését.

5. PerfectPrivacy.com - Konfigurálható P2P port-továbbítás

Konfigurálható port-továbbítás

Tökéletes adatvédelem a torrenting számára

A harmadik rangsorolt ​​VPN-hez a listán a negyedik helyen kerül sor.

A tökéletes adatvédelem titkosítja és névtelenül teszi az adatokat. Csakúgy, mint mindenki a listán. De teljes támogatást nyújtanak a BitTorrent számára is.

azt állítja, hogy a legjobb megoldás a P2P letöltésekhez

Noha a társaság ösztönzi a gyötrelmet, néhány korlátozással járnak. Csak bizonyos dedikált szerverek vannak fenntartva a P2P-hez, mert ezeket úgy tervezték, hogy anonim, 1000 Mbps sebességű kapcsolatot biztosítsanak.

Egy másik tényező, amely a tökéletes adatvédelmet lerontotta a listánkban, a kapcsolat sebessége volt. A torrenting nagy letöltési sebességet igényel, és teszteink azt mutatták, hogy ez a VPN egy kicsit küzdött ezen a területen.

Ez magas költségeket is jelent, mivel néhány felhasználó havonta több mint 15 dollárt fizet.

De amikor a névtelenség és az adatvédelemről van szó, a Perfect Privacy a nevéhez fűződik.

Az Ön adatait az OpenVPN alagút protokollok és az AES-256 titkosítás áthatolhatatlan fala mögé helyezik. A Perfect Privacy által kínált egyéb alagút-protokollok közül néhány az IPSec és az SSH, valamint a SOCKS5 és a PPTP proxy.

Ez a sokféle lehetőség azt jelenti, hogy az élet minden területén élő felhasználók képesek lesznek találni valamit, amely tökéletesen működik az eszközükhöz és a kapcsolathoz.

Tökéletes adatvédelem nincs napló

A tökéletes adatvédelem semmilyen naplót nem tárol. Ezt a pontot a Perfect Privacy hivatalos adatvédelmi politikája is alátámasztja. Ezt ünnepelni kell, mivel sok VPN-cég hazudik naplózási politikájukról.

Mindemellett a teszteink azt is kimutatták, hogy a Perfect Privacy szivárgásmentes és vírusmentes program. Az utolsó dolog, amit egy BitTorrent felhasználó akar, az veszélybe kerül a DNS és a WebRTC szivárgás miatt, vagy hogy egy rosszindulatú malware támadjon meg a rendszerükön. Pontosan ez a sérülékenység típusa, amellyel a torzító VPN-nek védeni kell.

Ez egy újabb VPN, amelybe beépített gyújtáskapcsoló tartozik, így még ha szivárgásokat észlelnénk is, a torrent biztonságot továbbra is védjük. A szivárgások problémája az, hogy gyakran észrevétlenek. Tehát egy feledékeny felhasználó folytatná, azt gondolva, hogy biztonságban vannak, mindaddig, amíg az internetszolgáltató minden mozdulatát figyeli. Egy gyilkos kapcsoló ellentétes ezzel a sebezhetőséggel.

A Perfect Privacy egyik legértékesebb tulajdonsága a korlátlan egyidejű kapcsolat. Ez óriási bónusz, mivel azt jelenti, hogy ezt a szolgáltatást a ház minden számítógépéhez csatlakoztathatja.

 • A tökéletes adatvédelemről további információkat talál a hivatalos weboldalon.
 • Ha több gondolatot szeretne megtudni erről a VPN-ről, tekintse meg a Perfect Privacy VPN áttekintést.

6. PrivateInternetAccess.com - nagyszerű a sebesség és a biztonság szempontjából

PIA VPN a torrentinghez

A privát internet-hozzáférés (PIA) 32 ország több mint 3300 szerverét kínálja.

Először is, havi 3 dollár alatt van. Ez nem tud megverni. A költség csak az egyik oka annak, hogy a PIA-t a teljes kilencedik VPN-ra helyezzük.

De ami a legjobb, a PIA semmiféle torzító korlátot nem ír elő, mivel a P2P támogatást nyújt hatalmas szerverparkjuk teljes területén.

PIA szerver hálózat

A cég soha nem mondja kifejezetten a „torrenting” vagy a „BitTorrent” szavakat a saját webhelyükön, de a P2P támogatás önmagáért beszél. Ezért van a PIA nagy hírneve az egész kínzó közösségben.

A PIA nem engedi vissza a gyenge titkosítási és protokoll lehetőségeket sem. Biztosítják a legjobb besorolású OpenVPN alagút protokollokat, valamint az AES-128 és AES-256 titkosítási szabványokat..

Bár nem naplózza az Ön felhasználási adatait, nyomon követi az Ön e-mail címét és a fizetési információkat. Ez nem hatalmas üzlet, mivel létrehozhat egy új e-mail címet, amely nincs kapcsolatban a személyes adataival, és lehetővé teszi, hogy nyomon követhetetlen kriptovalutával fizethessen..

 • A PIA-val kapcsolatos további információkért tekintse meg hivatalos webhelyüket.
 • Ha többet szeretne tudni a PIA használatának előnyeiről és hátrányairól, tekintse meg a Privát Internet hozzáférés VPN hivatalos áttekintését.

7. TorGuard.net

TorGuard a torrent

A TorGuard a neve ellenére semmi köze a népszerű TOR proxy böngészőhöz.

A nevében a „tor” valójában a kínzó. Az általános VPN-ek listáján a 15. helyen álltunk, és a torzító politikája nagy része annak, hogy miért van ilyen magas.

Itt van egy másik A-listájú VPN-je néhány kiváló torrenting-funkcióval. Ez a társaság valójában egy olyan proxtet tartalmazó csomagot kínál, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy nagyobb sebességgel torrentre lépjenek, mint a VPN szolgáltatásaik. Szó szerint kínzóak az agyuk.

A TorGuard kijelenti, hogy hivatalos webhelyén kijelenti, hogy szervereik optimalizálva vannak a torzításhoz, és nem korlátozzák a felhasználókat.

Névtelenítse a BitTorrent-et a TorGuard használatával

De védi-e a kínzó tevékenységet??

Teljesen.

Lekerekítik az OpenVPN és AES-256 titkosítást használó torrenting VPN-ek listáját. Az a tény, hogy a listán szereplő összes termék ezt a párosítást használja, megmutatja, mennyire hatékonyak és hasznosak.

A TorGuard egy teljesen névtelen rendszert kínál, amely nem tartalmaz semmiféle naplózást - az a tény, hogy webhelyük számos területén gyorsan rámutatnak rájuk..

Miért van ez a lista alján??

Joghatósága az Egyesült Államokban rejlik, így a Five Eyes Felügyeleti Szövetség részévé vált. Tehát, ha Sam bácsi kopogtatna a TorGuard ajtaján, akkor nem lenne más választása, mint hogy megfeleljenek. A szövetségi kormány által Önnel összegyűjtött információkat megosztják a többi tagországgal, köztük az Egyesült Királysággal, Kanadával, Új-Zélanddal és Ausztráliával..

Véleményünk szerint ez óriási aggodalom. Különösen akkor, ha vázlatos tevékenységeket kíván használni vázlatos forrásokkal rendelkező tartalom letöltésére.

 • Ha többet szeretne megtudni a TorGuardról, nézd meg hivatalos webhelyüket.
 • Ha többet szeretne tudni a rendszerrel kapcsolatos véleményről, tekintse meg a TorGuard VPN hivatalos áttekintését.

A VPN torrenting házirendeinek összehasonlítása

Nehéz lehet megtalálni a torrent igényeinek megfelelő VPN-t, ám néhány kulcsfontosságú dolgot meg kell emlékezni, amikor egy opcióról döntenek. Torrentáláskor olyan VPN-t szeretne, amely lehetővé teszi a torrentet a lehető legkevesebb korlátozással.

Ezenkívül feltétlenül használjon olyan VPN szolgáltatót, amely nem naplózza személyes adatait. Ez akkor fontos, ha a felhasználói adatokat a kormány vagy a rendészeti szerv kéri.

Össze lehet hasonlítani az összes VPN-szolgáltató torrent és naplózási politikáját, amelyet az alábbiakban összehasonlító diagramunkban vizsgáltunk meg.

VPN-szolgáltató Kínzó politika Naplózási politika
AirVPN Engedélyezett Szigorúan nincs naplózás
Névtelen VPN Engedélyezett Szigorúan nincs naplózás
Astrill Engedélyezett Néhány fakitermelés
AzireVPN Engedélyezett Nincs fontos naplózás
BitDefender VPN Engedélyezett Szürke terület
BTGuard VPN Engedélyezett Szürke terület
Pufferelt VPN Engedélyezett Néhány fakitermelés
ExpressVPN Engedélyezett Szigorúan nincs naplózás
FastestVPN Engedélyezett Szigorúan nincs naplózás
FrootVPN Engedélyezett Szigorúan nincs naplózás
Az összes IP elrejtése Engedélyezett Nincs fontos naplózás
Az IP elrejtése Engedélyezett Néhány fakitermelés
Hotspot pajzs Engedélyezett Néhány fakitermelés
LiquidVPN Engedélyezett Néhány fakitermelés
Mullvad Engedélyezett Nincs fontos naplózás
NordVPN Engedélyezett Szigorúan nincs naplózás
OneVPN Engedélyezett Nincs fontos naplózás
Tökéletes adatvédelem Engedélyezett Szigorúan nincs naplózás
PIA Engedélyezett Szigorúan nincs naplózás
PrivateVPN Engedélyezett Szigorúan nincs naplózás
ProXPN Engedélyezett Szigorúan nincs naplózás
SecureVPN Engedélyezett Nincs fontos naplózás
SlickVPN Engedélyezett Nincs fontos naplózás
StrongVPN Engedélyezett Szigorúan nincs naplózás
SurfEasy Engedélyezett Néhány fakitermelés
Surfshark Engedélyezett Szigorúan nincs naplózás
TorGuard Engedélyezett Szigorúan nincs naplózás
Trust.zone Engedélyezett Szigorúan nincs naplózás
TunnelBear Engedélyezett Szigorúan nincs naplózás
VPN.ht Engedélyezett Nincs fontos naplózás
VPNTunnel Engedélyezett Szürke terület
ZoogVPN Engedélyezett Néhány fakitermelés
Ace VPN Korlátozott szerverekre engedélyezett Néhány fakitermelés
AVG Secure VPN Korlátozott szerverekre engedélyezett Néhány fakitermelés
Avast SecureLine Korlátozott szerverekre engedélyezett Szigorúan nincs naplózás
BlackVPN Korlátozott szerverekre engedélyezett Nincsenek fontos naplófájlok
CactusVP Korlátozott szerverekre engedélyezett Nincsenek fontos naplófájlok
Celo VPN Korlátozott szerverekre engedélyezett Nincsenek fontos naplófájlok
GooseVPN Korlátozott szerverekre engedélyezett Nincsenek fontos naplófájlok
Rejts el Korlátozott szerverekre engedélyezett Szigorúan nincs naplózás
Ivacy Korlátozott szerverekre engedélyezett Szigorúan nincs naplózás
iVPN Korlátozott szerverekre engedélyezett Szigorúan nincs naplózás
ProtonVPN Korlátozott szerverekre engedélyezett Szigorúan nincs naplózás
PureVPN Korlátozott szerverekre engedélyezett Néhány fakitermelés
RA4W VPN Korlátozott szerverekre engedélyezett Nincsenek fontos naplófájlok
SaferVPN Korlátozott szerverekre engedélyezett Szigorúan nincs naplózás
Speedify Korlátozott szerverekre engedélyezett Szigorúan nincs naplózás
TigerVPN Korlátozott szerverekre engedélyezett Néhány fakitermelés
Turbo VPN Korlátozott szerverekre engedélyezett Néhány fakitermelés
VPN.ac Korlátozott szerverekre engedélyezett Nincsenek fontos naplófájlok
VPNArea Korlátozott szerverekre engedélyezett Szigorúan nincs naplózás
VPNSecure.me Korlátozott szerverekre engedélyezett Szigorúan nincs naplózás
Windscribe Korlátozott szerverekre engedélyezett Szigorúan nincs naplózás
Anonymizer Szerzői joggal védett anyag tilos Teljes naplózás
Betternet Szerzői joggal védett anyag tilos Néhány fakitermelés
BolehVPN Szerzői joggal védett anyag tilos Teljes naplózás
CyberGhost Szerzői joggal védett anyag tilos Szigorúan nincs naplózás
F-Secure Freedome Szerzői joggal védett anyag tilos Néhány fakitermelés
HideMyAss VPN Szerzői joggal védett anyag tilos Néhány fakitermelés
ibVPN Szerzői joggal védett anyag tilos Nincsenek fontos naplófájlok
IPVanish Szerzői joggal védett anyag tilos Szigorúan nincs naplózás
Saját alagút Szerzői joggal védett anyag tilos Szürke terület
VPN korlátlan Szerzői joggal védett anyag tilos Néhány fakitermelés
VyprVPN Szerzői joggal védett anyag tilos Néhány fakitermelés
DotVPN Nem megengedett Szürke terület
Encrypt.me Nem megengedett Néhány fakitermelés
Hola VPN Nem megengedett Teljes naplózás
Hoxx VPN Nem megengedett Néhány fakitermelés
Kaspersky biztonságos kapcsolat Nem megengedett Néhány fakitermelés
Norton Wi-Fi adatvédelmi VPN Nem megengedett Néhány fakitermelés
PersonalVPN Nem megengedett Szigorúan nincs naplózás
Zenmate Nem megengedett Szigorúan nincs naplózás
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me