A legjobb Android VPN alkalmazások (* Frissítve 2020)

Fontos az internetkapcsolat védelme otthon, vagy útközben.

De miért védi az internethasználat csak egy részét??

Ha Android telefont használ, akkor VPN-t kell használnia, amikor csatlakozik az internethez.

Beszéljünk arról, hogy miért ez jó ötlet, majd beszéljük meg az Android telefonok legjobb VPN-jeit. Megvizsgáljuk a kiválasztási kritériumokat, majd benyújtjuk az ajánlásainkat.

Miért használjon Android VPN-t??

Csakúgy, mint az otthoni vagy munkahelyi számítógépről küldött internetes forgalmat, a telefonjáról küldött forgalmat is védeni kell. A VPN biztosítja ezt a védelmet.


Részletes magyarázatért olvassa el a VPN-ekkel kapcsolatos teljes kezdő útmutatónkat. Röviden: VPN használatával az Androidon:

  1. Elrejti az IP-jét, így anonim és privát maradhat
  2. Megkerüli a földrajzi korlátozásokat (különösen hasznos a Netflix, Hulu, Youtube stb. Streamingjében)
  3. Segít személyes adatainak biztonságában
  4. Védi névtelenségét az online és az online kémkedés ellen

Lehet, hogy nem gondolja, hogy van oka elrejteni a telefonról érkező internetes forgalmat, de ne feledje, hogy szövegeket, fényképeket és e-maileket küld tőle. Szeretne valakit kémkedni ezekre? Még ha nem is küld semmiféle privát képet, akkor sem akarja, hogy bárki szimatoljon.

Az Electronic Frontier Foundation javasolja a VPN-ek használatát az internetszolgáltató általi felügyelet elkerülése érdekében. Ugyanez igaz mindenképpen a mobil adatszolgáltatóra, és ugyanazon okokból.

Természetesen vannak más okok is, amelyek miatt használhat VPN-t, de ezek a legnépszerűbbek. A védett böngészés elengedhetetlen a telefonról történő streaminghez és torrent-hoz, ám a biztonsági előnyöket önmagában érdemes létrehozni egy VPN-t.

5 legjobb VPN alkalmazás az Android készülékekhez

További beavatkozás nélkül az Android készülékhez 5 legfontosabb VPN tartozik, amelyek gyorsak, biztonságosak és biztonságosak:

1. NordVPN - A legtöbb VPN-kiszolgáló eltérő IP-címmel

A NordVPN minden kategóriában a legfontosabb versenyző, ám az Android VPN-k körében kiemelkedik a felhasználók által kapott rendkívül magas véleményekkel: A NordVPN alkalmazásának 4,3 rangját szerezte a Google Play, az egyik legmagasabb, amit látunk:

NordVPN értékelése és besorolásaNordVPN besorolás a Google Playen

Amellett, hogy egy gombnyomással fér hozzá több mint 5 200+ szerverhez 60 országban, az alkalmazás rendelkezik egy beépített adblokkolóval is, így könnyebben böngészhet az interneten, és kevesebb adatot tud felhasználni. Csak annyit kell tennie, hogy megmondja az NordVPN-nek, hogy hova szeretne csatlakozni, és azonnal csatlakozni fog a hálózatához.

Szeretjük azt is, hogy 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínálnak a feltett kérdések nélkül, így megnézheti az Android alkalmazást, hogy kiderüljön, tetszik-e. Ha nem, akkor csak annyit kell tennie, hogy lemondja a szolgáltatást és igényli a visszatérítést.

NordVPN Android appNordVPN android alkalmazás

Úgy gondoljuk azonban, hogy tetszeni fog; szilárd sebességértékekkel (74 Mbps letöltés a 100 Mbps kapcsolaton), az iparági szabványos titkosítás és az elképesztő számú szerver, nincs még sok más, amit kérhetnének. Nem a leggyorsabb odakinn, de nagyon gyorsnak kell lennie bármi, amit a telefonjáról tesz.

Egy másik nagyszerű lehetőség az NordVPN extra biztonságos dupla VPN-je.

A forgalmat két VPN-kiszolgálón keresztül irányítja egyetlen helyett, hogy kétszer titkosított adatokat kapjon. Ez a szolgáltatás lelassíthatja a kapcsolatot, de ha teljesen biztosnak kell lennie abban, hogy senki sem tudja, mit csinál online, akkor bízhat a Double VPN-ben.

Ha mindezt egy nagyon megfizethető árképzési struktúrával csinálja, nyertes lesz. Ha feliratkozik egy hároméves tervre a NordVPN-nél, akkor havonta csak 3,49 dollárt fizet. Nem sok VPN ennél kevesebbet számít fel.

A legjobb VPN androidhoz (NordVPN)

Sebesség: 74% a referenciaértéktől
Felhasználói értékelés (Google Store): 4,3 / 5,0
Költség: 3,49 USD / hónap
Naplózási politika: Nincs napló
Netflix: Dolgozik
Torrent: Torrenting megengedett
Használhatóság: 5/5

Olvassa el a teljes NordVPN ismertetőt itt.

2. ExpressVPN - a legjobb a biztonsághoz & A leggyorsabb csatlakozási sebesség

Az ExpressVPN az egyik leggyorsabb szolgáltató, amelyet teszteltünk 83 Mbps letöltési sebesség a 100 Mbps kapcsolaton.

Noha az Android-telefonod sebessége nagyban függ a telefonjától és a kapcsolattól, biztos lehet benne, hogy az ExpressVPN-vel a lehető leggyorsabb sebességet fogja elérni..

Express VPN android appÍgy néz ki az ExpressVPN alkalmazás az Androidon

Az Android alkalmazás különféle Android telepítésekkel működik, a legújabb verziótól, az Oreo-tól egészen a Jelly Beanig. Még ha az Android régi verzióját is futtatja, a VPN működni fog és biztonságos lesz.

Az ExpressVPN Android-alkalmazásának egyik nagyszerű tulajdonsága az ajánlott hely; amint elindítja az alkalmazást, a szervereket ajánlja neked annak alapján, hogy hol kapja a legjobb kapcsolatokat. Koppintással csatlakozhat a gyors szerverhez az egész világon. Ennél nem sokkal könnyebb. A gyorsabb hozzáférés érdekében elmentheti kedvenc szervereit is.

Azt is szeretjük, hogy az alkalmazás alapértelmezés szerint az OpenVPN, a legbiztonságosabb VPN protokoll. A 4.1-es értékelés szintén bizalmat ösztönző.

ExpressVPN Android-alkalmazás áttekintés a Google PlayenExpressVPN besorolás a Google Playen

Az egyetlen hely, ahol az ExpressVPN jelentősen elmarad a versenytársaitól, az az ár. Ha egy teljes évet fizet előre, akkor ez havi 8,32 dollárba kerül. Ha 15 hónappal előre fizet, akkor havi 6,67 USD.

Ez a legfelső szintű VPN-k drágább oldalán van. Ennek ellenére, ha sokat fog használni az Android VPN-t - amit ajánlunk -, akkor az megéri.

leggyorsabb VPN android

Sebesség: 83% a referenciaértéktől
Felhasználói értékelés (Google Store): 4.1 / 5.0
Költség: $ 6.67 / hónap
Naplózási politika: Nincs napló
Netflix: Dolgozik
Torrent: Torrenting megengedett
Használhatóság: 5/5

Olvassa el a teljes ExpressVPN áttekintést itt.

3. Surfshark - olcsó VPN streaming az Androidon

Surfshark Android alkalmazásA Surfshark Android alkalmazás

Annak ellenére, hogy újonc vagy, és viszonylag kis szerverkészlettel rendelkezik, a Surfshark nagyszerű VPN-választás az Ön Android-eszközéhez.

A Surfshark egyik nagy előnye az olcsó költségek.

Ha 2 évre választja, havi 1,99 dollár költséggel kapja meg, ami 24,7 hónapra 47,76 dollár összeget eredményez. Erős VPN protokollokat (OpenVPN és IKEv2) is használnak, és korlátlan egyidejű kapcsolatot tesznek lehetővé.

Ezen felül az alkalmazás mindent tartalmaz, amit elvárhat egy legfelső szintű Android VPN-alkalmazástól. Rendkívül könnyen használható, egyszerű szerverválasztással rendelkezik, és kényelmes Whitelister funkciót kínál, amely lehetővé teszi egyes webhelyek kizárását a VPN-kapcsolatból.

A Google Play Store 4,1-es értékelése szintén megnyugtató:

Surfshark besorolása a Google PlayenSurfshark értékelése a Google Playen

Habár nem versenyez a NordVPN szerver tartományával vagy sebességével, kiváló lehetőség a költségkerettel rendelkező vásárlók számára.

A surfshark honlapja

Sebesség: 69% a referenciaértéktől
Felhasználói értékelés (Google Store): 4.1 / 5.0
Joghatóság: Brit Virgin-szigetek
Költség: $ 1.99 / hónap
Netflix: Dolgozik
Torrent: Torrenting megengedett
Használhatóság: 5/5

Olvassa el a teljes Surfshark-értékelést itt.

4. Privát internet-hozzáférés - A legrugalmasabb Android VPN

A PIA nagy sebességéről ismert. Fenntartotta A 100 Mbps csatlakozási sebesség 81% -a amikor PC-n teszteltük, regisztráltuk az egyik leggyorsabb sebességet, amit valaha láttunk. Tehát ha a leggyorsabb Android VPN-t keresi, akkor készítsen egy képet a Internet hozzáférésről.

Az alkalmazás 4.0-os besorolással rendelkezik a Play Áruházban - az emberek nagyon szeretik. Nem nehéz belátni, hogy miért van az egyszerű kapcsolatok, az automatikus kiszolgálói ajánlások, az alkalmazásonkénti VPN-szabályok és a hirdetések blokkolása.

PIA besorolás a Google PlayenPIA besorolás a Google Playen
PIA android appA PIA android app

Bár azt javasoljuk, hogy VPN-t használjon bármilyen internetkapcsolathoz az Android-on, megértjük, hogy bizonyos alkalmazások használatakor nagyobb sebességre lehet szükség. Ha hagyjuk, hogy néhányuk a VPN-en kívül csatlakozzon, akkor ez megtörténik.

A PIA több mint 3300 szerverrel rendelkezik, ami megdöbbentően magas. A kívánt országban mindig megtalálhatja az egyiket, amely nem zavarja meg a forgalmat. És mivel kétéves előfizetést kaphat, amelynek havi költsége alig haladja meg a 3 dollárt, ez egyben a leginkább megfizethető VPN-ek is..

Privát internet-hozzáférés áttekintése

Sebesség: 81% a referenciaértéktől
Felhasználói értékelés (Google Store): 4.0 / 5.0
Joghatóság: Egyesült Államok
Költség: 3,49 USD / hónap
Netflix: Nem működik jól
Torrentezés-: Engedélyezett
Használhatóság: 4/5

Olvassa el a teljes PIA-áttekintést itt.

5. TunnelBear - Legjobb értékelés a Google Playen

Mint már korábban említettük, maga az alkalmazásnak jónak kell lennie ahhoz, hogy Android VPN-t ajánlhassunk. Az TunnelBear fantasztikus alkalmazással rendelkezik - ez az egyik oka annak, hogy jelenleg a Play Áruházban 4,4-es minősítéssel rendelkezik, amely az egyik legmagasabb, amit valaha is látottunk egy fizetett VPN-hez..

TunnelBear minősítés a Google PlayenTunnelBear VPN besorolás a Google Playen

Nem túl meglepő, figyelembe véve, hogy az alkalmazás milyen szórakoztató. Mint minden más, amelyet az TunnelBear készített, tele van szórakoztató grafikákkal és aranyos medvékkel. Amely nem tűnik úgy, hogy érdemes valamit, de ha az alkalmazást könnyű és kellemes használni, akkor valószínűbb, hogy használja.

És maga a VPN is nagyszerű. Az iOS-től eltérően az Android 256 bites OpenVPN titkosítást kap, ami azt jelenti, hogy a forgalom biztonságos. Ez nem a leggyorsabb VPN odakint (52 Mbps letöltési sebességet kaptunk a 100 Mbps kapcsolaton), de stabil, és bejelentkezési tilalmú politikánk van, amit nagyon szeretünk.

A TunnelBear Android-alkalmazásja telefonon és táblagépenA TunnelBear Android alkalmazás

A havi 4,99 dolláros, évente fizetett fizetett tervük a legolcsóbb, amit látunk. Van egy ingyenes terv, így kipróbálhatja az alkalmazást, hogy megnézze, hogyan működik az Ön számára. 500 MB-ra korlátozódik, de nem kell ennél többet tennie ahhoz, hogy megtudja, érdemes-e fizetni.

TunnelBear android

Sebesség: 52% a referenciaértéktől
Felhasználói értékelés (Google Store): 4.4 / 5.0
Joghatóság: Kanada
Költség: $ 5.00 / hónap
Netflix: Nem működik
Torrent: Nincs információ
Használhatóság: 4/5

Olvassa el a teljes TunnelBear ismertetőt itt.

Miért nem ajánljuk az ingyenes VPN-eket az Android számára

Sokan tudják, hogy VPN-t kell használniuk. De kevesebb hajlandó fizetni érte. Ez az oka annak, hogy több ezer ember várja a legjobb ingyenes Android VPN-t. Amint egy pillanat alatt meglátja, nem ajánlunk ingyenes VPN-t.

Miért ne? Mivel az ingyenes VPN-k kompromisszumokkal járnak. Először is, gyakran nem túl megbízhatóak. A fizetett VPN-k szolgáltatói nem valószínűsítik, hogy elsőbbséget élveznek ingyenes felhasználók forgalmának, és ha nem hajlandó fizetni, akkor másodlagos szolgáltatást fog kapni..

Ugyanez vonatkozik a sebességre. Az ingyenes Android VPN-k egyszerűen nem fognak versenyezni a fizetett opciókkal a sebességért. A fizetett szolgáltatótól gyorsabb, stabilabb kapcsolatokat kap, és ez sokat ér.

Másodszor, az ingyenes VPN-szolgáltatóknak továbbra is pénzt kell keresniük. És ha nem tőled kapják meg, akkor a hirdetőktől kapják meg. Az ingyenes VPN-szolgáltatók nagyobb valószínűséggel naplózza az Ön adatait, eladja adatait harmadik felek számára, és hirdetéseket jelenít meg, miközben csatlakozik. Míg a hirdetések bosszantóak, az adatok gyűjtése és eladása az Ön személyes adatainak megsértése.

És mivel a magánélet a VPN egyik legfontosabb alapelve, ez a rossz hír.

Ezen okok miatt javasoljuk, hogy mindig használjon fizetett VPN-t az Androidra. Gyorsabb, stabilabb szolgáltatást kap, és magánéletét jobban védik. És sok alább felsorolt ​​VPN alacsony költségeivel megfizethető módon megszerezheti ezeket a dolgokat.

Amit keresünk az Android VPN-ekben

Mi tehát egy nagyszerű Android VPN? A legtöbb esetben ugyanazok a tényezők teszik jóvá a VPN-t. Nagy sebesség. Nincs semmiféle naplózás (vagy legalábbis minimális fakitermelés). Szilárd titkosítás a biztonság és az adatvédelem érdekében.

Előnyösebbnek tartjuk azt is, hogy a VPN-ek ne legyenek székhelye olyan országokban, ahol szigorú felügyeleti és adatmegőrzési törvények vannak érvényben, például az Egyesült Államokban, Kanadában, az Egyesült Királyságban és Nyugat-Európa nagy részében. Egyes VPN-k ezeken a helyeken nagyon megbízhatóak, de mi inkább inkább enyhébb joghatóságokat használunk. Bár minden méltó VPN-nek lesz szervere az egész világon.

Az egyszerű, egyértelmű alkalmazások szintén nagy plusz. Ha hosszú ideig kell kitalálnia, hogyan lehet online elérni a VPN-t, akkor sokkal kevésbé valószínű, hogy rendszeresen használja. És ez ki lehet téve téged a biztonsági és adatvédelmi kockázatoknak. Minél könnyebb online elérni, annál jobb.

Megvizsgáljuk a Google Play Áruház alkalmazás-áttekintéseit is, hogy megnézzük, hogy a felhasználók hogyan érzik magukat az alkalmazás ellen. Ha egy VPN-alkalmazásnak több egy- és kétcsillagos véleménye van, mint más alkalmazásoknak, akkor érdemes közelebbről megnézni.

És természetesen megvizsgáljuk az árat. Tudjuk, hogy egy drága VPN nem illeszkedik mindenki költségvetésébe, ezért megpróbáljuk a lehető legjobb áron kiemelni a lehetőségeket..

A legjobb Android VPN-ek állnak rendelkezésére

A fent felsorolt ​​öt VPN fantasztikus lehetőség az Android felhasználók számára. Ők bizalmasan kezelik a forgalmat, segítenek megkerülni a földrajzi korlátozásokat, és megakadályozzák, hogy az internetszolgáltató megakadályozza a forgalmat. És mivel legalább viszonylag megfizethetőek, mindent megtesznek anélkül, hogy betörnének a bankba.

  1. NordVPN - 2,99 USD / hó
  2. ExpressVPN - 6,67 USD / hónap
  3. Surfshark - 1,99 USD / hó
  4. Privát internet-hozzáférés - 3,49 USD / hó
  5. TunnelBear - 4,99 USD / hó

Ha nem Android VPN-t használ, akkor most el kell kezdenie. Ezen lehetőségek egyikével sem tévedhet, ezért válasszon egyet, és kezdje el biztonságosabb böngészést még ma!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me