7 parasta VPN-yhteyttä Mac-käyttäjille (2020)

Mac-VPN: n löytäminen ei ole niin helppoa kuin miltä se kuulostaa.

Ensinnäkin, monilla VPN-verkkoilla ei ole erillistä sovellusta Mac-laitteille. Tämä tarkoittaa, että on asennettava kolmannen osapuolen ohjelmisto (kuten erillinen OpenVPN-asiakas) ja asetettava se manuaalisesti. Joten sen sijaan, että lataat yksinkertaisen Mac-sovelluksen ja muodostat yhteyden heti, sinun on selattava tätä monimutkaista kiertotapaa muodostaaksesi manuaalisen yhteyden VPN: ään.

Omistettu Mac-sovellus on kuitenkin vasta alku.

Et halua uhrata nopeutta turvallisuuden tai vastaavan vuoksi. Monet VPN: t voivat suorittaa hitaasti tai vuotaa IP- tai DNS-osoitteesi. Mac VPN: n tulisi käyttää uusimpia protokolla- ja salausvaihtoehtoja, kuten OpenVPN- ja AES-256-bittisiä salauksia. Tiukka "kirjautumattomuus" -käytäntö on hyväksyttävä. Muuten VPN voisi seurata toimintaa ja myydä se korkeimmalle mainostajalle.

Lopuksi, et todellakaan voi suoratoistaa mitään Netflixissä tai käyttää torrentia, ellet palvelimen nopeudet pysyvät nopeina.

Olemme kuitenkin tehneet jalkatyöt ja testanneet ja tarkistaneet yli 78 VPN: ää. Alla on luettelo seitsemästä parhaasta VPN: stä Mac-käyttäjille vuonna 2020:

1. NordVPN - paras VPN Macille (3,49 dollaria kuukaudessa)

nordvpn mac asiakasNordVPN Macissa (asiakas, jolla on paras käytettävyys)

NordVPN on paras valinta säännöllisille MacBook-käyttäjille testiemme perusteella.

Mac-sovelluksessa on vetämällä ja pudottamalla kartta uuden palvelimen sijainnin valitsemiseksi.

Kaikki 5 200 palvelinta 62 maassa ovat myös vasemmanpuoleisessa valikossa. Ja sen mukana tulee sisäänrakennettu tap-kytkin, joka katkaisee yhteyden automaattisesti, jos langaton verkko putoaa (joten oikea sijaintisi ei ole vahingossa paljastunut).

NordVPN on saatavana Mac-, iOS-, Windows-, Android- ja Linux-käyttöjärjestelmissä. Lisäksi noin 40 muuta käyttöjärjestelmää ja reititintä. Voit käyttää korkeintaan kuutta samanaikaista yhteyttä milloin tahansa.

Alan standardi, OpenVPN, on Mac-sovelluksen oletusprotokolla. Mutta niiden avulla voit myös siirtyä tarvittaessa IKEv2 / IPSec: hen.

NordVPN on myös ainoa VPN-palveluntarjoaja tässä luettelossa, jossa on sekä kaksinkertainen VPN että häiriintyneet palvelimet. Tupla-tietosuojaus kietoa yhteytesi kahteen VPN-kerrokseen lisää suojausta varten. Vaikka hävitetyt palvelimet voivat auttaa sinua ohittamaan verkon palomuurit, se on täydellinen ihmisille, joilla on rajoitettu pääsy kotimaassasi.

Myös niiden yhteysnopeudet ovat vakaat. Aloitimme nopeudella noin 98 Mbit / s (ilman VPN: tä), ja yhteyden muodostamisen jälkeen NordVPN: ään keskimäärin 74 Mbit / s. Se on silti riittävästi nopeutta viihtymättömälle suoratoistolle Netflixissä (ei rajoituksia) tai torrentialle (heidän erityisesti suunniteltuihin P2P-palvelimiin).

Mutta paras osa NordVPN: stä?

Heillä on tällä hetkellä erikoistarjous, josta voit saada NordVPN: n vain 3,49 dollarilla kuukaudessa kolmen vuoden sitoutumisella. Tämä säästää huomattavasti normaalihinnasta 11,95 dollaria kuukaudessa, joten lukitseminen niin alhaiseen sopimukseen on järkevää, jos olet vakavasti yksityisyydessä ja turvallisuudessa.

Vieraile NordVPN.com-sivustossa saadaksesi Mac-sovelluksen
Lue lisää koko NordVPN-arvosteluamme

2. ExpressVPN - nopein suorituskyky Macilla (6,67 dollaria kuukaudessa)

expressvpn mac asiakasExpressVPN Macissa (nopeimmat palvelimen nopeudet)

ExpressVPN Mac -sovelluksessa on yhden napsautuksen yhteys, joka liittyy automaattisesti lähimpään älykkään sijaintiin.

Nämä VPN-palvelimet on optimoitu tuottamaan paras mahdollinen suorituskyky. Avaa vain sovellus, paina Yhdistä-painiketta ja olet kirjautunut sisään sekunneissa.

Jos yrität ohittaa paikalliset rajoitukset, voit valita minkä tahansa kansainvälisen palvelimen manuaalisesti suoraan päänäytöltä (joutumatta selaamaan lukemattomia valikkovaihtoehtoja).

ExpressVPN: n Mac-sovellus ei ole kuitenkaan vain kaunis katsottava. Se on myös vilkasta nopeasti. Aloitimme 100 Mbps -yhteydellä ennen kirjautumista sisään, ja suojattu yhteys laski latausnopeuden vain 83,15 Mbps: iin. Tuskin havaittavissa!

ExpressVPN ei myöskään turvaa turvallisuutta näiden nopeuksien toimittamiseen. Heillä on tappaja ja tuntematon IP-osoite käytettävissä kaikille heidän 3000: lle+ palvelimelleen 93 maassa. Netflix, torrenting ja P2P-palvelimet toimivat kaikki myös unelmana.

Ilmoitamme mielellämme, että heidän Mac-sovelluksensa on 100% vuotovapaa. Ja sen oletusarvo on OpenVPN, maailman paras protokolla, jossa on AES 256-bittinen salaus, mutta tarjoaa silti pääsyn SSTP-, L2Tp / IPsec- ja PPTP-protokollille..

Niin hyvä kuin kaikki tämä kuulostaa (ja se on hyvä), ExpressVPN: n suurin haittapuoli on sen hinta.

Se on kalliimpaa, 6,67 dollaria / kk (sopimuksemme vuotuisiin suunnitelmiin). Kaikissa suunnitelmissa on 30 päivän rahat takaisin -takuu. Mutta tämä ei ole lompakkoystävällistä palvelua ihmisille, joilla on tiukat budjetit.

Käy ExpressVPN.com-sivustossa saadaksesi Mac-sovelluksen
Lue lisää koko ExpressVPN -katsauksestamme

3. Surfshark - halvin laatu VPN MacBookille (1,99 dollaria kuukaudessa)

surfshark mac asiakasSurfsharkin sileä VPN-sovellus Macissa

Surfshark Mac -sovelluksessa on ”Pikayhteys” -painike, joka vie sinut heti yhteen heidän palvelimistaan ​​muutamassa sekunnissa.

Sieltä voit vaihtaa mihin tahansa muuhun 800 + -palvelimeen 50 maassa tai vaihtaa protokollia OpenVPN: stä IKEv2 / IPsec: ksi noin kahden napsautuksen sisällä.

Mac-laitteiden lisäksi Surfshark on esivalinnut sovellukset iOS-, Windows-, Android-, Linux-, Chrome-, Firefox- ja reitittimille (OpenVPN: n kautta)..

Suurimmalla osalla näistä sovelluksista on tappikytkin, paitsi Android-version (tällä hetkellä kehitteillä).

Surfsharkilla on laillinen kirjautumisen estämiskäytäntö. Suoritimme jopa niiden yhteyden viiden erilaisen vuototestin avulla ja huomasimme, että ne kaikki palasivat negatiivisiksi.

Pystyin suoratoistamaan Netflixiä kuudessa eri palvelimessa (LA: sta Etelä-Koreaan). Torrenting ja TOR ovat myös 100% sallittuja.

Ainoa vähäinen hikka oli joitain nopeuden epäjohdonmukaisuuksia. Esimerkiksi, alkuperäinen latausnopeus oli 98,71 Mbps. Alankomaalainen palvelin oli 25% hitaampaa (71,06 Mbit / s), kun taas Yhdysvaltain palvelin oli 50% hitaampaa (48,99 Mbit / s) ja Hongkongin palvelin oli lähes 75% hitaampaa (25,74 Mbit / s)..

Sliver-vuori on, että hinnoittelu on alhaisinta, mitä olemme nähneet yli 70: ltä erilaiselta VPN-yrityksestä. Kaksivuotinen suunnitelma on vain 1,99 dollaria kuukaudessa!

Voit liittyä ilmaiseen 30 päivän kokeiluversioon kokeillaksesi niitä. Sitten, jos kaikki näyttää hyvältä, käytä maksamalla kaikkea tärkeimmistä luottokorteista PayPaliin, salauksen valuutoihin, Dragonpay, Tenpay ja Alipay.

Surfshark antaa jopa 30 päivän rahojen palautustakuun, jos jotain tapahtuu ensimmäisten viikkojen aikana.

Vieraile Surfshark.com-sivustossa saadaksesi Mac-sovelluksen
Lue lisää koko Surfshark VPN Review -sivustoltamme

4. ProtonVPN (4,00 dollaria kuukaudessa)

ProtonVPN: n Mac-sovelluksessa on jättiläinen kartta pienine nastaineen, jotka korostavat kaikki 345 palvelinta 32 maassa.

protonvpn mac asiakas

Eikä suurin palvelimien lukumäärä, mutta sen avulla on helppo selata niitä kaikkia kartalla tai vasemmassa reunassa olevassa valikossa.

Jos etsit automaattista yhteyttä, “Pikayhteys” -painike kirjaa sinut älypalvelimen ASAP: iin.

ProtonVPN: llä on valmiit sovellukset Macille, iOS: lle, Windowsille, Androidille ja Linuxille DD-WRT-, AsusWRT- ja Tomato-reitittimien lisäksi..

Vaikka palvelimien kokonaismäärä saattaa olla alhainen, niiden avulla voit kytkeä jopa kymmenen laitetta kerralla.

ProtonVPN Mac -sovelluksen oletusarvo on OpenVPN (UDP / TCP) luokan parhaalla AES-256-salauksella. Paitsi, tämä on myös ainoa protokolla, jota he tarjoavat. Joten se ei välttämättä toimi, jos käytät vanhempia (tai rajoitettuja) laitteita, kuten Chromebookit.

Onneksi emme löytäneet mitään vuotoja tästä yhteydestä, ja Protonilla on tiukat kirjautumisen estämiskäytännöt.

Niiden nopeustesteissä jätettiin kuitenkin paljon toivomisen varaa. Aloitimme samalla vertailukohtana yhteydenopeudella kuin muut. Sitten yhdistimme heidän palvelimiinsa Yhdysvalloissa, Sveitsissä, Hongkongissa ja Isossa-Britanniassa. Lähes kaikki heistä olivat hitaita ja tappoi Internet-nopeutemme missä tahansa ~ 40%: sta ~ 80%: iin.

Pystyimme suoratoistamaan Netflixiä yhdessä ProtonVPN: n Hollannin palvelimista, mutta muut neljä epäonnistuivat. Ne eivät myöskään salli rajoituksetonta torrenttia, rajoittamalla sinut tiettyihin P2P-palvelimiin ja toistaen, että sinun tulee käyttää niitä vain henkilökohtaiseen (ei kaupalliseen) käyttöön.

ProtonVPN: n pääasiallinen maksettu vaihtoehto (”Basic”) alkaa 4 dollarilla kuukaudessa vuodessa (päivityssuunnitelmilla, jotka kallistuvat vielä enemmän).

Kaikissa suunnitelmissa on 30 päivän rahat takaisin -takuu ja saalis, jonka mukaan hyvityssaldosi suhteutetaan käytön perusteella.

Käy ProtonVPN.com-sivustossa saadaksesi Mac-sovelluksen
Lue lisää koko ProtonVPN-katsauksesta

5. IPVanish (6,99 dollaria kuukaudessa)

ipvanish mac asiakas

IPVanish tarjoaa täysin varustellun Mac-sovelluksen.

Voit mukauttaa melkein mitä tahansa siinä. Tämä tarkoittaa kuitenkin myös, että on enemmän asetuksia ja vaihtoehtoja suodattaa aluksi.

IPVanish tarjoaa pääsyn yli 60 maahan ja 1 200 erilaiseen palvelimeen. Ja voit kytkeä jopa kymmenen laitetta näihin palvelimiin. Mac- ja Windows-sovelluksissa on nyt myös tap-kytkimet.

Sinulla on ilo tietää, että IPVanish antaa sinulle pääsyn OpenVPN-, PPTP- ja L2TP-protokollille. (Pidä kiinni OpenVPN: stä ja sen pankkitason AES-256-salauksesta, jos et ole varma.) Heillä on myös SOCKS-välityspalvelin, joka antaa sinulle yksityisyyttä ilman, että sinun tarvitsee ladata sovellusta ollenkaan..

Kaikki vuototestimme osoittivat puhtaita. IPVanishin logiikkahistoria antoi meille kuitenkin pienen tauon. Paperiversiossa se on laillinen "ei kirjaudu" -käytäntö. Mutta vuonna 2016 oli joitain uutisia heidän käyttäjätiedoistaan, jotka päätyivät Homeland Securityn käsiin.

Vain yksi Netflixin kanssa testaamista neljästä palvelimesta toimi (Chicago). Ne tosin kannustavat voimakkaasti sekä torrentia että TOR: ta.

IPVanish toimitti myös epäjohdonmukaisia ​​nopeustestejä. EU: n (Amsterdam) palvelin laski vain hiukan ~ 100 Mbps: stä 82,67: een, mutta Yhdysvaltojen (New York) palvelin laski kokonaan nopeuteen 34,71 Mbps..

Paras tarjous, jonka löysin, oli 77,99 dollarin vuosisuunnitelma (6,49 dollaria kuukaudessa), joka on silti melko korkea, kun vertaa sitä tämän listan kolmen parhaan vaihtoehdon (ja parempiin) vaihtoehtoihin..

Jos olet kiinnostunut, voit antaa heille mennä luotolla, PayPalilla tai Bitcoinilla ja nauttia 7 päivän rahat takaisin -takuusta.

Vieraile IPVanish.com-sivustossa saadaksesi Mac-sovelluksen
Lue lisää täydellisestä IPVanish-katsauksestamme

6. TunnelBear (4,99 dollaria kuukaudessa)

tunnelbear mac asiakas

TunnelBearilla saattaa olla miellyttävin Mac-sovellus kaikista yli 70 tarkistetusta VPN: stä.

Visuaalinen käyttöliittymä näyttää pienen karhun sijaintisi vieressä. Kun napsautat lähellä olevaa palvelinpaikkaa, karhu tuntee kirjaimellisesti uuteen määränpäähän.

He ovat onnistuneet tekemään jotain yhtä kuivaa ja tylsää kuin valitsemalla palvelimen sijainnin viihdyttäväksi. Voit todennäköisesti viettää kokonaisen iltapäivän napsauttamalla heidän 350 palvelintaan 22 maassa, etkä voi vihata sitä kokonaan.

Mac-sovelluksen lisäksi tämä sama hauska pelataan iOS-, Windows-, Android-, Chrome- ja Opera-laitteissa. Niissä on tap-kytkimet, tuntematon IP, ”Ghostbear”, joka piilottaa VPN-yhteytesi, ja jopa viisi laiteyhteyttä.

Mac-, Windows- ja Android-sovellukset ovat oletuksena OpenVPN, kun taas iOS-sovellukset saavat IPSec / IKEv2: n..

TunnelBear ei vuotanut mitään tietoja viidessä testissämme, eivätkä ne myöskään kirjaa henkilökohtaisia ​​tietojasi.

Mutta vaikka TunnelBear-tuki väitti heidän palvelimiensa toimineen Netflixin kanssa, emme pystyneet virtaamaan mitään onnistuneesti. Onneksi torrentit ja TOR ovat sallittuja.

Toinen haittapuoli oli nopeuden lasku. 100 Mbps -yhteyksemme katkoi nopeasti puoleen 52,26 Mbps: iin heidän EU-palvelimissaan, ja se jatkoi huonontumistaan ​​- Lontoon palvelin hallitsi vain 7,54 Mbps (!) Latausnopeutta..

TunnelBearin alin hinnoittelu on 59,99 dollaria vuodelle (~ 4,99 dollaria / kuukausi). Rahojen palautustakuun sijasta (ei kuitenkaan mitään) ne tarjoavat pääsyn rajoitetulle ilmaiselle versiolle, jota voit kokeilla.

Käy TunnelBear.com-sivustossa saadaksesi Mac-sovelluksen
Lue lisää TunnelBear-katsauksestamme

7. Windscribe (4,08 dollaria kuukaudessa)

Windscribe'n Mac-asiakasohjelmassa ei ole nolla.

Napsauta yläreunassa olevaa kuvaketta, jolloin se pudottaa alas muutama eri palvelinvaihtoehto.

Siinäpä se. Ei niin hauskaa kuin TunnelBear, mutta se tekee juuri sen, minkä sen on tarkoitus: yhdistää sinut muutamassa sekunnissa.

windscribe mac asiakas

Voit käyttää yli 480 palvelinta 50 maassa melkein kaikilla kotisi laitteilla, mukaan lukien iOS, Window, Mac, Linux, Chrome, Opera, Firefox, valitut reitittimet, Amazon, Nvidia Shield ja jopa Kodi.!

Huomasimme kuitenkin ongelman palvelinnumerovaatimuksessa. Heidän verkkosivustossaan luotiin Uusi-Seelanti. Kun yritimme etsiä sitä sovelluksen sisällä, sitä ei kuitenkaan ollut! Joten et ehkä oikeasti nouse 480: een, jota he väittävät.

Toisaalta Windscribellä ei ollut mitään vuotoja tai kirjautumista testisiimme.

Tärkeimmät protokollat, mukaan lukien OpenVPN, IKEv2 ja SOCKS5, ovat kaikki tarjolla. Mutta saatat haluta vaihtaa oletus IKEv2: n takaisin takaisin OpenVPN: ään useimmissa tapauksissa saadaksesi vahvimman salauksen.

Windscriptin nopeudet antavat meidät hidastaa, saavuttaen jonkin verran 56%: sta hitaammin (EU-palvelin) 82%: iin (UK).

Netflixin suoratoistoon on käytettävä heidän erityisiä “Windflix” -palvelimia (”normaalit” eivät toimineet). Ja sinun on myös käytettävä erityisiä palvelimia torrent myös.

Windscriptin halvin suunnitelma laskee 4,08 dollariin / kuukausi vuodessa. Heillä on myös ”Rakenna suunnitelma” -suunnitelma, joka maksaa vain dollarin sijaintia kohti. Voit maksaa luotolla, PayPalilla tai Bitcoinilla.

Mutta jos epäilet, että haluat ehkä saada hyvityksen, se täytyy tehdä kolmen päivän kuluessa tuotteen ostamisesta, etkä voi ylittää 10 Gt: n kaistanleveyttä tuona aikana.

Vieraile Windscribe.com-sivustossa saadaksesi Mac-sovelluksen
Lue lisää koko Windscribe-katsauksesta

Minkä VPN Mac -sovelluksen valitset?

Valitettavasti kaikki Mac VPN -sovellukset eivät ole turvallisia tai nopeita.

Jotkut Mac-tietokoneet eivät edes oikeastaan ​​toimi Mac-tietokoneissa hyppäämättä läpi hämmentävää, aikaa vievää kehää..

Siksi valitsimme seitsemän tärkeintä Mac-laitteiden VPN-verkkoa todellisen kokemuksemme perusteella jokaisen testaamiseksi.

NordVPN esiintyy luettelon kärjessä voittavalla yhdistelmällä vahvaa tietoturvaa, monenlaisia ​​ominaisuuksia, käytettävissä olevia palvelimia ja kohtuuhintaisia ​​hinnoitteluja..

ExpressVPN ja Surfshark ovat lähellä toista ja kolmas vastaavasti. Ensimmäinen antaa sinulle parempia nopeuksia, mutta toinen on huomattavasti halvempi.

ProtonVPN: llä, IPVanishilla ja TunnelBear: llä on kaikilla muutama positiivisuus ... muutamalla räikeillä negatiivisilla. He ovat kaiken kaikkiaan kunnossa, mutta eivät missään lähellä kolmen parhaan joukkoa.

Ja Windscriptilla oli julkaisu julkaisun jälkeen, joten emme voi suositella sitä ollenkaan.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me