PureVPN Review

Ren VPN-skärmdumpFull information: Jag är inte ansluten till PureVPN på något sätt och jag använder inte heller deras associerade länkar. Detta är helt min ärliga, opartiska upplevelse med PureVPN.


Testperiod: 1 månad

Snabb bakgrund & Funktioner Info

PureVPN grundades 2006 av deras moderbolag GZ Systems och är en av de äldsta och största VPN-leverantörerna på marknaden.

Från deras ödmjuka 2-serverns början har PureVPN snabbt utvidgat sin verksamhet och de nu ståtar med mer än 2 000 servrar i 180 olika länder.

PureVPN-serverplatser

Medan de har sitt huvudkontor i Hong Kong, vilket är en alltmer tumult jurisdiktion för en VPN-leverantör (till stor del på grund av deras närhet och förhållande till Kina) PureVPN hanterar och är värd för sitt eget nätverk och DNS-hårdvara vilket innebär att din information bör vara säkrare med dem än den genomsnittliga VPN.

Deras tjänster är kompatibla med alla större enheter Inklusive:

 • Windows
 • Android
 • Mac
 • iOS
 • Linux

Om du är särskilt angelägen om att optimera ditt online-skydd kan du till och med ställa in PureVPN så att det fungerar med dina routrar, smarta TV-apparater, webbläsare som Chrome och Firefox och streamingtjänster (som Roku, Amazon Fire och Chromecast)

De har nyligen introducerat en "virtuell router" -funktion för Windows-enheter, vilket innebär att du kan ge ett Windows-skrivbord eller en bärbar dator med "routerliknande funktioner" för att ansluta upp till tio olika enheter.

Vissa VPN-tjänster, till exempel VyprVPN, begränsar dig bara till två olika samtidiga anslutningar. Så det faktum att du kan ansluta PureVPN till en verklig router, förutom att ställa in en "virtuell router", betyder det att du kan ansluta TONS på olika enheter. (Förmodligen mer än du någonsin ville ha eller behöver.)

De har också en "split-tunneling" -funktion som innebär att du kan välja hur (och vart) du vill skicka trafik - via din VPN eller internetleverantör som vanligt. Dina data kan delas upp efter behov.

Medan PureVPN inte erbjuder sin egen TOR, kan du använda en ovanpå. Kombinera VPN: s med Tor-nätverket för att lägga till ett extra lager av integritet och säkerhet.

PureVPN har en kill switch-funktionen som fungerar som en fail-safe. Målet är att se till att din integritet och anonymitet aldrig äventyras, och att din personliga information aldrig får delas ut.

Sist men säkert inte minst kommer PureVPN med tillägget NAT Firewall så att alla möjliga kryphål säkras.

PureVPN Översikt

ALLMÄN RANK: 53
användbarhet: Enkelt och enkelt att använda
LOGGFILER: En del loggning
PLATSER: 140+ länder, 2000+ servrar
STÖD: Responsiv livechatt
torrenta: Tillåten
Netflix: 2/4 servrar Arbetade med Netflix
Kryptering / PROTOKOLL: 256-bitars AES; OpenVPN, L2TP / IPSec, PPTP, SSTP och till och med IKEv2
KOSTA: $ 3.33 / mo
OFFICIELL HEMSIDA: www.PureVPN.com

PureVPN-fördelar

1. Stöder alla viktiga protokoll (OpenVPN, IPSec, L2TP ...)

"Man-in-the-middle" (MiTM) attacker är några av de äldsta (och vanligaste) sätten som hackare får tillgång till din känslig information.

Du kanske inte ens känner att något är fel. Men på något sätt har någon placerat sig mellan dig och din avsedda anslutning (som en webbläsare eller en webbplats).

De kan sedan läsa dina e-postmeddelanden, se vilka webbplatser du ska gå, ta tag i dina sessionskakor för att lura olika webbplatser att tro att de är du och till och med få personlig information eller lösenord.

Många gånger kan själva verktygen som används för att hjälpa till att fånga dessa metoder, som WiFi ananas, användas för att utföra dem av vem som helst, var som helst. Som att sitta i din lokala kafé till exempel. Nu kan det inte vara så avslappnande eftermiddag att bläddra i e-postmeddelanden eller boka en flyg medan du smutar på en latte.

Denna potentiella risk omfattar nu även mobila enheter, appar och till och med dina smarta enheter.

För att bekämpa dessa problem erbjuder PureVPN alla större protokoll, inklusive OpenVPN, L2TP / IPSec, PPTP, SSTP och till och med IKEv2.

Medan OpenVPN är det bästa alternativet för att få både fördelar med säkerhet och hastighet, kanske du också måste välja L2TP / IPSec baserat på enhetens tillgänglighet eller PPTP (i bara några få fall där du inte är lika orolig för säkerhetsproblem).

2. Branschstandard 256-bitars kryptering

Brute Force Attacks är en annan tyvärr vanlig praxis.

Hackare så småningom räknar ut dina lösenord och pin-nummer genom en serie upprepade, blixt-snabba, test-och-fel-kombinationer.

De är ett av de äldsta knepen i boken (förutom att bara gissa din make födelsedag eller barnens namn). Och de ökar faktiskt.

Till exempel har en nyligen utbredd attack på WordPress-webbplatser riktats av ett ryskt företag som används av landet för att starta cyberattacker (du kan inte göra det här).

Den bästa formen av försvar i detta fall är förebyggande. Det kommer i form av 256-bitars kryptering, som är en av de säkraste anslutningarna som möjligt. Det är så säkert att det används av myndigheter runt om i världen.

Din krypterade tunnel stängs av så att tredjepartswebbplatser, internetleverantörer och onda, skuggiga organisationer som är värda att vara nästa Bond-skurk, inte kan se vad du vill.

Dessutom är din integritet och anonymitet helt säker tack vare deras "ända-till-slut" -anslutning. Detta inkluderar när du byter från en IP till en annan (eller en annan eller annan) över PureVPN: s 80 000+ alternativ.

3. Några ganska coola funktioner

En av de saker som jag gillade med PureVPN är bara hur många funktioner och alternativ de erbjuder sina användare.

Till att börja med erbjuder de en kill switch, fem samtidiga anslutningar, stöd för alla större protokoll, DDoS-skydd, avancerad port vidarebefordran, split tunneling och en NAT-brandvägg.

Faktum är att de ger en sådan mängd sätt att optimera och anpassa din VPN-upplevelse att det skulle göra att även den bästa VPN-rodnen.

Tyvärr, även om dessa tjänster är bra i teorin har de vissa funktionalitetsproblem som måste bearbetas.

Jag upplevde personligen ett misslyckande med killswitch och efter att ha granskat ett antal forum och recensioner från tredje part, insåg jag att nästan varje kund har upplevt någon typ av problem här eller där med några av de funktioner som PureVPN erbjuder.

4. Obegränsad torrning

PureVPN är solidt torrent.

Varför är det anmärkningsvärt?

Eftersom allt sedan upphovsrättsintrång har börjat översvämma marknaden, skrikar fler och fler VPN från P2P-servrar.

Ofta tillåter de som fortfarande erbjuder torrentvänliga servrar det bara på en liten handfull erbjudanden.

Men PureVPN har inte dessa begränsningar.

Du är fri att använda torrenting på någon av deras servrar. Så ladda ner!

5. Snabb Live Chat Support med OK svar

När du arbetar med ett VPN är din säkerhet på rad. Som sådan vill du se till att dina frågor och problem kan tas upp snabbt och effektivt genom en lyhörd kundsupport.

När vi först granskade PureVPN var vi inte nöjda med deras stöd. Samtidigt som det erbjöd livechattfunktionalitet verkade alla svar vara automatiskt genererade. PureVPN svarade dock bra på kritik och kom tillbaka med ett lyhört och snabbt livechatsystem som direkt tog upp de frågor jag ställde på under en minut.

Jag började med en enkel metod med två frågor. Jag ville veta om användare kan använda TOR-nätverket och jag ville veta vad som gjordes för att förhindra DNS-läckor.

PureVPN Live Chat-svar

Som ni kan se ovan och nedan svarade de snabbt, men det kändes som ett typiskt svar på formen. Det som följde hälsningen var ett annat svar som tycktes vara ett kopieringspastajobb.

När jag klargav mina frågor fick jag emellertid ett mycket bättre svar.

PureVPN Live Chat-svar

De svarade med ett enkelt uttalande angående TOR-nätverket och jag klargjorde på nytt att jag hade ställt en andra fråga.

PureVPN Live Chat-svar

De svarade på det med en länk som gör det möjligt för användare att testa för DNS-läckor.

PureVPN Live Chat-svar

De gick inte in i detaljer om hur dessa frågor hanterades, men svaret kom snabbt och det var till hjälp. Jag gav dem definitiva rekvisita för det, särskilt när man tänker på var den här tjänsten en gång var när det gäller kundservice.

Det har förbättrats med steg och gränser.

4. 2/4 Netflix-servrar fungerade korrekt

PureVPN påstår sig arbeta med Netflix. Det är faktiskt en större affär än du kanske tror.

Netflix och VPN har varit i krig i några år. Medan användarna en gång kunde använda en VPNs tunneltjänst för att få åtkomst till geo-blockerat Netflix-innehåll från andra länder, så strömmade tjänsten så småningom på detta och släppte ett blockeringssystem som stoppar de flesta VPN: s kalla.

När vi testade ett valt antal PureVPN-servrar med Netflix hade vi en 50% framgångsgrad, vilket är enormt!

Här är de fyra PureVPN-servrar som vi anslutit till innan vi kontrollerade Netflix:

 • USA: ARBETT
 • Kanada: ARBETET
 • Storbritannien: BLOCKED
 • Nederländerna: NO NL SERVER

De flesta VPN där ute kan inte få någon Netflix-funktion, så det faktum att vi fick två av fyra för att spela Netflix-innehåll till och med nästan placerar PureVPN på vår Netflix-vänliga VPN-lista. Det är en enorm fjäder i locket för den här tjänsten.

PureVPN Cons

PureVPN är en prisvärd tjänst, de har några coola funktioner och ett stort urval av servrar. Men det finns ett antal problem som potentiella användare måste ta hänsyn till innan de tillförlitar denna tjänst sin internetsäkerhet.

1. Långsam nedladdningshastighet

Här är ett hastighetstest som jag körde på speedtest.net för att säkerställa riktigheten i denna recension. Jag anslöt sedan till PureVPN och körde dessa test en gång till.

PureVPN-prestanda test

Här är våra resultat:

US-server (New York)

 • Ping: 125ms
 • Nedladdning: 29,41 Mbps
 • Uppladdning: 29,06 Mbps

EU-server (Amsterdam)

 • Ping: 40ms
 • Nedladdning: 35,49 Mbps
 • Uppladdning: 27,29 Mbps

Asia Server (Hong Kong)

 • Ping: 355ms
 • Nedladdning: 6,77 Mbps
 • Uppladdning: 3,62 Mbps

UK Server (London)

 • Ping: 53ms
 • Nedladdning: 62,48 Mbps
 • Uppladdning: 45,90 Mbps

Deras Amsterdam-server (den snabbaste som jag kunde hitta) toppades endast på 35 Mbps av 100, vilket inte är bra.

Det är oroande när du tänker på att deras toppkonkurrent, PIA, erbjuder servrar med mer än dubbelt nedladdningshastigheten till ett mycket lika pris.

2. DNS-, IPv4- och IPv6-läckor

När du är ute efter en VPN är du vanligtvis bara av en anledning och en anledning.

säkerhet.

Oavsett om du vill skydda dig när du arbetar från allmän wi-fi eller förbikopplar censurlagar i ditt land, är (och borde vara) din personliga säkerhet ditt primära problem när du väljer en ny VPN-tjänst.

Tyvärr för PureVPN stötte vi på några problem när vi kontrollerade deras system för läckor.

Jag hittade otaliga fall av missnöjda kunder som märkte att deras DNS och personliga IP-adress läckte ut när jag använde Pure VPN: s tjänster.

Jag bestämde mig för att fråga en av deras kundservicerepresentanter om de påstådda problemen.

IPV4 och IPV6 läckor Så här svarade de.

PureVPN 24/7 livechatt (nej)

Medan detta svar lät konstigt som en automatiserad chattprogramvara och inte en direkt representant (som jag kommer att beröra inom kort), svarade det inte heller på min fråga.

Så jag frågade ytterligare och fick följande svar.

PureVPN-loggningspolicy

Även om de påstås lösa dessa problem, hittade jag flera recensioner och klagomål från kunder från ungefär samma tid med skärmdumpar och vittnesmål som bevisar något annat.

Om du är orolig för din säkerhet bör du förmodligen hitta en annan VPN-leverantör som ExpressVPN.

3. Deras policy för inga loggar är inte helt sant

PureVPN marknadsför sina produkter som en "Zero Logs" VPN.

Men om du läser det finstilta, kommer du snabbt att inse att detta inte är fallet.

loggningspolicy

Så de håller inte några loggar MEN de håller ett register (t.ex. ett "Logg") av din anslutning och bandbredd?

Jag har inte alltid något emot om ett VPN-företag behåller vissa loggar för att kontinuerligt förbättra och optimera deras tjänster.

Men när ett företag annonserar noll loggning bör det finnas noll loggning.

Kostnader, planer och betalningsalternativ

Den första och mest märkbara "pro" om att använda PureVPN är prislappen.

De är fortfarande en av de billigaste VPN: erna på marknaden och erbjuder ett fenomenalt pris för kunder på deras 1-årsplan.

Så här bryter allt ner.

PureVPN-prissättning

Månad till månad-plan

 • $ 10,95 per månad
 • 0% besparingar

3 månaders plan

 • $ 8,00 per månad
 • 27% besparingar

Ett års plan

 • $ 3,33 per månad
 • 70% besparingar

De tillåter också kunder att köpa sin tjänst med nästan alla tänkbara betalningsmetoder (till och med Target presentkort). Det är trevligt att se spårbara kryptovalutor listade som ett betalningsalternativ. Detta gör det möjligt för användare att betala med en ospårbar enda form av valuta. Det är ett stort plus för VPN-användare som vill förbli dolda.

PureVPN har många betalningsalternativ

Förutom deras budgetvänliga priser och ett brett utbud av betalningsalternativ, kommer alla deras köp med en 31-dagars återbetalningsgaranti.

Rekommenderar jag PureVPN?

Tyvärr kan jag inte rekommendera den här tjänsten jämfört med många av de andra som vi har granskat.

PureVPN erbjuder en visserligen prisvärd tjänst med ett brett serverval. Deras kundtjänstavdelning gav mig en positiv upplevelse och den hade 50% framgångsgrad med Netflix. Allt detta är fantastiska saker som en VPN bör sträva efter att uppnå.

Men deras tjänster hade en allvarlig brist på snabbhet och det är ett problem. Medan de hävdar att de inte loggar ingenting, finns det en viss begränsad loggning, vilket sätter deras pålitlighet ifråga. Dessa faktorer tillsammans är tillräckligt för att ge mig paus.

Jag rekommenderar att du använder NordVPN - det finns i samma prisklass, men du får en kvalitetsprodukt du kan lita på (du kan läsa recensionen här). Om du är budgetkänslig kan du prova att använda Surfshark - $ 1,99 / mo (granska här).

Har du någonsin använt PureVPN tidigare? I så fall, hur var din upplevelse? Jag är alltid intresserad av att höra vad andra entusiaster har att säga om VPN: n som jag granskar! Låt mig veta nedan.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me