Den bästa VPN för Kina: verkliga testresultat (2020)

Bästa vpn i KinaVi flög till Kina för att testa olika VPN: er


Letar du efter ett VPN i Kina som faktiskt fungerar?

För att hjälpa dig att välja rätt, flög vi ut till Peking och testade 28 betalda VPN mot två av deras ISP-nätverk.

Anledningen till att vi gjorde detta är för att Kina är det mest censurerade landet i världen, så att du kan glömma åt åtkomst till webbplatser som Google, Facebook eller Twitter med hjälp av deras vanliga internetanslutningar.

Även premium-VPN fungerar sällan.

Och det är inte idealiskt, särskilt för utlänningar och invånare som vill ha tillgång till vad resten av världen kan få tillgång till utan problem.

Så vad är lösningen?

Identifiera vilka VPN som faktiskt fungerar i Kina.

Några saker innan vi dyker in

Varning: Vår testperiod var tre dagar i Peking. Att använda ett VPN i Kina kan vara mycket knepigt, eftersom nätverk alltid försöker blockera VPN: er. Så det som fungerade för oss kanske inte fungerar för dig och vice versa. Dessutom kanske det som fungerar i Peking inte fungerar i andra delar av Kina.

Vi tog nyligen en resa till Kina för att fortsätta vårt uppdrag att informera dig om de bästa VPN-tjänsterna baserat på praktisk erfarenhet och grundlig testning. Vi granskade en mängd VPN-tjänster medan vi var där för att ta reda på vilken som är den bästa VPN för Kina.

Innan vi börjar, några fakta:

 • Vi testade 28 VPN-tjänster på två kinesiska internetleverantörer:
  • China Unicom
  • Ultra Kings Limited (eller Voiz Plus)
 • Av de 28 VPN som vi testade arbetade endast 19 på Ultra Kings Limited, och endast 13 arbetade på China Unicom.
 • Båda ISP: erna blockerade hemsidan för 26 av de 28 VPN: n som vi testade. Nio av de 28 VPN: erna kan laddas ner i den kinesiska appbutiken via Ultra Kings Limited, medan 10 av de 28 VPN: erna kan laddas ner i den kinesiska appbutiken via China Unicom.
 • För VPN: n som anslutits framgångsrikt testade vi dem på 19 olika webbplatser. Dessa webbplatser är:

webbplatser testade i Kina för bästa vpn

 • Vi testade också VPN: n som anslutits för att se om vi kunde använda Whatsapp, Telegram, Viber och Skype.
 • Endast 11 av de 28 VPN: n som vi testade fungerade på båda ISP: erna.
 • Av de 11 som fungerade finns de bästa 7 nedan.

På den första ISP som vi testade, Ultra Kings Limited, fick vi en jämförelsehastighet på 3,9 Mbps och en uppladdningshastighet på 3,3 Mbps.

referenshastighetstest i ultrakungar i Kina begränsat

På den andra ISP som vi testade, China Unicom, fick vi en jämförelsehastighet på 5.14Mbps och en uppladdningshastighet på 0.52Mbps.

benchmark hastighetstest i Kina för unicom

Det är också värt att nämna att Ultra Kings Limited ser ut att vara den bättre ISP för VPN, eftersom China Unicom verkar förbjuda fler VPN IP.

18 av 28 arbetade med Ultra Kings Limited, men endast 11 arbetade med China Unicom. China Unicom var dock lite snabbare.

Topp 7 bästa VPN för Kina

Nedan visas de bästa sju VPN: erna för Kina baserat på våra praktiska tester. Den fullständiga länken till vårt testkalkylblad kan hittas här.

1. ExpressVPN

Det kan vara svårt att hitta ett VPN som packar både integritet och prestanda. Särskilt en som verkligen fungerar inifrån Kina.

Vad våra tester i Kina avslöjade

 • Vår erfarenhet från första hand visar att ExpressVPN är den bästa VPN för Kina.
 • Det är en av de få VPN som vi testade i Kina som fungerade på båda ISP: er: Ultra Kings Limited och China Unicom.
 • ExpressVPN öppnade också framgångsrikt alla 19 webbplatser som vi testade. Inte bara det utan Whatsapp, Telegram, Viber och Skype fungerade på båda ISP: erna.

ExpressVPN hade en nedladdningshastighet på 2,7 Mbps och en uppladdningshastighet på 2 Mbps per Ultra Kings Limited (med riktvärden på 3,9 Mbps respektive 3,3 Mbps).

expressvpn hastighetstest från Kina på ultra king begränsat

För China Unicom fick vi en nedladdningshastighet på 4,28 Mbps och en uppladdningshastighet på 0,4 Mbps (jämfört med riktvärdena på 5,14 Mbps och 0,52 Mbps).

expressvpn hastighetstest från Kina på unicom

Ännu mer imponerande är ExpressVPN: s engagemang för att stanna ett steg före de kinesiska censurerna genom att proaktivt övervaka sina servrar för tillgänglighet i Kina och använda avancerad teknikprotokoll bakom kulisserna.

ExpressVPN-sammanfattning

ExpressVPN: s anspråk på icke-loggar har testats i den verkliga världen: den turkiska regeringen gick en gång på deras datacenter och grep sina servrar i ett försök att komma åt loggar för en viss användare. Gissa vad de hittade? Ingenting. Detta och det faktum att ExpressVPN är beläget på Brittiska Jungfruöarna, en VPN-vänlig jurisdiktion, gör det till ett attraktivt för Kina VPN-användare.

Här är några höga punkter som pressade ExpressVPN till toppen av listan:

 • Konton skyddas av en kill-switch-funktion som skär din internetåtkomst helt och hållet när din VPN-anslutning misslyckas, vilket effektivt hindrar din anslutning från att växla till ett allmänt synligt alternativ. 
 • Tjänsten ger stark AES-256-kryptering med OpenVPN-stöd, tillgänglighet av P2P-servrar för torrenting, och stöd för upp till fem samtidiga anslutningar. 
 • Kundtjänstteamet är lättillgängligt och pålitligt, särskilt med tanke på att de har ett e-postmeddelande 24 timmar och livechatt som inte är blockerat i Kina.

Även om ExpressVPN är lite dyrt till $ 6,67 / mo, är vi ganska imponerade av dess verkliga prestanda i Kina. Vi tror att kostnaden är motiverad om du vill ha en pålitlig VPN för Kina. De erbjuder också en 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti.

Besök ExpressVPN

Läs vår fullständiga ExpressVPN-recension.

2. ProtonVPN

Vad våra tester i Kina avslöjade

 • Sammantaget presterade ProtonVPN bra på båda ISP: er som vi testade i Kina.
 • Tyvärr kunde den bara komma åt 18 av de 19 webbplatser som vi testade på den första Internet-leverantören (den kunde inte komma åt Pornhub).
 • Den fick dock tillgång till alla 19 webbplatser på den andra Internet-leverantören.
 • Whatsapp, Telegram, Viber och Skype var tillgängliga på båda ISP: erna.

På Ultra Kings Limited, med ett riktmärke på 3,9 Mbps nedladdning och 3,3 Mbps uppladdning, fick vi 3,7 Mbps nedladdning och 3,7 Mbps uppladdning. (Den ökade uppladdningshastigheten är inte en skrivfel. En VPN förbättrar ibland hastigheten! - mest på grund av ISP-bandbreddstrottling)

protonvpn hastighetstest från Kina på ultra king begränsat

På China Unicom, med ett riktvärde på 5,24 Mbps nedladdning och 0,52 Mbps uppladdning, fick vi 4,69 Mbps nedladdning och 0,53 Mbps uppladdning.

protonvpn hastighetstest från Kina på unicom

Vi tycker att deras kundtjänst också är anständig. De förstår fullt ut att deras VPN kan fungera i Kina idag och inte imorgon, och att anslutningarna kan variera betydligt från en kinesisk region till en annan. Som sådan har de ett supportteam i standby för att hjälpa till med lösningar medan de kontinuerligt arbetar med motåtgärder.

ProtonVPN-sammanfattning

ProtonVPN drivs av det schweiziska företaget Proton Technologies AG. De är också hjärnorna bakom den populära ProtonMail-tjänsten, som råkar vara världens största krypterade e-postnätverk.

Drivs av företrädare för integritet, ProtonVPN loggar inte förståeligt någon av dina personliga surfdata. De är också belägna i Schweiz, ett privatlivsvänligt land som tar individuella integritetsrättigheter på allvar.

Jämfört med ExpressVPN, har vårt toppval ProtonVPN:

 • En mycket mindre serverpark (400 i över 30 länder)
 • Samma supersäkra AES-256-kryptering
 • En kill-switch
 • Netflix-stöd
 • Upp till 10 samtidiga anslutningar

ProtonVPN har ett antal prisvärda betalningsplaner, men de är det enda VPN på den här listan som har ett gratis alternativ. Deras gratis plan innehåller:

 • Medelhastighet
 • Tillgång till tre länder
 • Inget datakapacitet
 • Kan användas på en enhet

Annars kostar deras billigaste plan bara $ 4 / mo, vilket ger åtkomst till alla länder och kan användas på två enheter. Du kan få en förlängd återbetalning med deras 30-dagars återbetalningsgaranti. Med tanke på det faktum att de erbjuder ett gratis, utan strängfäst alternativ, är detta fortfarande ganska imponerande.

Besök ProtonVPN

Läs vår fullständiga ProtonVPN-recension.

3. Mullvad

Vad våra tester i Kina avslöjade

 • Mullvad kunde spärra alla 19 webbplatser som vi testade på både internetleverantörer, liksom Whatsapp, Telegram, Viber och Skype.
 • Vi tycker dock att deras kundtjänst är ganska svag.

På Ultra Kings Limited, med en jämförelsehastighet på 3,9 Mbps och uppladdningshastighet på 3,3 Mbps, fick vi en perfekt nedladdningshastighet på 3,9 Mbps och en uppladdningshastighet på 3,5 Mbps. (Ytterligare ett exempel på en VPN som presterar bättre än ISP vid hastighetstester.)

mullvad hastighetstest från kina ultra king begränsat

På China Unicom, med ett riktvärde på 5,24 Mbps nedladdning och 0,52 Mbps uppladdning, fick vi en nedladdningshastighet på 4,4 Mbps och en uppladdningshastighet på 0,46 Mbps.

mullvad hastighetstest från China Unicom

Mullvad Sammanfattning

Mullvad är en av våra favorit VPN eftersom det är en av de få tjänster som inte kräver någon e-postadress eller ett lösenord för att använda det.

Du genererar helt enkelt ett kontonummer på deras webbplats och du är bra att gå. Betalningsalternativ som inkluderar möjligheten att betala med en cryptocurrency ökar dess integritet ytterligare. Mullvads starka fokus på integritetsskydd allys vår rädsla för att de är lokaliserade i Sverige, medlem i 14 Eyes Alliance.

Ett sätt Mullvad säkerställer att kinesiska invånare kan komma åt blockerade webbplatser är genom portåterföring och val av hamnar. Förutom några blockerade portar för att kontrollera skräppost och andra säkerhetsproblem kan Mullvad köras på praktiskt taget vilken port som helst. Dessutom är det mycket stöd för Shadowshocks, ett proxyprojekt med öppen källkod speciellt skapat för att hoppa den stora brandväggen.

Andra anmärkningsvärda Mullvad-funktioner:

 • Erbjuder 370+ servrar i över 30 länder
 • Tillåter upp till fem samtidiga anslutningar
 • Erbjuder P2P-servrar som stöder anonym torrenting
 • Ger en kill-switch
 • Använder industristandarden AES-256-kryptering

En del av Mullvads enkelhet är att du inte behöver oroa dig för VPN-planer. Alla funktioner kan nås för samma schablonbelopp på € 5 / mo. Även om det inte är det billigaste, är det inte heller det dyraste. Och ännu viktigare, du behöver inte vara orolig för saknade nyckelfunktioner eftersom det inte finns några andra dyra planer. De erbjuder också en 30-dagars återbetalningsgaranti för alla andra betalningsmetoder än kontanter.

Besök Mullvad

Läs vår fullständiga recension av Mullvad.

4. StrongVPN

På # 28 i vår allmänna ranking av VPN-tjänster är StrongVPN långt ifrån en favorit. Vi måste dock erkänna att vi var ganska imponerade av dess resultat i Kina.

Kinas Great Firewall har ett rykte för att göra en gång effektiv VPN-värdelös. Detta förklarar varför många andra VPN: s namnvarumärken inte fungerar i Kina.

Vad våra tester i Kina avslöjade

 • StrongVPN fungerade riktigt bra på båda internetleverantörer som vi testade.
 • StrongVPN kunde också komma åt alla 19 webbplatser som vi testade.
 • Whatsapp, Telegram, Viber och Skype fungerade även på båda internetleverantörer som vi testade.

På Ultra Kings Limited, med en nedladdningshastighet på 3,9 Mbps och en uppladdningshastighet på 3,3 Mbps, fick vi 2,7 Mbps uppladdning och 2,8 Mbps uppladdning.

strongvpn hastighetstest från kinesiska ultrakonger begränsat

På China Unicom, med en nedladdningshastighet på 5.14Mbps och en uppladdningshastighet för benchmark på 0.52Mbit / s, fick vi en nedladdningshastighet på 4.76 Mbps och en uppladdningshastighet på 0.4Mbps.

strongvpn hastighetstest från China Unicom

StrongVPN-sammanfattning

Speciellt för kinesiska invånare erbjuder StrongVPN Scramble, en avancerad obfuskningsteknik som fungerar som ett extra säkerhetslager för användare, vilket gör det svårare för statliga censurar att upptäcka VPN-trafik.

Dessutom tilldelar StrongVPN dynamiska IP-adresser istället för de vanliga statiska IP-adresser som andra VPN-leverantörer tillhandahåller. Detta kan också vara en nackdel eftersom de har en hel del servrar men du har inte mycket att säga vilken server du får använda. StrongVPN tilldelar slumpmässigt servrar till användare när de ansluter.

Att lägga till listan med StrongVPN: s kärnfunktioner är:

 • En pålitlig policy utan loggar
 • Stark AES-256-kryptering
 • Netflix-stöd
 • P2P-servrar som möjliggör anonym torrenting

Det faktum att StrongVPN har snabb och hjälpsam kundsupport gör det också till ett attraktivt alternativ. Som sagt, att vara belägen i USA är en nackdel i vår bok.

Från $ 5,83 / mo, paketerar StrongVPN starka 680 servrar över 25+ länder. Det här servernumret landar dem någonstans mitt i vår övergripande lista (inte de flesta, men inte minst, heller). Vi anser att detta är lite för dyrt, men det är värt att notera att de har en 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti.

Besök StrongVPN

Läs vår fullständiga StrongVPN-recension.

5. PrivatVPN

PrivateVPN: s svenska hemmabas placerar dem ordentligt inom 14 Eyes jurisdiktion. Det är ett problem, med tanke på att vi också tyckte att deras loggpolicy är tveksam.

Så detta är inte på något sätt bland våra bästa val när det gäller en sekretessorienterad VPN.

Som sagt, när det gäller VPN: er i Kina, kan tiggare inte vara väljare.

Vad våra tester i Kina avslöjade

 • PrivateVPN visade sig vara en av våra bäst presterande VPN.
 • Förutom att det var relativt snabbt lyckades PrivateVPN också blockera alla 19 webbplatser som vi testade på både Internetleverantörer, liksom Whatsapp, Telegram, Viber och Skype.

På Ultra Kings Limited, med en jämförelse på 3,9 Mbps nedladdning och 3,3 Mbps nedladdning, hade PrivateVPN en nedladdningshastighet på 4,1 Mbps och en uppladdningshastighet på 3,1 Mbps, vilket är ganska mycket perfekt hastighet.

privatvpn hastighetstest från kina ultra kungar begränsad

På China Unicom, med ett riktmärke på 5,24 Mbps nedladdning och 0,52 Mbps uppladdning, hade PrivateVPN en nedladdningshastighet på 3,81 Mbps och en uppladdningshastighet på 0,56 Mbps. Det är fortfarande ganska imponerande i vår bok!

privatvpn hastighetstest från China Unicom

PrivatVPN-sammanfattning

Det som gör PrivateVPN till ett bra alternativ för kinesiska invånare är dess stealth-läge. Sammanfattningsvis döljer stealth VPN VPN-trafik som vanlig trafik i ett försök att lura censurapplikationer och brandväggar. Med den här funktionen kan PrivateVPN skapa en VPN-tunnel genom Great Firewall, vilket ger användare tillgång till sina valda webbplatser.

PrivateVPN har:

 • Stark AES-256-kryptering
 • Tillgänglighet för P2P-servrar som möjliggör anonym torrenting
 • Fungerar perfekt med Netflix
 • Stark kundsupport

Vi tycker dock att PrivateVPN är dyrt jämfört med andra tillgängliga alternativ. Från $ 5,95 / mo, erbjuder de bara tillgång till en konservativ 150+ servrar i cirka 60 länder. De kan säkert göra mycket bättre, men det är fortfarande ett anständigt alternativ att kringgå Kinas brandvägg. Om du inte gillar dem kan du också dra fördel av deras 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti.

Besök PrivateVPN

Läs vår fullständiga PrivateVPN-recension.

6. Hotspot Shield

Vi är inte stora fans av Hotspot Shield av många orsaker som inkluderar DNS-läckor, en vilseledande loggningspolicy och praktiskt taget noll kundsupport. Det hjälpte inte att Hotspot Shield finns i USA.

Men vi måste ge dem det när det gäller Kina: Hotspot Shield fungerar!

Vad våra tester i Kina avslöjade

 • Vårt test av Hotspot Shield visade en stark prestanda i Kina. Användare rapporterar dock en hit-eller-miss, med majoriteten lutad på "miss" -sidan av saker, så vi är glada att det fungerade så att vi kan låta dig veta hur det gick.
 • Hotspot Shield kunde blockera 18 av de 19 platserna som vi testade på den första ISP (TorProject.org var otillgänglig) och alla 19 webbplatserna på den andra ISP.
 • Whatsapp, Telegram, Viber och Skype var också tillgängliga på båda.

På Ultra Kings Limited, med ett riktmärke på 3,9 Mbps nedladdning och 3,3 Mbps nedladdning, hade Hotspot Shield en nedladdningshastighet på 3,4 Mbps och en uppladdningshastighet på 0,9 Mbps.

hotspot-skärmens hastighetstest från ultra kungar i Kina begränsad

På China Unicom, med ett riktmärke på 5,24 Mbps nedladdning och 0,52 Mbps uppladdning, hade Hotspot Shield en nedladdningshastighet på 3,77 Mbps och en uppladdningshastighet på 0,76 Mbps.

hotspot-skärmens hastighetstest från China Unicom

Hotspot Shield-sammanfattning

Hotspot Shield har varit verksamt sedan 2005 (mycket längre än de flesta av de andra alternativen på denna lista). De har en användarbas på 650 miljoner användare.

Hotspot Shield har:

 • En säker AES-256-kryptering
 • Support för P2P-servrar
 • Netflix-kompatibilitet

Medan de har en gratis annonsstödd version (som vi är försiktiga med av sekretessskäl), är deras premiumplan ganska prisvärd till $ 3,49 / mån. Den betalade planen levereras med servrar i över 70 länder och stöder upp till fem samtidiga enheter. Vi är inte imponerade av deras kundsupport, men en 45-dagars återbetalningsgaranti är tillräckligt säker för att prova dem.

Besök Hotspot Shield

Läs vår fullständiga recension av Hotspot Shield.

7. VPNSecure

Slutligen har vi VPNSecure, en australiensisk VPN grundad 2010.

Vad våra tester i Kina avslöjade

 • Prestandamässigt kunde VPNSecure endast komma åt 18 av 19 webbplatser med båda ISP: erna som vi testade (SoundCloud var otillgängligt på båda).
 • Whatsapp, Telegram, Viber och Skype var alla tillgängliga, tack och lov.
 • Deras hastighetsprestanda var bara okej totalt sett.

På Ultra Kings Limited, med ett riktmärke på 3,9 Mbps nedladdning och 3,3 Mbps nedladdning, fick vi en nedladdningshastighet på 2 Mbps och en uppladdningshastighet på 2,6 Mbps.

vpnsecure hastighetstest från kina ultra king begränsat

På China Unicom, med ett riktvärde på 5,24 Mbps nedladdning och 0,52 Mbps uppladdning, hade vi en nedladdningshastighet på 2,81 Mbps och en uppladdningshastighet på 0,61 Mbps.

vpnsecure hastighetstest från China Unicom

VPNSecure-sammanfattning

VPNSecures loggningspolicy är mycket svår att avkoda. Så vi kan inte säga exakt var de står för att logga in din surfning eller nedladdningsaktivitet.

De erbjuder mycket begränsade 80 servrar i 50 länder (det minsta bland alla andra alternativ på listan). Och till ett super dyra pris inte mindre: deras billigaste plan börjar på $ 6,66 / mo!

Precis som PrivateVPN är det som gör VPNSecure att arbeta i Kina dess stealth VPN-protokoll. Stealth-läget fungerar för närvarande bara för stationära datorer.

De skryter:

 • En kill-switch
 • Stöd för obegränsade enheter
 • P2P-servrar
 • Både AES-256 och AES-128-kryptering
 • Support för Netflix
 • Imponerande kundsupport

De erbjuder emellertid endast en 7-dagars pengarna-tillbaka-garanti, som är på låg sida jämfört med de andra alternativen på denna lista.

Besök VPNSecure

Läs vår fullständiga VPNSecure-granskning.

Slutsats

Kinas stora brandvägg kan vara oförutsägbar.

VPN som är kända för att fungera imponerande bra blockeras plötsligt, särskilt under betydande politiska händelser när det regerande kommunistpartiet anser det nödvändigt att undertrycka oliktänkande och noggrant kontrollera tillgången till information.

Det finns ingen garanti för att ovanstående VPN alltid kommer att fungera i Kina, men våra personliga praktiska test från inre Kina visar att dessa sju fungerar bra vid skrivandet av denna recension..

För andra VPN-recensioner och mer information om hur VPN fungerar och vad de kan göra för dig, kolla in de bästa VPN-tjänsterna för 2020.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me