De bästa VPN: erna för Kodi (2020 Review)

Använda VPN med KodiInte alla VPN fungerar med Kodi ...

Inte alla VPN är bra för Kodi. Så här är:

VPN: n som du ska använda med Kodi borde vara tillräckligt snabbt så din ström kommer inte ständigt att fördröjas eller buffras (detta kan hända när du väljer ett VPN med dålig prestanda).

VPN bör ha en fristående app för Android (Smart TV), Windows, Mac och iOS eller åtminstone Real-Debrid-kompatibilitet.

VPN för Kodi bör också tillhandahålla officiella steg-för-steg-guider för att installera det. Att installera ett VPN på de flesta enheter är en enkel installation med 1 klick, men om du installerar en VPN på en Google Nexus Player eller Rasperry PI kan saker bli lite svårare, så det är bra att ha en officiell handledning för att guida dig igenom den.

För att ta reda på det perfekta VPN för Kodi gjorde vi följande:

Vi köpte och installerade 14 olika VPN och testade dem på den senaste versionen av Kodi (18.0 Leia). Dessutom användes två huvudtillägg för följande granskningar, som var Seren och 13Clowns. När vi granskade dessa VPN: n uppmärksammade vi dessa fem viktiga faktorer:

 • Prestanda - försvinner / bugger videon när du använder ett VPN?
 • Har denna VPN en fristående app för Kodi?
 • Har den en steg-för-steg-guide för installation?
 • Loggpolicy (inte bara vad de offentligt säger utan vad de faktiskt gör)
 • Kosta

7 bästa Kodi-VPN: n som fungerar 100% (2020)

Nedan hittar du VPN för Kodi som faktiskt fungerar.

1. ExpressVPN - Enkel att använda appar för Kodi, övergripande snabbuppspelning

expressvpn kodi målsidaExpressVPN-servrar stöder P2P och torrenting, vilket gör det till ett bra alternativ för Kodi-tillägg eftersom många av dessa tillägg kräver P2P för att fungera och fungerar endast när de är anslutna till en server med P2P-stöd.

Medan ExpressVPN har drygt 3 000 servrar är dessa servrar spridda över 148 platser (den största bland VPN: erna på denna lista).

ExpressVPNs appar med ett klick-installera är tillgängliga på ALLA större enheter, inklusive Android, Mac, Windows, routrar och så vidare. Med hjälp av deras steg-för-steg-guider kan du till och med installera det på din Rasperry PI.

Streaming av Kodi-videor var effektiv och enkel. Vi behövde inte vänta på att videon skulle buffras:

ExpressVPN på KodiExpressVPN-hastigheterna på Kodi var stora

Den enda lilla nackdelen är att de är listade under de icke-samarbetsvilliga leverantörerna på Real Debrid. Det verkade dock inte ha några allvarliga problem, eftersom vi fortfarande kunde komma åt deras tjänst när vi var anslutna till en ExpressVPN-server. Men med andra videotillägg som Exodus-gafflar skulle denna leverantör vara perfekt passform.

Från $ 6,67 per månad kostar ExpressVPN mer än dubbelt priset för billigare VPN, men det är verkligen värt det. Även om det inte finns någon kostnadsfri prövning täcks du av den 30-dagars återbetalningsgarantin om du inte gillar tjänsten.

 • Prestanda: 84 Mbps av 100 Mbps. Mycket bra, ingen fördröjning eller buffring.
 • En-klick-appar för Kodi: Android (+ Smart TV), router, Windows, Mac, iOS, Amazon Fire TV Stick
 • Handledning för Kodi? Ja, multipelguide för inställning av ExpressVPN w / Kodi
 • Loggningspolicy: Ingen loggpolicy finns på Brittiska Jungfruöarna (ingen lagring av data)
 • servrar: 3 000+ på 148 platser
 • Kosta: $ 6.67 / mo (Paypal, kreditkort, Bitcoin och mer ...)

Klicka här för att få ExpressVPN för Kodi. Eller läs vår ExpressVPN-recension.

2. NordVPN - Billig VPN för Kodi som fungerar bra

NordVPN är en annan säker och säker VPN som erbjuder 1-klick-installation för Kodi.

nordvpn hemsida

NordVPN: s 5 200+ servrar (den största av alla VPN på listan) i 62 länder gör att alla former av geobegränsat innehåll är ungefär garanterade. Det faktum att de flesta av dessa servrar är designade med P2P-stöd betyder i stort sett alla Kodi-tillägg fungerar när du använder detta VPN.

På samma sätt som ExpressVPN, har NordVPN också fristående programvara för alla större operativsystem (Android, iOS, Mac, Windows). Om du strömmar innehåll från Peer-to-Peer-nätverk, rekommenderar NordVPN att använda deras speciella P2P / torrenting-servrar.

Våra hastighetstest visar en nedladdningshastighet på 74 Mbps, vilket är mer än perfekt för streaming av Kodi. Seren kunde plocka upp flera värdar inom några sekunder och strömmen laddades snabbt och smidigt utan problem med buffring eller cache.

nordvpn kodi skärmdump

I likhet med andra VPN-tjänster erbjuder NordVPN en mer prisvärd plan ju längre tid du registrerar dig för. Det kan dock ta lite tid att starta, på grund av deras otillräckliga betalningsalternativ och registreringssystem. De har också en 30-dagars återbetalningspolicy.

NordVPN: s strikta nollloggspolicy, belägen i Panama (ett VPN-vänligt land som inte är ett parti i 14 Eyes Alliance), och stark 256-bitars kryptering tillsammans med deras "Double VPN" -funktion, ger stor garanti för både integritet och säkerhet till Kodi-användare. De har också ytterligare funktioner som ad-blockerare och CyberSec som bör säkra din Internet-anslutning.

Den enda nackdelen är att inte alla server fungerar bra med Kodi. Vi rekommenderar att du väljer den närmaste platsen som vanligtvis är den snabbaste.

 • Prestanda: 74 Mbps av 100 Mbps. Mycket bra, ingen fördröjning eller buffring.
 • En-klick-appar för Kodi: Android (+ Smart TV), router, Windows, Mac, iOS, Amazon Fire TV Stick
 • Handledning för Kodi? Ja, flera guider för inställning av NordVPN w / Kodi
 • Loggningspolicy: Ingen loggpolicy finns i Panama
 • servrar: 5 200+ servrar i över 60 länder.
 • Kosta: $ 3,49 / mo (Kreditkort, Bitcoin och mer ...)

Klicka här för att få NordVPN för Kodi. Eller läs vår NordVPN-recension.

3. CyberGhost - Väloptimerad för Kodi P2P-tillägg

Cyberghost-granskningEn annan VPN som vi tyckte fungerade ganska bra med Kodi var Cyberghost.

CyberGhost-applikationen i sig var enkel att installera och använda via Kodi. Vi var anslutna till en av deras VPN-servrar inom några minuter. De har fristående programvara för de flesta enheter och operativsystem, vilket inkluderar Amazon Fire TV Stick.

Det är också värt att notera att CyberGhost-servrar inte bara är väloptimerade för P2P, men CyberGhost framhäver stolt detta faktum och använder det som en försäljningsplats, vilket är en stor del med tanke på att många Kodi-tillägg kräver P2P-stöd för att fungera.

Deras hastigheter var inte bra som NordVPNs / ExpressVPN: s, men skulle fortfarande klara sig tillräckligt för att strömma Kodi-innehåll.

Vid 51 Mbps när det jämförs mot 98 Mbps utan VPN, visar CyberGhost en genomsnittshastighet (vilket fortfarande skulle vara tillräckligt bra för att strömma Kodi-innehåll), så det är inte nära det bästa när det gäller hastighet.

Videorna behövde inte tid att buffra, så streaming var ganska smärtfri:

cyberghost fungerar bra med kodi

CyberGhost har 3100 servrar i 59 länder och kan konfigureras i din router i fall din Kodi-enhet inte stöds.

 • Prestanda: 51 Mbps av 100 Mbps. Inte den snabbaste, men ingen väntar på buffring
 • En-klick-appar för Kodi: - Android (+ Smart TV), router, Windows, Mac, iOS, Amazon Fire TV Stick
 • Handledning för Kodi? Ja, de har ägnat en läs mig-sida.
 • Loggningspolicy: Inga loggar, rumänskt baserade
 • servrar: 3 700 servrar i över 60 länder
 • Kosta: $ 2,75 / mo (kreditkort, PayPal, Bitcoin och mer ...)

Klicka här för att få CyberGhost för Kodi. Eller läs vår CyberGhost-recension.

4. IPVanish - Dyrt, men verkar fungera bra

IPVanis påstår sig samarbeta mycket bra med Kodi. Åtminstone så de gör det på sin webbplats.

Vad som är bra, liknande andra, stöder IPVanish alla stora Kodi-enheter, inklusive Xbox 360, PlayStation och Smart TV-apparater.

Registreringen är enkel och inkluderar att ange ett giltigt e-postmeddelande / lösenord följt av ett alternativ för betalningsval. Det låter dig ansluta inom några minuter när du har fått deras aktiveringsmail.

Tyvärr, och trots över 1 200+ servrar på 60+ platser runt om i världen, visade hastighetstestet bara något under genomsnittet. Genom att använda 100 Mbps kabelanslutning lyckades vi hämta 47,82 Mbps och 2,13 Mbps uppladdning som inte är så snabbt.

Men med IPVanish hittade vi flera källor / värdar på några sekunder och det fanns inga problem med uppspelning av buffring:

ipvanish spelar med kodi

Även om det inte bör orsaka någon skada, är IPVanish baserat i USA där de var mycket snäva lagar om nedladdning av upphovsrättsskyddat innehåll. Så varnas.

Bara nackdelen? Inte alla servrar var tillräckligt snabba för Kodi-strömning.

 • Prestanda: 49 Mbps av 100 Mbps. Inte den snabbaste, men ingen väntar på buffring
 • En-klick-appar för Kodi: - Android (+ Smart TV), router, Windows, Mac, iOS
 • Handledning för Kodi? Ja, flera guider för att ställa in det.
 • Loggningspolicy: Inga loggar, USA-baserade.
 • servrar: 1 200+ servrar i 60 länder.
 • Kosta: $ 6,49 / mo (kreditkort, PayPal och mer ...)

Läs vår fullständiga recension av IPVanish.

5. Privat internetuppkoppling

PIA kan installeras på de flesta Kodi-enheter (inklusive Android, iOS, Mac och Windows), men kan också installeras PIA manuellt på din router om din Kodi-enhet inte är direkt kompatibel.

Att strömma videor på Kodi med PIA är ganska snabb upplevelse. Hastighetstestet visade en relativt låg ping och ganska snabb nedladdningshastighet. Den snabbaste klockade in med 81 Mbps nedladdningshastighet.

pia kodi skärmdump

Även om vi inte är särskilt imponerade av att PIA finns i USA (ett land med 5 ögon), är de fortfarande en av de mest pålitliga VPN-tjänsteleverantörerna när det gäller integritet och säkerhet. De ger olika nivåer av kryptering. Du kan välja "All Speed ​​No Safety" -alternativet för en snabbare internetuppkopplingsupplevelse med liten säkerhet eller deras "Maximum Protection" -alternativ för fullständig säkerhet.

Deras policy om inga loggar har prövats och bevisats i ett verkligt fall, där FBI ingår mindre: när FBI kom och bankade på PIA: s dörrar för information, hade de absolut ingenting att erbjuda eftersom de inte hade någon användarinformation.

 • Prestanda: 81 Mbps av 100 Mbps. Snabba hastigheter, ingen fördröjning
 • En-klick-appar för Kodi: Windows, Mac OS, Linux, Ubuntu, iOS, Android och routrar
 • Handledning för Kodi? Inga guider hittades
 • Loggningspolicy: Inga loggar, USA-baserade
 • servrar: 3 300+ servrar i över 52 länder
 • Kosta: $ 3,49 / mo (Kreditkort, Bitcoin och mer ...)

Läs vår fullständiga granskning av privat internet.

6. Ivacy

Ivacy är vår sista VPN på listan som tycktes fungera med Kodi.

Efter att ha köpt inleddes vi till en välskild splasskärm som låter mig välja min föredragna plattform följt av en enkel nedladdning. Applikationen i sig är ren och elegant vilket är trevligt och enkelt att använda och förstå.

Medan de erbjuder genomsnittliga hastigheter jämfört med de andra leverantörerna på denna lista (endast 53 Mbps ut 100 Mbps), är Ivacy fortfarande tillräckligt snabb för att strömma innehåll på Kodi. Det är värt att notera att även om vissa av deras servrar inte har P2P aktiverat, är ett stort antal av deras servrar, inklusive i USA, Storbritannien och Kanada, P2P optimerade, vilket ger en stor fördel när det gäller Kodi-tillägg som kräver P2P-stöd.

Ivacy har också flera tutorials för hur man ställer in sitt VPN på olika Kodi-enheter och erbjuder ett generöst 7-dagars gratis proverbjudande för att testa sin VPN-tjänst.

Ivacy kodi skärmdump

Om din Kodi-enhet inte stöds av Ivacy kan du installera Ivacy manuellt på ASUS-, D-Link-, TP-Link-, Linksys- och DD-WRT-routrar och sedan ansluta enheten till din router för att njuta av Ivacy-skydd. Ivacy använder den säkra AES 256-bitars krypteringen, och vi har funnit att deras påståenden för att inte ha några loggar är sanna.

Bara nackdelen? Det fungerar inte bra med Netflix och deras pengar tillbaka-garanti är ganska skiss.

 • Prestanda: 53 Mbps av 100 Mbps. Okej hastighet, inga problem med buffring
 • En-klick-appar för Kodi: Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Fire Stick, Raspberry Pi och routrar
 • Handledning för Kodi? Flera installationsguider
 • Loggningspolicy: Inga loggar, USA-baserade
 • servrar: 1 000+ servrar i över 50 länder
 • Kosta: 2,25 $ / mo (kreditkort, PayPal, Bitcoin och mer ...)

Läs vår fullständiga Ivacy-recension.

8 VPN som inte fungerar bra med Kodi

 1. SaferVPN - Långsam nedladdningshastighet och de har blockerats av Real-debrid-tjänster.
 2. ProtonVPN - De har blivit blockerade av Real-debrid-tjänster.
 3. Trust.Zone - Clunky installationsprocess och kontinuerlig cache och buffring när du är på Kodi.
 4. GooseVPN - Deras nedladdningshastighet är för lång för att vara effektiv på Kodi.
 5. PureVPN - De har den långsammaste nedladdningshastigheten och Kodi fortsatte att cache och buffra trots att de var i inställningen ”snabbströmning”.
 6. PerfectPrivacy - Inte många fristående appar och hastighet var inte stor
 7. Norton VPN - Mycket långsam hastighet.
 8. Tunnelbear - Problem med buffring.

Hur installerar jag ett VPN på My Kodi?

Du installerar vanligtvis inte VPN på Kodi. Istället installerar du den på enheten som du använder med Kodi.

Alla VPN: n ovan (som fungerade med Kodi) erbjuder ett klick-installationer för Android, Smart TV, iOS, Mac, Windows etc och har flera guider för att ställa in dem. Således går processen vanligtvis:

 1. Du registrerar dig för ditt valda VPN och installerar deras app från deras webbplats.
 2. Efter det behöver du bara följa installationsguidens instruktioner tills du är klar.
 3. Anslut sedan bara till VPN och välj önskad server.
 4. Du kan nu starta upp Kodi och börja strömma önskat innehåll.

Men om du använder en Kodi Box kommer svaret på frågan ovan att bero på vilket operativsystem det kör. Nedan har jag satt upp en lista över de mest populära (vid tidpunkten för detta skrivande) Kodi-enheter och ordnat dem efter hur svåra de är att installera ett VPN på.

A) Enkel installation från App Store

Du kan enkelt installera ett VPN på dessa enheter eftersom de kör Android OS. I själva verket är alla enheter som kör Android OS vanligtvis enkelt att installera ett VPN på. Med dessa enheter använder du dem helt enkelt för att navigera till App store och ladda ner ditt valda VPN genom att följa deras instruktioner.

 • Nvidia Shield
 • Matricom G-Box
 • Emtec Gem Box
 • Seguro Trongle X4
 • DroidBOX PlayOn GPD XD
 • Toppar MXV Android TV BOX Amlogic S905
 • Mini M8S II 4K Android 6.0 TV BOX
 • T95Z Plus Android TV Box Amlogic S912
 • Beelink GT1 Ultimate TV Box
 • EstgoSZ H96 Pro
 • Xiaomi Mi Box

B) Kräver APK-fil eller VPN-app Sideloading

Dessa enheter kommer att kräva lite mer ansträngning för att installera ett VPN på eftersom de behöver dig för att ladda VPN: s APK-filer:

 • Google Nexus Player - Hur man laddar appar i Nexus Player.
 • Razer Forge TV - Hur man laddar appar på Forge TV.
 • Raspberry Pi- Hur installerar du ett VPN på Raspberry Pi.
 • Cubox-i- Hur man ställer in en VPN-klient.
 • We Tek Play - Hur man sätter upp ett VPN på We Tek Android.

Varning:

Hämta inte APK-filer från tredje parts webbplatser. Du vet aldrig vad annat de kan ha lagt in i dessa filer eller om dessa filer till och med är legitima eller uppdaterade. Ladda bara ned APK-filer direkt från en pålitlig källa. Dessutom kommer Sideloading APK-filer på dessa enheter med en mängd risk som du kommer att behöva axla om något skulle gå fel. Försök bara den här metoden om du vet vad du gör.

C) Kör VPN på din router

Om du använder FireTV, Chromecast eller Roku att köra Kodi kanske du redan vet att de inte stöder VPN: er. Men du kan istället installera ett valt VPN på din router.

Denna process kräver att din routers firmware är kompatibel med VPN. Om det inte är det, måste du "blinka" din router för att byta firmware men det innebär en stor mängd risk och kan mycket väl skada din router. Istället rekommenderar jag att du får en ny router snarare än att riskera det.

Du kan också välja att använda en gammal stationär dator eller bärbar dator som en virtuell router. Detta innebär helt enkelt att köra din VPN på din stationära eller bärbara dator och använda den för att sända ett Wifi-nätverk som du sedan ansluter till din Kodi-enhet.

Sist, men inte minst - Undvik gratis VPN: er

Du kanske tänker, "Det finns gratis VPN-skivor ute, varför ska jag betala för något av dessa?"

Vi förstår. Men det skulle vara ett massivt misstag.

Du får verkligen det du betalar för här. De flesta gratis VPN kommer bokstavligen att sälja dina uppgifter till högstbjudande.

För att inte nämna, många gratis VPN: er begränsar bandbredd. Det betyder att du kan strömma med och plötsligt träffa din månatliga kvot. När detta har hänt stänger VPN sig helt av eller, mer irriterande, stryker din internetanvändning.

Gratis VPN är också mindre säkra.

Och för det sista är deras hastigheter vanligtvis mycket långsam.

Vad VPN fungerar bäst för dig? Lämna en kommentar och hjälpa andra Kodi-fans ��

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me