Buffrad VPN-granskning

Buffrat VPN

Webbplatsen Buffered säger att deras VPN är "det snabbaste och säkraste."

Det är ett djärvt påstående.

Men gör Buffered säkerhetskopiering av deras påstående?

Jag tog ett premiumabonnemang ($ 7,62 / mo vid köpet) från Buffered.com och laddade ner Windows-appen för att ta reda på.

Här är resultaten:

Buffert VPN-översikt

ALLMÄN RANK: # 36 av 78 VPN: er
användbarhet: Mycket lätt, 5/5
LOGGFILER: En del loggning 
PLATSER: 42 länder, 46 servrar
STÖD: 24/7 chatt, snabba svar
torrenta:  Torrande tillåtet
Netflix: Ja 1/5
Kryptering / PROTOKOLL: OpenVPN, 256-bitars Blowfish
KOSTA: $ 4,12 / mo
OFFICIELL HEMSIDA: www.buffered.com

Buffrade VPN-proffs

1. Solid användbarhet

Buffereds Windows-app är väldigt lätt att använda - bara skjut upp den, välj från en av 37 olika servrar runt om i världen så kommer du att anslutas automatiskt.

Buffrad Windows-app

När du är ansluten kan du se hastighetsmätningar och din VPN IP-adress. Du kan också betygsätta kvaliteten på din anslutning för att ge feedback till buffert om hur bra den fungerar.

Appens inställningar är mycket grundläggande; du kan växla fram och tillbaka mellan TCP och UDP, välja en anpassad port för VPN och växla saker som start vid start och huruvida VPN-killswitch är tillåtet eller inte.

Buffrade appinställningar

Du kan också berätta för Buffered om du är villig att dela statistik om driftsfel eller inte.

Det finns inte en hel del anpassningar här, men om du inte är en avancerad VPN-användare är det troligt att det inte kommer att vara ett problem.

Mobilappen är dock inte lika enkel. Du måste ladda ner OpenVPN-appen och sedan gå till Buffered.com och ladda ner konfigurationsfilerna för en specifik server. Om du vill ha möjlighet att ansluta till flera servrar kan du ladda ner flera konfigurationsfiler.

Det är inte mycket besväret, men det är inte så lätt som några av de andra mobila VPN-skivor som vi har granskat.

2. Jurisdiktion - Gibraltar

Buffered annonserar sig själv som "Made with [love] in Gibraltar," (liknande iVPN) men deras huvudkontor finns faktiskt i Ungern.

Gibraltar är ett brittiskt utomeuropeiskt territorium som oroar vissa människor. Storbritannien är en del av ett stort avtal om delning av underrättelser med USA, och lagarna om integritetsskydd i båda länderna är inte mycket lugnande.

Buffrat adresserar detta med en sida om Gibraltars juridiska status och jurisdiktion, där de försäkrar användarna att de inte behöver dela någon information med Gibraltars regering.

Jag vill dock påpeka att That One Privacy Site gjorde en del undersökningar om suveräniteten i Gibraltar, som är ett brittiskt utomeuropeiskt territorium, och påpekade att det kan finnas under mer brittisk kontroll än vad som först verkar.

För att göra hela situationen lite mer komplicerad lagras Buffereds data faktiskt i Nederländerna.

Hej där, fysiskt lagras all användardata i Nederländerna, och lagligt skyddar Gibraltar det.

- Buffrat VPN (@BufferedVPN) 19 februari 2018

Det är oklart exakt vad "lagligt Gibraltar bevakar det" skulle innebära. Men Nederländerna är en del av ett informationsdelningssystem som inkluderar USA och Storbritannien. Trots detta har landet några solida lagar för skydd av privatlivet.

Om du är helt engagerad i att undvika VPN-baserade i länder som delar intelligens, kanske du vill undvika Buffered. Om du inte är orolig för det är deras Gibraltar / Nederländernas bas förmodligen inte oroande.

Det är fortfarande värt att notera.

3. Inga DNS-läckor

För att säkerställa att Buffered ger den säkerhet som det lovade körde jag ett utökat DNS-läckagetest med IVPNs onlineverktyg.

Buffert DNS-läcktestresultat

Som ni kan se visade verktyget ingen indikation på att det finns någon DNS-information som läcker från buffrad. Det är ett viktigt test att klara, eftersom en DNS-läcka kan ge bort mer information om dig än du kan förvänta dig.

Det är också värt att notera att var och en av Buffered-servrar har en DNS-server som är värd på den, så att du alltid har snabb åtkomst till en DNS.

4. Solid 256-bitars kryptering

När det gäller VPN-funktioner är Buffered ganska nakna ben. VPN använder 256-bitars Blowfish-kryptering, som är en militär standard. Den använder också OpenVPN-protokollet, som är allmänt erkänt som mycket säkert.

Så från säkerhetssynpunkt är Buffered solid. Det finns inget här som framträder som särskilt fantastiskt (som NordVPN: s dubbla kryptering), men det finns inte heller något att oroa sig för.

5. 24/7 kundtjänst

Buffered lovar kundservice dygnet runt, och det är ett stort plus i min bok. Förutom livechatt på deras webbplats har de också ett system för inlämnande av biljetter som alltid övervakas. De lovar att de kommer tillbaka till dig om några minuter.

När jag frågade om detaljerna i vilka protokoll VPN använder via e-post, fick jag svar på cirka 10 minuter.

Det är snabbt.

Buffered är också mycket aktivt på Twitter, men eftersom livechatt alltid finns tillgängligt behöver du förmodligen inte tweeta dina supportfrågor på dem.

6. Fem samtidiga anslutningar

Ett prenumeration på Buffered ger dig möjlighet att köra fem samtidiga anslutningar. Detta är bra för alla som vill skydda sin familj eller använda flera enheter samtidigt.

Du kan också installera Buffered på din router för att köra allt i ditt hus via VPN. Buffrade fungerar med både DD-WRT- och tomatrutrar.

Så medan det är på den högre prissidan, kan du få dina pengar värda om du kör flera anslutningar.

7. Netflix- och torrvänligt

När jag testade Buffered med Netflix kunde den amerikanska västkustens server lyckas ansluta. Så om du är baserad någon annanstans (eller bara reser) kommer du att kunna titta på dina favoritprogram hemifrån.

Servrar i andra länder kunde dock inte öppna Netflix. Om du vill titta på något som inte finns i USA: s Netflix-katalog måste du hitta ett annat sätt.

Och Buffered är helt torrentvänligt. De begränsar inga P2P-fildelningsprogram i deras nätverk, så att du kan strömma till ditt hjärtas innehåll.

Du kanske vill välja ett VPN som är lite snabbare, men om du planerar att strömma mycket.

8. Inbyggd Kill-switch

Om du är ansluten till ett VPN och din anslutning avbryts kommer din trafik omedelbart att börja gå ut över din oskyddade anslutning - men en dödsbrytare löser problemet. Om din VPN-anslutning avbryts stoppar all internettrafik på din maskin.

Det är ont om du laddar ner eller strömmar något, men det säkerställer att du är skyddad oavsett vad som händer med din anslutning. Buffereds kill-switch är av som standard, men jag rekommenderar att du slår på den i inställningarna direkt.

Buffert VPN Cons

1. En del loggning

Buffert gör inte sin loggningspolicy super lätt att hitta, men om du gör lite grävning hittar du svaren på deras webbplats.

Så här säger en av deras vanliga frågor:

Buffert loggningspolicy

En titt på deras integritetspolicy avslöjar ett lite mer invecklat svar:

Buffert VPN-loggningspolicyBild från: https://buffered.com/privpol

Buffered noterar att du kan välja bort datainsamling genom klientens inställningar. Så långt jag kan veta kan du dock bara välja bort felrapportering. (Och klausulen "som kan inkludera men inte är begränsad till" är lite oroande.)

Det kan beröra vissa användare att Buffered samlar in information för riktad annonsering. Reklamens omfattning är ganska begränsad, dock:

Om du är en befintlig kund kommer vi (eller tredje parter för våra räkning) endast att kontakta dig elektroniskt (e-post eller elektronisk chatt) med information om varor och tjänster som liknar dem som var föremål för en tidigare försäljning eller förhandlingar av en försäljning till dig. Du kan välja att ta emot sådan information när som helst genom att meddela oss.

Så Buffereds loggningspolicy är ganska bra.

Men det finns en möjlighet att en del av din information kommer att tillhandahållas till tredje parter, vilket kan stänga av vissa människor.

2. Ladda ner hastighet inte snabb nog ...

Naturligtvis är hastighet den primära faktorn som många människor är intresserade av när det gäller en VPN. Buffered säger att det är den snabbaste VPN-låt oss se om de har rätt.

Även om Buffered kan skryta med en mycket säker AES-256-kryptering så befann jag mig helt undervattad av deras serverhastigheter (särskilt när du tar hänsyn till prislappen).

Kommer du ihåg vad de påstod sig vara? “Snabbaste och säkraste VPN”. Tyvärr, inte sant.

Buffert VPN-hastighetstest

US-server (New York)

 • Ping: 168ms
 • Nedladdning: 51.49 Mbps
 • Uppladdning: 35,38 Mbps

EU-server (Amsterdam)

 • Ping: 40ms
 • Nedladdning: 46,78 Mbps
 • Uppladdning: 46,65 Mbps

Asia Server (Hong Kong)

 • Ping: 224ms
 • Nedladdning: 36,46 Mbps
 • Ladda upp: 16.30 Mbps

UK Server (London)

 • Ping: 45ms
 • Nedladdning: 56,63 Mbps
 • Ladda upp: 39,19 Mbps

 Som alltid, ta hastighetstester med ett saltkorn eftersom de förlitar sig på många olika variabler, till exempel: Din nätverksanslutning, din plats, din dator och så vidare. Men eftersom vi hittills testat 70+ VPN-tjänster har vi ett genomsnitt som vi kan jämföra.

Nu gör mig inte fel.

Buffert är långt ifrån en "långsam" VPN. Faktum är att av de 70+ VPN som har granskats på denna webbplats är de nionde snabbast.

Men här är problemet ...

Av de 8 VPN: er som har snabbare nedladdningshastighet är bara en av dem dyrare. Faktum är att flera av dessa VPN: er har hastigheter som är 40% snabbare än buffrade för mindre än $ 4 per månad.

Emellertid erbjuder Buffered en hel del imponerande funktioner och bonusar som hjälper till att kompensera för deras bristfälliga hastighet och överdrivna planer.

Buffrade priser, planer & Fakta

Buffert VPN-prissättning

Buffered erbjuder tre olika planer:

 • 12,99 dollar för en månad
 • 79,00 $ för 12 månader (6,59 $ per månad)
 • 99,00 $ för två år ($ 4,12 per månad)

Medan $ 4,12 per månad är mycket rimligt, kommer Buffered aldrig att göra det till en lista över de billigaste VPN: erna.

Det är så mycket dyrare än mina rekommenderade VPN: er som Surfshark ($ 1,99 / mo när man granskas) och NordVPN ($ 3,49 / mo när man granskas).

Om någon registrerar sig för premiumtjänst med din remisslänk, får du båda 30 gratis dagar med tjänst. Så det kan lägga till om du kan få många att registrera dig. Buffered erbjuder också en 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti för alla deras planer.

 • Ingen loggning: En del loggning.
 • Enkel VPN-programvara: MYCKET enkelt och lätt att använda.
 • Dolda avgifter & klausuler: Återbetalning görs endast om du inte har överskridit 100 sessioner (eller 10 timmars sessioner) eller 10 GB bandbredd.
 • upsells: Inga uppsäljningar.
 • Omedelbar åtkomst efter betalning: Ja.
 • DNS läcker: Ingen.
 • Jurisdiktion: Gibraltar.
 • protokoll: OpenVPN, IPSec, PPTP & L2TP.
 • Avstängningsswitchen: Endast OpenVPN.
 • Serverpark: 37 servrar över hela världen.

Rekommenderar jag Buffered?

Sammantaget är Buffered ett fast val för en VPN.

Den använder industristandard säkerhetsteknologi, har en stark policy som inte loggar och erbjuder bra kundsupport.

Och det finns inte så många nackdelar; deras förvirrande juridiska status kan kasta bort några människor, att använda tjänsten på mobilen är lite mer arcane än andra VPN, och hastigheten räcker förmodligen inte för allvarlig torrenting. De är verkligen inte så illa.

I slutändan rekommenderar vi att du väljer ett annat VPN från toppen av vår bästa lista över VPN-granskningar.

Om du har ett specifikt skäl för att du vill använda Buffered men jag säger inte att det är ett dåligt val.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me