Bästa VPN för anonym anonymt

Torrent aldrig utan VPNVi på TheBestVPN.com rekommenderar aldrig strömning utan VPN ...


Att hitta den bästa VPN: n för torrent är inte en lätt uppgift.

Det finns flera faktorer som är involverade när du väljer ett VPN enbart för att torrentera. Här är de viktigaste:

 • Jurisdiktion - Helst utanför USA tillsammans med 5, 9 och 14 ögon
 • Loggningspolicy - Företrädesvis VPN som inte samlar INGEN loggar
 • Hastighet - en VPN som är tillräckligt snabb för att ladda ner stora filer
 • Spännande politik - ett VPN som tillåter torrenting (Många VPN begränsar och avskräcker torrenting).

Med hjälp av en VPN kan personer som använder torrenter dölja sin aktivitet från deras ISP: s nyfikna ögon, samtidigt som de lägger upp ett extra lager av säkerhet mot cyberbrottslingar som vill utnyttja dem.

Det är bra, rätt?

Förutom många VPN som vi har testat tillåter inte strömning. Företag som Hoxx VPN och Hola kan straffa användare och förbjuda strömning, vilket begränsar deras internetfrihet i processen.

Det är därför som användare som vill torrent måste veta vilka VPN-enheter som kommer att tjäna sina syften och vilka inte. Vi har granskat 78 olika VPN hittills, och här är de bästa VPN: erna för att torrentera vi har hittat baserat på faktiska tester.

7 bästa VPN för privat & Anonym Torrenting

Här är vår lista över de 7 bästa VPN: erna för Torrenting 2020:

1. NordVPN.com - De flesta servrar för anonym ansträngning

NordVPN för strömning

NordVPN toppar ofta de flesta VPN-önskelistor. Det visar sig att de också är lika starka att spilla.

De är en av de legitima utmanare du ser ständigt kämpar för första position i de bästa VPN-rankningarna.

P2P-tjänster som torrenting görs tillgängliga på NordVPN: s omfattande serverpark med över 5 200 olika servrar.

Och över 4500 av deras servrar är optimerade specifikt för P2P. Det är många olika val som deras BitTorrent-älskande användare ger.

Nord skyddar deras flödande aktivitet med samma OpenVPN-protokoll och AES-256-kryptering som Surfshark & ExpressVPN. De tar också saker ett steg längre och kombinerar två servrar till en anslutning för dubbel skydd.

Lägg igen till en strikt policy för icke-loggning och en VPN-dödare för att göra detta till ett av de säkraste och mest anonyma torrenting-VPN: erna.

Varför är NordVPN den bästa VPN för P2P

Nord ger användarna möjlighet att strömma utan begränsningar, utan att placera något lock på sin bandbredd.

Nord har också ett pris som inte kan slås, med månadskostnader under $ 4 för en 3-årig plan.

... eller läs vår NordVPN-recension

2. Surfshark.com - Optimerad säkerhet för Torrenting / P2P

Surfshark torrenting webbsida

Surfshark håller sina löften om att säkerställa snabb och säker torrenting. Denna lättanvända VPN tillåter inte bara strömning utan gör det utan några begränsningar: ingen bandbreddgräns, ingen gräns för samtidiga anslutningar osv..

Torring är tillåtet på alla Surfshark-servrar, inklusive länder där P2P-delning är förbjudet. För sådana länder vidtar Surfshark ytterligare åtgärder genom att omdirigera trafik till speciella torrentvänliga servrar i Nederländerna eller Kanada (beroende på användarens plats).

Samma åtgärd kan ibland göras med den automatiska algoritmen för att optimera servernätverket för alla användare. Det här är smart.

Utöver detta använder leverantören modern kryptering för att optimera hastigheten och ge den bästa användarupplevelsen. Surfshark krypterar all trafik med AES-256-GCM, vilket skiljer sig något från en utbredd AES-256-CBC.

Skillnaden mellan de två är hastigheten. AES-256-GCM har en inbyggd autentisering som gör krypteringsprocessen märkbar snabbare, vilket möjliggör högre hastighet. Från säkerhetssidan är den lika säker som AES-256-CBC, men bara snabbare.

Surfshark ligger på Brittiska Jungfruöarna, som ligger utanför jurisdiktion för allianser mellan 5, 9 och 14 ögon. Det betyder att Surfshark är utom räckhåll för stora övervakningsorgan som kan tvinga dem att hålla information om sina användare.

Naturligtvis är BVI en säker tillflyktsort för strikt politik som inte loggar ut och Surfshark är inte något ovanligt. De har inga loggar och det är perfekt för problemfri torrenting.

surfshark torrenting skärmdump

När det gäller torrenting-policyn har Surfshark en speciell sida för personer som letar efter en VPN för torrenting. Sidan förklarar deras policy för torrenting och listar även de bästa torrentwebbplatserna och P2P-tjänsterna.

Förutom allt detta är de den billigaste VPN på marknaden, bara $ 1,99 per månad (2-årig plan), pratar om ett fynd ...

... eller läs vår Surfshark-recension

3. ExpressVPN.com - snabbaste hastighet för spännande & P2P

ExpressVPN för strömning

ExpressVPN tillhandahåller alla fördelar, från säkerhet till begränsningsfri torrenting. Det betyder att du kan använda torrenter på någon av deras tusentals servrar runt om i världen.

Jag vet vad du tänker. "Det kan inte vara så bra." Jag tänkte samma sak.

Sedan testade vi det själv.

Till att börja med är de belägna på Brittiska Jungfruöarna. Detta placerar dem utanför jurisdiktion för de stora övervakningsallianserna som kan tvinga ett VPN-företag att abdicera information om sina användare.

Det, i kombination med en strikt policy för att inte logga ut, gör ExpressVPN till en pålitlig torrentpartner.

Din privata surfning förblir privat tack vare sina OpenVPN-protokoll, som stöds av AES-256-kryptering på regeringsnivå. Ingen, någonstans, knäcker den anslutningen när som helst snart.

ExpressVPN tillåter inte bara strömning, de uppmuntrar aktivt det till sina användare. Det finns faktiskt en hel sida i deras supportavdelning som går användare genom användning av uTorrent-programvara i kombination med ExpressVPN.

hur man använder utorrent med ExpressVPN

Företaget sammanfattar behovet av VPN i ett blogginlägg 2017 som belyser den enorma mängden data som en ISP kan samla in om sina kunder. Ett viktigt avsnitt i den här artikeln talar om torrent.

... eller läs vår ExpressVPN-granskning

4. Mullvad.net - Bäst för BitTorrent-användare

Mullvad VPN för torrenting

Mullvad är perfekt för en verkligt anonym upplevelse.

Sammantaget kommer de in på nummer sex på vår lista. Men de är bekväma bland de tre bästa för att strömma på grund av de extrema längder det tar för att skydda användarnas integritet.

Mullvad är ett svenskt företag. De är det enda VPN som vi har stött på som kräver absolut ingen information om sina kunder. Inte ens en e-postadress.

När du registrerar dig får du ett numrerat konto och det är det!

De har inte heller några loggar, vilket innebär att din torrenting upplevelse kommer att vara helt privat. Och även om Sverige ligger inom jurisdiktion för den utvidgade 14 Eyes Surveillance Alliance, kan de inte lämna information om de inte har något av det.

All torrenting är skyddad med samma vinnande kombination av OpenVPN-protokoll, tillsammans med AES-256-kryptering. För att sätta detta i perspektiv, det är det säkerhetssystem som används av FBI. Om det kan skydda USA: s nationella hemligheter, kan du vara säker på att det kommer att skydda dina nedladdningar.

Dessutom uppmuntrar de anonyma betalningsformer som kryptokurser. Alla Bitcoin-transaktioner är privata och konfidentiella, vilket lägger till ytterligare ett lager av säkerhet till Mullvad.

Mullvad använder också en VPN-dödmaskin. En killswitch övervakar för läckor i din VPN-tunnel, och om läckor upptäcks som potentiellt kan utsätta dig, aktiveras killswitch och startar dig från tjänsten. Det är din livliga livlinje och något du alltid ska leta efter när du forskar om VPN: er.

Mullvad stöder all BitTorrent-programvara, men de driver starkt användningen av qBitTorrent till sina användare.

De blockerar inte BitTorrent-klienter som uTorrent eller BitComet, men de uppger att de inte tror att dessa tjänster är lika säkra, med hänvisning till förekomsten av skadliga adware, dåliga integritetsinställningar och bristen på öppen sourcing.

Mullvad är en av de VPN som inte bara tillåter torrent, de omfamnar det. Det finns en hel sida på deras officiella webbplats som leder användare genom processen.

 • För mer information om Mullvad, kolla in deras officiella webbplats.
 • Om du vill höra våra fullständiga åsikter om Mullvad, både för- och nackdelar, kolla in vår officiella Mullvad-granskning.

5. PerfectPrivacy.com - Konfigurerbara P2P-port vidarebefordringar

Konfigurerbara port-vidarebefordringar

Perfekt sekretess för torrent

Vår nummer tre totalt rankade VPN kommer på nummer fyra på denna lista.

Perfect Privacy krypterar och anonymiserar dina data. Precis som alla andra på den här listan. Men de erbjuder också fullt stöd till BitTorrent.

påstår sig vara det bästa alternativet för P2P-nedladdningar

Medan företaget uppmuntrar att torrentera kommer de med några begränsningar. Endast vissa dedikerade servrar avsätts för P2P eftersom de är konstruerade för att möjliggöra anonyma anslutningar upp till 1 000 Mbps.

En annan faktor som stötte perfekt integritet på vår lista var deras anslutningshastigheter. Torrenting kräver en hög nedladdningshastighet, och våra test avslöjade att denna VPN kämpade lite inom det området.

Det kommer också till en hög kostnad, där vissa användare betalar över $ 15 per månad.

Men när det gäller anonymitet och integritet lever Perfect Privacy upp till dess namn.

Din information är förseglad bakom en ogenomtränglig vägg med OpenVPN-tunnelprotokoll och AES-256-kryptering. Några av de andra tunnelprotokollen som erbjuds av Perfect Privacy är IPSec och SSH, plus SOCKS5 och PPTP-proxyer.

Denna mängd alternativ innebär att användare från alla samhällsskikt kan hitta något som fungerar perfekt för deras enhet och anslutning.

Perfect-Privacy inga loggar

Perfect Privacy håller inga loggar överhuvudtaget. Denna punkt stöds också av Perfect Privacy's officiella integritetspolicy. Det är något att fira, eftersom många VPN-företag ljuger om sin loggningspolicy.

Dessutom visade våra tester också att Perfect Privacy är ett läckage- och virusfritt program. Det sista som en BitTorrent-användare vill är att komprometteras av DNS- och WebRTC-läckor eller att ha skadliga skadliga programvaror invaderar sitt system. Det är just den typ av sårbarhet som en torrent VPN är avsedd att skydda mot.

Detta är en annan VPN som har en inbyggd killswitch, så även om läckor upptäcktes, skulle din torrenting säkerhet fortfarande vara skyddad. Problemet med läckor är att de ofta blir oupptäckta. Så en glömsk användare skulle fortsätta och tänka att de var säkra och säkra, medan deras internetleverantör tittar på varje rörelse de gör. En killswitch motverkar denna sårbarhet.

En av Perfect Privacy mest värdefulla funktioner är obegränsade samtidiga anslutningar. Det är en enorm bonus, eftersom det betyder att du kan ansluta den här tjänsten till varje dator i huset.

 • För mer information om perfekt sekretess, kolla in deras officiella webbplats.
 • För att se fler av våra tankar om detta VPN, kolla in vår perfekt sekretess VPN-granskning.

6. PrivateInternetAccess.com - utmärkt för snabbhet och säkerhet

PIA VPN för torrenting

Private Internet Access (PIA) erbjuder över 3 300 servrar i 32 länder att välja mellan.

Först och främst är det under $ 3 per månad. Det är ett pris som inte kan slå. Kostnaden är bara en av anledningarna till att vi rankade PIA som vårt nummer nio totala VPN.

Men det bästa av allt är att PIA inte sätter några strömmar, vilket ger P2P-stöd i hela sin enorma serverpark.

PIA-servernätverk

Företaget säger aldrig uttryckligen orden "torrenting" eller "BitTorrent" på deras webbplats, men P2P-stödet talar för sig själv. Det är därför PIA har ett stort rykte i hela den stormande gemenskapen.

PIA släpper inte heller oss med svaga krypterings- och protokollalternativ. De tillhandahåller de bästa i klassen OpenVPN-tunnelprotokoll, tillsammans med AES-128 och AES-256-krypteringsstandarder.

Medan de inte loggar någon av dina användningsinformation, håller de reda på din e-postadress och betalningsinformation. Det är inte en enorm affär eftersom du kan skapa en ny e-postadress som inte är kopplad till din personliga information, och det gör att du kan betala med outspårligt cryptocurrency.

 • För mer information om PIA, kolla in deras officiella webbplats.
 • För att lära dig mer om för- och nackdelarna med att använda PIA, kolla in vår officiella VPN-granskning av privat Internet Access.

7. TorGuard.net

TorGuard för torrenting

TorGuard har trots sitt namn ingenting att göra med den populära TOR-proxy-webbläsaren.

”Toren” i dess namn står faktiskt för att torrentera. Vi rankade det som nummer 15 på vår lista över övergripande VPN: er, och dess torrenting-politik är en stor del av anledningen till att den rankas så högt.

Här har du en annan A-lista VPN med några utmärkta torrenting-relaterade förmåner. Det här företaget erbjuder faktiskt ett paket som innehåller en proxy som gör att användare kan strömma med högre hastigheter än deras VPN-tjänst. De har bokstavligen torrenting på hjärnan.

TorGuard går ut ur sitt sätt att på sin officiella webbplats säga att deras servrar är optimerade för torrenting, och de sätter inga begränsningar för sina användare.

Anonymer BitTorrent med TorGuard

Men är din strömmande aktivitet skyddad?

Absolut.

De avrundar vår lista över strömmande VPN som använder OpenVPN och AES-256-kryptering. Det faktum att varje produkt på denna lista använder den ihopkopplingen visar hur effektiva och användbara de verkligen är.

TorGuard erbjuder ett helt anonymt system som inte innehåller någon loggning överhuvudtaget - ett faktum att de är snabba att påpeka på flera områden på sin webbplats.

Så varför är detta längst ner på listan?

Dess jurisdiktion ligger i USA, vilket gör det till en del av Five Eyes Surveillance Alliance. Så om farbror Sam kom och knackade på TorGuards dörr, hade de inget annat val än att följa. All information som den federala regeringen samlar in om dig skulle sedan delas med de andra medlemsländerna, som inkluderar Storbritannien, Kanada, Nya Zeeland och Australien.

Det är en enorm oro enligt vår åsikt. Särskilt om du planerar att använda torrenting-aktiviteter för att ladda ner innehåll som har skissartade källor.

 • För att ta reda på mer om TorGuard, kolla in deras officiella webbplats.
 • För att lära dig mer om våra åsikter om detta system, kolla in vår officiella TorGuard VPN-granskning.

Jämföra VPN-spännande policyer

Det kan vara svårt att hitta rätt VPN för dina strömningsbehov, men det finns några viktiga saker att komma ihåg när du beslutar om ett alternativ. När du strömmar, vill du ha ett VPN som låter dig strömma med så få begränsningar som möjligt.

Dessutom är det viktigt att använda en VPN-leverantör som inte loggar någon av dina personliga uppgifter. Det är viktigt om användardata begärs av myndigheter eller brottsbekämpande.

Du kan jämföra torrenting och loggningspolicyn för alla VPN-leverantörer som vi granskade i vårt jämförelsediagram nedan.

VPN-leverantör Spännande politik Loggningspolicy
AirVPN Tillåten Strikt ingen loggning
Anonym VPN Tillåten Strikt ingen loggning
Astrill Tillåten En del loggning
AzireVPN Tillåten Ingen viktig loggning
BitDefender VPN Tillåten Grått område
BTGuard VPN Tillåten Grått område
Buffrat VPN Tillåten En del loggning
ExpressVPN Tillåten Strikt ingen loggning
FastestVPN Tillåten Strikt ingen loggning
FrootVPN Tillåten Strikt ingen loggning
Dölj ALL IP Tillåten Ingen viktig loggning
Dölj min IP Tillåten En del loggning
Hotspot Shield Tillåten En del loggning
LiquidVPN Tillåten En del loggning
mullvad Tillåten Ingen viktig loggning
NordVPN Tillåten Strikt ingen loggning
OneVPN Tillåten Ingen viktig loggning
Perfekt integritet Tillåten Strikt ingen loggning
PIA Tillåten Strikt ingen loggning
PrivateVPN Tillåten Strikt ingen loggning
ProXPN Tillåten Strikt ingen loggning
SecureVPN Tillåten Ingen viktig loggning
SlickVPN Tillåten Ingen viktig loggning
StrongVPN Tillåten Strikt ingen loggning
SurfEasy Tillåten En del loggning
Surfshark Tillåten Strikt ingen loggning
TorGuard Tillåten Strikt ingen loggning
Trust.zone Tillåten Strikt ingen loggning
TunnelBear Tillåten Strikt ingen loggning
VPN.ht Tillåten Ingen viktig loggning
VPNTunnel Tillåten Grått område
ZoogVPN Tillåten En del loggning
Ace VPN Tillåtet på begränsade servrar En del loggning
AVG Secure VPN Tillåtet på begränsade servrar En del loggning
Avast SecureLine Tillåtet på begränsade servrar Strikt ingen loggning
BlackVPN Tillåtet på begränsade servrar Inga viktiga loggfiler
CactusVP Tillåtet på begränsade servrar Inga viktiga loggfiler
Celo VPN Tillåtet på begränsade servrar Inga viktiga loggfiler
GooseVPN Tillåtet på begränsade servrar Inga viktiga loggfiler
Göm mig Tillåtet på begränsade servrar Strikt ingen loggning
Ivacy Tillåtet på begränsade servrar Strikt ingen loggning
iVPN Tillåtet på begränsade servrar Strikt ingen loggning
ProtonVPN Tillåtet på begränsade servrar Strikt ingen loggning
PureVPN Tillåtet på begränsade servrar En del loggning
RA4W VPN Tillåtet på begränsade servrar Inga viktiga loggfiler
SaferVPN Tillåtet på begränsade servrar Strikt ingen loggning
Speedify Tillåtet på begränsade servrar Strikt ingen loggning
TigerVPN Tillåtet på begränsade servrar En del loggning
Turbo VPN Tillåtet på begränsade servrar En del loggning
VPN.ac Tillåtet på begränsade servrar Inga viktiga loggfiler
VPNArea Tillåtet på begränsade servrar Strikt ingen loggning
VPNSecure.me Tillåtet på begränsade servrar Strikt ingen loggning
Windscribe Tillåtet på begränsade servrar Strikt ingen loggning
Anonymizer Upphovsrättsskyddat material förbjudet Full loggning
Betternet Upphovsrättsskyddat material förbjudet En del loggning
BolehVPN Upphovsrättsskyddat material förbjudet Full loggning
Cyberghost Upphovsrättsskyddat material förbjudet Strikt ingen loggning
F-Secure Freedome Upphovsrättsskyddat material förbjudet En del loggning
HideMyAss VPN Upphovsrättsskyddat material förbjudet En del loggning
ibVPN Upphovsrättsskyddat material förbjudet Inga viktiga loggfiler
IPVanish Upphovsrättsskyddat material förbjudet Strikt ingen loggning
Privat tunnel Upphovsrättsskyddat material förbjudet Grått område
VPN Obegränsat Upphovsrättsskyddat material förbjudet En del loggning
VyprVPN Upphovsrättsskyddat material förbjudet En del loggning
DotVPN Inte tillåtet Grått område
Encrypt.me Inte tillåtet En del loggning
Hola VPN Inte tillåtet Full loggning
Hoxx VPN Inte tillåtet En del loggning
Kaspersky säker anslutning Inte tillåtet En del loggning
Norton Wi-Fi Privacy VPN Inte tillåtet En del loggning
PersonalVPN Inte tillåtet Strikt ingen loggning
Zenmate Inte tillåtet Strikt ingen loggning
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me