Bästa Android VPN-appar (* UPPDATERAD 2020)

Det är viktigt att skydda din internetanslutning medan du är hemma eller på din bärbara dator när du är på språng.


Men varför skydda bara en del av din internetanvändning?

Om du använder en Android-telefon bör du använda ett VPN när du ansluter till internet.

Låt oss prata om varför det är en bra idé och sedan diskutera de bästa VPN: n för Android-telefoner. Vi kommer att gå igenom våra urvalskriterier och sedan ge våra rekommendationer.

Varför använda en Android VPN?

Precis som den internettrafik som du skickar från din hem- eller arbetsdator, bör trafiken du skickar från din telefon skyddas. En VPN ger det skyddet.

För en detaljerad förklaring, kolla in vår fullständiga nybörjarguide till VPN. Kort sagt men med ett VPN på din Android:

  1. Dölj din IP så att du kan förbli anonym och privat
  2. Omkopplar geobegränsningar (särskilt användbart för att strömma Netflix, Hulu, Youtube osv ...)
  3. Hjälper till att hålla dina personuppgifter säkra och säkra
  4. Skyddar din anonymitet online och spionering online

Du kanske inte tror att du har någon anledning att dölja internettrafiken från din telefon, men kom ihåg att du skickar texter, foton och e-postmeddelanden från den. Vill du ha någon som spionerar på dessa? Även om du inte skickar något särskilt privat vill du fortfarande inte att någon snopar.

Electronic Frontier Foundation rekommenderar att du använder VPN för att undvika övervakning av din ISP. Detsamma gäller absolut för din mobildataleverantör och av alla samma skäl.

Det finns säkert andra skäl till att du kan använda ett VPN, men det är de mest populära. Skyddad surfning är avgörande för strömning och strömning från din telefon, men säkerhetsfördelarna enbart är värda att skapa ett VPN.

5 bästa VPN-appar för Android-enheter

Utan vidare, här är fem topp-VPN för Android-enheter som är snabba, säkra och säkra:

1. NordVPN - De flesta VPN-servrar med olika IP-adresser

NordVPN är en toppkonkurrent i alla kategorier, men den sticker ut bland Android-VPN: er för de anmärkningsvärt höga recensionerna från sina användare: NordVPN: s app fick en 4,3-ranking på Google Play, en av de högsta vi har sett:

NordVPN granskning och betygNordVPN-betyg på Google Play

Förutom tillgång till en knapptryckning till över 5 200 servrar i 60 länder har appen också en inbyggd adblockerare så att du kan surfa på internet mer fritt och använda mindre data. Allt du behöver göra är att berätta för NordVPN var du vill ansluta, och du kommer direkt att vara ansluten till deras nätverk.

Vi älskar också att de erbjuder inga frågor som ställs 30-dagars pengarna tillbaka-garanti, så att du kan kolla in Android-appen för att se om du gillar det. Om du inte gör det, behöver du bara avbryta tjänsten och begära återbetalning.

NordVPNs Android-appNordVPNs Android-app

Vi tror dock att du kommer att gilla det; med solida hastighetsresultat (74 Mbps nedladdning på vår 100 Mbps-anslutning), industristandardkryptering och ett otroligt antal servrar, det finns inte mycket mer du kan begära. Det är inte det snabbaste där ute, men det borde vara mycket snabbt för allt du gör från din telefon.

En annan bra funktion är NordVPN: s extra säkra Double VPN.

Det dirigerar din trafik genom två VPN-servrar istället för en enda för att ge dig dubbelt krypterad data. Den här funktionen kan bromsa din anslutning, men om du måste vara helt säker på att ingen vet vad du gör online kan du vara säker på Double VPN.

När du toppar allt detta med en mycket prisvärd prisstruktur får du en vinnare. Om du registrerar dig för en treårsplan med NordVPN betalar du bara 3,49 USD per månad. Inte många VPN debiterar mindre än så.

Bästa VPN för Android (NordVPN)

Hastighet: 74% från riktmärket
Användarnas betyg (Google Store): 4.3 / 5.0
Kostnad: $ 3,49 / mo
Loggarpolicy: Inga loggar
Netflix: Working
Torrenting: Torrenting tillåtet
Användbarhet: 5/5

Läs hela NordVPN-recensionen här.

2. ExpressVPN - bäst för säkerhet & Snabbaste anslutningshastigheter

ExpressVPN är en av de snabbaste leverantörerna som vi har testat och klockat över 83 Mbps nedladdningshastighet på vår 100 Mbps-anslutning.

Medan hastigheten du får på din Android-telefon varierar till stor del beroende på din telefon och din anslutning, kan du vara säker på att du kommer att få så snabb hastighet som möjligt med ExpressVPN.

Express VPN: s Android-appSå här ser ExpressVPN-app ut på Android

Android-appen fungerar med en mängd Android-installationer, från den senaste versionen, Oreo, hela vägen tillbaka till Jelly Bean. Även om du kör en gammal version av Android kommer ditt VPN att fungera och vara säkert.

En av de fantastiska funktionerna i ExpressVPNs Android-app är den rekommenderade platsen; så snart du startar appen kommer den att rekommendera servrar till dig baserat på var du får de bästa anslutningarna. Med ett tryck kan du ansluta till deras snabba servrar över hela världen. Det blir inte mycket lättare än så. Du kan också spara dina favoritservrar för snabbare åtkomst.

Vi gillar också att appen är standard för OpenVPN, det säkraste VPN-protokollet. Och betyget 4.1 är också självförtroende.

ExpressVPN Android-appgranskning på Google PlayExpressVPN-betyg på Google Play

Det enda stället ExpressVPN faller särskilt bakom sina konkurrenter är i pris. Om du betalar för ett helt år framåt, fungerar det till $ 8,32 per månad. Om du betalar 15 månader på förhand är det 6,67 USD / mån.

Det är på den dyrare sidan av VPN: s toppnivå. Med det sagt, om du kommer att använda din Android VPN mycket - vilket vi rekommenderar - är det värt det.

snabbaste VPN för Android

Hastighet: 83% från riktmärket
Användarnas betyg (Google Store): 4.1 / 5.0
Kostnad: $ 6.67 / mo
Loggarpolicy: Inga loggar
Netflix: Working
Torrenting: Torrenting tillåtet
Användbarhet: 5/5

Läs hela ExpressVPN-recensionen här.

3. Surfshark - Billig VPN för streaming på Android

Surfsharks Android-appSurfsharks Android-app

Trots att han är en nykomling och erbjuder en relativt liten serverpool är Surfshark ett bra VPN-val för din Android-enhet.

En av de stora fördelarna med Surfshark är deras billiga kostnader.

Om du väljer två år får du det till en månadskostnad på $ 1,99, vilket uppgår till 47,76 USD under 24 månader. De använder också starka VPN-protokoll (OpenVPN och IKEv2) och tillåter obegränsade samtidiga anslutningar.

Dessutom har appen allt du kan förvänta dig av en topp VPN-app för Android. Det är superlätt att använda, har enkelt serverval och erbjuder en bekväm Whitelister-funktion, som gör det möjligt att utesluta vissa webbplatser från VPN-anslutningen.

Betyget 4.1 i Google Play Store är också lugnande:

Surfsharks betyg på Google PlaySurfsharks betyg på Google Play

Även om det inte tävlar med NordVPN: s serverintervall eller hastighet, är det ett bra alternativ för köpare med en budget.

surfshark hemsida

Hastighet: 69% från riktmärket
Användarnas betyg (Google Store): 4.1 / 5.0
Jurisdiktion: Brittiska Jungfruöarna
Kostnad: $ 1,99 / mo
Netflix: Working
Torrenting: Torrenting tillåtet
Användbarhet: 5/5

Läs hela Surfshark-recensionen här.

4. Privat internetåtkomst - mest flexibla Android VPN

PIA är känd för sina höga hastigheter. Det upprätthöll 81% av vår 100 Mbps anslutningshastighet när vi testade det på en dator, loggade en av de snabbaste hastigheterna vi någonsin har sett. Så om du letar efter den snabbaste Android VPN-enheten, bör du ge privat Internet-åtkomst.

Appen har också ett 4.0-betyg i Play Store - folk gillar det verkligen. Det är inte svårt att se varför, med enkla anslutningar, automatiska serverrekommendationer, VPN-regler per app och annonsblockering.

PIA-betyg på Google PlayPIA-betyg på Google Play
PIAs Android-appPIAs Android-app

Även om vi rekommenderar att du använder ett VPN för alla internetuppkopplingar på din Android, förstår vi att du kanske vill ha mer hastighet när du använder vissa appar. Att låta några av dem ansluta utanför VPN gör det.

PIA har över 3 300 servrar, vilket är häpnadsväckande högt. Du kommer alltid att kunna hitta en i det land du vill ha som inte tappas av trafik. Och eftersom du kan få ett tvåårigt abonnemang som ger din månatliga kostnad lite över $ 3, är det också en av de mest prisvärda VPN: erna.

Privat granskning av Internet-åtkomst

Hastighet: 81% från riktmärket
Användarnas betyg (Google Store): 4.0 / 5.0
Jurisdiktion: USA
Kostnad: $ 3,49 / mo
Netflix: fungerar inte bra
Torrenta: Tillåtet
Användbarhet: 4/5

Läs hela PIA-recensionen här.

5. TunnelBear - Bäst betyg på Google Play

Som vi nämnde tidigare måste appen själv vara bra för oss att rekommendera en Android VPN. Och TunnelBear har en fantastisk app - vilket är en av orsakerna till att den för närvarande är betygsatt 4,4 i Play Store, en av de högsta vi någonsin har sett för en betald VPN.

TunnelBear-betyg på Google PlayTunnelBear VPN-betyg på Google Play

Det är inte mycket överraskande med tanke på hur kul appen är att använda. Liksom allt annat som gjorts av TunnelBear är det fullt av rolig grafik och söta björnar. Som kanske inte låter som det är värt någonting, men om appen är enkel och trevlig att använda, är det mer troligt att du använder den.

Och VPN själv är också bra. Android, till skillnad från iOS, får 256-bitars OpenVPN-kryptering, vilket innebär att din trafik är säker. Det är inte den snabbaste VPN där ute (vi har 52 Mbps nedladdningshastighet på vår 100 Mbps-anslutning), men det är stabilt och de har en policy som inte loggar ut som vi verkligen gillar.

TunnelBears Android-app på telefon och surfplattaTunnelBears Android-app

Deras betalda planer, som börjar på $ 4,99 per månad, som betalas årligen, är några av de billigaste vi har sett. Och det finns en gratis plan så att du kan prova appen för att se hur den fungerar för dig. Du kommer att vara begränsad till 500MB, men du borde inte behöva mycket mer än det för att se om det är värt att betala för.

TunnelBear för android

Hastighet: 52% från riktmärket
Användarnas betyg (Google Store): 4.4 / 5.0
Jurisdiktion: Kanada
Kostnad: $ 5,00 / mo
Netflix: Fungerar inte
Torrenting: Ingen info
Användbarhet: 4/5

Läs hela TunnelBear-recensionen här.

Varför rekommenderar vi inte gratis VPN för Android

Många vet att de borde använda ett VPN. Men färre är villiga att betala för det. Det är därför det finns tusentals människor där ute som letar efter den bästa gratis VPN för Android. Som ni ser på ett ögonblick rekommenderar vi inga gratis VPN: er.

Varför inte? Eftersom gratis VPN: er kommer med kompromisser. För det första är de ofta inte så tillförlitliga. Leverantörer av betalade VPN: er kommer sannolikt inte att prioritera trafiken för sina fria användare, och om du inte är villig att betala kommer du att få service av andra klass.

Detsamma gäller för hastighet. Gratis Android-VPN: er kommer inte att kunna tävla med betalda alternativ på hastighet. Du får snabbare, mer stabila anslutningar från en betalad leverantör, och det är värt mycket.

För det andra måste leverantörer av gratis VPN fortfarande tjäna pengar. Och om de inte får det från dig får de det från annonsörer. Gratis VPN-leverantörer är mer benägna att logga in din information, sälja dina data till tredje parter och visa annonser medan du är ansluten. Medan annonser är irriterande, är det en kränkning av din integritet att ha dina data samlade och sålda.

Och eftersom integritet är en av de viktigaste underliggande principerna för alla VPN, är det dåliga nyheter.

Av alla dessa skäl rekommenderar vi att du alltid använder ett betalt VPN för Android. Du får en snabbare och mer stabil tjänst och din integritet skyddas bättre. Och med de låga kostnaderna för många av VPN: erna nedan, kan du få dessa saker överkomligt.

Vad vi letar efter i Android VPN: er

Så vad gör en bra Android VPN? I de flesta fall är det samma faktorer som gör vilket VPN som helst. Höga hastigheter. Ingen loggning av något slag (eller åtminstone minimal loggning). Solid kryptering för säkerhet och integritet.

Vi föredrar också att VPN inte har sitt huvudkontor i länder som har strikt övervaknings- och datalagringslagar, som USA, Kanada, Storbritannien och mycket av Västeuropa. Vissa VPN på dessa platser är mycket pålitliga, men vi föredrar att de är inrymda i mer försiktiga jurisdiktioner. Även om alla värdefulla VPN-användare har servrar över hela världen.

Enkla, enkla appar är också ett stort plus. Om du måste spendera lång tid på att ta reda på hur du kommer online med ditt VPN, är det mycket mindre troligt att du använder det regelbundet. Och det kan utsätta dig för säkerhets- och integritetsrisker. Ju lättare det är att komma online, desto bättre.

Vi tittar också på apprecensioner i Google Play Store för att se hur användare tycker om appen. Om en VPN-app har fler en- och tvåstjärniga recensioner än andra appar är det anledningen till en närmare titt.

Och naturligtvis tittar vi på priset. Vi vet att en dyr VPN inte passar in i allas budget, så vi försöker belysa alternativen med det bästa värdet.

De bästa Android-VPN: erna står till ditt förfogande

De fem VPN: n som vi listade ovan är fantastiska alternativ för Android-användare. De kommer att hålla din trafik privat, hjälpa dig att komma runt geobegränsningar och hålla din Internetleverantör från att stryka din trafik. Och eftersom de är åtminstone relativt överkomliga kommer de att göra allt utan att bryta banken.

  1. NordVPN - $ 2,99 / mo
  2. ExpressVPN - $ 6.67 / mo
  3. Surfshark - $ 1,99 / mo
  4. Privat internetåtkomst - $ 3,49 / mån
  5. TunnelBear - $ 4,99 / mo

Om du inte använder en Android VPN bör du börja göra det nu. Du kan inte gå fel med något av dessa val, så välj ett och börja surfa mer säkert idag!

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me