Pregled vprVPN

Pregled vprVPNV tem pregledu VyprVPN se bom potrudil, da bom navedel vse prednosti in slabosti te storitve VPN.


Švicarsko podjetje Golden Frog (matično podjetje VyprVPN) je že od ustanovitve interneta neločljiv igralec v boju za spletno zasebnost..

Kot poroča njihova spletna stran, je bilo podjetje ustanovljeno kot odziv na incident Room 641a, v katerem je NSA nezakonito preiskovala državljane s prisluškovanjem AT&T omrežni kabli.

Domnevno je Golden Frog vložil uradno pritožbo na FCC, da bi poskušal to vprašanje izpostaviti javnosti, vendar je bil prezrt.

Zato so se odločili, da vzamejo stvari v svoje roke ...

Zlata žaba in njuni 20+ zaposleni, ki sta jo vodila Ron in Carolyn Yokubaitis (sorodniki), so se v zadnjih letih znašli v boju za zasebnost interneta in si ustvarili močan ugled enega izmed vodilnih ponudnikov VPN na spletu.

Kot taka sem imela v tem pregledu precej velika pričakovanja.

Toda vprašanje še vedno ostaja,

Ali VyprVPN Golden Frog živi do pohujšanja?

Potopimo se in ugotovimo!

Pregled VyprVPN

SPLOŠNI RANK: # 37 od 78 VPN-jev
USABILITY:  Enostaven za uporabo
Datoteke o dnevniku: Nekaj ​​beleženja
LOKACIJE: 64 držav, 700+ strežnikov
PODPORA:  Klepet v živo & Sistem vozovnic
NADZOR:  Hudourniki odvračajo
NETFLIX: Da 2/5
VSTOPNJA / PROTOKOL: 256-bitni AES, PPTP, OpenVPN, IPSec & L2TP
STROŠKI: 5,00 USD / mesečno (letno)
URADNA SPLETNA STRAN: www.vyprvpn.com

Kaj počne VyprVPN?

Glavna naloga podjetja VyprVPN, kot je navedeno na njihovi spletni strani, je preprosta.

...zaščitite svojo zasebnost v spletu, zaščitite internetno povezavo in obnovite svobodo.

Za dosego tega cilja svojim uporabnikom omogočajo dostop do protokola OpenVPN (privzeto), pa tudi PPTP, IPSec in L2TP in šifrirajo vse vaše podatke s pomočjo ultra varnega šifrirnega ključa AES-256 (enak standard, ki ga uporablja FBI, CIA in NSA).

Tam pa vaših podatkov ne prenehajo varovati…

V zadnjih letih so drakonske države, kot sta Severna Koreja in Kitajska, uničile uporabnike VPN z uporabo nečesa, znanega kot "Pregled globokih paketov ali DPI, ki skenira metapodatke in išče znake, ki kažejo, da nekdo uporablja VPN.

Ko bodo stopile na vašo sled, bodo te vlade začele blokirati ali ustavljati vašo uporabo, da se prepričate, da ne boste mogli uspešno uporabljati VPN za noben namen (zakonit ali kako drugače).

… Kar je za številne uporabnike velik problem.

Kot odgovor na te nedavne okvare je VyprVPN razvil lastniško tehnologijo, znano kot Chameleon ™, ki šifrira vaše metapodatke, tako da lahko nadaljujete z uporabo svojega VPN-ja, ne da bi vas DPI skenirali..

Če uporabljate svoj VPN iz države, kot so Kitajska, Rusija ali Turčija, je to lahko dobesedno reševalec.

Na žalost je ta tehnologija zaradi omejitev VPN v iOS na voljo samo za uporabnike Android, Windows in Mac (žal iPhone uporabnikov).

Zaenkrat so stvari videti super za VyprVPN ...

Kaj pa njihova politika beleženja?

S tako dolgo in bogato zgodovino boja za internetno varnost in zasebne pravice do zasebnosti, bi si predstavljali, da bi VyprVPN zagotovil strogo politiko "Zero Logs".

V začetku to ni bilo povsem tako.

Pravilnik o beleženju VyprVPN

VyprVPN je te podatke hranil 30 dni po zadnji seji…

 • VyprVPN IP naslov, ki ga uporablja uporabnik
 • Začetek in ustavitev povezave
 • Skupno število uporabljenih bajtov

Ko smo marca 2019 ponovno preverili njihovo politiko, smo ugotovili, da so spremenili svoj pristop - in zdaj lahko potrdimo, da resnično ne vodijo dnevnikov:

Politika beleženja VyprVPN

Pomembno je tudi upoštevati, da čeprav Švica prebiva zunaj držav s petimi, devetimi in štirinajstimi očmi, njihovi zakoni o hrambi podatkov in politike zasebnosti interneta niso tako ugodni, kot mnogi trdijo, in bi lahko predstavljali potencialno vprašanje za nekatere uporabnikov.

Ali je VyprVPN hiter?

V besedi?

… Ja!

Naš preskusni hitrostni test (brez VPN) se je začel s hitrostjo prenosa 98 Mbps in hitrostjo nalaganja 53 Mbps:

Preskus hitrosti brez ponudnika VPN

Tukaj je opisano, kako smo povezali VyprVPN s strežnikom EU.

Hitrostni preizkus VyprVPN

Ni preslabo!

S hitrostjo prenosa 74,48 Mbps je VyprVPN upočasnil mojo povezavo za nekaj manj kot 24%, kar je več kot sprejemljivo.

Vendar pa nekateri njihovi drugi strežniki niso dobro prispevali ...

Ameriški strežnik (New York)

 • Ping: 131ms
 • Prenos: 51.09 Mbps
 • Naložite: 3,17 Mbps

Strežnik EU (Amsterdam)

 • Ping: 42ms
 • Prenos: 74,48 Mbps
 • Naložite: 35,88 Mbps

Strežnik Asia (Hong Kong)

 • Ping: 355ms
 • Prenos: 54.29 Mbps
 • Naložite: 8,22 Mbps

UK Server (London)

 • Ping: 53ms
 • Prenos: 70,46 Mbps
 • Naložite: 37,47 Mbps

Kot lahko vidite, so strežniki VyprVPN v EU zelo optimizirani in svojim uporabnikom omogočajo hitro prenašanje in hitrost prenosa.

… Njihovi ameriški strežniki pa po drugi strani puščajo nekaj želenega.

Ko sem zadnjič pregledal VyprVPN, je bil četrti najhitrejši VPN od 70+, ki so ga pregledali tukaj na thebestvpn.com

Vendar…

Časi so se spremenili.

Čeprav VyprVPN deluje enako dobro kot vedno, je na trgu VPN prišlo veliko novih dodatkov, ki so VyprVPN uvrstili iz lestvice za najhitrejše VPN.

Slaba hitrost njihovih ameriških strežnikov je povzročila, da se je VyprVPN s četrtega najhitrejšega VPN spustil na 18. (kar je daleč daleč).

Z podjetji, kot sta Private Tunnel in ExpressVPN, ki opravljajo bistveno hitrejše rezultate kot VyprVPN, bo Golden Frog v naslednjih mesecih njihovo delo prekinil, da bodo svoje ameriške strežnike spet postavili na prvo mesto in konkurirali drugim glavnim igralcem na trgu VPN..

Ali je VyprVPN varen?

Da bi dvakrat preveril zasebnost in varnost VyprVPN, sem izvedel nekaj pregledov s programsko opremo za odkrivanje uhajanja IP in DNS, da bi zagotovil, da so vsi moji podatki res zasebni..

Tu so bili rezultati, ki sem jih našel ...

VyprVPN Test puščanja 1 VyprVPN Test puščanja 2 VyprVPN Test puščanja 3

Po izvedbi več kot štirih testov lahko varno rečem, da med uporabo aplikacije VyprVPN nisem imel nobenega uhajanja IP in DNS.

… Kar je velika zmaga.

Odločil sem se tudi za izvajanje skeniranja z VirusTotal in tako zagotovil, da GoldeFrog na mojo napravo ni vbrizgal zlonamerne programske opreme ali oglaševalske programske opreme..

virusov ni bilo mogoče najti

Spet je bilo vse preverjeno in z veseljem poročam, da je VyprVPN za vse namene in namene videti varen ponudnik VPN.

Ali VyprVPN deluje z Netflixom?

Odkar je Netflix začel geo-blokirati stranke, ki uporabljajo VPN, za dostop do filmov in TV oddaj z omejenimi lokacijami, je vedno težje najti ponudnika VPN, ki vam omogoča pretakanje vsebine iz Netflixa.

Preizkusil sem združljivost Netflix z VyprVPN z uporabo različnih strežnikov v Združenih državah Amerike in v EU.

… Tu so bili rezultati, ki sem jih dobila.

 • New York Server: Deluje kot čar! Videoposnetki se nalagajo hitro in brez težav sem se lahko pretakala.
 • Chicago Server: Tako kot newyorški strežnik tudi jaz nisem imel težav s povezavo z Netflixom s pomočjo strežnika VyprVPN v Chicagu.
 • Združeno kraljestvo: Blokirano
 • Kanada: Blokirano
 • Nizozemska: Blokirano

Čeprav sem bil malce razočaran, ker ne morem pretakati ali deblokirati Netflixa s katerega koli od njihovih strežniških lokacij v EU, je to še vedno "zmaga" za Golden Frog, saj je le redko najti ponudnika VPN, ki še vedno deluje z Netflixom.

Netflix bypass

Bil sem prijetno presenečen, ko sem se povezal na njihov newyorški strežnik in sem lahko naložil Comeback Kid Johna Mulaneyja brez toliko 3-sekundnega medpomnilnika.

Ali je hudourništvo dovoljeno?

Čeprav sta VyprVPN in Golden Frog precej molčala glede svojega mnenja o skupni rabi datotek P2P in hudourništvu, sem v centru za pomoč našel naslednjo izjavo.

Dovoljeno je hudourništvo z VyprVPN

In to se zdi super.

Vraga, VyprVPN svojim strankam celo dovoljuje uporabo BitTorrent odjemalcev in trdijo, da ne spremljajo aktivno nobene vaše omrežne aktivnosti.

Ampak obstaja ulov ...

Ko sem se izkopal malo globlje, sem ugotovil, da je veliko strank GoldenFrog začasno prekinilo račun zaradi obvestil o kršitvah avtorskih pravic in podporna skupina je na te ukinitve odgovorila z naslednjo izjavo.

odgovor za podporo strankam

Čeprav lahko z VyprVPN tehnično torrentujete datoteke, je pomembno upoštevati, da boste verjetno, če boste kršili zakone o avtorskih pravicah, vaš račun preklical ali blokiral (in žal ni vračila).

Katere naprave so podprte?

VyprVPN je združljiv z vsemi glavnimi napravami, vključno z Androidom, iOS-om, Windows-om, Mac-om in Linuxom.

Poleg teh osnovnih naprav vam VyprVPN omogoča tudi anonimizacijo usmerjevalnika, Apple TV in Android TV.

Združljivost VyprVPN

Trenutno ni videti, da VyprVPN ponuja razširitve brskalnika za Google Chrome, Safari ali Internet Explorer (vendar tega vseeno nihče ne uporablja ... Kajne?)

Poleg tega VyprVPN ni združljiv s TOR (usmerjevalnikom Orion) ali drugimi pooblaščenci tretjih oseb, zato če želite svoji izkušnji VPN dodati dodatno plast anonimnosti in varnosti, boste morda morali pogledati še nekatere druge ponudnike.

Je VyprVPN enostaven za uporabo (uporabnost)

Eno od področij, kjer VyprVPN resnično sije, je njegova uporabnost ...

Preizkusil sem na desetine VPN-jev in 70+ aplikacij, ki sem jih uporabil, VyprVPN je daleč eden najpreprostejših in najbolj gladkih za uporabo.

Ko kliknete nekaj gumbov in se strinjate z njihovimi pogoji storitve, se VyprVPN takoj prenese v vašo napravo in odprete se na njihov enostaven domači vmesnik.

dobra uporabnostOd tu je enostavno dostopati do menija z nastavitvami in hitro spremeniti povezavo, protokol za tuneliranje ali nastavitve DNS.

Nastavitve aplikacije VyprVPN

Vse v celoti, VyprVPN svojim strankam zagotavlja preprosto in enostavno uporabo, ki omogoča enostavno navigacijo in učinkovitost.

Strežniki & Dodatne lastnosti

Z več kot 700+ strežnikov se je razširilo v več kot 70 držav, VyprVPN svojim strankam ponuja dostop do enega največjih omrežij in strežniških parkov, ki so jih kdaj pregledali na tem spletnem mestu.

Poleg te impresivne figure jih tudi eno redkih VPN podjetij, ki pišejo in gostijo svoje strežnike in DNS.

… Kar je fantastično za zasebnost uporabnikov.

To pomeni, da imajo v celoti omrežje, ki ga uporabljate, ko ste povezani s svojim odjemalcem VPN, in so edina stranka, ki ima dostop do vaših zasebnih podatkov.

Poleg tega nudijo fantastično funkcijo ubijanja, ki omogoča enostavno počitek, vedoč, da bodo tudi vse vaše dejavnosti nemudoma zaustavljene, čeprav se prekinete z enim od njihovih strežnikov (težava, s katero nisem nikoli naletel), kar preprečuje vas ali vaše podatke pred ogrožanjem.

Nenazadnje

Kako je s podporo uporabnikom VyprVPN?

Ena največjih izboljšav, ki jih je VyprVPN dosegel od zadnjega pregleda, je njihova podpora strankam.

Prej sem bil prisiljen zdržati več kot 14 urni odzivni čas (kar je daleč od oglaševane podpore 24/7).

Tokrat naokoli pa se zdi, da je GoldenFrog to prav dobil.

Za namene tega pregleda sem predložil tri različne poizvedbe o podpori in v desetih minutah za vsako prejel odgovor.

Tu je posnetek zaslona moje druge kartice za podporo, ki sprašuje, kateri strežniki v Veliki Britaniji so morda združljivi z Netflixom.

posnetek zaslona za drugo podporo

Ker to v resnici ni odgovorilo na moje vprašanje, sem ponovno odgovoril in prejel naslednji odgovor. posnetek zaslona tretje podporne vozovnice

Čeprav to ni bil ravno odgovor, ki sem ga upal videti, je bilo lepo videti, da je VyprVPN drastično izboljšal svoj odzivni čas, četudi je podporni skupini manjkalo nekaj potrebnega znanja, ki bi mi pomagalo pri moji preiskavi.

Še pomembneje pa je, da VyprVPN zdaj ponuja podporo za klepet v živo za ljudi, ki si ne morejo privoščiti čakanja in si želijo hitrejšega dostopa do podpore strankam.

VyprVPN Stroški, načrti & načini plačila

Za razliko od večine velikih imen VPN na trgu VyprVPN ne ponuja načrta "One Size Fits All".

Namesto tega ponujajo dve različni naročnini, osnovno in premium, za nakup VyprVPN:

Cene VyprVPN

Osnovni načrt

 • 60,00 USD / leto, ko izberete letni načrt (5,00 USD / mesec)
 • 9,95 USD / mesec za mesečno naročnino
 • 3 hkratne povezave
 • Neomejena uporaba podatkov

Načrt premij

 • 80,00 USD / leto, ko se letno zaračuna (6,67 USD / mesec)
 • 12,95 USD / mesec za mesečno naročnino
 • 5 hkratnih povezav
 • Vključen oblak VyprVPN
 • Kameleon vključen

Nisem ljubitelj VPN-jev, ki ponujajo osnovne v primerjavi z načrti premium cene, vendar za vse namene in namene VyprVPN zaračunava pošteno ceno za svoj velik park strežnikov, velike hitrosti prenosa in združljivost z Netflix.

Ker vsi načrti prihajajo s 3-dnevno brezplačno preizkusno različico (brez omejitve pasovne širine), VyprVPN v nobenem primeru ne ponuja vračila, zato se prepričajte, da njihovo storitev čim temeljiteje preizkusite, preden se obvezujete, da boste letni načrt.

Na srečo je odpoved preizkušanja ali naročnine prek spleta VyprVPN dejansko preprosta, samo sledite spodnjim korakom:

 1. Prijavite se na nadzorno ploščo (URL)
 2. Kliknite »Računi« in nato »Prekliči storitev«
 3. Odgovorite, zakaj želite preklicati

Preklic računa VyprVPN

In to je to!

Glede na to, koliko ponudnikov VPN ponuja senčne pogoje vračila in skrite stroške, je osvežujoče, če vidimo, da je VyprVPN preprost in pregleden glede celotnega postopka plačila.

Še zadnja ugotovitev je, da VyprVPN ne ponuja nobenih anonimnih plačilnih možnosti.

… Plačujete lahko samo z debetno ali kreditno kartico, PayPal ali AliPay.

Oprostite ljubitelje Bitcoina, če želite plačati anonimno, VyprVPN ni storitev za vas.

Ali priporočamo VyprVPN?

Da in ne…

VyprVPN je odličen ponudnik VPN, ki svojim strankam nudi dostop do vrhunskih varnostnih funkcij, obsežen park strežnikov, združljivost z Netflixom in dostojno storitev za stranke.

Vendar pa lahko pomanjkanje anonimnih plačilnih možnosti in pravni pomisleki v zvezi z datotekami hudournikov resno vprašanje predstavljajo za nekatere uporabnike.

Če razmislite, koliko odličnih VPN-jev je v istem cenovnem razredu, je težko upravičiti nakup naročnine na VyprVPN pri enem od njihovih hitrejših ali več funkcionalno bogatih konkurentov.

Na koncu dneva, če je vaša glavna skrb varnost in anonimnost, je VyprVPN ena najboljših storitev na trgu.

Če pa iščete najboljši VPN, ki vam bo najbolj pomagal, potem priporočam, da preverite naše VPN preglede NordVPN & ExpressVPN.

Dodajte svoje mnenje o VyprVPN:

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me