Najboljši VPN za Kitajsko: resnični rezultati testov (2020)

Najboljši vpn na KitajskemNa Kitajsko smo leteli na preizkušanje različnih VPN-jev

Iščete VPN na Kitajskem, ki dejansko deluje?

Da bi lažje izbrali pravega, smo odleteli v Peking in preizkusili 28 plačljivih VPN-jev na dveh njihovih internetnih omrežjih.

Razlog, da smo to storili, je, ker je Kitajska najbolj cenzurirana država na svetu, tako da lahko pozabite na dostop do spletnih mest, kot so Google, Facebook ali Twitter, z uporabo njihovih standardnih internetnih povezav..

Tudi premium VPN-ji redko delujejo.


In to ni idealno, zlasti za izseljence in prebivalce, ki želijo brez problema dostopati do tistega, kar preostali svet lahko dostopa.

Kakšna je torej rešitev?

Ugotavljanje, kateri VPN-ji dejansko delujejo na Kitajskem.

Nekaj ​​stvari, preden se potopimo noter

Izjava o omejitvi odgovornosti: Naše obdobje testiranja je bilo v Pekingu tri dni. Uporaba VPN na Kitajskem je lahko zelo težavna, saj omrežja vedno poskušajo blokirati VPN. Torej tisto, kar je delovalo pri nas, morda ne bo delovalo za vas in obratno. Poleg tega tisto, kar lahko deluje v Pekingu, morda ne deluje tudi v drugih delih Kitajske.

Pred kratkim smo se odpravili na Kitajsko, da bi na podlagi izkušenj in temeljitega testiranja spoznali najboljše storitve VPN. Medtem smo si ogledali številne storitve VPN, da bi ugotovili, kateri je najboljši VPN za Kitajsko.

Preden začnemo, nekaj dejstev:

 • Testirali smo 28 VPN storitev na dveh kitajskih ponudnikih internetnih storitev:
  • Kitajski Unicom
  • Ultra Kings Limited (ali Voiz Plus)
 • Od 28 VPN-jev, ki smo jih preizkusili, jih je le 19 delalo na Ultra Kings Limited, le 13 pa na China Unicom.
 • Oba ponudnika internetnih storitev sta blokirala domačo stran 26 od 28 testiranih VPN-jev. Devet od 28 VPN-jev lahko prenesete v kitajski trgovini z aplikacijami prek Ultra Kings Limited, medtem ko je 10 od 28 VPN-jev mogoče prenesti v kitajsko trgovino z aplikacijami prek China Unicom.
 • Za VPN-je, ki so se uspešno povezali, smo jih preizkusili na 19 različnih spletnih mestih. Ta spletna mesta so:

spletna mesta, testirana na Kitajskem za najboljši vpn

 • Preizkusili smo tudi VPN-je, ki so se povezali, da bi videli, ali lahko uporabimo Whatsapp, Telegram, Viber in Skype.
 • Samo 11 od 28 VPN-jev, ki smo jih preizkusili, je delalo na obeh ponudnikih internetnih storitev.
 • Od 11, ki so delali, je najboljših 7 predstavljenih spodaj.

Na prvem ISP-ju, ki smo ga preizkusili, Ultra Kings Limited, smo dobili referenčno hitrost prenosa 3,9Mbps in hitrost prenosa 3,3Mbps..

test hitrosti referenčne hitrosti pri kitajskih ultra kraljih omejen

Pri drugem ponudniku internetnih storitev, ki smo ga preizkusili, China Unicom, smo dobili referenčno hitrost prenosa 5,14Mbps in hitrost nalaganja 0,52Mbps..

preskus hitrosti referenčne hitrosti na Kitajskem za Unicom

Omeniti velja tudi, da je videti, da je Ultra Kings Limited boljši ISP za VPN, saj China Unicom prepoveduje več IP-jev VPN.

18 od 28 je sodelovalo pri podjetju Ultra Kings Limited, le 11 pa jih je sodelovalo s podjetjem China Unicom. China Unicom je bil sicer nekoliko hitrejši.

Najboljših 7 najboljših VPN za Kitajsko

Spodaj je predstavljenih najboljših sedem VPN-jev za Kitajsko na podlagi naših praktičnih testov. Celotno povezavo do naše preglednice lahko najdete tukaj.

1. ExpressVPN

Iskanje VPN, ki vsebuje zasebnost in zmogljivost, je lahko težko. Še posebej tisto, ki dejansko deluje od znotraj Kitajske.

Kaj so odkrili naši testi na Kitajskem

 • Naše izkušnje iz prve roke kažejo, da je ExpressVPN najboljši VPN za Kitajsko.
 • To je eno redkih VPN-jev, ki smo ga preizkusili na Kitajskem in je delovalo na obeh ponudnikih internetnih storitev: Ultra Kings Limited in China Unicom.
 • ExpressVPN je tudi uspešno dostopil do vseh 19 preizkušenih mest. Ne samo to, ampak Whatsapp, Telegram, Viber in Skype so delovali na obeh ponudnikih internetnih storitev.

ExpressVPN je imel hitrost prenosa 2.7Mbps in hitrost prenosa 2Mbps na Ultra Kings Limited (z referenčnimi vrednostmi 3,9Mbps in 3,3Mbps).

hitrostni test expressvpn iz Kitajske na ultra kraljih omejen

Za China Unicom smo dobili hitrost prenosa 4,28Mbps in hitrost nalaganja 0,4Mbps (v primerjavi z referenčnimi vrednostmi 5,14Mbps in 0,52Mbps).

hitrostni test expressvpn iz Kitajske na Unicom

Še bolj impresivno je zavzetost ExpressVPN-a, da ostane kratek korak pred kitajskimi cenzorji s proaktivnim nadzorovanjem njegovih strežnikov za dostopnost na Kitajskem in z uporabo naprednih tehnoloških protokolov v ozadju.

Povzetek ExpressVPN

Zahteva za nedejavnost podjetja ExpressVPN je bila preizkušena v resničnem svetu: turška vlada je nekoč vdrla v njihov podatkovni center in zasegla njihove strežnike v poskusu dostopa do dnevnikov pri določenem uporabniku. Uganite, kaj so našli? Nič. To in dejstvo, da se ExpressVPN nahaja na Britanskih Deviških otokih, ki je prijazno VPN, omogoča privlačnost za kitajske uporabnike VPN.

Tu je nekaj visokih točk, ki so ExpressVPN potisnile na vrh seznama:

 • Računi so zaščiteni s funkcijo kill-switch, ki v celoti zmanjša vaš dostop do interneta, ko povezava VPN prekine, kar dejansko preprečuje, da bi se povezava preklopila na javno vidno alternativo. 
 • Storitev omogoča močno šifriranje AES-256 s podporo za OpenVPN, razpoložljivost strežnikov P2P za hudourništvo in podporo do petih sočasnih povezav. 
 • Skupina za podporo strankam je na voljo in zanesljiva, še posebej če imamo na razpolago podporo za e-pošto in klepet 24/7, ki na Kitajskem ni blokirana.

Čeprav je ExpressVPN nekoliko drag za 6,67 dolarja na mesec, smo na njegovem resničnem nastopu na Kitajskem precej navdušeni. Verjamemo, da so stroški upravičeni, če želite zanesljiv VPN za Kitajsko. Ponujajo tudi 30-dnevno garancijo vračila denarja.

Obiščite ExpressVPN

Preberite celoten pregled ExpressVPN.

2. ProtonVPN

Kaj so odkrili naši testi na Kitajskem

 • Na splošno je ProtonVPN uspešno deloval na obeh ponudnikih internetnih storitev, ki smo jih preizkusili na Kitajskem.
 • Na žalost lahko dostopa le do 18 od 19 mest, ki smo jih preizkusili v prvem ponudniku internetnih storitev (do Pornhub-a ni mogel dostopati).
 • Vendar je dostop do vseh 19 mest na drugem ponudniku internetnih storitev.
 • Whatsapp, Telegram, Viber in Skype so bili dostopni v obeh ponudnikih internetnih storitev.

Na Ultra Kings Limited smo z referenčno vrednostjo prenosa 3.9Mbps in nalaganjem 3.3Mbps dobili nalaganje 3.7Mbps in nalaganje 3.7Mbps. (Povečana hitrost nalaganja ni napačna napaka. Včasih VPN izboljša hitrost - predvsem zaradi ustavljanja pasovne širine ponudnika internetnih storitev)

test hitrosti protonvpn iz Kitajske na ultra kraljih omejen

Na China Unicom, z referenčno vrednostjo prenosa 5.14Mbps in nalaganjem 0.52Mbps, smo prenesli 4.69Mbps in naložili 0.53Mbps.

test hitrosti protonvpn iz Kitajske na Unicom

Njihova podpora strankam se nam zdi tudi spodobna. Dobro razumejo, da lahko njihov VPN deluje na Kitajskem danes in ne jutri in da se lahko povezave med posameznimi kitajskimi regijami znatno razlikujejo. Tako imajo v pripravljenosti skupino za podporo, ki jim pomaga pri reševanju reševanja, medtem ko nenehno delajo protiukrepe.

Povzetek ProtonVPN

ProtonVPN vodi švicarsko podjetje Proton Technologies AG. Prav tako so možgani priljubljene storitve ProtonMail, ki je največje šifrirano e-poštno omrežje na svetu.

Podjetje ProtonVPN, ki ga vodijo zagovorniki zasebnosti, ne beleži nobenih vaših osebnih podatkov brskanja. Nahajajo se tudi v Švici, državi, prijazni do zasebnosti, ki posamezne pravice do zasebnosti jemlje izjemno resno.

V primerjavi z ExpressVPN, našim najboljšim izborom, ProtonVPN ima:

 • Veliko manjši strežniški park (400 v več kot 30 državah)
 • Ista super varna šifriranje AES-256
 • Stikalo za ubijanje
 • Podpora za Netflix
 • Do 10 hkratnih povezav

ProtonVPN ima številne dostopne plačljive načrte, vendar so edini VPN na tem seznamu, ki ima brezplačno možnost. Njihov brezplačni načrt določa:

 • Srednja hitrost
 • Dostop do treh držav
 • Brez omejitve podatkov
 • Lahko se uporablja v eni napravi

Sicer pa njihov najcenejši načrt stane le 4 $ / mesečno, kar omogoča dostop do vseh držav in ga je mogoče uporabljati v dveh napravah. Z 30-dnevnim jamstvom za vračilo denarja lahko dobite potrjeno vračilo. Glede na to, da ponujajo brezplačno opcijo, ki ni vezana na vrvice, je to še vedno impresivno.

Obiščite ProtonVPN

Preberite celoten pregled ProtonVPN.

3. Mullvad

Kaj so odkrili naši testi na Kitajskem

 • Mullvad je lahko odblokiral vseh 19 spletnih mest, ki smo jih preizkusili v obeh ponudnikih internetnih storitev, pa tudi Whatsapp, Telegram, Viber in Skype.
 • Kljub temu se nam zdi njihova podpora strankam precej šibka.

Pri Ultra Kings Limited, z referenčno hitrostjo prenosa 3,9Mbps in hitrostjo prenosa 3,3Mbps, smo dobili popolno hitrost prenosa 3,9Mbps in hitrost prenosa 3,5Mbps. (Še en primer VPN-ja, ki deluje hitreje kot ISP na hitrostnih testih.)

mullvad test hitrosti od kitajskih ultra kraljev omejen

Na China Unicom z referenčno vrednostjo prenosa 5.14Mbps in nalaganjem 0.52Mbps smo dobili hitrost prenosa 4.4Mbps in hitrost nalaganja 0.46Mbps.

test hitrosti mullvad iz Kitajske Unicom

Povzetek Mullvada

Mullvad je eden izmed naših najljubših VPN-jev, ker je ena redkih storitev, ki ne potrebuje e-poštnega naslova ali gesla za uporabo.

Preprosto ustvarite številko računa na njihovem spletnem mestu in že ste pripravljeni. Možnosti plačila, ki vključujejo možnost plačila s kriptovalutami, še izboljšajo njegovo zasebnost. Močno osredotočenost Mullvada na zavezništvo o zasebnosti se boji, da bi bili na Švedskem, članici zveze 14 oči.

Eden od načinov, kako Mullvad zagotavlja, da lahko kitajski prebivalci dostopajo do blokiranih spletnih mest, je prek posredovanja vrat in izbiranja pristanišč. Razen nekaj blokiranih pristanišč za nadzor neželene pošte in drugih varnostnih težav je Mullvad mogoče izvajati na praktično vseh vratih. Poleg tega zelo podpira Shadowshocks, odprtokodni proxy projekt, posebej zasnovan za skok v Veliki požarni zid.

Ostale značilnosti Mullvad:

 • Ponuja 370+ strežnikov v več kot 30 državah
 • Omogoča do pet sočasnih povezav
 • Ponuja strežnike P2P, ki podpirajo anonimno torrenting
 • Omogoča stikalo kill
 • Uporablja standardno šifriranje AES-256

Del preprostosti Mullvada je, da vam ni treba skrbeti za VPN načrte. Vse funkcije so dostopne po isti pavšalni ceni 5 € na mesec. Čeprav ni najcenejši, ni niti najdražji. In kar je še pomembneje, ni vam treba skrbeti za manjkajoče ključne funkcije, ker drugih dražjih načrtov ni. Ponujajo tudi 30-dnevno garancijo za vračilo denarja za vse načine plačila razen gotovine.

Obiščite Mullvad

Preberite celoten pregled Mullvada.

4. MočanVPN

StrongVPN na 28. mestu naše splošne razvrstitve storitev VPN še zdaleč ni priljubljen. Moramo pa priznati, da smo bili na njegovem nastopu na Kitajskem precej navdušeni.

Kitajski Veliki požarni zid ima sloves po tem, da je nekoč učinkovit VPN postal neuporaben. To pojasnjuje, zakaj številni drugi VPN-ji blagovne znamke ne delujejo na Kitajskem.

Kaj so odkrili naši testi na Kitajskem

 • StrongVPN je zelo dobro deloval na obeh ponudnikih internetnih storitev.
 • StrongVPN je imel tudi dostop do vseh 19 spletnih strani, ki smo jih preizkusili.
 • Whatsapp, Telegram, Viber in Skype so delovali tudi pri obeh ponudnikih internetnih storitev, ki smo jih preizkusili.

Na Ultra Kings Limited, z referenčno hitrostjo prenosa 3,9Mbps in referenčno hitrostjo nalaganja 3,3Mbps, smo prenesli 2.7Mbps in naložili 2.8Mbps..

hitrostni test hitrosti od kitajskih ultra kraljev omejen

Na China Unicom, z referenčno hitrostjo prenosa 5,14Mbps in referenčno hitrostjo nalaganja 0,52Mbps, smo dobili hitrost prenosa 4,76Mbps in hitrost nalaganja 0,4Mbps..

hitrostni test hitrosti od china unicom

Povzetek močnega VPN

Zlasti za prebivalce Kitajske StrongVPN ponuja Scramble, napredno tehniko zakrivljenosti, ki deluje kot dodaten sloj varnosti za uporabnike, zato vladni cenzorji otežujejo zaznavanje prometa VPN.

Poleg tega StrongVPN dodeli dinamične naslove IP namesto običajnih statičnih naslovov IP, ki jih ponujajo drugi ponudniki VPN. To je lahko tudi pomanjkljivost, ker imajo strežniki precej veliko, vendar nimate veliko reči, v katerem strežniku se boste poslužili. StrongVPN naključno dodeli strežnike uporabnikom, kadar se povežejo.

Seznam glavnih funkcij StrongVPN se doda na seznam:

 • Zanesljiva politika brez zapisov
 • Močno šifriranje AES-256
 • Podpora za Netflix
 • P2P strežniki, ki omogočajo anonimno hudourništvo

Dejstvo, da ima StrongVPN hitro in koristno podporo strankam, prav tako omogoča privlačno možnost. To je, če se nahajamo v ZDA, v naši knjigi slabost.

StrongVPN že od 5,83 dolarja na mesec nabere močne 680+ strežnike, razporejene po 25 državah. Ta številka strežnika jih pristane nekje na sredini našega celotnega seznama (ne najbolj, niti najmanj). Čeprav menimo, da je to nekoliko podcenjeno, velja omeniti, da imajo 30-dnevno garancijo vračila denarja.

Obiščite StrongVPN

Preberite celoten pregled StrongVPN.

5. ZasebniVPN

Švedska domača baza PrivateVPN jih trdno umešča v pristojnost 14 oči. To je težava, saj se nam zdi tudi njihova politika beleženja vprašljiva.

Torej to nikakor ni med našimi najboljšimi izbirami, ko gre za zasebni zasebni VPN.

Če govorimo o VPN-jih na Kitajskem, berači ne morejo biti izbranci.

Kaj so odkrili naši testi na Kitajskem

 • Izkazalo se je, da je PrivateVPN eden naših najuspešnejših VPN-jev.
 • Poleg relativno hitrega je PrivateVPN uspel odblokirati tudi vseh 19 mest, ki smo jih preizkusili v obeh ponudnikih internetnih storitev, pa tudi Whatsapp, Telegram, Viber in Skype.

Na Ultra Kings Limited, z referenčno vrednostjo 3,9Mbps prenosa in 3,3Mbps, je imel PrivateVPN hitrost prenosa 4,1 Mb / s in hitrost nalaganja 3,1 Mb / s, kar je skoraj popolna hitrost.

privatevpn test hitrosti od kitajskih ultra kraljev omejen

Na China Unicom, z referenčno vrednostjo prenosa 5.14Mbps in nalaganja 0,52Mbps, je PrivateVPN imel hitrost prenosa 3,81Mbps in hitrost nalaganja 0,56Mbps. To je v naši knjigi še vedno zelo impresivno!

hitrostni test privatvpn iz Kitajske

Povzetek PrivateVPN

Kar je PrivateVPN dobra izbira za kitajske prebivalce, je njegov način prikrivanja. Na kratko, prikrita VPN prikrije promet VPN kot redni promet, da bi se zavedla cenzurnih aplikacij in požarnih zidov. PrivateVPN s to funkcijo lahko ustvari tunel VPN skozi Veliki požarni zid, ki uporabnikom omogoča dostop do izbranih spletnih mest.

PrivateVPN se ponaša:

 • Močno šifriranje AES-256
 • Razpoložljivost strežnikov P2P, ki omogočajo anonimno hudourništvo
 • Odlično sodeluje z Netflixom
 • Močna podpora strankam

Vendar se nam zdi PrivateVPN drag v primerjavi z drugimi možnostmi, ki so na voljo. Od 5,95 dolarja na mesec ponujajo dostop le do konzervativnih 150+ strežnikov v približno 60 državah. Zagotovo bi lahko naredili veliko boljše, vendar je še vedno dostojna možnost zaobiti kitajski požarni zid. Če vam niso všeč, lahko izkoristite tudi njihovo 30-dnevno garancijo vračila denarja.

Obiščite PrivateVPN

Preberite celoten pregled PrivateVPN.

6. Ščit za žarišče

Nismo veliki oboževalci Hotspot Shielda iz več razlogov, ki vključujejo puščanje DNS, zavajajočo politiko beleženja in skoraj nič podporo strankam. Ni pomagalo, da se Hotspot Shield nahaja v ZDA.

Vendar jim moramo to dati, ko gre za Kitajsko: Hotspot Shield deluje!

Kaj so odkrili naši testi na Kitajskem

 • Naš test Hotspot Shield je pokazal močne zmogljivosti znotraj Kitajske. Uporabniki pa poročajo o zadetku ali zgrešenju, večina pa se naslanja na stran "zgreši", zato smo veseli, da je delovalo, tako da vam lahko sporočimo, kako je šlo.
 • Hotspot Shield je lahko odblokiral 18 od 19 mest, ki smo jih preizkusili v prvem ponudniku internetnih storitev (TorProject.org je bil nedostopen) in vseh 19 mest na drugem ponudniku internetnih storitev.
 • Whatsapp, Telegram, Viber in Skype so bili dostopni tudi na obeh.

Hotspot Shield je imel Ultra Kings Limited s primerjalno hitrostjo 3,9Mbps in 3,3Mbps hitrost prenosa 3,4Mbps in hitrost nalaganja 0,9Mbps..

preizkus hitrosti ščitnega mesta za zaščito pred kitajskimi ultra kralji omejen

Na China Unicom, s primerjalno hitrostjo prenosa 5.14Mbps in nalaganjem 0.52Mbps, je imel Hotspot Shield hitrost prenosa 3,77Mbps in hitrost nalaganja 0,76Mbps.

preskus hitrosti zaščite pred žariščem, ki ga izvaja china unicom

Povzetek žariščne točke

Hotspot Shield posluje od leta 2005 (precej dlje kot večina drugih možnosti na tem seznamu). Pohvalijo se z 650 milijoni uporabnikov.

Ščitna točka ima:

 • Varno šifriranje AES-256
 • Podpora za P2P strežnike
 • Združljivost z Netflixom

Čeprav imajo brezplačno različico oglasov (na katero smo previdni iz zasebnosti), je njihov premijski načrt cenovno ugoden v višini 3,49 USD na mesec. Plačljivi načrt ima strežnike v več kot 70 državah in podpira do pet sočasnih naprav. Nismo navdušeni nad njihovo podporo strankam, toda 45-dnevno jamstvo za vračilo denarja je dovolj zagotovilo, da jih preizkusimo.

Obiščite Hotspot Shield

Preberite si celoten pregled Hotspot Shield.

7. VPNSecure

Končno imamo VPNSecure, avstralski VPN, ustanovljen leta 2010.

Kaj so odkrili naši testi na Kitajskem

 • Z vidika zmogljivosti VPNSecure lahko dostopa le do 18 od 19 spletnih mest z obema ISP ponudnikoma, ki smo jih preizkusili (SoundCloud je bil na obeh nedostopnih).
 • Whatsapp, Telegram, Viber in Skype so bili vsi hvaležni.
 • Njihova hitrostna uspešnost je bila na splošno v redu.

Na Ultra Kings Limited smo z referenčno vrednostjo 3,9Mbps prenosa in 3,3Mbps prejeli hitrost prenosa 2Mbps in hitrost nalaganja 2,6Mbps..

test hitrosti vpnsecure od kitajskih ultra kraljev omejen

Na China Unicom, z referenčno vrednostjo prenosa 5.14Mbps in nalaganjem 0.52Mbps, smo imeli hitrost prenosa 2.81Mbps in hitrost nalaganja 0.61Mbps.

test hitrosti vpnsecure iz china unicom

Povzetek VPNSecure

Politiko beleženja VPNSecure je zelo težko razvozlati. Torej ne moremo natančno povedati, kje stojijo pri zapisovanju vaše brskalne ali prenosne dejavnosti.

Ponujajo zelo omejenih 80 strežnikov v 50 državah (najmanjši med vsemi drugimi možnostmi na tem seznamu). In po zelo dragi ceni nič manj: njihov najcenejši načrt se začne pri 6,66 USD / mesečno!

Tako kot PrivateVPN je tudi to, da VPNSecure na Kitajskem deluje na svojem protokolu. Napajalni način pa trenutno deluje samo za namizne računalnike.

Pohvalijo se:

 • Stikalo za ubijanje
 • Podpora za neomejene naprave
 • P2P strežniki
 • Tako AES-256 kot AES-128 šifriranje
 • Podpora za Netflix
 • Impresivna podpora strankam

Ponujajo le sedemdnevno jamstvo za vračilo denarja, kar pa je v primerjavi z drugimi možnostmi na seznamu na nizki strani.

Obiščite VPNSecure

Preberite celoten pregled VPNSecure.

Zaključek

Kitajski požarni zid je lahko nepredvidljiv.

VPN-ji, za katere je znano, da delujejo impresivno dobro, se nenadoma blokirajo, zlasti med pomembnimi političnimi dogodki, ko vladajoča Komunistična stranka meni, da je potrebno zatirati nestrinjanje in skrbno nadzirati dostop do informacij.

Čeprav ni nobenega zagotovila, da bodo zgornji VPN-ji vedno delovali na Kitajskem, pa naši osebni preizkusi znotraj Kitajske kažejo, da teh sedem dobro deluje v času pisanja tega pregleda.

Za ostale preglede VPN in več informacij o tem, kako delujejo VPN in kaj lahko storijo za vas, si oglejte najboljše storitve VPN za leto 2020.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me