Najboljši VPN za anonimno hudourništvo

Nikoli hudournika brez VPNMi na TheBestVPN.com nikoli ne priporočamo hudourništva brez VPN-ja ...


Iskanje najboljšega VPN-ja za hudourništvo ni lahka naloga.

Pri izbiri VPN-ja izključno za hudourništvo je vključenih več dejavnikov. Tukaj je najpomembnejših:

 • Pristojnost - Prednostno zunaj ZDA, skupaj s 5, 9 in 14 očmi
 • Politika beleženja - Prednostno VPN, ki ne zbira nobenih dnevnikov
 • Hitrost - VPN, ki je dovolj hiter za prenos velikih datotek
 • Politika hudourništva - VPN, ki omogoča hudourništvo (veliko VPN-jev omejuje in odvrača hudournike).

Z uporabo VPN lahko ljudje, ki uporabljajo hudournike, skrijejo svojo dejavnost pred radovednimi očmi svojega ponudnika internetnih storitev, hkrati pa postavijo dodatno plast varnosti pred kibernetskimi kriminalci, ki jih želijo izkoristiti..

To je super, kajne?

Razen, mnogi VPN-ji, ki smo jih preizkusili, ne dovoljujejo hudourništva. Podjetja, kot sta Hoxx VPN in Hola, lahko kaznujejo uporabnike in prepovedujejo hudournike ter s tem omejijo njihovo internetno svobodo.

Zato morajo uporabniki, ki iščejo hudournike, vedeti, katera VPN-jev bo služil njihovim namenom in kateri ne. Do sedaj smo pregledali 78 različnih VPN-jev in tukaj so najboljši VPN-ji za hudourništvo, ki smo jih našli na podlagi dejanskih testov.

7 najboljših VPN-jev za zasebne & Anonimno hudourništvo

Tu je seznam 7 najboljših VPN-jev za Torrenting v letu 2020:

1. NordVPN.com - Večina strežnikov za anonimno hranjenje

NordVPN za hudournike

NordVPN pogosto presega večino seznamov želja VPN. Izkazalo se je, da so ravno tako močne tudi pri hudournikih.

So eden izmed legitimnih kandidatov, ki ga nenehno spremljate za prvo mesto na najboljši lestvici VPN.

Storitve P2P, kot so hudourništvo, so na voljo na obsežnem strežniškem parku NordVPN z več kot 5200 različnimi strežniki.

In več kot 4.500 njihovih strežnikov je optimizirano posebej za P2P. To je veliko različnih možnosti, ki jih imajo njihovi uporabniki, ki ljubijo BitTorrent.

Nord ščiti torrenting svojih uporabnikov z enakimi OpenVPN protokoli in šifriranjem AES-256 kot Surfshark & ExpressVPN. Stvari so tudi korak dlje, saj dva strežnika združita v eno povezavo za dvojno zaščito.

Ponovno dodajte strogo politiko brez beleženja in ubijalsko stikalo VPN, da bo ta eden najvarnejših in najbolj anonimnih torrenting VPN-jev na trgu.

Zakaj je NordVPN najboljši VPN za P2P

Nord uporabnikom omogoča hudournik brez omejitev, pri čemer ne omeji njihove pasovne širine.

Nord ima tudi ceno, ki je ni mogoče premagati, z mesečnimi stroški pod 4 USD za triletni načrt.

… Ali preberite naš NordVPN pregled

2. Surfshark.com - Optimizirana varnost za torrenting / P2P

Surfshark torrenting spletna stran

Surfshark drži svoje obljube o zagotavljanju hitrega in varnega hudourništva. Ta enostaven VPN, ki je enostaven za uporabo, ne dovoljuje samo hudourniškega nagona, ampak tudi brez omejitev: brez omejitve pasovne širine, brez omejitve hkratne povezave itd..

Torrenting je dovoljen na vseh strežnikih Surfshark, vključno z državami, kjer je skupna raba P2P prepovedana. Surfshark za take države sprejme dodatne ukrepe s preusmeritvijo prometa na posebne strežnike prijazne strežnike na Nizozemskem ali v Kanadi (odvisno od lokacije uporabnika).

Včasih je isto dejanje mogoče storiti tudi s samodejnim algoritmom, da optimizira strežniško omrežje za vse uporabnike. To je pametno.

Poleg tega ponudnik uporablja sodobno šifriranje za optimizacijo hitrosti in zagotavljanje najboljše uporabniške izkušnje. Surfshark šifrira ves promet z uporabo AES-256-GCM, kar se nekoliko razlikuje od razširjenega AES-256-CBC.

Razlika med obema je hitrost. AES-256-GCM ima vgrajeno preverjanje pristnosti, zaradi česar je postopek šifriranja opazen hitreje, kar omogoča večjo hitrost. Z varnostne strani je tako varen kot AES-256-CBC, vendar le hitrejši.

Surfshark se nahaja na Britanskih Deviških otokih, ki je zunaj pristojnosti zavezništev 5, 9 in 14 oči. Pomeni, da Surfshark ni dosegljiv za večje nadzorne agencije, ki bi jih lahko prisilile, da hranijo informacije o svojih uporabnikih.

Seveda je BVI varno zatočišče za stroge politike brez beleženja, Surfshark pa ni nič nenavadnega. Hranijo nobene dnevnike in to je popolno za brezskrbno mučenje.

posnetek zaslona torrenting-ja

Kar zadeva politiko hudourništva, ima Surfshark posebno stran za ljudi, ki iščejo VPN za torrenting. Na strani je razložena njihova politika glede hudournikov in celo so navedena najboljša mesta za hudournike in storitve P2P.

Poleg vsega so najcenejši VPN na trgu, le 1,99 USD na mesec (dvoletni načrt), govorite o kupčku ...

… Ali preberite naš pregled Surfshark

3. ExpressVPN.com - Najhitrejša hitrost za hudourništvo & P2P

ExpressVPN za hudournike

ExpressVPN zagotavlja vse prednosti, od varnosti do hudourniških omejitev brez omejitev. To pomeni, da lahko torrente uporabljate na katerem koli od njihovih tisoč strežnikov po vsem svetu.

Vem, kaj misliš "Ne more biti tako dobro." Mislil sem isto.

Nato smo ga preizkusili tudi sami.

Najprej se nahajajo na Britanskih Deviških otokih. To jih postavlja zunaj pristojnosti glavnih nadzornih zvez, ki bi lahko prisililo podjetje VPN, da abdicira podatke o svojih uporabnikih.

To, skupaj s strogo politiko brez zapisovanja, naredi ExpressVPN zaupanja vrednega partnerja.

Vaše zasebno brskanje ostane zasebno zahvaljujoč njihovim protokolom OpenVPN, ki jih podpira vladno šifriranje AES-256 na ravni države. Nihče in nikjer ne prekine te povezave.

ExpressVPN ne samo da dovoljuje hudournike, ampak jih aktivno spodbuja svojim uporabnikom. Dejansko je celotna stran njihovega oddelka za podporo, ki uporabnike sprejema s pomočjo programske opreme uTorrent skupaj z ExpressVPN.

kako uporabljati utorrent s ExpressVPN

Podjetje povzema potrebo po VPN-ju v objavi spletnega dnevnika 2017, ki izpostavlja ogromno podatkov, ki jih lahko ponudnik internetnih storitev zbere o svojih strankah. Pomemben del tega članka govori o hudourništvu.

… Ali preberite naš pregled ExpressVPN

4. Mullvad.net - najboljše za uporabnike BitTorrent-a

Mullvad VPN za hudourništvo

Mullvad je kot nalašč za resnično anonimno doživetje.

Na splošno so na našem seznamu številka šest. Vendar so v top treh udobni za hudournike zaradi izjemnih dolžin, ki so potrebne za zaščito zasebnosti svojih uporabnikov.

Mullvad je švedsko podjetje. So edini VPN, s katerim smo se srečali, in ne zahteva, da o njihovih odjemalcih ni nobenih informacij. Niti e-poštnega naslova.

Ko se prijavite, ste dobili oštevilčen račun in to je to!

Prav tako ne vodijo nobenih dnevnikov, kar pomeni, da bo vaša izkušnja z mučenjem popolnoma zasebna. In čeprav je Švedska v pristojnosti razširjene zveze za nadzor 14 oči, ne morejo prenesti informacij, če nimajo nobene od teh.

Vsa hudourniška zaščita je zaščitena z isto zmagovalno kombinacijo protokolov OpenVPN skupaj s šifriranjem AES-256. Če to upoštevamo, je to varnostni sistem, ki ga uporablja FBI. Če lahko varuje nacionalne skrivnosti ZDA, ste lahko prepričani, da bo zaščitila vaše prenose.

Poleg tega spodbujajo anonimna plačila, kot so kripto valute. Vse transakcije z Bitcoini so zasebne in zaupne, kar Mullvadu doda še en nivo varnosti.

Mullvad uporablja tudi killswitch VPN. Killswitch spremlja puščanje v vašem tunelu VPN, in če odkrijete puščanje, ki vas lahko potencialno razkrije, se aktivira in zažene iz storitve. To je tvoja rešilna vrvica in vedno moraš biti pozoren pri raziskovanju VPN-jev.

Mullvad podpira vso programsko opremo BitTorrent, vendar uporabnike qBitTorrent močno pritiskajo na svoje uporabnike.

Ne blokirajo odjemalcev BitTorrent, kot sta uTorrent ali BitComet, vendar trdijo, da ne verjamejo, da so te storitve varne, saj navajajo prisotnost škodljivega adwarea, slabe nastavitve zasebnosti in pomanjkanje odprtih virov.

Mullvad je eden tistih VPN-jev, ki ne dovoli samo hudourništva, temveč ga sprejmejo. Na njihovi uradni spletni strani je celotna stran, ki uporabnike sprehodi skozi postopek.

 • Za več informacij o Mullvadu si oglejte njihovo uradno spletno stran.
 • Če želite slišati naša popolna mnenja o Mullvadu, prednosti in slabosti, si oglejte naš uradni pregled Mullvada.

5. PerfectPrivacy.com - Prilagodljivo posredovanje vrat P2P

Nastavljiva posredovanja pristanišč

Popolna zasebnost za hudournike

Naš tretji skupno uvrščeni VPN je na številki štiri na tem seznamu.

Popolna zasebnost vaše podatke šifrira in anonimizira. Tako kot vsi na tem seznamu. A tudi BitTorrentu nudijo popolno podporo.

trdi, da je najboljša možnost za prenos P2P

Medtem ko podjetje spodbuja hudourništvo, prihajajo z nekaj omejitvami. Za P2P so namenjeni samo določeni namenski strežniki, ker so ti izdelani tako, da omogočajo anonimne povezave do 1.000 Mbps..

Drugi dejavnik, ki je Perfect Privacy na našem seznamu naletel na hitro, je bila njihova hitrost povezave. Torrenting zahteva veliko hitrost prenosa in naši testi so pokazali, da se je ta VPN na tem področju nekoliko boril.

Na voljo je tudi z visokimi stroški, saj nekateri uporabniki plačujejo več kot 15 dolarjev na mesec.

Toda, ko gre za anonimnost in zasebnost, Perfect Privacy izpolnjuje svoje ime.

Vaši podatki so zapečateni za neprehodno steno protokolov za tuneliranje OpenVPN in šifriranje AES-256. Nekateri drugi protokoli za tuneliranje, ki jih ponuja Perfect Privacy, so IPSec in SSH ter proxy SOCKS5 in PPTP.

Ta množica možnosti pomeni, da bodo uporabniki iz vseh življenjskih okolij lahko našli nekaj, kar popolnoma ustreza njihovi napravi in ​​povezavi.

Popolna zasebnost brez dnevnikov

Popolna zasebnost ne vodi nobenih dnevnikov. To točko podpira tudi uradna politika zasebnosti Perfect Privacy. To je treba proslaviti, saj veliko VPN podjetij laže o svojih politikah beleženja.

Poleg tega so naši testi pokazali tudi, da je Perfect Privacy program, ki pušča in ne vsebuje virusov. Zadnja stvar, ki si jo želi uporabnik BitTorrent-a, je ogrožati puščanje DNS in WebRTC ali vsiliti zlobno zlonamerno programsko opremo v njihov sistem. Prav to vrsto ranljivosti, ki naj bi jo varoval VPN, ščiti.

To je še en VPN, ki ima vgrajen killswitch, tako da bi bila zaščita torrentov kljub zaščitni povezavi še vedno zaščitena. Težava s puščanjem je, da pogosto ostanejo neopaženi. Tako bi se pozabljal uporabnik, misleč, da so varni in ves čas, medtem ko njihov ponudnik internetnih storitev spremlja vsako potezo. Killswitch preprečuje to ranljivost.

Ena najdragocenejših lastnosti Popolne zasebnosti je neomejeno hkratno povezovanje. To je velik bonus, saj lahko to storitev povežete z vsakim računalnikom v hiši.

 • Za več informacij o popolni zasebnosti si oglejte njihovo uradno spletno mesto.
 • Če želite videti več naših razmišljanj o tej VPN, si oglejte našo popolno zasebnost VPN.

6. PrivateInternetAccess.com - Odličen za hitrost in varnost

PIA VPN za hudournike

Zasebni dostop do interneta (PIA) ponuja več kot 3.300 strežnikov v 32 državah.

Najprej je pod 3 USD na mesec. To je cena, ki je ni mogoče premagati. Stroški so le eden od razlogov, da smo PIA uvrstili med svoje skupno devet VPN.

Najboljše pa je, da PIA ne postavlja omejitev hudournikov, kar zagotavlja podporo P2P v celotnem masivnem strežniškem parku.

PIA strežniško omrežje

Podjetje na svojem spletnem mestu nikoli ne izrecno izgovarja besed "hudournik" ali "BitTorrent", toda podpora P2P govori sama zase. Zato ima PIA velik ugled v skupnosti hudournikov.

PIA tudi ne spušča šibkih možnosti šifriranja in protokola. Zagotavljajo najboljše v razredu OpenVPN protokole za tuneliranje, skupaj s šifrirnimi standardi AES-128 in AES-256.

Medtem ko ne beležijo nobenih podatkov o vaši uporabi, spremljajo vaš e-poštni naslov in podatke o plačilu. To ni veliko, saj lahko ustvarite nov e-poštni naslov, ki ni povezan z vašimi osebnimi podatki, in vam omogoča, da plačujete z nepregledljivo kriptovaluto.

 • Za več informacij o PIA si oglejte njihovo uradno spletno stran.
 • Če želite izvedeti več o prednostih in slabostih uporabe PIA, si oglejte naš uradni pregled zasebnega zasebnega dostopa do interneta.

7. TorGuard.net

TorGuard za hudourništvo

TorGuard kljub svojemu imenu nima nič skupnega s priljubljenim brskalnikom proxy TOR.

"Tor" v njegovem imenu dejansko pomeni hudourništvo. Uvrstili smo ga na 15. mesto na našem seznamu celotnih VPN-jev, njegove politike mučenja pa so velik del razloga, zakaj se je uvrstil tako visoko.

Tu imate še en VPN na A seznamu z odličnimi perjanicami, povezanimi s hudourniki. To podjetje dejansko ponuja sveženj, ki vključuje proxy, ki uporabnikom omogoča hudournik pri višjih hitrostih kot njihova storitev VPN. Dobesedno imajo hudournike na možganih.

TorGuard ne sme na svoji uradni spletni strani navesti, da so njihovi strežniki optimizirani za hudourništvo in svojim uporabnikom ne nalagajo nobenih omejitev..

Anonimirajte BitTorrent s TorGuardom

Je pa zaščitena vaša mučna aktivnost?

Vsekakor.

Zaokrožujejo naš seznam strnjevalnih VPN-jev, ki uporabljajo šifriranje OpenVPN in AES-256. Dejstvo, da vsak izdelek na tem seznamu uporablja to seznanjanje, kaže, kako učinkoviti in uporabni so v resnici.

TorGuard ponuja popolnoma anonimen sistem, ki nima nobenega beleženja - dejstvo, da jih hitro opozorijo na več področjih svojega spletnega mesta.

Zakaj je torej to na dnu seznama?

Njegova pristojnost je v Združenih državah Amerike, kar je del zavezništva za spremljanje petih oči. Torej, če bi stric Sam potrkal na vrata TorGuarda, ne bi imeli druge izbire, kot da bi se strinjali. Vse podatke, ki jih zbere zvezna vlada o vas, bi nato delili z drugimi državami članicami, vključno z Združenim kraljestvom, Kanado, Novo Zelandijo in Avstralijo.

Po našem mnenju je to velika skrb. Še posebej, če nameravate s hudourniškimi dejavnostmi prenesti vsebino, ki ima skrite vire.

 • Če želite izvedeti več o TorGuardu, si oglejte njihovo uradno spletno stran.
 • Če želite izvedeti več o naših mnenjih o tem sistemu, si oglejte naš uradni pregled TorGuard VPN.

Primerjava VPN politik

Iskanje pravega VPN-ja za vaše potrebe po hudourništvu je lahko težavno, vendar si morate pri odločitvi o izbiri zapomniti nekaj ključnih stvari. Pri hudourništvu si želite VPN, ki vam omogoča hudournik s čim manj omejitvami.

Poleg tega je nujno, da uporabite ponudnika VPN, ki ne beleži nobenih vaših osebnih podatkov. To je pomembno, če vlada ali organi kazenskega pregona zahtevajo uporabniške podatke.

Politike hudourništva in beleženja vseh ponudnikov VPN lahko primerjate spodaj v naši primerjalni tabeli.

Ponudnik VPN Politika hudourništva Politika beleženja
AirVPN Dovoljeno Stroga brez beleženja
Anonimni VPN Dovoljeno Stroga brez beleženja
Astrill Dovoljeno Nekaj ​​sečnje
AzireVPN Dovoljeno Ni pomembne sečnje
BitDefender VPN Dovoljeno Sivo območje
BTGuard VPN Dovoljeno Sivo območje
Profilirani VPN Dovoljeno Nekaj ​​sečnje
ExpressVPN Dovoljeno Stroga brez beleženja
NajhitrejeVPN Dovoljeno Stroga brez beleženja
FrootVPN Dovoljeno Stroga brez beleženja
Skrij VSE IP Dovoljeno Ni pomembne sečnje
Skrij moj IP Dovoljeno Nekaj ​​sečnje
Ščit omrežne točke Dovoljeno Nekaj ​​sečnje
Tekočina VPN Dovoljeno Nekaj ​​sečnje
Mullvad Dovoljeno Ni pomembne sečnje
NordVPN Dovoljeno Stroga brez beleženja
OneVPN Dovoljeno Ni pomembne sečnje
Popolna zasebnost Dovoljeno Stroga brez beleženja
PIA Dovoljeno Stroga brez beleženja
ZasebnoVPN Dovoljeno Stroga brez beleženja
ProXPN Dovoljeno Stroga brez beleženja
SecureVPN Dovoljeno Ni pomembne sečnje
SlickVPN Dovoljeno Ni pomembne sečnje
MočanVPN Dovoljeno Stroga brez beleženja
SurfEasy Dovoljeno Nekaj ​​sečnje
Surfshark Dovoljeno Stroga brez beleženja
TorGuard Dovoljeno Stroga brez beleženja
Trust.zone Dovoljeno Stroga brez beleženja
TunnelBear Dovoljeno Stroga brez beleženja
VPN.ht Dovoljeno Ni pomembne sečnje
VPNTunnel Dovoljeno Sivo območje
ZoogVPN Dovoljeno Nekaj ​​sečnje
Ace VPN Dovoljeno na omejenih strežnikih Nekaj ​​sečnje
AVG Secure VPN Dovoljeno na omejenih strežnikih Nekaj ​​sečnje
Avast SecureLine Dovoljeno na omejenih strežnikih Stroga brez beleženja
BlackVPN Dovoljeno na omejenih strežnikih Ni pomembnih dnevniških datotek
KaktusVP Dovoljeno na omejenih strežnikih Ni pomembnih dnevniških datotek
Celo VPN Dovoljeno na omejenih strežnikih Ni pomembnih dnevniških datotek
GooseVPN Dovoljeno na omejenih strežnikih Ni pomembnih dnevniških datotek
Skrij Dovoljeno na omejenih strežnikih Stroga brez beleženja
Ivacy Dovoljeno na omejenih strežnikih Stroga brez beleženja
iVPN Dovoljeno na omejenih strežnikih Stroga brez beleženja
ProtonVPN Dovoljeno na omejenih strežnikih Stroga brez beleženja
PureVPN Dovoljeno na omejenih strežnikih Nekaj ​​sečnje
RA4W VPN Dovoljeno na omejenih strežnikih Ni pomembnih dnevniških datotek
Varnejši VPN Dovoljeno na omejenih strežnikih Stroga brez beleženja
Pospeši Dovoljeno na omejenih strežnikih Stroga brez beleženja
TigerVPN Dovoljeno na omejenih strežnikih Nekaj ​​sečnje
Turbo VPN Dovoljeno na omejenih strežnikih Nekaj ​​sečnje
VPN.ac Dovoljeno na omejenih strežnikih Ni pomembnih dnevniških datotek
VPNArea Dovoljeno na omejenih strežnikih Stroga brez beleženja
VPNSecure.me Dovoljeno na omejenih strežnikih Stroga brez beleženja
Windscribe Dovoljeno na omejenih strežnikih Stroga brez beleženja
Anonimizator Avtorsko zaščiteno gradivo je prepovedano Popolna sečnja
Betternet Avtorsko zaščiteno gradivo je prepovedano Nekaj ​​sečnje
BolehVPN Avtorsko zaščiteno gradivo je prepovedano Popolna sečnja
CyberGhost Avtorsko zaščiteno gradivo je prepovedano Stroga brez beleženja
F-Secure Freedome Avtorsko zaščiteno gradivo je prepovedano Nekaj ​​sečnje
HideMyAss VPN Avtorsko zaščiteno gradivo je prepovedano Nekaj ​​sečnje
ibVPN Avtorsko zaščiteno gradivo je prepovedano Ni pomembnih dnevniških datotek
IPVanish Avtorsko zaščiteno gradivo je prepovedano Stroga brez beleženja
Zasebni predor Avtorsko zaščiteno gradivo je prepovedano Sivo območje
VPN Neomejeno Avtorsko zaščiteno gradivo je prepovedano Nekaj ​​sečnje
VyprVPN Avtorsko zaščiteno gradivo je prepovedano Nekaj ​​sečnje
DotVPN Ni dovoljeno Sivo območje
Encrypt.me Ni dovoljeno Nekaj ​​sečnje
Hola VPN Ni dovoljeno Popolna sečnja
Hoxx VPN Ni dovoljeno Nekaj ​​sečnje
Kaspersky Secure Connection Ni dovoljeno Nekaj ​​sečnje
Norton VPN za zasebnost Wi-Fi Ni dovoljeno Nekaj ​​sečnje
PersonalVPN Ni dovoljeno Stroga brez beleženja
Zenmate Ni dovoljeno Stroga brez beleženja
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me