Najboljši VPN-ji za Kodi (pregled 2020)

Uporaba VPN z KodiVsi Kodi VPN ne delujejo s Kodi ...


Niso vsi VPN-ji odlični za Kodi. To je razlog:

VPN, ki ga boste uporabljali pri Kodi-ju, mora biti dovolj hiter tako da vaš tok ne bo stalno zaostajal ali varovalk (to se lahko zgodi, če izberete VPN s slabšo zmogljivostjo).

VPN bi moral imeti samostojno aplikacijo za Android (Pametni televizorji), Windows, Mac in iOS ali vsaj združljivost Real-Debrid.

VPN za Kodi mora zagotoviti tudi uradna navodila po korakih za njegovo nastavitev. Namestitev VPN-ja na večino naprav je enostavna namestitev z enim klikom, če pa namestite VPN na Google Nexus Player ali Rasperry PI, lahko stvari postanejo nekoliko bolj zapletene, zato je dobro imeti uradno vadnico, ki vas bo vodila skozi to.

Če želite izvedeti popoln VPN za Kodi, smo naredili naslednje:

Kupili in namestili smo 14 različnih VPN-jev in jih preizkusili na najnovejši različici Kodija (18.0 Leia). Poleg tega sta bila za naslednje preglede uporabljena dva glavna dodatka, ki sta bila Seren in 13Clowns. Med pregledovanjem teh VPN smo bili pozorni na teh pet ključnih dejavnikov:

 • Zmogljivost - ali video zaostaja / zagrize pri uporabi VPN-ja?
 • Ali ima ta VPN samostojno aplikacijo za Kodi?
 • Ali ima navodila za nastavitev po korakih?
 • Politika beleženja (ne samo tistega, kar javno povedo, ampak tega, kar dejansko počnejo)
 • Cena

7 najboljših Kodi VPN-jev, ki delujejo 100% (2020)

Spodaj najdete VPN-je za Kodi, ki dejansko delujejo.

1. ExpressVPN - Aplikacije za Kodi, enostavne za uporabo, splošna izkušnja s hitrim pretakanjem

expressvpn kodi ciljna stranStrežniki ExpressVPN podpirajo P2P in hudournike, zato je to dobra možnost za dodatke Kodi, saj mnogi od teh dodatkov potrebujejo P2P in bodo delovali le, če so povezani s strežnikom s podporo P2P.

Medtem ko ima ExpressVPN nekaj več kot 3000 strežnikov, so ti strežniki razporejeni na 148 lokacijah (največji med VPN-ji na tem seznamu).

Aplikacije za namestitev z enim klikom ExpressVPN so na voljo na VSEH glavnih napravah, vključno z Androidom, Macom, Windowsom, usmerjevalniki in tako naprej. S pomočjo njihovih navodil po korakih ga lahko celo namestite na svoj PI Rasperry.

Pretakanje Kodi videov je bilo učinkovito in preprosto. Ni nam bilo treba čakati, da se videoposnetek odloži:

ExpressVPN na KodiHitrosti ExpressVPN na Kodiju so bile odlične

Edina manjša pomanjkljivost je, da so na Real Debridu navedeni pod ponudniki nesodelovanja. Vendar to ni imelo resnih težav, saj smo še vedno imeli dostop do njihove storitve, ko smo bili povezani s strežnikom ExpressVPN. Vendar pa bi bil z drugimi video dodatki, kot so vilice Exodus, popolnoma primeren.

Od 6,67 dolarja na mesec ExpressVPN stane več kot dvakratno ceno cenejših VPN-jev, zagotovo pa se splača. Čeprav ni brezplačnega preizkušanja, vas krije 30-dnevna garancija za vračilo denarja, če vam storitev ni všeč.

 • Zmogljivost: 84 Mbps od 100 Mbps. Zelo dobro, brez zaostanka ali varovanja.
 • Aplikacije z enim klikom za Kodi: Android (+ pametni televizorji), usmerjevalnik, Windows, Mac, iOS, Amazon Fire TV Stick
 • Vadnice za Kodi? Da, večkratni vodnik za nastavitev ExpressVPN w / Kodi
 • Politika beleženja: Pravilnik o dnevnikih ni na Britanskih Deviških otokih (ni hrambe podatkov)
 • Strežniki: 3.000+ na 148 lokacijah
 • Cena: 6,67 USD / mesec (Paypal, kreditna kartica, bitcoin in več ...)

Kliknite tukaj, če želite dobiti ExpressVPN za Kodi. Ali pa si preberite naš pregled ExpressVPN.

2. NordVPN - poceni VPN za Kodi, ki deluje dobro

NordVPN je še en varen in varen VPN, ki za Kodi ponuja namestitev z enim klikom.

nordvpn domača stran

5.200+ strežnikov NordVPN (največji od vseh VPN-jev na tem seznamu) v 62 državah zagotavljajo, da je deblokiranje vseh oblik vsebine z omejenim geografskim dostopom precej zajamčeno. Dejstvo, da je večina teh strežnikov zasnovana s podporo P2P, pomeni, da bodo vsi dodatki Kodi delovali, ko uporabljate ta VPN.

Podobno kot ExpressVPN tudi pri NordVPN obstajajo samostojna programska oprema za vse glavne operacijske sisteme (Android, iOS, Mac, Windows). Če pretakate vsebino iz omrežij Peer-to-Peer, NordVPN priporoča uporabo njihovih posebnih strežnikov P2P / torrenting.

Naši hitrostni testi kažejo hitrost prenosa 74 Mbps, kar je več kot odlično za Kodi pretakanje. Seren je lahko v nekaj sekundah poiskala več gostiteljev, tok pa se je hitro in gladko naložil brez težav z varovanjem ali predpomnjenjem.

posnetek zaslona nordvpn kodi

Podobno kot druge storitve VPN, tudi NordVPN ponuja cenovno ugodnejši načrt za daljše obdobje, na katerega se prijavite. Zaradi neustreznih plačilnih možnosti in registracijskega sistema lahko traja nekaj časa. Imajo tudi 30-dnevno politiko vračila.

Stroga politika NordVPN-a, ki se nahaja v Panami (VPN prijazna država, ki ni članica zveze 14 Eyes), in močno 256-bitno šifriranje, skupaj s funkcijo "Double VPN", daje veliko zagotovilo za zasebnost in varnost uporabnikom Kodi. Imajo tudi dodatne funkcije, kot sta blokator oglasov in CyberSec, ki naj bi zaščitili vašo internetno povezavo.

Edina slabost je, da vsi Kodi ne delujejo dobro s Kodi. Priporočamo, da izberete najbližjo lokacijo, ki je običajno najhitrejša.

 • Zmogljivost: 74 Mbps od 100 Mbps. Zelo dobro, brez zaostanka ali varovanja.
 • Aplikacije z enim klikom za Kodi: Android (+ pametni televizorji), usmerjevalnik, Windows, Mac, iOS, Amazon Fire TV Stick
 • Vadnice za Kodi? Da, več vodnikov za nastavitev NordVPN w / Kodi
 • Politika beleženja: Brez pravilnika o dnevnikih, ki se nahaja v Panami
 • Strežniki: 5.200+ strežnikov v več kot 60 državah.
 • Cena: 3,49 USD / mesec (kreditna kartica, bitcoin in več ...)

Kliknite tukaj, če želite dobiti NordVPN za Kodi. Ali preberite naš NordVPN pregled.

3. CyberGhost - dobro optimiziran za dodatke Kodi P2P

Cyberhost pregledDrug VPN, za katerega smo ugotovili, da s Kodijem precej dobro sodeluje, je bil Cyberghost.

Sami aplikacijo CyberGhost je bilo enostavno namestiti in upravljati prek Kodija. V nekaj minutah smo bili povezani z enim od njihovih VPN strežnikov. Imajo samostojno programsko opremo za večino naprav in operacijskih sistemov, vključno z Amazon Fire TV Stick.

Omeniti velja tudi, da niso samo strežniki CyberGhost dobro optimizirani za P2P, ampak CyberGhost to dejstvo ponosno izpostavi in ​​ga uporablja kot prodajno mesto, kar je velika stvar, če upoštevamo dejstvo, da številni dodatki Kodi potrebujejo podporo P2P.

Njihove hitrosti niso bile dobre kot NordVPN-jeve / ExpressVPN-jeve, vendar bi vseeno naredile dovolj dobro, da prenašajo Kodi vsebino.

CyberGhost s hitrostjo 51 Mb / s primerjano proti 98 Mbps brez VPN kaže povprečno hitrost (kar bi še vedno naredil dovolj dobro za pretakanje vsebine Kodi), tako da ni niti približno najboljši, kar zadeva hitrost..

Videoposnetki niso potrebovali časa za shranjevanje, zato je bilo pretakanje precej neboleče:

cyberghost dobro sodeluje s kodi

CyberGhost ima 3.100+ strežnikov v 59 državah in jih je mogoče konfigurirati v vaš usmerjevalnik, če naprava Kodi ni podprta.

 • Zmogljivost: 51 Mbps od 100 Mbps. Ni najhitrejše, a čakanja na varovanje ni
 • Aplikacije z enim klikom za Kodi: - Android (+ pametni televizorji), usmerjevalnik, Windows, Mac, iOS, Amazon Fire TV Stick
 • Vadnice za Kodi? Da, namenili so si stran, ki mi jo je prebrala.
 • Politika beleženja: Brez hlodov, na romunskem jeziku
 • Strežniki: 3.700+ strežnikov v več kot 60 državah
 • Cena: 2,75 USD / mesec (kreditna kartica, PayPal, bitcoin in več ...)

Kliknite tukaj, da dobite CyberGhost za Kodi. Ali pa si preberite naš CyberGhost pregled.

4. IPVanish - drago, vendar se zdi, da deluje dobro

IPVanis trdi, da s Kodijem izjemno dobro sodeluje. Vsaj tako so na njihovi spletni strani.

Kar je dobro, podobno kot drugi, IPVanish podpira vse glavne naprave Kodi, vključno z Xbox 360, PlayStation in Smart TV.

Registracija je preprosta in vključuje vnos veljavnega e-poštnega naslova / gesla, ki mu sledi možnost izbire plačila. Omogoča vam povezavo v nekaj minutah, ko prejmete njihovo e-poštno sporočilo o aktivaciji.

Žal in kljub več kot 1200 strežnikom na 60+ lokacijah po vsem svetu, je test hitrosti pokazal le nekoliko podpovprečne rezultate. S kabelsko povezavo 100 Mbps nam je uspelo prenesti 47,82 Mbps in naložiti 2,13 Mbps, kar ni zelo hitro.

Vendar pa smo s pomočjo IPVanish v nekaj sekundah našli več virov / gostiteljev in ni bilo težav s predvajanjem puferja:

ipvanish igranje s kodi

Čeprav ne bi smel povzročiti nobene škode, IPVanish ima sedež v ZDA, saj so zelo strogi zakoni o prenosu vsebine, zaščitene z avtorskimi pravicami. Zato bodite opozorjeni.

Le slaba stran? Vsi strežniki niso bili dovolj hitri za pretakanje Kodi-ja.

 • Zmogljivost: 49 Mbps od 100 Mbps. Ni najhitrejše, a čakanja na varovanje ni
 • Aplikacije z enim klikom za Kodi: - Android (+ pametni televizorji), usmerjevalnik, Windows, Mac, iOS
 • Vadnice za Kodi? Da, več vodičev za njegovo nastavitev.
 • Politika beleženja: Brez dnevnikov, s sedežem v ZDA.
 • Strežniki: 1.200+ strežnikov v 60 državah.
 • Cena: 6,49 USD / mesec (kreditna kartica, PayPal in več ...)

Preberite celoten pregled IPVanish.

5. Zasebni dostop do interneta

PIA je mogoče namestiti na večino naprav Kodi (vključno z Androidom, iOS, Mac in Windows), lahko pa je tudi ročno nameščen PIA na vaš usmerjevalnik, če naprava Kodi ni neposredno združljiva.

Pretakanje videov na Kodi s PIA je dokaj hitra izkušnja. Hitrostni test je pokazal razmeroma nizko ping in dokaj hitro hitrost prenosa. Najhitreje se je vključil s hitrostjo prenosa 81 Mb / s.

posnetek zaslona pia kodi

Medtem ko nismo ravno navdušeni nad tem, da se PIA nahaja v ZDA (država 5 oči), so še vedno eden najbolj zanesljivih ponudnikov storitev VPN, ko gre za zasebnost in varnost. Omogočajo različne stopnje šifriranja. Za hitrejšo internetno povezavo z malo varnosti se lahko odločite za možnost »Vse hitrosti brez varnosti« ali za popolno varnost.

Njihova politika brez zapisov je bila preizkušena in dokazana v resničnem primeru, v katerega je bil vpleten tudi FBI: ko je FBI za informacije trkal v vrata PIA, niso imeli ničesar za ponuditi, saj niso hranili nobenih informacij o uporabnikih.

 • Zmogljivost: 81 Mbps od 100 Mbps. Hitre hitrosti, brez zaostanka
 • Aplikacije z enim klikom za Kodi: Windows, Mac OS, Linux, Ubuntu, iOS, Android in usmerjevalniki
 • Vadnice za Kodi? Vodnikov ni bilo mogoče najti
 • Politika beleženja: Brez dnevnikov, s sedežem v ZDA
 • Strežniki: 3.300+ strežnikov v 52+ ​​državah
 • Cena: 3,49 USD / mesec (kreditna kartica, bitcoin in več ...)

Preberite si celoten pregled zasebnega dostopa do interneta.

6. Ivacy

Ivacy je naš zadnji VPN na seznamu, za katerega se zdi, da deluje s Kodijem.

Po nakupu smo bili usmerjeni v dobro postavljen zaslon s splas, ki mi je omogočil, da izberem svojo najprimernejšo platformo, ki ji je sledil preprost spodnji del. Aplikacija je čista in elegantna, kar je lepo in enostavno za upravljanje in razumevanje.

Medtem ko ponujajo povprečne hitrosti v primerjavi z drugimi ponudniki na tem seznamu (le 53 Mbps iz 100 Mbps), je Ivacy še vedno dovolj hiter za pretakanje vsebine na Kodi. Čeprav nekateri njihovi strežniki nimajo omogočenega P2P, je dobro število njihovih strežnikov, tudi v ZDA, Veliki Britaniji in Kanadi, optimizirano za P2P, kar zagotavlja veliko prednost pri dodatkih Kodi, ki potrebujejo podporo P2P.

Ivacy ima tudi več vaj o tem, kako postaviti VPN na različne naprave Kodi in ponuja velikodušno 7-dnevno brezplačno preskusno ponudbo za preizkus izvajanja njihove VPN storitve.

Posnetek zaslona Ivacy kodi

Če Ivacy vaše naprave Kodi ne podpira, lahko Ivacy ročno namestite na usmerjevalnike ASUS, D-Link, TP-Link, Linksys in DD-WRT in nato napravo povežete z usmerjevalnikom, da uživate v zaščiti Ivacy. Ivacy uporablja varno AES-ovo 256-bitno šifriranje in ugotovili smo, da ni nobenega dnevnika resničen..

Le slaba stran? Ne deluje dobro z Netflixom, njihovo jamstvo za vračilo denarja pa je zelo skečljivo.

 • Zmogljivost: 53 Mbps od 100 Mbps. V redu je hitrost, ni težav z varovanjem
 • Aplikacije z enim klikom za Kodi: Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Fire Stick, Raspberry Pi in usmerjevalniki
 • Vadnice za Kodi? Več vodnikov za nastavitev
 • Politika beleženja: Brez dnevnikov, s sedežem v ZDA
 • Strežniki: 1.000+ strežnikov v 50+ državah
 • Cena: 2,25 USD / mesec (kreditna kartica, PayPal, bitcoin in več ...)

Preberite naš celoten pregled Ivacy.

8 VPN-jev, ki ne delujejo dobro s Kodijem

 1. SaferVPN - Počasi hitrost prenosa in blokirali so jih storitve Real-debrid.
 2. ProtonVPN - Onemogočile so jih storitve Real-debrided.
 3. Trust.Zone - Clunky postopek nastavitve in nenehno predpomnjenje in medpomnilništvo, medtem ko ste na Kodi.
 4. GooseVPN - Njihova hitrost prenosa je prepočasna, da bi bila učinkovita za Kodi.
 5. PureVPN - Imajo najslabšo hitrost prenosa in Kodi je ohranil predpomnjenje in medpomnilništvo, kljub temu da je nastavljen na "hitri pretok".
 6. PerfectPrivacy - Ni veliko samostojnih aplikacij in hitrost ni bila odlična
 7. Norton VPN - zelo počasna hitrost.
 8. Tunnelbear - Težave z varovanjem.

Kako namestim VPN na svoj Kodi?

Običajno ne namestite VPN na Kodi. Namesto tega ga namestite v napravo, ki jo uporabljate z Kodi.

Vsi zgornji VPN-ji (ki so sodelovali z Kodi) ponujajo namestitve z enim klikom za Android, Smart TV, iOS, Mac, Windows itd. In imajo več vodnikov za njihovo nastavitev. Postopek običajno poteka tako:

 1. Prijavite se za izbrani VPN in namestite njihovo aplikacijo z njihovega spletnega mesta.
 2. Po tem morate samo slediti navodilom čarovnika za namestitev, dokler ne končate.
 3. Nato se preprosto povežite z VPN in izberite želeni strežnik.
 4. Zdaj lahko zaženete Kodi in začnete pretakati želeno vsebino.

Če uporabljate polje Kodi Box, bo odgovor na zgornje vprašanje odvisen od tega, v katerem operacijskem sistemu se izvaja. Spodaj sem sestavil seznam najbolj priljubljenih (v času tega pisanja) naprav Kodi in jih uredil glede na to, kako težko je namestiti VPN.

A) Enostavna namestitev iz App Store

V te naprave lahko enostavno namestite VPN, saj imajo operacijski sistem Android. Pravzaprav je v katero koli napravo z operacijskim sistemom Android ponavadi enostavno namestiti VPN. S temi napravami jih preprosto uporabite za navigacijo do App Store in nalaganje izbranega VPN-ja, tako da sledite njihovim navodilom.

 • Nvidia Shield
 • Matricom G-Box
 • Emtec Gem Box
 • Seguro Trongle X4
 • DroidBOX PlayOn GPD XD
 • Vrhovi MXV Android TV BOX Amlogic S905
 • Mini M8S II 4K Android 6.0 TV BOX
 • T95Z Plus Android TV Box Amlogic S912
 • Beelink GT1 Ultimate TV box
 • EstgoSZ H96 Pro
 • Xiaomi Mi Box

B) Zahteva uporabo APK datoteke ali VPN aplikacije Sideloading

Te naprave bodo potrebovale nekaj več truda za namestitev VPN-ja, saj jih potrebujete za obremenitev APK datotek VPN-ja:

 • Google Nexus Player - Kako stransko naložiti aplikacije v Nexus Player.
 • Razer Forge TV - Kako stransko naložiti aplikacije na Forge TV.
 • Raspberry Pi - Kako namestiti VPN na Raspberry Pi.
 • Cubox-i - Kako nastaviti odjemalca VPN.
 • Mi Tek Play - Kako vzpostaviti VPN na We Tek Android.

Opozorilo:

Ne nalagajte datotek APK z drugih mest. Nikoli ne veš, kaj so morda vstavili v te datoteke ali če so te datoteke celo zakonite ali posodobljene. Prenesite datoteke APK samo iz zaupanja vrednega vira. Poleg tega Sideloading APK datoteke na teh napravah predstavljajo veliko tveganje, ki ga boste morali prevzeti, če bo šlo kaj narobe. Ta način poskusite le, če veste, kaj počnete.

C) Na usmerjevalniku zaženite VPN

Če uporabljate FireTV, Chromecast ali Roku Če želite zagnati Kodi, morda že veste, da ne podpirajo VPN-jev. Vendar lahko namesto tega na usmerjevalnik namestite izbrani VPN.

Ta postopek zahteva, da je vdelana programska oprema vašega usmerjevalnika združljiva z VPN. Če ni, boste morali usmerjevalnik "utripati", da spremenite vdelano programsko opremo, vendar to pomeni veliko tveganje in lahko zelo poškoduje vaš usmerjevalnik. Namesto tega priporočam, da dobite nov usmerjevalnik, ne pa da tvegate.

Lahko se odločite tudi za uporabo starega namiznega računalnika ali prenosnika kot virtualni usmerjevalnik. To vključuje preprosto zagon vašega VPN-ja na namizju ali prenosniku in ga uporabite za oddajanje omrežja Wifi, ki ga nato povežete z napravo Kodi.

Nenazadnje - Izogibajte se brezplačnim VPN-jem

Morda razmišljate: "Tam so brezplačni VPN-ji, zakaj bi moral plačati katero koli od teh?"

Dobili smo ga. Vendar bi bila to velika napaka.

Tu resnično dobite tisto, za kar plačate. Večina brezplačnih VPN bo vaše podatke dobesedno prodala najvišjemu ponudniku.

Da ne omenjam, veliko prostih VPN omejuje pasovno širino. To pomeni, da bi lahko pretaknili in nenadoma zadeli mesečno kvoto. Ko se to zgodi, se VPN popolnoma izklopi ali, kar bolj razburljivo, ugasne vašo internetno uporabo.

Brezplačni VPN-ji so tudi manj varni.

In nazadnje so njihove hitrosti običajno zelo počasne.

Kateri VPN najbolje deluje za vas? Pustite komentar in pomagajte svojim ljubiteljem Kodi-ja ��

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me