StrongVPN Pregled

MočanVPN


Kljub temu, da poslujejo dvakrat dlje kot večina konkurentov, je StrongVPN še vedno relativno neznano podjetje.

To dejstvo samo po sebi mora biti dovolj, da večina potencialnih strank zastane.

Konec koncev, če bi podjetje svoje obrti in optimiziralo svoj izdelek dlje od konkurence, bi pričakovali, da bo izdelek dvakrat boljši, kajne?

No, kot boste kmalu ugotovili, to ni vedno tako.

Čeprav je StrongVPN bistveno izboljšal njihove storitve od zadnjega, ko sem jih pregledal, še vedno obstaja nekaj odprtih vprašanj, ki vas lahko ali ne preprečijo, da se pridružite njihovi kupci.

Da bom lažje sprejel odločitev, ki temelji na podatkih, bom podrobno pregledal StrongVPN, prebral vse, od njihove hitrosti do storitve za stranke do edinstvenih funkcij in združljivosti, da bi poskušal odgovoriti na vprašanje -

"Je StrongVPN res tako močan?".

Pregled StrongVPN

SPLOŠNI RANK: # 28 od 78 VPN-jev
USABILITY:  Enostaven za uporabo
Datoteke o dnevniku: Brez pravilnika o beleženju
LOKACIJE: 26 držav, 650 strežnikov
PODPORA: Hitra in koristna storitev
NADZOR: P2P & Dovoljeno hudourništvo
NETFLIX: Da 5/5
VSTOPNJA / PROTOKOL: 256-bitni AES, OpenVPN in drugi
STROŠKI: 10 USD / mesec ali 5,83 USD / mesec (na leto)
URADNA SPLETNA STRAN: www.strongVPN.com

Ozadje & Lastnosti

Ustanovljeno leta 2005 pod okriljem Strong Technology LLC., Podjetje Strong VPN ima sedež na enem najstarejših (in najbolj kul) lokacij ameriškega tehnološkega podjetja Lake Tahoe..

To mirno in čudno mestece na meji Nevade in Kalifornije je morda zadnje mesto, za katerega bi pričakovali, da boste našli vrtoglavo zagonsko VPN.

Vendar ekipa na StrongVPN. že več kot 20 let odlagajo osebne računalnike, klicni internet in VPN strežnike s svojih slikovnih sedežev.

Z 688 strežnikov se je razširilo v 26 držav Baza strežnikov StrongVPN ni največja, kar sem jih kdaj videl, vendar bi vam morala ponuditi veliko možnosti (čeprav, kot boste videli kasneje, to v resnici ni tako).

Njihove storitve so združljive z večino glavnih naprav, vključno z Windows, Mac, iOS, Android in Google Chrome. Svojim strankam nudijo tudi obsežen center za pomoč, kjer najdejo podrobna navodila za nastavitev StrongVPN z domačim usmerjevalnikom. VPN je združljiv tudi s TOR, če želite dodatno zaščito.

StrongVPN svojim strankam omogoča povezovanje z uporabo vsi glavni protokoli vključno z OpenVPN, PPTP, L2TP, IKEv2 in SSTP.

Imajo tudi vgrajeno aplikacijo kill-switch.

Končno VPN omogoča 12 sočasnih povezav.

Zaenkrat so stvari videti precej dobro.

Toda pojdimo globlje v prednosti in slabosti podjetja StrongVPN, da preverimo, ali njihova storitev ustreza njegovemu imenu.

Prednosti uporabe StrongVPN

1. Sodeluje z Netflixom (za zdaj)

Netflix je z intenzivnostjo, ki je tako osupnila in razjezila njihovo mednarodno skupnost, razbijala na VPN, proxyje in deblokatorje..

Kljub javnim vznemirjanjem in pritožbam, Netflix še vedno ni prepričan o prepovedi in so celo sprejeli ukrepe za okrepitev varnosti svoje programske opreme v upanju, da bodo lahko odpravili vse možne luknje za odklepanje blokatorjev.

Njihov oddelek za informacijsko tehnologijo je od leta 2016 premagal prizadevanja nekaterih najmočnejših in najbolj priznanih VPN podjetij na trgu.

Ob upoštevanju teh dejstev sem neumno domneval, da bodo moja prizadevanja za pretakanje Netflixa s storitvami StrongVPN povzročila to ...

Netflix je blokiral VPN

Konec koncev, zadnjič, ko sem pregledal StrongVPN, so bili eden najslabših VPN-jev, kar sem jih kdaj pregledal.

Tako je prišlo kot šok, ko nisem mogel pretakati Netflixa samo iz ameriškega strežnika, ampak sem to lahko storil brez pravega časa varovanja ali zamude.

Glede na to, koliko drugih VPN-jev ni uspelo obnoviti združljivosti Netflix-a, je to močno prodajno mesto za StrongVPN.

2. Hitra in koristna služba za stranke  

Ni pogosto, da lahko vključim storitev za stranke v razdelek »Pros« v pregledu VPN.

Še posebej, ko pregledam ponudnika VPN, ki svojim strankam ne nudi podpore v živo.

Vendar pa z veseljem trdim, da StrongVPN zadeva nohte na glavo glede njihove podpore strankam.

Med pregledovanjem njihovih storitev sem se odločil, da bom okoli 16. 25 predal (priznano) sestavljeno podporno vozovnico.

Vrnil sem se v redno načrtovano brskanje in domneval, da ne bom prejel odgovora, dokler naslednje jutro nisem preveril e-pošte.

Bil sem presenečen, ko sem približno pol ure pozneje odprl mapo »Prejeto« in našel naslednje sporočilo.

Visoka kakovost podpore strankam

Medtem ko med pregledovanjem StrongVPN-ja nisem trpel zaradi nobenih težav, povezanih s storitvami za stranke, sem bil navdušen nad hitrim odzivnim časom in profesionalnostjo, ki jo je pokazala njihova skupina za podporo.

Da bi zagotovil natančnost tega pregleda, sem brskal po spletu za druge preglede tretjih oseb in pritožbe strank v zvezi s svojo ekipo za podporo in presenetljivo se je pojavil na suhem.

Dobro opravljeno StrongVPN ... res dobro.

3. Močna šifriranje AES-256 in StrongDNS 

143 milijonov…

To je število državljanov Združenih držav Amerike, ki jih je prizadela kršitev Equifaxa, ki je ena največjih kršitev varnosti v kibernetskem terorizmu v zgodovini..

Ta trenutek bodo vaše hekerje Equifax morda v roki socialne varnosti, številke vozniškega dovoljenja, imena, domačega naslova, telefonske številke in drugih, zaradi česar ste izpostavljeni kraji identitete in goljufijam. (Če vas skrbi, da bi lahko vplivali na vaše osebne podatke, kliknite tukaj, če želite izvedeti, kaj storiti.)

Čeprav še vedno ni jasno, kako so hekerji kršili sisteme, vemo, da so izkoristili napako v orodju Apache Strut, ki ga uporabljajo številne vladne organizacije in velike korporacije, vključno z Equifaxom.

Poleg velikega števila ljudi, ki so jih prizadeli, je ta kramp tako zaskrbljujoč, da je marca leta 2017 spletka za kibernetsko varnost ameriškega ministrstva za domovinsko varnost, ameriški CERT, "Prepoznala in razkrila" napako.

To pomeni, da je imela varnostna skupina za Apachejem Strutsom skoraj štiri mesece, da bi rešila težavo, in čeprav so domnevno sprejemali ukrepe za odpravo pomanjkljivosti in zmanjšanje varnostnega tveganja, so bila njihova prizadevanja v najboljšem primeru nezadostna..

Napake iz teh kramp še vedno ni treba opaziti, vendar posamezniki po vsem svetu začenjajo razumeti, kako resnična je grožnja kiberterorizma in kot taki začnejo sprejemati ukrepe za optimizacijo svoje spletne varnosti in "hekersko dokazovanje" svojega življenja..

Eden najpomembnejših ukrepov, ki jih lahko vsakdo sprejme za izboljšanje svoje zasebnosti na spletu, je (očitno) nakup in uporaba VPN-ja.

Vendar pa vsi VPN-ji niso enaki in mnogi od njih imajo resne varnostne pomanjkljivosti, ki vseeno uničijo storitev.

Na srečo StrongVPN uporablja enega najbolj naprednih (čeprav pogostih) standardov šifriranja v že znanem obstoju.

StrongVPN, znan kot Napredni šifrirni standard ali AES, uporablja isto šifriranje, ki ga uporabljajo CIA, FBI in NSA..

To pomeni, da lahko enostavno spite, vedoč, da so vaši osebni podatki zaščiteni. Tudi če greste v javno omrežje Wi-Fi, ste na varnem in vaš IP naslov je popolnoma skrit.

4. Brez pravilnikov o dnevnikih 

Nekaj, kar sem od nekdaj zasledila ironično glede industrije VPN, je, da nekatere družbe VPN dejansko brskajo po spletu manj varno. 

Čeprav na svojem spletnem mestu promovirajo politiko »Brez dnevnika«, boste ob branju drobnega tiska hitro ugotovili, da veliko VPN-jev (zlasti brezplačnih VPN-jev) ne le beleži vaše podatke in dejavnosti, ampak se nato obrne in proda prodajalcu tretje osebe in podružnice.

Dejansko je HotSpot Shield, VPN, ki je bil nekoč osebni favorit, pred kratkim kršil njihovo politiko zasebnosti in razburil skupnost VPN, tako da je svojim strankam prodal občutljive podatke strank..

Ker vprašanja, kot je ta, vse bolj prevladujejo, je bolj kot kdaj koli prej pomembno, da v celoti razumete pravilnik o beleženju VPN-ja, preden opravite nakup..

Na srečo pri StrongVPN njihova politika beleženja prehaja z letečimi barvami.

StrongVPN politika zasebnosti

Medtem ko so njihova politika zasebnosti, združljivost z Netflixom, storitve za stranke in beleženje pravil odlični, StrongVPN prihaja z nekaj zelo, zelo, zelo velikimi slabostmi.

In na žalost je čas za pogovor o slonih v kotu.

Slabosti uporabe StrongVPN

1. Zelo počasen na večini strežnikov

Odkar sem nazadnje pregledal StrongVPN, je podjetje skoraj podvojilo hitrosti, ki jih nudijo številni njihovi strežniki.

Torej, dejstvo, da sem še vedno vključeval njihove hitrosti strežnika v razdelek »Proti« v tem pregledu, naj vam pove nekaj o tem, kako grozno počasi so bili nekoč.

K zaslugi podjetja StrongVPN so izjemno izboljšali hitrost.

Skoraj do te mere, da je njihov VPN dejansko uporaben za vsakodnevne dejavnosti.

Vendar glede na strmo ceno (ki se je bomo dotaknili čez minuto) in njihovo redko izbiro funkcij, so zame stvari preveč počasne.

Močan VPN slab prenos (v Mbps)

Ameriški strežnik (New York)

 • Ping: 57ms
 • Prenos: 38,96 Mbps
 • Naložite: 5,00 Mbps

Strežnik EU (Amsterdam)

 • Ping: 132ms
 • Prenos: 9,78 Mbps
 • Naložite: 3.18 Mbps

Strežnik Asia (Hong Kong)

 • Ping: 245 ms
 • Prenos: 20,10 Mbps
 • Naložite: 2,35 Mbps

UK Server (London)

 • Ping: 122ms
 • Prenos: 35,47 Mbps
 • Naložite: 4,63 Mbps

Tako hitro preizkusite hitrost z zrnom soli, saj se preprosto zanašajo na preveč spremenljivk. Ker pa smo doslej testirali 78+ VPN storitev, imamo povprečje, ki ga lahko primerjamo z drugimi VPN.

Ponujajo neomejeno pasovno širino, kar pomeni, da vas ob hudourniku ne bodo upočasnili, vendar to ne pomaga veliko, kadar je StrongVPN včasih celo počasnejši od proxyja.

2. Zelo zastarel uporabniški vmesnik

Sem zanič za nostalgijo.

Nič me ne bo hitreje zasmelil kot pesem ubijalskih 90 ali delujoč model računalnika iz Windows Window 98.

Vendar pa je v mojem življenju velikokrat, ko ne želim nobenega nobenega doživljanja nobene nobene oblike, oblike ali oblike, in takšen čas se zgodi, ko poskušam zaščititi svoje osebne podatke.

Na žalost uporabniški vmesnik StrongVPN izgleda in deluje kot nekje iz zgodnjih 2000-ih.

Uporabniški vmesnik StrongVPN

Postavitev in zasnova nista ravno intuitivna in stvari se ne izboljšajo, ko se pomaknete na (težko najdemo) napredne nastavitve.

StrongVPN Napredne nastavitve

Ugotovil sem, da je uporabniški vmesnik StrongVPN izredno frustrirajoč in tudi kot začinjen uporabnik VPN sem se trudil najti in spremeniti želene nastavitve.

Čeprav morda ni najslabši vmesnik, kar sem jih kdaj srečal, bi ekipa ekipe StrongVPN zagotovo imela koristi od tega, da bi oblikovanje programske opreme prenesla v 21. stoletje.

3. Precenjena cena za opravljene storitve 

To je del pregleda, v katerem bi se StrongVPN lahko rešili.

Seveda so njihove hitrosti precej nedadaistične, njihov uporabniški vmesnik pa je videti kot nekaj iz Windows '98, če pa upoštevate dejstvo, da zagotavljajo kakovostno storitev za stranke, združljivost z Netflixom in politiko ničelnih dnevnikov, bi lahko bile vse njihove slabosti spregledali za pravo ceno.

Na žalost za StrongVPN cena ni prava.

Tukaj je opisano, kako se vse razgrajuje.

Močne cene vPN

Mesečno: 10 ali 120 USD na leto

Letno: 69,99 USD

Na koncu dneva je StrongVPN proračunski VPN, ki se poskuša znebiti zaračunavanja vrhunskih cen VPN.

Tudi ko izberete najcenejši paket StrongVPN, so še vedno dražji od Surfshark, PIA, NordVPN in SaferVPN ...

Vsi so med našimi 5 najbolj ocenjenih VPN-jev!

Dejansko je StrongVPN le za 1 dolar na mesec cenejši od naše najvišje ocenjene storitve leta 2018, ExpressVPN, ki ponuja hitrosti, ki so 3-krat hitrejše od StrongVPN, in na desetine dodatnih funkcij.

Torej, kot je nekoč dejal Happy Gilmore, "cena je napačna". 

Na srečo lahko za nakup StrongVPN uporabite več načinov plačila, kot so PayPal, kreditne kartice in celo Bitcoin za anonimna plačila.

4. Ameriška pristojnost lahko odvrne nekatere stranke

Odkar je Edward Snowden izpuščal nešteto dokumentov, ki razkrivajo, koliko informacij ameriška vlada sledi in shranjuje, so mnogi zagovorniki zasebnosti postali previdni pri uporabi storitve VPN, ki se nahaja v kateri koli državi "Pet oči".

Čeprav je to utemeljen pomislek, ki ga je treba upoštevati pri odločanju, katero odjemalce VPN boste uporabljali, bi vam stroga politika strojevodstva za zapisovanje v strogem dnevniku pomagala počivati ​​ponoči ....

Upoštevali bomo le vse veljavne zahteve za sodne pozive, ki sledijo črki zakona. Ne moremo zagotoviti informacij, ki jih nimamo. StrongVPN ne bo sodeloval pri nobeni protiustavni zahtevi.

Vendar pa, kot smo videli s HotSpot Shieldom in drugimi VPN-ji skozi vsa leta, ni nobenih garancij, kadar pa gre za osebno varnost, vedno raje zaščitim stave..

5. Igrati morate "Server Roulette" 

Ena največjih težav, ki sem jo zasledila pri storitvi StrongVPN, je ta, da je uporaba njihovega VPN enakovredna igranju ruske rulete..

Kaj mislim s tem? 

No, za razliko od vseh drugih VPN-jev na trgu, strežnikom dodelijo naključno (predpostavljam, da je to storjeno za ohranitev njihovega proračuna), kar pomeni, da njihove stranke v bistvu igrajo loterijo vsakič, ko povežejo napravo.

Mesec dni boste morda imeli izjemno storitev, ki je v skladu s konkurenco StrongVPN.

Naslednji mesec bo strežnik, ki ste ga dodelili, morda tako zoprn, da ne morete niti prenesti preprostega Wordovega dokumenta (ne, ne pretiravam).

Ni skladnosti z njihovo storitvijo in strežniki, ki jih dodelite, zaradi česar je StrongVPN skoraj (do) dobeseden crapshoot.

Ali priporočam StrongVPN?

Moram ploskati ekipi na StrongVPN.

Od zadnjega pregleda, ko sem pregledal njihove storitve, so izboljšali hitrost, okrepili storitve za stranke in povečali garancijo za vračilo denarja s 7 na 30 dni.

To je nekaj velikih izboljšav.

Vendar ... še vedno ni dovolj, da bi prislužil svoj odziv.

StrongVPN veliko dela za to s svojo združljivostjo Netflix, ekipo za hitro podporo strankam in brez politike beleženja.

Glede na nezaslišane cene, počasne hitrosti in frustrirajoči vmesnik pa StrongVPN enostavno ne morem podeliti svojega pečata odobritve.

Če iščete višje uvrščeni VPN v podobnem cenovnem razredu, potem priporočam, da si ogledate naša mnenja o ExpressVPN in PIA.

Pustite svoje mnenje

Ste že kdaj uporabljali StrongVPN? Če je odgovor pritrdilen, kakšna je bila vaša izkušnja? Vedno me zanima, kaj lahko drugi navdušenci povedo o VPN-jih, ki jih pregledam! Spodaj mi sporočite.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me