SaferVPN Pregled

SaferVPN PregledTu ste, ker želite vedeti, kako dobro deluje ta aplikacija danes v letu 2019, in ravno o tem bom povedal v tem poglobljenem pregledu SaferVPN.

Njihovo storitev bom zelo podrobno razčlenil in se pogovarjal o hitrosti, podpori strankam, varnosti in funkcijah podjetja SaferVPN, skupaj s podrobnostmi o podjetju in njihovem poslovanju.

Zajel bom tudi Torrenting & Netflix.

Glavne lastnosti programa SaferVPN (nazadnje potrjeno februarja 2019):

 • Strežniki: 700+ strežnikov v 34 državah
 • Kompatibilnost: Win, Mac, iOS, Android, Chrome, Firefox, TOR, Usmerjevalniki, SmartTV & Konzole
 • Šifriranje: 256-bitni AES
 • Protokoli: OpenVPN, IKEv2 (privzeto), IPSec, SSTP in PPTP
 • Kill-Switch: Da
 • Razširitev brskalnika: Da
 • Najv. povezave: 5

Pregled SaferVPN

SPLOŠNI RANK: 41
USABILITY: Preprosta in enostavna za uporabo
Datoteke o dnevniku: Sivo območje
LOKACIJE: 34 držav, 700+ strežnikov
PODPORA: Učinkovita podpora strankam
NADZOR: Omejeno
NETFLIX: Odblokira pretakanje Netflix USA
VSTOPNJA / PROTOKOL: 256-bitno šifriranje AES; OpenVPN, IKEv2 (privzeto), IPSec, SSTP in PPTP
STROŠKI: 2,99 USD / mesečno
URADNA SPLETNA STRAN: www.SaferVPN.com

Prosilci varnejšega VPN

1. Velika hitrost prenosa

SaferVPN je hiter ...

Samo da podkrepim to, tukaj so moji rezultati brez uporabe SaferVPN:

hitrostni test brez VPN

Med uporabo SaferVPN mi je uspelo doseči impresivnih 79,23 Mbps na strežniku EU, s čimer je SaferVPN postal 5. najhitrejši VPN (od 70+), ki so ga kdaj pregledali na tem spletnem mestu.

Tukaj je test hitrosti, ki sem ga opravil na speedtest.net, da zagotovim natančnost tega pregleda.

Hitrost prenosa in nalaganja za varnejši VPN

Ameriški strežnik (New York)

 • Ping: 120ms
 • Prenos: 57.47 Mbps
 • Prenos: 23.09 Mbps

Strežnik EU (Amsterdam)

 • Ping: 43ms
 • Prenos: 79.23 Mbps
 • Naložite: 27,78 Mbps

Strežnik Asia (Hong Kong)

 • Ping: 323ms
 • Prenos: 1.28 Mbps
 • Naložite: 0,37 Mbps

UK Server (London)

 • Ping: 46ms
 • Prenos: 64,38 Mbps
 • Naložite: 39,40 Mbps

* Kot vedno upoštevajte te hitrostne preskuse z zrnom soli, saj se zanašajo na toliko različnih spremenljivk in se lahko spreminjajo od osebe do osebe. Vendar pa smo za to spletno mesto preizkusili več kot 70+ VPN-jev, tako da imamo izhodiščno točko, s katero lahko primerjamo vsak VPN proti. * 

Zdaj, ko ste videli njihove hitrosti, večina od njih zataknete nos in čakate na hladno vodo ...

Navsezadnje s hitrostmi prenosa tako hitro ni mogoče, da bi SaferVPN svoje storitve ponujal po cenovno ugodni ceni, kajne?

Napačno.

2. Brezhibna namestitev in uporaba  

Pokličite me sitni, vendar absolutno trpim ponudnike VPN, ki uporabnike prisilijo, da po namestitvi odjemalca VPN znova zaženejo svoje naprave.

Na srečo ni samo SaferVPN “Restart Free”, ampak so tudi eno izmed najpreprostejših in najbolj uporabnikom prijaznih VPN-jev, ki sem jih kdaj pregledal.

Približno 3 minute po tem, ko sem kupil njihove storitve, je bil SaferVPN nameščen, zagnan in zaščiten mojo Windows napravo.

Aplikacija SaferVPN

Z enim najpreprostejših uporabniških vmesnikov, kar sem jih kdaj srečal, SaferVPN olajša uporabo njihove storitve, svojo napravo pa lahko zaščitite s samo klikom gumba.

Omogočajo tudi hitro iskanje in optimizacijo nastavitev ter zagotavljajo popolno povezavo za vaše posebne cilje.

Nastavitve varnejšega VPN

Čeprav SaferVPN morda ni najbolj bogat ponudnik storitev, kar sem jih kdajkoli pregledal, njihov intuitiven dizajn in enostaven navigacijski vmesnik omogoča uporabo njihove programske opreme absolutno užitek.

3. Učinkovita storitev za stranke (Ali uporabljate BOTS?)

Čeprav ni v skladu s standardom podjetja, kot je ExpressVPN, je podpora strankam SaferVPN zagotovo presegla moja pričakovanja.

V tem pregledu sem v različnih obdobjih poslal nekaj poizvedb, od katerih so bila nekatera pristna, nekatera pa so bila zasnovana za oceno učinkovitosti podporne skupine..

Vsakič sem prejel hiter odgovor na svoje vprašanje in že v nekaj minutah sem bil na poti.

Tukaj je eno takšno srečanje, ki sem ga imel, ko sem poskušal ugotoviti, ali obstaja boljši način za uporabo varnejšega strežnika za varjenje s hudourniki (o čemer bomo govorili v razdelku "Proti").

Podpora za varnejši VPNTorrenting samo na Nizozemskem

Ta celoten pogovor je potekal v približno 90 sekundah in zelo nakazuje na mojo skupno izkušnjo s strankami.

Njihova ekipa ni najbolj dobro podporno osebje, kar sem jih kdaj videl, vendar so to opravili in to storili v nekaj minutah.

Vendar pa moram poudariti, da so v tem pregledu SaferVPN na različnih točkah, zdelo se je, da uporabljajo avtomatizirano programsko opremo za odgovor na poizvedbe o podpori strankam.

Čeprav te teorije ne morem preveriti, verjamem, da SaferVPN z roboti odgovarja na nekatere pogostejše poizvedbe, ki jih pošljejo prek svoje funkcije klepeta, in če pogledate zgornjo korespondenco, boste razumeli, zakaj.

Na vprašanje, ki sem ga vložil, iz nobenega razloga ni bil potreben e-poštni naslov stranke in (glede na to, da verjetno to vprašanje prejmejo 100-krat na dan), bi moral moj podporni agent takoj odgovoriti nanj.

Namesto tega so me prosili, naj navedem svoj e-poštni naslov (manj kot eno sekundo po vložitvi vprašanja) brez očitnega razloga, zaradi česar se počutim, kot da govorim z robotom in ne dejanskim agentom.

Ta trend se je ponovil v številnih drugih podpornih vprašanjih, in čeprav je pomenil le malo neprijetnosti, sem imel občutek, da ga je treba omeniti. Glede na splošno kakovost njihove podpore strankam in splošno prijaznost njihove ekipe moram pozdraviti SaferVPN na njihovi storitvi za stranke ... Boti ali ne boti.

4. Kill stikalo in 5 sočasnih povezav 

Kot sem že omenil, SaferVPN ne ponuja posebej gosto gosto storitev.

In iskreno sem vesela, da ne.

Ko nekaj časa uporabljam njihov VPN, mi je jasno, da so skoraj vse svoje vire usmerili v optimizacijo strežnikov, ustvarjanje učinkovite podporne skupine in ponujanje njihovih storitev po dostopni ceni.

SaferVPN ima nekaj stvari odlično, medtem ko večina njihovih konkurentov veliko stvari počne sprejemljivo.

Čeprav je marsikateri uporabnik morda razočaran zaradi očitnega pomanjkanja zvonov, menim, da SaferVPN ponuja vse funkcije, ki so resnično pomembne, vključno s stikalom kill * in velikodušno omejitvijo povezave s 5 napravami.

Obe funkciji sta dobrodošla dodatka k že zvezdnikovi storitvi in ​​z veseljem sporočam, da (za razliko od številnih njihovih konkurentov) funkcija stikala za prekinitev funkcije SaferVPN deluje točno tako, kot je oglaševana.

* Kill Switch je funkcija, ki vas takoj prekine, ko izgubite internetne povezave. Tako se izognete puščanju IP-ja. 

5. Pristojnost = Izrael

S sedežem v Tel Avivu v Izraelu bi se lahko z lokacijo SaferVPN zdelo, da so izgubili igro, preden so sploh stopili na igrišče.

Navsezadnje je Izrael postajal vse bolj burna in politično nabita regija, zato se mnogi kupci VPN obotavljajo, kako svojo zasebnost zaupati podjetju, ki se nahaja v središču nemira..

Prvi bom priznal, da sem bil, ko sem prvotno izvedel njihovo lokacijo, precej nervozen tudi zaradi uporabe njihovih storitev.

Vendar sem po malo kopah ugotovil, da je Izrael morda ena najboljših pristojnosti VPN zaradi zakonov o zasebnosti, ki močno omejujejo vladno (pravno) sposobnost sledenja in spremljanja navadnih državljanov.

Čeprav ponudnik VPN ni idealen, da ima sedež v državi, ki je tako globoko vpletena v partnerstvo za izmenjavo informacij "Pet oči", se lahko ponoči spočijete, vedoč, da zakon in politika zasebnosti SaferVPN (več o tem pozneje) določata strani.

6. Deluje z Netflixom (vsaj nekaterimi strežniki)

Ko sem se poskusil povezati z Netflixom, se zdi, da SaferVPN deluje.

Očitno niso delali vsi strežniki, morda 30%, saj Netflix aktivno poskuša zrušiti ponudnike VPN in blokirati IP-je, da spoštujejo njihove geo-omejitve.

Tu je kratek povzetek:

 • Možnost strežnika "US streaming" mi je lepo delovala - hitro in enostavno
 • Ameriški vzhodni strežnik se sploh ni povezoval z Netflixom
 • Kanadski strežnik je blokiral Netflix
 • Nizozemski strežnik je lepo deloval
 • Strežnik v Veliki Britaniji je blokiral Netflix

SaferVPN in NetflixAmeriški strežniki Vzhod, Velika Britanija in Kanada niso sodelovali z Netflixom
SaferVPN in Netflix (2)Netflix je delal na strežnikih US Streaming in na Nizozemskem.

SaferVPN Cons

Čeprav se za SaferVPN dogaja veliko odličnih stvari, njihove storitve niso popolne in niso za vse. Preden začnete razbijati gumb »Nakup zdaj«, si oglejmo nekaj »slabosti« uporabe storitev SaferVPN.

1. Torrenting je ZELO omejen 

Osebno je bilo to moje največje nasprotovanje storitvam SaferVPN.

Glede na to, da imajo tako obsežno zbirko strežnikov, bi si predstavljali, da bi porabili nekaj časa za optimizacijo vsaj nekaj teh strežnikov za prenose P2P in hudournike.

Vendar ima SaferVPN samo en strežnik iz njihove zbirke 700, ki deluje v te namene. (Njihov nizozemski strežnik, če se sprašujete).

Če nameravate njihove storitve uporabljati izključno za hudournike, potem to pozabite. Na voljo so veliko boljši VPN-ji za hudourništvo (tukaj je 7 najboljših).

Ta posebna "prevara" še zdaleč ni kršitev dogovora, vendar bi si želel, da bi podjetje resneje sprejelo.

2. Pravilnik "Brez beleženja" je lahko bolj strog 

Nekaj, kar me vedno moti pri VPN podjetjih, je, kako zavajajoče so lahko njihove politike beleženja.

Pravzaprav, če kopate po njihovih pravilnikih o zasebnosti, ni redko najti podjetij, ki oglašujejo pravilnik »Zero Logs«, medtem ko dejansko beležijo metrično točko podatkov.

Čeprav SaferVPN ne sodi ravno v to kategorijo, spremljajo malo preveč podatkov po moji všečnosti.

Tu je povzetek njihove politike beleženja, kot je navedeno v njihovi politiki zasebnosti.

Politika zasebnosti SaferVPNPolitika zasebnosti SaferVPN v letu 2019

Kot vidite, to ni ravno politika "Zero Logs", ki smo jo obljubili. Čeprav še zdaleč ni idealno, se mi zdi, da politika beleženja SaferVPN ni posebej zaskrbljujoča..

Bi raje uporabil VPN, ki ne beleži nobene moje informacije? Veš da.

Ali me politika beleženja SaferVPN preprečuje, da bi uporabljal njihove storitve? Sploh ne.

3. SaferVPN ne deluje na Kitajskem

Če vas prosim, da pomislite na prvo državo, v kateri bi morali uporabiti VPN, kaj mi pride na pamet?

Kitajska, kajne?

Kitajska je glede na njihovo drakonsko vlado in zatiralske zakone o cenzuri ena tistih držav, ki je ne bi smeli obiskati brez popolnoma delujočega VPN-ja.

Na žalost po mnenju številnih drugih virov aplikacije SaferVPN ne bodo več delovale na kitajskih tleh.

In to je za podjetje velik problem.

Expats in popotniki po vsem svetu se zanašajo na visokokakovostne ponudnike VPN (kot je SaferVPN), s katerimi bodo odklenili vsebino in se obvarovali, dejstvo, da njihove storitve ne delujejo več v regiji, pa je velik udarec za njihovo potencialno stranko.

Če kmalu ne potujete na Kitajsko, lahko to točko prezrete, kupite program SaferVPN in krenete po svoji veselici.

V nasprotnem primeru boste morali kupiti bolj premium storitev, kot je ExpressVPN (preberite pregled tukaj).

(Prosimo, upoštevajte, da to ni nekaj, kar bi lahko neposredno preizkusil, ker v zadnjih mesecih nisem obiskal Kitajske. Če imate drugačno izkušnjo z uporabo SaferVPN v tako imenovani Narodni republiki, mi sporočite v spodnjih komentarjih.)

Cene varnejših VPN, načrti & Lastnosti

Bil sem presenečen, ko sem ugotovil, da se njihove storitve dejansko tržijo po neverjetno ugodni in dostopni ceni.

Kot, manj kot 3 USD na mesec cenovno ...

Vendar boste morali biti pripravljeni plačati 2 ali 3 leta vnaprej.

Vsi njihovi paketi ponujajo enake funkcije in storitve in edina razlika med njimi je, kako dolgo dejansko začnete uporabljati njihovo storitev.

Cene varnejšega VPN

Tukaj je opisano, kako se vse razgrajuje.

1 leto: 59,88 USD

 • 4,99 USD na mesec
 • 59,88 USD na leto
 • 55% prihranka

2 leti: 71,77 USD

 • 2,99 USD
 • 35,89 USD na leto
 • 73% prihranka

Tri leta: 82,26 dolarja

 • 2,29 USD na mesec
 • 27,42 dolarja na leto
 • 80% prihranka

Nekateri se morda spomnite, da so zadnjič, ko sem pregledal SaferVPN, ponudili 14-dnevno garancijo vračila denarja in 24-urno brezplačno preizkusno različico.

Vendar so izboljšali jamstvo za vračilo denarja in podaljšali obdobje vračanja s 14 na 30 dni.

Ko sem prebral njihovo politiko zasebnosti in ToS, z veseljem sporočam, da SaferVPN, za razliko od številnih konkurentov, niti 30-dnevne politike ne preseneča ali ujame. Ne glede na to, koliko povezav vzpostavite ali koliko GB podatkov prenašate, lahko zahtevate celotno povračilo za nakup, če to storite v 30 dneh.

SaferVPN svojim uporabnikom omogoča tudi plačilo s kreditno kartico, PayPal, bitcoin (anonimno plačilo) ali Paymentwall, kar pomeni, da če je zasebnost težava, lahko celoten nakup opravite s popolno anonimnostjo.

Ali priporočamo SaferVPN?

V resnici niso, vendar sami po sebi niso slaba možnost ...

Od 70+ VPN-jev, ki so jih pregledali na tem spletnem mestu, je SaferVPN trenutno skupno 41. mesto in 5. mesto po hitrosti, vendar jih nekateri od njih ne priporočajo..

Ponujajo visoke (in stabilne) hitrosti, brezhiben vmesnik in dobro storitev za stranke, vse po dostojni ceni.

Medtem ko njihove storitve niso vsekakor brez težav in želim, da podjetje izboljša svojo Torrenting zmogljivost in politiko beleženja, je bila moja izkušnja s SaferVPN zadovoljiva.

Vendar bi bilo bolje, da uporabite nekatere druge ponudnike VPN, ki jih priporočamo tukaj. Na primer, NordVPN ponuja podobne funkcije in je tudi bolj prijazen hudournikom.

Dodajte svoje mnenje:

Ste že kdaj uporabljali SaferVPN? Če je odgovor pritrdilen, kakšna je bila vaša izkušnja? Vedno me zanima, kaj lahko drugi navdušenci povedo o VPN-jih, ki jih pregledam! Spodaj mi sporočite.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me