PureVPN pregled

Čisti posnetek zaslona VPNPopolno razkritje: Nisem na noben način povezan s PureVPN niti ne uporabljam njihovih partnerskih povezav. To je popolnoma moja iskrena, nepristranska izkušnja s PureVPN.


Obdobje testiranja: 1 mesec

Hitro ozadje & Info funkcije

PureVPN je leta 2006 ustanovil njihovo matično podjetje GZ Systems, eden najstarejših in največjih ponudnikov VPN na trgu.

PureVPN je od svojih skromnih 2-strežniških začetkov hitro razširil svoje delovanje in zdaj so ponašajo se z več kot 2000 strežniki v 180 različnih državah.

Lokacije strežnika PureVPN

Sedež ima v Hong Kongu, ki je vse bolj burna pristojnost ponudnika VPN (večinoma zaradi njihove bližine in odnosa s Kitajsko) PureVPN upravlja in gostuje lastno omrežno in DNS strojno opremo, kar pomeni, da bi morali biti vaši podatki z njimi bolj varni kot povprečni VPN.

Njihove storitve so združljive s vse glavne naprave vključno z:

 • Windows
 • Android
 • Mac
 • iOS
 • Linux

Če ste še posebej navdušeni nad optimizacijo spletne zaščite, lahko PureVPN nastavite celo tako, da deluje z usmerjevalniki, pametnimi televizorji, brskalniki, kot so Chrome in Firefox, ter storitvenimi storitvami (kot so Roku, Amazon Fire in Chromecast)

Pred kratkim so predstavili funkcijo "virtualnega usmerjevalnika" za naprave Windows, kar pomeni, da lahko z namiznim ali prenosnim računalnikom z različnimi funkcijami, podobnimi usmerjevalnikom, povežete do 10 različnih naprav.

Nekatere storitve VPN, na primer VyprVPN, vas bodo omejile samo na dve različni istočasni povezavi. Torej dejstvo, da lahko PureVPN povežete z a resnično Usmerjevalnik poleg nastavitve "virtualnega usmerjevalnika" pomeni, da lahko povežete TONS različnih naprav. (Verjetno več, kot bi si kdaj želeli ali potrebovali.)

Imajo tudi funkcijo "split-tunneling", kar pomeni, da lahko izbirate, kako (in kam) želite poslati promet - prek svojega VPN ali ponudnika internetnih storitev kot običajno. Vaše podatke lahko po potrebi razdelite.

Medtem ko PureVPN ne ponuja svojega TOR-a, ga lahko uporabite zgoraj. Združevanje VPN-jev z omrežjem Tor, da dodate dodatno plast zasebnosti in varnosti.

PureVPN ima a ubiti stikalo funkcijo ki deluje kot varno pred odpovedjo. Cilj je zagotoviti, da vaša zasebnost in anonimnost nikoli ne bo ogrožena in da se vaši osebni podatki ne razkrijejo.

Nenazadnje pa PureVPN prihaja z dodatkom NAT Firewall, tako da so zavarovane vse možne vrzeli.

Pregled PureVPN

SPLOŠNI RANK: 53
USABILITY: Preprosta in enostavna za uporabo
Datoteke o dnevniku: Nekaj ​​beleženja
LOKACIJE: 140+ držav, 2000+ strežnikov
PODPORA: Odziven klepet v živo
NADZOR: Dovoljeno
NETFLIX: 2/4 strežniki so delali z Netflixom
VSTOPNJA / PROTOKOL: 256-bitni AES; OpenVPN, L2TP / IPSec, PPTP, SSTP in celo IKEv2
STROŠKI: 3,33 USD / mesečno
URADNA SPLETNA STRAN: www.PureVPN.com

Pros PureVPN

1. Podpira vse glavne protokole (OpenVPN, IPSec, L2TP…)

Napadi človeka v sredini (MiTM) so nekateri najstarejših (in najpogostejših) načinov, kako hekerji dobijo dostop do vaših občutljivih informacij.

Morda niti ne čutiš, da je karkoli narobe. Toda nekako se je nekdo postavil med vas in nameravano povezavo (na primer brskalnik ali spletno mesto).

Nato lahko preberejo vaša e-poštna sporočila, si ogledajo, na katera spletna mesta se boste odpravljali, zgrabijo piškotke za sejo, da se zavedejo, da so različna spletna mesta, da mislijo, da si ti, in celo dobijo osebne podatke ali gesla.

Velikokrat sama orodja, ki pomagajo pri prestrezanju teh praks, na primer WiFi Ananas, jih lahko izvaja kdorkoli in kjer koli. Kot na primer sedeti v vaši lokalni kavarni. Zdaj se lahko brskanje po e-pošti ali rezervacija leta med srkanjem latte izkaže, da popoldne ni tako sproščujoče..

To potencialno tveganje se zdaj nanaša tudi na mobilne naprave, aplikacije in celo pametne naprave.

Za boj proti tem težavam ponuja PureVPN vse glavne protokole, vključno z OpenVPN, L2TP / IPSec, PPTP, SSTP in celo IKEv2.

Čeprav je OpenVPN najboljša stava, da izkoristite varnost in hitrost, boste morda morali izbrati tudi L2TP / IPSec glede na razpoložljivost naprave ali PPTP (le v nekaj določenih primerih, ko niste zaskrbljeni zaradi varnostnih ranljivosti).

2. Industrijska 256-bitna enkripcija

Napadi brutalnih sil so še ena žal običajna praksa.

Hekerji sčasoma ugotovijo vaša gesla in pripnejo številke s pomočjo številnih ponavljajočih se kombinacij, ki se strelijo, strele in napake.

So eden najstarejših trikov v knjigi (poleg tega, da preprosto uganite rojstni dan vašega zakonca ali otroka). In dejansko se povečujejo.

Na primer, nedavno razširjen napad na spletna mesta WordPress je usmeril rusko podjetje, ki ga država uporablja za začetek kibernetskih napadov (tega ne morete nadgraditi).

Najboljša oblika obrambe v tem primeru je preventiva. To je v obliki 256-bitne enkripcije, ki je ena najvarnejših možnih povezav. Tako varna je, da jo uporabljajo vladne agencije po vsem svetu.

Vaš šifrirani predor se zapre, tako da spletna mesta drugih ponudnikov storitev, ponudniki internetnih storitev in zlobne, senčne organizacije, vredne naslednjega zlikovca Bonda, ne vidijo, kaj nameravate.

Poleg tega je vaša zasebnost in anonimnost popolnoma varna zaradi njihove povezave od konca do konca. To vključuje, ko preklopite iz enega IP-ja v drugega (ali drugega ali drugega) prek možnosti PureVPN s 80.000 ali več različic.

3. Nekaj ​​precej kul funkcij

Ena od stvari, ki mi je bila pri PureVPN zelo všeč, je le, koliko funkcij in možnosti ponujajo svojim uporabnikom.

Za začetek ponujajo stikalo za uničenje, pet hkratnih povezav, podporo za vse glavne protokole, zaščito DDoS, napredno posredovanje vrat, deljeno tuneliranje in NAT požarni zid.

Pravzaprav nudijo tako veliko načinov za optimizacijo in prilagajanje izkušenj z VPN, da bi bilo celo najboljše VPN rdečilo.

Na žalost so te storitve teoretično odlične, vendar imajo nekatere funkcionalne težave, ki jih je treba razviti.

Osebno sem doživel odpoved killswitch in po pregledu številnih forumov in pregledov tretjih oseb ugotovil, da je skoraj vsaka stranka tu ali tam doživela kakšno težavo z nekaterimi funkcijami, ki jih ponuja PureVPN.

4. Neomejeno hudourništvo

PureVPN je trdno protorrent.

Zakaj je to omembe vredno??

Ker odtlej tožbe zaradi kršitev avtorskih pravic začnejo preplavljati trg, se vse več VPN-jev izogiba strežnikom P2P.

Pogosto tisti, ki še vedno ponujajo strežnikom prijazne strežnike, to dovolijo le na majhni ponudbi.

Vendar PureVPN nima teh omejitev.

Prosto lahko uporabljate hudourništvo na katerem koli njihovem strežniku. Torej prenesite proč!

5. Hitra podpora za live chat z OK odgovori

Ko imate opravka z VPN, je vaša varnost na voljo. Kot tak želite zagotoviti, da boste lahko svoja vprašanja in pomisleke rešili hitro in učinkovito prek odzivnega oddelka za podporo strankam.

Ko smo prvič pregledali PureVPN, nismo bili zadovoljni z njihovo podporo. Čeprav je ponujal funkcijo klepetanja v živo, se je zdelo, da so bili vsi odgovori ustvarjeni samodejno. Vendar se je PureVPN dobro odzval na kritike in se vrnil z odzivnim in hitrim sistemom za klepet v živo, ki je neposredno obravnaval vprašanja, ki sem jih zastavila v manj kot minuti.

Začel sem s preprostim pristopom z dvema vprašanji. Želel sem vedeti, ali uporabniki lahko uporabljajo omrežje TOR, in želel sem vedeti, kaj se izvaja za preprečevanje puščanja DNS.

Odziv PureVPN Live Chat

Kot lahko vidite zgoraj in spodaj, so se hitro odzvali, vendar se je zdelo kot tipičen odziv obrazca. Naslednji pozdrav je bil še en odgovor, ki se je zdel opravilo kopiranja.

Vendar, ko sem razjasnil svoja vprašanja, sem dobil veliko boljši odgovor.

Odziv PureVPN Live Chat

Odgovoril sem s preprosto izjavo glede mreže TOR in ponovno sem pojasnil, da sem postavil drugo vprašanje.

Odziv PureVPN Live Chat

Na to so odgovorili s povezavo, ki uporabnikom omogoča testiranje na puščanje DNS.

Odziv PureVPN Live Chat

Niso poglobili podrobnosti o tem, kako so se lotili teh vprašanj, odgovor pa je prišel hitro in bil je koristen. Dala sem jim določene rekvizite, še posebej, če pomislim, kje je bila ta storitev nekoč v smislu storitve za stranke.

Izboljšala se je s skoki in mejami.

4. 2/4 Netflix strežniki so pravilno delovali

PureVPN trdi, da sodeluje z Netflixom. To je dejansko večja stvar, kot si morda mislite.

Netflix in VPN so že nekaj let v vojni. Medtem ko so uporabniki enkrat lahko uporabljali storitev tuneliranja VPN za dostop do geoblokirane Netflixove vsebine iz drugih držav, se je storitev pretakanja sčasoma zatekla k temu in sprostila blokirni sistem, ki ustavi večino VPN hladnih.

Ko smo z Netflixom preizkusili izbrano število strežnikov PureVPN, smo imeli 50-odstotno uspešnost, kar je ogromno!

Tu so štirje strežniki PureVPN, s katerimi smo se povezali, preden smo preverili Netflix:

 • ZDA: DELO
 • Kanada: DELO
 • Združeno kraljestvo: BLOCKED
 • Nizozemska: NO NL SERVER

Večina VPN-jev tam ne more dobiti nobene funkcionalnosti Netflixa, zato dejstvo, da imamo dva od štirih za predvajanje vsebin Netflix, skoraj uvršča PureVPN na naš Netflix prijazen seznam VPN. To je ogromno perje v kapici te storitve.

PureVPN Cons

PureVPN je cenovno ugodna storitev, imajo nekaj super funkcij in veliko izbiro strežnikov. Obstajajo številna vprašanja, ki jih morajo potencialni uporabniki upoštevati, preden tej storitvi zaupajo svojo internetno varnost.

1. Počasna hitrost prenosa

Tukaj je test hitrosti, ki sem ga opravil na speedtest.net, da zagotovim natančnost tega pregleda. Nato sem se povezal s PureVPN in te preizkuse opravil še enkrat.

PureVPN test delovanja

Tu so naši rezultati:

Ameriški strežnik (New York)

 • Ping: 125ms
 • Prenos: 29.41 Mbps
 • Naložite: 29,06 Mbps

Strežnik EU (Amsterdam)

 • Ping: 40ms
 • Prenos: 35,49 Mbps
 • Naložite: 27,29 Mbps

Strežnik Asia (Hong Kong)

 • Ping: 355ms
 • Prenos: 6,77 Mbps
 • Naložite: 3,62 Mbps

UK Server (London)

 • Ping: 53ms
 • Prenos: 62,48 Mbps
 • Naložite: 45,90 Mbps

Njihov amsterdamski strežnik (najhitrejši, kar sem jih lahko našel) je dosegel le 35 Mbps od 100, kar ni super.

To je zaskrbljujoče, če upoštevate, da njihov najboljši konkurent PIA ponuja strežnike z več kot dvojno hitrostjo prenosa po zelo podobni ceni.

2. Puščanje DNS, IPv4 in IPv6

Ko ste na trgu za VPN, ste običajno tam samo iz enega razloga in enega razloga.

Varnost.

Ne glede na to, ali se želite zaščititi pri delu z javnimi zakoni o wi-fi ali obhodu cenzure v vaši državi, je osebna varnost glavna izbira pri izbiri nove storitve VPN..

Na žalost za PureVPN smo pri preverjanju tesnosti njihovega sistema naleteli na nekaj težav.

Našel sem nešteto primerov nezadovoljnih strank, ki so opazile, da njihov DNS in osebni IP naslov pušča med uporabo storitev Pure VPN.

O domnevnih težavah sem se odločil vprašati enega od njihovih predstavnikov službe za stranke.

Puščanja IPV4 in IPV6 Tukaj je opisano, kako so se odzvali.

PureVPN 24/7 klepet v živo (nope)

Čeprav je ta odgovor zvenel čudno kot programska oprema za samodejno klepetanje in ne zastopnik v živo (česar se bom dotaknil v kratkem), tudi ni odgovoril na moje vprašanje.

Torej, poizvedoval sem še naprej in prejel naslednji odgovor.

Politika beleženja PureVPN

Čeprav so domnevno rešili te težave, sem približno istočasno našel več pregledov in pritožb strank s posnetki zaslona in pričevanji, ki dokazujejo drugače.

Če vas skrbi glede vaše varnosti, bi verjetno morali poiskati drugega ponudnika VPN, kot je ExpressVPN.

3. Njihova politika brez zapisov podatkov ni popolnoma resnična

PureVPN svoj izdelek trži kot VPN "Zero Logs".

Če boste prebrali drobni tisk, boste hitro ugotovili, da to ne gre.

beleženje politike

Tako ne vodijo nobenih dnevnikov, vendar vodijo evidenco (npr. "Dnevnik") o vaši povezavi in ​​pasovni širini?

Ne zamerim, če podjetje VPN vodi določene dnevnike, da bi nenehno izboljševalo in optimiziralo svoje storitve.

Kadar podjetje oglašuje ničelno beleženje, ne bi smelo biti ničesar.

Stroški, načrti in možnosti plačila

Prvi in ​​najbolj opazen 'pro' pri uporabi PureVPN je cena.

Še vedno so eden najcenejših VPN-jev na trgu in strankam ponujajo izjemno ceno za svoj enoletni načrt.

Tukaj je opisano, kako se vse razgrajuje.

Cene PureVPN

Mesečni načrt

 • 10,95 USD na mesec
 • 0% prihranki

3 mesečni načrt

 • 8,00 USD na mesec
 • 27% prihranki

Enoletni načrt

 • 3,33 USD na mesec
 • 70% prihranki

Strankam omogočajo tudi nakup njihovih storitev na skoraj vseh možnih načinih plačila (tudi ciljne darilne kartice). Lepo je videti neprimerljive kripto valute, ki so navedene kot možnost plačila. To bo uporabnikom omogočilo plačilo z neplačljivo samo spletno obliko valute. To je velik plus za uporabnike VPN, ki želijo ostati skriti.

PureVPN ima veliko možnosti plačila

Poleg njihovih cenovno ugodnih cen in široke palete možnosti plačila vsi njihovi nakupi vključujejo 31-dnevno garancijo vračila denarja.

Ali priporočam PureVPN?

Na žalost ne morem priporočiti te storitve za številne druge, ki smo jih pregledali.

PureVPN ponuja cenovno ugodno storitev s širokim izborom strežnikov. Njihova služba za pomoč strankam mi je dala pozitivno izkušnjo in z Netflixom je dosegla 50-odstotno uspešnost. Vse to so odlične stvari, ki bi si jih moral VPN prizadevati doseči.

Vendar je njihov servis resno pomanjkal hitrost in to je težava. Medtem ko trdijo, da ne beležijo ničesar, se dogaja nekaj omejenega beleženja, kar postavlja pod vprašaj njihovo zanesljivost. Ti dejavniki skupaj zadostujejo, da se ustavim.

Priporočam uporabo NordVPN - je v istem cenovnem razredu, a dobite kakovosten izdelek, ki mu lahko zaupate (mnenje si lahko preberete tukaj). Če ste občutljivi na proračun, poskusite uporabiti Surfshark - 1,99 USD / mesec (preglejte tukaj).

Ste že kdaj uporabljali PureVPN? Če je odgovor pritrdilen, kakšna je bila vaša izkušnja? Vedno me zanima, kaj lahko drugi navdušenci povedo o VPN-jih, ki jih pregledam! Spodaj mi sporočite.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me